Panáček v reality show

Farma X: Duel plný spirituální energie

5. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

titulek farma

Týden začal velkolepým popíjením na oslavu nového farmáře týdne. Ne každý zbohatlík zvládl nadměrný přísun alkoholu, pravidla v této řadě nikdo neřeší, porušování se velkoryse přehlíží. Milan začal šéfovat pln odhodlání, to mu dlouho nevydrželo a na farmě zavládl volný režim. Každý dělal tu práci, která mu vyhovovala. Někteří „pracanti“ se jí začali i vyhýbat. Jura trpí při pohledu na pracující kolegy. Služka Silvie vůbec nepochopila svoji roli. Nad každou činností potřebuje meditovat, sbírat energii, hlavně práce neuteče. A když je nejhůř, vždy se našel někdo, kdo ji za ni udělal. Všichni mají Silvinku rádi, nemůžou se dívat na její utrpení při práci, proto šup s ní do duelu. Duchovní guru se těší, že pokud se vrátí, bude si dál užívat soutěže a zábavu, o práci se taktně nezmínila. Za soupeřku si vybrala Mišku. Zvítězí fyzička nebo duchovno? Dočkáme se konečně klasického, regulérního duelu?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 109
1
Johana
Reagovat

Namastéé…přemýšlím, zda se Sylvince povede propašovat ta lejna přes letištní kontrolu.

2
Jája
Reagovat

@Johana: To se jí asi v jůesej na letišti nepovede. Tam ji seberou za pašování nové neznámé drogy. V Thajsku by to měla ovšem horší, tam by celníci ochutnávali a šla by sedět za vraždu úředních osob. Ani by jí maska č. 5 „úsměv heč křeč“ nepomohla.

3
Svitka
Reagovat

Miška teď bude na koni a „rozjede to“. Uvidíme.
Atmosféra ve stodole byla hutná. Karin (podle scénáře?) rozjela hru na upřímnost. Ta se, ale podle mne, nejspíš ukáže až v závěrečném týdnu, až se na farmě sejdou všichni zúčastnění. Nebo, že by i tato procedura byla letos jinak?
Všem hezký víkend!

4
Aža
Reagovat

Všude samí hadi, vyhlašuje se pátrání po zelené mambě. Ale pozor, mohou
už být dvě.

5
Jája
Reagovat

Očista Farmy a vymítání mimozemšťanů nebo jen likvidace šmajchlcimry?
https://www.topky.sk/cl/100313/1742883/Silvia-Suvadova-v-slzach–Odchod-z-Farmy–zapalili-jej-dom-

6
anonym
Reagovat

@Jája: depák, to jsou čáry máry. které normální lidi nepochopí, páč nemají správný mimozemský cit. Chudák ženská, ta je úplně mimo, jestli bude pokračovat v debilních seancích, tak ji to zabije.

7
anonym
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1937751_sexy-folklor-karin-a-jej-patalie-s-prsiami

Kdyby holka neměla rty jako kačer, byla by docela pěkná.

8
Johana
Reagovat

@Jája: no, nemá to ta holka jednoduché, zrovna to bylo to jediné, co se jí na Farmě povedlo, ale i v Kalifornii jsou krávy…nasuší další vonný matroš.

9
Prochor
Reagovat

Šuvadová vypadá z profilu jako Angelina Jolie. Jestli si je v U.S.A. nepletly:
https://www.extra.cz/vazi-uz-jen-33-kg-zivot-angeliny-jolie-visi-na-vlasku-musi-pry-nosit-obleceni-svych-deti

11
Aža
Reagovat

Tento týden nebyl ráno na Markíze rozhovor se Silvii? Zatím se vždy konal s
vypadnutým farmářem. Stihl někdo se dívat?

12
Aža
Reagovat

Odchodem Silvie domeček spálili a začíná nová prý tvrdá farma, asi dle starých
pravidel….. Jsou spojeni do jedné skupiny, všichni jsou si rovni, budou spát v
kuchyni…. Čekalo se tedy, že Sisi odejde, bylo to předem schváleno, nebo by i
ona patřila mezi obyčejné farmáře.?
Všichni jsou už rozmazlení z minulých týdnů. to chci vidět jak to půjde dál
Ten obrovský ohen rozdělat v tak suchém létě bylo rozumné?.

13
anonym
Reagovat

@Aža: S hysterickou ezoteričkou bude rozhovor zítra v Teleránu, tak se koukej.

Chatrč se musela spálit, měla by špatný vliv na okolí. A vody tam mají dost, ostatně, možná tam byla i HZS, slovenská :-)

14
BarBora
Reagovat

Koho dá za FT? Ibiho? Alebo Jura, Martina, Karin? Čo tipujete?

Zdá sa , že Martin a Ibi to berú dosť vážne, obaja, vraj, nutne potrebujú peniaze. Nemám rada „vip“ na Farme a už vôbec nie vo finále.

15
Ajda
Reagovat

@BarBora: Nejvíc byla energií napojená na Malinu, ale tipuji Karin, makala za ni.

16
Jája
Reagovat

Velké změny přicházejí, matrace z farmy odjíždějí, šmajchlcimra a hnědé zástěry mizí v ohni, pravidla se krutě mění. Konečně nějaká sranda. :D :D :D

17
Aža
Reagovat

Konečně někdo napsal, už jsem se tu bála….

18
BarBora
Reagovat

@Ajda:
Chúďa Malina, že ešte stojí na nohách po toľkých energetických odovzdávkach😊

Karin vie makať len ústami, ale podľa vyjadrení sa Renáta nakoniec z pomoci Silvii nejak vyvliekla a nastúpila Karin, v kuchyni aspoň čo to urobí. Ale som celkom zvedavá, koho nakoniec dá. Ja tipujem najskôr Ibiho, možno Jura, z tejto voľby mali aj chlapi strach. Ťažko u nej tipovať, kto vie čo ju osvieti.

19
Svitka
Reagovat

@Jája: Podle mě to s tím symbolickým ohněm přehnali. Měli spálit zástěry apod., ale budku mohli rozsekat a rozřezat, aby měli čím topit. Dřeva v okolí asi moc není, pominu-li Jurův heroický výkon, kdy zdolával trní a šáší. Klasické zásoby dřeva na poslední týdny, kdy se topí hodně, nikde nevidím.

Změna režimu nám přinese nové podněty k diskusi. Jde jen o to, jak moc to zúčastnění čekali či nečekali.

V ukázce Karin líčí svádivé pasti na Petra s cílem vyvolat dívčí válku :))

Nejvíc oddanosti Sisince projevoval Ibi, tak by ho měla dát za FT. Ale jde i o to, jestli věděla, že se obě skupiny spojí a bude jiná taktika jednotlivých hráčů, a s tím vědomím určovala FT. Na druhé straně, kdoví, jestli vůbec má pojem o tom, jak se na farmě taktizuje.

20
BarBora
Reagovat

FT je Juro. Pôvodne mal byť Peter, ale pod podmienkou, že nedá Miša za sluhu, on to Silvii odmietol sľúbiť, tak zvolila Jura, on hneď za hovorcu zvolil Miša a ten sa mu okamžite odvďačil ohovorením, že Juro bol nemožný hovorca, tak aký bude asi FT. Martin síce tipol aj Jura, ale potom mu úsmev nadobudol zvláštny výraz. Prišla Evelyn a informuje o ich „novom“ živote.

21
BarBora
Reagovat

Stalo sa čo už aj tu v diskusiách bolo avizované a bude sranda. Martin, pán dokonalý, len tliape a tliape, jediní, ktorí sa odmietli zúčastňovať na Martinových smiešnych „láskyplných“ predvádzačkách bol Peter a Táňa. Tento diel bol celkom zaujímavý, hlavne sledovanie reakcií. Martin je hotový z toho, že bude musieť byť v jednej miestnosti s ľuďmi, ktorí nemajú jeho „úroveň“. Renáta stratila privilégium byť súčasťou výhradne “ vip“ a veru že jej to nešmakuje. Juro špekuluje, za výdatnej pomoci Karin, koho dä za sluhov. Mišo je len svalnatý zženštilec.

22
Lydye
Reagovat

Já budu oponovat BorBora, Martin je inteligentní kluk a je pravda, že si neumí představit tolik lidí pohromadě spát v jedné místnosti a jde mu hlavně o klid v noci, což se asi nedá čekat od trojky. Úroveň myslel tím, že se nemíní nějak oddělovat od skupiny, nedělá mu problém se přizpůsobit přál si, aby se opravdu všichni spojili a to odmítá Petr s Táňou. Také mě překvapila Renáta, jak ji to nejde pod nos, že jsou si nyní všichni rovni a protože nyní určitě nebude ženský duel, jak sama říká, chce být služkou, také pěkná mrška. No nyní to začne být zajímavé a jsem zvědavá zda budou platit stará pravidla.

23
Jája
Reagovat

Televizní Bože, ty to vidíš? Jeden mimozemšťan konečně zmizel a ejhle objevil se další na „vyšší úrovni“. Kecy, prdy, prd a wořech a všeobjímající láska. :D :D :D Vše uzamčeno, zazvoníme klíčema a začíná nová elita Farmy. Jen by mě zajímalo, když je jich tam jak mladých myší, na co potřebují tolik pomocníků? Zahájí výstavbu sídliště pro stěhovavé ptactvo nebo klecí pro další psychicky postižené duchem všehomíra? A nebo … budou stavět rybníkovou flotilu pro případ potopy. :D :D :D

24
Jája
Reagovat

Osvícený Jachtař se nám tak straště těšil, jak se vyspinká, s Karinkou si budou chodit popíjet, nic nedělat a bác zůstala mu matrace a imunita. Kruté zklamání – je sice šéfem, ale vysněný interhotel se nekoná. Ani tu hromadu papu nebude mít jen pro sebe. Tomu se říká karma mladej. :D

25
Lady XL
Reagovat

@Jája: Bingo, krásně, výstižně popsaný Jachtař :-). Souhlasím, že museli dostat Silvinku pryč, protože tohle by ona nevydržela a aby jediná spala jinde, to už by neprošlo… No tak moc ale nechápu, proč mají spát v kuchyni. V tomto souhlasím se Šmahelem – kuchyň je na vaření, jezení a ne na spaní. Navíc se nebude tak snadno moct kontrolovat, zda se tam někdo nezašívá, neujídá atd. No ale uvidíme, jak to bude dál, co ještě přinese čas – zatím je vidět, že přijdou noví farmáři. Renátka je jasně nakrknutá za změny, vždyť tam byla tak pěkně zašitá, nepředřela se a mohla se tak pomalu nenápadně dostat do užší skupinky. ta separovaná trojka mi leze na nervy a zejména pohled na Táňu a pak na Petra. Doufám, že přijde i nějaká silná žena, aby byla konkurence pro Táňu…. Jinak v díle sranda pozorovat toho mimoně Juru, který se fakt choval, jak když přišel den předtím…

26
Svitka
Reagovat

Očista vztahů – v ponorce, tak to sedí! Konečně se borisovcům něco povedlo.

Nejvíc se s novou skutečností nemůžou smířit Martin s Renatou, resp. to nejvíc dávají najevo. Náš Janko Múdrý, alias Martin, nejednal moudře, když z pusy vypustil upozornění, že oni (VIP) mají „svoji úroveň…“. Hodil to do placu jako červený hadr bejkovi.

Petr průběžně při různých situacích vyhrožuje, že poví svůj názor, ale zatím nic moc. Odmítl sbratřovací rituál organizovaný Martinem, ale myslím, že to bylo kvůli Táni. Kdyby tam ona nebyla, choval by se jinak
Ani „voš“ do matrace s Táňou nepustí! Skutečně ne, už ji nemají :)) Nad čímpak bádali či kuli pikle, když si špitali na Silvininým dopisem?

S novými pomocníky zřejmě přijde starý problém farem: zaslouží si, aby postupovali ve hře a event. se dostali do finále, když tam nejsou od začátku?!

Nejvíc se těším, jak si to tam Juro ošéfuje.

27
Aža
Reagovat

Nejvíce z farmářů zklamala mé očekávání Tána. Už je z ní tvrdák, očima by mohla
vrhat nože.
Zajímavé, jak Petr- tlemící se žabák, se změnil, když se nestal FT. V čase, kdy se o něm
uvažovalo jako FT , byl rozšafný vlídný- Venku v životě by ti dva spolu nemohli být,
sežrala by je nakonec zloba.
Všechny druhy farmářů, které tu jsou už známe, kolik jen jich farmou prošlo…..
Jurků, Karin, atd. Ted jsou karty znova rozdané a bude se asi hůř spolupracovat.
V lidech budou přetrvávat staré rozdíly a navíc Jura se dívá na funkci jako Budulínek.
Hurá, budou noví Braniboři na rybách…..

28
Lady XL
Reagovat

Upřímně, letos mi nebude vůbec vadit,pokud vyhraje někdo z příchozích… Původní farmáři-rybáři toho zase tolik neudělali, nedřeli jako jindy v jiných farmách, takže nemají pro mne hlas na to, aby postupovali na úkor nových. Navíc tam nemám žádného extra fanouška. Sotva se mi někdo zalíbí, už si to něčím zkazí :-).
Jedině mne mrzí, že neuvidíme vyvalování Jury v domčeku…

29
wendelínka
Reagovat

Tak podle ukázek tam přijde docela pohledná konkurence pro Táňu a Míšu… Budou se mít co ohánět, aby si zachovaly Petrovu přízeň.
SVITKA – Petr zatím svůj názor vyjádřit nemůže, protože holky ještě nerozhodly, jaký názor vlastně má! Jinak je to takovej bublina, kterej víc nadělá řečma než rukama.
Jsem moc zvědavá, jaké dostanou úkoly a jak to Jurko rozdělí. Třeba se fakt bude řídit heslem – rozděl a panuj- a bude jen dohlížet, aby se plnilo, třeba i za hrozbu sankcí na nemakačenka. Role dohlížitele by mu docela seděla a když mu pomůže Karin, třeba to zvládne.

30
Fixa
Reagovat

Viděla jsem dobře? Farmářům byla zamčená i latrýna?

31
maria.sk
Reagovat

Ten novy je Haklovej syn. Tak mu hadam mamka dala skolenie.

32
anonym
Reagovat

Zdálo se mi, že nejhůř změnu nese Šmahela s Renátkou, jako na pohřbu, anebo jsou tak upřímní oproti druhým, že co na srdci to na jazyku i v obličeji.
Začíná se mi konečně Farma líbit, Jurko má po apartmánu, trojka po matraci, ještě ubrat jídlo, toho tam mají pořád nějak moc. Ať jí to, co jim dá Farma, je toho dost.

33
anonym
Reagovat

@Fixa: Tak tak, zůstala jim jen pro chudé :-)

34
Johana
Reagovat

Myslím, že od Sylvie byla volba FT logická. Juro jako jediný pozitivně zareagoval na její očistný rituál a pokud ten duševní přerod zahrál, byl to geniální tah. Šuvadová se utvrdila o existenci všemocné vesmírné energie a on získal funkci…bohužel bez předchozích výsad, ale s tím nikdo nemohl počítat.
@Lydye: já to s tou inteligencí Šmahela nevidím až tak růžově. Vše, co dělá, ta vzorná péče o zvířata, šmajchlování s Malinou, family hug, mi připadá hodně účelové, taková ta hra o divácký bod v případě finále a ty jeho správňacké kecy o lásce všehomíra mu nevěřím ani náhodou.

35
Lady XL
Reagovat

Čekám velké rozbroje, respektive vztek, že se změnila pravidla a že nebude už tolik jídla a hlavně kdykoliv. Když jsem viděla poslední díl, tak jsem je viděla pořád jíst a hlavně kdykoliv a hlavně hodně. Těsta na trdelníky měly jak na celou pouť a odevzdávali pak 7 kousků. Počítám, že se jich taky hodně najedli. Prostě už z toho bylo wellnes ve dvojím vydání. Táňa bude furt jak bublina, nebude mít teď tolik soukromí, když budou spát pohromadě… Škoda, že nezbyl čas na to svádění Petra, bylo by to zajímavé, jenže by to nesměla dělat Karin tak okatě… Jinak ale nevím, kam daly holky oči – Petr? sulcovitý, žádné charisma…. Líbí se mi Šmahel – vzhledově, jinak vůbec. Občas řekne něco, co sedí, pak začne blbnout s všeobjímáním…. A snad se dočkáme návalu práce, že nebude mít čas si Karin namalovat obličej na ten ksicht, co tam má… :-). Ani při Evelyn si to neodpustila….

36
Wally
Reagovat

A bude veselo :))) Začínáme od čistého stolu, ale s hříchy uplynulých týdnů + noví příchozí.
Teď záleží ke komu se přidají, jestli někoho „náhodou“ neznají.

Každá farma něco produkovala a tady se čeká na co? Až jim ty ryby budou skákat do sítí nebo na udice samy? Tak doufám, že odchodem zombíka Sylvie začne nová Farma.

37
oidat
Reagovat

@Jája: treba jsou ti pomocnici v civilu dobri rybari…dyt tahle hovada by nic nechytila do konce farmy

38
oidat
Reagovat

P.T. Juro Jurodivý

39
Prochor
Reagovat

@Svitka: U nově příchozích se vytahuje karta že nebyli na farmě od začátku až na konci řady když se láme chleba o to, kdo půjde do finále. Nejdřív se je farmáři snaží buď vyhodit nebo využít pro svojí alianci. Ale hlavně záleží na schopnostech nováčků. Třeba Miška Kiripolská se dostala až do finále proti Šimonovi a Lenuš dokonce ve finále vyhrála s Tiborem i když obě nebyly na farmě od začátku. Takže uvidíme co příjde za hvězdy.

40
Dana
Reagovat

Ještě ke Šmahelovi.Nejsem jeho fanouš, ale dělá to dobře.Je vidět na kameře jak se stará o zvířata, všechny ty dovednosti kolem dojeni se mu můžou sakra hodit nejen v duelech, ale kdyby se dostal do finále, i tam.Family hug by mu zase mohl sbírat hlasy od diváků.Kromě toho, když něco dělá sám, lepší mu utíká čas.Pořád lepší než se divat na Táňu, která kdyby místo očí měla nože, je jich už polovina na farmě po smrti. Podle mě má Šmahel hodně nadějí dostat se daleko.Diváka sice nepobaví, ale ani neurazí.

41
Aža
Reagovat

Tento týden jsem nenašla Teleráno se Šuvadovou, ale objevila jsem nabídku,
že bude vystupovat v relaci Výměna manželek. Ten manžel je asi cinklý, mluví
tak, že Silvii rozesměje co plácá. Nakonec jí dají prostor a má přednášku o čakrách, jak
skrze ně přijímáme pohodu a lásku atd…. docela zajímavější než na farmě.
Jen tam není datum, a nevím, zda už Výměna neproběhla.
Jen by mě bavilo vidět ji v Teleránu, každý týden zatím s každým byl rozhovor.

43
anonym
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1938210_ranny-poplach-na-farme-prichadzaju-nove-posily

Jestli jsou holky hvězdy neposoudím, ale vypadají hezky :-)

44
Aža
Reagovat

@Jája: díky to už jsem viděla, ale nedá se nic
dělat, myslela jsem na Kvetku a její rozhovor se Silvii, zda uveřejní jak se chovala
v Teleránu.
V již zmíněné Výměně manželek byla dobrá, když plácal nesmysly ten chlápek,
rozesmála se a povídá „to také natáčíte?“
@anonym: Tána přetlakem vyletí do vzduchu.
Zatím s černokněžkou Míšou určovaly dění na Farmě….Žabák Petr tolik žen asi
nezvládne,,,,:)))))) bude nula.

45
BarBora
Reagovat

@Lydye:
Bol to Martin, kto povedal, že radšej nebude FT ako ísť k „bohatým“ a tiež, že zas až tak prispôsobivý nie… a pod., tých narážok na druhú skupinu bolo viac. Ja viac faloše vidím práve medzi tzv. VIP, Milan, Mišo, Renáta, Martin, chudák Dominik je Milanom už tak zblbnutý, že si nevidí ďalej od nosa a len opakuje Milanove műdra.
Martin je dlhoročne ošlahaný, poučený šoubizom, vie sa tváriť a prevelice krásne vyprávjať, len až tak múdry nie je, aby aby si nekakal do úst. No a niekedy staçí pár kvapiek studenej vody a glanc je fuč.

46
BarBora
Reagovat

Bola by som radšej, keby nových poslali neskôr, bola som zvedavá, ako sa budú znášať po pár dňoch, týždňoch, čo bude ďalej. Takto to sa to zamoce inak. A načo zas tri dievčatká? Jedna z nich je vraj už známa tvár z iných šou.

47
Jája
Reagovat

@BarBora: Tak tak, mluvíš mi z duše. Ta duševně povznesená parta je jak klubko hadů. Už tak se solidně proflákli po odchodu mimozemšťanky do duelové chatky.

48
anonym
Reagovat

Známý Hakl, známá z jiných šou, takže zase přibylo celebritek :-)
Já jsem ráda, že se jim ty jejich plánované taktiky sesypou a budou muset začít protáčet mozkovny nanovo. Ze Šmahely se bude kouřit, snaží se nejvíc, prozatím má jen jednu obdivovatelku, která je ho hodna, krávu. Třeba se z nových nějaká děvenka přidá.

49
Aža
Reagovat

@Jája: Přemýšlím nad ukázkou se Šuvadu a je mi
čím dál víc jasné, proč je zklamaná z přenosů farmy.
Snažila se od rána do noci rozdávat lásku, pracovala na spojení čaker a čekala,
že bude v záběru více času…(úměrně platovým podmínkám na farmě)
Pak se cítila nevyužitá. No myslím, že jí bylo věnováno času až až, je zajímavé,
že v oblibě diváků v souboji, předstihla Míšu…. ale to by nesmělo být už
předem rozhodnuto — nebýt zrníčka, bylo by něco dalšího.
Farma už má předem stanovený scénář, Silvii by neposlali do tvrdých podmínek…

50
Ajda
Reagovat

Hakl nesympatický hned jak otevřel pusu. Juro šéf? Pat a Mat v jednom, hlavně když něčemu nerozumím, nebudu přeci chtít další vysvětlování :D

51
Prochor
Reagovat

@Aža: Míšu by v sympatiích předstihla snad každá soudě podle reakcí tady a na FB . Na FB se mi líbí, že se ozvala sama Monika Haklová a fandí svému synáčkovi:-) – samozřejmě za doprovodu leckdy peprných komentářů diváků na její učinkování na Farmě.

52
Svitka
Reagovat

@Ajda: Já jsem si první pozitivní dojem opravila u černovlásky hned v momentě, když otevřela pusu. Možná jí křivdím, ale zatím mi pasuje ke dvojici Táňa, Míša.
Slyšela jsem dobře, že je hosteska a modelka?

53
Jája
Reagovat

No to je zase elita národa – mladý Hakl celá matka ukecaná exibicionistka, kterou musel přijet zkrotit na farmu její přítel, přestárlá nebo spíše vyžitá? modelka zubajda (podle Fb fotí tzv. bez přední části hlavy) a dvě super akční pi.piny – do jedné z nich se už stačil zamilovat náš expanic.
Z FT je očistou a prozřením genius. Jen si musí myšlenky ukrývat pod slušivým tralaláčkem, aby mu je jemný vánek od rybníka neodfoukl za vodu. :D

54
Aža
Reagovat

Utužena slušným počtem zhlédnutých farem jsem se dnes bavila. Karinka už
dospěla k pštrosímu vzhledu, nebot když se šlechtí, natahuje krk do výše, mrká víčky
ä rtíky nemají daleko zobáku pštrosa. Musím ale uznat, je to chytrá pštrosice.

Já bych už do Jurky moc nestrkala, snaha pracovat je viditelná, učený z nebe nespadl.
Hlavně Roza do něj reje….“. podívejte se, on čte výkresy!“ Jako kdyby měl pomocnou
školu. Sama ukázala akorát placky v kuchyni.
Co mi bylo milé, jak Šmahel pravil….. chtěl bych se zbavit egoismu… no, pravda to je,
ale jeden jak druhý jsou tam egoisté jak vyšití.
Přemýšlela jsem nad tím, jaký symbol bych si vybrala já….. no za mlada jsme asi
každý egoistou, ale co vybrat nyní….
Napadlo to také někoho z nás?

55
Lady XL
Reagovat

Tak jestli jsem vyrozuměla z ukázky, tak on snad FT někde ztratí (asi založí) návod na nějakou stavbu?? A já se obávala, že nám teď budou servírovat obrácení Ferdyše Pištory a že odteď bude Jachtař jen kladný hrdina, to bych totiž nepřežila. A naštěstí ne! Juro se nedá a nedá! On přece pracovat nebude, k tomu se přeci nenarodil :-). Fakt jsem se tiše smála (jsem v práci), když koukám, jak kýve Martinovi na plánky – jojo, to je lehké, tomu rozumím…. Chlapi by ho měli vytrestat a chtít po něm vysvětlení, jak se co dělá a co mají přesně dělat, nejlépe s názornou ukázkou!! A jak si šel pak hned hajnout, musí přeci odpočívat, aby pak mohl zkontrolovat úkoly a pak jít na společnou úlohu – most… haha. Škoda,že chce Hakl jít po Šmahelovi, že nemůže překousnout, že ho porazil…, mě by zajímalo, jak by bojoval s Petrem.
@Svitka: i já jsem změnila názor na tmavovlásku, jen otevřela pusu

56
Aža
Reagovat

@Prochor: Hakl v případě, že ho Borisové budou
chtít nechat déle, by mohl vyzvat Ibiška, Nebo umožní dobrý odchod Šmahela, aby
Hakl přilákal k obrazovkám mladé ženy….
Je to mladý nabouchaný kluk, už tam byli i nabouchaní s vybouchanou hlavou.
Tento se mi zdá že v něm něco dřímá… uvidíme, právě proto bych ho ráda tam měla
ještě chvíli.
Ibi i Šmahel už nic nového nepředvedou.

57
Aža
Reagovat

@Lady XL: Mě zase hned napadlo, že mu ty výkresy
někdo schoval, aby ukázal na jeho neschopnost.
Kdyby dali hlavy dohromady a plnili s ním úkoly, vedlo by se dobře.
Jeden chytřejší druhého, ale uklovali by ho jak slepice…. dokud se flákal, byl jimi za
schváleného obecního chudáka. Pomocnou ruku mu nyní nepodají,,,,, páni inženýři.

58
Prochor
Reagovat

@Aža: Nevím, jestli Ibi a Šmahel chtějí utéct jako ostatní VIP. Zatím všichni VIP vzdali pod různými záminkami – jejich alibi mně baví nejvíc: tak nejdřív odešla „obětavá žena“ potom „mladý rozlobený rebel“ potom „údernice cukřenky“ a Šuvadovou na 50% podezírám taky že duel pustila.
Každopádně Karin je jedna z mála, která chápe, proč je na Farmě, že jsou všichni soupeři a je třeba se zbavovat silných hráčů. Takže správně chtěla využít vliv na Jura aby šel za sluhu Šmahel a dostal se následně do duelu. Každý další duel zvyšuje pravděpodobnost že se splete a vypadne ze hry. Navíc by byla Karin při mužském duelu chráněná. Jenže jí to příchodem nováčků a soubojem nevyšlo. Teď by měla provokovat Hakla aby si vzal do duelu Šmahela.

59
anonym
Reagovat

Tři nové ženské přírůstky nevypadají nejhůř, obzvlášť když se podívám na Karin a zbytek stávajících. Hakl je celá užvaněná máma, třeba překvapí. Karin pochopila, že nejdál se dostane vlezdoprdelectvím a donášením. Jen občas neví, kam a komu :-)
Nejvíc kyselé xichty při změně měl Šmahela a Renata, vyšší vrstva. Šmahela se musel dost snažit, aby situaci ustál a tak dával hodinku slušného chování. Spadla mu nejen čelist:-)
Šuvu nepodezřívám, že něco pustila, možná pár kozích bobků za úplňku, spíš měla poprve v životě hřebík v ruce a fazole viděla z rychlíku. Kdyby byly úkoly jakékoli, neměla šanci, je to nemehlo. Co krájení cibule? Na to by vzpomínala celý zbytek života, škoda :-)

60
Lady XL
Reagovat

@anonym: Bacha, krájení cibule si Sisi zkusila v kuchyni, moc dobře si to pamatuji. Ale rychlost žádná, jen snaha se nezranit :-) a neublížit cibuli. Já Jurovi přeju, jestli mu schovali ty plány. Klidně ať vybouchne. Nikdy nepomáhal, bojkotoval, tak proč by měli oni jemu nějak navíc pomáhat, zvlášť když se chce opět ulejvat. No jsem zvědavá na nové přírůstky a zejména na tu vyzobanou tmavovlasou slunečnici (vím, že není tak stará, jak vypadá). Přijde mi, že si možná nezadá s naší Pocahontas ve vyřídilce. Zatím se mírní, ale myslím, že tam bude slušná slovní zásoba se slušnou rychlostí slov za minutu :-). Šmajda bude volat šmarjá, protože slušně se tam mluvit nebude a nebude :-D.
Jak jsem už dřív četla, tak Ibi není finančně moc zabezpečený, takže se tam bude držet co nejdéle i za pomocí štábu. Proto je nenápadný a občas něco udělá. Jak je na tom Šmajda, nevím. Raději bych, aby si Haklík vzal Petra. A kdyby vypadl Petr, tak by byla Tánička FT a to by byl hukot :-).

61
Prochor
Reagovat

Jak jsou vizitky nových farmářů, tak u Lívie se píše:
O päť rokov by už chcela kočíkovať. To asi znamená, že chce jezdit s kočárkem jestli tomu dobře rozumím. To je zase takový výraz jako když Mário „liezol zpoza paplóna“.

62
anonym
Reagovat

Ve Farmě 8 byla Daniela Urbanová a teď je tam její dcera. Rodinný kšeft :-)

63
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Mně šokovalo v úterním díle jak se Jurášek napapal a šel si spokojeně lehnout a nechal chudáky bez jídla. Karin, která ho upozornila ho zachránila od lynče. Každopádně slova jako odpovědnost nemá Jura ve svém slovníku.
Hlavně jak se divil, že má nosit jídlo chudým – asi si za těch pár týdnů nevšiml, kdo nosí jídlo jemu:-) Asi si myslel, že mu jídlo přičarovala Šuvadová:-)

64
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Kdyby Haklík vyrazil Petra, tak by Tánička jednoduše přesedlala na Haklíka:-) I když Monika Haklová na FB tvrdí, že by do takové ženy nikdy nešel.

65
Svitka
Reagovat

Je možné, že Juro plánek od mostu někde tzv. zabordelařil. Při počtu farmářů a všech jejich osobních sakůpaků ve stísněném prostoru kuchyně by nebylo divu. I úmyslné čmajznutí je reálné. Vzpomínám na ukradenou a schovanou truhlu s mincemi (tuším to vyvedli Mircovi). Juro si určitě poradí nebo to vhodně okecá.
Rozšafně mudroval, do které práce se má vrhnout, on nemá žádný problém, všech sedm úkolů je v poho, všemu rozumí..

66
Svitka
Reagovat

@Aža: 54 OT
Rituál se symbolem toho, čeho se chci zbavit, znám. A to tak, že se TO ONO napíše na papír a pak nechá shořet v ohni. Před časem jsem to absolvovala. Taky mi dalo chvíli přemýšlení, ale nakonec problém sám naskočil a bylo co napsat. Když to zpětně zhodnotím, účinek se dostavil. Předpokládám, že v tom nebyly žádné čáry máry, ale tím, že vždy, když jsem se chtěla zachovat dle dřívějších zvyklostí, vzpomněla jsem si vědomě na ten hořící papírek a vzala zpátečku. Jen nevím, jak bych na místě farmářů svoje negativum zhmotnila, aby z toho hospodář poznal, o co se jedná. A to on poznat chce.
No pak ještě existuje opačný případ, kdy chceme něco pro sebe pozitivního (ale nejedná se o hmotné záležitosti). I na to je rituál.

67
janina
Reagovat

Tak to vidím i já, hlavně Milan je podšívka.

68
Aža
Reagovat

@Svitka: To je krásné co píšeš. Já měla nedávno
také problém, nedorozumění v rodině. Mrzelo mě to a už i zlobilo. Vše odešlo a vyjasnilo se najednou, stačily mé kulaté narozeniny, celá rodina pohromadě a na zdraví jsme si připili i spolu….. Někdy se spálí papírek, někdy celé mosty někdy trochu sebezapření,
Hlavní je dobrý výsledek.

69
Aža
Reagovat

Takové velké chlapské ego bych si představovala jako bílý nafouknutý balonek,
v provázku by byla připravena jehla a při předvádění bych ji propíchla balonek.
Dámské ego by mohl být velký nafukovací míč, z barevných dílů ….(.jako
u bazénu) Klidně bych s ním pohazovala a čekala na velký vítr, který by míč
odnesl na vodu….. pak se dala do práce….

70
oidat
Reagovat

no ty tomu dneska teda nasasili fakt Vyssi level

71
Lady XL
Reagovat

Co to? Nikdo nikde? Došla vám slova :-). Rozjelo se tam taktizování, nové holčiny se činí, snaží si najít svou skupinku mužů, kteří je ochrání… Ovšem při pohledu na tu odbojnou trojici se mi už dělá zle. Táňa se tváří fakt vražedně, ztrácí veškeré moje sympatie. Pocahontas je nikdy neměla, tak tam je to beze změny. A ten jejich opečovávaný miláček Peťo? Tomu už došel humor, je z něj akorát rozkydnutá hrouda poslouchající ty dvě bosorky a chvástající se, jakou má sílu, když vidí cvičící soupeře. Ale raději se nejde ukázat. Přemýšlím, kdo by tak mohl mít na tu bosorku Táňu. Je fakt nebezpečná soupeřka – silná, vytrvalá a i inteligentní. Tam jedině, že by byla za služku a protivnice by si mohla vybrat dle svého disciplíny a musí ještě doufat, že bude mít štěstí.
Jinak se Renatka pěkně zašívá, co jsem viděla. Vyhýbá se fyzické práci, jak to jde… Nevím, zda vůbec může pomáhat v kuchyni služce.To snad ne? Sice se „jen“ nabízela, ale… No a pak tam hezky seděla v závětří…. A ještě stačila, jak sama povídala, ukázat služce, jak má silné nohy, že všechny porazí :-) :-).
Juro je fakt šašo. Honí do práce a žádá ostatní, že musí vše stihnout v termínu, sám ale nejde příkladem – jak jinak…. Jsem zvědavá, jak dlouho je nechají spát v jedné místnosti a to v kuchyni….

72
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Juro je klasický rozděl a panuj. Táňa byla i můj kůň z toho celého stáda, ale už ani omylem, pěkně se vybarvila.

73
Johana
Reagovat

@Lady XL: mně se z toho jejich hromadného spaní a mytí v jednom kýblu dělá šoufl, to je jako sejdeme se po farmě na kožním.
A Renatka? Zašívá se a pomlouvá, jaké že jsou ty mladé holky bordelářky…jen ona je poriadna gazdinka, bo má vždy v kuchyni uklizeno. Ty nohy má spíš nateklé, než svalnaté, takže jí to bude houby platné v duelu.

74
anonym
Reagovat

Jurko je klasický případ žvanila, který nic neví, nic neumí, dělat nebude, ale pindá jako politik. Božátko, v noci nespinkal, musí spaníčko dohnat ve dne :-)
Filip je celá máma, mluvení mu taky jde, s Jurkom si budou rozumět, jestli se vrátí z duelu. Jinak je myšlením na úrovni děcka. Pěkné bylo, jak zvedl ze zašlapané podlahy od hnoje kousek těsta a přidal k ostatnímu, zřejmě ho máma vycvičila :-)
Z nových holek mi žádná nevadí. Taky toho ještě moc neprovedly, je jim třeba nechat čas.
Karin je nejen nehezká, alespoň z mého pohledu, ale krajně nepříjemná. Snaží se, o tom žádná, jen se jí nějak nedaří :-)
Nejkrásnější muž světa mi připadá na 4%, slaboch, s tou namoženou paží bude zaclánět snad až do konce. Kéž by mazal do duelu. Snad by vylítl.

75
anonym
Reagovat

@Johana: Nohy má jako konve, nateklé, sotva chodí. A šmejdí jen kolem kuchyně nebo něco dělá v sedě. Možná hodlá duel odsedět.
Hygiena je šoufl, ale to bylo na každé Farmě a ještě někdy horší. Na stole se chrní, papá, diskutuje, těsto se posbírá z podlahy, nějak se to z pionýrského tábora mění na útulek bezdomáčů.

76
Lady XL
Reagovat

Jó, už to připomíná squat :-), ale poněkud nesourodý… Nové holky se pomalinku začínají vybarvovat. Akorát já ještě jména nevím – takže ta, co dělá služku, se už naučila taky pěkně zašívat. Vysedávala venku s odbojnou trojkou a nasávala info, jenže od nich akorát dostane pomluvy. Další chodila se Šmahelom a nejkrásnějším mužem světa a dělala jim tak akorát ozdobu. A ta třetí, no občas něco podala a hlavně mluvila…. Filip je ukecaný, ale aspoň dělal.

77
anonym
Reagovat

@Lady XL: To je pravda, Filip je snaživej.
Ty holky tam jsou první den, dost těžko je zařadit. Renátka drbe služku, že tam má bordel, taky je dost těžko za pár hodin vběhnout do pracovního, úklidového, vařícího, taktizujícího, a především kecacího systému stávajících. Čas ukáže :-)

78
anonym
Reagovat

https://www.topky.sk/cl/100313/1744021/Obrovsky-sok-pre-Haklovu–Jej-syn–20–chodi-s-exfarmarkou—-Ma-aj-dieta-

Rodinné kšefty, vždyť to píšu :-) ale že by mamka Haklová nic netušila?

79
Jája
Reagovat

@anonym: Co na to říct? Někdo se ku.ví na farmě, někdo až po ní. Geny jsou geny, ty holt nezapře. :D Mladý a blbý naletěl, jen nevím na co. :D

80
Dana
Reagovat

Velká touha po zviditelnění se vede až k překvapivým činům někdy.On synek Haklové má pozornost okolí rád ostatně jako maminka.Uvidíme, jak se předvede.Zatim je tedy méně konfliktní typ než jeho matka pokud mě paměť neklame, ta rozjížděla konflikty hned od začátku, on zatím jede na přátelské vlně.

81
Franz
Reagovat

Podle neoficiálních informací ze Záhorské Bystrice Farma do sloučení obou skupin jela podle daného napsaného scénáře. Odchody celevrit byly dané podle plánu. Ani ty zdravotní odchody jim nic Markíze nenabouralo.

82
Jája
Reagovat

@Franz: Ano, definitivně to stvrdil odvoz matrací, spálení domku bez možnosti návratu a pozamykaní vymožeností. Jen se trochu divím, že dva vipáci tam zůstali i po sloučení. Jestlipak to sloučení i s výpomocí borisové trochu neuspěchali. Tolik lidí na Farmě ještě nikdy najednou nebylo.

83
Jája
Reagovat

Zvukaři se nám snaží přiblížit co nejvíce „utajených“ rozhovorů, až jsem měla v jeden okamžik pocit, že mají splachovací záchod. :D :D :D

84
anonym
Reagovat

A kdopak takové vzácné tajné informace ze Záhorské Bystrice vynesl? :-D Starosta?

85
Jája
Reagovat

@anonym: To by bylo moc oficiální, Franz píše neoficiální. :)

86
anonym
Reagovat

@Jája: Tak to potom ano, zaručené neoficiální zprávy jsou v pořádku :-)

88
Wally
Reagovat

Podle počasí, že se jim tak ochladilo,to vypadá na předtočení o 3 týdny. :D

Druhý duelant je Petr. Filip chce rozbít silnou trojku. Ale přiznává i slabšího, chce se vrátit.

89
Lady XL
Reagovat

Na jednu stranu jsem ráda, že si zvolil Peťulku, ale taky bych tam ráda viděla pokakaného Miša. Že mu už není hanba, tak to hrát na zraněnou ruku. Vždyť ti lidé tam nejsou slepí a vidí, jak se předvádí a těsně před duelem se chytá za ruku…. Jinak zpřísnění pravidel tedy nevidím, zatím se to jen odráží na tom, že spí všichni na hromadě jak v tom squatu a přeci jen hůř se jim tudíž zašívá na postýlce. A snad že sluhové jí venku, jinak mám dojem, že stejně ostatní jí, kdy se jim chce a je-li co jíst. A tak mne taky napadá, zda tam v tom rybníce jsou vůbec nějaké ryby? Vždy vidím hladkou hladinu. Jinak při lovení se přeci nemluví a taky moc nehýbe…., to by pan Šmahel měl vědět. Takhle se jim těch pár ryb vyhne zdaleka. Nejsem odborník, ale na pytlačku jsem už párkrát něco chytla :-).

90
Fixa
Reagovat

@Lady XL: Ryby tam budou, jen rybáři jsou divní. Občas se stane, že se na rybách prosedí celý den i týden a nic. Ale farmářští rybáři se u vody vyskytují jen sporadicky při koupání a stavění „mostu“.Chce to určit „lovce“ a vyslat ho od brzkého rána do večena a každý den lovit ryby a určitě NE u toho nejhlučnějšího břehu. Loďka tam je, tak nevím proč ji nepoužijí. Naši farmáři si nechávají lov jako poslední úlohu a vůbec jim nedochází, že je to úloha velmi časově náročná. Nejde o divokou vodu, kde by se dalo muškovat, ale o rybník a u tohoto chytání musí být všichni moc a moc trpělivý a mít štěstíčko.
Je to zvláštní, ale letošní diskuse nám moc nejde,zatím tam nejsou farmáři k obdivu, také nám moc neukazují jak farmáři pracují, mám pocit, že se pořád sedí za stolem a o práci se jen mluví.
Filipa nijak neobdivuji, ale pokud se mu podaří porazit Petra budu ráda.

91
Jája
Reagovat

Jak může rybář chytit rybu, když mu u vody mlátí kladivama a kolem ječí hromada „moudrých“? Ani se rybám nedivím, že si vzaly dovolenou. :D

92
Dana
Reagovat

Na co vůbec chytají? Na žížaly? To by se určitě řešilo jak ji dát na háček a útlocitná děvčata by to komentovala.Nestačí.přece hodit prut a tupě zírat.Třeba je přilákat a na stejné lovit.Večer když tam netřískají tam měli být denně. On to Jurko jistě nějak okecá, to mu jde skvěle.
Nějak moc nechapu na co bude dobrý ten most, vždyť ten rybník jde snad normálně obejít dokola.
Duel bude zajímavý, kdyby Filip vyhrál, ty dvě zbylé z trojky ho sežerou zaživa.

93
Fixa
Reagovat

@Dana: Vůbec mně nedošlo, že by farmáři chytali ryby na prázdný háček, tak snad hloupý nejsou. Ono udělat dobré těsto je taky umění.

94
Lydye
Reagovat

Ahoj děvčata, když mluvíte o návnadě, v nedávném díle jeden říkal, že měli tři druhy návnad a nic, je to opravdu o štěstí a pamatuji, jak manžel jeden čas ani ťuk a pak měl štěstí, návnadu dal polystyrénové kuličky a ryby braly.

95
Ajda
Reagovat

Rybáři na baterky, ti by mohli splnit úkol jedině když vypustí rybník.Z mostu by sbírali ryby, aby se neumazali od bahna.

96
Jája
Reagovat

Vyšší úroveň úřaduje. Že někdo v „zápalu boje“ ztratí slovíčko je normální věc, zvláště na prostoru menším než mají trestanci a ponorka jede na plné obrátky. Už se nedivím, že je rozvedený. S takovým raději ani dobrý den. A vůbec, jaktože má zásobu „vitamínků“ a vesele si dopuje?
http://farma.markiza.sk/bonusy/1938679_smahel-a-gajdosech-si-skocili-do-vlasov-urazas-sa-ako-male-decko

97
anonym
Reagovat

Šmahela už nemá žádné výhody, začal používat podobný slovník jako Jurko, musí jíst to, co ostatní, ještě, že na svaly má pilulky. A spí hezky na zemi, jako ostatní, možná mu dojde, že jako VIP skončil a pokud moc nutně potřebuje peníze, bude muset sklapnout a míň kecat. Jíst u stolu, kde má v noci Karin a spol. nejen nohy, a chodit do smradlavé kadibudky jako ostatní. S takovým režimem zřejmě nepočítal a tak krásně všechno začalo přijezdem limuzínou :-)

98
Jája
Reagovat

Jaký bude duel? Na Fb většina fandí Haklovi, ale šušká se, že právě on půjde po 4 dnech domů. Podle ukázky v aréně bude prašno jako za stádem koní. :)

99
Johana
Reagovat

Kdysi dávno jsem na jižním Slovensku slyšela výraz ,,úroveň vysoká jak žabový riť“. Nemůžu si pomoct, v souvislosti se Šmahelem se mi to obsedantně vrací.

100
Jája
Reagovat

@Johana: :D :D :D

101
Lentilka
Reagovat

Príde mi nejak divné aby sa Filip po 4 dňoch porúčal domov , žeby sa tam vybral len na taký krátky čas ? Nejak s istotou o sebe tvrdil že sa vráti .Aby to nebolo s nejakou zápletkou , či mu náhodou Šmahel alebo Ibi nedarujú život,alebo aby Juraj ako FT nebol pre to uhynuté prasiatko kus za kus ,a obaja duelanti sa vrátia naspäť .

Veľmi zvláštne bolo aj to zvolenie Juraja za FT . Pripomína mi Miša Pavlíka ,čo bol povolaním syn a ruky mal vždy vo vreckách .Martin ho poslal kosiť lúku a mohol sa vrátiť na Farmu až keď ju pokosi .Ten bol tiež takýto lenivý ,ale reči až až . Mayer bol jeho ochranca .

102
Jája
Reagovat

@Lentilka: Vůbec bych se nezlobila, kdyby Šmahel vyfičel jak meteleskublesku. Za chvíli nám začne tvrdit, že je země placatá.

103
BarBora
Reagovat

Budem fandiť Petrovi. Dokonalý tam nie je nikto a Filipovi sa síce nečudujem, že si nevybral Martina, ale mal zbytočne hrdinské reči na začiatku, tak sa trochu obávam, že už mám o ňom, čo by hráčovi, akú takú predstavu. Petra zdôvodnil, okrem toho, že ho pokladá za slabšieho (na základe čoho si je taký istý?) aj snahou rozbiť silnú trojku, takže z vlastnej hlavy to nebolo. Navyše, tie jeho časté pohyby hlavou aj telom mi vadia. Ale ak postúpi on, žiadna tragédia, len si nemyslím, že bude zaujímavý hráč. Jeho matka patrila k postavičkám Farmy, bez nej by to nemalo tie správne grády, on sa mi vidí nudný, príliš sa štylizuje, Haklica sa nekašlala.

104
Lentilka
Reagovat

@Jája: Už fakt sa chová ako riaditeľ zemegule , odkedy sa spojili tak to nejak nezvláda . No holt celebrita , ktorá vyžaduje slušnejšie vyjadrovanie a v ukážke ho vypipali . Začína byť protivný.

105
Ajda
Reagovat

Nový článek a s ním i diskuse zítra, dnes jsem to nezvládla.

106
Johana
Reagovat

Pro Filípka vše perfektní na farmě, akorát ten list na rozlučku s hrubkami nebyl perfektní…tak ale nadějný youtuber gramatiku potřebovat nebude, všechno okecá.
Pamětníci Farem možná budou vědět, jestli se někdo zdržel kratší dobu.
Čekala jsem gesto darování života od toho s tou vysokou úrovní, nebo od toho s tím největším srdcem na světě…a prd, prachy jsou prachy.

107
Jája
Reagovat

Mám škodolibou radost, že se loučíme s psychicky nevyrovnaným, přemotivovaným „slavným“ genem a jsem absolutně spokojena, že přes ne moc fér zásahy-nezásahy borisovců vyhrál Petr. A teď může přechytřelou kliku od vzteku rozpučit. :D

108
Dana
Reagovat

Teď už jen aby někdo z hráčů nepustil hru a namotivovaný-premotivovaný sa nevrátil.Dalo se to čekat, kouzlo střihu, podobně jak v Trosečníkovi, koho stále zabírá kamera jak vykřikuje jak vyhraje a jak to dá,ten obvykle to nedá.Toho chlapce mamička doma nepochváli.Ona na Farmě 2 rozehrávala jiné rošambo.

Přidat komentář