Panáček v reality show

Farma X: Když se štěstí unaví, sedne na Imra nebo Ibiho?

21. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

duelll
Na „luxus“ se lehce zvyká, to je i jádro svárů tohoto týdne na Farmě. Chudina, které se poštěstilo přejít do tábora bohatých si nových vymožeností užívá naplno, odkud přišli, na to rychle zapomněli. Návrat cukrátkových princezen vyvolal další spory mezi oběma tábory.

Bude hospodář spokojený s plněním úkolů? Farmář týdne si užíval funkce, spal a spal, farma se chvílemi řídila sama. Dalo se to čekat, duel bude mužský. Prvním duelantem je Imro, který si vybírá Ibrahima. Ibi má sympatie většiny, i když před Evelyn tvrdí, že fandí oběma stejně. V soukromí přejí návrat Ibimu, ale kdo bude vítěz, to se ukáže dnes večer. Ani tento týden nebude chybět zranění, pomalu se začíná opakovat scénář z loňska. Dalším úkolem by mohla být stavba garáže pro sanitku a výstavba polního lazaretu.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 200
1
JanaH
Reagovat

Prohrála jsem botky. :-D
Sekla jsem se na celé čáře, ujka totiž seklo. První discilpína byla masakrózní a houkačka byla pro něho. Ještě není konec, tak se zatím neví, jak to dopadlo, ale odnášeli ho na prkně. Doslova… na nějakém plotě nebo dveřích.

2
JanaH
Reagovat

Už bylo divné, že jindy duel v plném proudu a dnes se pořád ve stodole plkalo a plkalo a plkalo.

4
Franz
Reagovat

Ibi prohlášen vítězem a Imro pod kudlu. A kdo bude farmářem týdne? Juraj nebo Karin? Bohatí budou chudobní a naopak? Dvojčata možná služky a potom půjdou znovu do duelu?
„Pan generál, som z toho volaký zmetěný“.

5
JanaH
Reagovat

@Franz: no já budu příště chuďasům usilovně držet palce, protože toto chci vidět, aby se to prohodilo. ;-)

6
Jája
Reagovat

A jak se dojičkám stáhly riťky, cvakaly dvacítku drát o stošest. „Do riti“ promluvily pouťové „dá-mi“ a já půl hodiny čistila obrazovku od jogurtu. :D :D :D :D

7
JanaH
Reagovat

@Jája: mě zase zaujalo, jak se na tu novinku patřičně vystajlovaly. S červeným a modrým šátečkem vypadaly fakt jak dojičky. :-D

8
Jája
Reagovat

Jj, připoměly mi Stelinku Zázvorkovou v jejích raných filmech – v té době to bylo in. Ovšem to byla persóna, ne jako tyhle dvě jarmarečnice.

9
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý jestli konečně uvidíme alespoň jeden normální duel.
Každopádně taktika spiklencům vyšla a Imro je pryč. Teď jen kdo ze spiklenců byl nejchytřejší a domluvil si s Imrem aby ho udělal FT (známá Janina finta).

10
anonym
Reagovat

@Prochor: Taky je otázka, jestli Imro někoho určí, když leží jako lazar, nebo se bude hlasovat :-)

11
JanaH
Reagovat

@anonym: taky bych řekla, že na psaní dopisu neměl ujko ani pomyšlení.

Na výměnu (pokud k ní dojde) se těším! Akorát asi z jiného důvodu, než většina z vás. :-D

12
anonym
Reagovat

@JanaH: Tak to nevím a neodhadnu, jak to máš ty, ale já osobně se potěším, když slavné celebrity, které málokdo zná, se laskavě vyhajají na karimatkách a senu a popapají jen vařené zelí a dokonce snad budou muset zvednout celebritní zadky a něco málo udělat :-) Jen mám obavy, že to bude jinak :-) A to bych se docela zlobínkovala :-)

13
Jája
Reagovat

Nevím co v ukázce smažku tak rozhodilo, že zpytoval svědomí a ronil slzu, ale na první pohled to vypadalo jako sakra absťák a poslední stádium před záchvatem.
Toho chlapce musel někdo třískat už před narozením, co ten nám předvádí, to je vyloženě na dlouhodobou léčbu v uzavřeném pavilonu. Hujer mi vedle něj připadá jako andílek z prvního oddělení jesliček.

14
Jája
Reagovat

Jachtař před třemi lety zřejmě po dlouhé době pracoval? v Itálii a neuvěříte, co vypustil na Fb:
tu absolutne nejde o peniaze, nesiel som sem ani koli peniazom ale skor zato aby som odisiel a videl novu skusenost a zazil novy posun s pod hnileho baraku. snazill som sa poukazat nato ze ludia nevidia ine hodnoty napr. lasku,priatelstvo atd… peniaze su pre mna len papiere a najkrajsie je z nich spravit radost druhemu.. stym som nepovedal ze peniaze nie su dolezite je mi jasne ze tento svet je o peniazoch ale chcel som poukazat ze su tu pre mna aj dolezitejsie veci.A kazdy clovek je iny mne uplne staci co mam, mam zdravie rodinu frajerku s ktorou som 4 roky najstastnejsi na svete a mam zopar priatelov a to ma robi stastnym, nie peniaze.

15
Ajda
Reagovat

@JanaH: Tak mně bude stačit už jen pohled na ty ksichty, pokud se role obrátí. Ujko dopis klidně nadiktuje i na smrtelné posteli, show jede dál.

16
Aža
Reagovat

Co kdyby se poštěstilo/
a hejno bohatých se vyměnilo.
Uloží se do sena a budou tvrdě spát?
Nebo snad hrdě proti chudým provokovat?
Kazatel Robo rozvěsí si po stromech své logo,
čoko-kraslice zas budou hráti HOGO-FOGO.

Práce se nikdo neštítí, jak krásné o ni mluviti.
Ručičkami si zatleskáme a zelí k obědu si dáme.
Jen pozor naši milí druzi – aby prací jste se nepřetrhli.
Jen polehoučku – zlehýnka,
až nezlomí se Bože….. zas někomu plotýnka.

17
Jája
Reagovat

@Aža: :D :D :D Díky

18
anonym
Reagovat

@Aža: :-D :-D :-D

19
JanaH
Reagovat

Si teda nevzpomínám, že by ten, kdo odstoupí ze zdravotních důvodů někdy určoval FT. Vždycky se hlasovalo, ne? A možná budou zase hledat v rákosí.

20
anonym
Reagovat

@JanaH: Asi tak nějak a navíc by se měl poslední, kdo vypadl, vrátit v případě odstupu soutěžícího. Jenže on se nemá kdo vrátit, Na téhle Farmě je vysoká nemocnost a úrazovost a to se ještě ne všichni dostali k práci a ke zvířatům:-)

21
Jája
Reagovat

Imro v podstatě duel prohrál 2:0, takže nikdo za něj. Měl možnost odstoupit, ale nevyužil ji. Kdyby odstoupil, tak možná borisové vyslali aspoň dvě posily. Podle mně volí FT Imro.

22
anonym
Reagovat

@Jája: Hraje se na tři vítězné body. Nemohl prohrát, když Ibi nevyhrál. Nedokončený duel z důvodu naprostého znehybnění hráče :-) Jestli tomu říct odvoz nebo odstup nevím :-)

23
JanaH
Reagovat

Obě máte pravdu. :-)
Ujko prohrál/neprohrál, Vápno vyhrál/nevyhrál. Chytrá horákyně Evelyn to měla objasnit hned, jenže Borisové taky nevěděli, co honem napovědět. :-D Akorát na konci řekla, že musí i za těchto okolností určit Vápna vítězem.
Taková situace se vyvrbila poprvé…

24
anonym
Reagovat

@JanaH: Co taky měla rychle říct a čert ví, jakou má nápovědu. Jasně, že tady máme pravdu všichni, jak jinak :-)
Nepochopím, že Imro duel nevzdal, bylo vidět, že není v pořádku, sotva lezl. Zase jeden padlý hrdina :-)

25
JanaH
Reagovat

@anonym: no vždyť to přesně říkám, můžou za to Borisové. Už zase! :-)
Ujko si o sobě myslel, že je Terminátor.

26
anonym
Reagovat

@JanaH: Ujko si myslel, že je Terminátor a „bohatí“ si myslí, že jsou celebrity :-D

27
JanaH
Reagovat

My tady vtipkujem a já jsem si teď představila, jak se Borisové spojí telemostem s ujkem na nemocničním lůžku, ten určí za nového FT toho puchejře rapera a nějak se mi udělalo slabo.

28
Skála
Reagovat

Mám takové tušení,že ta soutěž ohledně té výměny chudí/bohatí bude cinknutá a zvítězí bohati a vše zůstane při starém.Toho bohdá nebude,aby“ seeelebrity“,šli spát na seno. :-) Nic se neponechá náhodě.

29
Aža
Reagovat

Jen dva schody stačí, do bohatých chýše
a hned na chudé intelekt prudce dýchne.
Bohatí už mají nadýcháno, intelekt z nich kape,
Vezmou k sobě jen takého, kdo dle jejich not šlape.

Víla Sylvinka má roztančenou mysl, létá v Nirváně.
Nečekala ovšem, že zde bude péci kravské lejno na prkně.
V koutě skrytý roste černý Ibišek,
nenápadný, ale srdcař , černá perla na Farmě.

Jano práci dávno odvrhnul, ale se skládáním rapu se přetrhl.
Šmahel s buchtičkami od babičky na bříšku,
mračí se, nebot pravdu slyšet o sobě — to by zatrhl…..

30
Lentilka
Reagovat

Dnešný Nový Čas … Katarína Brychtová : Drobné podvody na Farme . Čím sa cítila podrazená ?

Na prvý pohľad to na Farme vyzeralo v pohode . No nie je všetko tak ,ako to na obrazovke televízie vyzerá .Boli veci , ktoré moderátorke vyslovene ,, nevoňali“ ,napr.delenie na chudobných a bohatých . ,, Absolútne som to nečakala a dosť mi to prekážalo ,“ hovorí a netají sa tým ,že sa uchýlila aj k drobným podvodom

,,Nie som človek , ktorý pravidlá obchádza ,ale ani ten , ktorý ich striktne dodržiava .A tak som sa ich snažila meniť ,hlavne keď sa mi zdali nelogické. Napr:
Renča mala nízky tlak a potrebovala kávu .Tak sme si dohodli heslo ,že keď si zapýta čajík ,tak budem vedieť , že chce kávu .

Mužom som zase na strechu , kde makali , nosila vodu ,do ktorej som primiešavala med , aby mali viacej energie .Na to ,že podvádzala ,jej nikto z kompetentných zrejme neprišiel . A mlčali aj jej komplici . Či to aj skutočne ocenili ,je už otázne , keďže celebrity vrátane nej ohovárali ,len sa tak prášilo .

Hoci sa herečka na Farme narobila , drsné podmienky boli pre ňu prázdninami v prírode . Jediné čo jej išlo na statku na nervy , bola jednostranná strava – kapusta,placky,alebo halušky z vody a múky . Bonusom pre mňa bolo ,že som za týždeň schudla 3 kg .

31
Lentilka
Reagovat

So Šmahelom preberala rodinné problémy ,s Ibim zase politiku . Je iné , keď o migrantoch počúvate vo všeobecnosti ,a iné , keď o nich hovorí niekto ,kto medzi takýmito ľuďmi , ktorí utekajú žijú .

Záhadou však zostáva , prečo Katka tak skoro zdupkala z Farmy , keď jej tam bolo tak dobre . ,, Už keď som do šou išla ,vedela som ,že sa tam dlho neohrejem , pretože má v reálnom živote čakalo veľa povinností . Moje maximum bolo zostať na Farme dva týždne .“

Keď som tam ale videla ľudí , ktorí mali reálny dôvod zabojovať o výhru ,pretože sa boria s existenčnými problémami , zdalo sa mi , že darovať svojim život bude to najlepšie riešenie pre všetkých . Dodáva na záver rozhovoru .

32
Lentilka
Reagovat

Ešte tam je že sa tam oni medzi sebou ,, celebritami “ veľa nasmiali boli dobrá partia , spoznávali sa , príjemným prekvapením bol pre ňu Šmahel , pretože to nie je len pekný vyšportovany model ,ale aj veľmi inteligentný , bystrý , vtipný , šikovný a pracovitý chalan ,s ktorým si veľmi rozumela . Nečakala ,že niektoré veci z ich súkromia televízia odvysiela , prekvapilo ju to .

33
anonym
Reagovat
34
Jája
Reagovat

@anonym: Inštalatér :D :D :D :D

35
johanetta
Reagovat

@anonym@anonym: Připomíná mi herce Jeffa Goldbluma (Moucha, Jurský park…)

36
Dana
Reagovat

No to je teda hvězdná kariéra.A ještě ho strčili mezi chudobné.

37
Lady XL
Reagovat

@johanetta: Taky mi ho od začátku připomíná!
A teď už se nedivím, že si držel odstup od chudých…, fakt mu muselo vadit, že není mezi VIPkami…., proto tak lezl za Fittnesákem, možná se i znají, jen o tom nemluvili.
Těším se na díl s duelem, už brzy se na něj vrhnu :-).

38
Aža
Reagovat

@anonym: Velké díky za uvedení….

Tento pořad jsem sledovala, ale zajímal mě až nyní, když Modela znám. Ono být u
Krauze za chytrého nebo úspěšného je vyloučeno.
Myslím, že si tam ostudu neudělal. Je to jako tady na Farmě, jedinec se pod vlivem
tlaku jiných změní a chová se často neuvěřitelně.
Další z řady VIP – který pracuje na zviditelnění, já mu to přeji…. nyní po zhlédnutí….

39
Aža
Reagovat

Už se také rozjasnilo, proč dvě cukřenky, najednou určily za FT – jeho…. Potřebovaly
ho dostat mezi bohaté, kdopak to rozhodl???? :)

40
anonym
Reagovat

@johanetta: Jeff Goldblum mně připomíná Indiána z Farmář hledá ženu.
@Lady XL: VIPkama se tam cítí každý, kdo zahrčí na jejich stranu :-)

41
anonym
Reagovat

@Aža: Kraus je kapitola sama pro sebe, kdo tam vleze, ať si to hezky užije :-)
Model mi sympatický není, vcelku je mi jedno, kde a jak se zviditelní. Ale měl by si mrsknout, než mu naroste panděro :-) On je nenápadný chlapík, dokud na sebe neupozorní kde a co vyhrál a dokud neřekne nějakou krávovinu.

42
Jája
Reagovat

@anonym: Mě spíše zarazilo ( a taky by mě zajímalo, kdo byl v porotě), že tohle koště obsadilo 4.místo za gesicht. Nemá obličej, úsměv a ani nic v očích, co by přitahovalo oči. Ale zase podle toho jak na něj až toužebně zíral Klus (a dokonce to řekl nahlas) bylo ve studio horko jak na Sahaře. :)
I u Krause se vyjadřoval tak strašně ublíženě jako na Farmě. Tisk o něm v čechách nepíše bo Slovák, na slovači o něm neví bo v Praze. Chjo. :( Teď je pro mně ještě větší nefanoušek.

43
Aža
Reagovat

zatím nevidím nikoho, komu bych držela palce až do konce, žádnou osobnost, která
by se rýsovala na této farmě…. většinou mimoni.
Jen jsem myslela, že Model je více „zabudnutelný“ Ocenuji, že alespon se sebou
něco v životě dělal, studoval, cvičil……ale výrazný tolik není, aby vynikl na farmě.

44
Svitka
Reagovat

Nerada kritizuji vzhled lidí, ale když už, tak už:
Krásné tělo? Jo. Ale od krku vejš už je to podstatně horší (tedy na moje gusto). O tom, co je v hlavě, raději nemluvím (nepíšu). Cena byla za tělo, tak je to v pořádku :)

45
anonym
Reagovat

@Jája: :-) Porotu bych taky ráda viděla :-) Možná byla pánská a 4%, Nějak se mi nezdá, že by ženský po něčem takovým obdivem šílely :-)

46
Aža
Reagovat

@Jája: Těžko soudit o „kráse,“ , když ostatní
nám zůstali neznámí…. Ale bramborová medaile je také dobrá, co když tam byli
jen čtyři? :)

47
Jája
Reagovat

@anonym: @Aža:Ať bylo jak bylo, svůj tzv. úspěšný rok 2017 má za sebou. Lepší už nebude, tak doufejme, že nebude konit renovace bytů a pro mně zůstává jako přezdívka Inštalatér. To sedlo jak prdel na hrnec. :) :D

48
Jája
Reagovat

@Jája: Nějak mi komentář utekl, než jsem dokončila. Dámy, když si představíme, že má hlavu v odpadu (nebo u odpadu?), nemluví a čouhá mu za skříňky polonahé tělo, pak bychom snad mohly zapnout fantazii a snít do chvíle než otevře potravinový otvor nebo vyleze ven. :D Co říkáš Svitko?

49
anonym
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1936111_mikla-v-slzach-prosim-odpustite-mi

Taky mi tečou slzy, při této Farmě i opakovaně.

50
anonym
Reagovat

@Jája: Já si myslím, že nebude dělat nic, občas vyrazí na nějakou soutěž, ukáže zadek, případně vleze do RS:-)

51
Jája
Reagovat

@anonym: Jj, jak už jsem psala (13) chce to těžkou léčbu. Zachránit škůdce no to je teda na metál. :D Člověk po lobotomii má více rozumu jak on. Po téhle farmě budu muset jít na plastiku, už teď mám sanici pod ramena a kdoví co ještě přijde. :)

52
Svitka
Reagovat

@Jája: ad 48: jj:)) to sedí!

ad anonym 49: Klasikové, kde jste? Přepište pohádku o Plaváčkovi!
Sakrblé, už podruhé během pár dní se mi mimoděk vyvolal v mé, možná choré, mysli Lalík

53
anonym
Reagovat

Lalík byl slabý odvar, na Miklu hned tak někdo nemá, největší magor, co kdy na Farmě byl.
Už jak pochovával dvoudenní prasátka a udělal s Renátkou obřad, tak se mi dělalo zle. Nic bych nedala za to, že jako malý harant trápil všechno, co mu neuteklo. A dneska chytá mouchy a dělá jim wellness.

54
Jája
Reagovat

Netrénuje smažka na vstup do nějaké pošahané sekty, kdy bude jako guru mmj odháčkovávat a vést k životu před vznikem civilizace? V tom případě tu záchranu myší beru – aby mohly sloužit jako potrava při obřadech.

55
Aža
Reagovat

@anonym: @Jája:
Na farmě se už pohřbívaly kačenky s obřadem.
Co se mi moc líbilo ze stovky diskuzních blabla v N.Č…:
Farma je vysunuté pracoviště pro psychiatrické léčení v přírodě…..
Ještě nás toho čeká, není a půle farmy, ale jsme odolné.
Nejvíc mě udivila Šubadub, jak vážně ho brala a s očima v sloup ho chválila za dobrý
skutek…..
Ještě z toho nemá farmář Martin varieté. Po všech těch tvrdě odpracovaných
farmách ?

56
BarBora
Reagovat

FT volili farmári, zvolili Dominika. Súťaž vyhrali nevipkári, strany sa vymieňajú.
Nuž, Dominik zostane medzi svojimi, mala som pocit, že by celkom rád bol dostal medzi VIP, ale možno sa mýlim.

57
BarBora
Reagovat

Silvia mala vlastný domček? Toto je čo za Farmu?
Aby mohla byť so svojou dušou a ešte neviem čím? Fúú tak toto je sila.
A Dominik asi naozaj nie je taký tľk na akého vyzerá, radšej ju nevníma.
Inak, jednomyseľne odhlasovali, že tá čudná osoba môže spať v domčeku, aj keď nie je na území tzv. chudobných.

58
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Díky za info !

59
BarBora
Reagovat

Kopec času sa tam hádali s Jurom o rajčinu, ten chlapec je ako malé decko. Na zajtra pripravili viac jedla ako bolo zvykom, aby sa všetci mohli poriadne najesť, tak uvidíme.

60
BarBora
Reagovat

Škoda že nedali autentickejšie reakcie vipkárov, zostrihali to pre nich veľmi prijateľne, nebolo tam ani to „do riti“ od dvojičiek. Mikla, vraj, keby nešiel na Farmu, tak by išiel na odvykačku. Opäť predviedol pár výstupov, no, treba vidieť.
Bývalí „chudáci“, snáď až na Jura, zatiaľ bez straty kytičky.

61
Jája
Reagovat

Uf… raději si budu sedět na prstech.

62
Ajda
Reagovat

Jaj, Miklo zná plno bohatých s těžkým životem. On je chudý hlavně duchem, takže on má život bez starostí, jen okolí trpí.
Co je to za výměnu, když netáhli na seno se vším všudy.

63
Svitka
Reagovat

Souhlasím, že borisovci nám mohli pustit víc bezprostředních reakcí býv. VIPáků po výměně. Tedy, ne, že by Jurkův boj o rajčinku nebyl zábavný a poučný. Zbytečně moc času se třeba věnovalo stěhování Silvinčiny chaloupky. To, že jedna z dvojiček nemůže najít pyžamo, je taky „zásadní problém“.
Trenérův monolog byl výživný – nebudou mít povinnosti, večer si sednou ke stolu, budou si povídat, jíst, popíjet vodu…. Vždyť kromě té vody to na druhé straně za plotem probíhalo stejně, ne?
Juro s Karin – snažím se, seč můžu, nemoralizovat mládí, ale nedá mi to – zdá se, že jsou vzorkem části mladé generace, která je vychovávána k přehnanému sebevědomí , egoismu a dravosti. Anebo je to součást jejich taktiky?
Dominikovi budu držet palce, aby se mu dařilo.

64
anonym
Reagovat

Ten Mikla je neskutečný vůl, jinak to napsat nejde :-)
Převoz myšiček v urničce na ostrůvek. Podkopávání domečku s úmyslem převozu, vracení se na stromy, mně to silně připomíná filmy Trošky, ale tam se tyhle krávoviny dělaly s úmyslem pobavit, tady je to tvrdý fakt. Blbinec na čerstvém luftu u vody, Na co by Mikla chodil na psychiatrii, na Farmě si taky přijde na své :-) O ostatních raději nemluvit, taky už mají dost :-)

@Jája: Hleď ty packy hezky používat :-)

65
anonym
Reagovat

@Svitka: Dominikovi se v duchu trošičku omlouvám, on až tak opožděný není, zadrhává se a proto míň mluví a hůř se vyjadřuje. Taky mu držím palce, snad ho nesežerou :-)

66
Prochor
Reagovat

@BarBora: Mně napadlo v souvislosti s výměnou tohle- kdyby neodešla nemocná cikánka, tak by se twinsky vracely až teď za zraněného Imra. Kam by se vrátily? Mezi původní bohaté (VIP od kterých odešly) nebo mezi nové bohaté (původně chudáky) ?
Ony sami po návratu argumentovaly že odešly od bohatých, tak se vrací zase k bohatým. Jsou vůbec někde napsaná pravidla téhle farmy ?

67
Prochor
Reagovat

Ještě mně překvapilo, že na FB píší, že si VIP – noví „chudáci“ sebou vzali matrace. Takže chudáci budou spát na matracích a boháči na holém dřevu? Tedy pokud si bývalí chudáci nevzali sebou svojí slámu:-)) Tady už zůstává rozum stát.

68
Aža
Reagovat

S radostí jsem očekávala, jak si chudí budou užívat postele s matrací a hýkat blahem. Čekala jsem jak dvě makronky si lehnou do dolíčku, vyleženém chudými.
Co je to za výměnu?
Berou si s sebou vymoženosti bohatých a chudí si to nechají líbit, Prý by ze sena měly alergii a musely jíti k lékaři…. S jakým očekáváním šly farmu?
Farma potvrzuje známé pravidlo, čím větší magor, tím větší úspěch.
@Jája: ručičky nebojte, vy se brzy rozjedete….

69
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Vedieť to neviem, ale som presvedčená, že dvojičky si návrat k „boháčom“ s borismi vyjasnili už dopredu, boli si až príliš isté že nepôjdu na slamu. Inak by sa nevrátili a preto si myslím, že aj teraz by bol postup obdobný. Ale netušili „zradu“ …asi 1x tieskam borisom.

70
anonym
Reagovat

@BarBora: V žádném případě borisovcům nefandím,ale myslím si, že tohle VIPáci nečekali :-D A že si sebou odvlekli co se dalo je v jejich rozhodnutích. Šmahela mluvil z cesty a dojičky byly naprosto vykolejené. Abstinent si buduje svoje hnízdo a začíná prudit, jen tak dál :-D

71
anonym
Reagovat

@Prochor: Zřejmě si vzali to, co si dovezli. Tedy to, co jim bylo povoleno si dovézt. Taky bych je ráda viděla na seně, ale matrace jsou zřejmě jejich majeteček :-)

72
Jája
Reagovat

@anonym: Nejen dojičky mají pohodlíčko na matraci a záclonky ve spálni, ale i o mimozemšťanku se borisové pečlivě starají. To se na Farmě hned tak nevidí, aby domek cestoval za nájemníkem. To ho budou stěhovat i k duelové chatce? Foto dole pod Teleránem.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1936194_sklamany-imro-po-nutenom-odchode-takito-ludia-na-farmu-nepatria

73
Prochor
Reagovat

@anonym: To bych ještě bral ale je divné, že ani jednoho z chudých nenapadlo si vzít s sebou na farmu matraci. Zatím co VIP to napadlo všechny do jednoho. Buďme rádi, že si VIP nevzali na farmu rovnou karavany:-)

74
Jája
Reagovat

Trenér bude trénovat jako sluha, kdo mu bude sekundovat? No tak teď tomu už vůbec nerozumím, hnědé zástěry mají tři ženské – dojičky a šubaduba. čas 0,06 https://www.youtube.com/watch?v=CQiQiD1xJQE

75
JanaH
Reagovat

@Jája: já vidím ve sluhovském dva bývalé FT. A těm to obzvlášť přeju, včetně duelu. :-)

76
Franz
Reagovat

Vždyť jsem to tu už psal dříve, že dvojičky byly minulý týden v pondělí v ránu na Markíze, jako po vyřazení. Takže tento týden budou asi v duelu a vypadnou, nebo nejpozději příští týden.

77
anonym
Reagovat

@JanaH: Renátka a tak se snažila Dominikovi vypovědět, že má stejné děti :-) Ten druhý nevím. Ale přála bych to Šmahelovi, pokud má pocit, že nemusí jako „chudej“ nic dělat, tak ať si užije zvířátek a hnoje. A druhému bych to přála Miklovi, on ty zvířátka miluje a mohl by na nich odčinit to, co kdysi špatného udělal :-)

78
anonym
Reagovat

@Franz: Že by si je Renátka vzala do duelu? Ach jo, kde je ta vzájemná láska a porozumění? :-)

79
Lady XL
Reagovat

@Jája:
Hnědé zástěry jsou znakem chudých ne sluhů… Fakt sluha Renátka :-) to jí přeju. A jestli cukřenky chtějí ven,tak to se lehce s Renatou domluví… Ta bude ráda,že nevypadne.

80
BarBora
Reagovat

Začala som Farmu sledovať dosť neskoro, bolo tam tá Silviina búdka niekde zdokumentovaná? A na základe čoho vlastne má takéto výsady? Veď keď má duševné ťažkosti nech sa netrepe na Farmu. A aj darovanie života je blbý výmysel, o búdke pre holuby čoby duelantskej už nevraviac. Nechcem byť zlá, ale keby to bolo na mne, hnala by som Silviu čo najskôr do duelu, ale oni budú na ňu do aleluja brať ohľad, akoby bola chorá…

81
Jája
Reagovat

@Lady XL: Oni už mě nakazili, taky asi půjdu na nějakou psycholéčbu nebo… žeby ten němec, co mi imervére schovává brýle, musím se vracet, abych si vzpoměla, že jsem si chtěla uvařit kafe etc. etc. ? Že já si raději neseděla na prstech, takhle veřejně ze sebe dělat … cožeto?
Oni mě tak včera rozhodili, že i ty pitomé zástěry si pletu. :D Ale všimla jsem si jak se dojičky mění z cukrátek na citrony. Ty holky, když něco není dle jejich představ, ztrácejí kontrolu v mimice a jsou vlastně od přírody škaredé, citově nevyvážené, že si s Jachtařem mohou podat ruce.

82
Aža
Reagovat

@BarBora: Silvia byla od počátku představená jako
zvláštní duchovní poradce pro farmáře.
ÚDAJNĚ je nadaná nadpozemským věděním, zná kontakty na nebe a IT … s kterými
měla „pohovory“.
Není obyčejnou farmářkou, spolupracuje s oběma skupinami a je snad i chráněna
před duelem. Dle mého má blíže k VIP osobám.
Celé je to už praštěné a jak vidět, zbláznil se už i Farmář Martin a režie.
Takhle se nerozmazloval ještě nikdo…… hlavně, že přestěhovali 2 myšičky, ale že
myšičku připravili o 3 holátka, která předtím schovala, není řeči…..:)))))

83
BarBora
Reagovat

@Aža:
Ájejej…takže zvláštny duchovný poradca pre všetkých farmárov! Väčšiu blbosť si už nevedeli vymyslieť? Tam švitorí nie len Silvii, ale aj tomu, čo to spískal. Nebol on ten mimozemšťan?
Keby mi ona chcela ísť duchovne radiť, v momente beriem nohy na plecia. Mne sa na ňu aj zle pozerá, nie len počúva. A ak nepôjde do duelu, tak tam bude trčať až do konca? Zlý sen.
Dík za informáciu, až tak ma táto Farma nedostala, aby som to napozerala dozadu.

84
Prochor
Reagovat

@Jája: Celé stěhování bylo zbytečné. Stačilo prohlásit území chudých za území bohatých a nemuseli stěhovat ani matrace ani celou chatku. V tomhle ohledu se pro VIP stejně nic nezměnilo. Se stěhováním chatky se ale muselo počítat protože ji vyrobili jako neukotvenou bednu, která se dá celá přenést jeřábem:-) To znamená že kdyby byla přes noc velká voda tak Šuvadová pluje po nádrži jako Noe:-)

85
Prochor
Reagovat

@BarBora: Podle toho, co jsem viděl by duchovně poradit potřebovala nejvíc Šuvadová.

86
anonym
Reagovat

@BarBora: No vždyť ona zdravá není a je jich tam postižených víc :-)

87
Fixa
Reagovat

@Prochor: Příjde mně líto, že nebyla povodeň, tu budku šamanky Silvy bych ráda viděla plavat na rybníku.

88
BarBora
Reagovat

@Jája:
Áno, dievčatá nemali toľko rozumu ako Katka Brychtová, tá odtiaľ zdrhla len tak mihlo. Mohli zostať v pamäťi ako milé a usmievavé, no neodolali pocitu „vyvolených“, šok zo zmeny pozície nedokázali zakryť čo ako sa snažili a nie len ony, bod má u mňa Renáta, za ten pobavený smiech…ale jej asi záleží byť hlavne medzi “ vip“ a je spokojná.
Dvojčatá objektívne nie sú škaredé, len tie skoby z tváre akoby im vekom vytŕčali stále viac a viac.

89
Jája
Reagovat

@BarBora: Vzhledem k tomu, že je vlastně teď na farmě vidím poprvé (pro mně jsou čistý nepopsaný list) tak eviduji jen to co teď vidím. Ze sladkých umělých tvářiček se mění tak, jak to odzrkadluje jejich nitro. Naučené úsměvy, postoje, půlené věty, zhýčkanost v kontrastu s realitou bez rozmazlené hygieny, kontakt se zvířaty – pro ně až moc blízký, na koupání voda v rybníce – absolutně nepřijatelné fujky. Následkem toho zhrubnutí rysů na – pro mně – škaredky, což ani makeup nezakryje.

90
Aža
Reagovat

Už ani nevím zda Šubaduba je tak hájena, že jí není možno dáti do souboje.
Ví snad někdo, jak to je ve stanovách? Asi jí nebude umožněno bojovat za hlavní
cenu, to by bylo nespravedlivé.
Nedivím se, že chudí běduji, jak jim bylo dobře u nich na slámě. Ted musí i vyvařovat
pro chudé. Když ale je to napůl. a nemají matrace…. měla by tak vypadat i dělba
jejich práce.
Cukřenkám už dochází cukr v cukřence, pomalu se stávají z hereček octové mušky.:))

91
BarBora
Reagovat

@Jája:
Sú v šoubize od detstva, moc to nesledujem, ale za tie roky sa nedalo si ich nevšimnúť, vždy akurátne, usmiate, ako tu na začiatku, ale v takejto situácii ich vidím 1.-ý krát a čudujem sa, že do toho išli. Tu sa po nejakom čase každý odkope a máš pravdu, ale ja som tým „objektívne“ myslela skôr črty tváre, nie dojem. Ten išiel rapídne dolu, aj keď som ich nikdy neobdivovala. Citróniková zmena je badateľná.

92
JanaH
Reagovat

@BarBora: ano, budka byla zdokumentovaná hned ze začátku. :-D Sylvia vysvětlila, že se takto dohodla s produkcí. Patří mezi Vipáky a před duelem chráněna není. Já jsem aspoň toto info nepostřehla, zato jsem postřehla, že se baby mezi sebou bavily o tom, že by byla v duelu snadným soustem. :-) Že je „duchovně“ k dispozici oběma skupinám a že ve svém šmajchlkabinetu tyto duchovní potřeby farmářů uspokojuje jsem postřehla taky. A nejen duchovní, viz třeba otlapkávání Šmahelova zadku. :-D

@anonym: Je to falešnice falešná. Protože s pláčem na krajíčku počastovala Dominika šupinou ještě předtím, než věděla, že bude zase chudá a bude moct být služkou. :-D

93
anonym
Reagovat

@JanaH: Ve vesmírné energii se nevyznám, ale třeba otlapkávání zadku zabírá na páteř :-)

Renátka se snažila, lezla a lezla a nějak jí to nevyšlo, jestli Dominikovi nikdo neradil a výběr byl jeho vlastní, tak je to kluk chytrý víc, než to původně vypadalo :-)

94
anonym
Reagovat

@JanaH: Tedy je fakt, že to bylo před sociální výměnou. Teď mi to došlo :-))) Ale stejně mu podlízala:-)

95
JanaH
Reagovat

@anonym: to musím prubnout… to otlapkávání. :-DD

96
Jája
Reagovat

@JanaH: A budeš ty otlapkávat nebo se necháš? :D :D
A když bude dobrý půjčíš? :D :D :D

97
JanaH
Reagovat

@Jája: zkusím obojí a uvidím, co zabere líp. ;-)

98
BarBora
Reagovat

Űloh majú o dosť menej, resp. nie tak náročných ako v minulosti, tak sa tam nepretrhnú, možno okrem Imra a Dominika, ale toto je mizerná Farma. Varili hlavne sluhovia, že sa im tam proti pravidlám (ak nejaké este sú) motali „vip“ bola pre nich skôr zašiváreň, aby nemuseli do smradľavého reálu. Ibi sa len moce, Michal furt kritizuje druhú stranu, Šmahel ohuruje svojimi „intelektuálnym“ výplodmi, Robo sa hrá a tiež ohuruje, zvyšok chlapov si ani velmi nepamätám, nezaujali. Aj asi robia, ale že by sa išli pretrhnúť som si nevšimla.
Juro je kapitola sama o sebe, len robį neplechu a keďže nám nemajú čo zaujímavē ponúknuť, tak do úmoru dávajú jeho divadielka. Bieda.
Za iných oko!lností by som bola určite viac kritická aj k „chudobe“ (bývalej), ale v tejto zostave som rada aspoň za nejakú človečinu. Možno sa to ešte niekam pohne.

99
Aža
Reagovat

Kazatel Robo rozvěsí po stromech své logo…..
zdá se, že jsem se nemýlila,
i čoko- kraslice ukazují s fábory své HOGO FOGO..
Jano makat nebude, ale je mi líto Karin, že jí odstrkují, to si nezaslouží.

100
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Dík za info.

101
BarBora
Reagovat

Dominik za sluhov zvolil Renátu a Miša, ceril sa pri tom na celé kolo, liezlo to z neho ako z chlpatej deky, ale dočkali sme sa. Mišo len ťažko skrýval sklamanie, že D. jeho dobré rady ocenil týmto spôsobom.
Ibi si svoj diel práce odžvatle pred kamerou, Robo namiesto roboty stavia svoj brloh, všetci ho radšej nechajú tak, lebo veď vedia, že “ keď má byť v pohode, tak musí byť v pohode“, naštval ho Šmahel a pílka.
Juro škoda reči, dvojčatám zadal Martin zbierať hovienka a Silva ho navigovala, kde má postaviť jej búdu, aby sa mohla dobre vyspať, minulú noc zle spala, bola nekľudná, čo vlastne ráno…. ach jaj. To bol celý jej prínos, potom som ju videla už len sedieť… márnosť nad márnosť… že jej nedochádza jej trapná účasť na tejto tragédii. Táňa s Mišou v pohodičke robia ríbezlák, Karin sa tiež čo to snaží, len mašurká ju akosi nechcú poslúchať, ale s Jurom (!!!!) stavali agility pre týchto nezbedníkov. Prišiel aj kováč, učil ich kovať nože a nejaký háčik, to je asi najťažšia úloha. Dvojičky už opäť nahodili úsmev a doporučujem si všimnúť Martina, ako sa skoro posral, aby mohol vyplniť Silviinu prosbu o prenesenie búdy.
Inak v miernom tempe sa aj pracovalo, dohadovali sa s Jurom (už ho nemôžem počúvať) a tak.

102
Aža
Reagovat

@BarBora: Boduješ, krásně napsáno.
Jen aby také kraslice sebrali jeho hovénko, až se Martin pokaká….. potřebovaly
by pinzetku na kozí bobky…..

103
Lady XL
Reagovat

@BarBora: diky za info!

104
Jája
Reagovat

Šubaduba mění svět a matematiku zvlášť. :D
Jedno jablíčko, dokáže rozděliť na 3 poloviny „…jedna polka Veronike..druhá Danielke…hmm..a tretia mne.“ To je teda mimozemská Milka, Ať už se zbalí, do kufru si přibalí smažku a oba vyfičí do nejbližší léčebny. Nevím, co ti dva hulí, ale je to síla.

105
anonym
Reagovat

On jim donesl jeden a půl jabka, každá měla půlku:-) Ezoterička si tu svoji držela v ruce:-)
Dělení jak dělení, ale zarazilo mě, že se i dříve dělili: „šak vieš, Dominik, dělili sme sa, šak vieš“ :-D já jsem si tedy nevšimla, že by jim ráno kromě odporné kaše už na pohled, kterou dojičky nepapají, páč je potom bolí bruško, nosili chudým ještě něco jiného a už vůbec ne ovoce, prý to bylo proti pravidlům, jednou jim tam odpočítali meloun a najednou se ohánějí nějakým dělením :-) To je skvadra, nakopat jim zadky.

106
Svitka
Reagovat

@Jája: 104- Tři poloviny jablíčka mě taky zarazily, ale asi to u Vesmírných lidí mají jinak, protože tam funguje pátá, či kolikátá dimenze.
Kdyby ti dva skutečně měli nějaké zkušenosti s prací s energií, tak by si uměli v případě potřeby poradit a nemuseli by stavět pohodové přístřešky a stěhovat budku.

Jedné cukřence po ránu pískaly průdušky, tak snad lehký odér ze slepičinců a jiných bobků vytvoří příznivější vzdoušek pro dýchání.
Juro mě hněte čím dál víc. Jako jediný osobní úkol na farmě si vytyčil se zviditelnit, což se mu úspěšně daří. Jestlipak o člověka jeho vlastností se budou hlavouni ze šoubyznysu prát? Po určení sluhů si hned u Miša jistil, aby mohl na farmě zůstat dál. Tak se máme na co těšit. Rajčinková aféra zřejmě nebyla poslední.
Karin je mi líto. Chuděrka, lákala chlapy, aby se sní šli okúpať a – nezájem.
Doufám, že nám borisovci ukáží, jak se všichni popasovali s kovářským úkolem. Představila jsem si sama sebe a ouvej! Na jedné z minulých farem vyráběli zvonce a jestli si dobře vzpomínám, dělal to jeden nebo dva za všechny.

107
Jája
Reagovat

@anonym: To jsem si nevšimla. Proč vlastně jarmarečnice jedí za dvě, když jsou tam za jednu? :)

108
anonym
Reagovat

@Jája: To ví jen Silvinka z křišťálové koule :-)
Pěkný pohled byl na přenesenou chaloupky, o kterou bylo opřený koště, chyběla jen kuří noha:-)

109
anonym
Reagovat

chaloupku :-)

110
Fixa
Reagovat

@Jája: I já si myslím, že šaman Robo se šamankou Silviví jsou pod „vlivem“. Nemusí nic hulit, stačí i předepsané (či jinak získané) medikamenty. Jejich chování je velmi nepřirozené. Robo skáče po stromech jako Tarzan, Silvia se svým „ulavaným“ pohledem nenahání strach jen Dominikovi, ale mně.

111
Fixa
Reagovat

@Jája: I já si myslím, že šaman Robo se šamankou Silviví jsou pod „vlivem“. Nemusí nic hulit, stačí i předepsané (či jinak získané) medikamenty. Jejich chování je velmi nepřirozené. Robo skáče po stromech jako Tarzan, Silvia se svým „uplavaným“ pohledem nenahání strach jen Dominikovi, ale mně.

112
Aža
Reagovat

Poučila jsem se , už nikdy nebudu koukat na tu….píííp farmu v noci.
Nemohla jsem spát a mozek stále hlodal, proč mě ty jejich píííííp příběhy tak berou,
že nastavuji noc…. no pííípíííí…
Však nebude dlouho trvat a vypíííípaná bude celá mluva farmářů……
Čekala jsem, že se do duelu pohrnou cukřenky, ale vypadá to tak, že se připravují vyloučit línou vešku, to zase bude od něj kéécůůů.
Leda, že by kazatel Robo převezl vešku, coby ohrožené zvířátko na ostrov.
Šubadka by mu k tomu mohla popřát hezký den.

113
Lady XL
Reagovat

Ahoj, ještěže tu píšete, co se tam dělo…, jsem bez info. Už druhé video mi nejde po stažení přehrát…, tak nevím, co se děje. Tak snad do třetice….

114
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Taky mi stahování párkrát stávkovalo, tak už jedu z archivu, reklamy jsou snesitelné oproti jiným tv.

http://videoarchiv.markiza.sk/video/farma/epizoda/12967-farma-x-18

115
Prochor
Reagovat

@Svitka: Rozdělení jablka na 3 x 1/2 = 1,5 jablka je tzv „vesmírné množení jablek“ čili teorie relativity v praxi. Za tyto zázraky by měli přenášet domeček i se Šuvadovou uvnitř aby se fyzicky nemusela namáhat.

116
Lady XL
Reagovat

@Ajda: díky, potřetí už se zadařilo :-).
Tak nestačím zírat…, občas už ztrácím „přehled“, kdo je chudý a kdo bohatý, respektive – kdo je zatím normální! Bohatí (bývalí) se chovají pořád jako bohatí, tzn. že občas pracuje ten, komu se chce a Mikla dělá svoje doupě a zpracovává na to dřevo, které může taky časem chybět…. Jen mají méně jídla – tedy aspoň pro kamery. A pomlouvají soupeře zrovna stejně. Bývalí chudí jsou volajako zmätení…., občas zapomenou, že jsou už bohatí, což se projevuje tak, že se hádají o jídlo, kterého mají nyní víc a mají možnost ho rozdělovat a při Martinovi chtějí odcházet pracovat, když nemusí. Ti, co nepracovali jako chudí, rozhodně pracovat jako bohatí nebudou – zejména ten jeden tam přeci není od práce, ale aby ukázal, že je hodný, spravedlivý a umí se dělit o jídlo (na které si nevydělal a snědl by ho rád co nejvíce a přednostně) a toto přeci může dělat i pozici ležmo :-). Pak tu máme FT, který prosí a prosí a slibuje a slibuje. Zkrátka jeden velký bordel to je a ta bloncka tam, to je prosím hééérečka – ne k…a je to Bohúšu. Pardon – trochu jsem se rozjela. Ještě mi chybí Cukřenky s rukavičkami, jak sbírají hovínka – přijde mi že jen kůzlečí…, když je mohou brát tak lehce rukou…. Ale na to hnojivo je třeba řádný slepičinec holčičky! Duel bude každopádně zajímavý, protože oba dva sluhové jsou fyzicky celkem zdatní – jedna váhově, druhý je naposilovaný. Ona si nejspíš zvolí Karin, další varianta je Pocahontas. Mišo? tak to nevím kterého, aby měl předem jakousi výhodu, zvlášť když nechce vzít Jachtaře. Ostatní jsou těžší váhy, záleží pak na výdrži a štěstí. Do celebrit ani jeden z nich nepůjde, což je škoda.

117
Lady XL
Reagovat

celé to prohození bohatí X chudí je na nic, když jim seberou matrace… Vždyť jim podmínky pro spaní zhoršili. Jak jsem se dočetla, tak Cukřenky mají alergii na seno, tak proto mají matraci (ale myslím, že by jim mělo vadit i být v takové blízkosti při spaní). Nevěřím, že to jsou soukromé matrace ostatních, protože to by je pak neměli i ti dva z bývalých chudých – Renata a Milan. Brala jsem ty matrace tak, že to je jakási známka těch bohatých – mají postele i matrace. No být těmi novými bohatými, tak si dojdu aspoň pro tu slámu. Rozhodně bych řešila víc to spaní než jídlo.
Už tu lecos zaznělo ohledně přenášející chatce, podle mne jí fakt chyběla už jen ta kuří noha, kouř z pomyslného komína a Šubaduba ve dveřích…
Zase ten děj tam trochu upadá a rozplizuje se …. Prostě pionýrák či odvykačka pro dospělé. No co? Ranní nástupy tam jsou, jen chybí vlajka, svolávání k jídlu taky a různé táborové hry zvané stavění agility pro prasata taky…. :-). Občas jim dojede kulturní program – Martin, kovář, rybář. No co jim chybí??

118
anonym
Reagovat

@Prochor: Jak to bylo s jabkama je napsáno výše, ale to je vcelku jedno, já přehlídnu spoustu věcí a jsem ráda, když tady najdu vysvětlení:-)
Jen ještě: 3 x 1/2 = 1 1/2 když už. Ovšem to neznamená, že Silvinka není mimo, že? :-)

119
Prochor
Reagovat

@Lady XL: On je to trochu konglomerát – trochu farma , trochu Survivor, trochy vila vyvolených. Já bych ještě navrhoval doplnit pravidlo divoké karty ze Superstar. Že by mohl Martin dát divokou kartu vypadlíkovi a příště by vypadli oba duelanti :-) Když sranda, tak sranda.

120
anonym
Reagovat

@Lady XL: naprosto pěkně jsi to vystihla :-D Ani jeden z táborů nezměnil chování a postoj k práci a s tím, že si měli odnést seno? Tak to mi vůbec nedošlo:-) Určitě by nespali na tvrdém, otloukat se na prknech. Bohatí se změnili na chudé, ale majeteček si ponechali.

121
Svitka
Reagovat

@Lady XL: Téma lůžkovin je taky vděčné a rozvinutelné do šíře. Čí jsou matrace, nám asi zůstane utajeno, ale jsou, stejně jako ptáčci, stěhovavé, a pravidla k nim, samozřejmě, jako vždy u borisovců, záhadná, pokud vůbec nějaká existují.
Mě zaujalo sdělení ex FT, že povlečení po Renátce nepral, po sobě taky ne a pochybuji, že Domi se s tím bude zalamovat. Jestliže se farmy vysílá s cca 3 týdenním zpožděním, tak tihle FT ještě měli nejspíš v noci teplo a jejich tělesné schránky vyprodukovaly leccos.
Alergie cukřenek na slámu mě nutí k otázce, proč se krucipísek hlásily (nebo souhlasily s účastí) na farmu. Neznám farmu, kde by se tento zemědělský produkt nevyskytoval.
Do duelu předběžně tipuji – ženský a s dvojičkami.

122
BarBora
Reagovat

@Aža:
Dík.

Videl niekto celevritné pipinky ťahať sa na Farmu s matracmi? Na FB niektorí tvrdia, že je to ich osobný majetok. Len potom nerozumiem, prečo si aj druhá strana nepriniesla matrace. Aj tie matrace sa mi zdajú rovnaké, asi ich „kupovali“ v rovnakom obchode. Ja si tiež myslím, že matrace patrili k posteliam pre tzv. „boháčov“, ale fajnovky si vydupkali odchod aj s matracmi. Len mi nejde do hlavy, že tak veľmi chceli na Farmu tieto zbytočné nemehielka a to tak veľmi, že aj scenár tomu prispôsobili, s veľkorysými ústupkami. Čo tým vlastne sledovali?
A načo toľko “ vip“? Farmu som rada pozerala z celkom iných dôvodov. Znelky boli predtým lepšie, aj prostredie, zápletky a taktizovanie zaujímavejšie, teraz je to zjednodušené na dve skupiny, práce len také, aby sa fajnoví nebodaj neupracovali. Vlastne sa ani nemáme moc o čom baviť… O matracoch, mimozemšťanov atď.

123
BarBora
Reagovat

Prečo mi čaká príspevok na schválenie?

124
Jája
Reagovat

Dnes bude mít Šubaduba a jarmarečnice velký svátek. Smažka se urve z řetězu a předvede u rybníka nudataneček. Ovšem bude se chlubit jen do doby, než vleze do rybníka. Pak už bude probíhat hledání pimprlíka.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1936344_horuci-kupel-v-jazere-chudobni-ukazali-takmer-vsetko

125
Aža
Reagovat

@BarBora: Loni se mi to stávalo také, když jsem
měla delší příspěvky, nebo více jak dva, třetí nevyšel. Objeví se za pár hodin, neboj.
V jiné diskuzi na př. na čt 1- povolí 1 příspěvek, pak napíšou….už jste přispěla, dejte
příležitost jiným…. asi to dělá automat.

126
Aža
Reagovat

V pikošce na sebe narazily dvě křehké palice…. Robo domlouvá jako otec Jurovi,
který se farmou jen plouží. Marný, marný , lína veš si vede svou, Robo ho nemá
rád, neuznává jeho rady….
Lidi na tebe budou plivat až příjde z Farmy, dělej něco….kdepak, Jura zase povyrostl,
na něj nikdo nemá,,, je to hrdovec.

127
Lentilka
Reagovat

Nesledujem veľmi túto Farmu ale z toho mála čo som videla ,mi príde že Kveta nakoniec môže byť rada že túto trapošinu nemoderuje .

128
BarBora
Reagovat

Nejdem ochraňovať Jura, ale na druhej strane, akú prácu odviedli Ibi, Silvia, Nízlové?

129
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Pravdu máš, toto je tak nízkorozpočtovē, že keď zaplatili najväčšie „hviezdy“, na ostatné už nezostalo, ani na farmu, lebo žiadna nie je. Aj tak si skoro celú tzv. farmu odmoderujú samotní tzv. farmári.

Čo myslíte, prídu nejakí pomocníci, banditi? Asi nie, čo by tam robili?

130
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Celebrity nemôžu byť zvolené za sluhov a samé sa rozhodnú či chcú pomáhať s úlohami , ktoré budú farmárom zadané – ani FT nemôže nikoho z nich nútiť do roboty .

Neviem či je to pre peniaze ,ale Kveta mala za mesiac 6 000 € a Evelyn má
7 000 € . Napadá má že sa možno medzi kompetentnými našiel niekto ,kto má v sebe ešte trošku súdnosti a nechceli ju zosmiešniť pred celým
Slovenskom . Predsa si to nezaslúži ,a Evelyn je to jedno , nezapadá prachom. Pre ňu je to ,, nová výzva“ ako sa vyjadrila .
Na druhej strane by lepšie zaujala , keby bola na Farme ako celebrita – farmárka .

131
BarBora
Reagovat

Juro s Karin vyspávajú, až nedostanú raňajky. Večer sa títo dvaja pochytili so zvyškom skupiny, vytočili aj Dominika, ten vypustil na ich adresu pár „milých“ slov, Karin na margo toho sa prišla líškať druhej strane a pekne „svojich“ pookiadzala a nabonzovala na nich. U mňa skončila. Miňo išiel na výzvedy za D., ten ho berie ako spojenca, Miňo zas čiste racionálne, čo mu bude výhodné.
Renáta je pekne dvojtvárna, pred D. pekne, za chrbtom ho vozí. Mišo vypína hruď a pôsobí pri tom žensky, robiť čo najmenej, odpočívať čo najviac a drdlať.
Všetci pri stole, ide sa voliť duel, predtým veľká rozprava, pri ktorej aj skupine „vip“ asi došlo, prečo vznikol konflikt medzi Jurom, Karin a zvyškom.
Bude mužský duel.
Juro sa ospravedlnil, Karin nie, skôr ho stále hucká proti zvyšku skupiny.

132
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Nerozumiem tvojej reakcii ku mne, písala som o inom. Ale tzv. cebrity môžu byť volenē za sluhov, nemôžu byť volený tzv. bohatí.

Veď práve, mám pocit, že po zaplatení tzv. hviezd nezostalo na zvyšok programu. Čo sa týka Kvetky, myslím, že by za tých pár výstupov v mesiaci 7000€ rada vzala.

133
Lentilka
Reagovat

@BarBora: 127 – reagovala som na to ,že Ibi ,Nizlove ,Silvia veľmi nepracujú čiže oni ako celebrity – bohati , nemusia pracovať len keď chcú ,ani nemôžu byť sluhovia ale do duelu môžu byť vybratý

134
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Pardón, mala som dva príspevky pod sebou, myslela som, že sa jedná o ten, kde sa ja reagovala na teba.
Teraz už „celebrity“ nie sú bohatí, ale ak bohatí nemusia pracovať, tak nemusí ani Juro. Je to na každom a mnou menovaní sa prácou nepretrhli ani ako chudobní. A keď môže vyspávať cez deň sluha Mišo a ešte sa naparovať a hubovať FT, tak niekde je chyba a nie len u Jura.

135
Jája
Reagovat

Ibimu dnes skládám poklonu. Moc toho nenamluví ale dnes to stálo velký aplaus před nastoupenou jednotkou.

136
Lady XL
Reagovat

Díky za info!! Taky si myslím,že tam je už anarchie ,když sluhové nohou spát během dne a chudobní,ať je to kdokoliv,tak taky. Už dávno měly být tresty…. Karin už je hodně přes čáru,jí bych dala momentálně mezi chudé a tím potrestala všechny,protože by s ní byli k nevydržení pro všechny :-).

137
Lady XL
Reagovat

Díky za info!! Taky si myslím,že tam je už anarchie ,když sluhové nohou spát během dne a chudobní,ať je to kdokoliv,tak taky. Už dávno měly být tresty…. Karin už je hodně přes čáru,jí bych dala momentálně mezi chudé a tím potrestala všechny,protože by s ní bylo k nevydržení pro všechny :-).

138
Prochor
Reagovat

@BarBora: Lidi si myslí, že Kvetka by tuhle šílenou řadu zachránila. Ale protože je to omyl tak je dobře, že Kvetka v tomhle cirkuse na kolečkách nefiguruje. Alespoň pro Kvetku je to dobře že se za sebe nemusí stydět jako třeba Martin na kterého už je smutný pohled že se nechal natlačit do role úplného šaška.

139
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Túto radu ani nepovažujem za Farmu, je to akýsi nepodarený kočkopes, kde moderátor funguje len akýsi ohľasovateľ, ktorý sa tam sem tam zjaví. Evelyn to niekedy vyjde lepšie, niekedy horšie, ale v podstate ani nemala šancu sa tam nejak udomácniť, Kvetka to robila dlhē roky, je vzhľadovo atraktívnejšia, ľudia si na ňu zvykli ako súčasť Farmy. Mne sa v tejto roly nikdy nepáčila, aj keď inak mi nevadí.
Neviem čo si myslí Kvetka a ako by sa tam mala zhovadiť, myslím, že už bola viac krát kritizovaná a aj tak pokračovala. Je to práca za slušné peniaze, mne absolútne nechýba, aj tak ma nudila.

140
Lady XL
Reagovat

Dokoukala jsem. A nějak si uvědomuji, že ta Evelyn tam vlastně není slyšet teď vůbec co? Je tam jen na duel a soutěž…? No slušné peníze za to málo. Ale to je její věc.
Jsem furt tak nějak v šoku z těch dvou mimoňů a teď nemyslím Šubyduby Arizonu a ani Miklíka. Ale Karin a Jachtaře. Přijde mi to už přehrávané, nechce se mi věřit, že by např. Karin až tak nedělala a šla proti pravidlům. Zrovna tak Jura. Jo může být lenivý (tedy je), ale že by se pak stavěl přímo proti FT, vždyť je to opět proti pravidlům a měl by mít trest. Vždy se aspoň předstírala práce… Jak píše BarBora – je to kočkopes, nic nemá žádný řád, žádné mantinely… Všichni jsou tam znudění a už přestávají projevovat jakýkoliv zájem o farmu. I ta Pocahontas se mírní a kameře nestojí za sledování…

141
Aža
Reagovat

Celou farmu dáme do sklenice, protřepeme, vylejeme a co toho bude za blevajz,
na to podíváme.
@Prochor: Z farmáře Martina se stal komik,
jede podle scénáře, nebo je už tak praštěný on sám?
Časy se mění, na každé farmě se vždy trochu ubralo na přísnosti. Dnes už to vypadá
jak kabaret, akorát herci – vymetení farmáři zůstávají stejně líní a neupřimní.
Mně se nezdá, že by někdo pracoval méně než líná veš, nemá konkurenci.
Karin mě už otravuje, dávala jsem jí více důvěry. Ten rozdíl mezi utahanou Tánou
a fotomodelkou Karin je už velký.

142
Lady XL
Reagovat

@Aža: Áno – protřepat, nemíchat… :-D :-D. Ono se zamíchá samo… Fascinoval mne záběr na Karin, když seděla, pomlouvala a hezky se u toho malovala jak na nějakou párty. S tím přeci nemůže pracovat, vždyť by se jí to rozteklo po tváři a všichni by se jí lekli…. ach jo, škoda slov. Myslím, že by měly být šminky i holicí strojky zakázané, byla by větší sranda – pro diváky.

143
BarBora
Reagovat

Keby Juro toľko nevykrikoval do sveta že je lenivý a robiť sa mu nechce, tak by ani tak nevytŕčal, tam je ich viac takých, akurát sú potichučky a urobia možno ešte menej ako on. Aj s tými paradajkami, „celebrity“ sa tak neštorcovali, dali si čo chceli a bez výčitiek svedomia, noví „boháči“ to vzali až moc poctivo, pritom na doplnenie pestrejšej výživy, podľa mňa, aj mali nárok. Problém je v Jurovom chovaní, akým spôsobom sa prezentuje, okrem toho, ze sa do práce nehrnie Ale na druhej strane, on, na rozdiel od Karin, nebežal na druhú stranu sa podložiť, dokonca sa aj pokúsil niečo napraviť, ibaže je v dvojke s Karin a tej už neveria.

144
anonym
Reagovat

Martin Jede podle scénáře, jak jinak. Stejně tak Evelyn. On sám by snad nechtěl mít barevné bydlení pro prasata :-) Jen příklad.

Květa mi nechybí. Musela skončit, skončila, kdyby nemusela, dál tam bude, takový honorář se neodmítá, zase tak slavná není,aby si mohla vybírat.

Jediné pravdivé jsou nadávky, lenost, podlízavost, žravost a taky u některých pracovitost :-)

145
Ajda
Reagovat

Se zpožděním jsem vypustila 122, bacha na slova, kde je -pipi- :-D

146
BarBora
Reagovat

@Ajda:
😂 dík, ale mohla si to už aj dať do koša.

147
Jája
Reagovat

Je vidět, že mají houno co na práci. Trapný pionýrský tábor, trapní přestárlí pionýři. :(
http://farma.markiza.sk/aktualne/1936544_mikla-vymyslel-novy-song-paradny-duet-so-suvadovou

148
Aža
Reagovat

@Lady XL:
Vedle Karin celý den, žhaví oko kamery,
jak by mohla jít na WC a nemít oční stíny !
Čeká každou chvíli,
že rozběhne se kariéra v Holywoodu.
Zatím na farmě ji stačí stěžovat si tetě voodoo.

149
BarBora
Reagovat

Do duelu s Mišom ide Robo.

150
Wally
Reagovat

Tak mi dnes došlo,že by mohla být Farma. Odpoledne jsem viděla včerejší díl, teď sleduju další a mám pocit, že jsem při sledování Roba a jeho projevů ocitla o 2 roky zpět a slyším Lálíka.

151
Lady XL
Reagovat

@BarBora: děkuji za info!! Uvidím, bohužel až v pondělí. Tak každá info pro závisláka vítána :-).

152
JanaH
Reagovat

Dnes opět došlo na moji oblíbenou Robkovu misku. :-D

A v duelu zas dojde k nějakým zvratům a dramatům.

153
Wally
Reagovat

Možná, že už jste to tu probírali. Ale…. Nejezdil Martin v pátek zhodnotit týden? V sobotu byla volba druhého duelanta a v neděli duel? A tady to vypadá, že Martin i duel jsou v neděli.

154
BarBora
Reagovat

Dnešný diel bol pokľudnejší, pohodovejší. Robo skladá piesne a vyspevuje, v dobrej nálade sa dokončujú úlohy,hlavne nože, Juro sa sem tam tiež posnaží niečo robiť, príde Evelyn a určuje sa 2.-ý duelant, Robo to berie v pohode. Diskusia pri stole bola tiež mierna a nejak si neviem vybaviť niečo extra zaujímavé v tomto dieli. Este boli nejaké výmeny účastníkov v posteliach.
V ukážke na zajtra Evelyn niečo hovorila ze je jej ľúto, neviem či sa niečo zvláštne stane…

155
BarBora
Reagovat

@Wally:
Nezostal kameň na kameni, ešte budeš oči kuliť.

156
BarBora
Reagovat

Duel aj Martin sú zajtra, cez víkend Farmu nevysielajú.

157
Wally
Reagovat

@BarBora: Máš pravdu. I jediný pevný bod Květky s mouchama na patce mi Borisové vzali. :( A taková jistota všech Farem to byla. :))

158
JanaH
Reagovat

@Wally: proč myslíš?
Mně se nezdá, že by bylo reálné to stihnout. Před příjezdem Martina ještě dohánějí nedodělky, hodnocení netrvá deset minut, na duel podnikají velkolepé stajlovací přípravy a samotný duel je akce na půl dne. To by bylo pro tuhle partu moc vysilujících činností najednou.

@BarBora: Wally myslela v reálu, ne v TV.

159
Wally
Reagovat

@JanaH: Volba druhého duelanta byla až po hodnocení Martina. I Květka se ptala jak dopadli, jaký byl týden, zvolili druhého a šli do chatek. Teda jestli si to dobře pamatuju.
@BarBora: Jak píše JanaH. Myslela jsem real ne TV sestřih.

160
JanaH
Reagovat

@Wally: jo, tak to bylo, hlásili Květině úspěch v mincích. Letos je všecko jinak, ale je to větší sranda. :-) Někdy až tak veliká, že si myslím, že se mi to zdá. :-D
No ale furt si myslím, že by to v jednom dnu nestihli.

161
Lydye
Reagovat

Prosím, není možné sem vložit dnešní díl?

162
JanaH
Reagovat

Sexuální loudil a všech buranů král „v pohodičke“ Peťo je mi teda stokrát protivnější než rajčinový Ďuri.

163
Svitka
Reagovat

Jen aby farmáři vyrobili dostatek háků (resp. háčikov) Protože Karin má na háku úplně všechno. Jestlipak tady ukazuje svoji pravou povahu nebo výsledek promyšlené taktiky? Na začátku říkala, že se přišla zviditelnit, protože chce rozjet podnikání. Být podnikatelkou ale neznamená jen řídit, organizovat a inkasovat. Hned na začátku podnikání zvládnutí např. nezbytného střetu s byrokracií vyžaduje mj. i sebezapření, o dalším nemluvě.
Peťo, sexuální loudil – to vystihla JanaH přesně :))
Kamery s nočním viděním jsou přínosné.
Zvědavost se mnou cloumá, copak se asi přihodí? Snad nedostane Robo další záchvat? V ukázce v záběru měl jaksi zkřivené ztuhlé rysy.

164
Prochor
Reagovat

Děkuju všem kdo sem přispíváte protože už nedokážu dokoukat žádný díl a raději si čtu Panáčka. Vyjímečně ale zkusím najít hádku o rajče protože chci zjistit, proč na FB vznikla nová roztomilá přezdívka Juro-rajčinka:-)

166
Ajda
Reagovat

@Lydye: Když zarolujete nahoru, je tam odkaz na archív, jiný zdroj sem nepatří.

167
JanaH
Reagovat

@Svitka: když on mně „v pohodičke“ Peter děsně připomíná loňského Staníka. Kombinace profesionálního „neodolatelného“ otlapkávače s vizáží katastrofa, sebevědomím v nebesích a lehkým průvanem v makovici, který si pečlivě obhospodařuje a hlídá svůj harém… to je na mě moc složité. :-D Já jsem nenáročný divák a je mi milejší čaroděj Robko nebo věčně zdutý Ďurko.

@Prochor: kauza rajčina se probírala v posledních třech dílech furt dokola, akorát na konci už se zmenšila na jeden centimeter. :-))
Zlí, zlí farmári, lakomci lakomí!

A co je zajímavé… včera už o rajčiny nouze nebyla, když si jich Jurko nesl ke smaženici plný talíř. :-D

168
Aža
Reagovat

@Lady XL: Jen aby ti nebylo do pondělí smutno.
Karin má velký prostor aby ukázala nejen své vnady, ale manifestuje
dokola svou nechut k práci, patřičně provázenou odpornými úšklebky.
Nechala se slyšet, že už nemá žádné hadry na sebe, které by tu střídala a tak pro
ni je to neštěstí.
Líný Juro už začal zpytovat svědomí, (v posteli), zda přeci jen nemá začít
něco dělat. Uznal, že překážkovou dráhu pro prasátka, musel po nich předělat
Dominik. Krásně ji nabarvili, spolu s cukřenkami.
Slíbil jim za pracovitost odměnu navečer, ovšem zdůraznil že potravinovou, aby
snad neočekávaly něco jiného…:)) Takže večer budou pro změnu DUO PAPÁTO.
Já jsem nyní napnutá z ukázky na duel, opět se něco stalo, zase bude malér,
Je tu někdo, kdo alespon naznačí.?
Halo, pane anonymus, dáte o sobě vědět ???

169
Aža
Reagovat

Jak dlouho mají bývalí chutí matrace ? Na prknech spí už jen Karin a Jura?
Sluhové mívali oddělené bydlení, mimo ostatní, jak to letos?

170
Franz
Reagovat

V ostatních sériích Farmy jsme už viděli hodně soutěžících, kteří se před celým Slovenskem dovedli ztrapnit, ale to co je tam letos za dementy to má opravdu sílu.
Ti dva, Karin a Juraj to je jen menší vzorek dnešní mládeže, Jejich lenost, arogantnost a primitivismus je fakt na vysoké úrovni. V jiných Farmách by okamžitě Martin chytl jejich kufr a vyhodil ho ven mimo farmu, anebo aspoň by jim poručil spát pod širákem přímo u jezera. Toto opravdu není ta stará Farma, toto je ozdravovna pro mentálně choré, a že jich tam je spousta.

171
JanaH
Reagovat

@Aža: Myšák je zřejmě stále ještě vyčerpán z detailních rozborů po milióntinách vteřiny u RO. Ona taková podrobná věděcká analýza dá zabrat. :-DDD

172
anonym
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1936714_farmari-v-totalnom-soku-twiins-ky-necakane-na-farme-koncia

Dojičky mizí a snad se už nevrátí. Traktorem ven a bráničkou zpátky :-)

173
Kara
Reagovat

To co nám letos nabídli místo Farmy je jen fraška. Kdyby to alespoň jinak pojmenovali, aby se fanoušci Farmy netěšili na něco co už se jim nepodaří vytvořit. Nostalgicky jen vzpomínám na první farmy, na které se dalo koukat a vždycky jsem se těšila na každý další díl. Tady mně vůbec nevadí, když v půlce u toho usnu.

http://farma.markiza.sk/aktualne/1936714_farmari-v-totalnom-soku-twiins-ky-necakane-na-farme-koncia

174
Kara
Reagovat

@anonym: Předběhla jsi mne s odkazem.
:))

175
Kara
Reagovat

Ještě před začátkem této farmy se psalo, že Twinsky mají exluzivní smlouvu, můžou odejít hned v prvních týdnech na nějakou svatbu, co už měly naplánováno předem a bude jim to umožněno. Tak se asi jedná o tento odchod. Všechny celebrity nejspíš dostaly možnost si do smlouvy dát své požadavky a tak mimozemšťanka má své apartmá, všem dodali matrace a daší vymoženosti. Můžeme očekávat i další nečekané odchody, když budou potřebovat mizet za svými kšefty.

176
anonym
Reagovat

@JanaH: Ovšem na této Farmě by mohl nabrat vesmírnou energii a dobít baterky :-D

177
Lady XL
Reagovat

@Aža: Děkuji ti :-) :-)

178
anonym
Reagovat

@Kara: Kdo zůstane žádný jiný kšeft nemá a zlatá to Farma pro něj :-D A kdo bude vyhozen v duelu je úplně v háji :-D

179
JanaH
Reagovat

@anonym: to jako myslíš, že analýza by nebyla na půl stránky, ale rovnou na celou? :-DD
Omlouvám se za částečné vykradení, ale když ono mi to tam sedlo jak prdel na hrnec! ;-)

180
Johana
Reagovat

@Aža: já teda nevím, jak to je letos, ale není náhodou velký malér přespávat v domku farmáře týdne?
A není dnešní duel zbytečný, protože stejně by se měl vypadlík za dojičky vrátit, když už se nemůže vrátit Zambo. Chaos letošní farmy nabírá na intenzitě a těším se, až už konečně někdo v duelu vypadne regulérně a následně se nevrátí.

181
anonym
Reagovat

@JanaH: Podle množství vesmírné energie a možná by přišla i složitější matematická úloha :-D Ale kde nic není, ani čert nebere :-)

182
anonym
Reagovat

@Johana: Letos se maléry nepočítají, ring je volný :-) Kdo co urve, to má, akorát byl menší malér s rajčinkou :-)

183
Kara
Reagovat

@anonym: 178 – A někeří čekají že se díky oživení na obrazovkách k nějakému kšeftu dostanou. Mimozemšťanka s Robem už mají ve svých hlavách přece hit, co tam společně stvořili a budou s ním válcovat hitparády :)))

184
anonym
Reagovat

@Kara: Jejich úvahy se shodují s tím, co mají v hlavách mimo hit, jestli tam tedy něco zbylo :-D

185
JanaH
Reagovat

@Johana: čo bolo, to bolo, terazky je všecko dovoleno.

Uf, veršíky v plánu nebyly, ale přepisovat to nebudu. :-))

@anonym: to zní až skoro dvojsmyslně. ;-) Sázet už se nebudu, stačí, že jsem bez bot, ale počkám si čím a jestli „občasník“ ohromí. :-DD

186
Jája
Reagovat

@anonym: Zmizely, protože jim došlo spodní prádlo. :D

187
Aža
Reagovat

@anonym: díky za pikošku, pod ní je však ještě
zajímavejší, kde je ukázka z duelu.
Oběma borcům spadla brada ze soutěžního úkolu, farmáři děs v očích a Evelyn
prohlásila, že nechce mít na dalším duelu sanitku.
To jsem zvědavá co to bude, snad je po tom děsném boji vrátí za cukřenky.
Zase jedna dřina v ringu nadarmo…. asi.

188
anonym
Reagovat

@Jája: Doufejme, že si za prvním rohem nenakoupí :-)

189
JanaH
Reagovat

@anonym: FT by měl sofort přepočítat mince!!!

190
anonym
Reagovat

@JanaH: Martin by případný rozdíl cvakl a ještě by se holkám uklonil :-DDD

191
Aža
Reagovat

Za povšimnutí stojí také piskoška v chatce pravdy s Robo a Modelem.
Pro ty, kteří neviděli… Robo tam rozebírá všechny bohaté se kterými
byl na farmě….. Dvojičky – nuly, (velký rozbor) jeho kamarádka ve
zpěvu vědma – tisková nula, dřív ji nikdo neznal,, Brichtová – nula, má jen Poštu.
atd – o jednom jak druhém. Jen on byl kvalitní známá VIP…. proč vedle něho na
farmu nedali opravdové VIP – (jmenuje pár lidí, kteří by si o něho ani neopřeli hůl…..)
Dvojičky už protestují v tisku a jsou zhrzené, jak se Robo, jejich velký kamarád vyjadřuje…..
O tento kus byl rozhovor na Farmě zkrácen.

193
anonym
Reagovat

@Aža: Co s ním, on snad za to, jak je vypatlaný, ani nemůže:-)

194
Svitka
Reagovat

Nevím, nevím, jestli se může vypadlík za dojičky vrátit, pokud neodešly ze zdravotních důvodů.
Komupak na farmě budou ty voňavoučké, slaďoučké, srdíčkové, sluníčkové, hvězdičkové, kytičkové … cukříky opravdu, ale opravdu upřímně chybět?

195
BarBora
Reagovat

@Svitka:
Tu sa môže hocičo, už bol raz aj darovaný život (Brychtová odišla miesto vypadnutej Renáty).

196
BarBora
Reagovat

@Aža:
Neviem či bolo ešte niečo inē, ale ak myslíš odkaz, ktorý sem dala Jája (165), tak tam sa práve čuduje, prečo za tzv.celebrity vybrali práve ich, seba tiež nešetril (opitá superstar). Seba nevyzdvihoval a v podstate to zhodnotil tak, ako by nás čítal. Na konci menoval tých, ktorí by si označenie „celebrity“ zaslúžili viac.

197
Aža
Reagovat

@BarBora: Máš pravdu, nějak jsem to přehlédla.
Omlouvám se. Už je toho hodně a jaksi při normálním denním provozu se stane..
Zítra mám výlet, tak duel uvidím až večer, možná v neděli… taky to snad přežiju…:)))

199
Lydye
Reagovat

@Ajda: Děkuji moc, už jsem na to přišla, moc díky.

200
Eman
Reagovat

Co je to?

Přidat komentář