Panáček v reality show

Farma X: Dvě farmářky dobrovolně prchají z Farmy

8. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

farma1

Farma se nám pomalu rozjíždí, lidí tolik, že chvílemi ztrácím přehled, ale už tu máme první vyřazování. Chatka pro duelanty nic extra luxusního, pobyt v ní zřejmě Lenku Horníkovou vyděsil natolik, že se rozhodla pod rouškou noci zdrhnout domů za svým synem. Tesknila za ním už kolik dní, její útěk nikdo nepostřehl, štáb je v šoku. Farmu opouští nejen ona, ale mění se hlídací firma, opatření se zpřísňují, možná dojde časem i na elektrické ohradníky, fotopasti, řetězy…

První duel

Ohlášený duel Miška vs Lenka se nekoná, pravidla jsou však neúprosná. Je pátek a bez souboje diváci nezůstanou. Miška Štefániková si musí zvolit novou soupeřku. Výběr padá na Moniku Siposovou, věří, že je to lehký soupeř. Opak je pravdou a Monika vítězí 3:1!

První vyřazovací večer je plný překvapení. Nejdříve jsou dvě duelantky, ale jedna uteče, překvapivě zvítězí náhradnice a ve finále Farmu opustí někdo zcela jiný. Katarína Brychtová hlásí odchod. Počítala s tím, že odejde první, když se tak nestalo díky souboji, činí tak dobrovolně. Slzičky a hurá domů.

Katka z Pošty pro tebe se loučí

Promo videa dalších dílů
Pondělí 10.9.


Úterý 11.9.


Zdroj: TV Markíza, youtube.com

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 144
1
anonym
Reagovat

V čem mají prsty Borisovci neodhadnu, že odešla Lenka bych na ně neházela, ta vypadala, že by odešla i bez duelu. Spíš je divné, že, podle článku, ji nezaregistrovala ochranka. Disciplíny mi taky nepřišly dělané na tělo pro jednu z nich, prostě jedna to projela a podle výhružek teď ostatním pěkně nandá, už se na to těším :-) Zatím se stihla pouze pěkně opít :-)
Empatie tečou proudem a to hned od začátku. Ono je to přejde až začnou makat, nejméně 1/3 si zadělala na proleženiny na zadních částech těla.
Evelýna mi nevadí, příjemná změna po prkenné Květě, co má říct řekne a bez nějakých dojatých projevů. Vzhledově mi nevadí už vůbec :-) Holt, ne každá žena má ideální postavu :-) A nějaké komické výlevy snad předvádět nebude. Od toho je tam letos Martin:-)
Ale jestli mi někdo pije krev jsou zpievajúce dojičky. Sice ovládají slovenštinu, ale to je tak všechno.

2
Prochor
Reagovat

Nějak jim zdrhaj herci:-) Za chvíli tam zbude jen kobylí hlava a to mladý pako, kterému se nechce makat. Ale pořád doufám, že po sloučení až ucítí a farmáři výhru tak se konečně rozběhne sociální hra- strategie, aliance, plány a akce. Tedy trochu chytřejší než mají teď chudáci, kteří se dohodli vyházet VIP. Jenže VIP asi stejně převážně utečou sami:-)

3
Peto
Reagovat

Celkom sa to začína rozbiehať a začína ma to baviť :D

4
Aža
Reagovat

Lenka často hovořila o tom, že z duelu uteče, naposledy před útěkem , když byla v
chatce u té druhé. At nikdo neříká, že jí přes mikrofon neslyšeli.
(milenci jim neunikli.)))). Vypadá to,, že ji naopak v pořádku doprovodili domů.

Monice nevěřím ani slovo, kdyby i přísahala….. také ona neustále naříkala, co její
děti a že romové své děti neopouštějí, ( ? ) Měla by raději více zpívat než mluvit.
Brichtová mezi řečí naznačila, že počítala jen s krátkým pobytem, aby nenarušila
své povinnosti.
Katka B. asi nikdy neviděla osobu pracující. Obdivně vyprávěla o dělbě práce
a velmi šikovných pracantech… na Farmě? Ani náhodou.
Vyplenou, nebo spíše vypleněnou zahrádku ani nemluvě.
Až se vyležíme, něco vytrháme, jedno co, jen když to bude vypadat, že něco děláme.
Trochou vody zalijeme, aby se neřeklo, vždyt vedle je v rybníce tolik vody, at se
na ně zeleninka podívá.
Budou letos také Bandité? Zatím je jich tam jako much, to by musela být použita
plácačka, aby pár odletělo.

5
Kara
Reagovat

@Aža: Vzhledem tomu, že už první týden odpadli 2 hráči, tak stačí ubrat trochu jídla, nebo se ochladit a zapršet a další dovolenkáři prchnou taky. Na bandity by mohlo pak dojít.

6
Kara
Reagovat

Duel se mně líbil, nebyla to nuda, jen ta Evelyn mně vadí čím dál víc.
Z hráčů se mně líbí zatím jen Šmahel, ženské jsou katastrofa a blondýna jim vévodí. Nejen že krásy nepobrala, ale k tomu ta její blbost je vražedná kombinace. Odešla jí parťačka, tak se asi přilepí na budoucího zbohatlíka.
Na minulých farmách Kvetka přijížděla vystajlovaná v různých přibližovadlech, tak bych uvítala, kdyby se Evelyn objevila v dálce na rybníku v nějaké loďce a pádlovala vstříc nedočkavým farmářům. Když už se nedá poslouchat, tak alespoň na její nástup by jsme se mohli těšit,

7
Aža
Reagovat

@Kara: Kvetka už měla zkušeností, léta moderuje
v TV a Farmu už měla v malíčku. Za celá léta se její mimika nezměnila, už nebyla tak zajímavá. Naučené fráze a úsměv už nebyl upřímný. Už jsme jí dost kritizovali.

Evelína to má těžší, pravidla, ve kterých je těžké se vyznat. Nakonec stejně cokoli
jim řekne, hází jak hrách „do vody“(stěny ještě nejsou.)
Její post beru s nadhledem, čekám co z toho vyjde. Už jsem zažila Mirce, kterého
většina od počátku zatracovala, no nakonec byl miláčkem Farmy a také jím zůstal.
Hned první duel byl zatraceně nečekaný, ale dobře ho zvládla.

8
Prochor
Reagovat

@Kara: Mně přijde divný, že když má ženská smůlu na obličej jako blondýna, tak místo aby se snažila být nenápadná, tak si švihne ještě botox aby byla echt vidět.
VIP už přešel původní smích. Z VIP se pořád smějí jen twins protože jim někdo asi řekl, že jim to tak sluší. Jenže lidi, kteří se stále smějí, žijí obvykle v ústavech.

9
Jája
Reagovat

@Kara: Evelyn v loďce, to bylo v prvním dílu. Jenže … jenže přijela tak uveslovaně zmožená, že jsme museli počkat, než ji vlastní plíce doběhly. Teď už jezdí jen pěšibusem. Mmch má taky zajímavé outfity. Vzhledem k tomu, že je prostorově výraznější, vždycky s napětím čekám, kde a co vykoukne, případně kdo bude mít knoflíček v oku. Nene nevysmívám se jí, ale těm opicím, co ji oblékají. Ty by měli vyhodit z práce, protože i takovéto ženy lze obléknout vkusně a muži je milují více než kostnaté botoxky.

10
Aža
Reagovat

Vida a pak, že nebude o čem letos na farmě psát. Evelyn se probojovala na první
místo.
At pro nebo proti, vše je s humorem-
@Prochor: trefné, to se ti povedlol
Však Farma celá bude asi zasazena do nápravného ústavu.
Někdo tu práci neumí a alespon se snaží, jiní pracují na důlku v podlaze,(už zde
bylo napsáno).

11
Johana
Reagovat

@Aža: v žádném případě nejde o zatracování Evelyn, spíš o to, že pokud se někdo označí za komika, apriori se od něho očekává pohotovost a přirozený smysl pro humor. To mělo být to, co ji od Kvetky mělo odlišovat a toho jsem zatím zaznamenala pramálo Uznávám, že to má Evelyn napoprvé a při všech těch změnách těžké a věřím, že se v průběhu ještě otrká a trochu přitvrdí…bič na některé líné jedince z lidu chudého by to chtělo:)
J

12
Franz
Reagovat

@Johana: Tak to jsi napsala dobře a souhlasím.
Také Evelyn nezatracuji, a protože jsem o ni nikdy neslyšel, tak jsem si něco našel na Googlu a dozvěděl jsem se, že se jmenuje Eva Kramerová, alias Evelyn, Gitka, též jako modelka Žizel a je z Vyšnýho Kubína, okres Žilina. Je to slovenská příležitostná herečka a stand up umělkyně, která se proslavila několika youtube videi.

13
Aža
Reagovat

@Johana: já ji znám pouze z pořadu kde tančila,
byla ještě silnější . Myslím, že jí obecenstvo hodně fandilo. Mně se tam líbilo, že byla
přirozená, ale to jsem se dívala jen na PC – Markízu nemohu sledovat.
Proto jsem na ni byla zvědavá, a uvidíme.

14
Johana
Reagovat

@Aža: já ji taky neznala. Na slovenskou Let’s dance jsem začala koukat původně kvůli Emmě Drobné, ale paradoxně mě zaujala nejvíc právě Evelyn a když skončila, skončila jsem taky.
Ještě bych Franze doplnila…co mě zaujalo je její bakalářský titul z andragogiky. Vůbec jsem netušila, co to je, ale je to věda, která se zabývá výchovou dospělých lidí…doufám, že to na Farmě využije a začne rovnou těma spratkama.

15
JanaH
Reagovat

Jsem na tom jako většina z vás. O Evelyn jsem před Farmou neměla páru. Po zjištění, že se jedná o stand-up komičku jsem se hlavně bála toho, aby, propána, nebyla v jednom kuse a za každou cenu třeskutě vtipná, klokotavě se nehihňala vlastním fórkům, nepitvořila se a tak podobně.
Takže v tomto zatím dobrý. :-) Jen by se měla trochu uvolnit, zbavit jisté topornosti… to přikládám trémě a nezkušenosti s moderováním.
I vzhledem k hejtům na ni všude možně (někdy pěkně hnusným) jí proto držím palce. ;-)
Navíc někde písali, že úloha Evelyn bude vypadat trochu jinak, než Kvetčina, že bude průvodkyní Farmou. Proto asi i komentář čte ona. I mně ze začátku chyběl Dušan Szabó, ale začínám si zvykat.
A věřím tomu, že časem přitvrdí, možná nechtěli něco hrotit hned od začátku, i když klidně mohli. Bloncka s mladým a neklidným si přímo koledují.
A děkuju „pátračům“, díky vám jsem se o Evelyn dozvěděla něco víc.

16
JanaH
Reagovat

@anonym: ten prostor pro „dělání na tělo“ tam ale je. Ona každá disciplína bude teď vlastně překvapení… pro oba duelanty i všechny ostatní. :-) Ale zas budou mít šanci třeba i sušinkové nebo starší, duel nebude tak jasný a jen pro nabušence, nebude tak předvídatelný a snad napínavější.
Spíš si myslím, že byl domluvený „spontánní“ odchod Pošty.

Zpievajúce dojičky… moc pěkný nedoťuk! :-DD

17
Jája
Reagovat

@JanaH: Vypadá to, že pár duelových disciplín a meziher bude zkopírovaných z Robinsona (uvidíme i slavnou scénu Petry?) což velmi osvěží ten už několik let zaběhlý program. Ano, největší škrt přes rozpočet a plány soutěžících je sestavení pořadí disciplin, aniž znají obsah. Doufejme, že borisové budou hodně kreativní.

18
JanaH
Reagovat

@Jája: v to taky doufám, ale zas se obávám, aby nebyli kreativní až moc. :-D Známe, co dokáže Boris, když se rozjede. :-DD

19
anonym
Reagovat

@JanaH: Nebyl to nedoťuk :-) Někde jsem četla, že tam bude i Malina:-)

20
Lady XL
Reagovat

Konečně jsem dokoukala Duel…. Stavby mají pěkně udělané… Ale celou dobu jsem měla chuť profackovat Barbie a pak některé kluky, když je ostatní volali, aby šli pomoct. Obě FT by zasloužily ráno polít vodou… a to se ještě nechá nést ke zvonci. Já rostla, co se tam to ráno dělo. Ten zbylý sluha jakoby přestal existovat, když měl tu partnerku v chatce.Přitom měl zastat i její práci, když na to přijde. Disciplíny zajímavé. Obě duelantky mi neseděly a klidně bych obě oželela. Ta Romka, které je najednou plná obrazovka mě neskutečně…. irituje. To si ještě užijeme vyzývání matičky a jiných svatých, aby jí pomohli atd….. Uff. No zkrátka jeden lepší týpek než druhý…. A to mají týden za sebou.

21
Ajda
Reagovat

Dohnala jsem deficit, zatím pro mě skautský tábor rozmazlených fracků. Je jich moc, měl by se urychlit export některých kusů mimo tento umělý skanzen ala Farma.

22
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Nejenom to ale ještě dostali pochvalu od hospodáře jak krásně zvládli farmáře týdne:-)) Určitě se twinsky diví proč si v minulých řadách FT stěžovali když je to přece taková brnkačka:-)

23
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Ano – skanzen Farma :-D. Já ještě neumím jména všech, ksichty chudých holek (hlavně duchem) rozeznávám, u kluků je to horší. VIPky tak nějak zvládám opět beze jmen (pro mne to VIPky nejsou, Twinsky jsem znala stejně jen podle jména). Ale že budou tak líní i mužští…, to jsem nečekala. A mimochodem – i na pionýráku jsme při trubce či jiném zvukovém znamení jsme věděli, že musíme jít např. na nástup, na jídlo atd. Ale tady? Fakt je tam čistá anarchie hlavně u těch chudých duchem…

24
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Ano, hloupost a lenost, poznávací znak současných farmářů. Na Miklovi jsou následky alkoholismu patrné při každé větě. Tak strašně chce být za múdrého, až to má opačný efekt.

25
Aža
Reagovat

@Johana: Já se také původně zajímala o Emu D.
jinak jsem nikoho neznala. Upoutala mě “ Evelýna, která vůbec nebyla líná. “
Sotva tance vydýchávala, ale stále se vylepšovala a hubla. Dost dlouho jí diváci
drželi. Po jejím odchodu už tam zůstali jen panenky a panáci, kteří nezaujali ničím.
I pro mne konec.
@Ajda: Prima, že jsi mezi námi. Začátek musíme
asi rozdýchat všichni. Zajímavé, jak farmář Marin je vychvaloval, vždyt musí mít
daleko větší záběr celé farmy než my.
Možná, že Květka by v současné době také pěla chvalozpěvy, aby notovala Martinovi.
Obávám se, že nyní pohrnou kupředu k vítězství Mariku …….

26
Jája
Reagovat

@Ajda: Miklovi bych doživotně zakázala skládat popěvky – za našich let se tomu říkalo zpěv po třech flaškách tvrdého. :)

27
Ajda
Reagovat

Nevídané, Martin prý poprvé v historii smekl před jejích výkony klobúk! Asi mu s kily ubyla i soudnost a věřme, že se rychle vzpamatuje a popadne na ně vidle.

28
anonym
Reagovat

@Ajda: Martin se letos zbláznil, líbání ruček, úsměvy na všechny strany, děkovačky, snad se z toho dostane.

29
Aža
Reagovat

@Aža: Opravuji ne Mariku ale Moniku.

30
johanetta
Reagovat

@Prochor: Na ty vaše (a Jájiny) glosy se těším snad více než na vlastní epizody:))

31
Jája
Reagovat

Dnes pochvala pro Evelyn. Hodila nám na ochutnání zrnko svého humoru a pobavila! :) Tak děvče jen houšť a větší kapky. :) Jinak sestava blbý a blbější je ještě víc blbý a blbější k mé hrůze se množí. Čo budeme rooobiť? Doufám, že se brzy sami a co nejrychleji vykynoží.

32
Johana
Reagovat

Znovu a znovu si přehrávám upoutávku na zítra. Lemra líná nasupeně kouká do blba, pysky ještě víc na kačera, vedle ní sedící budovatel socialismu ji ze solidarity morálně podporuje a pohledem by vraždil taky a z druhé strany sedící Dominik se pobaveně usmívá.
Pokud si to vysvětluji správně, služka je jasná a farmářka týdne má u mě malé, ale významné plus.

33
JanaH
Reagovat

Ale, ale… ujovi Imrovi vzali funkci a hned plánuje štrajk. :-D
Ve sluhovském je panic a pokud vyfasuje za kolegyni lemru línou, bude to zajímavý týden.

34
Ajda
Reagovat

V proslovu nové farmářky týdne chybělo ještě přání světového míru :D Poštová jim byla vlastně dobrá hlavně jako posluhovačka :D

35
anonym
Reagovat

Ujkovi vzali funkciu místo povýšení na FT, které za svoji snahu čekal. Ono to rozdělení na chudé a bohaté není vůbec špatné, do toho náboženství a přísahy a na hádky je zaděláno :-)

36
Lady XL
Reagovat

@Ajda: haha, přesně to tam chybělo dodat :-). Výřečná je až až. A teď se tetelí blahem, že patří k „bohatým“, ojoj. Nepostřehla jsem – sluhové spí asi mezi ostatními co? A vůbec, letos jim nezdůrazňovali, že musí být jako první v kuchyni atd. a tak si spí a spí jako ostatní. Sluha a služka jasní, jsem zvědavá, zda nebude žárlit Míša na Barbie… Jinak mezi ženskýma mám zatím fanouška tu (kruci jméno?), která za chudé byla v bahně. Vypadá zatím nejnormálněji… Ostatní jsou buď lemry líné, nebo bosorky ukecané, ulhané. Jo a zajímalo by mne, zda pravidla řeší to, že se duelantky domlouvají, jak dopadne souboj?? A ještě to pak veřejně řeknou! Ale aspoň jsem pochopila, proč tu druhou disciplínu ta bosorka doslova vzdala a zároveň tu Míšu chápu, že je naprdlá, protože se asi cítila na to, že první disciplínu by mohla vyhrát, tu stoličku totiž ztloukala fakt tak debilně, že to tak dělala určitě naschvál … Každopádně bych ale obě potrestala, že se domlouvaly!

37
Lady XL
Reagovat

Jojo Ujko je uražený. Ale já jsem teď zvědavá na nového „Správce“, protože ať byl, jaký byl, tak Ujko makal, což ale už tohohle no nevím, nevím. Ten to bude mít na saláme…. a k tomu rebelující služku, ujka …. Navíc dojde brzy na další hádky ohledně jídla, protože si chudí budou víc a víc uvědomovat, že to jídlo je hodně díky jejich práci. Momentálně jich pracuje přeci jen víc než těch bohatých…

38
Aža
Reagovat

Protřepat a nemíchat, pravil Bond.
Zde se to už pěkně protřepává, dokonce i zamíchává. Brzy bude na co se dívat,
i naše počáteční rozpaky zmizí.
Šalamounsky rozřešený spor o med…. bohatí už si zvykají, že tyjí z práce chudých,
chudí si uvědomují svá práva….kdopak bude dělat odborového předáka?
Od počátku mi IMRO připomínal hrobníka kačenek, jakpak se jmenoval?
Nemýlím se, nebo snad ano? ))))

39
Jája
Reagovat

@Aža: Uslintaný utečenec Lalik. :D

40
anonym
Reagovat

Hujer a jeho bránička :-)

41
HV
Reagovat

Já jsem ráda, že při debatě v duelu a u stolu upustili od pro mě zbytečného vyptávání typu „Kdo chceš aby se vrátil zpět na farmu?“ a „Koho typuješ že bude farmářem týdne?“ a pod. Celkově ten duel byl mnohem méně o mluvení, za mě super. Snad jim to vydrží a není to jen kvůli tomu, že je jich tam teď tolik.

42
Johana
Reagovat

@HV: máš pravdu, odpadly zbytečné otázky a odpovědi o ničem. Taky jsem si všimla, že se zkrátil rozhovor s duelantkami na minimum, spíš to byla jen krátká společná debata. Snad to tak bude pokračovat. Já ty Kvetčiny nekonečné rozhovory před duelantskými chatkami kolikrát přetáčela.

43
Jája
Reagovat

Malá úprava písničky Pavola Hammela – … učitelka sexu je moj sen, pred ňou pod nohami ztrácam zem … za přispění borisů klipem „Čo či čo“ a záběry na mimozemský obrazec – vyválený kruh v rákosí – se stává hitem Farmy 10. Hrdina Expanic slibuje natočení dalšího klipu s učitelkou Čočičo, pokud ta ho nevymění za druhého kandidáta čekatele na ex. :D :D :D

45
Prochor
Reagovat

Přemýšlel jsem, co chybí Karin do Marfuši když má obočí jako Brežněv, vyšpulenou pusu a tváří se pořád nas*aně. Až na to kápl divák na FB Farma když napsal: len červené líca jej chýbajů do Marfuši. A už jsem byl doma. Líná je taky pěkně – snad by ještě mohli dostat farmáři ořechy na louskání a byla by Marfuša jako vyšitá.

46
Jája
Reagovat

@Prochor: Škoda, že je to tolik předtočené. Hned bych jí tam nějaké to kilo poslala, je jich letos na louskání až moc. :)

47
Aža
Reagovat

@Jája: Nedá mi zavzpomínat na Petru….. farmářku z Robinsona, má snad o ní někdo zprávy?
Také byla jednou ze zajímavých postaviček a rozporuplných názorů.

48
Jája
Reagovat

@Aža: Nedávno jsem četla článek (možná si vzpomenu kde) je zpátky v ČR a nevdala se. Moc se jí o tom nechtělo mluvit. Opět se hodně věnuje sestřiným dětem.

50
Jája
Reagovat

@Aža: Ještě jsem si vzpomněla, že v Austrálii dělala v charitě u řádových sester.

51
Jája
Reagovat

@Ajda: Jsi šikovná, jen mi řekni, proč jsem tvůj komentář neviděla? Až teď. :(

52
Prochor
Reagovat

@Aža: Já bych Pétě přál aby se šťastně vdala a měla děti protože si vzpomínám, jak jí dojalo když přijela rodina Mišky Kiripolské na farmu. A taky v rozčilení prozradila, jak její sestra využívá vztahu Péti k jejím dětem což není vůbec dobré.

53
JanaH
Reagovat

Dobrý díl, já jsem se nenudila. ;-)

54
anonym
Reagovat

Pěkný díl to byl :-) neskutečné hlášky, vede ujko Imro a Monika, v závěsu dvojičky, už se jim chystá kravín:-)
Ujko neje žádné živé tvory, přiznám se, že já taky ne :-) A Peťa je nervní, protože ho předběhl Dominik:-)
Chyběla Evelýna a chci se těšit na tresty za to, že oběd vaří 5 lidí.
Pokud jsem se dobře dívala, vařili maso, kde ho měli schovaný? V tom horku by se jim zkazilo za půl dne.
Rozdělení na dvě sorty lidí se mi líbí čím dál víc.

55
anonym
Reagovat

@Prochor: Možná by se i vdala a měla děti (ještě nebyla ve Výměně manželek), ale zřejmě není vhodný partner. Petra bude mít určo vysoké nároky:-)

56
anonym
Reagovat

@Jája: Protože je Ajda rychlejší než Pendolino :-)

57
Ajda
Reagovat

@anonym: :D :D :D pokud není zrovna odstavené pro poruchu :D :D :D

Jsem zvědavá, jak dlouho šéfce to nadšení vydrží, zatím by nejraději všechny vyhnala a makala sama, aby ukázala, jak je dobrá. Její proslovy mi připomínají promluvy vedoucích BSP (pro mladší Brigáda socialistické práce) z filmů v době minulé :D

58
anonym
Reagovat

@Ajda: Hodila by se do agitačního týmu jako vedoucí. Když byla řadová farmářka, nijak se mi nezdálo, že by byla až tak moc uvědomělá, co s člověkem udělá funkce :-) Stejně tak ujko, jak měl bílou zástěru, byl to jiný člověk, teď kudy chodí, tudy kuje pikle a drbe ostatní :-)

59
Franz
Reagovat

Mně tam ta Evelyn včera ani nechyběla, tedy jsem si ani nevšiml, že tam nepřišla. Pořád si myslím, že je to nějaká dočasná náhrada. Že najednou odněkud vyskočí Kvetka a řekne, že porušili pravidla a dostávají takový trest. Letos se, ale trestů asi nedočkáme, tam je všechno dovoleno a je absolutně jedno, že někdo maká a druhý se válí. Možná, že to je další změna, kterou štáb vymyslel. Prostě vše je free a dovoleno. Maiga večer hraje na bubínky, Šmahel popíjí pivo, Mikla rozlívá víno po stole a akorát chybí zahulit dobrý matroš trávy.

60
wendelínka
Reagovat

Neví někdo náhodou, čím se ten lenivý Jurko živí ? Tedy myslím, jaké má zaměstnání.

61
anonym
Reagovat

@Franz: Květky už bylo dost, nastalo nové volební období. Mně nechybí, ani trochu :-) Jen doufám, že s košíčkem buchet nebude chodit i Evelýna.
Co se týká hulení, je tam Šuvadová. Ta je totálně mimo, ale možná to tak má i bez hulení :-)

62
Prochor
Reagovat

Ke kauze, že Šuvadová viděla na farmě strašidlo se mi líbil komentář na FB:

Monika Mony Durišová
Sa kukla do zrkadla??

63
Aža
Reagovat

@anonym: s masem to bude tak, že jim ho
přivezl Martin, když byl kontrolovat selátka.
Juraj, statečný chlapec, nedá se a sám sobě dokáže, že do práce nepůjde.
Zdalipak ale donesou chlapce jeho nohy pro sociální podporu?… .)))))
Monika je skrytý rušivý element. Tvářička samý úsměv, ale už je pěkně jedovatá…
Mele a mele . Až se osmělí a získá pevnou půdu pod nohama, už vyhrožuje,
bude se mstít….
Nelíbí se mi, že neustále si vychvaluje jak Romové jsou dobří lidé.
Jak by to vypadalo, kdyby „bílí“ .. nadřazovali sebe. Ani by nepustili do vysílání.

65
anonym
Reagovat

@Aža:
Maso jim dovezl v den kontroly úkolů, se mi zdá a asi kontroloval i selátka. To by nevydrželo ani jeden den, ale se možná pletu? Nebo mají někde lednici :-)
Cikáni jiní nebudou, za chvíli se začne ohánět rasismem. A ujo ji rád podpoří :-)
Jurko si pro podporu dojede taxíkem :-) Nechci se klukovi posmívat, být bez práce se podaří, ale tohle je neskutečná ukázka zdechlosti, ten bude bez práce celý život a bude při tom snít o jachtě :-)

66
Lady XL
Reagovat

No postřehy píšete i za mne…, teď jsem dokoukala. Ujko a Monika je pěkná dvojka – ona ho pochválí, zapěje mu, usměje se a on maká a libuje si, jaký je mačo. Ale aspoň dělá, je mi jedno, že k tomu kuje pikle. Jiní nekují a zároveň nemakají. Ten Juro je snad nejlenivější farmář, co tam kdy byl. Myslím tím i to, že to o sobě klidně povídá, jak ho ta práce nebaví a nebaví…. Jak tenhle člověk v životě dopadne, to jsem tedy zvědavá. U vaření oběda jsem tedy rostla a fakt jsem doufám, že přijde trest. Dvojičky-dojičky se tam takhle pěkně zašívají, i když ony pochopitelně pracovat nemusí. FT v tom všem má velký chaos. Jak už se tu píše, chtěla by být u všeho, vše dělat, vše zvládnout a vlastně nikomu moc nevěří. A její proslovy jsou fakt jak z brigády BSP, akorát nevím, kdo jí dělá zápis :-D. Ano, funkce lidi mění! A né, že ne! Sluhové mají zatím veget, uvařit, pár zvířat a víc nic jim nedávají. Já bych je víc zaúkolovala, minimálně chlapa bych nahnala po obstarání zvířat na práci k ostatním… Maso měli dostat za splnění úkolů, kdy jim ho dali skutečně, je otázka.

67
Ajda
Reagovat

Dej volovi funkci, a vymyslí lejstro a Renata vymyslí agitační proslovy, určitě jich zvládne nepočítaně :D

68
Ajda
Reagovat

@wendelínka: Povolanie: picker (práca s autodielmi vo fabrike)

69
Lady XL
Reagovat

@Ajda: doufám, že nebudu mít nikdy auto složené z dílů od něj…. :-(.
Současnou FT přímo vidím v padesátých letech – montérky s lacláčem (místo těch posr..aček, co má), šátek uvázaný nahoru, holiny a – baby ide sa do roboty…. Jestli bude sluhům předvádět i nadále ranní úklid u prasátek, tak jí to hned nechají, ať to dělá za ně furt….:-). Taky se mi začíná zamlouvat rozdělení na chudé, bohaté, protože to neustále vyvolává u některých jedinců velkou nevoli (pochopitelně ne u bohatých) a když ještě musí pro ně stavět ložnici a postele…. a jídlo pak dostanou dohromady :-).

70
Jája
Reagovat

@Ajda: zajímavé povolání s hromadou významů: sběrač, krompáč, špice … asociace se přímo nabízí.

Tak jsem se trošku pozastavila u bahnité výhry. Nespletli si borisové výherce ? V každém případě bohatí by si zmrzlinu pěkně rozdělili na talíře a mojito do skleniček. Chudí se na mísu (i když mají misky) vrhli jako prasata do koryta s pomejema, i mručení a mlaskání to zvukově doplňovalo, a kdo byl silnější, ten více urval.

@Aža: To chování mají zakódováno v genech, již po celá staletí, s úsměvem pánko sem pánko tam a za zády řvou o rakovině aj. A tyje z nich u nás 180 neziskovek.

71
Jája
Reagovat

Picker může odkazovat na:

Picker (příjmení), včetně seznamu takto pojmenovaných osob
Zemědělský pracovník v době sklizně
Picker, slangové slovo pro hráče strunného nástroje, jako je kytara nebo banjo
Společný název práce pro výběr objednávky ve skladu

Tak teď nevím, co ten amatérský raper s malou chutí k práci a velkými ambicemi vlastně dělá?

72
Ajda
Reagovat

@Jája: Jedno slovo a jak dokáže zabavit :D Tipuji, že dělá to, co umí nejlíp, tedy nic.

I lemry mohou překvapit.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1934501_co-sa-deje-s-karin-farmari-zostali-v-nemom-uzase

73
Aža
Reagovat

Karin se dobře uvedla, překvapila. Možná kdyby měla za sluhu vedle sebe
Juraje, tak by jeden podpíral druhého ….aby se neunavili. Ale je to docela
chytré děvče, jen si svým důlkem v seně si udělala zlou pověst.
Užasla jsem, že si mohla ta děvčata odnést u domu F postel s nebesy a ještě jí
postavit přímo na stůl. Kdo to vysvětlí? Snad měla jí užívat nová farmářka, nikdy
se postel neodnášela.
Už od duelu se v zákulisí kuli pikle, Lenku odvezli domů (kdo věří že se ztratila
v lese jako Karkulka?) ženy si rozhodily výsledek a ještě tak primitivně.
Monika se chytala za srdce, že nemůže běhat, a ta druhá mlátila jen do dřeva,
sledovala, aby nepředhonila Moni. Žádný trest za domluvu, Martin před nimi
smeká a klaní se.
Kdepak jsou ostatní milé diskutérky z Panáčka?
Milu, Keliška, Wali, Eva původní atd…. nestíhají?

74
Skála
Reagovat

@Aža: Mluvíš mě z duše.Jsem na velkých rozpací.9 dílů Farem,bylo uplně o něčem jiném.Vzpomínáte např. na pité.vyhození za kousek snězeného koláče atd.Martin,kolikrát za vyloženou prkotinu řádil jak bůh války,například rozbílel okna a mnoho dalšího.Tady líbá ruce a klaní se,že málem si rozbije hlavu o zem.No nevím,nevím.Třeba se to ještě rozjede.Ten včerejší díl,byl už celkem koukatelný,takže se necháme překvapit.

75
JanaH
Reagovat

@Skála: v těch dřevních dobách byl ještě uvěřitelný.
V současných vozí, bohužel, matriál na výrobu wellnesíku pro Žloutka s Bílkem. :-D Čím víc mašliček, tím víc Adidas. :-DD A poklony přidává jako bonus a důkaz svého dobrého vychování.

76
JanaH
Reagovat

Šmahel chodí furt bez trika a dělá mi tím radost, kdežto Mikla ve slipkách mi radost nedělá. Taky zpěvule (Monika?) by mohla mít míň prostoru, nějak prapodivně skládá věty a uvádí mne ve zmatek, co chtěla vlastně říct. Pocahontas naštěstí nebyla moc vidět ani slyšet, další ohnivá voda nebyla dodána, takže v týpí klid a čičo až na budúce. Záškodník ujo Imro mě baví skoro stejně jako ujo Imro budovatel, to je vděčný objekt. FT se do toho obula s vervou jí vlastní, fousatý pořízek si dal závazek polidštit prací pikéra, ale brzy narazil. V polidštění služky ještě nějak nevěřím. Zbytek poněkud neviditelný a jména většiny si pořád ještě nepamatuju.

@anonym: no teď to teprve vidím… i ty, Brute? :-D
Ale jenom velmi částečně a přibližně, uznávám. :-DD

79
Skála
Reagovat

@Jája:78. A Ty si myslíš,že tu pokutu někdy zaplatí?Kde by ty peníze vzala?Kde nic není tam,ani exekutor nebere. :-)

80
Jája
Reagovat

@Skála: A ty si myslíš, že tantrické masáže dělá zadarmo? Ty může dělat i v lochu. :)

81
anonym
Reagovat

@JanaH: Mikla bude mít jen indiánskou roušku, slipky došly :-) Tedy jestli Šuvadová neměla zase halucinace :-)

http://farma.markiza.sk/aktualne/1934460_suvadova-totalne-v-soku-robo-ty-nemas-slipy

82
Skála
Reagovat

@Jája: 80.Tak tos mě dostala.Vedeš 1:0 . :-) Přesto si myslím,že tu pokutu není nikdy schopná zaplatit a věřím,že ji také nikdy nezaplatí.

83
Aža
Reagovat

Kde ty staré časy jsou a to bylo na farmě daleko více práce. Ted mi připadá, že jsou tam
jak na výkrmně. Na co si vzpomenou to mají, prostě se nají lépe jak někteří doma.
Pomeranče, masíčko, pivo a vínečko…. nebude se jim chtít domů.

Lenka na poslední foto vyhlíží protřele, rty jak Angelina J. nevím z kterého ranku
vybírali Borisové letošní divy, ale není to prvně. Lenka rozjíždí bysnis ? ale, ale …
Ale pravda, že se už rozjíždí děj slibně a my, co už známe jak to chodilo, nebudeme
zklamáni ani touto FARMOU, no jo, svět se pohnul dál – je převrat i na farmě.

84
Prochor
Reagovat

Mně se líbilo, jak si mlaďoch stěžoval: „Snažil som sa aby ma to bavilo, ale ono ma to stále nebaví“. Myslím, že kdyby neměl co jíst tak by ho práce rychle začala bavit:-) On je vlastně první průkopník nového komunismu protože pracuje podle toho když ho to baví a spotřebu má podle svých potřeb.

85
Jája
Reagovat

@Prochor: To je přímo kvalifikace do Europarlamentu :D :D :D

86
Prochor
Reagovat

@Jája: To bylo ve včerejším díle – scéna u vody, kdy chlapi se snaží začít stavět stáj pro krávy a snaží se hocha přemluvit k práci. Mladý a rozervaný hoch sedí s hlavou v dlaních a řeší svoje trauma : “ proč mně ta práce pořád tak nebaví“:-) A chlapi na něj koukají skoro soucitně s výrazem – co s tím budeme dělat? Jak tomu nešťastníkovi pomoct ?

87
Prochor
Reagovat

Jo ještě mně pobavilo jak farmářka týdne upomínala služku Karin, že může jít kouřit jen když jí to před tím řekne. Hned jsem si představil, jak by s ní vyběhla taková Lula Grachulincová milovnice dýmky. Protože Lula měla přes den lulku v ruce delší dobu než Sherlock Holmes.

88
Jája
Reagovat

@Prochor: Lula si servítky nebrala, spolkla pár štamprlí i s obsahem a poslala do píp píp píp píp … :D

89
Jája
Reagovat

Ajaj farmářská údernice, předsedkyně BSP je po volbě prvního duelanta kapečku mimo. Nepodařilo se jí ukočírovat chlapy, po duelu bude velké čičoči nebo čočičo :D

90
anonym
Reagovat

Tento díl bylo něco jako Dovolená s Andělem. FT předseda ROH, přísedící rektální alpinisté. Karinka, prekvapila si, si úžasná, ako vieš variť a bác ho, mazej do duelu :-D
Mikla má pěknou roušku, Šuvadová viděla dobře :-)

91
Prochor
Reagovat

FT se nevydařil plán na mužský duel. Teď by se mi ještě líbilo aby si Karin vybrala do duelu Míšu, které FT slíbila, že jí nedá za služku aby jí chránila, a Karin jí vykopla z farmy:-) Celý plán FT by se zbortil jako domeček z karet:-) Karin prohlašovala, že chce vyházet z farmy všechny VIP tak uvidíme koho si vybere do duelu.

93
Lady XL
Reagovat

@anonym: :-), chválili Karin, jak dělá a ono to bylo jen jeden den a kousek :-), občas tam mluvili o týdnu, až mne mátli, jak dlouho už Karin slouží. Táňa to uvedla do pořádku. Při hlasování jsem se bavila, to si vážně holky myslí, že kluci půjdou dobrovolně do duelu? Počítám, že kdyby byl na místě Dominika náš nemakačenko Jura, tak ho najednou všichni chlapi budou obdivovat, jak vlastně dobře dělá a jak ho mají rádi a chtějí mu i nadále dopřát relax na Farmě a proto volí dámský duel :-D :-). Obávám se, když nedojde k zásadní události, že se holky chvíli povezou – směrem ven. Jsem zvědavá, koho dá Karin, zda půjde do těch Twins a jak to v tu chvíli bude, která bude soutěžit atd., když tam jsou „za jednu osobu“, jak tvrdily. A pak jaké asi soutěže jim dají, aby si holčiny VIP nenalomily nehtíky a neudělaly bebí… :-).

94
anonym
Reagovat

@Lady XL: Ani bych se nedivila, kdyby z Juraja ujko a spol. udělali fachmana a „ako on dneska pekne rezal, chlapov robotníkov je tu potreba“ :-)
Karin asi až takové dřevo nebude, ono nakrájet brambory a ovoce zvládne každý, ale čekala jsem nějaký protest a ten nebyl. Vůbec nemám odhad, koho Karin dá, dvojičky dojičky by mi sedly nejvíc, ale myslím, že to tak nebude.
Úsměvný byl lov ryb, následně Miklův proslov, že by jim to měl Martin a rybář ukázat:-)
Prasátka jsou krásná :-) Šmahel a Mikla si je chovali jako mimina :-) Mně se začíná zamlouvat Mikla. Asi jsem divná? :-)

95
Lady XL
Reagovat

No ten rybolov byla fraška…, bylo to „selé slé“, jak by řekl jeden exfarmář :-). Minimálně ji měli ponořenou i horní stranou pod vodu, takže jim ryby v pohodě mohly tudy uplavat. Taky mi přijde síť úzká… no nic, aspoň se vykoupou :-).
Já myslím, že u Karin z počátku hrálo roli to, že ji pořád dávali na zahradu na pletí, což je v tom vedru fakt děs. Navíc to nebyl úkol na ten týden ale takový průběžný – však ho ani Martin nekontroloval a teď tam nikdo najednou nechodí… Kdyby mohla být Karin hned s chlapama, třeba by se chovala jinak – třeba… Tak snad jí to vydrží v té kuchyni, když už se všichni tak snaží a chválí jí do nebes…. Vypadá to, že se souboje bojí Monika, už nám omdlévá. S TWINskami nevím, nevím. Kdy se to asi točilo? Na jejich FC to vypadá, že furt někde trajdaly po světě a z toho mi vychází, že brzy vypadnou….

96
anonym
Reagovat

@Lady XL:
Dle mého názoru je Karin líná jako veš, ale když je třeba a teče jí do bot tak sebou pohne. Nějak jí to nevyšlo. Maže do duelu :-)
Ostatně je proleželá už dost.
Kdyby chtěla, mohla by být i s chlapama, však jí to nikdo nezakazoval, dělala si cíleně proleženiny a mrskla sebou až při vaření :-)

97
Lady XL
Reagovat

@anonym: máš pravdu, mohla už od začátku jít i do té kuchyně jako ty dvě a byla by ušetřená práce. Holt to prokaučovala. Tak teď jsem zvědavá, koho si zvolí a jestli se vrátí. Docela jí ale přeju, aby se vrátila. Ani nevím proč :-), můj fanoušek není. Ale asi je to tím, že vlastně mimo té Táni mi na žádné nezáleží a klidně přijdu ráda o Twinsky či o ty poslední dvě duelantky – Pocahontas a Moniku :-D.

99
Aža
Reagovat

Povím vám povím pohádku, jak farmáři si vychválili farmářku.
Pohádka je známá, já nazvu ji přesně, “ Jak běhat okolo horké kaše…“
Jedna farmářka je prý dobrá, říkají to od srdce všichni dokola.
Proslovy a pochvaly až se Karin červená …..jejich obdiv ale znamená…
ona je ta jediná, která má jít hájit svoji čest —- do duelu aby druhé „chránila…“
Hihi – byla to NUDA. ))))

100
Prochor
Reagovat

Právě Karin mně začíná bavit jako dobrá exotka a tím, jak jí všichni chtějí vyhodit. Alespoň se kolem ní děje nějaký minimální vzrůšo. Takže doufám, že se vrátí z duelu aby jejím nepřejníkům spadla sánka a vnese to do hry nějakou energii:-) Karin by to mohla dát protože je docela urostlá a má asi dobrou psychičku – tedy je dobře splachovací.

101
Aža
Reagovat

@Prochor: Karin osvěžuje farmu, ale to vypadá,
bude se vyhazovat to chytré a zbytek se mezi sebou nakonec popere.
Indián má od režie režnou zástěru, aby neprovokoval farmářky, nebo divačky????
Bylo zvykem, že se brzy objevil mezi muži talent, mající sklon k teplejším zítřkům..))).
Nebo snad letos je v nedohlednu….
Ted jen koho si vybere, dokonce myslela na ŠUBADU…… bude to zajímavé, pokud
ovšem zase nebude zasahovat Borisek.

102
Hanča
Reagovat

Ahoj,je možnost sledovat Farmu na netu? Na youtube jsem našla jen poslední 2 díly

104
BarBora
Reagovat

Ahojte,
tak toto má byť Farma… no, dobre…
Veľa som z toho zatiaľ nevidela, ale toto je čo?
Rozdelenie na dve opozičné skupiny by možno nebol zlý nápad, ale to by tam nemohli dať Brychtovú, dvojčatá a možno ani Roba nie, on je skôr rebel než tvrďas, Šubadová je divná a Martina mali vymeniť spolu s Kvetkou, už nemá šťavu a chová sa skoro ako služobníček.
Časom sa určite „rozjasní“, tipujem, že FT bude patriť k najťažším kalibrom, tá niečo povie a o minútu to zneguje, taká tárajka a aj tie jej všeobjímajúce reči mi nerobia dobre, nejak jej ich neverím.

Šubadová s Ibim boli aj v Celebrity Camp, o Šubadovej si pamätám len to, že mi bola strašne nesympatická, Ibi bol úkaz, perfektne ho sparodoval Dano Dangl v Celévriti Camp, doporučujem, na YT by nejaké tri časti ešte mali byť.
Karin by si mohla vziať dvojčatá do duelu, od nich nejaké prekvapenie nehrozí, čo som ich videla, vždy sa chovali takto, alebo podobne, nebudú sa na silu pretvárať kvôli Farme, aspoň si to myslím.

Evelyn bola skvelá v pevnosti Boyard, nerobila žiadne teátro, bola len spontánna a aj keď som sa na tomto programe nezvykla smiať, ona ma rozosmiala. A žiadna padavka, v klietke medzi tigrami, mala strach, ale zvládla to.

105
Prochor
Reagovat

@BarBora: Kdyby si Karin vzala twinsky tak by se bojovalo ve třech lidech? To bych byl zvědavý, co vymysleli za řešení.

106
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Asi by si disciplíny rozdelili, ale neviem, sama som zvedavá čo vymyslia. Borisovia „tvoria“ o dušu, 2 v 1 sme tu ešte nemali.

107
JanaH
Reagovat

Tak budeme mít zítra možnost vidět, co mají Borisové vymyšleno. ;-)

108
Jája
Reagovat

Mám dojem, že Markíza zaměstnává samé postižené. Obsluha archívu opětně shodila celou stránku a teď ji neumí nastartovat. Takže než přijde vyspinkaná ranní směna lezu do peří. Všem pěknou dobrou noc. :)

109
anonym
Reagovat

@Jája: Po včerejším dílu se mi zdá, že hodně postižených je i na Farmě. Čistá psychiatria :-D

110
Aža
Reagovat

WIKI —-tato farma už nebude postavena na těžké práci a podmínkách, ale na
sociálnom statuse, ktorý bude sútažící rozdělovat…..
Téma je ryby a rybolov, lidé z prostého prostředí a celebrity…..
Už se nemusíme ničemu divit, ale už přihořívá, snad se bude na co dívat.

111
Prochor
Reagovat

@anonym: Překvapil mně superstarista Mikla, jak „léčil“ farmářku pomocí předávání vesmírné energie:-) Ten už to taky musí mít v hlavě pěkně pomotaný. Proto si tak rozumí s Šuvadovou.

112
Aža
Reagovat

Dnešní díl byl opět zajímavý.
Zítra se rozšíří stav farmářů o Superstar….. do nově postaveného OKALU se
nastěhuje Malina.
Přeji Karin aby se jí splnilo přání, vrátila se a mohla dojit kravičku.

113
Svitka
Reagovat

Ahojte! Teprve se rozkoukávám, snažím se orientovat (i díky vašim komentům) a rozpoznat, jaká jsou pro F10 pravidla (zřejmě budou jako většinu posledních farm pružná). Předpokládám, že hra se teprve rozeběhne a tváře, resp. masky a strategie jednotlivců budou postupně nabývat ostřejších rysů (viz Marfuška-Karuška).
Co mě pobavilo ve včerejším dílu: Evelinčino „bojim, bojim“ hejna hus a neuvěřitelný náklad na trakači při stěhování dvojiček do dulel. chatek.

114
anonym
Reagovat

@Prochor: Farmářka týdne na tom taky nebude nejlíp :-) Kolik se jich ještě přídá?

115
anonym
Reagovat

@Svitka: Mě ještě víc dostalo, jak jim trakař tlačila Karin :-) Celebritky se nezapřou.

116
wendelínka
Reagovat

@Prochor: Moc bych si z toho legraci nedělala, přečti si něco o reiki a můžu ti říct, že po osobních zkušenostech s reiki, tomu věřím.

117
Prochor
Reagovat

@anonym: Určitě si proti Karin vyberou fiflenky silové disciplíny:-))

118
Jája
Reagovat

Psychiatrická kosmoléčebna s výukou manuálních dovedností mě přivádí do stavu absolutní bezmoci proti poklesu IQ výběru – čím větší číslo farmy, tím nižšší IQ účastníků. Jinak si nedovedu jejich chování vysvětlit. Ujo Prófa se se.e do všeho a do všech, co pět minut mluví jinak, případně půl dne mele svých naučených pár vět. Pěvkyně jiné kultury sebou práská o zem, protože neví jak se oblíkat a jak se chovat, když je venku 40 a asi ji nikdo nepoučil, že huba od ucha k uchu není klimatizace těla. A že je tam rybník? Už se směju při představě, že by tam vlezla. Dojičky a jejich trakař – bezeslov, rádoby abstinent provokuje s cigaretami …. A husy dostaly příkazem absolutně nekoukat na moderátorku, protože by nebyly dotočeny jednotlivé díly.
No a protože v jednotě je síla, tak zblbnul i Martin s welnes nápady, polštářky a v budoucnu i tantrické masáže pro minisviňky. Selé sle.

119
anonym
Reagovat

@Prochor: Určitě a určitě se tam objeví řezání dřeva :-)
@Jája: :-DDD

120
Ajda
Reagovat

@wendelínka: Tak já si o reiky už načetla celkem dost a i po osobních zkušenostech s reálnými „reikisty“, tomu nejen nevěřím, ale považuji to za vymývání mozků. Ale nikomu jeho víru v reiky neberu, každý svého štěstí tvůrce.

121
JanaH
Reagovat

Ano, ano, pohled na skleslého Martina, že wellnesík je málo Adidas, mě taky bolel u srdce.

122
JanaH
Reagovat

@Ajda: on není reikista jako reikista a taky to chce moc nežrat ty jejich komentáře a opičky okolo.

123
anonym
Reagovat

Reiky je hodně nebezpečný způsob „léčby“. Nadšencům pro tento systém se může podařit zanedbat a to, bohužel, nejen u sebe, těžké onemocnění a potom, dělejte doktoři, co umíte. Mám ve svém okolí zářný příklad.

124
Prochor
Reagovat

@anonym: To bude poprvé, kdy budou potřebovat tři hranoly místo dvou. Na jednom bude Karin řezat truhlářskou pilkou. A na dvou budou sedět twinsky a každá z jedné strany budou řezat obloukovou pilou. Navíc Karin až podřízne jednu twinsku tak bude muset uříznout druhý hranol s druhou twinskou. Prostě férovka podle Borisů:-) Už se těším protože i tak by to vyhrála Karin.

125
Prochor
Reagovat

@JanaH: Až bude hotový wellness prasat a krávy, přijde na řadu wellness ryb. Ale nevím jak to udělají protože zatím se jim nepovedlo žádnou chytit.

126
JanaH
Reagovat

@anonym: přesně tak, já to vzala hodně velkou zkratkou. :-)

A generátor náhodných myšlenek a vět je nakažlivý, taky mě dostihnul, :-D

127
JanaH
Reagovat

@Prochor: tak na ty omašličkované polštářky pro ryby jsem doopravdy zvědavá! :-DD

128
anonym
Reagovat

@Prochor: Jestli se nebudou střídat, v každé disciplíně jedna, druhá si zatím dáchne :-)

129
Ajda
Reagovat

Možná si Twinsky mezi sebou střihnou, která bude soutěžit za obě.

Ve 20 h tady naskočí nový článek, vše okolo duelu už můžete probírat rovnou tam :-)

130
Skála
Reagovat

@Ajda: Tak,to je jediná možná a spravedlivá varianta.

131
Jája
Reagovat

Hodinka sexu. Ona si švihla s ním, on jí do udělal … to nevíš?… to nevíte? …ne fakt?….hej? Z toho plyne že nedrbou jen ženské, drbou i chlapi přes plot, chlapi dokonce ví více než ženské. Pokrytectví v uzavřené komunitě ovládají lépe celevriti – tváří se překvapeně, pohoršeně, cmukají …a beztak tiše závidí nebo zasněně vzpomínají na ufosex. To u nás na vesnici si na horním konci Novák ještě ani neuprdl a na dolním konci už se mluví jaká to byla šupka.
A pořád mi tam chymí 4menšina. Že by to byl poslední panic na ostrově? Musím si dát na něj pozor. :)

132
anonym
Reagovat

Po 4% se tady už někdo ptal, zatím v každé RS, nejen Farmě, někdo byl. On tam taky bude :-) A když ne teď, tak ho dodají :-)

133
Aža
Reagovat

Lidičky nezlobte se, ale všechno je jinak.
Zdeněk Troška zde připravuje nový film Kamenák 4 , kulisy jsou ideální a typy herců
se hledali, až se našli……)))))
@anonym: Ano, rozhlížela jsem se, možná se
mýlím, ale zdál se mi ten vysoký v černých brýlích. Nikdo se letos hrdě nepřihlásil
.@Ajda: Je to tajemno, té síly se bojím, myslím, že
by mě nabourala moji auru,
V přírodě si ráda stoupnu k bříze, přiložím obě ruce, čelo a dýchám zhluboka vůni kůry.
Je to uvolnující..
Stále více se mi líbí Evelyna, střih na husičky mě rozesmál.
Z ukázky je vidět, že při duelu zkolabuje Monika a asi opustí farmu.

134
Skála
Reagovat

@Aža: 133./Také si myslím,že to bude ten Michal Gajdošech.A ta Monika,pokud by opravdu vyfičela,tak by to bylo už načase.Poslouchat ty její přeslazené rozmluvy,je opravdu za trest.Opravdu,ale opravdu ji nemusím. :-)

135
Prochor
Reagovat

@Skála: Úplně fér by bylo, kdyby si mezi twinskami vybírala Karin protože zatím byla nucena vybrat obě dvě a ony mezi sebou mohou vybrat tu silnější což by Karin nemohla ovlivnit.

136
Prochor
Reagovat

Možná by šly vymyslet disciplíny, kdy by mohly twinsky férově závodit obě proti Karin.
Například:
1 Přenášení věcí – twinsky by musely přenést 2x tolik věcí než Karin
2 Přetlačování – bylo by přes páku, která by zaručovala, že Karin by stačila poloviční síla
3 vědomostní duel – na otázku by musely obě twinsky odpovědět správně bez opisování a napovídání

137
Franz
Reagovat

Na Farmu prichádza nová posila – Veľkolepý návrat ostrieľanej farmárky.

Tak, ten kdo Farmu nezná asi teď neví o co jde.
Žádná Lula, Hrmovka, nebo Mokráňka, ale kravička Malina. Přesně jak se říká v upoutávce, že všechny krávy teď chtějí být na farmě.

138
Skála
Reagovat

https://www.topky.sk/cl/100313/1729983/Markizacka-farmarka-sokuje–Preboha–ona-tocila-porno–

jsou u toho velice zajímavé komentáře. :-D

@Prochor: 135./To,že by si vybírala soupeřku Karin,by ještě lepší.Ty tvoje další návrhy,no nevím.To by už bylo,asi moc překombinované.

139
Aža
Reagovat

@Skála: Dočetla jsem článek ve slov. tisku, bohužel
neumím předat sem.
Dvojičky už jsou tam vyfoceny v průsvitné černé robě se šik podprsenkami.
Na Markíze probíhal žůr…. je tam i Kvetka, Evelyn a Martin. Dvojičky už mají po Farmě,
zatím co v TV ještě učinkují.
Jsou na sebe stále přilepené jako siamská dvojčata.

140
Prochor
Reagovat

@Skála: My tady fabulujeme jaký bude duel a štáb to možná vyřeší tak, že vůbec nebude protože odejde Monika ze zdravotních důvodů.

141
Jája
Reagovat

@Franz: A takle si je pěkně postavila do pozoru, někteří budou mít velké prádlo :D :D :D
No Šubyduby, takhle se smetánky do kávičky nedočkáš, musíš dojit ne utíkat :D
http://farma.markiza.sk/aktualne/1934794_velkolepy-navrat-ostrielanej-farmarky-tato-ich-da-poriadne-do-laty

142
Skála
Reagovat

@Prochor: 140./I to je možné. V této farmě je možné vše,dokonce i to,co je nejméně pravděpodobné.Já se už nedivím ničemu. :-)

143
Jája
Reagovat

Dojičky ať raději prohrají duel. Hrozily se husích a slepičích hovínek, Malina bude rovnou sázet talíře. :D

Přidat komentář