Panáček v reality show

Farma X: Dřevo nebo život?

16. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

farmaa1

Na Farmě přituhuje. Renata se stává pro následující týden velitelkou Farmy a jako sluhy určuje Michalu a Petra. Od začátku je rozhodnutá pro ženský duel, proto když dojde na rozdávání zlatých cihel, všechny dá Petrovi, chce mít jistotu. Miška si do duelu bere Dadu.
Kuli pikle, ale Martin je převezl. Za zraněného pštrosa není adeptkou na vyřazení pouze Táňa, jak si někteří plánují, ale v ohrožení jsou všichni.

Pokud nesplní úkol – deset metrů palivového dřeva, život to bude stát jednoho vylosovaného. Všem spiklencům ztuhly rysy, už si malovali, jak vyřadí Xenu. Renata, matka pluku obětuje mince za úkoly, nechce aby někdo odešel, proto se vše soustředilo k řezání dřeva. Zbytek úkolů se plní podle toho, jak má kdo čas a chuť pracovat. Martin a Petr jsou jako dva kohouti, jejich vzájemné hádky už asi ani nikoho nebaví. Co vše stihnou a nestihnou? Jak bude hospodář sapokojený s odvedenou prací? Kdo se vrátí z duelu? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 442
1
Wally
Reagovat

Co to je s Evelyn? Ona má o 30 kg méně.

2
Lentilka
Reagovat

A je to tu …napísala som to ,všetko splnia a ešte aj 50 mincí dostanú 😁

3
Jája
Reagovat

@Wally: Nemá míň kilo, ale konečně ji správně oblékli. Pořád říkám, že její postava potřebuje dělené oblečení a ne řasené pytle a župany. :)

4
Jája
Reagovat

A opětně už víme, kdo je nový FT

https://www.youtube.com/watch?v=8DxgDSS7zbo

5
Kara
Reagovat

@Jája: Ano, FT týdne je jasný. A pokud udělá chybu při volbě sluhů, tak na konci týdne na to doplatí. Zase bude ronit slzičky. Sluha by šel do smíšeného duelu a ten by mu mohl vyjít.

6
Prochor
Reagovat

@Kara: Pokud chceš někoho ochránit udělej z něho druhého sluhu, který nejde do duelu. Sluha si sluhu vzít nemůže.

7
Kara
Reagovat

@Prochor: Možná jim to dojde a zvolí sluhy s rozumem. I když bych ten smíšený duel ráda viděla.

8
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Je možné vziať si do duelu aj druhého sluhu, len FT nie.

9
Wally
Reagovat

Smíšený duel si mohla vzít Michala. Když nechtěla jít do silových soubojů.

10
BarBora
Reagovat

@Wally:
Mohla si vziať aj Karin, lenže ako povedala Evelyn, chcela držať slovo. Z banditov ostala len pracovitá Daniela.

11
Prochor
Reagovat

@BarBora: Ptal jsem se na FB jestli je to možné když je povolený smíšený duel (dříve to nedávalo smysl) ale FARMA mně odpověděla, že sluha si sluhu vzít nemůže. Je to logické protože potom by neměla smysl hra s cihličkami.

12
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Hádať sa nebudem, až tak istá si nie som, ale zdá sa mi, že práve o tom sme sa už bavili, že možnosť vziať si aj druhého sluhu za duelanta minimalizuje význam tehiel, akurát ze jeden zo sluhov je istý.

13
Kara
Reagovat

Dada je jako hráčka nevýrazná, ale v domě pravdy na mne udělala dojem, jak v klidu a na rovinu odpovídala Miši na ty otázky. Hezky bez vytáček jí i šplechtla že je podle ní nejfalešnější. Po těch minulých hrách na pravdu, kdy se všichni najednou mají všichni tak falešně rádi a mažou si med kolem pusy to bylo konečně něco rovného a upřímného. Má u mne za to plusový bod :))

14
BarBora
Reagovat

@Kara:
Dada je nie len nevýrazná, ale aj prepláchnutá hlavička. Akoby som počula Milana s Dominikom. Miša najfalošnejšia? Tak to snáď nie. A len preto, že sa bavila aj so slúžkami? Silu má, ale trt robí a je to trdlo. Zašíva sa kde sa dá. Čo vlastne tento týždeň urobila, okrem pomoci pri čistení brvien na ohradu pre pomníkov? Miša videla dobre, len Dada klame, resp. zahmlieva, že robí ako vie….
Kdekoľvek sa niečo robilo, ju vidieť nebolo, nebyť hlášok na kameru, aj by som zabudla že tam je.

15
anonym
Reagovat

@BarBora: Nepřeháněj a co polívání konví, to bylo nic?

Byla bych raději za návrat Michaly, ale ono je to jedno, alespoň zbytek bab bude mít z Dády obavy.

Šmahlík opakuje co mu Petr při hádce řekl, začínaje egoistou a konče neúctou, fitnesák se začíná rozkládat na prvočinitele, že by mu už tohle někdo někdy řekl?

16
Kara
Reagovat

@BarBora: Nepamatuji si, že bych někdy psala o Dadě že je pracovitá :))))
Mezi ženami bych ani žádnou pracovitou nenašla. Zašívají se všechny. :-D

17
BarBora
Reagovat

@anonym:
Aha, tak vlastne je naozaj najpracovitejšia a robí ako vie. Točiť sa pod krhlou.

Čo sa týka Šmahela, má to aj pozitívnu stránku, horšie by bolo, keby to s ním nič neurobilo. Naozaj mu nejak padol hrebienok, aspoň zatiaľ.

18
BarBora
Reagovat

@Kara:
Spomínala si dom pravdy a aká bola Dada priama, bavili sa aj o práci. Aj keď je to neuveriteľné, ešte aj Karin a Renáta toho urobili viac, Táňa robí aj mužské práce, a Miša im všetkým priniesla na stôl viac potravy prácou na predaj. Dada sa šetrí, klebetí s Milanom, usmieva sa na kameru a myslí si, že všetko vie. Tá jej „priamosť“ je len hlúposť, alebo póza.

19
Jája
Reagovat

@BarBora: Jablko nespadlo daleko od stromu. Vzpomínáš si na její mámu? Taky byla „daj bože lehko“ a pak raději zmizela, protože byly jen a jen placky. :)

20
Kara
Reagovat

@BarBora: Asi jsem to napsala moc složitě, nebo špatně. Myslela jsem tím to, že řekla na rovinu to, co si myslí. A TO jsem ocenila.
Všichni se za zády jen pomlouvají, ale do očí si to už řeknou málokdy. (Někdy to sice nedovolí i taktika.)
Takových se najde málo i v běžném životě. Já jsem to od ní jako hloupost, nebo pózu neviděla.
Ale každý máme svůj pohled na věc.
Dada je s pracovitostí u mne na stejné úrovni jako třeba Karinka. Ta ale lítá od jednoho k druhému podle toho, jak se vyvíjí situace. Teď bude navěšená na Peťovi a Táni. Je to takový motýlek.

21
JanaH
Reagovat

@Prochor: dobrá, zkopíruju ti znovu, co už jsem ti jednou kopírovala… a co odpověděla Farma na FB:

„prvý duelant si môže vziať do duelu kohokoľvek okrem farmára týždňa“.

Z toho (aspoň mně) vyplývá, že si první duelant může vzít do duelu i druhého sluhu.

22
BarBora
Reagovat

@Kara:
Lenže Dada je pri stole pravdy tiež ticho ako voš. A Mišu, ktorá v bežnom farmárskom živote povie čo si myslí, označila za najfalošnejšiu.
S Karin súhlasím, ja by som ju bez výčitiek svedomia brala do duelu. Ibaže my vidíme a počujeme aj to, čo farmári v reálnom čase nie.

23
JanaH
Reagovat

Ha… a zbouchnutá čičo prej „pustila duel“? :-DDD

Dada s ní vymetla stodolu a čičo od té doby potřebovala přebalit. ;-)
Takovou rychlost metelesku blesku při hákování jsem zatím viděla jen jednou… a včera.

Svůj ledový klid předváděla celý duel. Asi proto ty nervéz pindy a nervéz chování.

24
JanaH
Reagovat

@Kara: za mě taky. ;-)
V minulém díle a včera znovu výstižně zhodnotila svatou trojici a stačila jí na to jedna věta.

@BarBora: a proč by si Dada nemohla o čičo myslet, že je nejfalešnější?

25
BarBora
Reagovat

@Jája:
Po príchode Dady sa o tom písalo, tak som si ju pripomenula, inak som na ňu už dávno zabudla, tiež patrila k „zaujímavým“ hráčom, ako jej dcēra. A zdá sa, že myslenie majú podobné, ak si dobre pamätám, bola v opozícii, proti Mircovi.

26
JanaH
Reagovat

@BarBora: vypadla jako druhá a domů jít chtěla… její duel patřil mezi ty domluvené.
V opozici proti Mircovi byl kde kdo. :-DD

27
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Myslieť si môže čo chce, len či je to aj naozaj tak. Nechala sa Milanom naočkovať, ako Dominik. A Milan je naozaj povolaný hovoriť o falošnosti. Aj to jej zdôvodnenie bolo z jeho úst, len to zopakovala. Ale komu sa to páči, neberiem mu to.

28
anonym
Reagovat

@BarBora: Především a bohudík vypadla hned na začátku, neslaná nemastná.

29
anonym
Reagovat

Duel jsem viděla až teď, byl to obrovský fofr a na nějaké psychologické kecy Michaly nevěřím, prostě nemá sílu. Řečma ze sebe Ramba neudělá. Chtěla odejít středem, nějak se nepovedlo, udělala ze sebe telátko. Žvásty o bojování a sotva zametla stodolu všechno bylo jinak :-)

Farma by se měla jmenovat U slzavého údolí.

30
Wally
Reagovat

Tak tedy jak já si pamatuju velký prd, tak Danielu ano. A byla mi taky nesympatická jako její dcera. A to , že vypadla jako druhá, mi tedy v hlavě zůstala dost hluboko. Už teď nevím kdo byl na začátku letos. :DD

31
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Veď jej dcéra zo začiatku tiež pišťala, že chce domov. Ale vieš, okrem toho, že má celkom dobrú silu a výšku, a teda sa s ňou do duelov musí počítať, ma nijak nezaujala a nebaví ma. Už som svoj názor na ňu napísala, nechce sa mi to viac rozoberať.

32
Lentilka
Reagovat

Farmárska láska naveky ? Vyzerá to že áno .

33
anonym
Reagovat

Ony piští skoro všechny, když mají jít do duelu, že chtějí domů, když ne za děckama tak za jídlem. Kdyby náhodou prohrály, tak aby byl odchod důstojnější :-)

35
JanaH
Reagovat

@BarBora: já se nepřu. :-) Ale na rozdíl od matinky, která pištěla, že chce domů… a při první příležitosti se taky poroučela, Dada sice říká, že jí Farma nic moc neříká :-D a doma by jí bylo líp, ale v duelu se kousne a chce ho vyhrát.
Taky mě nijak zvlášť nezaujala, je celkem neviditelná. Nehraje, proplouvá. Ukáže se pořádně vždycky až v duelu, aby vzápětí zapadla zpátky do šedi. Aspoň minule to tak bylo, budeme uvidět teď.

36
BarBora
Reagovat

@anonym:
Neviem ako je to s tým vypustením silových disciplín, myslím dôvod, možno by pri slabšej súperke, pri ktorej by nemusela ísť na hranicu síl, ešte zabojovala. Ak naozaj nechcela ísť na hranu, aspoň to urobila tak, že zachránila možnosť zvoliť FT. Evelyn z nej nič nevytiahla, bola ticho ako partizán.

37
JanaH
Reagovat

@BarBora: prd a wořech pustila. :-)))
Pocahontas byla silná akorát hubou. To ostatně ukázala už při svém prvním duelu.
Mozeček jí dokonale vypláchli trtinovci… zrovna tak, jak to vyčítáš Dadě.
Ale to přece ke hře patří, držet s někým, taktikovat a piklit. To je to poslední, co bych někomu vyčítala. ;-)

38
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Nemyslím, že Miše niekto vypláchol mozog, robila aj inak, išla si svoje, ale držali spolu. Dada mele už sto x opakovanē Milanove múdra, presne ako Dominik.
Nakoniec, Miša si mohla vybrať niekoho iného, už vedela že Dada nie je slabá. A niečo tam bolo, čo nevieme. Aj Karin o niečom drží basu, preto počítam aj s nejakou inou možnosťou. Nemusí to tak byť, jednoducho neviem. Ale myslím si, že za normálnych okolností by inak bojovala, aj keby to nemusela vyhrať.

39
Jája
Reagovat

@BarBora: Hlavně, že to ví uslintaný Hermelín, jak dá všem důležitě a řádně nahlas na vědomí. Bo on všechno ví a všechno jde podle plánu. A aby to bylo super romantické, tak si vyznají lásku a za velkého vodopádu slz si padnou do náručí za psychologického výkladu Adonise Expanic a Peťo, v úplním „soukromí“ za přítomnosti celého Slovenská a přilohlých států zase Xena a Peťo. Pondělí bude přeslazené jako když tam byly dojičky. :)

40
Johana
Reagovat

Včera byl docela zábavný večer. Je mi jedno, jestli Miša duel vypustila, nebo ne, chybět mi nebude. Spíš se přikláním k názoru, že je hodně nervní a tvrdohlavá a první prohraná disciplína ji rozhodila.
V ukázce na pondělí Šmahlík nadšeně ukazoval chycenou štiku a ti nevděční přežraní farmáři mu ji zas ofrfľali. Vidím to na další noc v husím apartmánu.
Schopnost Renaty samopoplacávat se po ramenou a dojímat sama sebe svou dokonalostí je obdivuhodná. To se hned tak nevidí.
Zlatým hřebem včerejšího dílu byla pro mě Karin, když při rozhovoru o duelantkách pronesla ,,Dada sa zase sťažuje na všetko…to už pomaly ako ja“ :-)))

42
Aža
Reagovat

Vypadalo to, že při souboji se s výběrem počítalo s tím, aby to měla výhodnější Míša.
Silový souboj jí neměl uškodit a hlavně šití polštáře. Vyloženě její obor. Dada se
nezmohla ani na obsluhu jehly….)))) Ale jinak zkušené kuchařce výběr čočky.. kdyby
nebyla rozklížená, mohla zvládnout lehce.
Rozhodně bych vynechala těhotenství, vždyt nedávno tu byly fotky, jak se po vypadnutí
z farmy veselí v restauraci Tána, Míša, Petulínek ubulínek a i vědma.
Šmahel je citově rozložený a vysvětlil proč, úplně ho chápu.
Nezlehčovala bych to, ani se mu neposmívala. Ubulínek chodí stále s kapesníkem,
Tána ho hýčká, nevím proč stále pláče. Je to Měkota. Xena asi takového muže pro
denní život by nechtěla.
Po konci farmy ho asi adoptuje.

43
JanaH
Reagovat

@BarBora: ti tři… trtinovci +křen… si mozek vypláchli navzájem, když ujišťovali sebe a hlavně okolí, jak jsou „nejsilnější“. :-D Sami sebe označili za silnou trojku.
Což se ukazuje. Čičo v čudu ponížená vyválením ve stodole, Mekota nervy v kýblu denně předvádí slzavé údolí. Opravdu silná je z nich akorát Tánička, ovšem i tu jsme viděli jen proti naprosto marným dojičkám. :-)
Pocahontas si trochu šla svoje až posledních pár dní.
O tom, jak si vodí svoje poddané král Hermelín se nemusíme bavit, to vidíme všichni. ;-)

44
BarBora
Reagovat

@Johana:
Ona aspoň niekedy človeka rozosmeje, ešte sa mi páčilo, ako na margo modelov, s tým jej výrazom, zašveholila: „jeden má soplík a druhý je bubko“.😁

45
JanaH
Reagovat

@BarBora: jo jo, to byla super hláška. :-)))

@Johana: Šmahlík začíná být dobře startovací, chytá na první našlápnutí. :-)) Přitom Milan tu poznámku o velikosti štiky řekl ve srandě, řekla bych. Ten už z husína nevyleze…
Na průběh duelu nám stejný názor, silné řeči předem a pak pro změnu řeči o „puštění“, aby to nevypadalo tak moc trapně. :-)

46
JanaH
Reagovat

@Aža: prosím tě, vědma je zas kdo? :-)

Mně přišlo docela nefér vůči Dadě, jak se furt všichni dojemně starali o Čičo a její duševní a tělesné pochody.

47
Aža
Reagovat

Karin proplouvá lehce celou farmou. Kamarádí s každým a s nikým, prostě s tím kdo
se jí momentálně hodí do hry.
Vrhnula se na dřevo, sama se rozhodla, párkrát hodila sekerou. Ovšem Pétulínek
v hádce vyčinil Šmáhovi, že jí vyhnal pílit dřevo.
Má-li náladu pracuje v kuchyni a hlavně má stále náladu nepracovat. Asi jí bolí ruce
od stálého krášlení. Je to chytrá kočka a v životě se neztratí, každý s ní rád kamarádí.
Mě připadá jako křehká panenka v sukénce, která se za zvuku kolovrátku otáčí a tančí….

48
BarBora
Reagovat

@JanaH:
No napr., do kruhu sa zapojila sama a to nie je pár posledných dní, o trojke začali ostatní. Ale nemusíme sa o nich preťahovať, ani o nikoho iného, jednoducho to vidíme inak. A je sobota a mňa nebaví sa navzájom presviedčať😊

49
Aža
Reagovat

@JanaH: Já jsem zazdila v hlavě jméno slavné
farmářky z Ameriky……. nechce se mi to hledat.:)))))

50
Wally
Reagovat

@JanaH: Mně mladý Urbanový líto nebylo. A ta starost byla spíš z důvodu, že Michala jim nepostoupí. Duel jí byl evidentně ušitý na míru. Jen to pořadí disciplín bylo proti ní a Borisovci začali panikařit.

51
JanaH
Reagovat

@Aža: jáááj, Šubudka! :-D
Vidíš to, jak byla výrazná… tys zazdila její jméno, já celou. :-)))

@BarBora: ach, to je škoda. Neberu to jako přetahování, ale debatění. S tebou se mi debatí dobře, i když máš občas opačný názor. Což mně ale vůbec nepřekáží. Já si ráda přečtu i opačné názory a třeba opravím ten svůj. ;-)

52
JanaH
Reagovat

@Wally: nepíšu nic o lítosti. ;-)

53
Johana
Reagovat

@BarBora: to jsem přeslechla :-)))
Je fakt, že v poslední době jedince mužského pohlaví, včetně kocoura, občas oslovuji bubko.

54
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Neber to v zlom, len sa mi chce lenošiť a radšej sa zasmiať. Takto musím zapájať pamäť a nejako sa mi nechce.

55
JanaH
Reagovat

@BarBora: buď klidná, nebudu. :-) To přiznání mě odzbrojilo. :-)))

56
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Keď sme už pri smiechu, vcera som zistila, že keď je Mišo na kamere, mám úplne nezmyselné nutkanie na smiech, už stále vidím len káčera, nedarí sa mi ho brať vážne, nech hovorí čokoľvek. Som zvedavá, čo nakukal Šmahelovi o tých svojich renováciách bez robotníkov, keď včera prvý x obhadzoval stenu a nevedel o takýchto prácach dovtedy nič.

57
Prochor
Reagovat

@JanaH: Aha pak si ale Miša mohla vzít třeba Petra. Cihličky od Renaty nehrály roli.

58
Prochor
Reagovat

@Jája: Třeba se Miša snaží maskovat.

59
Aža
Reagovat

@BarBora: Tady je vidět, jak jednu věc si můžeme
každý vyložit jinak. Já slyšela a pochopila, když v domě pravdy vyprávěl, že on prodává
byty v realitce, myslím, že to padlo i u Krauze v TV.
Tudíž řemeslo se mu vyhýbá obloukem….

60
Johana
Reagovat

@Aža: určitě se tady Šmahelovy problémy, obavy a strachy nezlehčují, může je mít každý a nikdo není před tím imunní. Pro něho, jako celebritu, není nic jednoduššího, než darovat život a jít ven z farmy své problémy řešit…pokud si ovšem nemyslí, že mu je vyřeší 75000 eur.

61
JanaH
Reagovat

@BarBora: třeba renovuje „dyzajnově“. :-)
U mě ten chlapec pořád nula bodů, jako by nebyl…
Zato Milanko, to je jiná. Baví mě jak to koulí. A že to zkouší každý díl jinak. Piklí, namotává, vymýšlí nemožné. Mně ty jeho sviňárničky nepřekáží, krom toho stihne i dělat. Ale budou určitě vadit vypadlíkům a vystaví mu účet, pokud se Milan podle JPP dostane do závěrečného týdne.

62
JanaH
Reagovat

@Prochor: mohla. Ale to bys po některých chtěl moc, myslím, že to málokomu docvakne. ;-)

@Johana: doufám, že to neudělá! To by mě neskutečně nas…štval. Jen ať jim tam pěkně pije krev a ať z něj tady praskají žilky. :-DD

63
anonym
Reagovat

Podle FB se Šmahlík dostal do finále. Je mu přáno, jeho největší problém jsou dluhy, Snížit se k tomu, že chrápe v husinci, když tam naběhl jako Vyšší úroveň taky o něčem svědčí. Totálně se složil. Nelituju, jsem přejícná :-) Šel tam dobrovolně a pro peníze. A hlavně, nemusí tam zůstat, on tam chce zůstat. Pokud vyhraje, ze srdce mu přeju, aby se srovnal a neměl pocit nadřazenosti, i když v jeho případě srovnání asi nehrozí :-)

@JanaH: Žilky mi letos nepraskají naprosto z nikoho, nikdo za to nestojí a Šmahelík je krásné osvěžení. Názorně předvedeno, jak lze z matrace pro celebritky skončit na podestýlce pro husy :-)

64
JanaH
Reagovat

@anonym: super, to jsme na tom stejně. ;-)
Nemít fanouška je možná i lepší, pokud se ještě Narkóza odváží spustit další řadu, budu hledět se toho držet a nijak citově se neangažovat. :-)))

PS. A furt lepší z matrace do husína, než sloužit jako matrace Mekotovi. :-D

65
anonym
Reagovat

@JanaH: Předpokládám, že k tomu by se fitnesák fakt že nesnížil :-)

66
Fixa
Reagovat

@BarBora: Já taky v současné době renovuji byt. Nejsem žádný domácí kutil, spíše jsem Mat a Pat a tak mám na všechny práce najaté firmy.Předpokládám, že tímto způsobem renovuje i Mišo.

67
BarBora
Reagovat

@JanaH: @Fixa:

To Šmahel spomínal, aký je Mišo šikovný, že renovuje byty a to sám, bez robotníkov… preto som zvedavá, čo mu nakukal.

68
BarBora
Reagovat

A čo sa vlastne stalo s husami? Šmahel ich vyhnal, alebo sa majitelia obávali o pečienky a vzali ich domov?
No, nasťahovať sa dobrovoľne do husína predpokladá riadne zúfalstvo. Čoho sa v tejto rade ešte dočkáme?

69
anonym
Reagovat

@BarBora: Husy nemají domov, na noc jsou asi venku, neměl by být trest? :-)

70
anonym
Reagovat

@BarBora: Fitnesák je zoufalec. Nikoho nelituju, každý tam šel dobrovolně a za peníze. Tedy i on a jeho žvásty nějak padly v niveč. Jsem přejícná, kam kdo chce se dostane.

71
Aža
Reagovat

@Johana: @JanaH: V případě, že by Šmahel odešel a vzdal to, strhla by se mela a
vyčítalo se mu, že se pokakal a nevydržel…. Byl by prostě baba.
Sám řekl, že si do husína nanosil seno, když mu byla nabízena matrace.. že.utekl z ponorky.
Husy i kachny normálně žijí venku, není zima.
Zde se udělal ze Šmahela jak vidím terč, kde si měříme síly….:))))))
Už jsou všichni venku, zobjímali se a my ještě dál budeme sledovat „Babovřesky u vody“.

72
Kara
Reagovat

@Aža: Dobře jsi to napsala.

73
Lentilka
Reagovat

Kto má záujem ísť pozrieť miesto ,kde sa natáčala Farma .

https://www.slovakwoman.sk/chcete-vidiet-farmu-x-na-vlastne-oci-najdete-ju-na-tomto-mieste/

74
BarBora
Reagovat

@Aža:
Ja som zas skôr čakala, že Šmahel to ako väčšina tzv. vip prenechá človiečikom z ľudu, ale zdá sa , že sa pechorí za výhrou. Nasadia im tam uhľadeného ramba s peknou tváričkou, fanynky sú z neho hotové, porovnávajú ho s napr. obyçajným kamionistom, durakom pre nich, ktorý si na živobytie musel inak zamakať a za zlomok platu, ktorý dostávajú predvádzajúce sa celebritky. A ešte im to ten chumaj fľasne do tváre. Neprajem mu nič zlé, ale dopriala by som výhru niekomu, kto sa inak musí pretĺkať životom.
A schytávajú to všetci a aj oveľa horšie ako Šmahel.

75
anonym
Reagovat

@BarBora: Napsala jsi to za mě. Fanynkám tohle ale nevysvětlíš, svaly to jsou, pane, čáry :-)

Pro mě je Šmahlík vděčný objekt pozorování, z pana Vyšší úroveň se stal pasák husí. Při příchodu hlásal naprostý opak :-) A chrápat v nějakém husinci místo hus je čiré zoufalství. Jestlipak on si nemyslí na Táňu a nepřítomnost Petra by ho provokovala?
Když spal Milan na seníku byl taky kritizovaný.

76
Jája
Reagovat

Tak strašně mě svědí prsty. Z páru buchet a vodní hladiny těsně u čáry ponoru vlhne tolika fanynek až se „genderová identita “ otřásá v základech. A pravdu? Než tohleto rozmazlené stvoření, které si vlastní vinou posralo život, je pro mně přijatelnější chlap, dříč, pohoďák, byť se zvláštním způsobem pro humor. A že se blbě směje? A co? Karina ječí jak siréna, vzácná to žena je ukňučená, ulízaná lhářka, Donald slaboch jak duševní tak i tělesný (tomu ani titul nepomůže) a velký „taktik“ Miňo by v politice uspěl – i Kiska s Kalouskem mu můžou závidět. Tak a hned je mi líp. :DDD

77
anonym
Reagovat

@Jája: :-DDD
Konečně upřímný pohled na věc.
Jen bych nesměle dodala, že přezdívky jako Hermelín, Žabák, Donald, Ulomzub a podobně jsou větší dehonestace než Model, Fitnesák případně Vyšší úroveň. A děje se něco? Neděje.

78
Lydye
Reagovat

Tak mě připadá, že Šmahel má velké mínus že je pohledný, chytrý, umí řešit situaci na farmě. Přezdívku dostal zde u vás, tak proč výčitka? Dívám se jak se dokáže člověk chovat v různých situacích a ne zda je pohledný či holohlavý, jak je majetný a nevím co ještě. Ne všichni hodnotí podle tohoto, ale to je asi škoda zde stále psát, zde je pro mne důležitý charakter a jak se projevuje, dokáže řešit problém a chovat se k lidem. Každý máme chyby a jiný pohled, v takovéto hře pokud tam byl vybrán, mají všichni stejná pravidla a možnosti, pokud někdo má či nemá finanční zajištění, je jen jeho osobní věc a toto je hra pro všechny vybrané jak jsem pochopila. Držím mu palce a hurá do mě.

79
Vendelinka
Reagovat

@Lydye: mluvíš mi z duše, protože ani já nechápu tu Vlnu pobouření proti Šmahelovi.Nevsimla jsem si žádne vady v jeho chování ani tolik kritizované nadřazenosti.Ke každému se chová tak,jak si zaslouží a ruku na srdce, na hrubý pytel hrubá záplata. A jestliže se ke mě někdo chová jako boží hovadko,nemohu mu oplácet láskou a porozuměním. A krom toho,v druhé části farmy měli všichni stejnou startovní čáru. A pokud si všímáme,tak nejvíc na farmě štve ty, kteří mu inteligenci nesahají ani po paty…..Ale přesto se snažil i těmto lidem nějak přiblížit a sklidil za to jen pohrdání ,pomluvy a kecy o nadřazenosti…..

80
JanaH
Reagovat

@Jája: ale to je moc dobře, že se ti ulevilo! I psychohygiena má v životě své místo a potlačování čehokoli je cesta do pekel. :-D

Pražský výběr:
Lidi jsou různý a různý koníčky maj,
sbírají známky, mince a kdejaký krám.
Někdo má rád psy,
druhý zase kočky,
pro mne je teplo myšího kožíšku ráj.

Lidi jsou různý a různý koníčky maj,
sbírají kožky, flašky a kdejaký krám.
Někdo má rád vdolky, druhý zase holky.
Pro mne je něžné čmuchání myšiček ráj.

Takže hlavně když jsme zdraví a chutná nám. :-DD

81
JanaH
Reagovat

@anonym: má tomu rozumět tak, že až doteď všichni, co sem cokoli napsali, byli neupřímní?
No to mě poser… :-DDD

82
anonym
Reagovat

@Lydye: Doprčic, že já se dívám na Ferdu mravence?
Žádnou vlnu pobouření nevidím ani neslyším. Občas se zavlní vodní nádrž, jak si modelové venčí zadky, ale to ve mně pobouření nevzbuzuje, každý dělá, co umí nejlíp, že?
Nechat se olizovat a ošahávat ženskýma, drží jako ovečka a následně o nich mluví dost nevybíravě, jen aby on si zachoval čistý štít. Charakter, vyloženě slušný chlap.
Jsou ženy, kterým pánové typu Šmahlíka imponují velice, páč doma mají chlapa, který sice rád buchty, bohužel na břiše je nemá :-D Tak hezké pokoukání i na zadek, Renátka si taky ráda plácne :-)

83
anonym
Reagovat

@JanaH: Pro mě za mě si z toho vyber co chceš, je mi to fuk, rozvíjet toto téma dál fakt nebudu :-)

84
Aža
Reagovat

@Kara: @Lydye: @Vendelinka: @JanaH:
Díky, je to tak, vezmeme se za ruce a skočíme do rybníka….. lidí šíli, at žije Martin…(april)

85
Jája
Reagovat

@Vendelinka: Tou poslední větou si uhodila hřebíček na hlavičku. To je to oč tu běží. Snaží se i těmto lidem přiblížit, ještě jednou: snaží se i těmto lidem přiblížit.
Celou dobu jim dává svým chováním najevo, že on je na vyšší úrovni a najednou se snaží. A Ještě jakým způsobem se snaží? Už jen jeho tón hlasu, po kterém zkysne mléko v okolí několika kilometrů a pokud mu to nevyjde (protože neumí argumentovat jen moralizovat), uraženě práskne dveřma a nebo co je hnusnější hvízdne ukáže prstem a … možeš isť. Nenene toto chování není znakem inteligence, ale znakem zakrývání své vlastní malosti.

86
JanaH
Reagovat

@anonym: klídek, vybírat si nepotřebuju, mám dávno vybráno.
A klidně to rozvedu. Neplácám se zmateně ode zdi ke zdi. A i kdyby se nakrásně celý Panáček spikl proti Jáje, já se nespiknu. ;-)
Prd a wořech mi záleží na tom, co si o tom kdo myslí anebo že nerozumí, co je řečeno mezi řádky.
Ale protože nechci přidělávat Ajdě vrásky, končím s rozvinutím právě včas. :-D

87
Vendelinka
Reagovat

@Jája: je jen logické,že když někoho nemusím,hledám na něm jen to nejhorší a ať udělá cokoliv,vždycky se to dá obrátit proti němu.a pokud zde řešíte vyšší úroveň,tak ji skutečně má.V chování určitě a že se nesnaží snížit na úroveň burana, to mu nelze mít za zlé. Tolik ke Šmahelovi a ber to tak, že říkám pouze svůj názor bez toho že bych chtěla nějak útočit.Jestli to tak vyznělo, omlouvám se 😃

88
JanaH
Reagovat

@Vendelinka: mně se taky nedaří za živého Boha najít na Mekotovi jediný klad, který bych mohla veřejně ocenit a vyzdvihnout… :-)))

89
Svitka
Reagovat

Jak to vidím já.
Kdo nemá rád úvahy a moc slov, nechť tento příspěvek přeskočí.
Konflikty mezi farmáři a polemiku mezi diskutéry (místo toho,aby vesele i vážně diskutovali) naprogramovala Narkóza, když zvolila formát střetu světa chudých s bohatými a to z pochopitelného důvodu, sledovanosti. Předpokládám, že na tom se všichni shodneme.
Jenže další okolnosti nám zůstávají utajeny. Především obsah smluv bohatých, na co je TV zlanařila. A za další, jakou úlohu jednotlivým hráčům určila (kromě výběru kontroverzních jedinců). Např. z Jurových slov vyplynulo, že když řekl, že chce na farmě pracovat, štáb od něj očekával jiný vzorec chování. Tak se přizpůsobil.
Šuvadová si přes Velkou Louži vyjednala sólo budku, Ibi zohlednění stravy kvůli víře, cukřenky propustku a ukončení hry tak, aby stihly své kšefty. U Mikla a Kvetky mě nic nenapadá, ale nabyla jsem dojmu, že když zjistili, že je něco jinak, než mělo být, vzali roha.
Co když si Martin žádné podmínky nevyjednal a chtěl hrát o 75 tis., tj. bez toho, že by někomu měl nebo musel dát život. Pokud mu krachlo podnikání a zadlužil se, má stejný motiv jako např.Táňa.
Třeba i Ibi chtěl hrát o velké peníze. Vždyť, když byl FT, Milanovi řekl, že jej plus Domina a Martina potřebuje, aby s ním zůstali až do konce. Po prohraném duelu byl hodně naštvaný z odchodu.
Tím, že Šmahel skončil v husíně, v mých očích rozhodně neklesl. Naopak. V daných podmínkách vyřešil bezkonfliktně svůj problém s ponorkou a pocuchanými nervy. Miklův přístřešek použít nemohl, protože by byl příliš nablízku Petra a Míši.
Suma sumárum souhlasím s Lydyí 78.

Podle toho, co nám Markíza v pátek ukázala, bychom se měli užírat zvědavostí, co s tou Miškou je? Nebudu spekulovat a počkám si, jaké drobky informací nám štáb utrousí v dalších dílech.

Zaujalo mě:
Miška se divila, když ji Dada označila za falešnou. A co to bylo, když se např. připojila ke sluníčkovému kruhu a pak zahlásila, že přitom měla za zády zkřížené prsty?
Míšino tajemství většina farmářů zná, ale jsou charaktery a drží bobříka mlčení.
Karin už neví, co by si čím natřela.
Asi už na základních školách neexistuje předmět „ruční práce“ nebo něco na ten způsob. Umí si Dada aspoň přišít knoflík?
Renata si přála, aby se vrátila Miška, ale je ráda, že se vrátila Dada.

Stále nemám svého favorita na vítěze, ale bylo by fajn, kdyby Rychlé šípy zvítězily nad Bratrstvem kočičí pracky :))

90
Aža
Reagovat

Dnes jsem si přečetla, že farma musela dříve skončit proto, že majitel pozemku potřeboval ukončit nájemní smlouvu…. asi tak

91
Ajda
Reagovat

Z toho materiálu, co na Farmu naklusal, se moc vybírat nedalo, ale Šmahel se mi líbil jako jediný chlap na farmě, a i když prý céééélebrita, tak ve finále pro mne nejpřijatelnější hráč. Na začátku jsem věřila v Xenu, ale ta se rychle vybarvila. Ony i VIPky potřebují peníze, tak finále Miňo vs. Šmahel je pro mne to nejmenší zlo.

92
Cakina
Reagovat

Naprostý souhlas:Lydye,Vendelinka,Svitka,Ajda…lépe bych to nenapsala.zdravím

93
Aža
Reagovat

@Ajda: tak jsem si udělala legrácku, že skočíme do
rybníka ruku v ruce a šup, jsem na černé listině, vypadla jsem…. snad omyl?

94
Aža
Reagovat

Jsem daleka od toho posuzovat muže od buchet na břiše a vousů nebo účesu.
Mám ráda inteligenci a to původní, nehranou.
Nejen tady na farmě, ale i v kolektivu se jedinec, který je jiný raději přizpůsobit okolí, jinak je vyštípán
Svěřil se, že se obává o svou dcerku, která už nikdy nezažije svou pravou rodinu.
Vždy bude jiný otec, nebo další matka. Tímto se trápí hodně rozvedených rodičů.
Není to jen o pravidelných návštěvách a stěhování z rodiny do rodiny.
Na farmě měl čas rozebírat své problémy a je z toho špatný. Už je u něho vidět
změna v očích, někdy je už mimo farmu.
Ajdo, vyhozené je už mezi 82 a 83 dík.

95
Lydye
Reagovat

@anonym: Omlouvám se, zda jsem Vás naštvala, ale z buchet, zadku a chlapa kterého bych podle Vás měla doma, Šmahela neposuzuji, ale je to jen životní zkušenost. Pro klídek ve Vaší dušičce, manžela už dávno nemám a na to abych se dívala na vizáž je mě už sakra hodně let, nerada to přiznávám, snad už i to Vám napoví. A jak vyřešil svůj momentální stav, souhlasím se Svitkou. Třeba se někde dočtu, že je zpět se svou rodinou a hlavně s holčičkou. Přeji to všem dětem.

96
Lentilka
Reagovat

Bože dajte s tým Šmahelom už pokoj . Serie , prdí a pod gaťami nosí holú riť ako my všetci . Pre každého je zaujímavý niekto iný ,niekto viac ,niekto menej ale na Farme si určite hanbu neurobil a len on sám vie prečo tam je . Neznižujte svoju úroveň tým ,že si do niekoho kopnete .

Práveže som prekvapená a obdivujem ho za to ,že ako ,, vyššia úroveň “ to tam zvláda a neznížil sa k ničomu za čo by sa musel hanbiť . Prispôsobil sa a nedomáha sa žiadnych vymožeností .
Sám si bol vedomý svojho ega ,priznal to netajil sa tým že aj kvôli tomu šiel na Farmu ,aby mal čas o sebe porozmýšľať a popracovať sám na sebe .
Myslím že sa mu to aj darí .

A či sme vyššia alebo nižšia úroveň , všetci sme ľudia s bežnými problémami a starosťami . Každý nech si upratuje v prvom rade pred svojimi dverami .

97
anonym
Reagovat

@Lydye: Děkuji za vykání. Omlouvat se vůbec nemusíte, mě hned tak něco nenaštve a už vůbec ne obdivovatelky Šmahlíka. Patrně jsem stoupla do něčeho měkkého, což je mi vcelku jedno, diskuze je od toho, aby se každý mohl vyjádřit, pochopitelně v rámci slušných slov.
Jestli je Šmahlík zpět u své rodiny je mi srdečně jedno. Je dost starej na to, aby věděl, co dělá.
Mmch, když mluví s plnou hubou a poučuje při tom ostatní jak se mají chovat, to mi zvlášť slušné nepřipadá a inteligentní už vůbec ne, i proto se nebudu obávat o jeho změněné oči a podobné věci. Držím vám palce, ať se váš fanoušek dostane do finále :-) Finále přeju každému, protože se tam téměř všichni topí ve svých životních nezdarech, nejen rozvedený fitnesák:-)

99
BarBora
Reagovat

Jadro problému je niekde tu, ako to napísala Vendelínka:

„je jen logické,že když někoho nemusím,hledám na něm jen to nejhorší a ať udělá cokoliv,vždycky se to dá obrátit proti němu.a pokud zde řešíte vyšší úroveň,tak ji skutečně má.V chování určitě a že se nesnaží snížit na úroveň burana, to mu nelze mít za zlé. “

No, Šmahel sa na űroveň burana znížil niekoľko x, len sa to nechce vidieť a ostatní majú aj svoje klady, ktoré sa tiež nechcú vidieť.

100
anonym
Reagovat

@Lentilka: V tom případě je lepší se na RS vůbec nedívat a ani chválit, ani kritizovat a starat se jen sám o sebe? Taky řešení :-)
Do fitnesáka se „kope“ stejně jako do ostatních, jen pro porovnání, jak se „kope“ do Milana, případně Pohodičky? Nebo taky do ženských, jedna radost. Šmahlík je chráněné uzemí čičo? :-)
Na FB se občas strhne přímo hysterie kolem Šmahlíka a ať mi nikdo neříká, že to nedělají buchty?

101
Lydye
Reagovat

@Lentilka: Prosím, o kom se smí psát?

102
Ajda
Reagovat

@Aža: Už jsem tě vylovila, technika většinou nemá ráda víc jak tři zavináče (reagování), tři linky atd., pak ho asi bolí břicho a koment strčí do sklepa :D

103
Ajda
Reagovat

@Lydye: Tuhle farmu se tady kope do všech skoro stejně, záleží, co zrovna který exponát provedl/ neprovedl. Že je zrovna na tapetě Šmahel je fuk, však on ho zítra někdo třeba trumfne. Být tam ještě línej Jurko, tak si Šmahel ani neškrtne :D

104
Lentilka
Reagovat

Každý to pochopí po svojom.

105
Jája
Reagovat

@Lentilka: Špatný žert nebo něčí toužebné přání. Pokud by měla vyhrát femina, byla by z toho zoufalého výběru i jiná. Tady už mám vybráno. :)

106
Johana
Reagovat

@anonym: tak určitě buchty, holý zadek v jezeře a krom pidiplaveček skoro žádné oblečení už tři měsíce. Neříkám, je co ukazovat a asi je i teplo, ale čeho je moc, toho je příliš. Neškodilo by se občas trochu zaodít, aspoň u stolu pravdy s Evelyn.
Víc jak oblečení mi však chybí alespoň náznak smyslu pro humor, nadhledu a třeba i sebeironie…pořád slyším jen stereotypní klišé, obecně známá moudra a moralizování…jednoduše řečeno, ten chlap mě k smrti nudí a ty ubohé husy-houmlesačky mu neodpustím:)

107
anonym
Reagovat

@Johana: Smysl pro humor ho sice minul, ale umění ponižovat ovládá skvěle, stejně tak mu není cizí psychický nátlak. S Ibim se mu dařilo víc než dobře.
Ne že on usadil Pohodičku na zadek, opak je pravda, fakáč je projev bezmoci. Následná diskuze venku nebylo nic jiného, než že si vzájemně na sebe řekli svůj názor, Pohodička v pohodě, fitnesák na hadry.
Holý zadek mu neberu, když nemá na ukázku nic jiného :-)

108
Lentilka
Reagovat

@Jája: Juraj predsa v teleráne povedal že Karin vypadla ,a teraz toto ? To sú už články , ktoré asi majú oblbnuť divákov
to je teraz zlé že sú už dlho vonku a Juraj im to tiež pohnojil . Nebolo to šťastné riešenie takto ukončiť Farmu .

109
BarBora
Reagovat

@anonym:
Nechápem, prečo vôbec dolieza za ľuďmi s otázkou – ‚čo máš proti mne?“
Čo čakal?
Oni dopredu nevedia čo sa dostane do telky, ako to bude zostrihané, ale keď sa príde Peter ponúknuť pomôcť pri stavbe móla, napíliť a preniesť brvná s tým, že do vody nepôjde, tak ho Šmahel odoženie a ešte má poznámky, ako ho nemôže počúvať, pozerať na neho a ešte neviem čo, následne „bezelstne a úprimne* dá takú otázku. Peter o tom vtedy síce nevedel, ale niečo to hovorí o Šmahelovi. A možno takých prípadov bolo viac. Zbytočne vyrypupuje a potom zdrhne do chlieva.

110
Svitka
Reagovat

@Lentilka: 98
Jo, je to pravda. Hlásilo to i Radio Jerevan:))

111
BarBora
Reagovat

Pred chvíľou bola Miša v Teleráne, bolo to veľmi krátke, pokojná, nevrešťala, je to dosť kočka. Doma ju zať privítal s tým, že teraz ju videl v telke, tak čo robí doma, ale že boli radi. Kvetka jej to dosť osladila, spomínala FB a jej neobľúbenosť, Miša , že áno, ale že v poslednej dobe sa jej ľudia ozývajú aj s podpornými reakciami. Pýtali sa jej aj na prvý prehratý duel na začiatku, Brychtovej poďakovala, bola rada, že mohla zostať. Farma jej priniesla väčší vnútorný pokoj a nových priateľov, trojka funguje ďalej, ale má rada aj ďaľších. Na otázku, či je tam niekto, s kým by na kávu radšej nešla, že po tom čo videla v telke, by dvoch ľudí radšej vyčlenila, menovať nechcela. Pýtali sa aj na tehotenstvo, bola to hra v rámci šou.

112
anonym
Reagovat

@BarBora: Dostal se mezi lidi, kteří obdivem k němu nepadají na zadek. Je zvyklý na jiné zacházení. Nikdo neoceňuje jeho vysokou inteligenci, on ani jednou nebyl FT, celebrity také neohodnotili jeho klady a náklonnost k němu nebyla nijak vysoká. Nebýt tam Ulomeného zuba byl by na tom ještě hůř, alespoň ten za ním občas vleze do husince.
Má narcistické chování, od takových chlapů rychle zdrhat :-)

113
Jája
Reagovat

Zoubek mu leze do … od začátku farmy. Tak přemýšlím, do čeho mu zoubek vlastně narazil. :DDD

114
JanaH
Reagovat

@Jája: do prostaty? ;-)

@BarBora: Bravo! Geniální „hra“ v rámci šou, takovou hrou o sobě řekla Čičo víc, než by ji napadlo.

116
Prochor
Reagovat

@anonym: Už ho dostala krasavice inteligentní. Zlomila mu srdce.

117
anonym
Reagovat

@Prochor: Hlavně že končetiny vydržely :-)

118
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Ak naozaj, tak na takú hru by som sa nedala, ani na príkaz réžie, tam už končí sranda. Len je mi čudné, že o tom bolo ticho a ani na záver sa nedala Evelýnou vyprovokovať. Ak by ho chcela deptať, dalo sa to aj inak zúžitkovať.

119
BarBora
Reagovat

@BarBora:

Pardón, to malo patriť JaneH.

120
Aža
Reagovat

@BarBora: „Čo máš proti mne“…..“Dominik som
tehotná…“ divoženky řádí před kamerami na Šmahelovi….. a jiná inscenační rodea..
Nevšímla ses také, jak při té hádce se oba drželi, aby neodešli z kamery: Petr stále
očima hledal kameru a protahoval hádku…. už nevěřím ničemu, ale díváme se a tak
šéfíkové plní dobře zadání. Také Karin po ránu vyprovokovala hádku a pak se přiznala
s úsměvem proč….
Nesmíme to tak baštit. Kolik dívek a žen tam chodí „nalehko“. Prsa venku, zadní půlky pěkně vystavené, a je to pohodička. Sotva kluci sundají gatě, už je pohoršení.
Nejlepší je na tom Milan s růžovými spodáry, ten nikoho nedráždí…

121
anonym
Reagovat

@Aža: Tentokrát s tebou souhlasím, nesmí se všechno brát vážně, tedy baštit. Možná, že holý zadek koupajících se modelů v rybníku je jen koupací čepice na nesprávném místě.

Škvrnka na gatích Šmahlíka byla loužička od psa a a hned se dělají drby :-)
Taky je možné, že dvojka T + P spolu nic nemají, jen společnou deku a že se trochu zatřepe, no bože, Šmahlík asi špatně vidí a slyší trávu růst :-)

Pro mě za mě si kucííí můžou sundat gatě i u stolu, ale to neznamená, že se o tom a na tom nepobavím. Holá prdel není pohoršení, ale směšné předvádění, stejně tak to mám i u ženských, ale ty zatím ukázaly jen půlky. Třeba ukážou i víc :-)

122
BarBora
Reagovat

@Aža:
Inscenujú všeličo, ale aj tak sa ľudia odkopávajú, na tom je to postavené. A všetko sa zinscenovať nedá. Ale čím viac do toho zasahujú, tým je to horšie.
A gaťúre som si všimla len dvoje, Renátine krikľavo ružové a Šmahelove na poslednej rybačke, keď za ním prišla Renáta s kávou a otázkou ohľadne husína, krásne na ňom viseli. A potom ešte nijaké, teda holé rite.

123
BarBora
Reagovat

@anonym:
Vyčítal T a P, že sa držia príliš spolu, od ostatných, ale on sám utekal od ľudí k zvieratám, preto bol rád sluhom, k rybám, teraz do husína. Plebs mu nesedí, len by to nemusel dávať tak najavo. A možno uteká pred Renátkou, aj ja by som utekala😀, ona sa vešia na každého, aj oblizuje každého, najradšej Šmahela.

124
Johana
Reagovat

Jak už jsem psala, Šmahlík má co ukazovat…a taky ukazuje, vždy, všude, za každých okolností. Nejenom ženy, ale i muži by měli nahotou šetřit, jinak to hraničí s exhibicionizmem. On se svým tělem živí, obnažování je pro něho tak přirozené, že zapomíná kdy je to vhodné a kdy už méně. Myslím, že u stolu pravdy měl jedinkrát za trvání farmy košili a mmch. vypadal v ní přitažlivěji, než s okoukanou holou hrudí.
Za jeho účinkováním na farmě cítím vzkaz bejvalce – jen se podívej, co jsi odkopla,,,krásný, milující, inteligentní, šikovný, laskavý k lidem i ke zvířatům. Že by Miriam Kalisová byla taky taková trubka a neviděla tu výjimečnost a svatozář, jak některé z nás tady?
Jinak mi vadilo i sprchování Daniely v každém dílu a bezpočet zadků v tangáčích na začátku farmy, ale bavím se, když se Renata vystavuje v podprdě…jsem tak přízemní, že mi to zvedá sebevědomí:)

125
Jája
Reagovat

@BarBora: Jooo Renátka – lhářka, další, která miluje od začátku lidi tzv. lepší společnosti a leze jim tam, kde slunce nesvítí. Zmizla tehdy od chudobných jak smrad i křížek na domě zapomněla a už si na něj nevzpomněla. :D
Teď jsem si vzpomněla jak chtěla po Míši polívku jen „lajt“ a pak pyštisko dokořán, že tam nemá zeleninu. :DDD Renátka, vzácná to žena, radoby elita. :DDD

126
Jája
Reagovat

Renátka se už chystá na výlet do Prahy. Má zakoupeno alespoň 10 vstupenek a jede na velkou „kulturní“ akci – osahávat v rukavičce modely. To je něco pro matku farmářského pluku. :D :D :D

127
Jája
Reagovat

@Johana: Nám sebevědomí a chlapi hledají jestli jsou ještě chlapi. :D

128
Johana
Reagovat

@Jája: :-DD máš pravdu, hlavně modelové vypadají dost zmateně, když je přivine na svoji mateřskou hruď.

129
BarBora
Reagovat

@Jája:
Tipujem, že pohľad na tie vemená (nech mi je odpustené) v čiernej podprde mal účinok studenej vody a následný stres. Ale kto vie…
Ona sa nezdá, ale aj tie jej ružové bombarďáky som si všimla len preto, že v nich toľko miesila zadkom, až sa skoro potkla.

130
Johana
Reagovat

@BarBora: růžové bombarďáky Renči předčily i óbrprdel baracky narvanou v růžové minisukýnce :)

131
BarBora
Reagovat

Koho tipujete, že dá Peter za sluhov?
Ja tipnem Miša alebo Milana (skôr Milana, aby si eśte mal koho z mužov vybrať), tí si na Táňu asi netrúfnu a Dadu al. Renátu.
Ak by T. získala imunitu, tak aj Šmahela.

132
anonym
Reagovat

@BarBora: Každého co jeho jest, T + P mají sami sebe, fitnesák má husy. Renata nemá chybu, ta by poobjímala i Malinu, kdyby z ní neměla špundus. Modela málem přidusila, naštěstí přišel jen o čepičku :-)

133
BarBora
Reagovat

@Johana:
Jáj, baracka, tú aj Tomáš obťažoval, minule som náhodou natrafila na duel, kde práve popisovala tú inkriminovanú situáciu, ale nedopozerala som.

Renáta ich mala celé obdobie FT, ale raz, asi tušila kameru za zadkom, sa tak snažila, že naozaj som čakala, kedy capne na nos.

134
anonym
Reagovat

Myslím si, že za sluhy půjde Šmahel a Renata, Šmahelu Peťa nemusí a určitě má v paměti škvrnku a Renata si o sluhovství přímo říká, je tak namachrovaná, že by jí mohl spadnout hřebínek. Hlavně aby jí nespadla podprda.

135
Jája
Reagovat

Peťo by měl cílit na mužský duel, tedy vybírat tak, aby druhý duelant sluhu sestavením disciplin složil. Kdyby dal Hermelína nebo Adonise oba půjdou po Xeně, Domino to nebude, když se navzájem vybrečeli na rameni, Model Instalatér už na výběr nemá nikoho jen Dádu nebo Matku pluku. Dáda sílu předvedla, takže mu zbude jen Matka pluku či zoufalý pokus na Xenu. Do toho vstoupí imunita. Nu, bude to zajímavé.

136
Jája
Reagovat

Ještě jsem zvědavá na jednu záležitost, tanečky Matky pluku a Modela kolem jimi nenáviděného nového FT a vyhrůžky všech jak makat nebudou. A jestli Peťo nezklame, tak je nechá být, ať si jsou další týden jen na plackách. :))

137
BarBora
Reagovat

@anonym:
Určite by najradšej dal Šmahela von, lenže má strach o Táňu.
Renátka by mohla byť, už len pre tú srandu, na ženy T. má, aspoň si myslím.

138
anonym
Reagovat

@Johana: Jak se vracela s kufrem na Farmu. To si budu pamatovat snad navždy :-) Farmári :-)

139
BarBora
Reagovat

@Jája:
Šmahel áno, ale u Milana pochybujem, že by riskol Táňu, to on radšej nahovorí niekoho iného a teraz by si vzal buď Miša, alebo Karin, možno aj Renátu.

140
Johana
Reagovat

Já jsem ještě zvědavá, jestli ta šupinka, co si model vyhrabal za cenu zničené manikúry, bude hrát nějakou roli…teď by byl ten správný čas a pohodička by musel na chvíli vrátit mozek mezi uši a přemýšlet. I když, od toho tam má Táňu.

141
Aža
Reagovat

@BarBora: vida jak se rozjela diskuze. Barborko,
nemyslela jsem přímo holé zadky, ale když sundají gatě a jdou se koupat-
Tudíž jsou ve vodě odtamtad až potamtad…. což je řekla bych pohled lepší jak na
Karinku v kratáskách, nebo Renatku v bonbardákách.
Ta slavná skvrnka velikosti jak malé Slov,, hvězd se dotýká. No prostě chlap, dlouho nic a najednou dvě dáblice. Snad už jí má vypranou a není třeba o ní mluvit.
Letos je diskuse opravdu „výživná.“
Kde jsou časy našeho zlatého Mirce…..také byla hustá diskuze, ale nakonec jsme
se svorně sešli a fandili mu.

142
Aža
Reagovat

Nejnovější ….. Míša v Dobrém ránu. Směje se , že vymyšlené bylo nejen těhotenství,
ale hooodně příhod. Jak jinak bychom tam přežili a co dělali.
Také Tána říká na konci (v předešlém) farma už pomalu končí atd…
A to už je hodně před časem. Farmáři byli informováni a šikovně zahraný konec byl stanovený.
Jenom nevím, co ten fešák Šmahel provedl tak zlého, že ho někdo má stále v žaludku.
Spíš to vypadá, že se spolu hecujeme….tak tak.

143
anonym
Reagovat

Mirec byl úplně jiný level jako Adonis.
Škvrnka byla náhodou zajímavý úkaz, ještě nikdy za konání Farem nebyla u nikoho vidět, co si pamatuju, fitnesák má premiéru, jak já mu tohle prvenství ze srdce přeju :-) Vypráním se nic nemění, vzpomínky zůstanou :-)

144
Johana
Reagovat

@Aža: kdyby tu škvrnku Šmahel okecal jako stalo se, jsem chlap a chlapům se to stává, když dlouho nic a třeba se na tom i zasmál, všechny by jsme to vzaly. On to okomentoval tak, že za to nemohl, to ty dvě bestie se na něj vrhly a jemu to bylo hrozně nepříjemné.
Ale neboj, může se stát, že ve finále mu budeme i fandit, protože nikdo jiný, kdo by si to zasloužil víc, tam letos není. A Mirec byl fenomén, který se už jen těžko bude někdy opakovat.

145
anonym
Reagovat

@Aža: Houby v žaludku, spíš by ho některý baby chtěly mít úplně někde jinde :-D

146
Jája
Reagovat

@BarBora: Šmankote, na tu uječenou neviditelnou jsem úplně zapomněla. :DDD

147
Jája
Reagovat

@anonym: Nebylo vidět, protože normální chlap ví jak upouštět. :DDD

148
anonym
Reagovat

@Jája: Možná proto zalezl do husince :-)

149
BarBora
Reagovat

@Johana:
Vzala si mi to z úst, presne v tomto duchu som sa chystala Aže odpovedať.
Ani položenie Táninej ruky na svoju pýchu, ani škvrnku by som mu nevyčítala, pobavili by sme sa a ide sa ďalej, ale že ich potom opľul, on nič, on muzikant…
A na šupinku som úplne zabudla. No nazdar, snáď Miša nevrátia z prehraného duelu, alebo nedajú imunitu.

151
Aža
Reagovat

@anonym: to se ti povedlo, pěkně od podlahy….))))))

152
Jája
Reagovat

@anonym: A kktko Manekýn sa smeje, ubožák. :(

153
Wally
Reagovat

@Jája: Tady je přesně vidět různý pohled na jednu věc. Ty vidíš smát se ubožáka a já vidím usmívat se Michala na Karin, která mu něco říká.

154
Jája
Reagovat

@anonym: Muselo být veselo. :)

Z Fb: Evka Krausová Na Pluske doslova píšu, že sa Michal ožral pod obraz boží a ráno zistil, že mal pod svojou posteľou nagrcané…👍😂

155
anonym
Reagovat

@Jája: Vypadalo, že tam bylo dost veselo, usmiřovačky, pláč, vyznání a nakonec zvracení? :-) Předpokládám, že se opili dobrovolně, že tohle jim štáb nenařídil :-)

157
Aža
Reagovat

Narkoza dobře věděla proč tuto pošahanou farmu ukončila včas. Každý si najděte
své zdůvodnění….

158
JanaH
Reagovat

@Aža: aby mně ušetřila spoustu času, který ztrácím u „pokleslé RS“. :-D
A kvůli světovému míru. :-)))

159
Jája
Reagovat

@JanaH: To bude jiný důvod. Narkóza zjistila, že Bohnice i jiné ústavy vč. těch na Slovensku jsou přeplněné, tak se zavázala, že touto Farmou jim nebude navyšovat stavy nemocných. :DDD

161
Jája
Reagovat

Dnes se mé oko pokochá na Evelyn. Kdyby to nebylo tolik předtočené, tak řeknu, že mě konečně garderobierky vyslyšely. :)

162
JanaH
Reagovat

@Jája: že jí to sluší? Ta fotka na fb je parádní. Když je dobře oblečená, vypadá poloviční. Stany jsou nejhorší volba… chce to spíš něco takto šmrncovního.

163
Johana
Reagovat

@Jája: Evelyn to v poslední době opravdu moc sluší, ale mám pocit, že i pár kil sundala od začátku farmy. Prvních pár měsíců to při její konstituci nebude až tak vidět, ale když vydrží, bude z ní neskutečná kočka.

164
Aža
Reagovat

tak se mi nějak zdálo, že všichni zešedivěli….že by Karin všechny tak nabarvila?/ 150/
Nebo problémy se zažíváním po oslavě ?
Osvědčený prostředek šéfíků k zostuzení farmářů….. alkohol.
Farma by měla mít hvězdičku na sledování …. od 18 let. Odpolední vysílání raději ne.

165
Jája
Reagovat

@Johana: Nepřipadá mi, že zhubla. Je sice možné, že ji Bagár nalanařil, ale tak rychle by to nezvládla. U ní je to opravdu optický klam děleného oblečení. Je to v podstatě mladá holka, která si i při své váze může dovolit trošku kratší sukně, tak proč toho nevyužít. Jak teď perfektně vypadá s delší halenou a bundičkou. :)
Střídání tmavé a světlé barvy dojem ještě více umocňuje.

166
Jája
Reagovat

Ryby budou brát – Manekýn je řádně nalákal na vlašský salát. :D

167
anonym
Reagovat

A ještě byla promenáda po molu :-)

168
Wally
Reagovat

@Jája: Taky dřív měla dělené. Ale byl strach, že knoflíček u košile vystřelí. I v obličeji vypadá lépe. Musela zhubnout a asi dost.

169
BarBora
Reagovat

Celkom pohodový diel, ale ukážka na zajtra predpovedá návrat k farmárskej stereotypu.
FT je Peter, imunitu získal Dominik. Ženy v tých disciplínach nemajú šancu. Peter hlavne chcel, aby imunitu nezískal Šmahel a Milan, tak asi chce dať za sluhu Šmahela, nuž, len aby sa neprerátal.
Karin ma asi počula a Milanov nos nazvala prasačím rypákom. Aj ho pekne odhaľovala, popísala jeho praktiky, nezdalo sa, že by mu to dobre padlo. Vyhráža sa, že vezme Táňu do duelu, ale na kameru, že je to blafovanie, že by si vzal Miša, ale v ukážke už opäť, že Táňu. Táňa, že nech si ju zobere, nejak ju to nerozhádzalo. Mišo že radšej pôjde domov, ale ženu si nevezme, ako reakcia na Renátkinu návnadu, že nech si muži berú aj ženy do duelu, určite počíta s tým, že ju by si nevzali, ale Táňu. Renáta sa núka za slúžku, Karin zvestovala, že Šmahel by si vzal Milana, že Táňu nie. Zatiaľ sa zdá, že to udobrenie P s D funguje. Šmahel chytil šťuku, Milan mu ju obrblal a tak mu pokazil náladu, celkove má nejakú nedocenenú náladu.
Dada raz sedí na stole, potom sedí s Milanom, potom sedí so Šmahelom a ďaľšie potom nám už neukázali. Ale keď sedela s Milanom, tak ich rozhovor si vypočula Táňa, aj sa im s tým priznala.

170
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Díky za perfektní info!

172
Lady XL
Reagovat

K soutěži – podle mne měl Dominik malinkou výhodu v tom, že visel na vyšším trámu a nemusel tolik krčit nohy…. Ale netvrdím, že by jinak prohrál… Jen mne zarazilo, že neudělali všem stejné podmínky.
Milan se mi protiví víc a víc. Je to i tím, že začíná být zákeřnější, jak se blíží konec a on se obává vyřazení.Taky jich tam je méně a je na něj více vidět. Nelíbilo se mi, jak se vyjádřil o štice (bude tedy v dnešním díle). Podle mne z něj mluví závist, že on nic nechytil a rozhodně nechtěl dopřát Šmahelovi, aby ho někdo za to obdivoval, či pochválil… Taky je to jeho taktika, rozhodit Martina a navádět lidi proti němu. Škoda, že ho nedá Petr za sluhu (můj předpoklad), chtěla bych vidět, jak by taktizoval, aby nebyl vybraný do duelu. Kecá,když říká, že by ihned šel… Ale bude asi Martin, což se mi nelíbí. Raději bych tam viděla Modela či Milánka…

173
Johana
Reagovat

I hra by měla mít svoje hranice…chudák Dominik z toho může mít trauma na celý život:)

https://www.youtube.com/watch?v=OLdAVr4AWwQ

174
Lady XL
Reagovat

OT – kouknu na titulku Seznamu a kdo to na mne kouká z reklamy Bandi – no náš manekýn…. Tak jestli se chtěl zviditelnit, tak se mu to podařilo, už ho budu poznávat, jen nevím, zda to není spíš – bohužel!

175
anonym
Reagovat

Mě docela zarazilo, že v takovém souboji nevyhraje jeden ze svalovců. I když, co by se po nich asi tak mohlo chtít. Jeden se neustále lituje, druhého trápí zdraví, chlapi na baterky. Uměle vytvořené svaly.
Štiku pochválit Milan mohl, o tom žádná, ale nemyslím že by záviděl, spíš chtěl Šmahlíka rozhodit, což se mu podařilo, svalovec reaguje na první pokus. Opět uražená ješitnost, zase urážka jeho veličenstva. Měl Milana poslat do řiti a víc neřešit a ne zase dokola přiblblé otázky, jak to myslel.

177
Jája
Reagovat

Z Fb
Evka Krausová Každý týždeň má v zuboch niekoho iného…a aj napriek alergii ju bude o chvíľu objímať a bozkávať 🤭

http://farma.markiza.sk/bonusy/1943682_renata-ma-tanu-v-zuboch-som-na-nu-alergicka?fbclid=IwAR2h-dacJktUVV4zrTDV8p_W8Zm7snMQhuzhl7sd6thcvn2LkMzzuhAy-io

179
Vendelinka
Reagovat

@anonym: náhodou ,ten šedý plášť je moc hezký 😀😀😀

180
Aža
Reagovat

@Vendelinka: Jako model je Michal dobrý a sluší
mu to. Každý se musí něčím živit, naopak ocenuji, že šel do RS. Dal si jako důvod
zviditelnit se. Proč by ne, jiná dívčica se chce zviditelnit třeba na nehtové studio.
Zatím pracoval poctivě na svém vzdělávání i zaměstnání a nevidím důvod ho odsuzovat.
Dlouhodobý pobyt v takovém prostředí má vliv na každého, odkryje se i to, co by jinak
nepřišlo nikomu na mysl, že by byl schopný udělat.

181
anonym
Reagovat

@Vendelinka: Plášť je fajn a kdyby ho tak měl na sobě Stránský :-)

182
Prochor
Reagovat

@Johana: Domino už se těšil že bude otcem a najednou takový podraz.

183
Lady XL
Reagovat

@Aža: Neodsuzuji ho za tu práci, dokonce jsem v počátcích farmy psala, že se mi nelíbí právě ve Farmě,ale že je fotografický a na foto je dost dobrý. Nevypadá tam jako kačer,protože pusu má zavřenou…. :-). Jen jsem podotkla,že zviditelnění se povedlo,když už ho poznávám na fotkách i já :-)

184
Lady XL
Reagovat

@Lady XL: fotogenický … mrcha klávesnice mobilu,odesílá si,co chce… :-D

185
Jája
Reagovat

@Lady XL: Tak to dělá „chytrý“ mobil? :D Koho mi to připomíná? :DDD

186
Johana
Reagovat

@Prochor: jj, od radosti skoro brečel:)

187
Aža
Reagovat

@Lady XL: V pohodě, přesně tak. Oni tedy dovedou
fotografové zvláště u žen udělat s fotem divy… Prostě mu toto povolání přeběhlo přes
cestu a dal se na to. Jak chudý chlapec ke štěstí přišel….
Já s ním docela cítila, když četl dopis od rodičů a rozplakal se. I samostatní chlapci se
při čtení dopisu od maminky dojmou. Já tedy měla také slzy v očích, dojalo mě to.

188
anonym
Reagovat

Možná bude jednou fotit bundy pro Bonprix.

189
anonym
Reagovat

Mě dojalo, jak seděl vedle kufru a papal od maminky proviant, schoval si na horší časy, lakomec. Ale káva od Táni by se mu hodila, se divil, že mu neuvaří :-) Moc hodný a milý chlapec :-D

190
Prochor
Reagovat

Mně docela baví, jak si na FB stěžují na pozdní vysílání. Třeba někdo napsal:“choďte do rit& s tou reprizou o kosatkach…..“

191
Prochor
Reagovat

Ale všiml jsem si, že skončilo časté sprchování Dady z konve. Včera vzali na paškál zase Karin (asi už to potřebovala).

192
anonym
Reagovat

@Prochor: Asi se kapku ochladilo.

193
Prochor
Reagovat

@anonym: No jo, asi je Karin otužilá. Ale z jiného soudku-pamatujete ještě na Paca a Veroniku?
https://www.topky.sk/cl/100313/1753089/Historicky-prvy-par-z-Farmy-to-dotiahne-pred-oltar–Zasnuby-na-poslednu-chvilu-

194
anonym
Reagovat

@Prochor: Pamatuju, už jsem četla. Někdy to vyjde a držím jim palce :-)

195
BarBora
Reagovat

Sluhami sú Renáta a Šmahel.

Renátka zahájila frontálny útok na Táňu, tak ju sklamala…aj ako hráčka, aj po ľudskej stránke…nič ženské v nej nie je a ona sa tak snaží niečo pekné nájsť. Baba ani rici, ani cici, vysoká jak štangľa a voľný chlap si zrovna ju vybral a sexicu krv a mlieko nechal tak, nebyť tej Táni… ona ho zmanipulovala. Takto musí R behať od jedného k druhēmu a čo si neuchmatne, to nemá😂. Dokonca nazvala Táňu mužom s vagínou, skutočne nevkusná osoba.

Milánko rovnako. Má plnē gate od strachu, nahodil žraločí úsmev a maká na svojej záchrane. Múdra Renátka toľko Šmahelovi obsmŗdala uši, aby si vzal Táňu, až on, aj za pomoci mužskej sqadry, vyhútal plán, že akože si vezme Táňu, aby Peter dal ženský duel. Ten sa nachytať nedal, ale Táňa v upútavke niečo, že ona mu tú šancu dá.
Doporučujem sledovať Šmahela pri Martinovom chválenįí za šťuku,

196
Jája
Reagovat

@BarBora: Adonis tentokrát neměl škvrnku ale škvrnu. Tak si od radosti učurnul. :DDD Konečně se dočkal pochvaly před nastoupenou jednotkou.
Matka pluku se dnes ve svých „laskavostech“ překonávala. Ta je tak podělaná, že to bylo cítit i přez obrazovku.
A bude to chlapský nebo smíšený? Vyjde Adonisovi jeho plán?
https://www.youtube.com/watch?v=g8hXvQZcO2U

197
JanaH
Reagovat

@Jája: škvrnku měli viacerí, z opačné strany gatí. A bude to pokračovat. Posel by měl sofort přivézt pemprsky. :-))

198
Wally
Reagovat

Nejvíc by Táňu Petr ochránil,kdyby dal ženský. Renata by si ji nevzala, protože se jí bojí.

199
anonym
Reagovat

Úžasná bytost, žena Renátka, hodlá udělat Adonise národním hrdinou Farmy a vyhazovat ho 5 metrů hore :-) A všeci by mu boli vďační :-) Je tam ještě někdo blbější než ona?

200
anonym
Reagovat

@BarBora: Posralo se jich tam povíc. Ulomzub neví, kam se vrtnout a sbírá informace, jen aby zase neochořel, Milan klasika, ale tentokrát Dominika zpracovat na dobrovolný duel nemůže, Adonis se zčuchl s úžasně krásnou ženskou Renátkou, ještě jí nedošlo, že kozy nejsou všechno, se předvedla.
Adonis se chválou Martina celý rozněžněl, při širokém úsměvu ukázal i dásničky.

201
Aža
Reagovat

Děvčata, do kterého lesa chodíte sbírat ty jedovaté byliny…:))))
Je to jen hra, dokonce už v pořadí 10. , už jsme viděli úkladů a lásky na konci farmy….

202
Lady XL
Reagovat

Tak já bych byla taky moc pyšná, chytit štiku, ať je velká jakkoliv. A myslím si, že to tak má každý skutečný rybář. A že Milánek viděl „tááákhle“ veliké štiky v chovném rybníku – no a? Chtěla bych ho vidět, kdyby mu někdo na toho vyřezaného svatého řekl – no celkem dobrý, ale já už viděl „táákhle“ pěknýho svatýho, co vyřezal nějaký jiný amatér za pár hodin… Myslím, že by splaskl taky ihned. A říkal to tam Martin a ještě někdo dobře, že se Milan hned po nějakém konfliktu snaží to uhladit, aby byl u všech jakože zadobře …. Podle mne je z duelu taky vyplesklý. Nevýhoda Martina je, že si nemůže vybrat disciplíny a bude záležet, zda si ho tam budou chtít nechat.., to by pak mohli trochu upravit disciplíny, aby zvýhodnili mrštnost, což sám Šmahel zmínil. Ale já si myslím, že si nakonec vezme Modela.
Taky si říkám, když tak moc chtějí chlapi ženský duel, proč prostě nesnaží přebít cihličkami Petrovu snahu? Dada by se k nim přidala, protože tu si Renča nevezme. Jenže bude záležet, kde budou sedět a odkud se začne….

203
Wally
Reagovat

@Lady XL: Cihličky jsou opět pěkná kravina. Tím prvního duelanta určuje FT. I kdyby se přidala Dada, tak jich mají jen 12. Původně to bylo asi myšleno dobře, rozdělit dle zásluh a ostatní podpoří svého favorita. Ale moudrá Renata to zas pojala po svém.
S hodnocením štiky souhlasím. I malá musí být pro rybáře zážitek.

204
anonym
Reagovat

@Lady XL: Z duelu jsou tentokrát vyjukaní všichni, včetně FT, jen Dominik by mohl mít duel na háku.
Ano, z ryby radost mít Šmahlík může a má, ale nebylo by od věci, kdyby se nad Milanem povznesl a neházel hned uraženě zadkem.

205
Fixa
Reagovat

Věřte mi, malá štika je chuťově lepší než nějaká obrovská. Ta poslední co jsme chytili byla dvanáctikilová a hodila se tak akorát do salátu s majonézou. Byla moc suchá. Farmáři by měli mít radost z každého úlovku, ale rybaření je asi nechytilo za srdíčko. Věnuje se tomu jen Martin a tak mu přeji ještě hodně hezkých úlovků.

206
Jája
Reagovat

Co se čílíte, Hermelín řekl to co viděl. Viděl malou štiku. My nevíme jestli měla 50, 60 nebo 70 cm, vypadala délkou jako kapr, čili mladá štička. To ovšem není důvod k tomu, aby Adonis spustil bandurskou, vynadal mu do čuráků a při odchodu vystrčil zadek. Chování pana Vyšší úroveň. Úroveň by mělo, kdyby řekl „tak běž chytit větší kecale“. Než ho opětně začnete bránit, tak se znovu podívejte okem bez růžových brýlí.
Jestli je tam někdo „zaláskovaný“? Komu z huby radostně vytryskla dlouho skrývaná touha a velebení až do výše pěti metrů? Když byl dán Adonis za sluhu, tak se ozval spontánní radostný výkřik: „Budem spolu spať“ Matka pluku se konečně dočkala a Adonis by s radostí ve své noclehárně husíně uvítal všechny opeřence, než teď spát v domě chudých. Je mi ho opravdu ale opravdu líto. :)

207
Svitka
Reagovat

Kéž by ty Karininy šplechty byly opravdu jen na pobavení. Pokud ne, tak mám dotaz: z které planety přiletěla? Klát/d (sorry,nevím, jak se správně slovensky píše) ona nezná, pramica – neví o co jde, , ščuku nikdy neviděla, modrotisk nezná …
I já mám však problémy s některými výrazy, slovenskými. Něco si domyslím ze souvislosti, ale stále nevím co je BUBKO – existuje český ekvivalent? Karin ho použila při různých naprosto odlišných situacích, resp. lidech. Drahoušek, ťululum, zlatíčko …?

Leží tam v oboře, nožky má nahoře… je to zážitek vidět Miňa, jak leží na krovkách, mrská nožičkama ve vzduchu a chichotá se, jaký prefíkaný plán vymyslel. Jeho hráčskou strategii neobdivuju, ale respektuju.
Vadí mi něco jiného. Škodolibost, s jakou se ve jménu humoru a pobavení okolí snaží oblbnout lidi mimo hru. Nejdřív bábinky na trhu, teď špekuluje, jak event. přečůrat hospodáře při výcviku poníků. Před časem jsem psala, že bych ho nechtěla mít v pracovním kolektivu, teď přidávám: ani jako souseda.

208
Lady XL
Reagovat

Štika byla fakt malá, sám pak Martin říkal, že měla přes kilo, dvě. Já si stojím za svým, že se podle mne Milan zachoval v ten první moment nevhodně, nemusel ji chválit, taky mohl jen mlčet. Mě navíc u něj vadí víc než obsah slov ten jejich tón, vyznění, které bývá právě škodolibé. Začíná si být hoch hodně sebejistý… Taky jsem se zarazila, když chtěl na trhu bábinky okrást o cukr…. – souhlas, nechtěla bych ho za souseda a ani za kolegu. Tak si říkám, škoda, že zůstal Peťo pod vlivem Xeny, protože by byly asi výživné jeho střety s Miněm i Martinem. Myslím, že ega všech tří by dostávala na frak… On je totiž Peťo taky dost tvrdohlavý a „svojský“. Já bych mu teď přála, aby se Martin vyflákl na ryby, ať si je nachytají ostatní, on práci má. A je fakt, že ryby může chytat každý, jde hlavně o trpělivost a aby ráčil dotyčný taky brzy vstát či tam ponocovat. V poledne mu totiž ryba moc nezabere…

209
JanaH
Reagovat

@Jája: v tom případě má Hermelín oči z Kašparovy krávy. :-D
Bo štika 63 cm určitě není „maličká“, jak se vyjádřil. Malá by byla do padesáti cenťáků… a nejlepší štika je právě šedesátka, sedmdesátka. ;-) Mám stejnou zkušenost, jako někdo nahoře, že čím větší ryba, tím míň kvalitní maso. Ty extrémy už nejsou skoro k jídlu, jde pak spíš o trofej.
A pokud jsem dobře slyšela. tak Šmahlík poslal Milana chytit větší rybu hnedle dvakrát…
Přísahám na holý pupek, že jsem se dívala okem bez růžových brýlí! :-DDD

210
JanaH
Reagovat

@Svitka: bubka si přidávám do slovníku stejně jako kdysi baracku. :-))

@Lady XL: podle některých se chodí ten „hajzel“ Šmahel na ryby zašívat. Taky si říkám, proč to teda nezkusí někdo z těch rozumbradů.

211
Lady XL
Reagovat

JanaH – jojo, chodí „zašívat“, hlavně brzy ráno, když ještě všichni spí… a pak někdy sám obstará některá zvířata… (podle mne hlavně v dny, kdy je po duelu). Tak já nevím – on aspoň přitom chytí něco k jídlu, ale k čemu je takové sezení při fajfce či při malování :-). Jo a jsem také svědek, že jsem s brýlemi (modrými) slyšela pobídnutí, ať se jde Milanko předvéct k rybníku…. Mimochodem, v začátcích byli šťastní za čudly, které se normálně dávají maximálně jako návnada právě na štiku…

212
Jája
Reagovat

@JanaH: @Lady XL: Jestli mu to řekl, tak se já omlouvám – asi šum v přenosové soustavě. Teď by se mohl Adonis omluvit za toho „čuráka“ který tam zazněl a ne jednou. Mé něžné ouško málem přišlo o bubínek a nechybělo moc a třmínek s kovadlinkou odstartoval na Měsíc. Na jeho vystrčenou prdel kašlu. Ale co, matka pluku ho uchlácholila (teď to může dělat celé noci když mu tak jedou nervy), Karinka mu zaječela něžně do ouška „akáááá kráááásnááá“, všichni si pomňamkali a flaška pojistila – služka chytla slinu „dáme si jednu, dve lebo tri?“. FT by měl nechat na farmářích, kdo půjde do duelu, ať se sami mezi sebou požerou.

213
anonym
Reagovat

Jestli Šmahlíka baví chytat ryby, je rybář, jak pořád tvrdí, tak to pro něj není práce, ale zábava. Vlastně si dosyta užívá své zábavy. Jaképak cavyky, kdyby ho to nebavilo, tak tam sedět jako tvrdé Y nebude. Milan se mu omluvil, Karin náležitě způsobila povyk, dostal pár gratulací a od Martina dostal flašku. A ještě sprostě mluvil, on, který ostatním dává školené o slušném chování.
A navrch noci s Renátkou, co by si víc mohl přát :-)

215
Lady XL
Reagovat

No ty noci s Renátkou, ty jsou za trest. Ona nadšená, on nešťastný :-). Jasně, že ho chytání baví, je tam sám, nikdo mu neštěká do ucha, může přemýšlet…. Ale já mu radím (já vím, je to jen tak virtuální), aby se na to tento týden vykašlal. Má svou určenou práci, tak proč ještě kvůli nevděčníkům vstávat o dost dříve…. A to píšu s ohledem na Petrovu reakci, když se hospodář obracel na Martina, že to je úkol pro něj … Ten plačka se zatvářil, jak když mu bere vše, co má a moc mu vadilo, že někdo Martina v něčem oceňuje. Prostě žárlivost a žárlivost.

216
Lady XL
Reagovat

Mě ta dvojice FT neskutečně „bere“. Kam se hrabe Lulu s Davidem… a jiní. Tito dva bez sebe nedají ránu – tedy hlavně Petr se bez ní neobejde. Kdyby aspoň občas dělal každý sám, ale oni i ten potisk na látku dělají spolu… Jo vlastně, oni jsou jen kamarádi…. aha. A on bude o někom říkat, že se zašívá??

217
Aža
Reagovat

Pétoušek mě pobavil, když sdělil všem…. Martin se pořád zašíval u ryb když byl
sluhou a nestaral se o zvířata. Tak ted se bude o ně starat a já určím kdo bude
chytat ryby—– ( přeci mu nedovolí dělat co on rád) Snad až Xena dovolí.
Takovou veselohru jsem tam už dlouho neviděla.
S Xeničkou vysedávali na lávce, vylehávali po okolních budovách, vypadá to, že Xena
ani neví jaká mají zvířata na farmě.. Kdo by oždíbával milého makaka.

Já zase byla ráda, že Martin přišel ke své dobré náladě a doklepe farmu v pohodě.
A pardon, že by se měl omluvit za to…slovo….. Bože, tam už se toho za ta léta tolik
vypípávalo, že to vypadalo na orchestrion s píštalkou.
Používat „náruč“ Renaty na špičkování do postýlky se sluhou je také nářez- To si
ta baba ani nezaslouží. Ona už tam zulíbala včetně oslíků a pštrosů kdekoho.

218
anonym
Reagovat

@Aža: Dvojic za ta léta už taky bylo víc než dost, no bože, o jednu víc nebo míň :-)
Když někdo školí ostatní jak se maj chovat, přitom sám tedy nic moc, někde je chyba. U školitele, kde jinde, ať sám nedělá to, co druhým vytýká a ještě s plnou hubou:-)
Dobrá nálada Martínka je i pro mě radostná, ale ono stačí málo a zase se nakrkne. Doklepat Farmu v pohodě a jako proč? Když budou v pohodě všichni, bude nuda :-) Jen ať se to tam ještě serve.
Renátce noci s Marťou přeju právě proto, že se ještě nikde nechytla, třeba teď uspěje :-)

219
JanaH
Reagovat

@Jája: je úsměvné, že např. „prijebaný“ někomu vystřihnou a „čuráka“ nechají. :-)
Při Karinky ježíííš akááá velkááá jsem taky nestihla včas volume doleva, chyba. :-D Když pár vteřin předtím zahlásil Hermelín, že aká maličká. :-DD
PS. Jestli Miňko v životě viděl jen ryby z chovného rybníka, sádky nebo soukromé vody, nedivím se mu, že žije v omylu a rozpažuje, kam až dosáhne.

220
JanaH
Reagovat

@Aža: mohli by někdy dát sestřih orchestrionu bez vypípání, vyšel by výživný, pěkně nahuštěný díl. :-))

221
JanaH
Reagovat

Dvouhlavý FT mě taky baví.
Jedna půlka je bez nápovědy taková nějaká málomluvná a stručná.
A když už se Pohodička odhodlá ujmout slova, vypadne z něj „mužské… oné… predsavzatie“. :-DDD

222
Jája
Reagovat

Šéfkuchařka – je jí zatěžko hejbnout tou línou prdelí a přejít kuchyni pro cibuli. :DDD
Karin – plašička divé zvěře. :DDD

http://farma.markiza.sk/bonusy/1943854_karin-v-krcoch-takyto-zachvat-smiechu-sme-tu-este-nemali?fbclid=IwAR1eQdHdWZIpQ7bj6WEL3QPlCIzqAiReIO4gqR3EbfHOfTivr1HF933PFUw

224
JanaH
Reagovat

Nechápu, proč se baby bojí jít do duelu s chlapem…
Disciplíny budou přizpůsobené a naopak si myslím, že budou i výhodnější pro ženskou.

225
Aža
Reagovat

@JanaH: Vida ted vynechali u Karin ko…..t., takové
slušné slovo…. Ale lidičky, ten Šmahel, to je vidlák, co on si dovolí říci, to musíte slyšet,
žádné pípání.. A nebo- mysleli si, jen až všichni slyší co je Milan….))))))).

Mně se už nelíbí, jak se tady stále dokola boxujeme o slovíčka a pohledy toho jednoho
farmáře. Připadá mi, že jsem v kasínu a co já povím, druhého jen nasíří a přidá ještě
větší povidla, aby vyhrál…
To ani za krále Mirce nebylo, a že to bylo husté. Stejně se nedá uvažovat, že by Šmahel
vyhrál, na to potřebuje mít farmáře při volbě, a to on mít nebude.
Ti co vrátí a budou rozhodovat mají už názory nalité od JEJEJE Afrika.

226
Wally
Reagovat

@Aža: Ono to rozhodování navrátivších farmářů bude dost zajímavé. Nemají toho moc nakoukáno. Jestli se tam vraceli začátkem října tak v TV neviděli skoro nic. Jen začátky. Návraty minule byly o něčem jiném, když to mohli sledovat s 3 týdenním zpožděním.

227
JanaH
Reagovat

@Aža: mně tedy vůbec nepohoršuje, že se Šmahlík projevil jako normální běžný chlap a od plic si zaklel. :-))
Taky mě nepohoršuje, když nějaké to slůvko někdo upustí tady. Nebudu předstírat „morální autoritu“ (najednou :-D) a jakože proboha hlavně bez vulgarit! :-DDD

Že je Milan to, co řekl Šmahel, si občas myslím taky, už byly i takové situace.

Šmahlíka by (případně :-D) určitě neposunuli vypadlíci na první místo, ale mohl by se dostat na druhé. Jako kdysi Dodo a Tomino.

228
anonym
Reagovat

@Aža: Přirovnávat Mirce k letošnímu osazenstvu snad ani nejde. A na nějaké boje si nepamatuju, asi už hodně zapomínám.

Stejně tak nevidím ani teď boje a boxování. Že je někomu Fitnesák nesympatický je snad normální, nejsme všichni stejně zahledění do jednoho xichtu. Držet hubu nebo jak se tady říká sedět na rukách kvůli tomu, aby se, nedej bože, nějaká jeho sympatizantka necítila dotčená? Vulgarity tam jedou ve velkém, ale když je Fitnesák takový slušňák a školitel, mohl by se přece ovládat :-)

Co se týká výherce, tak z mé strany je to jednoduchý, je mi naprosto jedno, kdo vyhraje. Klidně Šmahela, snaží se, třepe se na finále jako ostatní, je přáno. Lidi si z něj dělají srandu a je stejně pod drobnohledem jako jejeje Afrika, nebo Hermelín a co takový Ulomzub? Ale to už nevadí, co? :-)

229
Lydye
Reagovat

@Aža: Přesně na toto jsem myslela a odrazuje mě to k napsání více komentářů, připadá mě to jako jeden spolek, který si notuje. Ano, je pravda, že po napsání opačného názoru vám dají také za pravdu a bla bla jak to tu běží, je to hra, ale v ten moment váš názor udusají a ochotně se přidává spolek. Nemá cenu zde psát, pokud nesouhlasíte s názorem onoho spolku, ještě jste označeni nepřímo za neobjektivního a zasaženého povrchní vizáží soutěžícího a můžete se obnažit jak chcete, jste stejně tímto ovlivněn podle jejich názoru. Vypichují nedostatky jednotlivce a tak mě připadá, že se na tom docela baví. Děkuji nechci. Přeji jim to a tímto zde končím, abych nevířila vlny a zajetou kolej. Ráda jsem se do nynější farmy účastnila, ale u této mě to odradilo. Přeji příjemnou zábavu a blahopřeji budoucímu vítězi.

230
JanaH
Reagovat

@Aža: no vidíš… netrvalo to ani tak dlouho a dostalo se ti obsáhlého „fundovaného rozboru“ momentální mentální situace v diskuzi. :-D K popukání. :-D

@Lydye: Lydie neblbni a nenech se otrávit. Já kupříkladu nemám problém s tím, že máš na něco opačný názor. A nemíním tě za něj peskovat ani ti blahosklonně vysvětlovat, jak jsi zahleděná.

231
Jája
Reagovat

@JanaH: A na topole podle skal, zelený mužík zatleskal. :)

232
nina
Reagovat

Domnívám se, že diskuze je výměna názorů diskutujících.A tím je zajímavá.

233
JanaH
Reagovat

@Jája: kéž by se raději zalkl. :-)) Nebo si seděl na rukách. :-DD

234
Lady XL
Reagovat

@Lydye: Jen neprchej! Já se nedám a myslím si své. Můj fanoušek je Karin a Šmahel. Ale tak umírněně… prostě jsem si vybrala z horších ty snesitelnější (pro mne) a měnilo se to v průběhu farmy.. Ty kecy,že se Š. zašíval u ryb při sloužení, zavinil tuším Ibi nebo někdo v kuchyni, když na dotaz, kde je,odpověděl,zašívá se u ryb a on přitom odklízel bordel u zvířat (ukázala to kamera). A už to s ním jelo,že se zašíval… Ale on zvířata obhospodařoval,chodil tam za nim ale Domino a občas něco dělal sám od sebe a to opět vytvářelo dojem,že nic Š.nedělal…
Však se to teď ukáže, mají lehké úkoly,mohou všichni chytat do aleluja… zvládne to každý (i já :-) ).

235
JanaH
Reagovat

@nina: přesně tak. Tak proč má někdo úchylnou potřebu jinému podsouvat, co nenapsal a klovat mu do hlavy díru, do čeho nebo koho je kdo zahleděný? ;-) Co je vůbec komu po tom: :-D

@Lady XL: tomu říkám správný přístup. ;-)

236
Jája
Reagovat

@Lydye: To je asi takhle: Vypichovat klady účastníků zájezdu by bylo asi velice nudné a za tři dny by nebylo o čem psát. Ono ty zápory a nedostatky nabízejí širší pole k „diskusi“ či názorům jednotlivců a není třeba jít do morku kostí, stačí se pozorně číst, co tomu druhému vadí a proč. Proto jsme lidi, že každý má jiný názor a ne klony s jedním myšlením. Tak si myslím, že je zcela zbytečné, aby jsi se loučila. Klidně udělej tsunami na rybníku a humor jemný, černý nebo sarkastický ať se ti sype s prstíků. :))

237
Prochor
Reagovat

@JanaH: Karin nevykřikovala že je to velká štika, ale že je to velká ryba. Že se jedná o nějakou štiku a že se taky papá se dozvěděla až potom:-))) Karin je taková mimoňka, že se vždycky těším, co z ní ještě vypadne. Prostě Karin mně v téhle show baví. Naopak mně překvapilo jak nudní byli všichni VIP. Hlavně od Ibiho jsem čekal větší srandu. Šuvadová byla zajímavá jen tím, že žije v jiné dimenzi a v jiné galaxii. Ostatní VIP pro mně nula bodů bohužel.

238
JanaH
Reagovat

@Jája: proč jsme to ještě nikdy nezkusili všecky farmáře jen chválit a chválit až do bezvědomí? :-D

@Prochor: jasně. :-) Taky jsem nikde nenapsala, že by Karinka tušila cokoli o štice. Taky mě baví, občas má komentáře trefné, jindy hodně úsměvné. A nevadí mi, že se nepřetrhne od práce, ona to vynahradí cupitáním, šmrdláním štětcem po obličeji, výskáním, donášením infa z jednoho tábora do druhého a tak. :-D

239
Prochor
Reagovat

@JanaH: Já vím, jen jsem chtěl poukázat, že Karin asi viděla štiku poprvé v životě:-)) Já bych byl rád, aby zůstali na farmě všichni, kteří dělají nějaké čóro móro a nakonec by mohl vyhrát třeba Dominik. To je chasník upřímný, s výhrou by snad nevěděl co dělat. Možná by si koupil do lesa nějakou lepší sekeru. Miša by možná zase přišla s teoriema o těhotenství kdyby Domča vyhrál.

240
Wally
Reagovat

@Prochor: Karin na farmě viděla a slyšela o hodně věcí poprvé. :DD

241
Jája
Reagovat

@Wally: Zato s fajfkou a omítkou už má velkou praxi. :D

242
JanaH
Reagovat

@Prochor: o Domčucha bych měla strach. Takových Čičo by se vynořilo…

243
Wally
Reagovat

@Jája: Já ji pořád vidím, v troch zeleném oparu s tou její fajfkou – Vodník z Princezny ze mlejna. A když tam ještě občas poletoval okolo Ibi. Malej, ale šikovnej. :DD

244
JanaH
Reagovat

@Wally: ale Ibišek nebyl ani jedno. :-DD

245
Jája
Reagovat

@Wally: :DDD Ale všimla jsem si jaké mají krásné fajfky, oproti těm vlastnoručně vydlabávaným, každý jinou a takové fajn dědečkovské. :)

246
Jája
Reagovat

@JanaH: Trochu fantazie holka, když už tam Wally přidala zelený opar, tak i Ibi může být malý ale šikovný, ni?

247
Wally
Reagovat

@JanaH: Ale byl. A vyrobil lavici, která vejde do dějin jeho kmene. O té se bude vyprávět ještě v roce 2105 v Mali „Jak dedeček Ibi ke štěstí a lavici na Slovensku přišel“.

248
JanaH
Reagovat

@Jája: takto? :-D

„Vona to byla hezká ženská, to vám byla hezká ženská … a když šla, to jemine něco šlo, teda ta si to nesla, co k ní patřilo. Vona byla nejkrásnější, když stála po kolena ve vodě, vona měla nohy jako písmeno … jako O, jako tiskací O, ale když stála po kolena ve vodě a ty nohy, když ty její tiskací nohy byly nečitelný a když měla něco na hlavě, třeba krajíc nebo košík nebo švába … vona měla šišatou hlavu, vona když šla jen tak, tak děti myslely, že jde hruška po poli a běhaly za ní… A když měla něco na hlavě a stála po kolena ve vodě a stmívalo se a padala mha a vona takhle stála a vy jste se semhle dívala, tak jste měla dojem, že tadyhle někde kousek dál by mohla bejt hezká ženská.“

249
JanaH
Reagovat

@Wally: …šiš… to je fakt. :-)) Budu se tvářit, že věřím, že tu lavičku zbouchal ibi sám. :-)

250
nina
Reagovat

No jo, klasika, nepřekonatelný Werich

251
Jája
Reagovat

@Wally: @JanaH:

:DDD Asi tak :DDD

252
Jája
Reagovat

@JanaH: A mně se chce něco říct… A když nahodila omítku, tak skoro jako hezká ženská vypadala. :D

254
JanaH
Reagovat

@Jája: a ještě mě tak z voleje napadá „pumprdentlich“. :-D Ani nevím proč.

255
BarBora
Reagovat

@anonym:
Až na Táňu, Dominika a možno Dadu tam majú plné galoty všetci, ale najviac to vidím na Milanovi a Renáte.
Pri tom chválení Šmahela som sa dosť bavila, z urazeného chlapca opäť Šmahel… šikmý sebavedomý úsmev, výraz borca, ktorého len málokto pochopí a Martin mu dal zadosťučinenie. Milan je Milan…najsamlepší a z jeho pohľadu to ani nemuselo byť myslené až tak zle, on tak normálne funguje, pokiaľ sa vyslovene nekontroluje. A ako naklusal odprosiť… už ho majú zmáknutého, Šmahel len nedávno predtým spomenul, ako Milan zvykne rýpnuť a potom sa ide udobriť.

256
JanaH
Reagovat

Utekajme, už ide! :-DDD

257
anonym
Reagovat

@BarBora: Jsou tam společně už dost dlouho, aby se vzájemně znali a znají svoje reakce. Doufám, že akce štika už skončila, včetně chválení a omlouvání :-)

258
BarBora
Reagovat

@Jája:
Renátka tomu včera dávala až nadmieru, roztrasená huspenina, o to viac útočila, samozrejme za chrbtom, myslela som, že ma už ničím neprekvapí, ale prekvapila.
A ten chichot s rukou na ústach, akože jej až teraz došlo, že bude so Šmahelom v jednej posteli… Vraj slúžkou kvôli teplu v kuchyni😁.

259
Jája
Reagovat

@JanaH: Už mlčím, už mlčím.

260
Jája
Reagovat

@BarBora: Inu mladice, žeby čtvrtá míza? :D

261
JanaH
Reagovat

@Jája: jen to ne. Hop a je tu lidoop. :-D Včíl mudruj. :-DD

262
JanaH
Reagovat

@BarBora: jen aby se Šmahlík ubránil… měla na pomoc flašku.

@Jája: pro Boha. Tři děcka už má…

263
BarBora
Reagovat

Kočky veď neblbnite, Šmahel naozaj nie je jediný, kto dostáva do tela, keď tam išiel, musel s tým počítať, ako každý z nich. Nerobte z neho bábiku, na ktorú treba brať ohľad a ofukovať ju. Dokonalý určite nie je. Toto tu je skôlkárska besiedka oproti diskusiám na FB, tam zas väčšinou blahorečia jeho.

264
anonym
Reagovat

@Jája: No jo, padesátiletý přerostlý diblík, má toho za sebou už dost, ale fitnesáka třeba ještě neklofla. Jen aby ho v noci nepřidusila.

265
JanaH
Reagovat

@BarBora: Komka je snad zakuklený Filkor. Ty jeho nevyžádané rady, aby se každý zkonsolidoval mi ho fest připomínají. :-D

266
BarBora
Reagovat

„Bubko“ je vymyslené slovo, meno, čo sa tým myslí sa zistí z kontextu, výrazu tváre, intonácie. Môže to znamenať aj miláčik, ale aj chumaj, aj hocičo medzi tým.

267
Jája
Reagovat

@JanaH: Však loudila loudilka štamprlík jeden, dva lebo tri? Snad se dozvíme kolik jich bylo a kdo, kdy, kde, s kým a jak spal. :DDD

268
Jája
Reagovat

@Jája: A možná přijde přiznání, že ona není jako Xena (muž s vagínou), ale pravý opak (žena bez…) :DDD

269
BarBora
Reagovat

@anonym:
Šťuka nemohla tušiť, akou nechcenou hviezdou sa stane, pol dielu jej venovali.

270
BarBora
Reagovat

😂 Jája, anonym,JanaH😂 super😂 Jáj, Renátka…ale takúto odozvu iste docieliť nechcela.

271
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Jožko sa mi zdá absolútny unikát, neviem odkiaľ sa vynoril… a tá výdrž! On to vkladá snáď systémom copy/paste. Snažím sa ho preskakovať, ale to sa nedá. A aby nestačilo, hneď za ním 50 súhlasných príspevkov. Ale zdá sa, že jeho hviezda pohasína. Konečne. Ale na neho len tak ľahko nevyzrejú!!!😁

272
anonym
Reagovat

@BarBora: Komka je Milanovec, bojuje jak se dá, je to krutý boj :-) Pořád jsem nepochopila, proč tak často používá caps lock.

273
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Tým si nie som moc istá, aj boje o imunitu mali byť rovnovážne a neboli. To neboli disciplíny vhodné na zmiešané boje a ani raz žena nezvíťazila.

274
BarBora
Reagovat

@anonym:
No prečo? Lebo skončil so zátvorkami.

275
BarBora
Reagovat

Prvým duelantom je Šmahel.

Renátka pokračuje v producírovaní svojej veľkomožnej vznešenosti, včerajšok o nič neukrátila. Ešte aj Šmahela zhodila, že je čudný a ona sa s ním sama bojí.
Prišiel modrotlačiar, učil ich techniku a v rámci vysvetľovania Karin zaujala informácia, že táto technika sa na Slovensku zaçala používať už pred 400 rokmi a tu Karinka nesklamala a dala doplňujúcu otázku – to bolo kedy? Tak zaskoçila prítomných, že dostala patričnú, fundovanú odpoveď – vēēľmi dávno. Čo by sme bez nej robili? Nebolo by to ono.

Tlak na Táňu a Petra bol veľký, ale ustáli to, majú môj obdiv, aj keď to Táňu môže stáť duel, aj sa pre istotu zbalila, ale predpokladajú, že to bolo blafovanie.

Šmahel je skutočne rozhorčený, aj keď sa to snaží skrývať. Urobil spoločné posedenie pri slivovicu a malou anketou – akú motiváciu mali pre príchod na Farmu a na čo budú najviac spomínať. Na kameru povedal, že on jednoznačne chce vyhrať a v ukážke, že sa chcel rozhodovať rozumom ale že sa rozhodol srdcom.
Milan bojuje o Dominika, tlačí mu kapustu do hlavy a darí sa- Dominik prišiel na Farmu, aby stretol Milana. Ale aj tak, Milánkovi gaťuše hnednú a hnednú.

Tak v pohode sa robilo, snáď úlohy ukončia, Peter nezvolil taktiku biča, je veľkä zima, tak sa postupuje v prácach pomalšie.

276
BarBora
Reagovat

Oprava: Šmahel je skutočne rozhorčený=Šmahel je skutočne rozhodený

277
Kamča
Reagovat

Tomu Šmahelovi bych to tak „nežrala“, určitě není svatý, ale že je i herec – to nezapře. Kolikrát někomu naznačoval, aby se choval správně, že je diváci posuzují. Moc dobře to ví a když se projeví negativně (řekla bych, že spíše přirozeně), tak si to pak uvědomí a moc hezky to okecá, to mu jde a počítá s tím, že mu to hlavně divačky „sežerou“. Dokonalý je možná vzhledem, ale jinak ví, co a jak má říkat, aby se omluvil anebo zapůsobil na diváky. A také určitě ví, že když bude usilovně pracovat, tak mu to přihraje další plusové body.
Jakkoli mi je Renáta nesympatická, tak musím uznat, že na svůj věk má pořád hezké rysy a určitě byla za mlada dost velká krasavice, která by Karin nebo Dádu a ostatní mlaďošky určitě strčila do kapsy.

278
Jája
Reagovat

Pohled z Fb
Juraj Badura Dievčatá, ukludnite sa trošku. Nič proti nemu, ale toto je už normálne kult osobnosti čo sa tu vybudoval okolo neho. Nechcete vidieť jeho chyby, za každú cenu (aj keď v mnohých situáciách nebola pravda na Martinovej strane) ho beriete ako toho dobrého a svätého a tí čo sú proti nemu, alebo majú s ním konflikt automaticky hneď tí zlí, lebo si na Vášho poloboha dovolili povedať niečo nepekné a to sa neodpúšťa. Keby chodil do husína spávať hocikto iný, nadávali by ste naňho že je asociál a že keď nevie vychádzať s ľuďmi nech ide preč. Ale keď Maťko, tak ho ešte obdivujete že ako on dokáže bravúrne medzi toľkými zlými ľuďmi vydržať a že má dobré a pevné nervy. No a prosím pekne ako je možné že ostatní dokážu vzájomne ako tak vychádzať a nemusia sa odpratávať do husína, čo? Ďalšia vec – kauza so šťukou. Keby hocikto na Milana vyletel a vynadal mu do čurákov a ostal zatrpknutý lebo mu nepochválil rybičku, tak by ste odsudzovali takého človeka, že čo sa uráža kvôli blbostiam ale keďže sa to týka Martinka, tak opäť – váš názor : „sviniar Milan, ako si to mohol dovoliť že sa Maťkovi neklaňal a nespieval naňho ódy“. Martin mal potom konflikt s Peťom, keď mu došli argumenty, ukázal mu prostredník, lebo v tej chvíli sa na nič lepšie nezmohol, Peťo sa akurát tomu zasmial, čím len vyjadril že nad takýmto detinským gestom sa môže len zasmiať, ale vyhodnotenie situácie z pohľadu nekriticky zmýšľajúcich fanyniek bolo že : „Dobre mu ten Maťo ukázal a Peťo svojim smiechom sa ukázal ako psychicky narušený“… Ako ja uznávam, že ten Šmahel prechádza tou hrou celkom s noblesou, bez väčších trapasov, správa sa pomerne distingvovane a očividne je inteligentný, ale neni zďaleka bezchybný a za každú cenu ho nekriticky obdivovať aj v situáciách kedy zlyhal to už je prejav fanatizmu a to neni dobré. Treba si pestovať kritické a vyvážené myslenie. Napr. Táňa je tiež podľa mňa inteligentná, má dobré postrehy a aj ten jej prejav teraz pri stole bol veľmi dobrý, nuž len proste ju zas majú všetci zafixovanú ako vždy len tú zlú a to len preto že odsudzujú tie jej intímnosti čo tam predvádza.

279
anonym
Reagovat

Menší pohled z FB:

Aj keby si Martin vybral Tanu má na to podľa pravidiel právo. A svojou česť má . Len kde je česť Petova? Jeho česť kde ostala keď sa tam správa ako zbabela žena! Joj taký sú tam hlúpy. Šak každý tam baží po výhre tak čo chcú no čo? Všetci klamú . Táňa keď chcela újsť od reality mala ísť inde na dovolenku do pralesa hôr! A nie do telky sa pchať ešte tam keď sú veľké prachy.

Pchať sa tam, kde jsou velké prachy má právo jen pekáč buchet, protože má čest. Ženský se zbláznily.

280
anonym
Reagovat

@BarBora: Závorky jsem u něj neviděla, asi jsem nesledovala počátek jeho FB kariéry :-)

281
JanaH
Reagovat

@Jája: no twl, zase tamten nekonečný Juraj? :-D

@BarBora: Milanko povedal, že Renátka povedala, klasika.
A jestli je Šmahlík rozhorčený nebo rozhodený mi vychází na stejno. :-)

282
Aža
Reagovat

Sledováním Karin mě napadá, jak je stále pěkně namalovaná, klidně by mohla stát
ve lese na místo kapličky. Nebo soutěžit o krásu malby, pracností malby by určitě
vyhrála. Přitom, když je ta vzácná chvíle a je vidět bez líčení, je to pěkné děvče.
Vzpomínka na Jurku a jeho přiznání o zařazení na strunu „líný hoch“, se nabízí
podobná myšlenka. Není ta Karinka totéž v zastoupení “ jako lenivá dívka “
Její dny, kdy nemá náladu na práci a nebo pracuje jen lehkým dotekem jsou příliš
časté…. a nikdo se nediví… vše dle plánu…

283
Aža
Reagovat

@Lydye: / 229…. Krásně jsi to napsala a je mi velmi líto, jak jsi se rozhodla. Stejně ti musím napsat, že i já jsem byla pěkně namíchnuta na
zdejší diskuzi určitého kroužku protifanynek Šmahela,
Zařekla jsem se, žena Panáčka psát nebudu, ani nebyla chut. Při otevření stránek se na mě vyhnula jen zloba a posměch.
Vydržela jsem to přes týden, ale pak jsem začala opět psát. A proč. ?
Četla jsem tvůj příspěvek, kde ses nesměle zastávala Martina a skoro se omlouvala.
Tak jsem se k tobě připojila a spolu se mnou i pár lidiček zde a za Martina jsme se
začali brát…. Jak to dopadlo, sama vidíš.
Pozdravuji tak všechny, které píší a nedají se, nemohu dát všem odkaz. zase bych
spadla do karantény…..:)

284
anonym
Reagovat

Renátka po prohýřené noci s Fitnesákem viděla v kuchyni myši. Moc hezký záběr :-)

285
anonym
Reagovat

Mám za sebou volbu duelanta a ztuhlý úsměv Adonise, s tímto nepočítal, ani večerní rozprava s Táňou nepomohla.
A zase ty jeho rybky, kdo je nachytá, když bude v chatce. Nikdo, Martínku, prostě se nesplní úkol, nedošlo ti, že se kvůli rybkám FT strachy nepokakinká?
Táňu si nevezme, má v kalhotách naděláno, tipuju Karin, pokud neporuší kamarádství a nevyzve Modela.
Anebo je všechno zase práce štábu? :-D

286
Jája
Reagovat

Chudák Adonis, oni ho chtějí z farmy opravdu ale opravdu vyštípat. Takový podraz od nejlepšího kamaráda opravdu ale opravdu nečekal. Že FT je buran, podrazák, podpantoflák, nevychovanec a bůhvíco ještě, budiž. Ale Nejlepší kamarád? To se dělá? Pomáhat Ft zavřít husy do mé spálně husína? Ale počkejte, pomsta bude sladká a na nejvyšší úrovni. A po úžasné hře na pravdu (za odměnu je štamprlík slivovičky) se bude rozhodovat nie rozumom (kdo by to byl řekl, že?) ale srdcom, áno srdcom. To budete čumět kdo já jsem. HA. :D :D :D

287
Jája
Reagovat

@anonym: Myslíš, že by zvládl jako šikovnost úlohu maskéra? :DDD

288
anonym
Reagovat

@Jája: Adonis určitě, přece pracuje v šoubiznisu několik desítek let, proto je na takové úrovni, jaká je vidět a slyšet :-)
Říkal, že čas zabíjel chytáním rybek, možná, kdyby šel vyřezávat svatého, tak by čas chytáním rybek zabíjel i Milan :-D
Já ho začínám konečně oceňovat:-)

289
JanaH
Reagovat

@Jája: jestli by nešlo spíš o štukatéra. Nebo omítkáře… :-)))

@Aža: když Šmahlík vypadne, fejsbůk se zhroutí, kdežto tady se jenom vyvětrá. :-D

290
Jája
Reagovat

@JanaH: Já jsem prospala nějaký ten díl? Už jsem začínala nabývat dojmu, že na Farmě po zlaté éře nastoupila éra sebemrskačství ovšem na Fb nic nepozoruji.

291
anonym
Reagovat

Šmahlík nesmí vypadnout, byla by nuda i tady :-) a kdo by chytal rybky?

Na začátku Farmy se špekulovalo, že celebritky jsou do počtu a budou muset odejíti, zase je to jinak. Odešlo jen slabé jádro a ti, kteří měli kšefty :-) Zase práce Markízy :-)

292
Prochor
Reagovat

@Jája: Pomsta bude na nejvyšší úrovni mně pobavilo. Ale jestli Šmahel vypadne, tak jeho proslov a objímání a promluvy do duše budou delší než samotný duel. Ještě se bude muset vyplakat Renátka , jeho kamarád model a další.

293
Prochor
Reagovat

@anonym: Já nad panem Komkou taky dumám a co když jde jen o to, že někdy náhodou klepne do CAPS LOOKu a nechce se mu to opravovat.

294
Lady XL
Reagovat

@anonym: sice to je sranda, ale – „dloubat“ do dřeva může jen jeden, chytat ryby může víc lidí najednou, protože prutů mají několik. Tož tak.

295
anonym
Reagovat

@Prochor: Jen aby to nebylo jinak a radostí zbytek mužstva Farmy netančil odzemek :-) Však uvidíme.

296
Lady XL
Reagovat

A proč by vyřezával někdo jiný než Milanko, když je v tom vyučený??

297
JanaH
Reagovat

@Jája: ale kde ty věci, zlatá éra frčí na plné pecky… zlatíčko kam se podíváš. :-DD

@Lady XL: to by se půlka farmářů musela přestat dloubat v nose. ;-)

298
anonym
Reagovat

@Lady XL: A je vymalováno, že jo? Dloubat do dřeva umí jen jeden :-) Chytat rybky může víc lidí, hlavně ti, které to baví a zabíjí čas. A některé to nebaví :-) A dloubat do dřeva zase většina neumí.
Adonis může být rád, že má v něčem prvenství, tedy kladné prvenství. A ne žvanit, jak je nenahraditelný a že jít do duelu se nesplní úkol, taková krávovina, tak se nesplní :-) Budou mít míň brambor, stejně si bužírují.

299
Lady XL
Reagovat

Podle mne by si měl vzít Mišu, protože on by to udělal, o tom jsem přesvědčená. Milana by si Mišo nevzal a Dominika (bez imunity) taktéž ne. Navíc nezapomínejme, že Michal má tu zlatou rybku…, takže by bylo dobré ho co nejdříve vyhodit… Mohou se pak divit, až najednou přijde pokyn, že má v dalším kole např. imunitu, či postupuje rovnou do semifinále… Ale obávám se, že na to farmáři už zapomněli…
Jinak se bavím tím, když Michala občas zaberou u kufru s hlavou zavrtanou mezi dobrůtky z domova – hamoun.

300
anonym
Reagovat

@Lady XL: Jasně a proč by někdo krmil zvířata, když není krmič v bývalém JZD :-D

Teď mi to došlo, proč by Fitnesák neměl pořádat na Farmě kurzy TV, když má příslušnou fakultu, že jo? :-)

301
anonym
Reagovat

@Lady XL: Michal má zlatou rybku? Sakra, já jsem úplně mimo reál :-DDD

302
Lady XL
Reagovat

Žvanit si může Šmahel o čem chce, jiní tam toho naplkají a co? Nic – ani tu rybu nechytí. Zajímavé je, že v každé farmě jsou tesaři, řezbáři a pak přijde úkol vytesat nějakou sochu či něco jiného… , jaká náhoda.
Je jedno, že to někoho nebaví, je úkol, tak se má splnit… A dotyčný nechytá jen ryby, pracuje i jinak. Neoceňují ho za ryby tak, jako zase neoceňovali Mišu za šití různých věcí, za které pak měli jídlo navíc. Všichni to měli za samozřejmé.

303
Lady XL
Reagovat

@anonym: Omlouvám se, zda jsem spletla, co se to vyhrabalo v duelu? A doufám, že jsem nepopletla i toho, kdo to má…:-). Prostě jsem si vsugerovala, že to je rybka – jéé, ona to je šupina, ne?? Tak sorry…., ale má ji Mišo ne?

304
anonym
Reagovat

@Lady XL: Úkol moderovat dojení Maliny prostě ještě nepřišel, ale furt není konec.

305
anonym
Reagovat

@Lady XL: Víš co, ono je to šumák a tak se dělají drby :-)

306
Lady XL
Reagovat

@anonym: tak přesně pro tento tón, ironii sem teď nerada píši! Nemusíš mne zesměšňovat, já to taky nedělám. Nevím, ale je snad všem (a i tobě) jasné, že řezbařinu se musíš vyučit, nebo aspoň od někoho naučit…!! Nebo seš od narození na to talent, že vezmeš řezbářský nůž, dláto a ihned něco vyřežeš?? Sorry já tedy ne a lidi tam na Farmě nejspíš také ne. Ostatní práce – většina – lze s větší či menší zručností dělat ihned jen s poučením, kam např.ten hnůj odvézt…. A pokud jde o zmiňovaného krmiče, tak např. Dominik pracuje na farmě, tak poučen je :-). Já například všechny, kdo tam dojili krávu, obdivuji, protože jsem to kdysi zkoušela a moc mi to zrovna nešlo (škoda, že už nám to neukazují, pokud tam Malina vůbec ještě je….).
Takže, prosím, zklidni hormon. Děkuji.

307
Jája
Reagovat

Pobavil mě dopis od Evelyn, kde připomíná, že první duelant si může vzít kohokoli, kromě FT a toho, kdo má imunitu. Nevím, jestli to někomu došlo, ale všichni se bojí jen matka pluku se ještě pořád cítí tak nějak jistě a vyvařováním si zajišťuje velkou chválu na svou vzácnou osobu. Bože, to je tedy farizej, Do očí ťuťu ňuňu a za rohem … raději budu zticha.
Hlavně, že se potom pomodlí. Jen aby do ní netřískl při modlení blesk. Nu, ale karma je zdarma, že? :DDD

308
Lady XL
Reagovat

@anonym: Nevím jaké drby, spletla jsem se pouze v předmětu, co byl v truhličce. Našla jsem si to – truhličku vyhrabal Model v souboji s Jurou a má u sebe tudíž šupinu, co si měl schovat…. A o tom jsem mluvila, že na to ostatní už asi zapomněli a mohlo by se jim to vymstít, až najednou produkce řekne, že to posouvá Miša do … semifinále, nebo mu to může dát imunitu při prohraném souboji – kdo ví. Nebo jen dostane nějakou odměnu…. Teď si už štáb může vymyslet cokoliv.

309
Lady XL
Reagovat

@Jája: pořád se diskutuje, zda si může vzít sluha sluhu. Bylo by super, kdyby se jen tak zeptal Martin Evelyn – „a mohu si vzít třeba Renču?“ Myslím, že by bylo po duelu, protože tu by trefil v tu chvíli šlak :-D :-D A od příště už by si žádný sluha nebyl jistý!

310
Wally
Reagovat

Co blbnete? Ponorka na netu? :DD Bouchání NB a telefonů o zem. Skoro každou řadu jsem měla fanouška a pár lidí nesnášela.A letos? Nic. Fanouš není, pár lidem vítězství nepřeju, pár mi je k smíchu. Co mi chybí, jsou rozhovory po vypadnutí, ty bývaly zajímavější než celá Farma. Ale dokoukám, budu i tady číst a těšit se na další řadu. Práci čest a rybám zvlášť.

311
anonym
Reagovat

@Lady XL: V poho, zklidňovat se nebudu, hormony mám v pořádku. Co vidím a slyším, to si komentuju. A brát navážno nějakou RS a mít trauma z toho, jestli se trefím do myšlení a psaní druhých fakt nemám.
Pro mě za mě ať si Adonis třeba vyřeže ve volné chvilce i štiku a nemusí zabíjet čas u prutu :-)
Jiní nechytí rybu a fitnesák nevyřeže svatého a o co jako jde? Tak to prostě je.

312
anonym
Reagovat

@Jája: Co víš, co bylo v noci :-)))

313
anonym
Reagovat

Teď jsem u toho, jak zahánějí husy do husince, takže jsem měla pravdu, Adonis jim zablokoval bydlení :-) A Michal pomáhal zahánět, to je ale kámoš ze šoubiznisu :-D

314
Kara
Reagovat

Já doufám, že si Martin vezme do duelu Táňu. Ženské se jí bojí a tak je na chlapech, aby ji dostali ven.
I když to asi nebude jednoduché, disciplíny budou sice přispůsobené, ale kdoví co borisové vymyslí. Těším se na smíšený duel. Bude to oživení. Žádná žena si tam nezaslouží finále a jestli Michal Táňu dostane pryč, tak ostatní ženské už nějak vypadnou.

315
Kara
Reagovat

Oprava – …..jestli Martin ……

316
anonym
Reagovat

Martínek je bojácínek, Táňu si nevezme. Ale i kdyby, tak nemá jistotu, že se vrátí. A i kdyby se vrátil, tak jeho ego stoupne jako hora Říp a to bude teprve mazec, co předvede, uloví nejen rybku, ale přímo lochnesku. V každém případě je o zábavu postaráno :-)
No jo, Borisové, Markíza, štáb….:-DDD

317
Ajda
Reagovat

@anonym: Raději ať si dál loví Martin rybky, než ti dva mrskající se žraloci v jednom spacáku :D

318
Kara
Reagovat

@Ajda: :-)))))))) Trefa :))

319
anonym
Reagovat

@Ajda: I tak se dá:-)
Jak jsem už opsala, ať si to vyhraje kdo chce.
Martínek je pro mě nepoužitelný chlap. A když ho baby můžou, je jim přáno :-) Ale to neznamená, že mu upírám výhru, v žádném případě, na ten šrumec, kdyby vyhrál se těším, baby budou mít orgasmy jeden za druhým :-) Předčí i spacák :-)

320
anonym
Reagovat

A rybky ať si loví kluk jeden rybářský dál, třeba předčí i Vágnera :-)

321
Ajda
Reagovat

@anonym: Ony ty jeho fanynky netuší, co by je čekalo, mít ho doma. Mně třeba nevadí, ego je holt svině, letos tam není z čeho vybírat. Alergii mám od začátku jen na Michala.

I necelebritní, tedy běžný model muže, chce chválit a chválit, klasika spokojeného vztahu :D

322
Svitka
Reagovat

@Aža: 283 a Lydye 229 a Lady XL:
Cejtím v kostech, že vysíláme na stejné vlnové délce :))

Stále je jich nějak moc a dle Markízy zbývají po pátečním duelu ještě (jen) dva týdny.
Pokud si vzpomínám, tak Evelyn řekla Mišovi, že v krabičce je něco mu může přinést penízky. To by znamenalo, že by to přímý postup do semifinále neměl být.
V každém případě už to se všemi pěkně cloumá a nemyslím si tentokrát, že jsou to hormony.

324
anonym
Reagovat

@Ajda: Ano, i ego se dá zvládnout, ale ne ve velkém množství. Máš pravdu, letos je to velká bída.
Chválit a chválit a chválit, ale něco za něco :-) Znám to víc než dobře, jen ne Martínka, to je velký trest.
Alergii snad na nikoho nemám, i když, vadí i mi Michal, možná je to alergie, fakt je ten, že mi vadí jen co promluví, ale on mi vadí i vzhledově. Takže alergie? Martík mi nevadí, naopak, baví mě. Ať tam ještě vydrží, kluk jeden rybářská :-)

325
Lady XL
Reagovat

Xenu si nikdo hned tak nevezme,protože je pak jasné, že se mu/jí bude Petr coby FT mstít a sluhovské místo má jisté.

326
Lady XL
Reagovat

@Jája: Je pěkně vykolejený,aby mu Xena nevypadla… jak bych si to přála, roztrhnout je.
Svitka – díl jsem neviděla jen rekapy,tak jsem nepostřehla,že půjde o peníze. Dík za objasnění :-)

327
Jája
Reagovat

@Lady XL: Jednou to rozdělení přijde. :) Pro dnešek mně zajímá Adonisova psychika – jak to uhraje a výběr včetně zdůvodnění. Včera vypadal jako ohrádka z domina, jen fouknout. Docela jsem ráda, že toho všeho je pro tentokrát ušetřen Dominik. Ostatní už potřebovali provětrat faldy. :D

328
anonym
Reagovat

@Lady XL: Kdyby si Táňu vybral Martin a vyhrál duel, jak by se Petr mstil. Nastal by stejný stav jako je teď, tedy teoreticky, Martin sluha a služka čert ví kdo. Já nevidím nějaké mstění se, prostě by Martin zřejmě, nebo ne, šel do duelu. Tím pádem, když je tak silný, by vyřadil dalšího, ženskou nebo chlapa. A byl by na koni.

329
Aža
Reagovat

Už si přesně nevzpomínám, ale minulé farmy trvaly 4 měsíce?
To si při nynější farmě ani nedovedu představit. Nejde jen o tu zimu, (dřív si topili
v kamnech i v ložnici) Hlavně jde o pracovní vytížení, tady nemají pomalu už do čeho
píchnout a stále skládají lego z prken…. kapličku ale v tom lesíku mohli nechat,
snad by nevadila.
Ještě stihnou návštěvy, ale asi nebude žádná kulturní vložka. Kapela by je rozproudila.
Jsou zakleti jen do spřádání nenávisti jeden ke druhému. Nejvíc je lidsky hrozné, jak
si do očí dokazují přátelství a pohodu, aby vzápětí před ostatními dotyčného
zle pomlouvali…(nejhorší je Milan a Renata… ale i Karin)
Milan snad čeká, až se z něj ty růžové spodky špínou odlepí. Vůně do dáli…

330
Lady XL
Reagovat

No když to nevidíš jako mstu, tak nevidíš. Ale nikdo ze zbylých nechce programově jít do duelu,ať je, jak chce silný… Výsledek duelu je vždy nejistý,už jen např proto,že si nevybírá disciplíny. Kliku by měl,kdyby vyhrál imunitu. A taky si dovedu představit, jak by byl Petr mírně řečeno nepříjemný… A Milánek by se určitě přidal,aby provokoval … Ale uvidíme dnes (doufám),koho si Martin vybere.

331
anonym
Reagovat

@Lady XL: Doufejme, že si Martínek vybere dobře a vyhraje. Co na tohle jinýho napsat. Jako mstu to nevidím, o té jsi psala ty. A když vyhraje, tak je hrdina. Následně se uvidí :-) Proč by se Petr mstil? Prostě dá ho zase za sluhu. Nebo ho má povýšit na zástupce FT? Nebo ho má navrhnout přímo do finále? Je to hra a souboj. Hlavně, aby Adonis vydržel psychicky. A že nevyhrál Adonis imunitu je pech, zřejmě nemá svaly v pořádku jak si myslel. Třeba další, pokud bude, vyhraje.

332
anonym
Reagovat

Třeba si vybere Renátku, záleží na tom, jak se v noci k němu chovala :-)

333
BarBora
Reagovat

@Jája:
Som velmi zvedavá, čo znamená „rozhodol som sa srdcom“. Len dúfam, že to neznamená duel s Táňou, už len pri tej predstave cítim za neho hanbu. A je úplne jedno, že to pravidlá dovoľujú. Chlap by mal zostať chlapom, ak sa v takejto smiešnej žáležitosti ako je Farma ukáže ako srab, ako potom funguje v reálnom živote. Fakt dúfam, že až takto neklesne a myslím to vážne. Aj tak sa možno stretne s Táňou v dueli, ale až keď to inak nepôjde.

335
Vendelinka
Reagovat

Přestávám se orientovat,ale proč by si Martin nemohl vzít do duelu Milána ? Pořád se uvažuje jen o Tane nebo Michalovi,ale volný je přece i Milan.Co to mohu sledovat se zpožděním,mám v tom nějak hokej a více méně se orientují podle panáčka,tak prosím, pište jak to dnes dopadne.Budu mooc zvědavá a vděčná za info. . .😘

336
anonym
Reagovat

Protože má z Milana bobky. A už začíná mít bobky i z Táni.

337
JanaH
Reagovat

@Jája: o Šmahlíkovu psychiku nemám obavy. Zlatíčko je na tom podstatně hůř, i když navenek se tváří, že má ramena přes celá záda. Atomový záchvat na obzoru. ;-) Jak to bylo… praskající nosná lana? :-D
Včerejší rozprava nad šnapsem bude hrát roli. Nemyslím, že v rozhodnutí, ale ve zdůvodnění.

338
Jája
Reagovat

@BarBora: Co Ti mám na to říct? Podle mně bude hrát svou roli až do konce. Tj. na vyšší úrovni. Buď si zahraje na akčního hrdinu, a vezme si Milana – což moc neočekávám, nebo bude hrát hrdinu osvoboditele a bojovníka za dobro – Táňa – v tom případě mu ze srdce přeju prohru, případně ostudný návrat se všemi následky a poslední je sladkobolná srdcová záležitost „kamarádství“ a tady očekávám náležité zdůvodnění – jinak palec dolů.

339
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj nosná lana. :D Ono to vypadá na záchvaty z obou stran. Dnes bude velká příprava veterinářů na akci „boj proti vzteklině“. :D
Hoď na stůl svůj tip pro dnešní den ať Tě můžu setřít jako loužičku. :)))

340
Jája
Reagovat

Sákryš, teď by se honem měl ozvat Myšák s hádankou, ať tu nespřádáme nějaké konspirační teorie. :DDD

341
JanaH
Reagovat

@Jája: hlavně, aby neměli prošlou vakcínu, mohlo by to způsobit víc škody jak užitku. To zas bude v álejích nablito. Jako by to už nestačilo. :-))

@Jája: doufám, že když jsi to psala, mělas za zády zkřížené prsty! :-D

342
Svitka
Reagovat

Hypoteticky: Kdyby Táňa vyhrála imunitu a Šmahel avizoval, že do duelu bere ženu (a tím šance, že Táňa bude mít o jednu soupeřku míň) trval by Petr i v tomto případě na tom, že je Martin ufňukánek a zbabělec? Škoda, že do Petrovy hlavy nevidím. Jeho morální zásady by mě dost zajímaly.

Ted si jdu uvařit třezalkové té, protože jinak samou zvědavostí a nedočkavostí neusnu. Koukám až z archívu.

343
JanaH
Reagovat

@Svitka: myslíš TOHO největšího uplakánka široko daleko, řízeného joystickem, co mu bezchybně funguje jenom první signální? :-D
Tak ten svoje morální zásady odhalil hned na začátku, když se svojí vyvolenou tlačili Dominikovi kaleráby do hlavy, že přece nejde o nic jiného, než si pěkně zasouložit…

344
BarBora
Reagovat

Hlásim, že ten trtko si naozaj vzal Táňu do duelu a ešte sa hrá na hrdinu.
Karinka sa skoro roztopila, akē má dobré srdiečko, Mišo sa nebál s ním ísť do duelu, len sa bál, že príde o kamaráta..komédia.

345
JanaH
Reagovat

@BarBora: trtko? :-))
A kdyby si vzalo kohokoli jiného, tak by si nasral do huby, že?
Aha, ono je vlastně jedno, koho si vzal nebo nevzal, co kdy udělal nebo neudělal, co kdy řekl nebo řekne… chápu, OK. :-))

346
Wally
Reagovat

Dobře to řekl. Pěšák sebral králi královnu.:DD

347
JanaH
Reagovat

Taky jsem velice ocenila proslov paní farmářové při hlásání o splněných úlohách. :-D

348
BarBora
Reagovat

V búde Šmahel spovedá Táňu, ona v pohode odpovedá, čo my už vieme, ohľadne jej priateľa…. neskôr zas prečo nepovedala svoj názor, keď sa s Petrom
doťahovali. Tieež prečo ju Peter neochránil, ona mu to nedovolila, on si Petrovi nevraživosť vysvetľuje škvrnkou a tak. Debatia ako by ani nešli do duelu, Táňa je úplne pokojná, bez zlosti. Úbohý hrdina tento duel berie ako možnosť sa predviesť, ukázať, čo v ňom je. Nuž, čo k tomu dodať.
Peter sa chová pokojne, bavia sa na gatiach a tak.

349
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Pre mňa trtko, pre niekoho hrdina. Ber to tak.

350
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Ále no, nehovoril, že je to len taktika, aby Peter dal ženský duel a on sa mu vyhol?

351
JanaH
Reagovat

@BarBora: mě to hodně pobavilo. :-)))

352
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Nech padne na úžitok, tiež sa rada pobavím.

353
JanaH
Reagovat

Z duelu jsou zatím známé čtyři disciplíny.
Budou jen čtyři nebo si pátou nechali Borisové v rukávu? ;-)

354
anonym
Reagovat

@BarBora: Když trtko, tak trtko :-)))
Krásné záběry přírody a vody při svlíkání, koupání a rozcvičování trtka. Přímo umělecký pohled na holý zadek a držící se předek. Tohle by nezvládla ani Dada při oblívání konví. Hned se pozná umělec, který desítky let tvrdě pracuje v šoubiznisu. Pokud se dostane Šmahlík do finále smsky budou lítat jedna radost, ženský se budou předhánět, která pošle víc, jeden bod má určo jistý. I já jsem si tento záběr pustila 2x, aby mi něco neušlo :-D

Příští týden je poslední a jich tam zůstane 7, zřejmě bude fofr při vyřazování.

356
wendelínka
Reagovat

@BarBora: Nechápu, proč ta silná slova. Jde přece o hru a o peníze a tam jdou všechny ohledy stranou. Jde o to vyřadit co nejvíc hráčů a doškrábat se do finále ber kde ber. A že jako první zvolil ženu? Stejně by k tomu jednou došlo a pak by byl srab ten, na koho logicky ženská vyjde? Nebo jde specielně jen o Šmahela? Kdyby chtěli všichni hrát „poctivě“ a „férově“, tak se mohli přihlásit do skautu a ne na farmu. V těchto hrách jde především o to, kdo s kým dřív a líp vybabrá, kdo koho dřív obalamutí a kdo koho dřív dostane ven a je jedno jak. A to, že zrovna tobě není sympatický neznamená, že je nekvalitní člověk…..nakonec si s Táňou docela pěkně pohovořili a vypadá to, že kdyby Táňa nebyla tak navázaná na Petra, že by si mohli i rozumět a Táňa by byla mnohem přijatelnější.

357
JanaH
Reagovat

@wendelínka: víš co? Když se v domě hrůzy (jak se kdysi přeřekla Šubudka) začal Šmahlík vyptávat, tak jsem si říkala, ať je probůh raději zticha a nevyzvídá, po čem mu nic není.
Jenže Tánička ho mohla poslat kade lahšie, nemusela odpovídat, nikdo jí pistoli u hlavy nedržel.
Nakonec mi tím, že se s ním na rovinu bavila, byla sympatická… po dlouhé době.
Stejně vidíme pár minut z cca čtyř hodin, třeba mluvili zbytek času o úplně jiných věcech a třeba nemluvili vůbec.

358
anonym
Reagovat

Jestli Šmahlík s někým vybabral nebo ne nedokážu posoudit, se ukáže v duelu. V každém případě je tam ještě Milan, vybral si, dle sebe, cestu lehčí. Nic proti, je to dáno pravidly,
Kdyby si vybral ženskou Milan, byl by za hňupa, když si vybral ženskou Šmahlík, je to v rámci hry. Milan od počátku „vybabrává“ jak to jde a je kritizovaný, Šmahlík na to má právo. Šmahelovky verzus ten zbytek. Martin má neskutečnou základnu sympatizantek.

Mně se líbil rozhovor duelantů. Vyptával se Adonis, kapku nervozní, pohrával si u toho s klacíkem, Táňa se nevyptávala, jen odpovídala na jeho dotazy. Kdybych na vlastní uši neslyšela, jak je to podivná baba a jak Šmahlíka obtěžovala a jak to pro něj bylo nepříjemné, měla bych pocit, že po ní jede a závidí Peťkovi. Vždyť Táňa se měla Šmahlíka zastat a Peťu zarazit. Ukřivděný Adonis, jak jinak :-)

360
Jája
Reagovat

Já toho chlapa nechápu. Proč ji, která mu je odporná, vlezlá, škvrnku, kterou nechtěl mu udělá, zpovídá jako farář, vyptává se jako velký odborník psycholog, rozebírá její soukromí a přitom má ve svém vlastním životě chaos jako náctiletý puberťák. To po ní chtěl recept na partnerský vztah bez lásky a z rozumu? A následuje fňukání, jakoby byl do ní zamilovaný, což opět nás vrací k pubertě kdy zamilovaný klučina svou lásku uráží a ubližuje jí. A pořád fňuky fňuk, nechápem, fňuky fňuk, prečo? Jeden se až diví pěkné větě ve výběru soupeře, když potom z něho padají hovadiny. To někde četl nebo celou noc nespal, než ji dal dohromady? No, raději si měl to čekání zkrátit chytáním ryb než se ještě více znemožnit. Trapné, trapné …

361
Lady XL
Reagovat

Milan by to měl s výběrem jednodušší, vzal by si Miša, možná Šmahela, cítí-li se na něj. Ale chtěla bych ho vidět, koho by si vybral, kdyby měl na výběr jen Dominika a ženy… A jak můžeme vědět, že se Xena nevyptávala? Vidíme přeci jen pár minut… a režie dá jen to, co se jim hodí. Navíc i mohli mít téma naznačené. Ptal se podle mne celkem slušně, mohla říct, na to ti neodpovím, on by dál nenaléhal. Pro ni to mělo výhodu, že se aspoň před diváky mohla vyjádřit, jak to má doma, jak s Petrem… A nepozorovala jsem, že by po ní Šmahel jel. Jo a ještě k tomu hovoru, já jsem si také při té hádce říkala, proč se neozvala, psala jsem, že tam byla a tvářila se, že nic neslyší. Ale zase beru její zdůvodnění, prostě to tak má. Navíc v podstatě souhlasila s tím, že Petr žárlí od té alkoholické scény …
Ovšem líbila se mi teď nejvíc scéna, kdy za FT naprosto automaticky ihned odpovídala Táňa…. a Petr mlčel, jen přikyvoval… :-D.

362
Svitka
Reagovat

Uplný Capablanka se stal z Maťa. Garde se mu povedlo, jen jestli to dotáhne i na vítězný mat.
Při loučení s Martinem si Petr moc plusových bodů nezískal. Nemusel se s ním objímat, ale jestli jsem se dívala dobře, ani ruku mu nepodal. Táňa se mi naopak docela líbila v přístřešku pravdy. Myslím, že kdyby netaktizovala s Petrem, mohla si na farmě vytvořit zcela jinou a pro ni příznivější pozici.
Renata při loučení s Táňou si neodpustila svoji zahořklost. Jenže té to je evidentně total šumák.
V závěrečné ukázce byla jen jedna duelová disciplína – krouhání zelí. Jestlipak některá z dalších bude vyšívání srdíček křížkovým stehem?

363
Ajda
Reagovat

Chcete se přestěhovat? Už je tu diskuse dost dlouhá, nový chlívek je hotový. Nebo až večer?

364
Lady XL
Reagovat

Nechápu…., rozebíráte každé slovo (pochopitelně zásadně v neprospěch Šmahela) a neberete v úvahu, že nejspíš měli naznačené, co mají povídat, když na ne směřuje kamera a celý štáb stojí okolo?? To si myslíte, že by vysílali kecy o tom, jak jim chutnalo jídlo, jestli si vše zabalili atd. atd.? No přestávám psát, už na to tady nemám…

365
Lady XL
Reagovat

@Svitka: – viděla jsem – krouhání, almanach a zručnost – nabrání klíče pomocí asi tyče…. Ale neviděla jsem skóre, i když zelí asi vyhrála o fous Xena (zdroj YT)..

366
anonym
Reagovat

@Lady XL: Předvedeno, jak jednu scénku lze různě vnímat.
Táňa se má zastávat chlapa, který se dohaduje s jejím přítelem? A proč ?
Nevíme, jestli se nevyptávala, protože to tam nebylo :-)
Třeba všechno bylo v režii štábu:-)

A taky to mohlo být tak, že Adonis je zamilovaný do Táni, v budce pravdy ji ošahával, přemlouval, aby mu pustila duel a nakonec ji uplatil uzenou rybkou, kterou měl v baťohu. Prostě nám to jen neukázali, nevíme, co se dělo, takže klidně tak všechno mohlo být :-DD

Když z toho neudělá Babovřesky Markíza, pomůžou si diskutující sami :-DD

367
JanaH
Reagovat

@Lady XL: plus dojení neposedné kozy.

Nemyslím si, že by museli duelanti mluvit o něčem předem daném. Někteří mluvili, když se jim chtělo a měli o čem, jiní spali…

@Ajda: a nepřetrhla by se nám niť? :-))

368
anonym
Reagovat

@Lady XL: Jídlo vynechejme, ale třeba by se mohla Táňa vyptávat, proč je rozvedený a jestli se k ženě nechoval nadřazaně, by mě třeba zajímalo. Ale kdyby řekl pravdu, mohlo by to být v jeho neprospěch a byl by průser, tak se se štábem domluvil jinak. Škoda, že se nevyptávala i ona.

369
anonym
Reagovat

@JanaH: A někteří si raději ulomili zub.

370
Ajda
Reagovat

@JanaH: Proto se ptám, záleží na vás. Tak si tu klidně rolujte, nechám to při starých pořádcích. Stěhování od 20.20 :D

371
JanaH
Reagovat

@Ajda: ale já nejsem směroplatná. :-D
A nikdo jiný se nevymáčkl… asi tě neslyší nebo co.

372
Wally
Reagovat

@anonym: A co má důvod rozvodu společného s Farmou?

373
wendelínka
Reagovat

@JanaH: O čem je to tvoje „víš co?“ Proč tak útočně ?
Jen
jsem sdělila svůj názor. A pokud se jedná o dům pravdy, bavili se docela normálně. Kdyby měla Táňa pocit, že vyzvídá, určitě by mu neodpovídala. A ostatně toho na farmě prozradili všichni na sebe taky dost, tak nechápu, proč jen Šmahel vyzvídá.
A co se týče Jáji (360) – tak tady mluví antipatie jak vyšitá, k tomu není potřeba komentář, jen snad tolik, že obyčejná lidská slušnost ze strany Šmahela je někým považována za hovadinu. To tam měli sedět jak hořké huby a mračit se na sebe? Tak se prostě zeptal na to, co chtěl vědět a ona mu odpověděla. A nějaká zášť mezi nimi vidět není, tak nevím, proč to tady řešíme, potažmo odsuzujeme a považujeme za trapné.
A slovy klasika české literatury : Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

374
Wally
Reagovat

@Ajda: Za mě. Já bych byla pro stěhování až v neděli. Po duelu a komentů k němu. Pak se to vždy uklidní a může se začít znovu. Je to jen můj názor už delší dobu, který jsem si nechávala pro sebe. Ale když je tu ten dotaz.:DD

375
anonym
Reagovat

@Wally: A co má společného s Farmou povaha Tánina přítele?

376
JanaH
Reagovat

@wendelínka: šmarjá, „víš co“ je útočné? :-))
To bylo jen takové jakože „mezi námi děvčaty“. ;-) Teď např. píšeš jinými slovy totéž, co já v mém údajně útočném příspěvku. :-DD

@Wally: hádej! :-D Taky se nechám poddat. :-DD

377
Wally
Reagovat

@anonym: Šmahel byl někomu na Farmě nevěrný s kamarádem? Táňa ano. Tak se asi zajímal, co ji k tomu vedlo. Jak to má doma.

378
Lady XL
Reagovat

@anonym: Jak jsem napsala, nevíme, co si VŠE povídali. Třeba se Táňa vyptávala i na jeho ex… A tady bude ten problém – ex je známá osobnost (no mě ne, ale to není směrodatné) a Narkóza by mohla mít problémy, kdežto z Táninýho přítele se teprve celebrita stane :-). A jak tu Wally napsala – co má rozvod, který se neudál na Farmě, společného s Farmou… Jí se vyptává na věci, které s děním na Farmě souvisely, či souvisí. Navíc, podle mne nechtěl, aby se ho Táňa přímo zastávala (ve smyslu, že jen on má pravdu), ale aby tu hádku nějakým způsobem utnula. Chtěl, aby dala najevo, že je to zbytečná hádka… Ostatně to Táňa potvrdila, že nechápala, proč se Slinta hádá furt a furt.
Nevím, co se to tu poslední 2-3 dny děje. Najednou jakoby byli všichni na Farmě svatí a jen Šmahel je ten totální …. Prostě hrr do něj a do všech, kdo napíší něco na jeho stranu, co ho v něčem obhajují. Ano můžeme mít různé názory, pohledy, ale snad jde vše psát bez zlé ironie, dá se říci že i útočně. Kde jsou najednou názory na Hermelína, jak jste ho pojmenovali, na to jak si mlaská blahem, že vypadne jeden z těžkých soupeří (a je jedno který), jak si omotal Domču a přitom by si ho klidně vzal do duelu, kdyby to bylo nezbytné a Domčo by ho ještě omlouval. Že vám přijde normální chování Petra? Ještě naposled si „kopne“ do soupeře? A roznáší o něm řeči jen kvůli podělané žárlivosti. Že nepomlouváte Dadu, která se tam jen veze a sem tam vyhraje duel, víc ale nedělá? Zato je vidět u každé skupinky….

379
Ajda
Reagovat

Do večera buďte tady, moc se nehádejte, letos tam za to fakt nikdo nestojí a tady je překvapivě relativní klid. Celé je to sestříhané, kdo ví, co tam semelou za celý den. Večer si klidně dál buďte tady, je to na vás. Fuj, už jsem jako Ibinko :D

380
anonym
Reagovat

@Wally: No vidíš a Táňu nezajímalo jak to má či měl on doma.
A Šmahel je na chlapy? Sice nějaké náznaky tady proběhly, ale asi ne, i když … dneska se nedá nikomu a ničemu věřit :-)

381
anonym
Reagovat

@Ajda: Na toho nemáš, když už, tak by to chtělo jejeje Afrika :-)

382
Lady XL
Reagovat

@anonym: A jak víš, že ji to nezajímalo? Ona ti to povídala??

383
anonym
Reagovat

@Lady XL: Teď vlastně nevím, o co go. Útočnost nevidím, ironii ano. Nic závadného nepozoruju.

Proč by se baba měla plést do malé hádečky dvou chlapů jen proto, aby udělala radost namachrovanému svalovci? Ať se třeba servou. Jak se i ona vyjádřila, ať si dají do držky, oba by vyhodili a bylo by vymalováno. O jeden duel míň. A ještě jednou, co má společného přítel Táni a jejich vztah, který se neudál na Farmě s Farmou? :-DD

Mohlo by stačit vysvětlení, že momentálně je tam nejzajímavější postava Adonis? To by snad prošlo :-)) Anebo už Fitnesák leze lidem na nervy víc, než Milouš?

384
anonym
Reagovat

@Lady XL: A jak víš, že jí to zajímalo? Ona se ti svěřila? :-D pořád dokola dokolečka. Pokud neuznám a hluboce se neomluvím Adonisovi, tak o tom budeš žvanit ještě příští Farmu :-)

385
Vendelinka
Reagovat

@JanaH: 😘 víš co ? Mezi námi děvčaty se ti tedy omlouvám,vzniklo komunikační nedorozumění, což je ale asi docela pochopitelné stojime-li na opačné straně „barikády“. Takže ještě jednou, přijmi moji omluvu a odpustme si,co jsme si 😊😀. Přece nás nerozhodí nějaká Farma….

386
JanaH
Reagovat

@Lady XL: no dovol? :-D
Na Mekotovi jsem nikdy nenechala nit suchou. Dada je hráčsky neviditelná (až na dva duely) a víc není o čem psát. Milanko Hermelín je vděčný objekt a lišák. Ještě na něj určitě dojde.
Jedna zaseklá gramofonová deska, která mele i dvacetkrát za den pořád dokola totéž přece nejsou všichni. Navíc to není žádná novinka a jsou to ohrané a průhledné praktiky. ;-) Neblbni… ;-) A dopřej jí tu trochu zábavy, už to nebude dlouho trvat. :-DD
Všimla sis včera, jak si Renátka odfoukla, když Šmahlík vyslovil jméno druhého duelanta?

@Vendelinka: neomlouvej se, není proč, já jsem v pohodičke. :-D Že stojíme na opačné straně barikády si tedy nemyslím. Já nepovažuju na Farmě nikoho za anděla ani za vyloženého ďábla… A „hodnotím“ je vždycky podle zásluh. :-)) Padni komu padni.

387
Jája
Reagovat

@Wally: A co má soukromí Xeny společného s Farmou? Že se Adonis snažil získat lítost u VIPek a žvástal o svém rozvodu aj. to je jeho problém, že má nutkání pořád o tom mluvit z postavení milujícího otce.

388
Jája
Reagovat

Ajdo, co stojí ve frontě smaž. Děkuji.

@wendelínka: Já se svými antipatiemi k Vyšší úrovni od doby „vyšší úrovně“ vůbec netajím (tak nechápu tu poznámku k mé osobě) a jen mně neustále utvrzuje v tom, že takovéto lidi raději nepotkat. A za obyčejnou lidskou slušnost už vůbec nepovažuji vyzvídání ze soukromí a rozebírání takových krávovin jako proč se ho nezastala aj. Proboha musí takhle pořád kňučet na cizím hrobě. On morálkou oplývající by měl spíše rozebrat sebe proč se chová jak se chová, nemá čisté svědomí a sám se sebou má co dělat. Až uvidí, jak tam všichni o něm mluvili, chytne se za nos a dojde poznání.

389
Jája
Reagovat

Já zase, na rozdíl od jiných, nechápu jak se někdo může olizovat, ocicmávat, třepat si ploutví a brežněvovsky oplacávat s člověkem o kterém ví, že na něj kydal hnůj a plival na něj jedovaté sliny. Jak to řekla – o miminu – kdysi jedna slovenská herečka:“ Jáj to bude politik. Do očí sa mi smeje a do ruki mi se.e“ Tak takové nemusím, ať je to kdo je to, pro mně zůstává nechutným člověkem.
Takže doporučuji jemným povahám a fanynkám takovýchto lidí, aby mě raději nečetly, nemusí se potom rozčilovat nad mou nekorektností a zbytečně ztrácet čas vypichováním mých názorů se kterými nesouhlasí.

390
JanaH
Reagovat

@Jája: jen aby. Zatím nejzářnějším příkladem poznání po vypadnutí byl dědek Raninců. :-D To se hned tak opakovat nebude.

391
Ajda
Reagovat

@Jája: Rozkaz, slovo kokot*ny nemá systém rád 😊

392
anonym
Reagovat

https://precitaj.si/smahel-prepisal-historiu-farmy-v-dueli-sa-postavi-zene-jeho-vyrok-vsetci-velebia/?fbclid=IwAR0Ue5raznj1UKYBFApzjptjhIrBBURsxhevT8MCoppe6_5XIb5iYEwQNuc

Snad tohle všechny sympatizantky uklidní, je to novinka a hlavně, není to účelové proti hrdinovi, ani omílané 20x za den :-DD Obzvlášť příjemná je diskuze.

393
JanaH
Reagovat

Boha jeho, proč Mekota používá cizí slova, když evidentně nezná jejich význam? :-D

@Ajda: pozůstatky… :-)
Ale když napíšu kikotiny, projdu. Ale s pi.pi.nama bez teček už ne, přitom takové neškodné slůvko.

394
Jája
Reagovat

Když tak přemýšlím, byl na této Farmě člověk, kterého jsem taky nešetřila, ale který si na rozdíl od opěvovaného Adonise získal u mně úctu. Člověk, který se vyhrabal ze svých životních sr.ček a vzal minulý život jako memento pro dny následující. Nelituje se, není kudy chodil, tudy kňučel a umí se postarat nejen sám o sebe ale i bližního svého a hlavně se nepovažuje za nic extra.

395
Jája
Reagovat

@Ajda: U dvacáté Farmy už budu mít slovník zakázaných slov. :DDD Díky :))

396
JanaH
Reagovat

@Jája: tys převzala štafetu? :-D
Ale souhlasím, taky bych ho radši viděla na Farmě pobýt delší dobu…

397
Svitka
Reagovat

@Lady XL: 378 souhlas.
Na rozdíl od Táni byl Šmahel už před farmou veřejnosti známý, stejně tak jeho svatba, rozvod a další okolnosti. Zvláště bulvár si taková sousta nenechal ujít a veřejnosti servíroval vše, co mu pod ruku přišlo. Navíc, Mírotvorce a Sevšemikamarád Ibi byl u toho, když v domě bohatých Martin mluvil o osobním životě a okolnostech krachu manželství. I od něho to mohla Táňa (i ostatní ) znát a nepotřebovala se na to teď ptát.
Podle mě, když mluvila o Péťovi, víc než slovy řekla tím, co v nich nebylo. Zní to šalamounsky, ale je to můj názor.
Díky za přiblížení disciplín.

Pro Ajdu k novému chlívku – přizpůsobím se. V tomto stávajícím bylo umláceno a nastláno hodně slámy i nakydáno té upotřebené. Od některých témat (zvláště jednoho) se asi nedalo odtrhnout. Navíc, párkrát jsem se v příspěvcích spoludiskutujících totálně ztrácela. Zvlášť, když jsem horečně přemýšlela kdo z farmářů dostali novou přezdívku Jožko a Komka.
Slovo dostal i Čochtan. Tož tak nějak:)

398
JanaH
Reagovat

@Svitka: nemáš ráda Wericha? ;-)
Jozífek Komků byl propírán už v minulém vlákně. Ono se to tak někdy semele, že se semele kde co. :-) Hlavně, když je to k tématu, a to Jozef určitě je. Na Farmu a farmáře nenajdeš lepšího odborníka široko daleko.

399
anonym
Reagovat

@Jája: Někdy mám delší vedení, tedy často, ale předpokládám, že myslíš Miklu. Je škoda, že Michalovi pustil duel.

400
Jája
Reagovat

@Svitka: Na Čochtana nesahej, to byl velice moudrý vodník. :D
Nevíme co všechno v domě bohatých tehdy zaznělo, ale otázka která tam padla mi vyrazila dech. Proč by se asi ptali, jestli svou ženu uhodil?

401
Jája
Reagovat

@Svitka: Už jsem to tu psala, proč se navzájem nečtete? Pak by jste nemuseli přemýšlet, který farmář dostal přezdívku Jožko a Komka. Taky by se tady neopakovaly uvahy jednoho po 10 příspěvcích se ty samé úvahy v jiném slovosledu objevují pod jiným nickem. Když vlezu do diskuse, tak čtu všechny příspěvky, nejen příspěvky těch, které ladí mému oku.

402
JanaH
Reagovat

@Jája: amen. :-DDD

403
JanaH
Reagovat

@Jája: nebude zdrojem „důvěryhodný“ slovenský bulvár?
Ehm, já jsem krom Vápna neměla šajn o zbytku VIPáků, natož o jejich rodinných příslušnících. :-D

404
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Hlavně jestli se jim jeho rozhodnutí bude ještě páčit až Táňa vyhodí Šmahela z farmy:-))

405
JanaH
Reagovat

FT dostane vyhubováno od Martina? ;-)

A Tánička má celých krásných 7%!
Čím to je, čím to je…

406
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Potom to už bude o diváckych šokoch . Čo nadpis to šok a diváci v nemom úžase .

407
anonym
Reagovat

@Prochor: Patrně nevyhodí, přece jen, snad tam bude i něco o síle a tu by měl mít větší Adonis. Kdopak ho asi navštíví?
V hlasování na FB má Táňa pouhých 6% hlasů, i když, hlasování na FB je na jednu věc. Je tam většina bab a hlasování kozu nepodojí ani nenastrouhá zelí :-)

408
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Nemali náhodou ušiť aj závesy na okná alebo už mám ja divné sny ?

409
JanaH
Reagovat

@Lentilka: nemáš, měli. :-) Evelyn říká v ukázce, že budou návštěvy, a že proto chce mít Martin farmu v co nejlepší kondici. :-)) Ani Mekota se netváří dvakrát nadšeně…
Jáááj, já bych se nasmála, kdyby vypadl Šmahlík. :-D Nastal by skoro konec světa, půlku divaček by trefilo, půlka by nadobro skoncovala s Markízou a tady by se konečně debatilo o někom a něčem jiném. ;-)
Jenže i druhá varianta je lákavá… moc… Na Farmě potopa+chování po nás potopa… :-)

410
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Veď práve že či oni na túto úlohu nezabudli keď Martin bol nejaký nahnevaný ,či nebodaj to Peter dal za úlohu Dade ktorá ani nitku nenavliekla do ihly ?
To máš jedno ako to dopadne ,aj tak sa to všetko zvrtne na debatu o Šmahelovi .

411
Aža
Reagovat

konečně jsem mohla shlédnout poslední díl farmy a přečíst si zdejší výživnou
diskuzi. Jelikož jsem nevydržela, tak jsem nejprve přečetla Panáčka a byla jsem
tak rozhozená, že se mi ani nechtělo koukat na Farmu v PC.
K mému údivu jsem viděla ukecaný díl, ale jinak pohodový a výživný. Pokud děj
člověk bere v klidu, a ne s úmyslem vychytávat a vymýšlet a přisuzovat těm lidem
co si oni myslí……i když oni zase to vidí jinak…
Mě upoutalo zase jiné, v rámci uvedených „PP“ produktů, mi přišlo pěkné, jak oba
farmáře oblékli do zimy. Tána měla bílou bundu, Adidas.. a Martin slušivou zimní
bundu….. Novotou obě bundičky jen svítily.

412
Prochor
Reagovat

@anonym: Já si taky myslím, že vyhraje Šmahel hlavně na základě ukázky. Zatím koho ukázali že má v duelu navrch vypadl z farmy. Jestli chtěli udržet diváky v napětí tak podle mého názoru raději neměli ukazovat nic.

413
Prochor
Reagovat

@Aža: Teplé oblečky si schovávali na duel protože oba byli optimisté, že dlouho vydrží na farmě.

414
Jája
Reagovat

@Prochor: Tak další týden bude moct ukázat co umí. Teď jen spadne z deště pod okap a zachránit prdýlku mu může jen imunita. :)

415
Prochor
Reagovat

@JanaH: Táňa má jen 7% protože diváci mají úplně středověce-předpotopní předsudky. Každopádně bych rád viděl toho jejího na návštěvě abych viděl, jaká je to hvězda když na FB vyhrožuje divákům soudními žalobami.

416
anonym
Reagovat

@Prochor: Máš pravdu, zřejmě Táňa pofrčí domů. Podívej se na FB na její profil, má tam vcelku pěkné fotky, ten její přítel je vzhledově podobný typ jako Petr.
Návštěva by byla zajímavá, ale na druhou stranu bych byla zvědavá i na návštěvu Fitnesáka. Určitě by ji povozil po rybníku a chytil nějakou čudlu :-) A mohli by se pokochat jeho sluhovským oblečkem.

417
Prochor
Reagovat

@anonym: Určitě Maťo jí (nebo jeho) povozí po rybníku, vezme je na ryby a možná ukáže i zadeček. To je zřejmě jeho parádní číslo když tak léta pracuje v tom show bussinesu.

418
Kvetka
Reagovat

Zdravím Vás tu po roku:) poctivě vše čtu, ale do diskuze nepíšu, protože bych se dívám pozpátku – někdy o víkendu na všechny díly a tady je to už probrané.
Musím ale hodit do placu myšlenku – nemyslíte si, že Šmahel jako poslední VIP odstoupí po prohraném duelu? Se mně zdá divné, že by opravdu hrál o výhru, i když by sám možná i chtěl.
A při čtení některý komentujících jsem si nevím proč vzpomněla na „smesvině:)
zdravím JanaH, Jáju, Ajdu, Ažu, Barboru a Prochora :)

419
anonym
Reagovat

@Prochor: Na FB hlasují ženský a jako co si budeme povídat, že :-) Navíc Táňa jim vyhovuje, že se tam povalovala s Petrem, dobrý důvod ke kritice. A Martínek je vzorný tatík, protože je mu tak moc smutno po dcerce, babské oči a nejen ty silně vlhnou.

420
anonym
Reagovat

@Prochor: Ukazovat pozadí je jeho specialitka, něco jako u Pohlreicha ztracená vejce s holandskou omáčkou.

421
Prochor
Reagovat

@anonym: Ženy určitě fandí Maťovy pro jeho vzhled a šarm a jsou ochotné lecos přehlédnout. Určitě kdyby na farmě byla opravdu hezká holka třeba jako Emma Drobná byl bych taky neobjektivní a lecos bych jí prominul. Já se znám. Takže ty fanynky Maťa vlastně docela chápu.

422
Ajda
Reagovat

@Kvetka: Taky zdravím, u VIPáků je možné i nemožné 😉

423
BarBora
Reagovat

@wendelínka:
Aké silné slová? Je to veľmi mierne, aj inak by sa dalo. Či farma, či iná príležitosť, človek by sa mal zachovať „na úrovni“, že? Pokiaľ ju má. Mal možnosť pomerne dlho premýšľať ako na to, nebol to ani momentálny skrat, rozhodol sa ako zbabelec, dosral sa.

424
JanaH
Reagovat

@Prochor: prosím tebe, co jsou středověce-předpotopní předsudky?
Já těch 7% přičítám tomu, že na FB je většina ženských, z toho většina zamilovaných ženských, do Šmahlíka. ;-)

@Kvetka: zdravím a pozdravuji taky. :-) Vzpomněla sis úplně správně, prapor držím a občas tasím. :-D Probrané do naprostého vyčerpání není nikdy nic… Na myšlénku hozenou do placu odpovídám obehraným a otravným: uvidíte již brzy na vašich obrazovkách. :-))

425
anonym
Reagovat

@Prochor: Ale já je taky chápu, jen s nima nedržím basu :-)

426
Jája
Reagovat

@Kvetka: Taky zdravím a mávám ploutví. Adonis je (podle jeho vlastního přiznání na obrazovku) tolika zadlužený, že se bude držet zuby nehty a Narkózou nabídnutou možnost pro VIP kdykoliv odstoupit zcela jistě nevyužije. A jak se říká , že výjímka potvrzuje pravidlo, on je ta výjímka pro rčení „chudoba cti netratí“.

427
Svitka
Reagovat

@JanaH: 398@Jája: 401
Wericha samozřejmě mám ráda, ale citovat kompletně celý monolog mi přišlo nadbytečné.
Příspěvky se snažím číst všechny, ale obsah a smysl (někdy zřejmě skrytý) některých slovních přestřelek mi opravdu uniká. Možná je to i tím, že někteří diskutující se znají líp, než jen přes Panáčka.
Moje vina a chyba je, že nejsem zapojena na FB. Stačí mi Panáček a panáčkovci. Následně jsem pochopila, že Jožko Komka je nějaká figurka z tamtoho fenoménu (Ajda jistě pochopila, že z mé strany to byla ironie), ale myslím si, že debata okolo něj by měla zůstat tam. Proč se t a d y bavit o někom, kdo na F10 není aktivně zúčastněn? Před několika farmami zde vyvolaly docela ostrou kritiku příspěvky o tom, kdo jde na jakou operaci, co ho čeká, jestli přijde bouřka a konečně nám zaprší. Do této kategorie řadím i jakéhosi Jožku K.

Těším se na duel!

428
JanaH
Reagovat

@Prochor: i taková Karinka stačí, ne? ;-)

429
BarBora
Reagovat

@Kvetka:
Ahoj, zdravím.
Tiež som si myslela, že „vip“ trošku pomútia vodu a potom sa bez straty kytičky budú odporúčať. Nie všetci pochopili, že Farma je zradná.

430
Jája
Reagovat

To má někdo odvahu mezi stádo Fbslepiček hodit místo zrní tohle:

Jaroslav Procházka Smahel má v hlave upratane protože mu tam asi 3 díly nazpět upratal Milan tak, aby se mu to hodilo. Naštěstí Šmahel je jednoduchý chlapec a stačí mu dát brouka (chrobáka) do hlavy a výsledek se dostaví.

431
JanaH
Reagovat

@Svitka: tak se omlouvám, žes musela číst celý monolog…
Na svoji obranu uvádím, že zkrátit ho by byla podle mě svatokrádež. :-)
A ruka by mi musela upadnout, kdybych se měla angažovat na fb Farmy.
Pokud se ti nelíbí o čem a jak se debatí, změň to. Tím, že budeš debatit po svém. Jiný způsob neznám…

432
BarBora
Reagovat

@Svitka:
Jožka Komku je škoda na FB, na Farmu s ním!😁
Potom by si pochopila, prečo sa dostal aj sem.

433
JanaH
Reagovat

@Jája: to se nemůže líbit, ne ne ne. :-)
Chudák Hermelín, už má prsty i ve Šmahlíkově hlavě?

@BarBora: Komka na Hra… na Farmu! Souhlasím. :-D

434
JanaH
Reagovat

@Svitka: ještě dodám, že na tu zmiňovanou „ostrou kritiku“ před pár Farmami si vzpomínám. Bouře ve sklenici vody. :-)

435
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj Komka je tak velký kykyryký (snad to projde střevama, protože význam je stejný :D ) že je pro Farmu přímo stvořený. Jen nevím jak by tam zdůrazňoval slova – na ceduličce by měl napsáno Caps Lock?

436
JanaH
Reagovat

@Jája: a co teprve závorky! Těma by při šermování mohl zranit sebe nebo své spolubojovníky. :-o

437
Aža
Reagovat

@Kvetka: Děkuji za pozdrav, milé je, že jsi oslovila
i mě. Obdivuji tě, že dokážeš číst a sledovat farmu zpětně…. To je záběr.
Obzvláště letošní Panáček má diskuzi, jeden se v ní pomalu nevyzná. stačí vynechat
jeden den.
Popichujeme se a vytváříme si větší napětí, než je na samotné farmě…)))))))

@Prochor: Už při minulých farmách bylo vidět.
že farmáři byli zásobeni přes léto značkovými tričky a pod. a proč ne, aspon si nemusí
vystačil s růžovými trenclemi…..Myslím, že zima udeřila na farmu dřív, než se počítalo.
Také Milan mrznul stále v trenclích a ejhle , najednou má krásný teplý komplet…
V ruksaku to zabalené neměli….
Jojo, já dnes fandím Šmahelovi, ale když vyhraje ta Tána, která byla v ukázce v chatce
v chatce pravdy, nevadí.

438
BarBora
Reagovat

@Aža:
Táňa bola stále rovnaká, aká v búde, taká aj na farme. Jedna z mála, ktorá sa nesnažila robiť lepšou, ako bola. Len si to bolo treba všímať.

439
Vendelinka
Reagovat

@BarBora: předpokládám, že víš o čem je tahle hra .Zde s „úrovni‘ a herní slušnosti nevystačíš, tady je fakt potřeba i těch podrazu atd.Je sice fakt, že s poctivostí nejdál dojdeš,ale na farmě tak max k prvnímu duelu. A tvoji averzi vůči Šmahelovi ti neberu a ty mě zase nepresvedcis,že je srab. K tomu aby si vybral babu možná potřeboval víc odvahy než si umíme představit. . .

441
anonym
Reagovat

@Vendelinka: Mohl si vzít Milana, ale na toho odvahu vůbec neměl. Na Táňu ano, takže jak je to s jeho odvahou? Spíš nevěděl, jak zaonačit výběr, aby z toho nevyšel jako vůl. Tak si vzal na pomoc královnu, poeta. Chce se vrátit, sám to říkal, proto si vybral lehčí, alespoň on si to myslí, cestu.

442
BarBora
Reagovat

@Vendelinka:
Ako hral Mirec? Preto si aj nakoniec naklonil drvivú vāčšinu divákov. Nehral sa na úroveň ako Šmahel a predsa ju mal. O tom píšem.

Přidat komentář