Panáček v reality show

Farma X: Duel jak má být, nebo opět fraška jako doposud?!

28. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

duel

Díky vítězství v soutěži se z chuďasů stali boháči a naopak. Těšili jste se, že celebrity budou trpět na seně a těžce snášet nedostatek komfortu? Omyl, zase tak velká změna nenastala. Dominik překvapil, roli vůdce farmy zvládal dobře, i když to mezi dvěma rozhádanými tábory nebylo vůbec lehké. Z farmáře týdne sešup mezi sluhy čekal na Michala. Spal coby velitel, pospával i jako sluha. Líný Juro zažil těžkou křivdu, je z něj sice chvilku celebrita, ale na to nejmenší rajčátko si musel nechat zajít chutě, jak nespravedlivé.
Mužský duel některé překvapil, Mišo věřil, že ho kamarádi nezradí. Vybírá si za soupeře Roba, který z nich má větší šanci na návrat? Proběhne klasický duel? Nečeká nás zase nějaké překvapení, po kterém nebude jasné, kdo odejde, kdo přijde, už se to stává poznávacím znakem této Farmy.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 244
1
JanaH
Reagovat

Dominik se vytáhl, vydělal 45 mincí. Karinka se několikrát projevila jak blběna. Přijeli tři pštrosi.
A uvědomila jsem si, že letos mají opravdu moc pěkné všecky stavby, vymakané do detailů, žádné vratké chajdalúpky.

2
Wally
Reagovat

Odjeli dvojčata. Vypadalo to, že to bylo předem domluvené.

Duel
1- utek z vězení na šikovnost vyhrál Michal 1: 0
2- vědomostní vyhrál Robo 1: 1

nuda, nuda, nuda ach jo
chci staré Farmy!!!!!!!

3
Wally
Reagovat

3 – překvapení(pletení rybářské sítě) vyhrál Michal 2 : 1
4 – vytrvalostní (drží dveře s pytlem písku nad hlavou, který váží půlku jejich váhy) vyhrál
Robo 2 : 2
5 – silová ( přetahování lanem) Michal nemůže hýbat rukou, má ji zraněnou z minulé disciplíny, Michal chce bojovat. Robo si váží Michala a chce odstoupit. Ostatní farmáři zraněného Michala moc nechtějí.

4
JanaH
Reagovat

A zase dramata a zádrhele.

5
Vendelinka
Reagovat

Ten titulek hovoří za vše . . .

6
Wally
Reagovat

Disciplína se ruší. Oba dva se vrací na farmu. Duelanti s tím nesouhlasí ani jeden. Robo je nasratý. Chce jít domů. Michal ho nechce pustit. Odchází. Michal ho přemlouvá venku. Michalovi se to taky nelíbí, jak se vrátil.
Všichni pracují jen Karin s Jurou ne.

7
JanaH
Reagovat

@Wally: :-)) já jsem viděla, že Ďurko nosil vodu a Karča zalévala. :-D

A nejlepší na konec: demižón vína udělal svoje, Pocahontas má zálusk na Domču, vzkazuje to přes Táňu a pohodičku, Dominik říká, že nic nebude a pohodička Peter mu sobě taktním způsobem vysvětlil, že by do toho měl jít. :-DD

8
Wally
Reagovat

@JanaH: Tak to jsem je přehlédla, já je viděla jen jak se dohadují, že nic dělat nebudou. :D

Mám dotaz, nechci si to pouštět od začátku. Ty stavby tam byly nebo je komplet vybudovaly? Vypadají fakt pěkně.

9
BarBora
Reagovat

Jáááj ľudia, no čo vám poviem, takē ste ešte nevideli. Brutál tragikomédia namiesto obyčajného dodržania pravidiel. Za plný voz idiotských blábolov, dokonca sa zvažovalo, že tajtrlíci budú hlasovať kto má ostať, lebo vyšportovaný model nebol schopný udržať dvere s pieskom a odišla mu ruka. A tiež nebol schopný sa k tomu postaviť ako chlap, čo ani nie je.
Ibi sám seba označil za človeka s najväčším srdcom z nich, čo ma po skúsenostiach s ním z Celebrity Camp ani neprekvapilo. Takže, keďže má Ibi „najväčšie srdce“, tak vraj zoberú jeho návrh riešenia a majú sa vrátiť obaja. No ešte predtým Robo daroval modelovi život a tak aj urobil a odišiel.

10
JanaH
Reagovat

@Wally: jj, oni napřed v ložnici pindali, jak to mají na háku, ale na konci byli pak vidět při práci, stachanovci naši. :-D

Už stál základ přístřešku chudobných, domek FT a kostra ložnice bohatých. Tu měli za úkol dokončit – obít a natřít a udělat střechu a vyrobit postele. Přístřešek chudobných si můžou vylepšovat ze zbytkového matriálu a po práci. Ostatní stavby dělali sami, všecky „domečky“ pro zvířata a ohrady. Dneska jsem ocenila třeba způsob, jakým otevírají závoru u ohrady nebo to, jak si poradili s dveřmi u udírny bez pantů. Je to zásluha hlavně Milana (ten na co sáhne, to snad umí) s Dominikem. Taky se mi letos zdá, že to není jen nahoře huj a vespod fuj, i když vzhledem k VIPákům mají té tesařiny míň než jindy a někdy doslova sranda úkoly.

11
JanaH
Reagovat

@BarBora: aby se nám z těch „seknutí“ nestalo nové pravidlo v duelech. Když každého sekne a duel nebude možné dokončit férově…

A dneska konečně mi přišla Evelyn v duelu uvolněná, v pohodě a bez trémy.

12
Wally
Reagovat

@JanaH: Díky.
Tak jestli dnes byla Evelin v pohodě, tak si jsem ráda, že jsem ji neviděla předtím. Jak mi Květinka přišla unylá, tak jsem dnes volala v duchu po jejím návratu. :D Strašně mi vadí ty pauzy, než jí napovědí co má říct.

13
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Bol vôbec aspoň jeden korektný odchod z Farmy? Zdá sa mi, že ešte nie.
A čo sa týka zranení, mňa by zaujímalo, čo za svaly sú z tej posilňovne – Šmahela potlačí krava – lazar, Mišo vo vytrvalostnej disciplíne – lazar. Dvaja najväčší „svalovci“. Miša s prehľadom dal aj pijan Robo.

14
JanaH
Reagovat

@Wally: :-D Pauzy má určitě v popisu práce, aby jako drama. Květina je dělala taky a ještě u toho přehrávala, herečka jedna vystudovaná. :-)

@BarBora: máš pravdu, nebyl. No ale loni to bylo totéž v bleděmodrém, samý odstup – návrat.

15
Lady XL
Reagovat

Děkuji vám všem za informace! Jo stavby vypadají fakt dobře. Ale taky dostávají dobrý materiál. Jindy něco dělali z nalezených dřev… Teď mi někdy přijde,jak když dostanou zkrátka “ Ikeu“… a jen to zakrátí. 😁

16
Marla
Reagovat

Zdravím, panáčka sleduji už roky, ale dosud jsem se nazapojovala do diskuzí. Po dnešním shlédnutí Farmy mi to ale nedá, když v krátkém sestřihu, kdy Michal venku přesvědčuje Roba má ovázanou pravou ruku a levou gestikuluje !!!! Pustila jsem si to opakovaně, je to mezi komentářem Mišky a Karin ve stodole, pak následuje jeho další rozhovor s Robem a tam už má zase zafačovanou levou !!! Že by borisům něco při předtáčení scén uniklo?

17
Ajda
Reagovat

Teprve se chystám podívat, ale není to tak, že dojičky ven (domluvené před návratem) a duel je proto cinknutý?

19
Dana
Reagovat

V podstatě to ale Robo vystihl a řekl pravdu.Kdo ji chce ale o sobě slyšet, když sebevědomí má až někde v korunách vysokých stromů.

20
anonym
Reagovat

@Dana: Pokud reaguješ na článek, tak ano, souhlas. Mě to pobavilo.

21
Franz
Reagovat

Nějak se toto loutkové divadlo štábu vymklo z ruky. Teď jim tam bude chybět jeden soutěžící. No já nevím, ale tato Farma je jen velká trapnost, kterou Markíza už nezvládá.
Jak dlouho toto chce rvát divákům do hlavy a zejména v pátek v hlavní vysílací době?

22
dejna
Reagovat

@anonym: To vypadá jak zaplacený článek. :)
Ale dobře to chlapec řekl…dík za odkaz. :)

23
anonym
Reagovat

@Franz: Nejspíš tak dlouho, dokud se na to lidi budou dívat a reagovat :-)

24
Vendelinka
Reagovat

@Marla: máš naprostou pravdu,zkoukla jsem si to a je to tak !
Dělají z nás hlupáky 😣

25
Kara
Reagovat

V ukázce je Mišova ruka v obinadle levá, ale v 02.54 levá bez obinadla, zafačovaná je pravá.

http://farma.markiza.sk/aktualne/1936752_mohli-sa-vratit-obaja-nahnevany-mikla-zbalil-kufre-a-z-farmy-odisiel

26
Wally
Reagovat

@Kara: Je to zrcadlově obrácené. Koukni na Robovo tetování.

27
Kara
Reagovat

@Wally: Jo, máš pravdu. Robo má tygra na pravé a tam se ukazuje na levé. Jsi pozorná, díky. Takže záhadu jsi vyřešila. Jsi dobrááá.

28
Marla
Reagovat

@Vendelinka:
Tentokrát udělali hlupáky i ze sebe, když si zdravotník ani Michal nepamatují, kterou ruku má vlastně „zraněnou“ :-)

29
Aža
Reagovat

Pak musí mít Míchal tetování na obou ramenou stejné, je tam vidět nad obvazem.
Podle tetování jsem určovala levou či pravou…. na pravé jsem ho nezahlédla
Ale v ukázce má stále tetování…

30
Marla
Reagovat

Tak to pardon, četla jsem to až dodatečně.

31
Ajda
Reagovat

Finálový duel Evelyn vs. Martin, výhra budou dvě vycvičená prasata pro vítěze a koš pštrosích vajec poraženému. Fraška už od nápadu nacpat tam Vipáky.

32
Prochor
Reagovat

Něco takového jsem od Roba čekal. Jak utekl ze Superstar tak utekl z Farmy:-) Tahle zbabělost a zbrklost asi bude Robův největší problém v životě. Hlavně mu přeju aby nezačal zase chlastat jako když zdrhnul ze Superstar ptotože tenhle způsob útěku před sebou je největší blbost.

33
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Robo zo SP neodišiel, ale bol odídený. Tam to bolo zložitejšie, ak si dobre pamätám, mal na výber dobrovoľný odchod alebo vyhadzov . tak sa ospravedlnil, vzal to na seba a odišiel!. Vtedy tam urobil nejaký prieser.

34
Vendelinka
Reagovat

@Wally: zrcadlově obráceně ? Robo má pantera na levé ruce,Michal obvaz na levé ruce.Takze stojí li proti sobě,mělo by to být pravá proti levé a levá proti prave ,ale tam je panter proti obvazu,čili levá proti prave.Nebo to špatně chápu. . . š

35
Vendelinka
Reagovat

Omluva Wally : konečně jsem si pořádně rozklikla ty Robovy omalovánky a zjistila jsem,že to na levém rameni je písmeno R zašifrované v panterich flecich.Neni to panter,čili je to naopak a pak to vychází…Tak přijmi moji omluvu ☺

36
anonym
Reagovat

@Prochor: Nejsem za chytrou, ale skutečně neodhadnu, za čím a kým utíkal a proč ukončil Farmu. A pokud jsem pochopila, jeho největší životní problém je chlast a drogy, nějaká zbrklost? To je brnkačka.

37
anonym
Reagovat

A pokud se chce někdo zaobírat Miklou, tak ať to zkusí pročíst do konce, já jsem to nezvládla.
https://zivot.pluska.sk/clanok/525381/robo-mikla-v-superstar-som-bol-na-vrchole-mojho-alkoholizmu

38
JanaH
Reagovat

No… jestli vyjde můj scénář na finále této výjimečné jubilejní řady Farmy, tak takovou krásu a nádheru svět ještě neviděl a jedno oko nezůstane suché! :-DD

39
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Veď daj k dobru, chcem plakať😀

40
JanaH
Reagovat

@anonym: zvládla jsem to, i když jsem si u toho málem uřízla prst. :-))) Robko mně bude chybět… :-)

41
JanaH
Reagovat

@BarBora: čistím houby, na romány dnes nemám, bohužel, čas. Slzy schovej na později, určitě na ně dojde. :-) Ale jinak je tu veselo. :-DD

42
JanaH
Reagovat

@Lady XL: že jo? Jsem si právě včera vzpomněla na ten Mircův seník nebo co to bylo. A na kůlnu, kterou stloukali pod velením Jánošíka. :-D

43
BarBora
Reagovat

Jóój, no, škoda.
Aj som si sķúsila niečo predstaviť, ale nejak ma to osadenstvo k romantike neinšpiruje. Jedine, že by sa zjavil mimozemšťan a odprosil Silviu.

44
BarBora
Reagovat

Keď Robo hovoril Silvii, že keby neprišiel na Farmu tak by musel na nejaké preliečenie, myslela som že stále pije, ale podľa článku 6 rokov abstinuje. Pekné. Fakt je, že na farme som ho nasávať nevidela.

45
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Ktovie ako to bude s mimozemšťanmi a Silviou naďalej , z Farmy je už doma a ktovie či nerozbehne biznis s kravskym trusom , potrebuje dobiť tretie oko .

46
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
V jednej bižutke s kamienkami som si vypočula rozhovor, ako si prikladali nejaké kamienky na „tretie oko“, nadviazali spojenie s univerzom alebo čím a aké to bolo žúžo, ale keď som si ich nenápadne omrkla bolo jasné, že s takouto hračičkou sa radšej nezahrávať. Nezdalo sa mi, že by im to prospelo.

47
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Neviem či na ocisťovanie sa kravským lajnom zabudli, tak výsledok nepoznáme.
A ako vlastne dopadlo hnojivo zo slepačích hovienok? Nezachytila som to a dvojičky sú už preč.
Ešte k tej Silvii, stále hovorí o energii, ale nemôžem si pomôcť, pôsobí na mňa handrovito, bez energie a keď sa pokúšala kovať, sotva kladivo udržala. Jej asi ide o inú energiu, ale pri pohľade na ňu neviem, neviem..

48
Jája
Reagovat

@BarBora: Se nediv. Jestli dobíjí z ČEZu tak to musí mít malý odběr, jinak se nedoplatí. :)

49
BarBora
Reagovat

@Jája:
Myslíš že v tej búde má aj zásuvku? A potajme dobíja? Ale to asi nebude ČEZ, tak kľudne aj celú noc, aj tak to Markíza zaplatí.

50
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Nepostrehla som ani ja ako skončili slepičince ,ale Silvia je určite prepnutá. Nemá v sebe ozaj žiadnu energiu , taká živá mŕtvola . Vyzerá ako anorektička a pritom to bola pekná žena .

51
Prochor
Reagovat

@anonym: Každopádně se Robo nechová jako chlap protože když se mu něco nelíbí tak se naštve a praští hračkou o zem jako malý fracek. Buď ještě nedospěl nebo je Robo slabá osobnost. Každopádně mu přeju aby si svůj problém vyřešil a přestal se pořád omlouvat tím jak jsou lidi na ho*no a jak je ten svět na něho zlý.

52
Prochor
Reagovat

@anonym: Nikdo na tom není tak zle aby musel začít chlastat nebo brát drogy a už vůbec ne zdravý mladý kluk. Tak ať si to fňukání nechá na koledu protože já mu to nežeru. Asi mu chybí kámoš, který mu dá pár facek aby se probral vždycky když se začne litovat a kňourat.

53
anonym
Reagovat

@Prochor: Každý alkoholik a feťák je slabá osobnost, nebo ty znáš opak? Jestli dospěl nebo ne neposoudím. Psal, že poprve se opil v devíti letech, pak že v 18 letech, vždyť on sám ani neví, kdy chlastat začal.

@Prochor: Dle mě pár facek nepomůže, ale dobrý psychiatr a snad další odvykačka ano. A jinak s tebou souhlasím, je normální nechlastat a nebrat drogy, kdo to má jinak, tak buď se rozhodne léčit, anebo se v tom utopí. Já přece návykovky tady neobhajuju :-D

Osobně jsem ráda, že zpívá jak umí, hlavně, že neučí děti v mateřské školce.

54
anonym
Reagovat

@JanaH: Mně taky pochybí, přece jen, jak si člověk zvykne na ty jeho čáry máry:-D Ba ne, byl na Farmě oživením, vždyť se tam nic pořádného neděje.
Vášnivé noci těch 4 mě nezajímají, Karin je strašně šeredná, Šmahela je slušná vosková figurína, Dominikovi dlouho trvá než se vymáčkne, model je mi nesympatický, Robko se dal poslouchat, jeho myšlenkové pochody nebyly vůbec špatné :-D
Ještě, že tam zůstala prasátka:-D

55
johanetta
Reagovat

@anonym: Jj, letos to není Farma, ale nudné panoptikum…

56
nina
Reagovat

Já bych řekla, že to je parodie, tak jsem to pochopila.

57
Svitka
Reagovat

Páteční duel byl fraška. Akorát, že k pobavení to nebylo. Markíza ušetřila za Kvetku, takže Evelínka se nám ukáže sporadicky a když už, tak jí dají chaotický scénář. Ať ji zruší úplně a farmáři si to odřídí sami. Stačí převozník s ruličkou. A v duelové stodole ani ten není třeba. Tentokrát se rozhodlo podle názoru toho, kdo má největší srdce, příště může rozhodovat postavení Marsu vůči Jupiteru.
Jestlipak Mišo jednal podle svého (to by ho moc nešlechtilo) nebo dle pokynu borisovsů?
Robo mě štval, ale aspoň rozvířil stojaté vody. Loňský rozhovor s ním jsem si přečetla až do konce. M.j. tam vysvětluje svoje excesy: „On (pro ty, co nečetli, myslí svého nevlastního otce) sa zase stará o domácnosť, rozumieme si. Akurát som ho musel naučiť dôsledky tzv. suchého pitia, ktoré stále mávam. Je to otázka mozgu a opakujú sa zhruba v tých intervaloch, keď som ťahal alkoholické šnúry. Sú to zažité mechanizmy, a preto, hoci nepijem, som sem-tam nepríjemný, hnusný, nervózny, zlý a prekážam aj sám sebe.“
V reálném čase už se farmářům ochladilo a od vody to pěkně táhne.

58
Aža
Reagovat

@Svitka: Farma ve starém provedení už také nudila, bylo potřeba něco nového, když chtěli dál pokračovat
Bud si zvykneme co běží, nebo se nemusíme dál dívat. Vidíme zase jiné typy lidí,
dřív si ti“chudí“ stejně mysleli, jeden jak druhý, že jsou lepší jak ti ostatní.
Proti Evelín nemám námitky. To Kvetka by svým naučeným grifem si zahrála na
mrkací panenku . Pochopila jsem že Robo chtěl sám odejít, i kdyby vyhrál. Stejně jako
Pošta a cukřenky. Jejich čas byl domluven na kratší dobu, nyní možná nastane čas
pro Slunečnici… Silvu.
Zůstane tam jen výběr chudých, a ti mezi sebou hru dokončí….. ovšem, ještě je
překvapení ….co bandité…. pravidla se dodrží?

59
Prochor
Reagovat

@Aža: Samozřejmě že chtěl zdrhnout a to v roli klaďase, který obětuje život (jako ta první hvězda).
Jenomže smůla- v plánu bylo, že se vrátí oba za twinsky což mu chtěla asi Evelina říct. Čára přes jeho rozpočet a tak se pózér rychle přehrál do role rozlobeného rebela:-) Prostě šašek – co dodat.

60
Ajda
Reagovat

@Svitka: Ušetřila si leda záběry a čas, Evelyn má vyšší honorář než Kveta.

61
Aža
Reagovat

@Prochor: Všichni z bohatých by rádi odcházeli
s patřičnou pozou. Cukřenky si ji užily hned 2x. Robo je samorost a tak se předvedl.
Jen si myslím, že dvojičky tam vlastně byly za jednu osobu, možná stačí je nahradit
jen Modelem.
Však za týden bude zase jinak…. jedem dál.

62
Svitka
Reagovat

@Ajda:
Aha, takže za hodně peněz málo muziky.
Neznám ji z dřívějška a soudím jen z toho, co vidím. Určitě je svá, nesnaží se nikoho kopírovat, ale čekala jsem, že na farmu přinese něco nového, bude víc kreativní a pro TV diváky zábavnější, než byla Kvetka.

63
Aža
Reagovat

@Svitka: Dle mne každý, kdo začíná po
někom dlouho zavedeném to má těžké. Evelí je svá a nepoužívá zažité klišé
Kvetky….. zapomen na Kvetku a užívej si Eveli—- dělá to co má v režii, víc nemůže.
Zdá se, že díl o dílu se vylepšuje, co také může dělat s takovými skoky v režii.

64
Lydye
Reagovat

Jen maličký dovětek, moc se mě líbí, jak Evelínu oblékají a dodávají tím chuť obéznějším dívkám, jak je možné se obléci a dodat si více sebevědomí. Má vždy nádherně upravené vlasy a zde je důkaz, že i takovéto dívky mohou být sexy, je prostě kočka.

65
Svitka
Reagovat

@Aža: Proti inovaci nic nenamítám, naopak.
Tento nový formát s VIPáky přinesl o trochu víc poznatků psychologického a psychiatrického rázu, ale nic víc. A míň zábavy. Pravda, nemusím se dívat, ale budu :))
Optimista ve mně hlásí: ještě to tam farmáři i borisovci roztočí a bude na co koukat!

66
Jája
Reagovat

@Lydye: V tomhle ti budu oponovat. Varuji všechny prostorově výraznější ženy a dívky, aby se oblékaly jako ona. Praskající látky přes prsa, šaty dělené v pase s řasením sukně a jiné vychytávky pro děvčátka do věku 10 let je naprosto nepřípustné, ba až směšné. Tyto typy žen a dívek zpříjemní pohled na jejich postavu členěním oblečení, prodloužené haleny a hlavně nezvýrazňovat (jen naznačovat) své tvary. Musí svým vzhledem ne odpuzovat ( koukej jak přetékám) ale lákat muže: pojď se zachumlat.

67
Ajda
Reagovat

@Lydye: Taky budu v opozici, občas mám pocit, že zapomněla sukni nebo kalhoty. Řasení v partii, kterou potřebuje potlačit, ale vlasy má hezké, celkově se mi tam líbí víc než afektovaná Kvetka.

69
anonym
Reagovat

@Lydye: Je pravda, že sem tam by mohla mít knoflíčky ne tak fest, ale není to módní přehlídka pro baculky, takže za mě taky dobrý :-) Hlavně, aby nechtěla pobavit a být kreativní a nepřiplavala jako vodníček, to by už bylo trochu kách :-)

@Prochor: Co mu chtěla Evelýna říct neodhadnu, v každém případě tento, jak píšeš, rozzlobený rebel, pobavil víc, než sladká lízátka nalepená na sobě.

70
BarBora
Reagovat

Ja som za zmenu rada. Evelyn som si cez Pevnosť Boyard a Let’s dance obľúbila.
Zatiaľ trochu tápe, ale až na obligátne otázky „ako sa máte“ a pod., aj popri tréme je prirodzenejšia, potrebuje trochu času a viac kontaktu s účinkujúcimi a samozrejme trochu sa otrkať s réžiou cez sluchátka, viac praxe. Myslím si, že by bola lepšia bez nutnosti načúvať pokynom, na to asi predtým zvyknutá nebola, išla podľa seba.
Inak, cez víkendy na Dajto dávajú reprízu pevnosti, všimla som si to až teraz, presne si to nepamätám, ale Evelyn asi ešte nebola. Kto môže, doporučujem. Bola v dvoch disciplįnach, s chuti som sa na nej nasmiala, ale fajn sa to pozeralo celé. Ona je skôr divožienka, zdá sa mi, že v tých farmárskych kreáciách sa necíti práve komfortne.
A keď sme už pri vip, tento týždeň tam bola aj Andrea Verešová a musím povedať, že som si o nej dosť vylepšila mienku. Človeka to automaticky zvádza, že pod atraktívnym zovňajškom sa skrýva niečo menej, ale ona obstála bez výhrad. S hnusným hmyzom a hadmi na sebe uhádla Furasovu hádanky, cez otáčavē bubny prielezla excelentne, ale najviac ma prekvapila, keď musela aj so Zuzuľovou prejsť vo výške nad tigrami po lanách na druhú stranu. Niekoľkokrát som ju už „videla“ húpať sa na trakoch, triasla sa ako osika, v tvári smrť, ale prešla.

71
Johana
Reagovat

Evelyn má velkou výhodu, že je přirozeně hezká, skoro až roztomilá a dobře se na ni dívá, zvlášť zblízka…to už člověk pak tu podivně oblečenou postavu moc neřeší. Kvetka byla hezká jak zmražená Nastěnka a to mě nebavilo.
@anonym: zajímavý rozhovor…rapl Robo mi od začátku neseděl, ale musím uznat, že má pořád zachovalou sebereflexi a sám sobě dokáže přiznat, že je závislák a alkoholik. Toto nedokáže každý, kdo má stejný problém.

72
Aža
Reagovat

@anonym: Souhlasím se tebou, zřejmě má na
oblékání „poradce. To napětí …. vydrží to ten knoflíček, nebo rupne…?
Dneska mladá silná až tlustá děvčata všeobecně, jsou nekritická. Sukýnky krátké,
bolerka a jen kynou vstříc očím veřejnosti.
Kdyby však se Eveli oblékala do širokých šatů, nebyla by to ona, je to celé praštěné.
Dovolím si odbočit, dnes jsem se dívala na Tvoja tvár … na Markíze.
Musím uznat, že česká mě nebaví, ale tato měla daleko lepší kvalitu.
Miro Šmajda byl ESO. Posledně Agalič – Věra Bílá, velmi dobrá…

73
Aža
Reagovat

Myslela jsem, že za napadení druhého farmáře se vyhazuje z Farmy.
Zase nová pravidla. Tolik alkoholu snad na farmě ještě nebylo…. a že se tam už
udály příběhy.
Zbývá nám jen mlčeti a konzumovati ….:))))))

75
Jája
Reagovat

Další útěk mimo farmu, tentokrát za dohledu kamery.
https://www.youtube.com/watch?v=PVHi9bZ-NcY

76
Prochor
Reagovat

@Jája: Alkohol dělá svoje a navíc slovenský temperament (nic ve zlém mně je slovenský temperament sympatický). Trest asi nebude spíš jen takové bu bu bu.

77
Jája
Reagovat

@Prochor: No jo, jenže on je „temperamentní“ spíše temperovaný jen když se silně potuží chlastem. To je Robo proti němu roztomilé miminko. Jinak je lenochod vedle něho japonský rychlík.

78
Jája
Reagovat

Všimli jste si, kolik mají VIP chudobní ve své spací boudě rozloženého na stolečku žrádla? Přes den pořád něco do sebe tlačí. :( Farma? Houno, rekreace v přírodě s trochou lekcí manuální práce. Je to hnus velebnosti. :( A k oblečení Evelyn – včera se mi líbila, ano dělený oděv jí prospívá a ani jsem nemusela přivírat oči, kdyby knoflíček náhodou. :)

79
Aža
Reagovat

Příští Panáček by se mohl jmenovat –“ Mejdan pokračuje – úderníci strhli rekord
v chlas…..pití alkoholu.“
Však u minulých farem by dopadli farmáři stejně, mít takový přísun alkoholu.
To je režim dne !
Večer se opijí do nevědomí a FT jim ráno nalije novou dávku alkoholu.
Renata pronesla, že vyhráli díky své šikovnosti, ne že by druzí byli opilí…. Ale to vše
mělo právě vliv, že si neporadili s vypitým mozkem…. a jdeme dál…
Nedá mi to a vracím se k souboji Moda a Roba. Zdá se mi, že bylo rozdělení
písku dle váhy těla nespravedlivé. Oba měli vypracované svaly, mělo se jim dát
možnost stejné váhy, kdo déle vydrží. Nedivím se, že si strhnul svaly.
Kolikrát podbíhají překážky a nerozlišují, kdo je dlouhý, krátký nebo silný´,
či slabý, Všichni stejně. I s přenášením vody, běhají stejně….
Uvažoval někdo podobně se mnou?????

80
Aža
Reagovat

@Jája: Ano, už je to jak v pohádce „Stolečku
prostři se,“ ale také “ Obušku z pytle ven….“ ….:)))))

81
Lady XL
Reagovat

@Jája: :-D :-D , ano temperovaný :-D, kdyby byl i do práce takhle zabejčený, jako když ho posilňoval alkohol, aby se pomstil Fitnesovi… Podle mne by trest měl být, byl poměrně agresivní a řeči „zabiju ho“, taky nejsou zrovna ok, byť byl ožralý… Ale jak známe Borise…, tak navrhuji – aby neměl možnost pít alkohol minimálně 14 dní, aby se stal sluhou nejlépe ovšem rovnou duelantem. Jeho frajerství je už na hraně a není tam rozhodně ani přínosem pokud jde o zábavu… (o práci už víme své).

82
Lady XL
Reagovat

@Aža: máš pravdu, tedy podle mne. Dávala bych jim stejnou váhu, tak to je i ve sportu….

83
Jája
Reagovat

@Aža: Jsem sice obrejlená, ale já viděla „Obušku s pytlem ven“. :D :D :D

84
BarBora
Reagovat

@Aža:
Aj v športe sa rozlišujú váhy, napríklad činkári, zápasníci, nespravodlivejšie sú práve niektoré disciplíny ako pretláčanie, tam sa môže dostať liliput proti rambovi.

85
Wally
Reagovat

@Lady XL: V individuálních sportech (strongman, MMA,box, judo) jsou váhové kategorie zápasníků. Ale souhlasím, že tady by si měli být všichni rovni. Proto si taky jeden z nich volí pořadí disciplín, podle svých schopností a větší šance na vítězství.

86
Lentilka
Reagovat

Vyjadrenie PR manažérky Michaely Hircovej na chovanie sa Juraja ;
,, Juraj bol dôrazne napomenutý a veríme , že si z toho vzal ponaučenie a podobné správanie sa nebude opakovať „.

To sa dalo čakať ,že nebude žiaden trest , toto totiž už s Farmou nemá nič spoločné . To je taký wellness pobyt v prírode do sloganom ; ,, Jedzte a pite všetci čo vám hrdlo ráči ,milujte a množte sa svetielka “ .

Ach jaj kde sú tie časy keď sme túžobne očakávali kedy pôjde v telke Farma .

87
Johana
Reagovat

Všimli jste si včera, jakým způsobem se Milan dotýkal nachmeleného Jura, když ho uklidňoval? Tu za pas, tam za ručičku, pak hlavičku do dlaní ( to už jsem čekala, že ho sladce políbí )…no nebude on nakonec za tu menšinu?
Pokud nedostane Juro trest, tak nevím…u Kvetky jsem měla pocit, že má informace o dění na farmě jen zprostředkovaně, od borisů, u Evelyn mám pocit, že o dění na farmě nemá ani páru.

88
Lady XL
Reagovat

@Wally: Jojo, máš pravdu, jsou váhové kategorie, ale pořád tam je vymezeno „od …do… kg“, takže i tak tam nějaké to kg může být rozdíl. Pochopitelně profi sportovci se snaží být těsně pod tím horním limitem. Ale jak píšeš – a s tím souhlasím – tady je to něco jiného, tady si právě proto volí druhý duelant disciplíny, aby případně sám sebe zvýhodnil, když už si ho někdo vybral do souboje.
Já nějak spíš začínám přemýšlet, proč se tento projekt jmenuje Farma? Už mohli vymyslet i nový název, když je tam vše nové/jiné. Už neukazují ani dojení, kráva se tam bezcílně potuluje, nikdo ji nechodí pást, jak v jiné farmě. Ještě by jim mohli utéct ti pštrosi, ať je zábava úplná. V boudě FT se klidně konají klučičí dýchánky.
Jo a to otlapkávání Juraje jsem si také všimla a mezi námi, za toho 4% považuji právě Juru, dost náznaků tam je…

89
Aža
Reagovat

@Jája: no,no, ale neotáčet se k nám zády, mohl
by být vidět i ten „obušek“……“)))))

90
Aža
Reagovat

@Wally: tak jsem to i myslela. Tady není sportovní
kolbiště, nikdy se tu nedělilo na starý, mladý, tlustý atd. všichni stejnou šanci, i když to
bylo pro někoho těžší, až nespravedlivé.
To by také mohl někdo vážit 6O kg a druhý 9O, a dát mu váhu kterou neunese.
Dnes ráno na Markíze byl Robo jako vyměněný…..brýle, pohublý a klidnoučký….
Zpovídala ho Kvetka – i ona zdá se, byla vyhublá, celá jak porcelánová panenka.
Mluvila bez výrazu a už si jí ani neumím představit na farmě.
Určitě Eveli má nakoukanou farmu, ví co se děje, stejně jako F Martin, ale dělají,
že o ničem nevědí. Takový je systém, ale mezi mladé lépe zapadne Eveli.

91
BarBora
Reagovat

Debata viazne, veď aj o čom?
Ale najlepší bol včera Juro v ukážke na dnes… on má averziu ešte aj na pracantov… „oni furt robia, lezie mi to na nervy“. A to úprimné rozhorčenie… s niekým takým som sa ešte nestretla. Niekedy uvažujem, či nehrá divadielko.
A Táňa už je tými rečami, a nie len rečami, trapná. Škoda, inak šikovná baba a zbytočne sa takto sama dáva dolu.

92
Aža
Reagovat

Po shlédnutí nabídkové pikošky se mi zdá, že bude dál Farma mládeži nepřístupná.
Odsuzovali jsme Juru, nyní FT dal vypít všechen alkohol a ztvrdli všeci.
To se děly věci.
Je tam ještě někdo na práci?????

93
Lydye
Reagovat

@anonym: Ano, přesně tak jsem to myslela, Celkový dojem, že se jde i obléci s pár kily navíc lépe, než nám kolikrát doporučují módní návrhy pro boubelky, většinou jde o široké plandající látky a nepsala jsem o desetiletých dětech . Souhlasím s detaily o úpravu, ale nesouhlasím s názorem o prostřižených šatech, to je jen náš zavedený názor a nikdy jinak. Šikovná švadlena by si měla poradit a mladé ženy i zralejší by mohly nosit i jinou módu než jen plandavou (to jsou u mne vlající látky na boubelkách). Evelíně to nesmírně sluší a po přidáním pár centimetrů látky na obvodech by byla i jiná děvčata přitažlivější. Jen můj názor a je pravda, že jsem nikdy nešla s davem a vždy jsem se snažila o něco jiného i když jsem popuzovala ostatní, mě to sedlo, tak není co řešit. Boubelky, buďte odvážnější a nebojte se toho.

94
anonym
Reagovat

@Lydye: Pokud možno široká dlouhá halena a sukně po kotníky, ať je vidět co nejmíň a spotřebuje se 2x víc látky než by postačilo :-D
Ale pokud tohle někomu lahodí oku, ať si to klidně nosí. Má jistotu, že si jí na ulici nevšimne ani holub :-)

95
anonym
Reagovat

Mám pocit, že momentálně jediný normální je tam Ibi.
Zbytek osazenstva se nedá poslouchat a už vůbec ne se na ně dívat. I ten Petr je úplně mimo :-) Škoda Robka:-)

96
JanaH
Reagovat

@Lydye: , @anonym: když si na sebe kredenciózní ženská navleče co nejšírší a nejdelší stan, vždycky bude vypadat ještě víc kredenciózně a ty špeky nejen že nezamaskuje, ale zvýrazní.
Navíc Evelyn je mladá holka, na halení do stanu má ještě spoustu času. Mně její knoflíčky, hrozící vystřelením oka, netrápí ani neuráží. :-)) Sukni by mohla mít někdy malinko delší, aspoň do půlky vepřových kolínek, ale např. kraťasy a košile jí slušely náramně!

97
JanaH
Reagovat

Jestli se Dominik trhne od té „povedené“ trojky, přiřadí se k Milanovi jako můj druhý adept na fanouška.
A Ďurkovo chlastací a kasací extempore pobavilo. Nejvíc výkřik „ty potkan!“, to říká ten pravý. :-D

98
anonym
Reagovat

@JanaH: Dominik, Ibi, Milan, zbytek ven :-D
Ženský tam jsou strašný, kde tohle Markíza sebrala?

99
BarBora
Reagovat

Sluhovia sú Silvia a Martin.

Videl už niekto Ibiho aj niečo robiť, okrem mlátenia prázdnej slamy a váženia sŕdc? Snáď sa ešte naplno prejaví, nech je aspoň sranda. Trošku mám strach, že tohto nemakačenka borisovia tlačia do finále.

Silvia – nemožnejšia než Juro, absolútna katastrofa, keby ju aspoň nenechali toľko tliapať tie jej absurdnosti. Vraj 45 ročná žena…

No, že by bol Milan konečne v podozrení? Robiť vie, ale až teraz ho Táňa začína odhalovať, ale on to tam krúti čo to pozerám, hlavne Dominik by sa mal mať na pozore. Ale pre seba to hrá dobre.

100
JanaH
Reagovat

@BarBora: bezradné Šu-budky mně dneska bylo až skoro líto. :-)) Ona tu svoji nemohoucnost a neumětelstí v praktických věcech umí tak pěkně košatě vysvětlit a obhájit! Zato u sušených hovínek zářila. :-D
Že je Milan podšívka jsem psala už na začátku. Ale pořád je mi příjemnější jeho způsob taktikování, než té svaté trojice – nechuťáka „pohodičky“ v trenclích pod pupkem a dvou amazonek.

101
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Mne jej ľúto nebolo, hneď zapriahala Renátu, aby sa náhodou nepretrhla, ale keď jej išla dať radu, hneď ju zastavila, že to nechce počúvať a začala ju kádrovať. No a tie jej výhovorky …ako malé decko.
Jej nadšenie z hovienok bolo naozaj neprehliadnuteľné, ach jaj.

Z týchto nefandím nikomu, snáď ako tak Dominikovi. Ale neboli v ukážke nejakí novopríchodzí? Možno len nejaká návšteva, možno noví osadníci.

102
JanaH
Reagovat

@BarBora: lítost byla ironie. :-DD
Dva příchozí v havajských košilích táhli vozejk, ale na kufry to nevypadalo.

103
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Veď hej, aj ja to tak niekedy zvyknem napísať, ale musím to cítiť trochu inak, v jej prípade som „nemilosrdná“😊. Okrem iného je mi neskutočne nepríjemná. Už aby vypadla.

104
Ajda
Reagovat

Sisinku chtěla mít maminka za chytrou, ale ona je o to víc hloupá a neschopná. Kecy o maminke, jak ji nenaučila vařit v jejím věku? Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod. Sisina plnou pusu keců, ale ručičky pryč od práce. Ta se může modlit v tahu, té už nic nepomůže :D

105
Jája
Reagovat

@Ajda: Ani mimozemšťan! :D :D

106
Aža
Reagovat

tak a jdu na to, posilněna vašimi názory….

107
Franz
Reagovat

Ten Juro je největší ostuda této Farmy. Bojí se, že až vyleze, tak se mu bude smát celé Slovensko. A co prý na to rodiče a frajérka.
Ta frajérka, pokuď je aspoň trochu rozumná, tak by se ho měla rychle zbavit. A jak se chová, za to by se měli stydět hlavně rodiče.
Včera mně dostal, jak říkal, že jsou na Farmě moc špatní lidi, pořád musí něco dělat a do něčeho bouchat. To je přece hrozné, Jurko si tu farmářskou dovolenou představoval přece jinak. :-)

108
Aža
Reagovat

Šub-dub má na vahách stejnou cenu, jako Jurko. Nepochopitelná baba, že se nestydí.
Vždy se snaží situaci zachránit svými kecy.Takovou služku snad Farma nepamatuje.
Farmu zachranují zase zvířátka, skotačí a nepotřebují kázání nafoukané zubaté.
Psycho poradnu potřebuje Jurka i Ona.
Jurko si uvědomuje, že doma bude sklízet vyčítky, ale Šubaduba čeká oslavu jejího
duchovního učinkování…… ta je tedy praktická jak drahé housle….

109
Lady XL
Reagovat

Fakt záživný díl…, zjistila jsem, že Jachtaři vadí už jen pohled na pracující farmáře a ještě k tomu poslouchat to bouchání, tlučení – no fuj, kde to jsme? Bože, do čeho jsi duši dal..? Co, že se bude frajerka stydět, ta ho nevychovala, ta se ho lehce zbaví a nic ji tížit nebude. Ale rodiče? Ti aby chodili kanálama, něco takového slyšet z úst syna, pokud tedy nemají doma sluhy a nejsou stejní. Nevím, zda bydlí s nimi, pokud ano tak ho při příchodě domů vybavím kufry a ať jde bydlet a žít mimo „mama hotel“ se vším všudy. Jedině tak mu trochu ještě prospějí do budoucna. Sisinka-Šubaduba…, v jeden moment jí málem spadla maska esoteričky a mimozemšťanky a byla z ní málem normální hysterka. Přesně v ten moment, kdy požádajíc Renču o pomoc, zároveň nechtěla od ní slyšet ani slovo. A přesně, vymlouvající se na matku, která ji (45-letou!!!) nenaučila vařit?! Tohle může říct nějaká -náctiletá holka a ne tahle stará koza! Navíc nikdo tam po ní nechce recepty od Pohlreicha ale placky, šúlance, co tam dělají už pár týdnů furt dokola! A jí se z toho rozklepou ruce. I ta Karin to v pohodě dávala. No a kdyby přitom méně rozjímala, tak by vše stíhala… myslím, že po tomto týdnu bude silně neoblíbená a vidím to na ženský duel…

110
Svitka
Reagovat

Juro na sebe prolátl, že doma se chová i hůř, takže jeho nejbližší asi moc překvapeni nebudou.
Silvnika – zoufalost sama. To, co předvedla, téměř anulovalo všechny její předchozí duchovně-světýlkové řečičky. V momentě, kdy jí Renata chtěla poradit a možná říct svůj názor, Sisinčiny rysy v tváři ztvrdly, světýlka pohasla a rázně ji odbyla. Najednou nechtěla nic slyšet.
Milan s otevřením špuntů alkoholu pěkně šlápl vedle. To, co předváděl v prvních hodinách šéfování, mně zklamalo.
A kdeže je Silvinka, aby nějak vyhodnotila a eventuálně uzavřela kauzu opilého Jura? Jakási mluvčí Markízy k tomu kdesi , mimo farmu, řekla jednu větu.
Takže inovace i v exekučních záležitostech.

111
Franz
Reagovat

Spala okrem Petra aj s niekým iným? Táňa je vraj nymfomanka!
http://farma.markiza.sk/bonusy/1937341_spala-okrem-petra-aj-s-niekym-inym-tana-je-vraj-nymfomanka

112
JanaH
Reagovat

Dumám, jestli existuje i nějaké „lehké“ gymnázium, když Šu-budka studovala na přání maminky zrovna to „dost těžké“. :-)

A jak tak Tánička na kameru furt dokola vysvětluje, že kdo ji venku zná a ví jaká je, tak že podobné chování od ní na Farmě čeká a že jakože sranda… tak zas já čekám, kdy z ní ještě vypadne, že jí vlastně rodina a známí poradili, aby se chovala jak totální kráva a že je to ta správná taktika, kterou určitě zaujme. :-D
Ona se věčně tváří, jako když má malé boty a pookřeje jen, pokud vidí flašku, má v sobě dvě promile nebo když se po někom sápe.
Ty se hledaly až se našly… Šimako a Pocahontas. :-))

Je moc pěkné, že se mají všichni rádi a hezky se oslovují… Renátka, Tánička, Karinka. Akorát často ta zdrobnělinka zní jak nejhorší urážka. :-D

113
Ajda
Reagovat

Pokud spadne Sisina do duelu, tak nás zase čeká nějaká trapárna, rozhodně ne regulérní duel. Ta odpadne už v duelantské chatce. Nebo se jí zase bude stěhovat ta její psí bouda?

114
JanaH
Reagovat

@Ajda: to každopádně. Například síla myšlenky, mletí mantry a podobně. Vymítání ďábla už by bylo moc? :-))

115
Lady XL
Reagovat

@JanaH: :-D :-D. Asi od Táničky už víc nečekají…, třeba se fakt chová jako doma :-(. A já jí zpočátku měla za fanouška… :-(. Ach to vystřízlivění. Přitom občas má rozumné řeči, bohužel to chování k tomu… Jak člověk káral Karin, tak ta se chová nejnormálněji (z mladých), jen k té práci je holt levá a má lachtaní nemoc. Ale Milan si svým chováním, či spíše roznášením klepů říká o přes ústa… Až se víc lidí domluví a zjistí, co komu o kom říká, tak to s ním bude mít krátký konec. Jo a Martin mi při při tom otlapkávání od Táni a Pocahontas připadal jak Belmondo ve Zvířeti – „fuj ženská“… :-). Tedy i když ho chápu, že se otřásal.

116
BarBora
Reagovat

Zdá sa, že pomaly začínajú masky padať. Včera Silvia ukázala aj inú tvár, v ukážke už Renáta Ibiho okríkla, on tiež vie liezť na nervy, aj keď zatiaľ sa drží. Šmahel tiež nie je až taký akurátny, zásah proti Jurovi naznačoval agresivitu. Čo by tieto fajnovky robili, keď v predchádzajúcich farmách hádzali chalani baby oblečenē do studenej vody, oblievali sa tam navzájom kýblami studenej vody a podobne.
A kto z nich by zvládol takým spôsobom šikanu ako Mirec?

Ešte že sú tam tie roztomilé zvery, mohli by ich dávať viac.

117
Svitka
Reagovat

Oprava k 110: omlouvám se, správně na začátku posledního odstavce měla být Evelínka.
Měla jsem příliš plnou hlavu Silvinky :((.

118
Lady XL
Reagovat

@Ajda: haha psí bouda :-D, dobré. Možná už shání jeřáb na přesun… A taky očekávám nějaké čarování. Možná že až přijdou pro Sisinku, tak tam bude vzkaz, že si ji odnesli do Vesmíru. Konečně se dočkala setkání s …. Úplně ji vidím, jak si tam pod nějakou tou pyramidou pálí hovínka a z toho puchu je v transu a oni ji nemohou probrat. Ovšem pokud se dopraví do Duelu, tak nás možná čekají úlohy jako, jaká mantra je potřeba na uvaření snídaně, kde je nejlepší místo na načerpání vesmírné energie, pak třeba jak nejrychleji uplácat z hovínek cihlu, kdo nejrychleji zapálí vonnou svíčku a uvede se do tranzu. Očekávám, že si při svém zvolení duelantkou vezme asi Karin. Ta je totiž jen o něco šikovnější. A být jí, tak trénuji pílení dřeva a dám ho jako první disciplínu. Sisi má sice sílu, ale ne vytrvalost.

119
anonym
Reagovat

@JanaH: Ač nerada, souhlasím :-D Dost ráda oponuju, ale teď to sedlo.

120
anonym
Reagovat

@Ajda: Bez boudy ani ránu, Martin se předvede jako gentleman :-)

121
JanaH
Reagovat

@Lady XL: mně pořád hodně připomíná Lenuš, tou zarputilostí a tvrdostí. Jenže Lenuš byla úplně jiná třída, sice údajně taky spáchala nějaké ty techtle mechtle s Rézou, jenže pak si ho držela od těla… a vůbec, vypadala a chovala se víc jak ženská. Šimako je babochlap.
Vidíš, a mně Milanovo taktikování zatím nijak zvlášť nevadí, on když kuje pikle, úplně mu svítí očička. :-) A má milion plusových bodů za to, jak maká, takže mu odpouštím i to, že občas něco překroutí k obrazu svému. A že překroutil, pokud vůbec, něco od Táničky… to mi nepřekáží ani trochu. Protože jí nevěřím, že ty stížnosti ohledně Šmahelem vypitého mléka zrovna ona řekla tak klidně a pokojně, jak pak předváděla.

@BarBora: spíš než agresivitu jsem v tom viděla, že se ohnal po otravné mouše. :-D

122
anonym
Reagovat

@BarBora: Mně to přišlo jako nutná obrana, přece si nenechá na hlavu…když to jachtaře chytne:-) Ne každý vydrží všechno. A Jachtař je otravný i za střízliva, natož, když se opije Jako prase:-)

123
Lady XL
Reagovat

@JanaH: bingo – máš pravdu, hodně se podobá Lenuš. A souhlasím i s následným komentářem o ní. Já jí dost dlouho tehdy fandila. Taky rozdíl byl v tom, že naopak proti ní ženské jely, tady je Šimako v čele (zatím).
Ano, Milanovi taky neupírám jeho pracovitost a šikovnost. Mě ani tak nevadilo to okolo mléka (kolik koz je na dojení, prosím? že ho mají tak málo – rozdojená koza snad dává až 2 litry), ale jak občas prohodí něco na tu stranu pak na tu, oblbuje Domču atp. Prostě takové střípky, které k sobě postupně zapadají. Vím, na začátku to říkal, že bude na všechny strany zadobře…. Ale – jak říkáš – maká všechna čest.

124
Vendelinka
Reagovat

@anonym: Být to můj syn,tak si pro něho osobně na Farmu přijedu a zpraskam ho před kamerama potehem,aby aspon neco z te farmy mel.Ovšem nevíme,jak to u nich doma chodí.😃Zatím mám pocit, že hošík se řídí známou písní : ručičky nebojte se, vy makat nebudete . . .

125
anonym
Reagovat

@Lady XL: Milan je bazilišek, maká na všechny strany, všude je zadobře, taky dobrá taktika :-) S nikým si to nerozházet a mít všechny na své straně a ono mu to zatím docela vychází.

126
JanaH
Reagovat

@Lady XL: já mám ze všech vítězů Farmy Lenuš na druhém místě. Na prvním jsou rovnocenně Mirec a SuperMario. Hlavně jsem ráda, že to natřela ve finále ÁnoTibinkovi a předtím v duelu pošahané Hrčkovce. :-))
S tím Milanem… já vím a vidím to taky, zatím sympatie převládají, uvidíme časem, jak se vyvrbí. A Domčucha se snaží oblbovat kde kdo. :-D

127
anonym
Reagovat

@Vendelinka: Naštěstí tohle stvoření není můj syn.
Čert ví, kde vyrůstal a jaké má doma zázemí, třeba bude doma pochválen :-)

128
anonym
Reagovat

@JanaH: Tak on tam nikdo jiný jako fanoušek není, že? :-D Já jsem se právě rozhodla, že fanoušek je Domča :-) A hned po něm Ibi, ale to zřejmě nebude, je VIPka.

129
Aža
Reagovat

týden teprve začíná a už má Slunečnice problémy v kuchyni. Místo u kamen šla
trhat plevel a napravovat Jurku…. debata byla na úrovni těchto dvou bytostí….
Nakonec se divím, jaké problémy s plackami ? Měla již upečeno…. mohla jim
servírovat placičky z kravičkového lejna, které pochválil sám velký F.M,
Ale už se to napraví, do kuchyně nastoupí šefkuchař Jurko. Snídaně bude u oběda
a oběd o půlnoci.
Možná jí přivezou elektrický sporák, stačí objednat malý jeřáb a hodit na místo….

130
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Tiež sa mi zo začiatku zdalo, že by som mohla Táni fandiť a je zarážajúce, ako si to ona sama pohnojila.

Na Silviu v duelantskej „chatke“ som tiež zvedavá. Ako toto borisovia rozlúsknu, ak by mala ísť do duelu, to bude zaujímavé. Asi urobia všetko pre to, aby bol mužský duel. Alebo by ju v noci nechali späť v jej chyži, alebo jej tam donesú matrac s ohrievačom, alebo… Pochybujem, že by riskli štandardný postup. Keď som videla Martina pokakanēho z toho, že Silvinka má problém so spánkom a okamžite jej utekal preniesť búdu, ťažko uveriť, že by ju nechali v život ohrozujúej situácii.😉

131
JanaH
Reagovat

@anonym: letos se už zase opět jednou fanoušci neurodili. :-))) Asi hnojivo na prd…

132
Lady XL
Reagovat

Jedno ale Táně neubírám – makat umí a maká, zbytečně se nefláká. V tomhle je, podle mne, nejlepší s žen.
Myslím, že noví příchozí z ukázky jsou prostě nové posily. Že nevezou – možná – zavazadla, to nic neznamená. I dříve jim přivezli zavazadla mimo záběr kamer, když se jim to nehodilo do scénáře. Teď možná vezou nějaký proviant. Je načase doplnit chudé, není z koho vybírat sluhy a koho honit do práce….
Ještě k Ibimu – na začátku docela pracoval, aspoň býval na záběrech buď s Miklou nebo s Martinem. Ale myslím, že mu teď dochází síly i nálada. Navíc teď už musí dělat a ne jako předtím ukazovat, že pracuje, i když nemusí. Ale taky už odkrývá trochu svou tvář, už není tak nad věcí jako před tím :-).
Chtěla bych, aby se Jachtař „dožil“ návštěv na Farmě a přijeli rodiče, abych je viděla….

133
BarBora
Reagovat

@anonym:
Vôbec mi nejde o Jura, ale vzhľadom na situáciu sa mi Martinova reakcia zdala prehnaná. Nevravím, že je agresívny, ale že to naznačuje agresivitu, nepoznám ho, vo farme som ho videla 1.-ý krát, aj keď meno Šmahel som už počula predtým. Možno len stratil rovnováhu a vyznelo to takto, ak nie, nepáčilo sa mi to.

134
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Myslím, že v tom gestu, kdy ho odstrčil, bylo zahrnuto už i to, co povídá o něm a Mišovi, nějaká alergie na chování. Zkrátka si myslím, že vybuchl na opilce. Upřímně – já takovéto dotírání ožraly taky nemusím a on – Jura – byl v tu chvíli naprosto neodbytný, vlezlý. Jak na pérku – odstrčíš, vrátí se, a furt dokola. A je fakt, že ta rána od Martina nebyla tak silná, že se prostě neudržel na nohách. Ale je taky pravda, že tomu mohli ostatní dřív zabránit, dost dlouho ho jen okřikovali a jen odtahovali. A on se zaměřoval převážně na Martina. Kdo ví, třeba by bývalo pomohlo, kdyby mu někdo tu konev vzal a naopak ji na Juru vylil. Třeba by se hned probral…

135
anonym
Reagovat

@BarBora: Šmahelu taky neznám, ale jen jouda by si nechal lít na hlavu studenou vodu a obtěžovat opilým člověkem. Jako agresi to nevidím, jen jako obranu a vztek na onoho rušitele. Spíš se podivuju, že opilého Juru už dřív někdo nezastavil. Nebo co jako měli dělat, nebo měl dělat Šmahela, když nikdo jiný se k ničemu neměl? Měl Jurku pohladit a poděkovat za super zábavu? :-)

136
anonym
Reagovat

@JanaH: Ale zase se urodilo dost spoďárových nositelů :-)

137
Jája
Reagovat

Jachtař je na přesdržku 100x za den. Co mě dorazilo? Příjezd Martina a jeho otázka, že na co tu mimo farmu čeká. A Jachtař se zbytkovým v krvi min. 1,2 prý: Na teba. Naštěstí pro účastníky nastává minimálně jeden suchý týden a tím jim nebude hrozit ublížení na zdraví či na životě. Ukáže se, jak mají pevné nervy, protože Jachtařův absťák bude krutý. Pořád hrabu prstíčkem a hledám svého fanouška. Nu, kde není ani smrt nebere. Tak alespoň jeden paleček zatím přidržím Táni.

138
BarBora
Reagovat

Polievanie studenou vodou z krhle? Keby na neho išiel s palicou, nepoviem nič. Dalo sa to aj previesť na srandu, odísť, ale chápem aj hnev a práve o to ide. Tá reakcia sa mi naozaj nepozdávala, ale sküsim si to ešte raz pozrieť. Optēho Jura sa nezaostávam, ale Šmahela tiež nie.

139
BarBora
Reagovat

@Jája:
V tejto Farme neexistujü pravidlá, tak keď Juro nedostal vyhadzov, tak mu mali dať aspoň poriadny trest (za pobyt mimo farmy). Ale takto čo čakajú? Že sa zázračne obráti? Iba ak by to bol scenár.

142
Aža
Reagovat

@Jája: Jura se potácel po lese celou noc,
sledovaný kamerou…. asi mu řekli, že ráno pro něj přijede farmář. Už ho raději
hlídali, aby jim neutekl jako Lenka… Pak se nedivím, že Martinovi odpověděl, že na
-něho čeká… Divili se pak ráno, že ho pustili do lesa, vždy byli všici od alkoholu tvrdí,
bylo jim to jedno kam jde.
Šmahela a Juru bych už neřešila. Šmahel je jeden z pohodových a chytrých lidí,
Jura jeho opak. Neřeší to režie, potřebují tam pro oživení oba chlapce.

143
anonym
Reagovat

@BarBora: Anebo zrovna sekerou a pěkně rázně všechny dokola, studená voda, fakt o ničem :-DDD

144
JanaH
Reagovat

@Aža: Ďuri holt stopoval, přece nepůjde pěškobusem a jen tak „náhodou“ si stopnul Martina, který zas jen tak „náhodou“ nejel na Šupě. :-D A na to svoje noční bloudění temným lesem si ani ožratý jak sviňa nezapomněl vzít karimatku i se spacákem. :-DD

@anonym: no právě. :-))

145
anonym
Reagovat

@JanaH: Určitě dostal na cestu i sváču a něco na zapití, aby se zase nerozčílil :-))

146
Lentilka
Reagovat

Tí dvaja s vozíkom prišli ,, upraviť “ mužov – ostrihať a oholiť 😂

147
JanaH
Reagovat

@Lentilka: jj, je to na fb. Tak proto ty havajské košile. :-D

150
Aža
Reagovat

Celé je to divné, vždy měli sluhové oddělené bydlení. Nesměli jíst, dokud
se nenajedli všichni…. no letos je to o sociální revoluci,,,,, nebo evoluci…. kdo si
vybere.
Farmář Martin dostal podmínku, aby zhubnul, vymazali mu z hlavy stará pravidla,
a udělali z něj veselého chlapíka….
Evelí se mi líbí, jak se umí radovat společně s farmáři při soutěžích. Už se k nim
hodně přiblížila… farma jí svědčí. Myslím, že s nimi tráví více času než my
vidíme. Výstupy se musí připravovat.
Už je to dlouho, ukazovali přípravu na natáčení farmy. Mají poblíž zázemí, kde jsou
kamery, střih. dokonce i šatnu s oblečením pro Kvetku tam měli.
V té době si Martin i Kvetka běžně prohlíželi obrazovku s farmáři, dobře
viděli vše i před sestřihem.

151
anonym
Reagovat

@BarBora: Viděla jsem, četla jsem. Agresivitu u Martina nevidím. Jurko byl namazanej jak zákon káže a kdyby ho nedrželi a nebránili mu v pokračování, čert ví, kolik RZ by muselo přijet:-) Malý vzteklý rozmazlený fracek.

152
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Na každej Farme bolo nejaké prekvapko či už sa im varila večera ,mali masáže tak ani táto nemôže byť výnimkou. Ktovie čo Martin pripraví pre ženy . Teraz ma napadlo v súvislosti s tou večerou , že tam dobrého kuchára poslali ,Mačeovej či ako sa volala tak chutilo až sa dieťa narodilo .😂

153
BarBora
Reagovat

A už to začína!!! Ťuťuli muťuli končí.
Keď aj robiť treba, maska dolu a začne reťazová reakcia.

154
Prochor
Reagovat

@Aža: Štáb už má neblahé zkušenosti z útěku Hujera. Kvetka přeci říkala, že museli nasadit hodně lidí a trvalo dobu než toho cvoka odchytli. Takže už si problémové týpky hlídají aby je nemuseli někde honit.

155
Fixa
Reagovat

Opravdu se Vám Sisa zdá normální a hlavně zdá se Vám tato žena zdravá? Její histrionické chování je z mého pohledu nepřehlédnutelné.

156
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Čo Hujer, veď aj z tejto Farmy im už vraj nejaká utiekla. Tak ich majú pod kontrolou aj v noci. Ale históriu Jurovho výletu nám neukázali, len zrazu si líhal na trávu. Ale možno som niečo nezachytila.

157
BarBora
Reagovat

Bude ženský duel. Hlasovala tak drvivá väčšina, dokonca aj Ibi, ktorý sa začína pomaly chovať tak, ako si ho pamātám z inej šouky.
Absolvovali aj hovienkovú očistu, niektorí (hlavne Milan a Táňa) má svojimi ksichtíkami rozosmiali. Silvia bola vo svojej ráži, mlela a mlela. Juro počul neskutočnē ticho a Karin zas videla akési svetielká či čo.
Aj barbieri prišli a vyšmykali chlapov, tí si to veľmi pochvaľovali.
Ibi sa pokúšal dokonca píliť, ale asi 1.-ý krát, aspoň podľa tej zručnosti tak tipujem.

158
BarBora
Reagovat

@Fixa:
Asi si nečítala naše komentáre, čo sa Silvie týka, tam sme zajedno. Veď aj dnes mala opäť možnosť sa viac x predviesť… nuž, čo k tomu dodať.

159
Lady XL
Reagovat

Díky za info :-). Tušila jsem ženský duel a hurá,splnilo se! Tak Martine,zapni stroje,ať můžeš přestěhovat ten Sisin kurník :-)

160
Jája
Reagovat

Ááááj dulááá fííííkůůůů tintintin bo karutam sikáááá. Ach jaký to mír v duši mé očistěné. I to ho.vno voní po fialkách. :D:D:D

161
Aža
Reagovat

Stejně na ně Smyslinka vyhrála a donutila je místo jídla užívat si blablabla.Om, om….
Málem jsem si ukroutila hlavu podivem, kam až nás letošní farma dovede, do
tranzu nebo do blázince….)))))
Komedie „Falešná kočička“ …. předvedena u stolu pravdy. Všichni byli chváleni
k dokonalosti, jsou nejlepší z nejlepších. Amen- ani se nezačervenali.
Copak nám tentokrát předvésti ráčí při duelu parta z režie?
Silvinečce se domů nechce, kdo by jí celé dny naslouchal doma, bez práce a za
velké peníze?

162
Lydye
Reagovat

Celkem jsem se těšila na rituál, ale byla jsem zklamaná. Silva si ani nedala tu práci a promyslet, jak se věrohodněji uskuteční. Vše odbyla v kuchyni za stolem a plném osvětlení, ani ten přednes psaného textu mě nechytil. Představovala jsem si, když je to úkol, že si připraví venku místo a v kruhu z kamení bude doutnat pyramida a ona jako herečka předvede svůj um. Měla příležitost předvést aspoň to co umí, ale byl to stejný výsledek, jako její práce na této farmě.

163
Fixa
Reagovat

@BarBora: Komentáře čítám, čítám, ale stejně mě pořád překvapuje jaká je Silva manipulantka a jak si to někteří farmáři nechají líbit. No zkrátka héérečka.

164
Ajda
Reagovat

@Fixa: Všichni tito EZOčlovíčkové, kartáři, vědmy a jiné podivné bytosti mají svoji „živnost“ založenou na manipulaci s lidmi, žádné duchovno, nadpřirozeno, jen výborná manipulace, to je jejich cesta k úspěchu, viz Sisina a Robot.

165
Fixa
Reagovat

@Ajda: Asi je to pravda, ale já to nějak hůř snáším. Jestli to nebude tím, že zatím stojím pevně na nohou a neidealizuji. Ze své praxe znám, že s těmito lidmi se velmi těžko pracuje, ale oni velmi lehce dosahují svého cíle. Přeji si, aby Sisi ten duel vyhrála, protože se domnívám, že pak bude ta správná legrace.

166
Aža
Reagovat

@Ajda: Uznávám, že východní meditace
mohou jedince očistit a dokonce působit i na druhé. Je to ale dlouhodobá práce.
Nelze jí přečíst z papírku a valit oči ke stropu.
Máme tady jako- chovatele, jako- rybáře a JAKO vědmu. Dle scénáře se dočkáme
i polepšení líného Jury….. to bude překvapení,,.. bude hodinu pracovat..)))))
Počítám, že před duelem píchne Silvičku včela a nebude moci jít bojovat… hrdě
odstoupí.
Na Petra a Tánu je to pokoukáníčko.. Trhli se od práce a nechali kamaráda FT
vymáchat si ústa. Nečekala jsem, že za jeho vedení nastane takový zmatek.
Možná je to tím, kdo je služkou. Nespokojenost vychází z kuchyně bez jídla.
Petr mi připadá svým rozteklým úsměvem žabáka,,,,, to by k rybníku pasovalo.

167
Lentilka
Reagovat

Na Hitky. sk je vyjadrenie Taninho priateľa ,že všetko je podľa scenára ,v komentároch sa jej zastáva , Táňa mu to laikuje srdiečkami ,čo znamená že zrejme je už doma .

168
Lady XL
Reagovat

Jen zírám, jak je Sisinka nefunkční! A zároveň jak krátká doba stačila, aby se většině znechutila a konečně okomentovali to její nicnedělání – tedy jen ne u stolu pravdy. Renata ji dobře okomentovala a Sisi zase ji :-), holky se už dobře poznaly. Ze všeho mám takový dojem, že Sisince štáb tvrdil, že nikdy tam nebude muset AŽ tak moc pracovat…, proto je tak vykolejená. Navíc Milan jako FT jí dává správnou čočku v tom, že jí poskytuje pomoc velice málo a po dramatické odmlce…, a že ho o ni musí moc prosit a on se k ní nelísá… U stolu pravdy (či spíše Falše) se fakt všichni vyznamenali. Holt se chránili před výběrem do duelu, protože v té době ještě nebylo jasné, kdo do něj půjde… Ale aby FT děkoval služce za odvedenou práci??? Kde to jsme? No je tam řádný zmatek a Milan doplácí na to, že chce být ke všem hodný a tak si klidně Peťánek s Táňou jdou lehnout…., vždyť oni jsou bohatí že? Měli by už dávat to jídlo podle zásluh. Jo a mimochodem – Sisi by zasloužila trest, jedla, kdy nesměla! Coby služka se cpala mezi prvníma v domě chudých.
Pokud odteď začne Jura být „správný chalan“, tak už ničemu tam nevěřím a bylo by jasné, že toho lenocha doteď hrál podle scénáře… Uvidíme. Už mám taky ze všeho chaos, ach jo.

169
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Možná je přítel v pohodě protože je RamboTáňa nejen doma ale taky už je ve velkém finále:-)

170
Aža
Reagovat

@Prochor: v TOPce zase je článek o Ibim.
Jelikož je muslim, trpí na farmě hladem. Na vše se používá bravčová mast, tu on
nesmí. Při soutěži o ukusování selátka neokusoval….(proto asi prohráli.)
Chybí mu síla a potřebuje med a sladkosti, místo vepřového.
Mluvčí Farmy přiznává, že dostává mimo farmáře vhodnou stravu pro muslima.
Neříká kolik a kdy, ale bylo mu to asi slíbeno už při nástupu. Proto už prý tolik¨
nepracuje.

171
Jája
Reagovat

@Aža: Nad jeho tužbama po sladkém jsem jen nevěřícně kroutila hlavou. Kde v tom jeho chudobném kraji (jak on tvrdil divákům) asi tak berou sladké a hlavně med. Nejsem znalec na Afriku, ale kde sucho a málo rostlin včelu neuvidíš. Žluto od řepky (na olej) tam zcela jistě nemají.

173
Svitka
Reagovat

Borisovci dělají z diváků pitomce (ale my se nedáme, že?), ze soutěžících loutky a sebe ztrapňují nejvíc.
Když už Sisinka neumí nic jiného než duchovní aktivity, mohla si na tom očistném rituálu nechat trochu víc záležet, aby aspoň trochu byla uvěřitelná.
Copak je asi napsáno ve scénáři pro páteční duel? Nemoc, kolaps, neodkladné pracovní povinnosti, změna pravidel, únos zelenými mužíčky…?
Ibi byl komický, když u stolu žuchlal opěvnou ódu na Sisi, aby v závěru neobratně sdělil, že ji chce chránit, proto je čas, aby šla domů. Evidentně ji to překvapilo.
Ibiho speciální přísun potravin je taky pozoruhodný. Jestli se nepletu,i Reza byl muslim ale nijak se to extra neřešilo.
Jurovo prozření a osvícení po Sisině rituálu – cha, cha, cha!

174
Prochor
Reagovat

@Svitka: Jestli půjde Šuvadová domů tak mají farmáři hned jeden domek k pronajmutí. Tedy jestli si ho Šuvadová nevezme domů jako kdysi Jana Hrmová odkráčela s kufrem v jedné a mangalicí Lucy v druhé ruce.

175
Lentilka
Reagovat

Maiga asi vie o čom hovorí ,na Pluske je článok ako pred odchodom do chatiek sa Silvia bola rozlúčiť s Malinou a hovorí :
Bola som sa rozlúčiť s Malinou ,keby som sa už nevrátila .Mala som pocit ,že ma veľmi cítila .Vlastne Malina bola také moje zvieratko , hospodár Martin mi ju ako ako keby tak dal na starosť energeticky.
Nie na dojenie ,ale tie iné veci … vzťahové . Mala energetický vzťah s kravou .
Neskutočné čo tá žena vypustí z úst .

176
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Žeby Silvia odišla s Malinou ?

177
Lady XL
Reagovat

Včera jsem se tak při různých výlevech a přiznávání sympatií k různým lidem zamyslela, kdo se asi s kým zná z dřívějška a tudíž je tam protlačený, zároveň dělají pak třeba pakty za zády všech. Už víme, že Maiga se zná dlouho se Sisinkou /no dobře, to jsou „VIPáci“/, ale jak jsem pochopila (a nějak tušila už dříve), tak se zná dlouho Šmajrá s Modelem a Martinko ho vlastně protlačil k bohatým a hlídá mu jakž takž záda. Tak kdo další?
Ano, taky se mi líbilo, jak Sisi byla vydřená z toho, že ji chce ibi zachránit tím, že ji pomůže vyhodit. Evidentně to vůbec nepochopila :-D :-D.
Já hlasuji pro zelené mužíky, kteří unesou Sisi i s „kadi“budkou…. :-D :-D a to až do Ameriky…

178
BarBora
Reagovat

No, Ibi, veľký kamarát, ktorý sa s kamoškou dohodne na mužskom dueli, potom, aby ju „zachránil“ dá, bez upozornenia, ženský a ešte ju povláči, lebo on sa ohroziť nechce. Ďakujem pekne za takēho kamaráta, ale to je Ibi s najväčším srdiečkom. A som veľmi zvedavá, ako by on zvládol sluhu pri zvieratách. Odkedy to pozerám, videla som ho čosi doniesť na stavbu kde ostatní pracovali a včera píliť a pridržiavať latu pri zatľkaní, inak len tu sedí, tam sedí, tu stojí, tam stojí, moce sa kade tade a hlavne mudruje.
Tým som sa nechcela zastávať Silvie, ona má podľa mňa hlavne tuleniu chorobu, ktorú kamufluje hovadinkami, pozérstvo ako v živote fungovať na účet okolia. Aj tie jej čudné, pochabé výlevy na mňa nepôsobia presvedčivo, má problémy sa vôbec vymáčknuť.

179
Kara
Reagovat

@Lady XL: Nejen VIPky se mezi sebou můžou znát.
Při výběrů nových farmářů bývají osloveni i farmáři z minulých farem, aby doporučili někoho z lidu a asi se na to i přihlédne. Letos je to třeba Karin, kterou má na fb Božka C. na fotce z nějaké párty a při zahájení vysílámí Farmy 10 jí tam přeje, aby se držela. Takže Karin tlačenku měla :))

180
Ajda
Reagovat

Při zvrácenosti letošních duelů je možné, že energeticky nabitá Malina vtrhne do stodoly a dojemně Sisině daruje život. Zamává ocasem, zanechá materiál na další rituál a odkráčí z farmy.

181
Lady XL
Reagovat

@Kara: díky za info, nevěděla jsem :-D.

182
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Napríklad Mišo-Juro. Kamaráti na farme, ale včera Mišo pri holení na Jura prezradil, že nikdy nebýval zarastený, až na farme. Pôsobilo to tak, že o tom vie z minulosti.

183
Svitka
Reagovat

@Lady XL: Mišo Jurovi slíbil, že si ho nevezme do duelu, což se stalo. Možná i tam jsou nějaké vazby.
Milan avizoval něco v tom smyslu, že Juraje nepotopí, protože je stejně jako on z Nitry.
Takováto zjevná i tajná spojenectví mi nevadí. Jen aby nesplakali nad vejdělkem. Už se přece stalo, že osoba x slíbila osobě y, že pokud y ustoupí a dopomůže x k vítězství, x se podělí rovným dílem z tučňoučké výhry. Nestalo se, a údajně to osoba y chtěla směrovat k soudu.

184
Johana
Reagovat

@Prochor: tak šmajchlkabinet by se hodil, švédská trojka by konečně měla soukromí.
Nechápu nač vůbec Šuvadová lezla na Farmu iks. To už zrušili na Slovensku EzoTV? Tak nemožnou, otravnou a neschopnou ženskou jsem snad ještě neviděla. Dělá si co chce, respektive nedělá vůbec nic a režie na čele s Martinem ji to žerou. Fakt by mě zajímalo, z čeho ji tak bolela záda…nebo už příprava výmluv na duel? Nic jiného si nepřeji, jen aby zítra vyfičela jakýmkoliv způsobem, třeba i za pomoci toho ET, co se s ním sblížila.

185
Johana
Reagovat

@Ajda: :-D nestraš, radši budu 45 minut koukat, jak Malina trousí rituální materiál do měděné pyramidy, než minutu poslouchat Šuvadové nadpozemská moudra…na mě už působí jak silný alergen.

186
anonym
Reagovat

@Aža: On někdy na Farmě pracoval? Já ho mám docela oproti některým ostatním v oblibě, ale určitě ne proto, že by něco dělal, je línej jako veš, pardon, muslim :-)

187
Lady XL
Reagovat

@Johana: Včera zmiňovala, že ji záda vzala po té soutěži se sudy… tehdy se jedinkrát zapojila do akce…
Díky za info o dalších možných známostech… Mě to nevadí, jen mne to zajímá :-) a bavím se tím, jak dělají, že se neznají… Koneckonců to bývalo už dříve, zapomínají na fc, kde se provalí jejich „přátelství“ třeba právě s bývalými farmáři. Je mi jasné, že se produkce nemůže spoléhat čistě na náhodný casting….

188
anonym
Reagovat

@Jája: On Ibi znalcem Afriky zřejmě taky moc není, předpokládám, že žije na Slovensku. A pro med si jezdí do Čech, tady je řepky dost :-)

190
Jája
Reagovat

@anonym: Já měla na mysli řepku na olej. A řepkový med je hnus – jako když má člověk v puse sladký písek.

191
anonym
Reagovat

Táňa má na FB fotky s Šimonem Némou, takže nějaké spojitosti mezi nima jsou. Jeden doporučí druhého, potom třetího a nakonec se tam sejde partička ze školky.
Aby Petr nebyl v reálu přítel Táni :-)

192
anonym
Reagovat

@Jája: Jo tak to nevím, jak chutná, já jsem zůstala u medu, kde že se v Africe bere. Tak si jezdí do Čech pro lesní :-) a je to:-)

194
Aža
Reagovat

@Jája: Ibišek dodržuje islámskou kuchařku a prý
nejí ani omaštěné. Ubývá mu proto sil, tak si vyprošuje alespon med a sladkost,
aby energii dostal do těla.
No, myslím, že už tam stejně moc robit nebude, ví, že příjde jeho čas a jde domů.
Všeobecně tam platí, čím více vedu řečičky, tím méně pracují moje ručičky.

@Johana: Sisi tam chvíli pracovala, musela
podávat sudy při soutěži a od toho jí bolí záda….. Jo, někdy práce bolí.
V této části farmy je snad nejvíce slyšet její oblbování sama sebe. Věří vůbec tato
dospělá žena bludům, které říká do kamery. Režie jí podkuřuje a chválí, jen tak dál-

195
Aža
Reagovat

@Jája: Řepkový med má takový nechutný „ocásek“
Bohužel, když je řepka blízko úlů…. už ho nechci.

196
Aža
Reagovat

@anonym: vyslovila jsi to, já to měla v sobě. Nepracuje jen se přidává – byl mezi bohatými, měl srdcové proslovy.
Než se okoulaly. Překvapuje mě, že nemá s sebou kobereček.
Ted mě dost dopálilo milostné trio, práce je hodně, ale žabák Petr, Tána a Miša se
opalují a koupou.
Jak šli okolo zahrady, do vody a Petr—- „už opadávají rajčata, potřebovalo by to….“.
a Tána, kdo je tady hlavou farmy? Nevšímej si a jdi. Už opadávají emoce pracovní,
přátelské a citové….. bude to boj.
FT si stěžuje Dominikovi. ale poručit lidem jít pracovat nedokáže-
Myslela jsem, že bude dobrý farmář, ale ne vždy dobří pracanti jsou i dobří vedoucí.

197
JanaH
Reagovat

@Lentilka: :-D Neříkala jsem to včera, že nakonec Šimako tuto „strategii“ doma poradili? :-DD Uf, to je strašná harpyje, kéž bys měla taky pravdu. ;-)

Terazky je „chorá“, jak šibalsky sdělila, proto nerobí. Že se ostaní nevyjádří na rovinu ofrfle, ale sama pindá zrovna tak křivě a vyhýbavě. A nejde si nevšimnout, že je v kolektivu velice oblíbená. :-)
Zdutý Jurko funguje coby zábavný prvek spolehlivě, v každém díle předvede názorový veletoč, furt se všem upřímně omlouvá a slibuje.
Šubudka se při své chatrné psýše duelu ani nedožije, už na ni kydají i její dřívější zastánci. Vápno má recht, nejvíc jí pomůže, když si na Farmě sbalí fidlátka.

A lazebníci mě velice zklamali, vždyť ti chlapi po jejich zásahu vypadají hůř, než předtím. Každý vyholený do půlky hlavy a nahoře lívanec. :-D

198
Franz
Reagovat

Proboha co z toho pořadu už dělají – spirituální a esoterický pořad, který se u nás na stanici Barrandov vysílá nad ránem?
Hovno hoří a Michal a Martin jsou v transu. Šubyduby Amerika čaruje a zaříkává. Jurko – viděl spoustu barev a stínů – sakra ten musel hulit dobrý matroš. Chyběl ještě volný sex a někdo kdo do ticha noci vykřikne: „Tati, a prdí taky hadi?“

199
JanaH
Reagovat

@Aža: sliboval vojnu jak řemen a zatím má většina vycházky. :-))

200
Jája
Reagovat

@JanaH: Když holiči ukončili své dílo, chlapi vypadali jako jedna řepa vedle druhé, jen Ibi (po vykartáčování slepenců a zastřižení dle přání) splnil roli krtka.

@Aža: Nejí omaštěné sádlem, Evelyn mu zajistila na omaštění olej. Nevím, co mu tam může chybět. Kořínků je neúrekom, kozy tam má taky :) a halal maso – chvíli bez něj vydrží. A ryb je v rybníku dostatek.

201
Aža
Reagovat

@JanaH: ku tvému poslednímu slovu bych s chutí
napsala…..lívanec z kravského lejníčka……

202
Prochor
Reagovat

Na margo obrácení nemakačenka Jura po osvícení energiemi někdo na ofiku napsal výstižně: „Jura osvítil scénář“:-)

203
anonym
Reagovat

@Jája: Ryby se musí chytit a to je zase práce. Placky může mít suché, pečou je přímo na sporáku na plotně. Na druhou stranu proč by nemohl mít olej a med, když ezoteričce přemísťují její kotec.

204
Prochor
Reagovat

@JanaH: Třeba bylo kolektivní ostříhání trest za jejich opilecko-sexuální excesy typu Sodoma Gomora.

206
Prochor
Reagovat

Farmáři se pod vlivem média Šuvadové postupně proměňují na sektu řízenou energiemi, která vyznává volnou lásku a nevázaný život.

207
JanaH
Reagovat

@anonym: přesně. Když Silvince pivíčko, proč ne Ibiškovi medíček?
Beztak jim se stravou vycházejí vstříc, akorát toho moc nevidíme. Po jednom duelu měli halušky a Vápno s Robkem měli danou stranou extra porci bez slaniny.

U nás se takto vystříhaným lebkám říká „na žaluda“. ;-)

208
Aža
Reagovat

Sylvia (dle Hitky sk) si prý vytvořila k Malině neobvykle silný energetický stav.
Blouznila o něm dlouho před Šmahelem.

Ta žena asi nikdy neměla ani psa….já tedy znám ten pocit –nejvíce energetický
stav k mému pejskovi…(ovšem mluvím o zvířecí energii) to je láska.
At už vyhraje nebo ne, jen at se nevrací, sory (jak chtěla po americku)

209
anonym
Reagovat

@Prochor:
V tom případě by musely jít dohola jako první Táňa s Miškou :-) Ty dvě zvládají precizně obojí :-)

210
anonym
Reagovat

@JanaH: Mluvíš mi z duše, když chce Ibišek něco extra, má to mít:-) mám na něj slabost, vypadá tak zranitelně :-)))))

U nás se jim říká jednoduše blb :-)

211
anonym
Reagovat

@Aža: Ani se nedivím, Malina bude myšlením přibližně na stejné úrovni jako Silvinka.

213
BarBora
Reagovat

@Aža:
Akého máš psíka?

214
Johana
Reagovat

@Aža: soutěž byla v pondělním díle a o bolestech zad a lidské bezcitnosti prndala s Renatou, když do sebe ládovala appetizer ( výborný sýr od Cecilky ) a nechtělo se ji dělat snídani pro ostatní, tudíž odhadem až po dvou dnech…ale budiž, někdo má zpomalenou nejenom mysl, ale i tělo.

215
Aža
Reagovat

@BarBora: můj psík je „pán pes“ je to jezevčík, krátkosrstý černý, už třetí jezevčík v pořadí. ….
Věřím tomu, že jezevčíci jsou psí lidi…. to je energie která proudí, a nejde jen o ta
věrná očíčka. Dovede být také pěkně zarubaný, inu celá majitelka,,,:))))
¨
@Johana: já si myslím, že se jí to stačilo za ty
dny pěkně rozležet. Ale ona se pěkně vyhajá v postýlce, co by dělala spát na
seně? To bylo dojemné, nikdo jí nelitovati, že má bebíčko a ještě jim má vyvařovati.
Farmáři kteří pracují nemají snídani a Sluníčková Sisa papá sýr a jak ho hltala.
A vůbec, jak to, že jí bolí záda? Proč si je také neotapká jako M.?

216
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Výborná ,, stratégia “ budú si veľmi vo vzťahu rozumieť ,ona ho poníži pred celým Slovenskom a on je na ňu ešte ,, hrdý “ . Šťastní to ľudia .😂

217
Aža
Reagovat

stále čekám pikošku, jak stěhují pro Silvii kadibudku k duel chatce.
Aby nám také přes noc neutekla…..

219
JanaH
Reagovat

@Lentilka: to víš, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. :-)
Na druhou stranu… a co chudákovi paroháčovi asi tak zbývalo jiného, než tvrdit, jak to „bylo domluvené“? Aby nebyl za úplného debila? :-))

Začínám věřit, že by mohla klapnout moje vize velkého jubilejního finále. :-D
I nedávná tajnosnubnost jednoho z VIPáků tomu napomohla.
A navíc, ať vymyslím sebevětší blbinu, Narkóza je schopná mi ji splnit. :-DD

@anonym: :-DDD

220
BarBora
Reagovat

@Aža:
Stačilo napísať jazvečíka a už by som vedela. Stále rada čítam o psoch, ale mala som obdobie, kedy som sa tým cielene zabávala a jazvečíci boli môji miláčikovia, aj zvlášť knižku som si o nich kúpila. Havkovia s vlastnou hlavou a rozhodovaním, čo ako norníci nutne potrebujú. Aj to som čítala, že kto raz má jazvečíka, iného už nechce, čo si aj ty potvrdila. A áno, bola som svedkom ako sa jazvečík urazil, keď ho pániček vyhnal zo svojho kresla a fakt sa choval ako človek, výrazom papulky, ako odkráčal😂 a vraj sa s ním potom nejaký čas „nerozprával“, kým si ho neurobil.

221
BarBora
Reagovat

@BarBora:
neurobil=neudobril

222
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Veď áno tiež pravda …

223
BarBora
Reagovat

Druhá duelantka je Miša a Silvia si domček so sebou nebere, len hovienka s medenou pyramídou. V chatke pravdy viac relaxujú, žiadne veľké odhalenia neponúkli.
Juro pracuje, zatiaľ je v pohode, aj celkove je tam momentálne kľud, je snaha rozbiť skupinu Peter, Táňa, Miša. Zdá sa, že najväčší strach je z Táni.
Robia trdelníky, kapustníky, snažia sa chytať ryby a tak.
Silvia medituje pri chatke s hovienkami, zatiaľ sa zdá byť relatívne kľudná, ale noc ešte neprišla.

224
BarBora
Reagovat

Len ma tak napadlo, s čím si Silvia hovienka zapálila?

225
anonym
Reagovat

@BarBora: Upřeným pohledem :-)

226
Aža
Reagovat

@BarBora: Díky, ano, tak to je s jezevčíky.
Kdo jednou zkusí, propadne jim. Při venčení si s ním povídají lidé a hned se svěřují,
že měli také milovaného jezevčíka a vypráví mi o něm…. pes mi otvírá tak cestu k jiným
lidem.
Je to tak, že každý miluje svého psa a pes oplácí láskou — to je ta energie která je
mezi námi….. láska, povinnost z obou stran.

227
Aža
Reagovat

Dnes docela pohoda.
Nastalo „Nanebevstoupení Ferdiše Pištory“ , řečeno slovy básníka… Jura se asi
bacil do hlavy větví a dal se do roboty.
Je to stejně zajímavý chlapík, žádný velký kladas, ale rozumbrada – mluvčí dnešní omladiny.Patří na farmu – osvěží.
Karin se pasovala na první stupen inteligence, no ale někdy má pravdu.
Jak si mohl dovolit Ibišek přiblížit se k chatce Šubaduby, a vyzpěvovat.
Dřív byl velký trest. :
Eveli pouštěla bubáka o jídle, ale stejně věc zamluvila. Kdyby se mělo vše trestat,
jako jindy, byla by tam Věznice Parmská…..:)))))

229
Svitka
Reagovat

@Aža: Já to znám jako „obrácení“ Ferdyše Pištory :))

Výraz PRAVIDLA by se v této F10 vůbec neměl používat. Markíza jej vyškrtla ze slovníku.
Když se o něj náhodou zakopne, (viz Evelínka v narážce na Sisin appertizer), fuj, fuj, hned s ním pryč a zapomeneme na něj!

Zpočátku se mi zdálo divné, ba nemožné, že když si Sisi přes Velkou Louži s borisovci domlouvala podmínky účasti na farmě, neznala nic ze systému těch předchozích. Že když už je nesledovala, nevyžádala si aspoň jednu sérii na CD. Teď se divím i ušima, že po 4-5 týdnech pobytu nic na farmě neokoukala , nepochopila, nenaučila se. Proč např. (a to je jen drobnůstka) probo.., pardon, pro vesmírnou energii, chtěla pálit sluhovskou uniformu? To snad už nemůže být hrané podle scénáře. Mluvila o tom, že když se z duelu vrátí na F, bude dál posilovat přátelství a hlavně lásku. Copak netuší, že při hře o xx Eur o přátelství a lásku nejde?? Pardon, příliš jsem dala průchod svým pocitům. Ale proti Mišce jí budu fandit, aby to vyhrála! Howgh.

230
Aža
Reagovat

@anonym: je to tam, ale stejně jsou blízko
u sebe, neměl by být už žádný kontakt……ale bejváválo, bejvávalo,, nýčko máme
pravidla – povidla….))))))

231
BarBora
Reagovat

Silviine reči o láske, dobrote,obete.. až tak celkom nesedia. Videli sme ju „zhodnocovať“ Renátu, akonáhle jej nešla po ruke, ako slúžka sa ládovala prvá, ostatní čakali, kým sa jej uráči dať raňajky, vôbec ju netrápilo, že sú hladní, nepomáha, len kecá. Proti nej by som fandila každému.

232
Aža
Reagovat

@Svitka: Máš pravdu, Obrácení je správně.
V tomto díle padla také věta o Táně a Petrovi- že nepracují, nebot jsou mezi bohatými
a ti pracovat mohou kdy se jim zlíbí….. proto ta rekreace u vody.
Nu co ,když to unesou se flákat, zatím co jiní „pracují“….Tento týden zmatky nad
zmatky, ale co, Farmář je stejně pochválí.
Tedy jestli se budou dít zázraky a Šubadu se vrátí, bude to jen zásluhou lívanců
od Maliny.

233
Aža
Reagovat

@BarBora: Možná to vypadlo pro farmáře hladově,
ale jak vidět, mají jídlo na pokojích i v kuchyni celý den. Jedí jak se jim hodí,
stále se někdo něčím cpe. Dnes už jsou pravidla hodně volná a pro paní Silvinku
jsou ohebná jak proutek. Jenže ona to neví, o žádná pravidla se nezajímá.

234
BarBora
Reagovat

Táňa sa naštvala, že Milan na ňu donáša a nie celkom presne, preto si dala prestávku, čo povedala aj na kameru a ako „bohatá“ si to aj podľa pravidiel mohla dovoliť. Dovtedy makala, na rozdiel od niektorých jej kritikov. Dokonca, aj pre Karin v podstate vyhrala duel, ale tá už na to asi zabudla a pri každej príležitosti do nej na kamere udrie. Na druhej strane, Táňa si to sama pokazila, ale v každej Farme musel byť nejaký „zamilovaný párik“, aj Máriovi zavesili na krk tú oštaru.

235
BarBora
Reagovat

@Aža:
Hej, cpú sa keď je čo, len pri Silvii asi až také hody neboli, aspoň podľa reakcií. Vtedy bol aj prestrih na Dominika, ako čaká na raňajky, nakoľko to bolo autentické je ťažké posúdiť.

236
Prochor
Reagovat

Mně se začíná docela líbit Karin oproti začátku. Zase taková flákačka nebude když alespoň uvaří na rozdíl od Silvie. Když mluví na kameru tak mi přijde docela rozumná. Zase taková blbka to nebude. Ale hlavní je, že se neožírá a neoblejzá tam chlapi na rozdíl od ostatních.
Uvidíme jak se bude vyvíjet jestli rychle nevypadne.
Z chlapů je mi nejsympatičtější Dominik. Jen se mi zdá snadno manipulovatelný.

237
anonym
Reagovat

Jídla mají víc než dost, ty šílený polívky z ničeho, nebo ze zelí, jsou snad jen ukázkou rádoby farmářské chudoby. Když Šmahela balil duelantkám jídlo, byly tam krajíce chleba jako pro dřevorubce, co by za tohle na dřívějších Farmách dali, tam si museli namlít mouku, udělat těsto a zatopit v peci :-) a nakonec se jim zdrcl a měli houby :-)

238
Aža
Reagovat

@anonym: Jen se dohaduji, že rajčata,
se ani nedostanou na stůl, sbírají se jako maliny-
To je zajímavé, viděla jsem anketu, kdo fandí Silvi a myslí si že vyhraje a kolik Míše.
Silví hodně vede, tak už mám podryto rozhodnutí, jak to bude.
Vše se dá tak nějak upravit, dát otázky či práci s předstihem připravenou.
Ale já si stále myslím, že VIP mají připravený pomalý odchod z farmy, boj musí
vésti jen obyčejní farmáři.

239
anonym
Reagovat

@Aža: A proto se mi nějak nehodí hádka o jednu rajčinku :-) Možná, že před týdnem byly ještě zelený :-)

241
Lydye
Reagovat

Jak tak koukám na foto, kde Ibi zpívá a dodává sílu Silvě, co že to tam stojí za stavení, to není duel. chatka, dále se mě zdá, že Silva vůbec nespala v této d. chatce, to je jen můj názor a to procitnutí Jura k práci a všechny ty řečičky kolem toho jak ho to změnilo, mě přijde jako velká reklama pro Silvinu meditaci a pro zájem o ni u lidí či v médiích. Zdá se mě, že tam kde žije o ni zájem moc není, proto tato doporučená veliká reklama od Jura, aby se ji pomohlo.

242
BarBora
Reagovat

Postúpila Miša 3:0, aj keď v preberaní strukovín bola rýchlejšia Silvia, lenže neskontrolovala si to a nemala to čisté. Navyše jej to Evelyn nepremiešala tak dôkladne ako Miše.

243
BarBora
Reagovat

No, v stodole to bolo skutočne zaujímavé, vzhľad k tomu, ako sa o Silvii vyjadrovali predtým. Odrazu, až na Táňu a Petra chceli Silviu, lebo ona je vraj pozitívna a Miša huláka a tým vyrába zlú energiu, hlavne Milánko tým proti Miše operoval, len zabudol dodať, že zlobu tam vnáša sám roznášaním klepov a o Silvii sa tiež vyjadroval všelijak. Karinka je teliatko, Renáta sama nevie čo by radšej…bla bla bla, Šmahel, ako vždy, rád sa počúva a snaží byť pánom dokonalým, Ibi, že nech Silvia vyhrá a potom nech ide domov, ale vlastne znegoval všetky tie rečičky ostatných, keď povedal, ako sa o nej hrozne vyjadrovali a aká je tam faloš. A vlastne to celé bolo len o tom, že chcú rozdeliť trio T+M+P, čo potom neskôr na kameru aj Domik potvrdil. Ale v stodole kopec vznosných rečí.

244
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Díky za stručné info!! :-)

Přidat komentář