Panáček v reality show

Farma X: Nepřetáhl vůz, táhl z farmy!

13. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

farma2

Tento týden šéfoval na farmě líný Juro. Práce mu nevoní, pracující lidé ho obtěžují, zvířata ignoruje. Dostal funkci a sliboval, že se bude pracovat ve dne v noci. Rychle ho toto nadšení opustilo. Místo aby lidé ubývali, přichází noví, rovnou čtyři. Filip Hakl je syn konfliktní farmářky z druhé řady, s ním dorazily i Dajana, Daniela a Livia. Soutěž rozhodla, že sluhové jsou dva z nově příchozích, Filip a Livia. Juro má v úkolech zmatek, podaří se mu založit plánek mostu, kdo chce pracuje, silná trojka intrikuje, Mišo se bojí duelu, proto simuluje staré zranění. Duel bude mužský Filip vs. Petr.

Jak zhodnotí hospodář tento týden? Juro si věří, jak jinak. Farmu opustilo třetí Cecilčino selátko, místo něj přibylo kůzlátko, Martin z toho nadšený není. Juro netuší o zvířatech vůbec nic, ani jejich jména. Při prohlídce hospodář kritizuje, ale na závěr moc výhrad nemá, jen ty nešťastné ryby se opět nekonají. Juro má pořád sebevědomí na rozdávání, on v ničem neselhal, je nejlepší. Výsledkem je 42 mincí.
Duel byl vyrovnaný. Vědomostní kvíz a střelbu prakem vyhrál Peter. Držet zelí na výdrž a v hákování byl úspěšnější Filip. Závěrečné přetahování vozu rozhodlo, domů jde Filip.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 170
1
oidat
Reagovat

Peter v tazeni vozu podvadel..chytal se a pritahoval za ty kolejnice. Ale ono i v hakovani porusovali pravidla obadva,nesmi se tahat a utocit na telo,jen rvat za spagat,kedysi za toto prerusovali zapas.

2
anonym
Reagovat

Je pěkné, že se mladík obětoval pro dobro celé Farmy, jeho posláním bylo zničit jednoho ze tří záškodníků, bohužel se vloudila chybička. Je třeba se nebát, jít do toho a bojovat za dobro. Ten se snad kecáním i uživí, Mamka psala, že je na něj velmi hrdá. Takže je vše v naprostém pořádku, jen vyletěl jako holubička. Za FT by mohl dát toho, kdo mu Peťku do duelu doporučil, jako odměnu.

3
Jája
Reagovat

@anonym: Jj, za FT má velký výběr – jednoho ze tří andělů nebo velkého učitele Dominika. No prostě on prostě to prostě nějak prostě geniálně prostě vymyslí a velmi tím prostě nás prostě překvapí. Prostě fňuk.

4
BarBora
Reagovat

Ráno huj a večer chuj.
Zmagorený viac než sme dúfali, kto ho takto spracoval za pár málo dní, že vyhodil sám seba a ešte s tým zúfalým slovným doprovodom? Keby bol dal na to „zlo“, mal by väčšiu šancu a možno by nemusel plakať. Niekto mu, okrem iného, nakukal, že Peter je najslabší. Chápem, je to ešte mláďatko, ale aj tak mal zvažovať viac vlastným úsudkom, nemusel by potom zachraňovať situáciu „bojom proti zlu“. A to si ešte zamenil hákovanie za zápasnický ring vo voľnom štýle.

5
Prochor
Reagovat

@Jája: To se to rozbíjí trojka když za nás druzí nastavují kůži:-))) Jsem zvědavý jestli si Petra vezme do duelu velký radílek Dominik. Dominik teď má ale příjemnější zájmy po té, co přišly nové dívky. Skoro si začínám myslet, že místní voda má nějaké afrodisiální účinky:-)

6
anonym
Reagovat

A vrcholově vše zaštiťuje největší pracant Miňo, stačí naznačit a Domča udělá špinavou práci za něj, Miňo nic, on muzikant :-)
@Prochor: Nebo mají na zahrádce přebytky celeru.

7
Jája
Reagovat

Prostě jsme viděli ukázku z nové vědecké studie na téma „jak bleskově vygumovat mozek“ v praxi. Jen nám nebyl sdělen základní parametr IQ, tedy zda bylo IQ evropského průměru 120 nebo již průměru roku 2100 tj 75.

8
Lentilka
Reagovat

Ani wellness nepomohlo . Zomrelo ďalšie prasiatko – žĺtko .

9
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Žltko chcíplo na wellness nebo na žloutenku. Nebýt Šmahela tak tam možná leží dodnes což je smutné.

10
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Na yuotube je ukážka na pondelok a tam hovoria že im umrelo druhé prasiatko ,to nie je to čo našiel Šmahel .

11
anonym
Reagovat

Není prasátko jako prasátko, jedno mrtvé našel Šmahela za chlívkem, mazlicí domácí prasátko se najde až v pondělním dílu. Není se čemu divit, být v ohrádce natřené chemií by zabilo i dospělého. A exkluzivní péče ho dorazila.

12
Lady XL
Reagovat

@anonym: To je fakt, mohlo chcípnout na tu barvu. Určitě okusují ohrádku… Fakt nápad… :-(. Další možnost je pak přenášení sem tam,kdo ví,zda někomu neupadlo z výšky…. chudáci zvířata (opět).

13
anonym
Reagovat

@Lady XL: Se o ně nestarají, čert ví, jak často je krmí, z ruky už vůbec ne a chytání do sítě je hnus. Pitomci si je spletli s rybama. Už někdo psal, Jája? iQ 75 a možná ani to ne. Leniví zmetci. Hlavně tabáček, kafíčko, spaníčko a ohmatáváníčko. Neskutečná skvadra debilů :-) Kde tohle Markíza dala dohromady. Tam by chcípl i křeček.

14
Svitka
Reagovat

Jsem mrzutá, velmi mrzutá.
Duel nedopadl dle mých představ. Bodejť by taky jo, když se staří mazáci jako sršáni vrhli na naivku a nezdravě sebevědomého a především nerozkoukaného Filipa. Bzučeli- hučeli do něj ze všech stran při výběru druhého duelanta. Začít vědomostním kvízem byl od Petra dobrý tah. Sluha čtyři dny sloužil a sloužil, kdepak by se dostal k almanachu!
Při kontrole úkolů hospodářem jsem se bavila, jak se Jura snažil okecat svoji neschopnost vést a hlavně kontrolovat kolektiv. Zbyl z něj jen pouhý Blekota-Mekota, byť sám se cítí jako king. Martin dobře věděl, že výsledky nejsou zásluhou FT, ale ostatních.
Vadí mi, že sestřih se příliš soustřeďuje na posedávání, poléhávání, kouření fajfky apod. Na můj vkus např. holčičí očista a hygiena mohla zůstat divákům TV skryta. Práce a péče o zvířata jsme viděli minimum.
Karin a Jura jako rybáři – hotoví Pat s Matem. Při tolika rachotu, halasení, plácání pruty do vody museli zdrhat i ostatní příslušníci fauny, nejen ryby.
Nové pomocnice se zatím nijak zvlášť neprojevily, ostatní farmáři jedou v zajetých kolejích.
Stále nemám svého favorita na výhru.

16
Aža
Reagovat

Nerada bych tu píchla do vosího hnízda, radši jsem ani nepsala. Můj názor na Hakla
byl pochopením pro mladého junáka, který se nabušený a natěšený vrhunul
do pobytu na Farmě.
Od dětství doma slyšel o Farmě, a nedivím se, že si vystavěl ideu, následovat
matku. Svým pobytem si dle mě neudělal ostudu a matka dle Fb může na něj
být pyšná. Která máma by nebyla pyšná na své dítě, když ho a vidí v TV. )))))

Proč farmáři neposlali do duelu jedno ze 3 nových děvčat? Muži si kryli záda a
nasadili nováčka, netušícího podraz.
V duelu už nebyl zbrklý, pochopím jeho neznalost pravidel, ale na nefér souboj
ho měla upozornit Eveli, stejně jako Petra při tahání vozu. chytal se kolejnic.
Tak jen si povzdechnu, měl odejít Petr, protože zase bude pokračovat nuda.
Jen vzpomenu….. Karin se láskou rozplývala na prasátky …. ale ani nevzdychla,
když uhynulo….“ to se stává, no tak uhyne prase… “ ani se nešla podívat,
Najedou jsou černokněžky její nejlepší kámošky…. tam se dějí zázraky.

17
Jája
Reagovat

@Aža: Proč by jsi píchala do jakéhokoliv hnízda? Názor na něj máš dobrý – natěšený nabušený, pracovitý jen moooc ukecaný. Tady šlo o to, jak si nechal za dva, tři dny vygumovat mozek. Pokud chtěl mermomocí zůstat, měl na výběr jiného, zženštilého rektoalpinistu. a toho by na stopro dal, nebo zůstat u původního výběru a pak by se vidělo. Proto ta moje škodolibá radost, jak se partička dokonalých připravila o kvalitního spojence. Filip se pro diváky předvedl v nejlepším světle a jako jeden z mála farmářů odešel se ctí.

18
nina987
Reagovat

Aža, Jája, souhlas.

19
Aža
Reagovat

@Jája: Díky Jájo, já mezi řádky četla více radosti
nad mladým hejskem, nervíčkem, který na farmě neměl co dělat, navíc ještě …
synem Haklové,,( tak se nesla diskuze i v NČ.)
Těšila jsem se na to jak si Filip povede, k práci se dobře postavil. Rozhodně lépe jak
polámaný mraveneček Model. nebo neviditelný Ibišek.
Já bych jen fandila tomu, aby někdo z těch ufnukánků „ochořel“, třeba zlomený
malíček a místo něj nastoupil Filip.
Pak se nediv, že jsem byla zticha a přečkala první vlnu, kdy naopak si tu i přáli,
aby se už na farmě neobjevil. Ta 3 děvčata jsou sice na koukání, ale nic zajímavého
z jich nedostaneme. Ani nedomyslet, 3 furie proti 3 furienkám…..

20
Lentilka
Reagovat

Ja by som tiež bola za to aby sa Filip na Farmu vrátil .Určite by to tam trošku žilo iným životom ako doteraz .Bol by oživením ,a mohlo by to byť zaujímavé , nie všetkým by vyhovoval a konflikty a hádky by dostali zelenú .
Bol by konkurentom Šmahelovi , ktorý z nich má väčšie ego .Lebo slovnú zásobu má dobrú a sebavedomie mu rozhodne nechýba tiež .
Stále si myslím že úhyn tých dvoch prasiatok zamieša kartami .

21
Lentilka
Reagovat

Pozrite si na stránke Nový čas video s exfarmarkou Miriam Momentálne je v Thajsku aj s woody bábikou Alenou . Šikulka – kým nešla na Farmu muž ju nikde nepustil ,teraz behá po svete .

22
Jája
Reagovat

@Aža: Už by jsi mne mohla trochu znát, já a ironie jsme jedna ruka. Navíc podle mne tam tlačenky nemají co dělat , ať už genetické nebo známé známých. To jako děravá ponožka v nablýskané lakýrce. Proto pro mne návrat Filipa nenene. A bleskově ven ukecaná líná služka, za kterou Filip dokonce pomýval nádobí, dále instalatér a další gen farmářky. Byť mi Šmahel neskutečně leze na nerv, raději ho uvidím, jak sám sebe znemožní a umlátí se vlastníma kecama. Ostatní se pomaličku začínají jevit jako zajímaví hráči.

23
anonym
Reagovat

Rodinné kšefty. Nastupuje další generace farmářů. O známých známých raději ani nemluvit, je jich tam jako naseto, instalatér s namoženým ramenem se zná se Šmahelou, Šmahela je kamarád Haklové a tak podobně by se dalo pokračovat až by se skončilo u Maliny.
Za sebe jsem ráda, že Filip odešel, poslouchat to jeho prostě za každým slovem a projevy kolem každé blbosti nemusím:-) Je pracovitý, snaživý, ale nadšením se z něj nesložím a jak je vidno a jak se ukázalo není moc chytrý, anebo dostal hodně špatné instrukce:-)

24
anonym
Reagovat

@Aža: Nic proti, každému se líbí někdo jiný, já tyhle namachrovaný a ukecaný nic prostě nemusím. Že se měl k práci ho jen šlechtí. Mě neurazil ani nenadchl :-) Ostatně, za těch pár dní, myslím, že 4, neměl šanci se moc ukázat a co ukázal mi stačilo :-) Farmou se kapku zviditelnil, zase se bude psát o jeho mámě, účel byl splněn. Třeba to zkusí v jiné RS :-)

25
anonym
Reagovat

@Lentilka: Četla jsem, Miriam se neztratí nikde :-)

26
BarBora
Reagovat

@Aža:

Jája a anonym už podstatu zhrnuli aj za mňa a nejak sa mi nechce písať tak ohľadne Filipa už len dopíšem, že v jeho prípade sa mi nejaký ďaľšî vývoj nezdal pravdepodobný, ani zaujímavé taktizovanie a triobijcov je tam už teraz dosť, ale nech mu slúži ku cti pracovitosť a jeho „kamarátom“ nech neslúži ku cti, ako ho použili, ani Dominik predsa nemôže byť tak blbý, aby si neuvedomoval riziko hnať Filipa proti Petrovi.

Renáta – je hyn s nervami, skvostní „vipáci“ už nie sú až tak skvostní, prišla mladá krv a už na ňu jej ochrancovia nemajú toľko času, čo teraz?

Prasiatka treba odniesť preč, lebo uhynú. Milan aj videl to maličké sa triasť a nepodnikol nič. Banda sa stará hlavne o dojenie, zábavu so pštrosmi, inak som nezaznamenala väčší záujem.

27
Jája
Reagovat

@BarBora: Nepodezřívám Dominika, že je blbý, jen je to lehce manipulovatelný prosťáček a Miňo hraje na jeho velmi slabou strunu, což jsou ženy. Hučí do něj jako „slovák do hodin“ a neustále ho utvrzuje v tom, že je super a frajer a ženské se z něho pokakinkají, jen když je třeba polije vodičkou a bude se kolem nich vrtět. Až Domino prozře, pokud vůbec prozře, spláče nad výdělkem.

28
Aža
Reagovat

Jak se zdá, hodila jsem kamínek do vody, rozčeřila se diskuze a v neděli večer je tu
pěkné povídání.
Jájo, jasně, mám tě za spřízněnou duši, ale kolik lidí, tolik nápadů. Bývaly časy,
že bandité osvěžili farmu, ale vždy se ti starší proti nim spojili a vypadli brzy.
Vadilo jim hlavně to, že byli pracovitější.. Ale co…. vždyt je to jen farma, byla a bude,
Letos opravdu jsou tam jak na dovolené. Žádné mozoly, leda tak na břišním svalu.

29
Lentilka
Reagovat

@anonym: 😀😀😀

30
Prochor
Reagovat

@BarBora: Dominik je trochu jednodušší a začíná podle mně na farmě objevovat život. Petra napodobuje a chce si taky udělat na farmě harém. Jenže nechápe že z něho mají děvčata prču a dělá jim jen dobře, že je Dominik obskakuje. Miňa napodobuje a chtěl být taky loutkář (směrem k Filipovi). Jenže nechápe že on sám je loutka v rukou Miňa. Prostě tak to je u mlaďých lidí že příklady táhnou ale bohužel i ty špatné příklady. Skutečné prozření Dominika čeká asi až v obou případech padne na hubu.

31
Aža
Reagovat

@Prochor: Co víc dodat, výborně shrnuto….:))))))))

33
Jája
Reagovat
34
Svitka
Reagovat

@Lentilka: 21 Bubica rozhodně nesedává v koutě. Nedávno byl odkaz na její aktivity v Chorvatsku, kde zrenovovali hospodářské stavby na penzion.
Otevřela jsem i článek staršího data k rozchodu Božky s Rézou. Nestačila jsem se divit, jak se Božce podařilo totálně zvítězit nad přírodou a na obličeji si nenechat vůbec nic, čím ji obdařila. Obávám se, že stejnou cestou se vydává i Karin. Docela příhodně to okomentoval Juro na webu Markízy ve videu „Juro brutálne naložil Karin“.

A jinak: podmínky na farmě přituhují, ponorkový vzduch houstne, charaktery a jejich (ne)odolnost začínají vystrkovat růžky.

35
Prochor
Reagovat

@Jája: Juro je ke Karin nespravedlivý protože Karin celou dobu stojí při něm. Když byl farmář týdne, tak se mu snažila se vším pomáhat. Na začátku ho jako jediná upozornila že má dát jídlo chudým když si šel lehnout. Takže v tomhle sporu jsem jednoznačně na straně Karin.

36
Jája
Reagovat

@Prochor: No to víš, jeho velká kamarádka instalatérka – bylo jí ze strany Karin bůhví jakým způsobem ublíženo – tak musí té instalaterské srágoře chránit a napravovat poškozené renomé. Jen aby chlapeček nepraskl pod dojmem vlastní velikosti. Tato farma je nějak přeplněna mohutnými egy. Nedej bože, aby byl instalatér znovu FT.

37
Svitka
Reagovat

@Prochor: Nevím, jak Karin Miša ohovárala a pak mu lezla … Asi to teprve uvidíme, ale bylo zjevné, že Mišo to chtěl od Jura mermomocí zjistit.
Každopádně se Juro nasrdil na Renatu, která jej chtěla s Karin „dát dohromady“ a pak ve zdůvodnění, že není jeho typ, se rozohnil a tvrdě zkritizoval její vizáž a způsob, jakým jí dosahuje. Je fakt, že takhle se kamarád nechová.

Jestlipak hospodář po další ztrátě zvířátka na farmě nasadí tvrdou ruku a bude „kus za kus“ ?

38
anonym
Reagovat

Jurko Ďurko a krasavec Miško mají jedno společné, ani jeden by nedal pusu nejen Karin, ale žádné ženské, proto si tak hezky spolu rozumí :-)
Karin je vlezdoprdelka, donáší, dolízá, dostala za vyučenou. Ona sama žádná ctnost není, co může čekat od druhých.

39
Johana
Reagovat

Už by si měl markizácký štáb konečně uvědomit, že dávat na Farmy větší počet zvířat a zvířata na mazlení a výchovu je totální nesmysl.
Pamatuji kočku, která zdrhla při první příležitosti a už se neobjevila, pak ty chudáky pejsky, jeden z nich slepý a furt nemocný a teď prasátka, z kterých zatím! jen dvě chcíply. O krušných podmínkách hospodářských zvířat napříč Farmami by se taky dalo dlouze psát.
Markíza udělá výběr připitomělých extraegoistických jedinců, kterých jediným smyslem života je exhibovat a honit vlastní ego a tahleta elita se má starat o nějaké zbytečné zvíře? Jak jsem už kdysi psala, Farmy hraničí s týráním zvířat v online přenosu a všem, dokonce už i hospodáři, je to jedno.

40
Aža
Reagovat

@Johana: To je zajímavé téma. Divím se, že se
nenašel nikdo na Slovensku, kdo by protestoval za zvířata na farmě.))))))))
Jenom ty ovce co musely vydržet. Nechali je na pospas nevědomým a líným lidem.
Psalo se zde po ukončení minulé farmy, že ovce musely být všechny utraceny.
Jediná Malina vydržela, jiné kravičky byly odvedeny.

Mě se nelíbí, že většina přenosů farmy je věnována hlavně soukromým názorům na kameru. Zde se sice odhalují jejich povahy a mazanost, ale už je toho příliš. Pár prken přitlučených, žádná jiná práce.
Při jedné zimní farmě šli v noci farmáři na ryby, s Martinem. tehdy všude klid,
ticho a opravdu ryby ulovily.
Proč jim tedy i nyní nepředvede jak chytat ryby, skoro na všechno měli na farmách
rádce. Tady je to už trapné-

41
anonym
Reagovat

@Aža: Odborník přes ryby je Šmahela. Pokud někdo vydrží pouhou půlhodinku u vody a hned fofrem zase maže se někde zašít a chrnět, tak chytne kulovku. Tady ti experti by potřebovali rádce i na používání kadibudky. Ano, je trapné, co se tam letos sešlo za materiál :-)

@Johana: Taky nevím, proč jim tam strkají zvířata na hraní, je to trápení, ostatně víme už svoje, kolik koček, psů a teď pidi prase dokázali umořit k smrti. Hlavně, že pak uspořádají pohřeb a slzy.

42
Aža
Reagovat

@anonym: Nesmíme zapomenout na Lálikové kačenky:)))) To byla detektivka a slavný pohřeb. :))))

Letos určitě nebude žádná zabijačka a jitrničky…. ani na houby se nechodí, horší farmu
už snad neuvidíme. Leda, že by se umístila do starého hradu a Martin dělal kastelána.
Co už …. jen si dělám legraci, večer zase bude drbárna.

43
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Ak by si aj Dominik uvedomil čo je Milan zač, asi by si to ani nechcel pripustiť že ho využíval. Je len otázka času kedy Milan uzná za vhodné sa D. nenápadne,ako silného konkurenta, zbaviť a možno ráta aj s nejakou dohodou s ním vo finále. Lenže ešte je tam Šmahel, ten na nich dvoch určite má a so šťastím možno aj Peter a Ibi. Ľahšie sústo sú už len Juro a Mišo. Osobne si myslím, že Markíza minimálne jednēho z dvojice Martin/ Ibi privedie do finále. Majú v talóne ešte akúsi 3. etapu, nevie sa akú a možno ani oni ešte nevedia ktorú variantu scenára vytiahnu, podľa situácie.

44
Svitka
Reagovat

@BarBora: 43 nevidím do hlav zde přítomných diskutujících, abych znala jejich názor, ale kdyby měl být Ibi ve finále, tak já budu první s Velkým Nesouhlasem. Je to milý Žuchla-Pacifista, snaží se urovnávat neshody, ale jinak: práce minimální, zábava téměř nic, neškodný kibic, taktika naprosto nečitelná, opečovávaný štábem ze všech stran. Kdyby prozřel a začal být akční, tak se budu jen a jen divit.
Ano, ta třetí etapa možná přinese revoluční zvrat.

45
BarBora
Reagovat

@Svitka:
Ja vo finále nechcem ani jedného, ani druhého. Najlepšie Farmy boli bez celevritiek alebo len s minimom, obišla by som sa bez nich.
Ibi má absolútne perfektnú stratégiu, byť za svätého, proti nikomu a s každým, aj chúďa Filip ho bol po pár dňoch schopný vyniesť do nebies. Pritom Ibi akčný vie byť, ale tu sa len neškodne tmolí, dať ho za sluhu by asi považovali za svätokrádež. Kto vie, ako ďaleko to takto dotiahne.

46
BarBora
Reagovat

FT je Lívia, Dominikovi a Milanovi sklaplo naprázdno.
Renáta tradične…s týmito ohovorí hentých a potom s hentými tamtých, ja sa teda vôbec nečudujem, že sa z nej smejú…
Šmahel sa ponúka za sluhu, Lįvia že ešte nevie koho dá, ale nechcela by ohroziť kámošky. Tú staršiu tam skoro ani nevidieť, ale Lívia s Danielou neustále rozoberajú Táňu s Mišou, to je tam asi nejaká epidémia.

Pri stole Dominik, že všetci chcú rozbiť trojku, jemu už z tej trojky asi šibe, ešte aj 3-och panáčikov si urobil, chudáčisko… tá všeobecná posadnutosť trojkou sa mi zdá paranoidná. Dobre, povedzme, že vyhodia Petra, to si myslia, že tie dve sa zložia ? Alebo si myslí, že Šmahel alebo Ibi bude pre neho ľahší súper v prípadnom SF, finále? Žiaľ, je to blbec.

Mali súťaž o pečené kura, pohľad na vrávorajúceho Šmahela s Renátou na chrbte bol potešením pre oči😂. Vyhral Dominik s Karin a pekne sa so všetkými podelili.

47
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Díky moc za stručný přehled! :-)

48
Prochor
Reagovat

@BarBora: Nejsem si jistý, že vítěz musí být určitě muž. Přes všeobecnou neoblibu si umím představit že vyhraje Rambo Táňa na kterou asi nemá v duelu žádná žena na farmě. Sice ve finále nedostane hlas od diváků ale to nemusí být rozhodující. Největší šanci na výhru ale má čtyřka zkušených a vyrovnaných mužů Šmahela, Petr, Miňo a možná Ibi. Ibi hraje skvělou sociální hru protože ho nikdo nechce za sluhu a do duelu a tiše proplouvá. Jenže to všechno za cenu odepsání jakékoliv vlastní aktivní taktiky což se mu může vymstít až ho budou chtít vyrazit.

49
Jája
Reagovat

Tak to hospodář pos.al. Za Žloutka by měl vyfičet FT (sluhové nebyli). Chystá se návrat Filipa?
https://www.youtube.com/watch?v=QaDFGBT5MFc

50
anonym
Reagovat

Renátka na zádech Šmahely neměla chybu, jen mě zarazilo, že o takového krasavce jiná nezavadila a nějak si s Renátkou zbyli.
Ibi je sice roztomilý, ale jinak je to stejný lenoch a spáč jako Ďurko. Všechno okecá a ofňuká.
Tihle dva tam vydrží ještě hodně dlouho, jestli ne do konce.
Dominik mluví čím dál hůř, ještě jedna várka holek a nebude mu vůbec rozumět. On snad s konví vody i spí:-)

51
Prochor
Reagovat

@anonym: Od té doby co došly baby nikomu nechce půjčit konev :-)

52
anonym
Reagovat

@Prochor: :-DD On to bere jako čestnou službu,

53
Prochor
Reagovat

Domino ale v soutěži o kuře ukázal že je docela šikovný a silný. Dobře s Karin vyhráli.

54
Lady XL
Reagovat

Jojo, taky mne překvapil Domino při soutěži. Silný, vytrvalý. A Karin taky ukázala, že není zrovna nemehlo. To Táňa mne v té soutěži zklamala, vůbec nepoužili tu vítěznou taktiku (holku do náručí). On sice Šmahel řekl, že Renátka tam zbyla, ale vlastně zbyli si oba na sebe… Ta třetí nová (jméno furt nevím) se vrhla na Ibiho…. A Mišo začíná používat taktiku na FT – láska, tentokrát holt nebude tak průhledné, že bude nadbíhat FT, aby nebyl sluhou. A ještě bude mít šanci díky románku tam zůstat déle, když se to bude líbit štábu. Podle ukázky se může stát, že vyhodí na Žloutka někoho ven… Sice se mi tomu nechce věřit, navíc ještě, že to má určit FT, ale v tom případě hlasuji za Táňu :-). Ale bylo by to nefér, i když není zrovna můj fanoušek. Jinak mi napadá, že se sice může RamboTáňa dostat do semifinále, ale pak vybírají farmáři, koho poslat dál. A tam může skončit, aniž jí bude něco platná síla…. Ibi mi také začíná vypadávat z oka. Sladký na všechny strany, zašívající se, vše okecávající. A mimo kamery krmený jídlem, které mu dovoluje jeho víra /muslim/. To jako nevěděli dřív, že nemůže vepřové včetně sádla??

55
anonym
Reagovat

@Lady XL: Mišo se plavně přeorientoval na ženské, tragéd, neví, kam skočit a pořád mu na tu jeho skákající taktiku a nemocné ramínko lezou jako vosy na med.

56
Johana
Reagovat

Škoda, že Šmahel nepředvedl, jakou technikou vlastně chtěl posouvat ty kýble se stokilovým závažím na zádech, to snad ani není v lidských silách.
Mně začíná Ibinko vadit. Pořád se dojímá nad dobrotou svého srdce, ale při práci a u zvířat není vidět.
A taky mi začíná pít krev Dádka. Vidět v každém díle její hygienu za asistence slintajícího Dominika fakt nemusím.

57
Lady XL
Reagovat

@Johana: souhlas – ještě dodám, že krom slintajícího Domina, ještě asi slintá rejža či kameraman, že nám to pořád ukazují…. :-(. Ano Šmahel zklamal, nepřešel s pytlem ani přes jeden kýbl :-). Ibiho bych ráda viděla za sluhu, což se bohužel asi nestane. Asi by se nám brzy hroutil jako Sisi a hledal pomoc u kamarádů… A že by si ho někdo vzal do duelu, taky asi nehrozí. No ale vzhledem k hrozícím exekucím, musí asi takto taktizovat, aby vydržel co nejdéle. Počítám, že ho platí od „odehraného“ dne… Tak Mišo opět sluhou nebude, tak snad leda do Duelu podle výběru sluhy. Ale to by udělal další veletoč, kdyby tušil, že si ho sluha chce vzít :-), pustil by kámošku k vodě a už by žehlil u chlapa…
Volila bych za sluhy Peťa a asi Mišu a v tom případě jde do duelu nejspíš Miša.

58
anonym
Reagovat

@Lady XL: Za sluhu bude Šmahela, je tam vidět, jak nabírá kýble vody a nový páreček – slizoun krasavec a FT – se snaží k sobě najít cestu a jak jinak než ve vodě :-) Ten slizounek je schopný udělat všechno pro to, aby se nedostal do duelu, ženská, chlap, prasátko, všechno jedno jest :-)

http://farma.markiza.sk/aktualne/1939085_novy-parik-na-farme-medzi-liviou-a-misom-to-iskri

59
Jája
Reagovat

@anonym: Další model a Lulina v blond provedení. Zásadové to děvče.

60
Lady XL
Reagovat

@anonym: Aha, už jsem viděla. Hmm, tak to mne mrzí, že nedala Petra. Jsem zvědavá, kdo je za služku, pokud dala RamboTáňu, tak to tam bude v kuchyni výbušné :-), ale skoro tipuji na Karin… Ach jo, Lívia, Lívia…, pěkně se nám bloncka vybarvuje – ještě víc do blond. A Model se teď se sluhou nebude kamarádit? Ne, mě se specielně Lívie nezamlouvá. Jako služka nic moc, pořád někde za bukem kafrala s někým, jídlo stíhala jen tak tak… Chtěla bych ji vidět při práci a ne jen povídat a vzhlížet na Modela a ohýbat se před ostatníma… Jak píše Jája, další hra na Lulu a modela…. – to už tu bylo, fuj.

61
Johana
Reagovat

@Jája: se nediv, na ty ubohé holčičky působí Šuvadovou diagnostikována všudypřítomná energie Panny Marie, akorát s tou neposkvrněností to bude poněkud jinak.
Alespoň Renča vypadá, že se ji to už netýká, i když kdoví, Šmahelovi na záda se tiskla fest.

62
Prochor
Reagovat

@Jája: Ať si to Lívia užije protože až nebude FT tak příchylnost Miša rázem ochladne.

63
Jája
Reagovat

Teď jsem v očekávání na kohopak se nám nalepí ctnostná dcera ctnostné nemastné neslané matky Dáda. Už moc na výběr nemá. :)) Žeby sbalila Jachtaře, který se tak rozkmotřil s včelou dopíchanou úlem a nabarvenou acetonem? :D Chjo většího debila by člověk až na kraj světa hledal.

64
Jája
Reagovat

@Johana: Renča se vyžívá v roli Kecala, ale moc ohlasu na své umění nemá, aspoň u Jachtaře ne e e. :D

65
Lady XL
Reagovat

Mě fascinuje, jak Jachtaře někteří velebí, že se během FT změnil, že přiložil ruku k dílu… – a kterému, prosím?? Muselo to být něco údernického,když i Filip to poznal a tak ho svatořečil v dopise :-D :-D. Vždyť je to pořád stejná lemra líná, jen holt nemůže tak moc ležet, když jsou postele-podložky přes den schované! … Pořád ho vidím někde sedět, něco s někým probírat a fajčit u toho… Dáda to bude zkoušet na Dominika, Miňa…
Prosím, neměli by Táně a možná celé trojce zavázat oči při společném sezení. To jsou pohledy, co vrhají po okolí, tolik zloby, opovržení….

66
Jája
Reagovat

@Lady XL: Já bych to viděla spíše na pohledy údivu až lítosti nad těmi hovadinami, co tam musí poslouchat počínaje Šmahelem a konče Dominem. Výrazným Tániným očím se za mládí našich babiček říkalo uhrančivý pohled – dotyčný s tímto pohledem „prokoukl falešníky až do morku kostí“ slabé povahy před ním očima uhýbají – odtud pak pomluvy ba až, u některých, nenávist.. Měla jsem kolegyni s takovýma očima, výborná ženská a můžu říct, že málokdo byl schopen s ní udržet oční kontakt.

67
JanaH
Reagovat

@Lady XL: já jsem pro. Plus Peťanovi „pohodička“ zalepit hubu. :-D

68
hv
Reagovat

@Lady XL: Za služku bude asi Renata podle toho jak v ukázce stojí nastoupení před Martinem

69
Johana
Reagovat

@Lady XL: pohledy jsou to děsivé, ale ono se to té trojce může vymstít, jak už někdo psal výše, i když budou vyhrávat jeden duel za druhým. Vždy se mi rozhodování exfarmářů o postupu podle sympatií zdálo nespravedlivé, tentokrát se těším už teď na nafouklé ksichty Táni, nebo Míši, když skončí před semifinále. V poslední době je stejně vidím jen posedávat, kouřit a muchlovat se, takže ani za odvedenou práci si postup nezaslouží.

70
Fixa
Reagovat

@Johana: Renča si je vědoma svých 90 kil váhy. Ač Šmahela moc nemusím,v tomto momentě jsem mu nezáviděla. Znám to mít na zádech velkou váhu a navíc nijak ohebnou, spíše mrtvou váhu, která se jen za každou cenu chce udržet a nijak moc se nehýbat. V tomto případě byl Šmahel chudák, to nemohl vyhrát.
@Lady XL: Tániny pohledy by mohly zabíjet. Při tom jejim kukuči odhaduji, že to bude patrně zlá ženská, při tom jejím pohledu mám pocit, že by i vraždila, zloba,kterou pohledem předvádí ji připravuje o krásu.Z mého pohledu je tak zlá až je ošklivá.

71
Svitka
Reagovat

K ukázce od Jáji: Markíza prostřednictvím hospodáře zas z diváků (i farmářů) dělá … Vždyť kdo přiděluje mince a kdo tedy event. rozhodne o červené kartě? Může nastat situace, kdy se farmáři můžou přetrhnout, přesto Martin kvůli „drobným“ výhradám, (které předtím nezohledňoval), dá 48 nebo 49 mincí. A podle čeho bude FT vybírat, kdo půjde z kola ven?

Před pár dny „svatá trojice“ mluvila o hadech. Já momentálně vidím Miša. I když – je to urážka pro hady.

Ve včerejším dílu mi zase vadil způsob sestřihu. Některé scény a úryvky diskuse se opakují už po několikáté. Snad pro ty, kteří F X nesledují průběžně, ale i oni z toho musí mít guláš.

Chvílemi se mi zdá, že štáb předpokládá, že HORMONY rozehrají tu správnou hru. Zvítězí ty mršky opravdu nad rozumem zúčastněných?

72
anonym
Reagovat

@Svitka: U Dominika je vítěz jasný:-)

Tániny pohledy mi nevadí, ať se dívá jak chce, momentálně mi silně vadí FT a její zbrusu nový objev.
Nastane mela v podlízání, lichocení, jen tak vyletět nebude chtít nikdo. A 50 mincí je diskutabilních, záleží, jak to Martin rozhodne a že jeho rozhodnutí stojí za … je známo.

Filípko prostě byl v teleránu, už by se vrátit neměl, bohudík.

73
Jája
Reagovat

@anonym: Dvojcukrátka tam byla taky a přesto se vrátila. :(

74
anonym
Reagovat

@Jája: Nestraš, prostě se mi tohle prostě nezamlouvá. Na ty dvě cukrovinky jsem už úplně zapomněla.

75
Aža
Reagovat

@anonym:
Nemusíš se bát, Filípko se nevrátí, vím že jsi na něho háklivá, ale je domluveno,
že za něj přijde mamka HAKLOVÁ.:)))))

76
Aža
Reagovat

Evelina bude účinkovat v nedělním pořadu “ Tvoja tvár..“ jak jsem pochopila, asi
v porotě.. že bychom se podívali?

77
Mana
Reagovat

@Aža: Nie, nie, ona bude vystupovať – špeciálny hosť :)

78
Jája
Reagovat

@Mana: To tam bude jako Helena Růžičková?

79
Aža
Reagovat

@Mana:
Díky, bylo to řečeno až na konci a už jsem nechtěla záznam vracet. Dívám se ze
záznamu, vypouštím většinou komentáře poroty. Ale tentokrát se mi moc libila
Alla Pugačeva…. dojemné. Také Miro Šmajda se nešetřil.

80
Aža
Reagovat

Málokdo má tak čitelnou tvář v této farmě, jako Tána. Když vyhrál Petr, zářila jako
sluníčko. To jí i slušelo. Jinak má tvrdý zrak jak orel na skále, vyhlíží si koho zobnout.
Není to tak dlouho, co tu někdo psal, že Tána je už na Fb a tedy asi vypadla.
Je-li to pravda nebo ne— přihlásí se někdo k této radostné zprávě.

Ted jsem zvědavá, zda po „odchodu“ prasátka, je na řadě i odchod někoho z farmy,
zda se bude hlasovat, nebo rozhodne farmář….. nebo bude soutěž:?

81
Prochor
Reagovat

@Aža: V dřívějších farmář hospodář odvedl zvířata která farmáře defakto živila a tím byli potrestaní. Jenže v letošní řadě by nikoho nepotrestal protože farmáři zvířata pro obživu nepotřebují. Možná by mohl odvést jedině Malinu protože ta jim dává mléko.

82
Jája
Reagovat

Z Fb
Ale jasné , že silou mocou tam zas tlačia filipa…a niečo som čítala ,že miňo odstúpi..no uvidíme

Tento týden bude Farma ve znamení vlezdoprdelismu! Každý se bude chtít mladé zavděčit,aby náhodou nebyl vyhozen zrovna on a budou s tím mít tolik práce,že zapomenou těch 50 mincí získat práci!

83
BarBora
Reagovat

Toto je Farma pošahancov na čele s Markízou. Ak nedostanú 50 mincí, tak Lívia môže poslať niekoho domov? Keď už, tak by mala ísť ona a nie vyberať koho škrtne. Stačí aby sa nerobilo a pošle niekoho z trojice? Úplne postavené na hlavu, aj keby vybrala niekoho iného. Takto sa to nerobí. Každého kto tam je chcem vidieť vypadnúť v dueli. A veď nech pošle domov „hospodára“.
Na druhej strane, uvidíme, ako sa ľudia odkryjú, ako budü špekulovať a spracovávať Líviu. Asi to bol účel.

84
Prochor
Reagovat

@BarBora: To je pravda. Jestli bude Lívia posílat jednoho domů tak určitě dostane hodně „dobrých“rad. Asi jako Filip. Ale může to být zábavné jak se budou radílci snažit. Michal ovšem nastoupil na Lívii nekompromisně:-)

85
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Mišo @Prochor:
V nejakej ukážke som videla, ako sa nadmieru snažil v jazere… riadne švihli do koní. Mišo je Mišo, ten si vždy nájde cestičku. A možno sa mu naozaj páči. Ale mne je nejaká povedomá, nebola aj ona v nákupných maniačkách? Veľa šoviek nepozerám, ale NM som jeden čas pozerala.
Ja som zvedavá na Miňa, on sa stále tvári tak dobromyseľne, hotový pápež, ale snáď za každou levotou je on. Dvojtvárny až strach, na šťastie pre neho, nemá výrazné oči a ….všetci ho majú radi.

86
Lentilka
Reagovat

Dobrú učiteľku má Lívia . Čudujeme sa že po týždni na Farme majú k sebe blízko Lívia a Michal ? Veď bodaj by nie keď v súkromí je Lívia dobrá kamarátka s Lulou . A práve ona mala dať Livii radu ,aby si na statku niekoho našla , že práve takto sa zviditeľní .

Lula má prekvapivo na Instagrame aj dosť intímnych záberov s Mišom s ktorým natáčala nejaký videoklip .

Filip Hakl zas tvorí pár s Lenkou Hornikovou , ktorá ušla z Farmy a keď sa to Haklová dozvedela div že neskolabovala .

Tam skoro každý každého pozná ,jeden druhého odporúča . Ten chce byť dovtedy ten zas dovtedy ,ty pôjdeš domov vtedy ,ty zasa sa vrátiš vtedy a vtedy. Martin schudol lebo mu pomáha Eva ,Malina je tam stále lebo je Martinova . A ryby už im za chvíľu donesie posol na loďke rozmrazené zo Supermarketu , aby to splnilo účel tohtoročnej jubilejnej Farmy .

87
JanaH
Reagovat

@Lentilka: palec hore, Lentilko! :-DD

88
Lentilka
Reagovat

Hľadala som jeden časopis kde bol zaujímavý rozhovor so Šuvadovou. Ona tam šla systémom ja pomôžem vám vy mne .Je to trošku dlhšie takže to rozdelím .

Odpoveď na otázku prečo šla do Farmy :
Dlho som sa nevedela rozhodnúť . Kým som si kúpila letenku , prešlo dva a pol mesiaca od prvého rozhovoru s produkciou .
Kreatívny režisér Samo Jasko, castingová režisérka Barbora Kocanova a producent Matúš Polakovič boli v našich tel.rozhovoroch veľmi milí a snažili sa mi vysvetliť , že celebritná Farma 10 bude iná ako ostatné . Že je to ozajstný nový začiatok .

Ja som bola vtedy v prelomovej situácii v mojom živote . Takže to bolo pre mňa zaujímavé aj z toho pohľadu , že možno to tak malo byť .
Dosť zabralo aj to , ako produkcia vyriešila moje najväčšie obavy , a to bol spánok s ostatnými .
Jedného dňa mi Matúš zavolal a povedal : ,, Postavili sme Ti domček .“
Ten sa potom stal aj dosť silnou súčasťou príbehu .A potom mi Matúš zavolal znova opýtal sa , či by som vedela byť o týždeň v Bratislave .Tak som si kúpila letenku a šla som .

89
Lentilka
Reagovat

Som toho názoru , že človek niekedy musí ísť aj do ťažšej skúšky ,aj keď sa jej bojí ,lebo tam sú často ukryté tie najväčšie pochopenia .

Posledná vec v ktorú som dúfala ,bolo , že ak režiséri dajú priestor aj môjmu duchovnému rozmeru , tak možno diváci , ktorí ma doteraz nepoznali a zaujímajú ich tieto veci , si ma môžu nájsť a inšpirovať sa , čo sa aj stalo .

Po návrate z Farmy má na soc. sieťach čakalo množstvo správ .

Ale akých to Silvia nepovedala . Treba veriť že , kreatívny režisér a castingová režisérka jej účasťou na Farme pomohli aby už konečne zarábala z videí a meditácii dostupných na YouTube viac ako 100 € ročne ako tomu bolo doteraz. .

90
Lydye
Reagovat

@Lentilka: Budu se muset znova podívat na předešlé díly, zda tam vůbec něco dělala mimo vaření. Také nevím, čím byla přínosem, když byla tázána zda také pomáhala, odpovídala „ze všech sil“, to asi tím rozjímáním na louce. Nemohu si vybavit, zda také krmila či plela, nevím…

91
Lentilka
Reagovat

@JanaH: 😋

92
Lentilka
Reagovat

@Lydye: Ale cieľom nebolo či bude niečo robiť alebo nie .Tvorcovia ju potrebovali získať , tak ju získali a vlastne z toho vyplýva že na všetkom sa dohodli dopredu .

93
Lydye
Reagovat

@Lentilka: Ano ano pochopila jsem, jenom mě tak zajímá, když se o ni mluví, zda měla zájem i přiložit aspoň malinko ruku k dílu, možná ano a já si to nevybavuji.

94
Wally
Reagovat

Je jich tam pořád nějak moc. To by se to muselo vysílat i příští rok. Takže ti dva VIPáci budou asi odejiti.

95
Franz
Reagovat

U mně jednoznačně nejodpornější farmáři jsou Renata a Michal.
Pokud je Michal takový i v reálném životě, tak se nedivím, že ta jeho pražská firma krachovala a musel její činnost pozastavit. Divím se proč člověk, který dělá reklamu panským oblekům Bandi, nechá se fotit pro britský magazín s Mašlíkovou a kamarádí s Robertem Vanem, se musí cpát do nějaké reality show. Jeho zadní alpinismus je opravdu k pousmání.

96
anonym
Reagovat

@Lentilka: Zná se tam téměř každý s někým z minulých farem, např. Táňa se Šimonem Némou. Rodina, známí, z větší části dnešní Farma, účast z protekce a na doporučení :-)

Všechny VIPky do jedné, nevidím tam výjimku, jsou vysypané slunečnice slovenského šoubyznisu, nikdo známý, úspěšný a hlavně zajištěný by tam nikdy nevlezl. Mikla je poměrně dobře v domě pravdy ohodnotil, včetně sebe. Tyhle lidi se tam šli ukázat, aby se na ně už úplně nezapomnělo a něco vydělat.

Nabídnout ezoteričce účast, dobře placenou, s vlastním domečkem, proč ne, ona zase s radostí nasuší kravince a udělá pár léčení brušok, lidi se pobaví a je to :-) Nic jiného tam nedělala, páč nic neumí. Stejně tak Ibi, dostane olivový olej místo sádla, deku navíc a rád tam stráví několik týdnů.
Jak Šmahela řekl: vy jste museli jít na casting, ale my ne, protože desítky let tvrdě makáme ve slovenském šoubyznysu :-) Vysoké sebevědomí, nízká úroveň.

97
Lentilka
Reagovat

Natáčanie Farmy je už skončené .Doma sú už všetci farmári .https://www.topky.sk/cl/100313/1744899/Prekvapive-zistenie–Markiza-v-polovici-UKONCILA-Farmu-

98
Lentilka
Reagovat

@anonym: Veď áno samé známosti a potom to tak vyzerá . A aké že celebrity na Farme , fakt ľudia ktorí už zapadali prachom . Mikla aj dobre urobil že to vzdal ,Farma by mu viac uškodila ako pomohla . A možno aj to bolo cieľom producentov , zlyhať psychicky , začal by znovu piť a hurá bulvár by sa pobil o titulky .On sa už raz niekde vyjadril ,že šoubiznis je samá špina a podrazy .

99
Aža
Reagovat

@Lentilka:
Možná mám po ránu ještě nejasnou mysl, ale znamená to, že se natáčelo
2 měsíce ,ale tak, aby dle scénáře farma byla dlouhá jako obvykle? Tedy 4 měsíce?
@anonym: Rybníček „celebrit“ na Slovensku
je malý, už není kde brát….. tak se chytají i malé rybky, hlavně že je naplněno a točí se…

100
Ajda
Reagovat

Natáčení trvalo polovinu běžné doby a výhra, pokud to nepletu, je vyšší, než předchozí roky. Desítka nemá logiku už od začátku.

101
Lady XL
Reagovat

Já jsem z toho nějaká „volajako zmätená“ velebnosti. Z té zkrácené doby. Tzn. že např. ty stavby (úkol) stihli postavit za 2-3 dny a ne za cca 5?, most zrovna tak atd.? Při jejich tempu práce? V tom případě si myslím, že jim s tím někdo pomáhal, tihle „pracanti“ by to tak rychle nestihli. A zároveň teď chápu, proč nám ukazují převážně kecy, rádoby intriky, posedávání na mostě atp. No akorát nevěřícím právě dokázali, jak to fakt vše umí na nás sfouknout…. Když si vzpomenu na to „množství úkolů na týden“…
Jen zírám, jaké známostí se objevují, kdo koho zná. Lívia mne volbou Renaty a hlavně zdůvodněním fakt překvapila. Ale zase dobře Renče tak, furt se motala v kuchyni pod záminkou pomoci, aby nemusela dělat venku fyzicky, až na to dojela… A teď jsem tedy zvědavá vážně moc, koho vyberou do duelu.

102
Svitka
Reagovat

Aha! Tak proto některé „scény“ nám opakují i přes několik dílů. Já se už bála, že F X je jen pro sklerotiky. I tak je divné, jak píše Lady XL, že 7 úkolů mají na cca 3 dny.

Taky jsem nemohla pochopit, (ale to přičítám výši svého IQ), když několikrát zmínili, že po duelu mají volný den, proč se duelantům chystá jídlo na 2 dny, no a přístřešek nazvaný dům pravdy stejně pravdu nepřináší apod. V jedné ukázce tuším Mišo počítal, jak dlouho jsou na farmě a to mně taky neštymovalo.

Copak asi říká slovenský rabářský svaz na ty podměrečné úlovky? Když kuchanou rybičku hravě i s hlavou zakryje Míšina ruka!

Takže dopisy nebudou? Návštěva rodin nebude?

103
Jája
Reagovat

@Svitka: Dnes budou dopisy, krokodýlí slzy a rozdělování duševní pohody a velké podpory do dalšího „boje“.

104
Lady XL
Reagovat

@Svitka: Ano, na rybáře jsem si vzpomněl taky, když jsem viděla ty rybičky. Tyhle bělice (jak bych je já nazvala) se házejí zpět, nebo se nechá 1-2 na návnadu, co tak pozoruji u rybníku. No co, příště třeba vytáhnou rovnou uzenou v plechu :-). Jinak vaření piva – to už neví, čím by je zabavili? Na těch pár dní… A FT na to vybere Milana coby zručného truhláře. Malování kuchyně – to by podle mne při práci zvládli i sluhové.
Tedy upřímně, jsem docela znechucená tím zjištěním, že vše dělala za polovic. Tahle farma je tedy pěkně vydařená :-(.

106
anonym
Reagovat

@Jája: Vcelku vydařené, jen aby nevyletěla, když nebude 50 bodů i bez duelu. I když pro ni by vyhazov byl lepší, než se nechat vláčit po zemi :-)

107
Aža
Reagovat

Neustále dokola vedené drby mezi farmáři, další drby do kamery, práci
kterou dělají ukážou jen v krátkém úseku. Další dny přidávají k čerstvým i pomluvy
z minulých dní. Kdo co komu řekl a udělal. Tak bych mohla pokračovat opakovanými
větami, a byl by z toho dlouhý sloupek na celou stránku. Psaní o ničem.

Tak vypadá letošní farma, jen nevím zda i z toho mála co se tam děje, mohou
natočit dva měsíce a ještě nastavit na čtyři…..
Připadá mi, že Ibišek a Model Míša jedno jsou, jen každý v jiném vybarvení.
U všeho dlouhé řeči, svatořečení sama sebe, není je vidět pracovat, ale slyšet ano.

108
Dana
Reagovat

Já si myslím, že ten plný počet mincí mit nebudou a dojde na to, kdo pujde ven z farmy.Měla by Livie dostatek odvahy k tomu aby označila Táňu a ochránila tak sebe i ostatní před největší soupeřkou? Stejně ji Táňa pomlouvá a ráda ji mit nikdy nebude, tak co už.Nebo by v rámci nové lásky vyhodila soupeře pro svého nového miláčka?

110
Dana
Reagovat

Jurko je přesně typ, co by se od alkohou měl držet kilometry daleko.

111
Prochor
Reagovat

@Dana: Já myslím, že Juro je moc nezkušený a neumí pít. Prostě nezná svoji míru kdy přestat.

112
Jája
Reagovat

@Prochor: A nebude to spíše jeho velkým sobectvím? Stejně jako s jídlem sežere co najde stejně tak i vypije jen on on on. Jen vzpomeň jak na začátku se dorval k chlastu, tak lok tvrdého zapil lokem vína a tak pořád dokola.

113
JanaH
Reagovat

@Jája: jj. Hnedka ze začátku, FT byl tehdy tuším Mišo, zjistili, že v chajdě FT jsou zásoby pitiva. Jurkovo heslo tehdy bylo „čajík“ a o čajík si často říkal a FT poskytl. :-D Ďuri se chová jak každý druhý ožralý, má blbé kecy. :-DD

114
Lentilka
Reagovat

Možno jedným z dôvodov prečo natočili Farmu za dva mesiace a vysielať ju budú štyri bolo aj to ,že Evelyn od začiatku októbra natáča v Českej republike film s názvom LOVE,nie.Natačanie potrvá do konca novembra tak časové by to nestíhala .

V nedeľu v Tvoja tvár bude stvárňovať veľkú divu Dianu Ross .A vraj divákom pri jej vystúpení padne sánka .

115
JanaH
Reagovat

@Lentilka: bombastický titulek, kterak Narkóza v polovici „ukončila“ Farmu, díky. :-D A ty počty mně stejně nějak nesedí, ale ono je to vlastně fuk. Na Evelyn možná mrknu. ;-)

116
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Tak to Ti poviem ,titulok nemá chybu ale či počítam tak alebo onak nijako mi nevychádza tiež ako môžu z natočenych dvoch mesiacov urobiť štvor mesačné vysielanie . Čo natáčali aj v noci ? A ešte ako vysvetlenie že zo 7 dní natáčajú 5 čo je efektívnejšie .
Takže všetko dohodnuté dopredu . Ale diváci neprídu o nič . Celá Farma nemá logiku ako písala Ajda .

117
BarBora
Reagovat

Tak dnes to bolo rýchle, ani to poriadne nezačalo a už aj bol koniec. Najskôr utešoval Mišo Líviu a zachvíľu zas Lívia jeho, ale to nestačilo a Miško si išiel vyliať srdiečko aj kozičkám, jedna vyliezla na strom a to najmenšie radšej zdrhlo úplne a hľadajú ho doteraz. Keby tú reč počul Ibi, tíško by závidel, Miško to dal excelentne😁. On každému len dobre a oni ho upodozrievajú z určitého druhu alpinizmu…

Prišli listy pre Martina, Táňu a Renátu, M. a T. ukázali aj citlivejšie stránku pováh, Renáta si poplakala, ale aj tak im nezabudla do obedu nastrúhať čipóš papričky, takže po skvelých raňajkách (bahnová kaša) bol aj skvelý obed.

Lįvia sa vraj vyjadrila, že s Mišom je to len pre zviditeľnenie sa a ešte, že ona sa dostane ďaleko cez priateľstvá s chlapmi a aby sme neváhali, tak pre istotu sa húpajúcemu sa Milanovi vtlačila zadkom na jajká.

Lívia stôl pravdy odflákla, Renáta je stále nafučaná a aj to Lívii pri každej príležitosti dá na známosť, ale aj tak ju duel neminie, väčšina ju zvolila.

V tomto dieli sa trojka dostala akosi do úzadia a žezlo prevzal Mišo, ten nechápe a že asi je debil.

Miš

Pri

118
hollyoaks
Reagovat

farma x ma 5 dnovy cyklus 1 den. novy ft 2 den volba sluhov 3 den volba 1 duelanta 4 den volba 2 duelanta 5 den duel a tak dookola markiza uz dokoncila nakrucanie to co bolo v oktobri uvidime v decembri

119
johana
Reagovat

Asi jsem už pochopila logiku této farmy. Štáb bude odteď krást z farmy zvířata v počtu jeden až dva kusy a za každý kus určí FT vypadávajícího ze hry přímo. Plus řádný duel, ve kterém vypadne jeden další soutěžící. Tím se hra urychlí , natáčení se zkrátí na polovinu a ušetří se náklady na honoráře pro soutěžící. Přebytek si rozdělí štáb, včetně Evelyn a Martina a něco zbyde i na navýšení výhry. Všichni budou spokojeni, jen diváci budou užasle zírat.

120
Jája
Reagovat

@BarBora: Odst. 3 :D :D :D Spisovatelské umění – pár desítek minut kecání o velkém kulovém shrnout do glosy a ještě vypíchnout největší erotickou scénu. :))

121
Lady XL
Reagovat

Při dívání na další díly jsem už ovlivněná tím, že je Farma šizená už záměrně a tak mi víc a víc věcí vadí. Např.- pro nás v pondělí – dostali plno úkolů s hrozbou splnit vše na 100%, Vrhli se na to, záhadně během dílu měli už natřenou celou boudu, namalovaný baráček, párkrát je ukázali na lávce a v tomto díle už mají snad vše hotové. Na lávce už jen vylehává Mišo s Livií, občas se tam někdo projde s nářadím, což ale může být záběr z jiného dne. A já si už dřív říkala, že má někdo jednu chvíli plavky a dalších pár minut má div ne svetr… Jinak díl o ničem, tedy vlastně o Mišovi a jeho pátrání po vlastním já a o Renatě, která holt začala vařit jako mladé holky – tj. nic moc :-). A teď se těším, jak si vezme do duelu jednu z těch mladých kopretinek a všem ostatním, co ji dali s tím, že odstraní Mišu či RamboTáňu sklapne.

122
Jája
Reagovat

Musím říct, že i já už se dívám jen ze setrvačnosti asi tak jako „no tak už tu detektivku stupně Z dokoukám, když už jsem začala“. Desítka už není ani B ani C, ale mílovými kroky se k tomu Z blíží. Boršč vedle této farmy vypadá jako svatební dort. :(

123
Wally
Reagovat

Ono to je stejně asi jedno, ale dřív měli na úkoly stejný počet dnů. Takže X je fakt pionýrský tábor s náročností. Jídla dost. U práce nejsou skoro vidět, jen sedí, kouří a pomlouvají. Jak mě Farma dřív bavila, tak letos si říkám, že to začíná být ztráta času. :(( Dřív i při blbém ději a zápletkách byl vtipný alespoň komentář. Ale unylý, monotóní hlas Evelyn by byl dobrý leda tak k uspávání. Což se jí i párkrát povedlo.

124
Svitka
Reagovat

@Lady XL: 121 Mišovo pátrání po vlastním já možná skončí prozřením, stejně jak u Ďuriho. Že by Silvinčiny kravince účinkovaly se zpožděním?

Fakt nuda. Kde jsou ty časy, kdy v zimě, dešti makali (cepování, kosení, ovce, budování hrází, chodníků …) a strádali na jídle. Však v promluvách na kameru často zaznělo, jak si doma budou toho či onoho víc vážit.

Učastníci byli vyhraněnější osobnosti, ať v kladném nebo záporném smyslu: Šárka, Bubica, Jánošík, ten co zpíval ééJ od Prešova, Réza, Paco, Hrmová – ani si už jejich
jména nepamatuju, ale jejich vystupování ano. Momentálně jsem ráda, že tam Ďuri zůstal, protože jeho hlášky jsou snad to jediné, co mě baví.

125
Aža
Reagovat

Ještě že si tu můžeme poplakat jeden druhému na rameni.
Nevím proč museli kazit náladu divákům a tak brzy odkrýt karty o době trvání farmy.
Kůzlátko se šikovně ztratilo, už je někde schované. Jak jinak, musí být vystřídáno,
Ještě by kuna mohla zaúřadovat v kurníku a na farmě by zůstal jen pevný kádr.:)))))

Renata je divný vykuk, stále se prohlašuje za silnou a neporazitelnou, ale zároven
naříká, jak už je unavená a nezvládne být služkou. Je to největší drbna a jen
roznáší pomluvy. Zdůraznuje svůj věk (!!!) ale ve skutečnosti se bojí že odejde.
Jen bych ráda alespon s náznakem věděla, koho si vybere za soupeřku….. asi
některou z nových.

126
Lentilka
Reagovat
127
Lentilka
Reagovat

@Aža: Ja tipujem tú novú tmavovlásku ,ja ju volám takemeoutka ,na Taňu ani Mišu nemá ,Karin asi nie ,lebo to chce Táňa s Mišou , Lívia je FT a Dadu tam ešte nechá pre potešenie Dominikovi .

128
Aža
Reagovat

Co se ještě nedočteme…..v „HITKY“…… Zásnuby- přítel Táni oznamuje, že se s přítelkyní
zasnoubili. Peter z farmy zůstal na ocet…. Štastná snůbenica.
Potvrdil, že se farma ukončila předčasně a Tána je doma.

129
Aža
Reagovat

@Lentilka: Díky, ty mi čteš myšlenky.
Než vyslovím myšlenku, ty jí napíšeš.

130
Dana
Reagovat

Nezbývá než mu z celého srdce blahopřát k výběru.Ať si ji užije, jen doufám, že to nevyhraje.Takové čisté zlo se jentak nevidí.Ne nadarmo se u nás říká oko do srdce okno.

131
Lydye
Reagovat

Naše vždy upřímná Renátka, se nám změnila v pravý opak. Takto nasupenou služku jsme ještě neměli a to nemluvím o vaření. Tak nejprve ji byla kuchyně nejmilejší z důvodu zašívání a když se ji naruší plán a musí poslechnout jiného, hned vytasí drápy a jede ze všech stran, podráží, zanáší drby a to vaření je pomsta. Myslela si, že je šéf, ale spletla se, musela poslechnout mladší a to nemůže skousnout. Kde máme tu hodnou a obětavou mamičku??? A také co se týče žadonění nedávat ji za služku, také o to žádala á propos, co náš svatý Ibi ??? Ten vždy naříká a bojí se a vyzvídá, jaký kdo dá duel a koho chce navrhnout, jenom aby ho nedali za sloužícího, on s tak velkým srdíčkem a také není bez chyby.

132
Prochor
Reagovat

@Lentilka: A pozvala Táňa na svatbu Petra?

133
Prochor
Reagovat

@Svitka: ééJ od Prešova – to byl Števo alias tulení mládě. A když jsem četl Réza, tak jsem si hned vzpomenul jak se hospodář ptal Rézy jak se stará o ovce. Réza odpověděl: ovse sele sle:-)

134
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Pozvala – bude jej nastávajúce mu svedok ,dosvedči že to bol scenár , veď milý ju ľúbi ako koňa ,tak jej to zožral 🙋

135
Lentilka
Reagovat

Teraz by tam mal byť Reza ,to by bolo žužo ,aj ryby by prebrali k životu .

136
oidat
Reagovat

coraz slabsi aj slabsi

137
Jája
Reagovat

Séle sle, séle sle. Narkóza šetří, kde se dá bo materiál drahý. Po čtvrté změně vzhledu mostu (nemá sloupy a lana, má sloupy a lana, nemá sloupy a lana …) jsem si sedla na ruce, abych se alespoň, po několika mňamfuj kaších, dověděla, že do duelu půjde Miška – pozor změna a Renátin názorový kolotoč – „pracovitá“ Dajana. To by mě zajímalo, co střihač hulí. To musí být silný matroš.

138
Svitka
Reagovat

@Jája:
Střihačovi se to už vymklo z ruky. Chudák nejspíš netuší kolikrát a kam kterýjaký záběr švihnul.

Jestlipak se farmáři už po návratu z farmy aklimatizovali a zvykli si, že týden má 7 a ne 5 dní?

Proměny mostu by ocenil i David Copperfield.

139
Svitka
Reagovat

Ad Mišo-Lívia: mně připadá, že Lívia nejspíš dala na radu Luly, jak jste někdo psali a pro zviditelnění usoudila, že nejschůdnější cesta je uhnat chlapa. V záběrech se Mišo chová oproti ní přece jen rezervovaně, kdežto ona se po něm sápe a ocucává ho příliš okatě. A když po ní chtěl, aby mu pověděla něco o sobě, odvedla řeč jinam a ještě k tomu dost hloupě.

140
Lydye
Reagovat

@Svitka: Přesně tak, tou svou odpovědí (jako školačka), jsem si říkala, zda ho děvče tak trochu netahá za nos. A to, jak si nasedla na houpačku provokativně na Milana, mě napadlo, že to až tak velká láska nebude z její strany. No, uvidíme…

141
Prochor
Reagovat

Teď má Lívia a Mišo velkou moc. Takže jestli bude někdo na farmě kritizovat jejich vztah, tak ho může Lívia mávnutím ruky poslat domů. Takže jsem zvědavý, kdo se královně znelíbí a kdo to odnese. Samozřejmě že bude záležet taky na tom, koho bude chtít vyřadit její rádce Mišo.

142
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Réza byl hlavně na ženský. Takže by o Michalovi prohlásil že je „šisty pasient“ a přebral by mu Lívii.

143
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Táňa musí mít ňoumu dobře vycvičeného. Nakonec jí a Petrovi bude nosit do postele kafe (protože to má ve scénáři).

145
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Veď práve že bol na ženy ,tak teraz by nevedel kam prv skočiť , toľko radodajok na jednom mieste ,mal by to chlapec ťažké .

A ten Tanin frajer bude fakt ňouma , stačí pozrieť na fotku .Ženy sa oňho nebudú biť ,tak je rád aj za to čo má doma . A že je na smiech ,on to nevníma je rád že mu niekto perie gate .

146
anonym
Reagovat

Nelogických věcí je tam dost, nic s tím neudělám, ale přesto je pěkný pohled a poslech lidí, povahy se neskryjí.
Pracovitý Ďurko, chudák, bloudí a hledá co by udělal, tak moc by pracoval a Ibi s ním :-) Je to jako groteska:-)
FT je momentálně největší koza Farmy, Táňa na ni nemá i kdyby se sebevíc snažila. Docela by mě zajímalo, na koho by se pověsila, když by model, mimo jiné silně otráven z této hry, odjuchal do zákulisí. Že by vzala zavděk i Dominikem? On tam nikdo jiný plonkovní už není:-) Šmahela by se zblbnout nedal, drží si image VIP na úrovni. Možná by vzala zavděk i nějakou ženskou.

148
Lady XL
Reagovat

:-) :-) vy mi dáváte svými komenty! :-D. Jája, Svitka, Prochor…. výborné postřehy. Most je fakt čarovný. Chvíli po něm chodí s nářadím, že ho dodělávají, pak na něm jen polehávají, pak přidělávají lana a chválí ho, jak se jim povedl, aby v dalším záběru naši zamilovaní leželi na mostě bez lana – to je čistá psychíatría pán doktor. Je to selé slé už i se střihačem a rejžou, kteří zhulení zírají na ten odpad ve střižně.
Nelíbí se mi, že by měla ta radodajka poslat někoho domů. Ona, která neví, co tam kdy kdo dřív dělal. Měla by jít ona, že nedokázala dotáhnout výkony na 50 mincí. Ty sloupy u mostu, které jí kritizuje, ale měl špatně už Juro, Martín ho na to upozorňoval, i když ne dost důrazně, aby to Juro pochopil. Jo a mimochodem další schíza je s tím malováním ornamentů na domku Minule už to přeci bylo hotové ne? A najednou to honem honem dodělávají :-D
Víš co rejžo – už to nehul!

149
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Je to nelogické rozhodnutí. FT odpovídá hospodáři za celé vybavení farmy i za zvířata. Takže když mu jedno uhyne, měl by dostat trest a ne odměnu že může jednoho farmáře vyhodit. Ten příští FT takhle zabije jedno zvíře schválně sám aby mohl vyřazovat.

150
Lady XL
Reagovat

Jasně, odpovídá FT, ať pro příště (no moc ho už nebude) ví, že to není dovolená s matrací bez práce a s možností poroučet mít funkci FT… Jen bych upravila rozhodnutí, že by měl vypadnout Juro, protože za jeho doznívání vlády to selátko uhynulo a ne za vlády Lívie. Ale ono je to prašť jako uhoď – haha. Jinak podle ukázky z duelu je hned ta jedna disciplína opět šitá pro naši mladou, která kdyby tam nebyla, tak mi nechybí. Je naprosto neviditelná. Já budu držet palce Renatě (ale ne urputně), i když je mi to v podstatě jedno. Ale já holt držím většinou pěsti těm „starým“ farmářům.

151
Svitka
Reagovat

Slyšeli jsme toho dost, co farmářům na farmě chybí, aktuálně na F 10 cukor. Ale že na farmě chybí peníze, že si ani tričko nemůže koupit – tím mě Dajana dostala.

152
Prochor
Reagovat

@Svitka: Kdyby Dajána dostala prachy tak by jí chyběl na farmě supermarket a kavárna:-)

153
Johana
Reagovat

@Lady XL: Dajana neviditelná byla i pro mě, pokud nezačala mluvit, jak psala Svitka, o nemožnosti koupit si na farmě tričko a sladkosti…to jsem nevěřícně zírala. V další farmě by mohl štáb postavit nejenom domečky pro vyvolené, ale i nějaké shopy s hadrami a potravinami. Tím, že se Dajana nezapojila ani do čistě ženské práce, jakou je malování ornamentůna boudu, se u mě stala základní jednotkou zbytečnosti v soustavě SI. Pravda, kdo nic nedělá, nic nezkazí….
Asi už blbnu, ale Ďuro mě baví čím dál víc. Rozesmál mě, jak se Šmahela v kuchyni zeptal, jestli je nutné kozičku hledat a jestli si s ním nedá radši fajku. No a pak to zdůvodnění, že nešel hledat, protože dopřeje zvířatům svobodu, to mě teda už totálně odrovnalo.

154
anonym
Reagovat

@Prochor: Takže v klidu může vyletět a splnit si svůj život mimo farmu :-)

155
anonym
Reagovat

@Johana: Ďurko je přírodní úkaz, Nepracovat, odpočívat, papat, však to za něj udělají druzí. S tou svobodou zvířátek mi udělal taky radost :-D Je to línej magor :-) Pobaví, neuškodí, ale mít tohle doma, tak je to o život :-) Na Fb jsou fotky, jak rád cestuje, pokud nemá sponzory rodiče, tak nevím, jak si na tohle vydělá.

157
Wally
Reagovat

Ty lana na mostě jsou jen z půlky naproti Farmě. Tam to Borisům vychází. Ale nevychází jim oblečení před kuchyní a po vstupu do ní mívají jiné. :))

158
anonym
Reagovat

@Ajda: Jeden pes, žádný pes. Martin je asi poslední člověk, nebo možná poslední, co tohle vymyslí, ale jen to ,že tam asistuje je na facku. Snad jim nechcípne.

159
Aža
Reagovat

Farma X. se zapíše jako instantní farma. Rozmělnit děj, zahustit do stále
opakovaných situací a rozhovorů.
Jako aroma tam přidají neustále omílanou lásku mouchy Livie a mucholapky
skorochlapky Míšánka.
Moucha bzučí a chlácholí ho, ale už kouká po okolí,na koho by se ještě přilepila.
Z počátku jsem měla pocit, že sleduji díl z minulého dne. Smyčky z minulých
dní se opakují.

Hlavně že soudcové tvrdě odsoudili kozu matku, že neměla radost z nalezeného
kůzlete. Ona si klidně jedla z korýtka a „ledabyle“ nabídla vemeno malému
A copak vy , matky na farmě, kde jste nechaly vy své dětičky.Samotné?
Kůzlátku prý nic nechybělo, jen spalo…..asi proto, že mělo hlad a bylo zesláblé. .

Už ted je mi líto psíka, budou se hádat o výchově a tahat ho jeden přes druhého,
snad už to nebude trvat dlouho.

160
Lydye
Reagovat

Nevím, zda jsem dobře pochopila, ale Ibi hnal kozičky domů a to si nevšiml, že mu chybí kůzlátko?
Jinak mě je celkem jedno kdo z žen vyhraje duel, ale více bych si přála aby vypadla Renata, za to jak se dokázala tak dlouho přetvařovat jak má všechny ráda a nyní má jediný štěstí, že přišla asi slabší soupeřka, i když jisté to není a to se ji to nakrucuje že jde do duelu se ctí. Přesně tak jak odsuzovala jiný, že si přeci nebudou brát tak slabé, sama se otočila o 100%, jaká že je silná a Ty mě uděláš toto a ostatní tamto na duel, no mě podrž, chce prohrát s velkou parádou? Tak to bych se opravdu pobavila.

161
Svitka
Reagovat

Kdosi kdysi, a hned po něm Bob a Bobek, tvrdili, že práce šlechtí. Na této farmě se šlechtění ne a ne dařit. Navíc polehávání, posedávání, bafání a klábosení musí děsně unavovat.
Šmankote, ať už konečně začne ta třetí etapa: nový život! Protože ještě šest nebo kolik týdnů na tohle koukat, je pomalu „na dva metry konopného“.
A já to kouzelné tlačítko off ne a ne zmačknout.

162
Ajda
Reagovat

@Svitka: Omyl, některé šlechtí sebe :-D

163
Fixa
Reagovat

Znám jednoho člověka, který od r. 1986 nepracoval a dosud nepracuje, už tenkrát žil i dnes žije ze sociálních dávek. Na otázku proč si nehledá práci odpovídá stále stejně: „já práci nevymyslel, tak proč bych měl pracovat.“ Vždycky když koukám na farmu tak si na něho vzpomenu.

164
Jája
Reagovat

@Fixa: A nedostal náhodou současně s rodným listem potvrzení o nároku na invalidní důchod? :)

165
Lentilka
Reagovat

@Fixa: A ešte bude mať väčší dôchodok ako ten ,čo celý život pracuje .

167
Jája
Reagovat

Máme se na co těšit? Komentář z Fb:
Ako zda sa mi to alebo skoro v kazdom dueli niekomu nieco je?!!! Nie je jeden jediny duel, aby dopadol bez zraneni, alebo podvadzani! A Renca a ty vstavaj z tej zeme aleze svinskym krokom ak si chcela byt hereckou mala si sa prihlasit na konkurz do marodneho divadla a nie do farmy mila moja intriganka!!

168
Jája
Reagovat

Jáj pozrite, Renata bežíííí
https://www.youtube.com/watch?v=WTB9MUQyy8c

170
Johana
Reagovat

@Jája: tak už jsou známé všechny duelové disciplíny a žádné třídění fazolek, nebo loupačka cibulek to nebude. Evidentně chce štáb zpátky mladou.

Přidat komentář