Panáček v reality show

Farma X: Domino nebo Ibino?

9. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

farma titl.
Farma – souhrn týdne ve zkratce. Lívia, ač trénuje v posilovně, z duelu odkráčela poražená, asi i uražená. Sliby se mají plnit, proto se z modela Michala stává Farmář týdne a služkou Daniela. Co na tom, že bude sloužit druhý týden, co na tom, že má poraněnou ruku z duelu, Mišo skáče, jak jeho milá poručila. Tipuji, že až někdy půjde do duelu on, zázrakem se mu vrátí poranění svalu na ruce. Druhý sluha je Dominik, ten bude i prvním duelantem.

Ibi dál nic nedělá, jen vše okecává, ale abych mu nekřivdila, chytil dvě mini čudly. Poraněný pštros je všem šumák, FT ani nemá zájem to řešit. Jeho noha to není, on si pomoc s ulomeným zubem dokázal hereckým výkonem vynutit. Holt pštros se má ještě co učit. Láska ke zvířatům na prvním místě? Ani omylem, tady má každý rád jen sám sebe. Druhým duelantem bude Ibišek. Je odpočatý, almanach má nastudovaný, udělá vše pro návrat, protože o prachy jde i celebritě. Jak dopadne duel? Přijde trest za pštrosa? Kolik mincí získá FT a kdo po něm převezme žezlo? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 414
1
oidat
Reagovat

prvni v novym chlivku…jaka cest ))))

2
Wally
Reagovat

1. překvapení – přibíjení prkýnek – vyhrál Dominik 1 :0
2. šikovnost – štípání dřeva- vyhrál Dominik 2:0
3. almanach 5:4 vyhrál Ibi Dominik vede 2:1
4. vytrvalostní- řezání klády vyhrál Dominik 3:1 Ibimu to vůbec nešlo

3
oidat
Reagovat

vybaveneee)))

4
Lentilka
Reagovat

Ukážky boli dramatickejšie ako samotný duel . Bolo vidieť že Ibi to odflakol v prospech Domina ,ale ináč to ani dopadnúť nemohlo . Disciplíny boli o.k typické pre chlapov .
Začnú asi chodiť návštevy , keď Peter povedal že sa rád zoznámi s Táninym priateľom . Tak na toho imbecila som zvedavá aj ja .

5
Wally
Reagovat

@Lentilka: To seznámení s přítelem Táni bylo spíš na komentování ostatních o jejich „přátelství“.
A souhlasím s tebou Ibi se na to vykašlal,kdyby chtěl měl Dominika 3:0.

6
BarBora
Reagovat

Šialený diel, takmer celý čas Mišo, Šmahel, Milan a Dominik nadávali na Petra a Táňu. Pozerať na večne ublíženého káčera so šerbľom na hlave je fajnový zážitok, na svalnatého Šmahela, stále sa sťažujúceho ako malé decko tiež, M. a D. ako vždy. Ale, okrem fašíriek, bola len trstina bez Martinových pripomienok, Milan a aj dvaja inzinieri nedodrzali rozmery. Chceli pomoc, nechceli pomoc, chceli pomoc, nechceli pomoc…
Peter sa spýta Donalda, či potrebujú pomôcť, on že nie a potom na kameru, že Peter nechce pomáhať a furt dokola. Tam je nejaký chytľavý bacil alebo čo, oni majú z P. A T. asi naozaj strach.

D. a M. sú si nejakí ístý ďaľšîm vývojom, tak fakt neviem, çi to nemali preddebatovanē s Ibim, on aj pri lúčení povedal Milanovi, že ho çaká v Afrike, tak neviem.. V chatke Ibi, že by chcel ochrániť Renátu, Dominik, že nech dá za FT hocikoho, len nikoho z tria.

Čo sa týka duelu, Ibi si ako prvé 3 disciplíny dal prekvapenie, šikovnosť a Almanach, takže išiel na výhru, ale pri tých disciplínach nemal šancu, to bolo vidieť. Este pri zatĺkaní klincov išiel na plno, ale z rúbania už urobil šou, už mu bolo jasné, že rēžia zachraňuje D. Ten vekový rozdiel bol jasný, Ibi naozaj nemal silu.
Karin dnes necupitala k stolu ako zvyçajne, ale aj tak tam bola prvá a… çakalo ch tam nemilē prekvapenie, ani ryža nebola, zato nejaký „milý“ list od Martina a tam to aj celé skončilo.

7
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Děkuji moc za rekap!! Jsi zlatíčko :-).

8
Jája
Reagovat

To ušaté torpédo s Hermelínem už zase úřadují

https://www.youtube.com/watch?v=S3dnXepmpRw

9
wendelínka
Reagovat

Tak to mě tedy skutečně zajímá, kdo půjde za toho pštrosa… Jak se bude volit ten, kdo má vypadnout. Bude to FT, nebo si farmáři rozhodnou sami? ˇKdyby chtěli dostat ven Táňu, jak navrhuje Domino, ta se určitě bude bránit a ještě by tam mohlo být pěkné dusno. A nebo vzejde vypadnuvší z té další hry o imunitu – vypadne ten poslední. A tam by bylo na výběr… No jsem zvědavá a musím počkat……………………………..

10
BarBora
Reagovat

Podľa tej upútavky to vyzerá tak, že Ibi dal FT naozaj Renátu (0:21).

Ak tam naozaj neexistuje nejaká hierarchická zodpovednosť a farmári si len tak môžu niekoho vyradiť, tak nech si strçia takú Farmu za klobúk. Priamy úçastnįk zranenia pštrosíka nám môže oznámiť, že vystupujú bez boja konkurenta, FT žiadna zodpovednosť, hospodár sa z toho vyzuje, tak načo tam vlastne je?
Okrem toho, že tam nie je komu drukovať, ešte aj len z obyčajného sledovania nakoniec urobia len zabíjanie času. A stále mám dojem, že Milan tam má svojho borisa, už s tým vyhrážaním sa Táni, že si ju vezme do duelu, keď o možnosti zmiešaných duelov ešte ani chýru nebolo, ma to napadlo. Aj teraz si je nejaký moc istý už dopredu a zdá sa, že zametanie cestičky pre Milana pokraçuje. Ale nie len on, tie boje o imunitu sú pripravované pre koho? Borisov je tam dosť.

11
BarBora
Reagovat

Oprava: …že vystupujú bez boja= že vyfaulujú bez boja

12
Franz
Reagovat

Letos nechápu co štáb vymýšlí za kraviny. Nejdříve je benevolentní a nic se netrestá a teď chce kus za kus. Vždyť pštros neumřel, ale pouze si poranil nohu. To se může normálně stát i ve volné přírodě. Tahle Farma je opravdu debilní.

13
wendelínka
Reagovat

@Franz: Ten pštros pošel, v upoutávce říká hospodář, že pštrosa jsme odvezli, ale nepodařilo se nám ho zachránit…čili, pštros je kaput a tak musí jeden ven. Život za život. A nevypadnul takhle už někdo? Nějak si to nedovedu vybavit.

14
Jája
Reagovat

Viníci v případě pštrosa jsou prokazatelně dva: sluha Ušaté torpédo (prý pštros zakopl) a FT Kačer Donald (nenahlásil stav pštrosa bo myslel, že odpočívá). Zatímco Hermelín chce dát nejslabšímu padáka, Ušaté torpédo (vraj sa dohodli) chce podrazácky vyhodit Táňu.
V boji o imunitu mají všichni hostinu, kromě nového FT, a jak mi je k blití z výše uvedených dvou odporných exemplářů, tak je Evelyn zřejmě k blití buď z farmářů nebo z obsahu talířků.
Jak málo času stačí, aby se skromný a nesmělý panic změnil v odporného skřeta podrazáka? S vydatnou pomocí svého superučitele Hermelína to bylo rychle. Vidíme bleskové gumování mozku v praxi. :((

15
Lady XL
Reagovat

Aby to bylo trochu spravedlivé, tak bych navrhla jako viníky Domina a Křivý zub. A ti by o vypadnutí bojovali jako v duelu na 2 vítězství. Tohle by bylo spravedlivé a ne že se např.zvolí nesympatický hráč…! Domino byl u zranění, Mišo jako FT to měl ohlásit ihned…. Ostatním bych sebrala nějaké jidlo a alkohol,co si koupili a ty cihličky by příště nedostali na nákup. A taky bych potrestala štáb…

16
anonym
Reagovat

@Jája: Zřejmě k tomu má hošan vlohy. Zatím seděl doma na zadku a ejhle, první výlet mezi lidi a skřet je na světě.

17
anonym
Reagovat

@Lady XL: Moc se mi tohle líbí, ale jako první bych potrestala štáb, ti moulové tohle natáčí a nic s nima nehne, jeden trápící se pštros a jako co, hlavně, že je akce. Taky by mohl dostat pokutu Martin.
Ať se tam třeba poperou a vyrazí si zuby, ale tohle je týrání zvířat, sedí, žerou a žvaní jak pštros je špatný.
Když tam může přijet zdravoťák okukovat zlomený zub manekýna, proč by tam nemohl přijet veterinář ošetřit trápící se zvíře.

18
iv
Reagovat

@anonym: Podle odpovědi Farmy z Fb veterináře zavolali… Zřejmě se lekl Dominika a zranil se. Hlavní zodpovědnost by měla být na FT?

19
anonym
Reagovat

@iv: Určitě na FT, od čeho tam je?
FB jsem nečetla, ale zavolat ho snad měli hned a ne ho nechat okukovat ostatníma a nakonec na něj zapomenout. Se zvířaty je to pořád dokola, čeká se nevím na co. Až je najdou chcíplá někde za kůlnou. Ale všichni zvířátka milují, leda na talíři.

20
Ajda
Reagovat

Tahle Farma je tak stupidní, že už jen chybí, aby jim Martin dovezl jako odměnu pštrosí steaky. A za úkol budou dekorace z peří.

21
anonym
Reagovat

@Ajda: Asi tak a k tomu košík buchet za to, jak se umí postarat o farmu.

22
Johanetta
Reagovat

FT nemohl mít starosti o pštrosa, protože si musel jít nechat spravit zoubek, všimnuli jste si?

23
anonym
Reagovat

@Johanetta: Ne. Tak to je už bomba :-) Škoda, že si nemůže vylepšit mozek.

24
Jája
Reagovat

@iv: Pštros není kačer Donald, který když se zlekne, tak si zlomí zub. Vypadá sice jako gramlavý Ibi, ale je rychlý, má silné nohy, žádná párátka. Pokud se Ušatému torpédu motal za zadkem, tak jediné vysvětlení pro utracení je těžce poraněná noha – tedy a tudíž se při couvání zleklo Ušaté torpédo a muselo mu tu nohu přisednout nebo silně narazit do ohrady. Nechci myslet na to, že by po něm úmyslně tím kýblem hodil, když ho zvědavec pštros otravoval a poštípával.

25
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Škoda, že Petr nekoupil od babušek na trhu krásný exemplář parohů. Teď by je mohl věnovat jako dárek Táninu bambulovi až přijede na návštěvu. Ten by mu za ně určitě ještě pěkně poděkoval:-) Takhle Tánin chlapík jenom pochválí Petrovu taktiku a zase spokojeně odjede. Jinak se mi líbí jak na FB někdo napsal že nejšťastnější tvor na farmě je teď Malina.
Smrt pštrosa se dala bohužel předpokládat. Ale hlavně, že si farmář týdne Michal správně kondičně zaběhal.

27
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Jemu by jeden pár bol málo , on musí byť fakt riadny imbecil a FT si bol ,, akože“ zabehať ,utekal odniesť sochu do kaplnky keď prišiel Martin

28
Prochor
Reagovat

S péčí o zvířata je to teď 50:50. Prasátko jim chcíplo, pštros jim chcípl, ryba jim chcípla. Malina,koza a husa jim ještě nechcípla. Ještě jsem zapomněl na pejska ale o tom vůbec nechci uvažovat.

29
Lydye
Reagovat

Když štáb dokáže sledovat dění noční kamerou a celé dny, není možné, že by neviděli jak na tom je zvíře. Tak jak vždy, komentátorka i Martin o dění na farmě ví, pokutu by měl zaplatit Martin a štáb, který vše sleduje. Je docela možné, že o tu nohu pštrosa zakopl sám Domino, byl celkem vykulený když to říkal. Celý štáb ví, že nabrali amatéry, tak mají mít zodpovědnost za zvířata, když je jim zle. Nelíbí se mě, že tam každoročně přivedou různá zvířata a pak trestají ty, kteří o tom ví prd. Mě bylo nejvíce líto, když tam byl doveden vůl. Měli by tam mít slepice, králíky, kozy a ne malý zvířecí caparty, co se tam trápí. Pokud budou vyhazovat učinkující, jsou to srabáci, kteří svalují svoji vinu na druhé. Trest pro Domču a modela bych souhlasila, ale ne vyhazov. Štáb mohl dát ihned info pro veterináře a ne ho snímat jak trpí.

30
anonym
Reagovat

@Lydye: Ve štábu jsou taky amatéři. Jinak by nemohlo docházet k takovým věcem.
FT zabudol a za to zabudol by už měl udělat pápá. Hlavně, že nezabudol na sebe, poflakovat se někde po zubařích a neuhlídat co má v ohradě.

31
Franz
Reagovat

@Lydye: Souhlasím.
Celý projekt RS je pojištěný, včetně zvířat, soutěžících a dokonce i pozemku. Tak nevím co zase vymýšlí. Trestat se má ten, kdo by úmyslně zvíře zranil, zabil, nebo úmyslně zanedbal.
A poslední věc, moc bych rád věděl, na co jim tam ty pštrosy dovezli. Vždyť s chováním těchto zvířat nemají zkušenosti, ani normální farmáři venku.

32
anonym
Reagovat

@Franz: Co má co dělat pojištění zvířat s tím, jak se k nim lidi chovají? :-)
A pokud se má trestat, dle toho, jak píšeš ten, co něco zanedbal, tak v tomto případě FT, že je blbej a zabudol už pojištěný nemá, prostě zanedbal.
Druhá věc je, že čumí celý štáb a nic neudělají, ono je to o lidech a ne o pojištění zvířat.

33
Vendelinka
Reagovat

FT je zodpovědný za dění na farmě,tedy i za zvířata.Pokud se něco stane, měl by se postarat o nápravu, jistě byli o tom poučeni.A pokud se na zranění pštrosa podílel Domino, určitě se to nestalo že zlé vůle.A Domino o tom řekl… Čili jednoznačně odpovědnost FT.

34
Wally
Reagovat

Teď jsem si prohlížela fotky Michala. A zdá se mi, že i 1a2 vpravo nahoře má nějaké jiné, rovnější.

35
Prochor
Reagovat

@Lydye: Pro zajímavost ze zákona na ochranu zvířat 246/1992 Sb (zejména viz § 12 odst.(2):

§ 12

(1) Chovatel je povinen zajistit s ohledem na druh hospodářského zvířete, stupeň jeho vývoje, adaptaci a domestikaci, životní podmínky odpovídající fyziologickým a etologickým potřebám hospodářských zvířat tak, aby jim nebylo působeno utrpení a byla zajištěna jejich pohoda v souladu se získanými zkušenostmi a vědeckými poznatky.

(2) Chovatel hospodářských zvířat musí zajistit dostatečně početný a odborně způsobilý personál s takovými teoretickými a praktickými znalostmi o příslušném druhu a kategorii hospodářských zvířat a používaném chovatelském systému, aby

a) byl schopen rozpoznat zjevné příznaky zhoršeného zdravotního stavu hospodářského zvířete,

b) zjistit změny v chování hospodářského zvířete,

c) byl schopen určit, zda celkové prostředí je vhodné k zachování zdraví a pohody hospodářského zvířete.

36
Vendelinka
Reagovat

@Prochor: Netušila jsem, že činnosti,kterou provozují Petr a Táňa se říká taktika 😁.Ale třeba ho ten Tanin partner skutečně pochválí a nechá si vysvětlit taktiku podrobněji ,aby se zdokonalil a nemusel posílat ženu sbírat taktické zkušenosti na Farmu 😊

37
Prochor
Reagovat

Zapomněl jsem ale dodat, že se jedná o zákon platný v ČR a nikoliv v SR. Ale předpokládám, že v SR platí obdobný zákon.

38
Lydye
Reagovat

@Prochor: Naprosto souhlasím a v tomto případě by měl být zodpovědný majitel těchto zvířat a ne amatéři, kterým tam byla zvířata dána. Museli to vidět ti venku a v klidu ho snímali jak na tom zvíře není dobře. To se majitel nezajímá jak se jim daří? Soutěžící se starají o zvířata v rámci možností, která jim byla vtlučena do hlavy. Starají se dobře a neubližují jim, jak v jiných farmách, kde bily ovce či docela drsně zacházeli s volem. Je jen chyba farmáře, že to neřekl hned jak Martin přijel, ale určitě to není na vyhazov.

40
Lydye
Reagovat

Mám dotaz, u pštrosa se nedá operovat noha? Já myslím že ano, však to zvíře to majiteli určitě vrátí. Já bych to určitě udělala i za cenu vloženého želízka či protézy. To tomu majiteli nestojí zvíře za to? Nechápu, buď se o zvíře starám a udělám pro něho co jde, nebo si ho nepořizuji.

41
Lentilka
Reagovat

@Vendelinka: On už chce na tejto Taninej taktike aj zarábať ,postrehla som niekde článok o tom že ho kontaktovali z nejakého časopisu ako vníma účinkovanie Tani na Farme tak jeho prvá otázka bola …a koľko zaplatíte ? A on že nič …tak potom bohužiaľ z rozhovoru nebude nič ,lebo každý špás predsa niečo stojí – odpovedal jej priateľ .

42
Lydye
Reagovat

Ještě bych chtěla dodat, že Martin nehodnotí farmáře stejným metrem. Některý(á) neměl splněno na sto procent vše a dostal plný počet mincí, tito poslední měli vše a stejně si hloupě našel na kapličce chyby. Podle mne dopadla velmi dobře, s bezvadným rozmyslem nad pevností stavby, ale pan Martin nebyl vůbec spokojen a nacházel doslova vši na této bezvadné práci, já být Milanem, tak bych ji asi rozbourala, ať ji postaví sám pan mistr. Nad farmářkama se může rozplynout a některé kluky máčí v louži. Nespravedlivé rozhodnutí.

43
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Ten mluví jako by byl její pasák nebo co.

44
Lentilka
Reagovat

@Prochor: A vieš že aj mňa to napadlo ako prvé keď som to čítala a ako druhé ma napadlo z akých vajec sa toto stvorenie vyliahlo .

45
Lentilka
Reagovat

@Lydye:
Ja sa zasmejem nad tým že v ukážke je všetko zlé ,Martin nahodí výraz tváre ako keby mu črevo prasklo a ohodnotí ich na 50 mincí .

46
Franz
Reagovat

@Lydye: Jednoznačně máme stejný názor.
V jiných Farmách vždy ukázali, pokud se někdo ke zvířatům špatně choval. tady nic nebylo vidět. A, že by snad Dominik byl ten kdo za to může, to mně na něho nesedí.
Pochybuji, že pštros uhynul, spíše ho utratili a celý štáb si narval břicho pštrosími bifteky.

47
Lentilka
Reagovat

To bude teda hostina …fúúúj mňa už naplno teraz

49
Jája
Reagovat

@Lentilka: Tak to už je třetí soutěž ukradená z Robinsona. Na to neexistují autorská práva ? Nebo si je Narkoza zaplatila?

50
Wally
Reagovat

@Jája: Pojídání různých příšerností není výsada Robinsona. To se opakuje v mnoha různých soutěží.

51
Jája
Reagovat

@Wally: Já ty RS, zvláště zahraniční moc nesleduji, napsala jsem Robinsona, protože přesně nevím jak se tento typ pořadu v zahraniční verzi jmenuje – tyto jsem viděla jen dvě serie. :)

52
Lydye
Reagovat

Určitě nedostali syrové býčí žlázy, byly upravené, tak je to opravdu pochoutka, dělávám je jako řízky a je to dobrota.

53
Lentilka
Reagovat

@Jája: Z nich sa už ani Boh nevyzná ,čo to predvádzajú v terajšej Farme .

54
Lentilka
Reagovat

Býčie žľazy by mali najviac konzumovať správni,potentni chlapi pre jeho údajne afrodiziacké účinky . Majú veľký obsah proteínu .

55
Lentilka
Reagovat

Jaj tak ma teraz napadlo ,či kvôli tomu neposielajú Taňu domov , keď ich zjedol Peter tak bude na Farme po chlebe … ženy traste sa …

56
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Petr by potřeboval spíš brom do čaje aby se uklidnil.

57
Kara
Reagovat

Ve StarDance mezi hosty v 1. řadě vedle Leoše Mareše seděl náš krasavec Miško Gajdošek. :)

58
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
V pondelok beriem lavór k Farme. Šmahel neje, on hlce ako krokodíl, videli ho v Tatrách, tak sa nezadrhol. On aj spí vystretý ako mŕtvola, asi aby si tváričku nepokrčil.

59
gran
Reagovat

anonym,ladyxl,jaja,iv @spol
naivkove ,presne tyhle vase rozhorlene debaty chtej borisove vyprovokovat-. pstrosovi bylo hovno,akorat mel zhmozdeny koleno,ale rezia nakazalo ho odviezt a urobit z teho binec. no a co nevite je,ze vo finale si ho miestny aj so stabom upekli a zozrali , no a vsichni slunickari se tu tedka muzou posrat

60
gran
Reagovat

jo a navic-,pri nakrucani takoveto RS plati stene pravidlo ako pri cviceni armady….je povolene percento strat..

61
Jája
Reagovat

@gran: Ukludni sa. :) O čem bychom si tady měli psát? O buchtách nebo žížalce Adonise? Kyprých tvarech krasavice Renči? IQ tykve. Ale no tak. :D

62
Jája
Reagovat

@gran: A kde ty jsi se tady vysemenil? Urážky diskutujících se na Panáčkovi nevedou. To je parketa jiné stránky. :)

63
anonym
Reagovat

@gran: Přesně takovou odezvu od tebe jsem chtěla vyprovokovat já a podařilo se, budu mít sluníčkový den a tobě přeju stejně krásnou neděli :-D

64
anonym
Reagovat

@Jája: Jestli to nebude něco z těch byčích žláz.

65
Jája
Reagovat

@anonym: Žeby? Mně to připomíná spíše knížecí rod. :D Nj, to ale na farmě nechovají, nevím, nevím ani králiky tam nemají. No nějaké žlázy to bý musí. :DDD

66
Lentilka
Reagovat

@Jája: To bude zo pštrosych žliaz , ktorého vo finále asi žral zo štábom …

67
Lentilka
Reagovat

@gran: Musíš byť poriadne mimo keď porovnaváš RS s cvičením v armáde .

68
Ajda
Reagovat

On gran zřejmě pochytil od armády i maskování :D

69
Jája
Reagovat

@Ajda: Jo, připomíná mi jednu vzteklou žábu, řádila tu v 9, ta taky měla jedovaté žlázy. :DDD

70
anonym
Reagovat

@Lentilka: Zřejmě se armádě úspěšně vyhnul :-)

71
Franz
Reagovat

Já jsem zase pochopil, co gran ve svém příspěvku myslel. Je to dost smutné, že dostal hned naloženo.

72
anonym
Reagovat

@Franz: Naloženo? A co dostal naloženo? Pštrosí stejky?

73
wendelínka
Reagovat

Tak z trochu jiného soudku – postřehla jsem, že Karin dostala od hospodáře úkol cvičit prasátko ,trávit co nejvíce času s prasátkem a něco ho naučit. Musím se smát při představě, jak učí to malé čuňátko líčení, pudrování, malování a vůbec…..Vůbec se tomu prasátku nevěnovala, docela na něj zapomněla a vymlouvá se, že měla raději to, co v její péči pošlo. Jinak se říká, že je lenivý jak prase, tak netuším, kdo od koho se v tomto případě učil.:-)))))))

74
Lentilka
Reagovat

Je to muž ? V predchádzajúcom chlivku je pod – gran- príspevok v ženskom rode .Okienko pravopisu- to bolo wendelinke …

75
Ajda
Reagovat

@Franz: Smutný je slovník, proč hned osobní urážky? Do teď tu byl klid, ono mu to vadí?

77
Ajda
Reagovat

@Lentilka: Já ho vidím jako rozpolcenou osobu, holt maskování 😂

78
Lentilka
Reagovat

V dnešnom novom čase je rozhovor s Ibim až budem mať čas tak vás s ním oboznámim ,je toho dosť ale nielen o Farme . Keď si kliknete na Nový čas je tam začiatok rozhovoru .

79
Lentilka
Reagovat

@Ajda: Aj preto ma napadol ten príspevok

80
Prochor
Reagovat

@Ajda: Osvědčený způsob na neurvalce je ignorace.

81
wendelínka
Reagovat

@Lentilka: nějak jsem nepochopila……

82
Franz
Reagovat

No tak dámy, chtělo by to trochu lepší komunikaci. Opakuje se to tady každý rok při komentování právě běžící Farmy. Když se tu objeví nějaký nový nick, tak má hned někdo potřebu se chovat jak kudlanka. Chápu, že oslovení „naivkove“ není zrovna kamarádský, ale zkuste to překonat a normálně si s tou osobou vše prodiskutovat. Děkuji za pozornost.

83
Ajda
Reagovat

@Franz: Nemyslím, že je nový, a nemyslím si, že urážky se mají tolerovat. Mně vadil závěr příspěvku a na sluníčkaření jsem alergická už z jiných diskusí.

Tím bych to ukončila, počkáme, jak to pobere dotyčný/á.

84
Lentilka
Reagovat

@wendelínka: Wendelinka ,ty si bola upozornená nickom gran že sa píše nikto a nie nigdo . Písala to akože žena ,ale my sme reagovali na jeho príspevok ,že to písal muž . A je to muž .

85
Jája
Reagovat

@Franz: Nevím, jak jsi byl vychován ty, ale přijdu-li někam na návštěvu chovám se slušně, neohromuji informacemi – vy nic nevíte, JÁ to vím, nestrkám hosty do šuplíčků – znak rychlého smršťování šedé kůry mozkové a černobílého vidění a při odchodu nerozdávám všem hostům i domácím toaletní papír. :)

86
Vendelinka
Reagovat

@Lentilka: díky za info,ale já jsem to ani nějak moc neřešila,uvedla jsem věc na pravou míru a tím ti pro mne skončilo.Spis teď čekám, kdo se první pozastaví nad tím, proč mám někdy w a jindy v.Je to tím,odkud se přihlašuji, buď z PC nebo z tabletu.To jen na vysvětlenou,aby nedošlo k nějakým dohadům .😉

87
Lentilka
Reagovat

Rozhovor s Ibim .

Prečo ste potom šiel na Farmu , keď nie pre peniaze ?

Chcel som spoznať drsnosť Farmy , niečo sa naučiť a dať Slovákom vedieť , že Ibi stále žije .Aby spoznali , aký som a videli , že aj Ibi má chyby .
( Netušila som že pohľad na Ibiho na Farme má urobí šťastnejšou.)

Aké skúsenosti ste si teda stadiaľ odniesli ?

Drsnosť Farmy sme si užili aj my ,, bohatí „. Povedali nám , že budeme mať všetko čo chceme a chudobní budú pre nás pracovať . Prvé dni to aj tak bolo ,aké potom začali pritvrdzovať. Žiadne vymoženosti. Pravdupovediac , dievčatá boli z toho sklamané a nakoniec sme skončili ako chudobní . Ale aspoň ľudia na obrazovke videli ,ako to v živote chodí .Jedni majú všetko a druhí nič .Ale nič nemusí trvať večne a môže sa to otočiť .(To vieme aj bez Ibiho.)
Myslel som si , že na Farme vydržím dva-tri týždne a bol som tam desať týždňov .A možno by som vydržal aj dlhšie , keby ma nepodrazili .

88
Lentilka
Reagovat

Kto vás podrazil ?

Hráči z chudobných . Dominikovi a Milanovi som veľmi dôveroval . D.ma ako sluha do poslednej chvíle ubezpečoval , že by si ma do duelu nezobral, pretože prinášam na Farmu dobrú atmosféru a ja som mu uveril . Nakoniec pri stole povedal ,že si do duelu berie človeka , ktorý je unavený , nevládze a je najstarší .A bol som to ja Nebol som na to pripravený ,dokonca som vravel , že D.by mal Farmu vyhrať .Bol to môj hrdina. Nekonfliktný , pracovitý .Bol som ochotný mu darovať život ,nech by prehral v dueli s kýmkoľvek .
Myslím si , že by bolo od neho fér ísť si merať sily so seberovným .Sklamal na a viem,že má na Tom podiel aj Milan , ktorý mi po celý čas tvrdil ,ako ma má rád
Neviem načo bolo to divadielko .
Peniaze boli aj budú . Výhrou nie sú peniaze ale zachovať si tvár . Odísť s čistým štítom .

Navyše všetky duelove disciplíny sedeli D. Keď som išiel na Farmu ,nevedel som zatĺcť klinec ,nikdy som nepilil drevo ani nerúbal . Veľa som sa naučil ,dokonca som sám vyrobil lavicu ,na či som pyšný .
Piliť som sa síce naučil , ale nedal by som ruku do ohňa ,že som mal tupú pílku alebo mokré drevo .
A sklamali má aj ďalšie veci .

89
Lentilka
Reagovat

Čo vás mohlo ešte viacej zraniť ako zrada tých , ktorým ste verili?

Na Farme som hladoval .Ako moslim nejem bravčové mäso a po dueloch ,aby nám urobili radosť , nám nosili pečené prasiatko . Stále som im hovoril , že je to nefér , že aj ja potrebujem mäso ako ostatní ,aby som mohol robiť a bojovať ,ale nie bravčové . Schudol som 12 kíl ,bol som veľmi zoslabnutý . Už som povedal , že chcem odísť preč .
V Afrike živím dvanásť ľudí a keď skolabujem , ostanú na ulici.

90
Lentilka
Reagovat

Na Farmu ste nešli kvôli výhre ,ale predpokladám , že niečo ste aj zarobili ,nie?

Honorár bol veľmi symbolický,aby som tu prežil . Predsa nebudem do toho dávať vlastné peniaze , ktoré zarobím inak .
Podmienka bola ,aby ma sem dopravili a aby som tu prežil a zaplatil byt , ktorý mám prenajatý ,aj keď tu nie som .

Spomínali ste , že v Mali živíte dvanásť ľudí .Kto sú tí ľudia ?

Moja žena Ina ( 25 ) , naše dve deti ( má dcéru 5 a syna 2 ) ,jej mamu a súrodencov . Nemajú otca ani žiadny iný príjem . A u nás je to tak ,že ak sa priženíte ,tak si s nevestou beriete celú rodinu .

91
Lentilka
Reagovat

Asi to nemáte jednoduché živiť v Afrike toľko hladných krkov ?

Som na to hrdý , že ich živím ! U nás sa hovorí , že keď ti Pán Boh naloží na chrbát kríž ,tak ti ho pomôže aj niesť .
Môj život má aj takýto zmysel .Nie je to len o mne ,ale aj o Tom ,že sa dokážem postarať aj o iných .Som rád že mám takéto bremeno a ťahám ho , tlačí na to dopredu a nemôžem si dovoliť zlyhať .

Niekoľkokrát som mal na túto tému debatu aj s Martinom ,s ktorým jediným som mal na Farme konflikty . Stále som od neho dostával údery pod pás a neviem , aký mal na to dôvod .
Vyčítal mi ,že som zo všetkých na Farme najmenej zručný .
Možno mal pravdu , ale keby som nebol šikovný v iných veciach ,tak neuživim toľko ľudí .On živí seba a dcérku . To sú veci , ktoré mnohým nedochádzajú.

92
Lentilka
Reagovat

Tak už len tak okrajovo niektoré veci .

Manželku veľmi miluje a verí že budú spolu do konca života .Jeho manželka keď je Ibi v Mali , chodí každý deň na trh pre čerstvé potraviny a navarí .Preto nemá alergiu na potraviny ,ani ho nebolia kosti a kríže .O ich príbehu chce napísať knihu ,spoznal ju keď ona mala 12 rokov , keď mala 18 zobrali sa .
Jeho otec zomrel ako 108 ročný .( Panenko skakava to sa už zlé počíta nie že žije ).
Robí medzinárodný biznis .Ale keďže sa u nás hovorí , že had ktorý je schovaný narastie , tak ak chce aby jeho biznis napredoval , nemôže prezradiť čomu sa venuje .Povedal len toľko že sa to dotýka poľnohospodárstva a obchodu s hnojivami a všetko je regulárne .. dodáva .

Vybrala som také zaujímavejšie odpovede ( aspoň si myslím) ,je tu ešte ako u nich prebieha sobáš ,o vekovom rozdiele medzi manželmi ,a ešte že keď je v Mali tak tam je obklopený ľuďmi ,v Bratislave je väčšinou zavretý v byte .

93
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Mně to trochu připadá jako rozhovor s osmiletým dítětem:-) (chudí na nás měli pracovat atd…)

94
anonym
Reagovat

@Franz: Diskutovat se dá i bez exkrementů.
A pokud dotyčný/á zmiňuje sluníčkaření, notně se sekl/a. Letos se tady nic podobného neděje, zřejmě neumí nejen psát, ale ani číst :-)

95
Ajda
Reagovat

@Vendelinka: Na písmenku nezáleží, IP je občas potvůrka 😂

96
JanaH
Reagovat

@Ajda: sluníčkářství se vždycky hodně směju. :-) Nazvat protistranu v diskuzi sluníčkářem je pro mě znakem toho, že je dotyčný v koncích a došly argumenty. :-DD

@Jája: tady je zas veselo. Ale nejvíc mě rozsekala startovací reakce… samo, že ne tvoje. ;-)
I to pokračování nemá chybu, fakt sluníčková neděle. :-DD

97
Lydye
Reagovat

Tak mám pocit, že Ibi se celý čas na Slovensku cítí nepochopený, ublížený, neoceněný, nikdo nebere na něho ohled že je unavený, že má už věk, že není manuálně zručný, nemá dostatek potravin které mu vyhovují atd… Drahý Ibi, tato hra není o charitě, obskakování lidí v určitém věku a nadřazenosti. Nevím proč jsi tam šel a nevěřím, že to nebylo kvůli peněz, které nejvíce potřebuješ. Nevěřím Ti ani to, že by si se rozdal, stačilo mě jak jsi se dohadoval ohledně medu. Měli jste ho plnou sklenici a když dostali chudobní odvahu se také o něho hlásit, tak jsi si na kameru ztěžoval jak Ty ho potřebuješ, jak si slabý, máte ho už málo a bla bla bla. Celou dobu co jsi byl na farmě, jsi nic pořádného neudělal, jen plácal a plácal plané řeči. Ke každému ze zvolených duelantů jsi se vtíral a vyzvídal aby jsi to nebyl náhodou Ty a při tom jsi si myslel, jak jsi mazaný, že to není poznat. Nauč se uznávat i názor druhých a buď více sebekritický.

98
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Prečo? Veď jeho odpovede majú hlavu aj pätu ,a s tým že si myslel že bude oddychovať , naznačil že mu to bolo ináč povedané a skutočnosť bola iná .Popri A mu zabudli povedať aj B , keby bol vedel aké to v skutočnosti bude ,tak to odmietne .

99
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ano, v podstatě totéž říkala po vypadnutí Šubudka.

100
Ajda
Reagovat

I kdyby Ibiho denně krmili cukrem, kuřaty, dodávali mu extra stravu z luxusní restaurace, mohl jen ležet a filozofovat o ničem a o všech, tak by si vždy našel další důvody, proč mu všichni ubližují a nechápou jeho čistou duši. Hlavně po něm nechtít práci a zodpovědnost. O peníze mu nejde, co na tom, že ho naháněl exekutor až na farmu. Výhru by dělil a určitě to byla jeho dobrá rada ostatním. Rozmazlený sobec, žádný lidumil.

101
anonym
Reagovat

Zřejmě měli mít celebritky jiný servis a ne suchý placky a spaní na zemi. A zřejmě vše bylo ošetřeno smlouvou, takže ji nepochopili? :-)
Anebo byly odměny za účinkování natolik vysoké, že smlouvu podepsali bez čtení :-) Případně byla smlouva napsaná hodně šikovně :-) V každém případě jak Ibi tak Martin se držel, drží, zuby nehty.
Že by Ibi peníze rozdal je hra na city a rada, co by měl vítěz Farmy udělat. Tak snad si vydělal alespoň na dluh zdravotní pojišťovně.

102
Prochor
Reagovat

@Lentilka: Nevím, jeho odpovědi mi připadají hodně infantilní. Podle bych soudil, že je Ibi značně naivní člověk. Něco jako rozmazlené děcko viz jeho – já jsem svobodný člověk tak si budu zpívat:-)) Asi taky čeká, že nebude muset platit dluhy – oni se nějací rodiče už najdou. Ale je to jen dojem. Natolik ho samozřejmě neznám.

103
anonym
Reagovat

@Prochor: Myslím, že ho nikdo neznáme. Byly situace, kdy byl příjemný, taky byl ufňukaný, umíněný, dá se to přirovnat k malému děcku. Líný byl neuvěřitelně. Žvanit uměl luxusně. Prostě muslim. Nic nedělat, mít se dobře.
Jednou mi ho bylo líto, když si Martin na něm léčil svůj momentální psychický profil.
Na druhou stranu mě docela bavil, určitě víc než zamilované dvojice, nebo jakoby zamilované dvojice :-)

104
Svitka
Reagovat

Ufff, byla to fuška vstřebat duel a přečíst komenty za víc, jak dva dny. Pominu nosné téma pštros – budiž mu země lehká.
Lentilce díky za článek o Ibim. Druhé nosné téma. Můj názor – souhlas s Lydyí 97 a Ajdou 100. Zásadní zádrhel v účasti a přístupu VIPáků ke hře je ve smlouvě. Čorti znájut, co v ní je. Pokud je to tak, že měli být hýčkáni v bavlnce po celou dobu, pak by Ibi měl za největšího podrazáka považovat Narkózu a ne spoluhráče, kteří hru skutečně hrají. Pro jeho povahu muselo být děsné, že došlo k velké říjnové revoluci, z boháčů se stali chudáci, přišel očistec a pak, když byl FT, hospodář zadal náročné úkoly. Když to bylo tak hrozné, mohl při nejbližší příležitosti darovat život a odstoupit. Tak, jak ve svých proslovech na farmě, tak v rozhovoru si protiřečí.
Když na EGOmetru poměřím Martina a Ibiho, vyjde mi Ibi o pár jednotek výš.

Pokud bude FT Renata, jsem zvědavá, jak se popasuje s volbou sluhů a už se těším na její zdůvodnění.

105
Svitka
Reagovat

Na okraj: doufám, že Evelyn nerozhoduje, v čem bude vystupovat před kamerami. Je mladá a ani postava není na překážku pro lecjaké výstřelky, ale ten zelený pytel uprostřed stažený gumičkou jí fakt neslušel. Pyžámko před týdnem bylo koukatelnější.

106
Lady XL
Reagovat

@Svitka: Přemýšlela jsem, co napsat k Ibimu a k jeho vypadnutí a rozhovoru. No a tys to krásně shrnula za mne! Dík, naprosto souhlasím. Ani za mák mu nevěřím, že by někdy dal svůj „život“ za někoho, kdo prohraje v duelu. To by udělal maximálně někdy v začátku ale ne, když se blíží víc a víc finále a tudíž penízky před očima rostou a rostou… A on přeci živí tolik lidí ne?? Takže, ať si tohle strčí za klobouk… Sám coby FT nebral ohledy, zato ke každému duelantovi se „tulil“, aby si ho nevzal. Taky si myslím, že ve smlouvě bylo vše ošetřeno, jen si ji holt nejspíš nepřečetl do konce. Věřím a myslím si, že tam měli napsáno něco o luxusu v první části soutěže („bohatí“), pak už to nejspíš nebylo tak konkrétně specifikované, že budou zase „chudí“, aby nevěděli dopředu děj, ale určitě tam měli, že se musí držet pokynů režie. No a měli možnost „darovat život“ bez nějakých následků se smlouvou na rozdíl od běžných farmářů. Jen bych si tipla, že měli možná určen minimální počet dnů účinkování… A jeho řeči o „minimální“ odměně – chacha. Ibinko opět určitě přehání. Zaplatili mu letenku tam a nejspíš pak ještě domů, určitě mu ještě platí pobyt zde do doby vysílání finále. Tak raději hochu šetři, ať máš na dluh u sociálky. Tu musíš platit, i když jsi „celebrita“, jinak bude sele slé….

107
Keran
Reagovat

Jak dopadne duel? Přijde trest za pštrosa?
gmail sign up

109
Svitka
Reagovat

@Lentilka: Škoda. Majitelovy podmínky pronájmu, bezpečnostní důvody… snad aspoň bobor ostal :))

111
anonym
Reagovat

Co se týká „zboření“ farmy není nic nového, většinou to takto dopadlo. Zřejmě není zájemce koupit ani prodat.

112
Jája
Reagovat

Čí hlavu dají na špalek? Domino – nevypadá to, kdo dá ruku proti? FT Zub – kdo bude proti? Obětují nevinného?

http://farma.markiza.sk/aktualne/1942595_pstros-sa-uz-na-farmu-nevrati-hospodar-pozaduje-nahradu?fbclid=IwAR3Z-R5Xbylmxo7Md8w6ZCUMP1f3qZQp19_gIyuoABGCvtEQr0QGKvrFCc0

113
Lady XL
Reagovat

Kdyby šlo fakt o „zub za zub“, tak mohli dát ten Miškův :-D
Jinak si myslím, že nikoho nevyhodí. Je to tak fikaně napsané a pak ukázka ukončená, že to může být cokoliv. Např. se vzdají něčeho osobního.
Ještě se vracím k pštrosovi. Vážně by mne zajímalo, jak dlouho tam skutečně takto zraněný seděl. Fakt se mi nechce věřit, že to bylo víc dní. Někde se zmínili, že tam byl poslaný (pochopitelně mimo záběry) veterinář. Ale pochybuji, že ten by dovolil, aby tam dál zůstal sedět na zemi… Zkrátka si říkám (a spíš tomu pro útěchu věřím), že to celé bylo tak max.dva dny a jen oni střihem z toho udělali víc dní…. A stejně pořád nechápu, proč tam ty pštrosy dávali?? To jsou přeci zvířata, o kterých toho obyčejný člověk málo ví, ale rozhodně vím, že může člověku dost ublížit, že to není snadné je chovat a hlavně se k nim přiblížit a obzvlášť tolik lidí…

114
Svitka
Reagovat

@Lady XL: 113 JJ.Však Miško už má nový!
Taky si myslím, že to zas nějak zašolíchají. Že by zkusili opět limit 50 dosažených bodů, jinak 1 osoba pá,pá?
Vzhledem k aféře chudáka pštrosa jsem poprosila potomka, který má FB, aby se mrkl, co je tam v diskusi. Prý Markíza-FARMA píše, že vzápětí po zranění pštrosa se dostavil veterinář, majitel a hospodář, stav „vyhodnotili“ a podle toho postupovali dál.
Je to bez záruky, přesnou citaci neznám. Jen pevně doufám, že ten tvor se sošným tělem, zdobným opeřením a krásnýma očima netrpěl.

Ad mňamky: tahle soutěž o imunitu leccos napoví o odhodlání hráčů zvítězit a asi i o odolnosti jejich trávícího ústrojí.

115
JanaH
Reagovat

@Svitka: Borisové napsali na FB toto vyjádření:

k pštrosovi boli ihneď po zranení privolaní hospodár Martin, majiteľ pštrosa a veterinár. Vzhľadom na negatívnu rekonvalescenciu zvieraťa v priebehu 24 hodín, počas ktorých bol pravidelne kontrolovaný, bol stanovený ďalší postup po konzultácii uvedených osôb.

116
Jája
Reagovat

Jen aby Donaldovi nezůstal zase zub v nějaké mňamce. Druhý by mu už narkóza asi nedala. :D

118
Jája
Reagovat

@Prochor: A promluvil ten svatý: Na ich mieste by sa hanbil :DDDDD

119
anonym
Reagovat

Skromná dvojice, stačí jim ke štěstí kůlna. Ostatní by měli mít pochopení, vždyť kamarádství je vzácná věc :-)
Jsou čipernější než králíci a divím se, že je ostatní už dávno neposlali do sedací části těla.

120
Prochor
Reagovat

@anonym: Jak říkal Leoš Suchařípa ve Faunovo velmi pozdní odpoledne: To víš, neodolatelná vášeň je prostě neodolatelná“. Ovšem jsem hodně zvědavý až přijede na návštěvu Tánin snoubenec – toho bych si vyfotil.

121
anonym
Reagovat

@Prochor: Snoubence bude chtít vidět více lidí. Takového troubu hned tak podruhé neuvidíme :-)

122
Johana
Reagovat

Začínám podezřívat Markízu, že si připlatila za mechtle pod stolem, na mole, v rákosí, v bahně, v kůlně a kdekoliv jinde.
Tatiana s Harezníkem obdrží balík euráčů navíc, ňouma od Táni bude držet h..u, zvýší se sledovanost, kameramani se pobaví …no prostě asi deset much jednou ranou.

123
anonym
Reagovat

@Johana: Kdepak, to byla dobrovolná aktivita na pohodu :-)

124
Jája
Reagovat

Vyšší úroveň si uspořádal lukulské hody. Granule ze sušeného sena s přídavkem vitamínů, sušeného bůhvíčeho s přídavkem bůhvíčeho ať to drží pohromadě a jiné dobrotky. No co, bude srát koblihy. :DDD Dobré prase všechno spase, pak, že mu ty hnusy v soutěži chutnaly. On sežere za chvíli i zpod sebe. :DDD

http://farma.markiza.sk/aktualne/1942658_novy-hit-na-farmarskom-jedalnicku-dali-by-ste-si-toto-do-ust?fbclid=IwAR1zr-XiTgR4BqGmtITd0y1nqdJMyzyo0n_Muq9Zhs3H4s6lwZWF9YvcTys

125
JanaH
Reagovat

@Jája: aneb mravnostní policie v akci. :-D

Ohledně granulí… hlad je sviňa. :-)) A možná je na bobule zvyklý.

126
Johana
Reagovat

@anonym: myslíš, že takto na čumendu je to ten správný rajc? Mohli aspoň brát ohled na jemnocit pána s vyšší úrovní a zavřít dveře.

127
JanaH
Reagovat

@Johana: že by měl Pohodička bez publika problém? :-DD

128
anonym
Reagovat

@Johana: Nemyslím, myslím, že jsou čuňata. Anebo zkouší na kompars do pornofilmů.
Pán s vyšší úrovní baští granule poníkům, momentálně má jiný starosti, copak asi z něho vyleze.
Dominik by vyhodil Táňu za pštrosa, která ani nevěděla, že tam pštrosy mají, hotový Kocourkov. Na dnešek se těším.

129
Lydye
Reagovat

@Jája: Chtěla bych napsat, tedy vlastně nevím jistě co že to bylo za granule které dostali soutěžící, ale mohu z osobní zkušenosti říct, také jsme to ochutnávali, že výživa v granulích pro koně je velice voňavá a chutná jako mysli s ovocem, je to opravdu velmi dobré a koníci je dostávali, aby byl v dobré kondici. Opravdu je to velice voňavá pochoutka a kůň jen tak něco nesní.

130
Jája
Reagovat

@Lydye: No, jsou lidé, kteří bužírují i psí a kočičí konzervy. Jde o to, že když si hraju před národem na někoho s vyšší úrovní s egem velkým jako severní a jižní Amerika dohromady, tak se nechovám jako nějaký sanktusák, který si již několik let nešvihnul a žere co kde najde. :D

131
Jája
Reagovat

Mmch, když přišel Vyšší úroveň z té budky na nářadí, neměl náhodou zase škvrnku? :))

132
Johana
Reagovat

@JanaH: možné to je, ale Tatiana je mrška šikovná…vyrobit flek na gatích pána z vyšší společnosti, než se Harezník vyplakal, považuji skoro za umění.

133
anonym
Reagovat

@Jája: :-DDD
Vděčný strávník.

134
JanaH
Reagovat

@Lydye: ještě lepší testr nezávadnosti je kočka. Na Farmě se této role ujal kocour Šmahlík. Co přejde přes něj, to je bezpečné i pro ostatní. :-))

135
JanaH
Reagovat

@Johana: je to mistryně svého oboru, klobouk dolů před ní! :-DD

136
Wally
Reagovat

Ty granule bych taky neviděla tak tragicky. Moje dítě psí taky milovalo, ale vybíralo si jen ty zelené, prý jsou nejlepší.

137
Lydye
Reagovat

@Jája: Mohu říct, že psí ani kočičí konzervy nejím, i když jsem pejska měla a nyní kočky, ale to mě nenapadlo. Zde jsem jenom chtěla naznačit, že výživa pro koně je opravdu dobrá, kdo má rád mysli s ovocem, tak toto jen tak nerozezná. Není na tom nic špatného a zde na farmě jde o hru a soutěž, tak si myslím, že by to ládoval každý aby vyhrál. Určitě by jim nedávali něco, co by uškodilo člověku, to si na triko nevezmou. Škoda, že neznám název, myslím že to obsahovalo i pampelišku a jiné bylinky, vše co jí i člověk.

138
Lydye
Reagovat

Není zde nějaký koňák, který má takovou zkušenost ?

139
JanaH
Reagovat

@Wally: :-D Když do sebe můžou lidi ládovat koňskou kloubní výživu, proč ne granule. :-)

140
anonym
Reagovat

https://www.konskakrmiva.cz/krmivo-pro-kone-musli-mash-herbs/

Je tam všechno na co si vzpomenete, určitě baštil ty nejlepší :-D

141
Lydye
Reagovat

@anonym: Přesně tak, podávali jsme to během zimy, při přípravě koně na dostihy a po dostizích. Jsou to bylinky a vše pro podporu koníka. nic závadného ani pro člověka v této hře.

142
anonym
Reagovat

@Lydye: Otrávit se z toho určitě nemůže, ale ať je to jak chce, výroba je cíleně pro koně a ne pro lidi. Udělat si z toho kaši, pardon, ale k snídani si taky neotevírám kočičí nebo psí konzervičky, údajně velmi výživné.

143
Lydye
Reagovat

@anonym: To určitě a souhlasím, zde jsem chtěla jen napsat, že to neublíží člověku a netvrdím, že si to má objednávat pro sebe. To je vše a hra je hra. Pro mne je zase nestravitelné pojídání živého hmyzu a určitě by se našel možná i zde někdo, kdo to také zkoušel.

144
Wally
Reagovat

@JanaH: No nazdar. Jsme asi divná rodina, ten starší Alavis do sebe láduje. :DD

145
Lady XL
Reagovat

Na fb jsem jednou četla,že se Xena živila za hranicemi tím nejstarším řemeslem. Nevim;zda je to pravda,neznám její povolání,ale zábrany rozhodně nemá… Já bych him tam pořídila velkou klec,tam je zavřela,aby se tam mohli onipovat, vybírat blešky a „kamarádit se“, jak je libo…

146
Lady XL
Reagovat

@Lydye: Třeba po tom bude dobře skákat přes překážky :-)

147
Lydye
Reagovat

@Lady XL: Ano, a nebo bude v takové kondici, že v brzké době poletí jak střela…

148
Jája
Reagovat

@Lydye: Jsi mně dorazila: „Nic závadného pro člověka v této hře“. :DDDD

149
Jája
Reagovat

@Lady XL: Ten její prohlásil, že v Německu dělala masérku. Na Fb z toho udělali to co udělali. Kde je pravda ví jen ona a masírovaní. :)

150
Prochor
Reagovat

@JanaH: Šmahel má smysl pro timing. Asi tam vtrhnul zrovna když byli v nejlepším. Na druhou stranu na farmě nebude moc míst kde by se nešmajchlovali. Tak je těžké vyloučit že je člověk někde vyruší.

151
Jája
Reagovat

@anonym: Tak jsem prolouskla složení, hm dobré, zvlášť ty „ovesné vléčky“ musí být výborné. Jen Adonise neinformovali, že je to vhodné v kombinaci se senem. :DDD

152
Vendelinka
Reagovat

Taktika Renaty je na nic. S takovou se nezbaví ani Petra ani Tání, protože ať si Táňa při ženském duelu vybere Dadu nebo Karin ,určitě na ně má.Mišku si nevybere určitě,to je kamarádka,Renata má imunitu… Líp vybrat za sluhu chlapa, který by se nebál smíšeného duelu a s Tanou by zametl. Třeba právě Šmahel.Takze jak to vidím já,moc velcí taktici nejsou😣.

153
Vendelinka
Reagovat

@Jája: Masírovat se dá kdykoliv cokoliv 😀

154
BarBora
Reagovat

Nakoniec bolo pojedanie dobrotiek to najmenej odporné. Najnechutnejší sú tam ľudia. Taktizovať sa dá aj s noblesou, ale z toho, čo lezie z tých úbožiakov sa mi žalúdok obracia.

Renátka sa stala FT a hneď poďakovala Ibimu, že ju nazval v liste úžasnou osobnosťou, lebo ona taká naozaj je…
Následne pritlačila svoje milujúce srdce na hrude seberovným a s dojatím ich poolizovala.
Na kameru nezabudla vypichnúť trojku, že jej nezablahoželala k zvoleniu za FT, keď to Táňa oneskorene urobila, opäť zle, atď.
Chce, vraj, dať za slúžku Mišu, ale hlavne sa chystá vyraziť Táňu za pštrosa.
Opäť to bolo celé proti trojke, hlavne proti Táni.

Že si niekto zamenil rybaciu s rozmnožovacou farmou je jedna vec, vôbec sa mi to nepáči, ale z tej ľudskej úbohosti na strane druhej mi je na blvanec.

V upútavke na zajtra sa rozdávali nejaké lístočky, Karin niečo o tom, že je to v súvislosti s pštrosíkom.

155
Wally
Reagovat

@Vendelinka: Ono nejde nic moc dělat. Nevěřím, že chlapi by si vzali ženskou. Na to mají moc velká ega. S Michalou to myslela dobře, že Táňa bude odejita za pštrosa a bála se, že jako služka by nemohla. On ten duel zas tak ztracený pro ostatní není.Když dají šikovnost, almanach a překvapení, tak Táňu dostat můžou.

156
BarBora
Reagovat

@Vendelinka:
To masírovanie vybľabotal kto? Ako inak, Milan, aj s dovetkom, o aké masírovanie by asi tak mohlo ísť.. odtiaľ to pochádza.

Duel s Táňou dopredu stratený nie je, lenže ona nie je len fyzicky najsilnejšia, ale aj psychicky, aj mentálne.

Zabudla som napísať, že imunitu vyhral Dominik. Táňa sa na začiatku snažila, ale skonçila niekde pri syrečkoch, Mišovi tie jeho rybacie oči až z jamiek vyliezali, Šmahel bol sklamaný, ale na kameru, že je rád, že to vyhral Dominik.

157
BarBora
Reagovat

@Wally:
Aby to nebolo ako s Ibim, aj tam D. prisahal, že by si ho nikdy do duelu nevzal.

158
Jája
Reagovat

@BarBora: Absolutní souhlas, ještě doplním upoutávku na zítřek. Nebudou to mít ti hajzlíci podrazáčtí tak jednoduché jak si to naplánovali, bude je to sakra bolet – hlavně chlapy. :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZBRxRn4Z674

159
Wally
Reagovat

@Jája: Za 3 dny 10 kubíků? Záleží co mají k tomu za úkoly. Ale nesplnitelný to není. A sluhy už známe.

160
Prochor
Reagovat

Včera bylo krásně vidět, jak má Milan výsadní postavení protože lidi se k němu chodí radit – včera Renata – a proto má informace zadarmo. Připomíná mi to postavení Gina v Hotelu Paradise, ke kterému se taky chodili radit lidi protože věděli, že je chytrý.

161
Svitka
Reagovat

K Renatě se asi nedoneslo, že sebechvála smrdí. Myslela jsem, že si sedím na uších, když na Ibiho pochvalu zahlásila, že „…ona úžasnou bytosťou naozaj je.“ Její první kroky a činy po zvolení FT nepřekvapily.
Absenci poduelové hostiny a hlad vyřešil Martin koňskými cereáliemi a bylinami s mlékem, jistě kaloricky i nutričně vyváženými . Já bych tuhle stravu do sebe taky natlačila – na rozdíl od výživného čiloučkého, pod poslední miskou se mrskajícího, proteinu. Vzpomínám, že na jedné farmě měli takový hlad, že kradli zvířatům krmivo ve velkém (otruby apod.)
Bavila mě motivace dvou největších gurmánů ve hře o imunitu: Martin děsně nerad prohrává v čemkoli, Dominika vedla neuvěřitelná posedlost zničit velkou trojku.
Líbí se mi, jak v Tánině podání se vyvíjí její vztah s Petrem: nejdřív čistá taktika, pak čisté přátelství, nyní platonická láska a… další level bude co?
Setrvání na farmě po průšvihu s pštrosem se stává sázkou do loterie. Hospodář je svým rozhodnutím pěkně vypekl a Milanko a spol. si můžou vymakané plány strčit za klobouk. Nevyrozuměla jsem, jestli Renatina a Dominova imunita platí i při event. losování.

162
Prochor
Reagovat

@Svitka: Další level bude čistý sex.

163
Prochor
Reagovat

@Svitka: Co znamená imunita už bylo jasně definované – znamená to, že dotyčný nemůže jít do duelu. Já to chápu tak, že nic jiného nezajišťuje.

164
Prochor
Reagovat

@Svitka: Ještě mně napadlo jako zajímavý obrat dát za sluhu toho, kdo vyhrál imunitu. Tím by bylo zajištěno, že do duelu půjde druhý sluha bez ohledu na hru s cihličkami.

165
Jája
Reagovat

@Prochor: To by se nám svaté expanic (to on by nikdy takto fuj) Ušaté torpédo pěkně ulívalo. Jen ať jde pěkně řezat dřevo, aby náhodou nebyl vylosovaný. Dva páry rukou jim nepomohou (Karin a Dada), budou jen postávat, posedávat, dýmit a drbat, takže chlapci pílte, pílte a buďte rádi, jestli se Táňa rozhodne vám pomoct, protože Donald toho moc nenapílí bo rameno. Karma a náhoda jsou sfiňa. :DDD

166
Prochor
Reagovat

@Jája: Jako šéfovská zásada je přidělit takovou práci, která dotyčného baví a ve které je dobrý. Takže Karin bych přidělil povinnost aby každé ráno nalíčila všechny ženy a Michala. Tak by jí nikdo nemohl nic vyčítat a Karin by byla spokojená. Jak by se sobě líbili je ovšem otázka.

167
anonym
Reagovat

Expanic :-D surově vyrostl, teoretik jako vymalovaný, ale jen pod vedením Milouše. Sílu klučík má, ale co je mu přidáno na síle, to mu ubylo v hlavě. Z počátku jsem myslela, že má jen jednu vadu, zadrhávání, houby, jemu zadrhává úplně všechno, nejen řeč. Má úsměv skřeta schovaného za stromem. Kéž by mu Táňa natrhla …

168
Lentilka
Reagovat

Už vidím že úlohu nesplnia a Martin vyberie z fľaše lístok s menom MILAN !!!
Všetko splnia ešte aj 50 mincí dostanú …Keby mal ísť niekto ozaj von ,tak by to urobil a nedával im ešte ,, druhú šancu “ .

http://farma.markiza.sk/aktualne/1942767_nad-farmou-sa-vznasa-tmavy-tien-trestu-zachrania-si-farmari-krk

169
anonym
Reagovat

Na FB byly dohady, zdali při úpravě zoubku nedostal Donald přídavkem botox do rtíků :-)

170
Wally
Reagovat

Já to vidím na „vylosování“ Šmahela. Nepředpokládám, že by se VIP zúčastnila boje o výhru. Takhle to bude se ctí jeho vlastní. :D

171
Lentilka
Reagovat

Spomenul včera , že sa mu zle jedli pochúťky ,že ho ešte bolia dutiny .

Neviem či by Milan tak povzbudzoval Domina ,keby to museli jesť kvôli zotrvaniu na Farme . Toto malo byť za pštrosa a nie o imunitu .

172
Lentilka
Reagovat

@Wally: Neverím ani ja že bude bojovať o výhru ,ale myslím že odíde iným spôsobom ,toto mi nejak nesedí žeby sa ho
,,zbavili “ kvôli pštrosovi .
Možno daruje niekomu život ,aby tým dokázal že už to jeho ego nie je také vysoké a cieľ , ktorý si dal na Farme splnil . Aby mohol vonku rozprávať sám o sebe .

173
Fixa
Reagovat

@Svitka: Nejsem fanda Renaty, je mně protivná, ale používá opak přísloví samochvála smrdí a to je dobré zboží se chválí samo,

174
Lady XL
Reagovat

@Prochor: To je ale nápad! Zajímalo by mne, zda to jde (asi ano, nikdy nečetli, že se to nesmí). To by bylo naprosto super, sluha Dominik a Xena…. :-D.

175
Svitka
Reagovat

Taky to vidím na nějaký „bezbolestný“ nebo žádný odchod kvůli pštrosovi.
Je někomu známo datum finále?
Vzhledem k tomu, že toto je úplně, ale úplně jiná farma, kdoví, jestli se dočkáme poslední čtveřice. Brzy-li dojde na Mišovu šupinku? Mám to ale starosti :)))

176
Jája
Reagovat

@Svitka: Šupinkou si zaplatil zub a botox. :DDD

177
Jája
Reagovat

@Svitka: Na Fb psali 7.12. tak uvidíme.

178
Wally
Reagovat

@Lady XL: Sluhové jsou známí dle ukázky.

179
Mana
Reagovat

OT: Šmahel v Milujem Slovensko, ešte rok 2015: https://www.youtube.com/watch?v=dd2Qed6L1Gs

180
anonym
Reagovat

Žraní hnusot, i když nemyslím, že všechno bylo až tak odporné, až na žížaly, o vous zvládl Ušatec, Vyšší společnost byla v závěsu. Tedy hnus bylo všechno, ale něco víc. Ať mi nikdo neříká, že Šmahel je tam nasazenej jako VIP a odfrčí, ani omylem, ten se o výhru pere jako slepice o flus.
Renátka je tlustá kačenka, která se poplazí s pusinkováním po všech, kteří neutečou,
Nic proti, jsme různí, ale baba je je k pos……

181
Prochor
Reagovat

Hospodář stejně přečte z papírku jméno, které chce štáb tak je jedno, že na něj všichni napíšou Táňa. To jsou ale spiklenecké teorie. Uvidíme. Třeba to bude všechno jinak.

182
JanaH
Reagovat

@Prochor: souhlasím, zatím hraje nejlepší sociální hru a jen naprostý pitomec by toho nevyužil ve svůj prospěch. Pěkně si je „povodí“ a ani se nemusí dvakrát snažit. Plus nehádá se, neštěká, nezahlíží, zbytečně nevysírá a v neposlední řadě maká. Taková kombinace Gina z HP a Marka z RO.
Taky Karinka v tomto směru úspěšně balancuje.
Protipólem je „velká trojka“ která sebe sama označila za „silnou trojku“. Ti se od samého začátku vymezili proti všem ostatním, a tím si na záda sami nakreslili terč. A teď se diví. ??? :-D Pocahontas už se od nich malinko odtrhla, začala si budovat vazby i jinde a hned je snesitelnější.

183
Wally
Reagovat

@Prochor: Oni mají napsat každý své jméno. Ale štáb si vyhodí stejně koho chce, napíše jedno jméno na všechny.

184
JanaH
Reagovat

@Prochor: každý napsal svoje jméno. Při nesplnění bude někdo „vylosován“.
Pokud k losování dojde, umím si představit v té flašce deset papírků a na všech jedno jméno, aby to teda byla jako fakt náhoda. :-DD

186
JanaH
Reagovat

@Wally: a těžko to bude někdo, kdo tam hýbe dějem.

187
JanaH
Reagovat

@Lentilka: poněkud zvláštní způsob, jak někomu vyjevit, „čo tým chcela povedať“. :-)))

188
anonym
Reagovat

Milan od začátku hraje nejlíp a myslím, že jsou mu u řiti kecy, že se nemeje a smrdí :-) On tam velí celému osazenstvu a daří se mu. Zatočí Ušatcem stejně jako úžasnou ženou Renátkou :-)
A další takový člověk je Karin, sice nepoznám, jestli vše dělá cíleně a promyšleně, nechci ji podceňovat, ale spíš je to intuice. Docela se vybarvila.

189
Ajda
Reagovat

@Svitka: (161) Další level bude neposkvrněné početí 😂

190
Juraj
Reagovat

Zdravím, dovolím si zapojiť sa do diskusie. Občas čítam tunajšie diskusie ktoré mi prídu vcelku inteligentné ale niekedy sa podľa mňa príliš preceňujú schopnosti hráčov. To, že Milan stále reční o taktike je len podľa mňa póza, kedy sa chce pasovať do role zákulisného hráča a urobiť sa tým zaujímavý. Táto hra nie je až tak o taktike. Nedá sa vybudovať nejaký premyslený plán ako zvíťaziť, pretože v hre je strašne veľa náhodných faktorov – od zásahov štábu, cez neočakávané zmeny pravidiel, cez zdravotné problémy ktoré môžu bárskoho hocikedy vyradiť, niekomu môže prepnúť a odstúpiť, darovať život niekomu nečakane, réžia môže niekoho vrátiť do hry (aj ked túto sériu to našťastie spravila len raz) atď. Čiže všetko to čo Milan prezentuje aký je šéf-taktik mi príde len ako póza a budovanie si imidžu pred kamerami. A jednoduchý Dominik sa zrazu cíti dôležitý, že on je vlastne komplic a spolupracovník ktorý taktiež ťahá za nitky. Ja naozaj nechápem, čím ten Milan ťahá za nitky. Čo tak veľmi ovplyvňuje. OK, dvaja ľudia mu momentálne zobú z ruky a jediný jeho výsledok je že nebol v dueli zatial, toto kvitujem, pokiaľ je to vďaka tomu že docielil aby ho mal každý rád, tak fajn, ale zas neni sám (Šmahel ani Táňa tiež neboli v dueli). Totiž, každý kto je ešte v hre a nevypadol, to môže prezentovať ako výsledok svojej záhadnej prepracovanej taktiky že ešte nevypadol, ale skôr je to dielo náhody a súhry okolností. A pokiaľ je Milan taký geniálny taktik, tak aké sú vlastne výsledky jeho práce? Pár dní dozadu stále chodil jak treba vyhodiť Miša, jak on rozbehol taktiku na vyhodenie Miša. Aký je výsledok : Michal je v hre a zrazu už mu nevadí. Potom že stále treba rozbiť trojlístok, treba ich rozdeliť, oslabiť bla bla, vyhodiť Xenu, on to má premyslené atď. Aký je výsledok ? Celý trojlístok je ešte stále v hre. Tie jeho obkecávačky a ohováranie kadekoho nie je žiadna prepracovaná taktika, skôr by som povedal, že moc času trávil niekde so starými babkami na dedine a pochytil ich maniere – za každú cenu si vykonštruovať nepriateľa, ohovárať ho a myslieť si že on je ten morálne čistý človek ktorý má sväté právo na Farme zotrvať a niekoho určiť že je zlo, ktorého sa treba zbaviť. Ale ja furt neviem čo tá Táňa s tým Petrom ako im všetkým ubližujú. To, že sa tam strápňujú intímnosťami je ich ostuda, začali sa separovať z vlastnej iniciatívy (ok, ich chyba) ale fakt som si nevšimol že by nejak zákerne chceli intrigovať a zákulisne sa dohadovať kto má právo zotrvať a kto nie. Proste sa tí v tom trojlístku skamarátili, začali viac času tráviť spolu a osamote a iba týmto sa stali tŕňom v oku. Nejdem Petra s Táňou zastávať (aj keď Peťo je podľa mňa za normálnych okolností pohoďák a správny človek do party, a táto aférka čo tam má ho zbytočne dehonestuje) ale druhá strana rozhodne tiež neni čistá. V živote by som si nepomyslel že po tom buranskom správaní čo na začiatku predviedla a alkoholových excesoch, budem (pokiaľ si to vezmem vylučovacou metódou) za momentálnu naj favoritku považovať Michaelu :) Ako veľmi správne JanaH napísala, prospelo jej že sa trošku odtrhla od tej dvojice, a dokáže vychádzať a kamarátiť sa aj s ostatnými, skľudnila sa, robí pekne aj výrobky navyše za ktoré dostávajú farmári žrádlo a pokial jej toto vydrží a nechytí ju nejaký rapel a neprepne jej, tak sa mi pozdáva momentálne najlepšie zo všetkých. Len som zvedavý že pokiaľ teraz pôjde podľa ukážok za slúžku a ak Renáta dodrží vyhrážky že pošle do duelu ženskú, že ako to tá Michaela vezme, či nebude mať sprosté reči a pocit ukrivdenia a či aj prípadnú prehru a vypadnutie vezme s pokorou (a takisto s pokorou aj prípadnú výhru) a nezačne tam po ostatných hulákať a nadávať im. Za to by som ruku do ohňa nedal, ale to jak sa správa teraz, bodaj by jej vydržalo.

191
JanaH
Reagovat

@Ajda: úplně se bojím domyslet, co že bude následovat pak… :-DD

@Juraj: sorry jako, ale snad nikdo tady nenapsal nic o tom, jakým skvělým taktikem je Milan. Jen, že hraje nejlepší sociální hru. A to je obrovský rozdíl.
„Taktikují“ trtinovci.
Dál jsem to nečetla…

192
Jája
Reagovat

@JanaH: A to jsi měla dál číst. Tak tě krásně podrbal za ouškem. :))

193
JanaH
Reagovat

@Jája: fakt? Já jsem v tom dlouhém textu zabloudila… Když tady frčí spíš krátké úderky. :-D

Tak pardón Jurajovi, dneska nejsem ve formě a chybí kapacita. ;-)

194
JanaH
Reagovat

@Jája: víc než Markízácký seriál z rybářské osady, uváděný kdo ví proč pod názvem Farma, mě zaujalo dění okolo jedné Farmy z našeho zahnívajícího politického rybníčka.

195
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Vyjadrila by som sa ináč , ale nechcem byť verejne za veľmi vulgárnu ,tak súhlasím s tebou že asi tak nejak .

196
Jája
Reagovat

@JanaH: Někde vyhrabali z hnoje staré rezavé klíče a potřebují si je vyleštit. Dědek jim poslal na to prachy, ale řemeslníci na ně (lůza jedna) z vysoka … tak to chtějí udělat postaru.

197
Jája
Reagovat

@Jája: Prý je tam na prodej jedna zrzavá slípka i s kohoutem za 10 melounů.

198
Jája
Reagovat

Adonis potřebuje žúrku, trochu zase vypustit – zrobit škvrnku. Už zase neví co s egem. :DD

http://farma.markiza.sk/bonusy/1942820_terminator-na-farme-ty-si-cisty-blazen?fbclid=IwAR2uc4YpZKbOYAN63_X57J1y-4P5HmyGt9uz413lr_OFQl3sM6faK1isLmU

199
JanaH
Reagovat

@Lentilka: myslím, že bys nepřekonala to, co tady padalo za názvosloví na hlavy ženského osazenstva, a to mnohdy nedošlo ani k techtlím, mechtle jsou vysílány v PP až v této řadě. :-DD

@Jája: mám jiný názor, čo už.

200
Jája
Reagovat

@JanaH: Vždyť já vím a ten rybník za měsíc bude zase smrdět, jen o trošku víc. :)

201
Vendelinka
Reagovat

Prosím o radu : právě dnes skončilo vysílání TV Markíza na našem televizoru😣.Můžete mi poradit,kde mohu sledovat zbylé díly farmy?Kde sledujete vy?Díky za rady…V opačném případě budu velmi dobře sledovat zdejší zpravodajství,kde bych se ráda dověděla důležité podrobnosti😃. Že jsem vůbec tu farmu začala sledovat 😥😥😥

202
JanaH
Reagovat

@Jája: ten smrdí už třetí dekádu. :-DD
Seriál na Markíze je taková příjemná oddechovka pro nenáročného diváka. :-) Jednoduché zápletky, jednoduší lidé, sem tam náznak dramatu a šťastný konec. :-)))

203
JanaH
Reagovat

@Vendelinka: v archivu, z úložiště, na YT, přes sk televizní kartu nebo internetová Tv. Konkrétní adresy sem z pochopitelných důvodů dávat nebudu, promiň. Ale postupně vyzkoušej a uvidíš, co ti bude vyhovovat nejvíc.

204
Aža
Reagovat

@JanaH: I já mám jiný názor už dlouho, ale nechci se
tu dávat do sporu, tak jsem se raději odmlčela.´Nebaví mě neustálé zesměšnování
Šmahela.
Už tolik „inscenací“ nám připravili šéfové, a ta nejprimitivnější byla se dvěma divoženkami a Martinem. Bylo jasné, že se předváděly ženy přímo před kamerou a šéfíci využili toho,
že si on něco vypil. Byl jediný, který se jim zdál být od nich stále „nedotčený “ farmou.
Proč tady ještě měl projít uličkou několika denní kritiky, to nevím.
Z počátku farmy byl jiný, ale postupem doby se změnil.
Co jen se snažil pro Ibiho, i červíky….. ale Ibi prohlásil, že se nad něj nadřazuje.
Asi tak.

205
JanaH
Reagovat

@Aža: tady přece není možné být ve sporu… Jedna velká šťastná rodina! :-D
A ano, fandové Šmahlíka to mají těžké, div, že nejsou považováni za momentálně zaostalé. Ovšem úplně stejně jsou na tom obdivovatelé kohokolii jiného. ;-)
Vždyť je to jen kratochvíle u RS…

206
Jája
Reagovat

@Aža: Jak to píše na Fb ten zátvorkový genius, 100 lidí 100 chutí. Kdyby si všichni lidi na světě ladili v jedné tónině, o čem by se tu psalo? Každý den tisíc srdíček a milion pusinek. No FUJ, nuda. :DDD

207
Johana
Reagovat

@Aža: z počátku farmy byl jiný, ale postupem doby se měnil…já moc nevěřím na změnu lidí v několika dnech, nebo týdnech. Spíš si myslím, že Šmahel je dost inteligentní, aby pochopil o čem tato RS je, jak diváky v dobrém zaujmout a nedráždit je.
Nevěřím mu nic, ani to, že se chtěl zbavit velkého ega…to je totiž podmínkou jeho existence.

208
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Hej, Miša menej vreští a je v tom zmysle znesiteľnejšia a Renátka? Šup ju za slúžku a von.

@anonym:
Dovolím si pochybovať o Milanovej najlepšej sociálnej hre. Až na tupelo Dominika, už všetci vedia čo je zač. To, že sa v tejto chvíli vzájomne potrebujú je iná vec. Ani Šmahel, ani Mišo tak sprostí nie sú a do duelu sa im nechce. A Renátka? Tá sa chodí radiť akože s každým, aj s Táňou, aj s Karin,… a robí, čo jej vyhovuje.
Celý chosen z Milanovej skvelej sociálnej hry je vyhadzov slabého Ibiho.
Ako už aj Juraj spomínal, všetci silný hráči sú tam. On má jediné šťastie, že Dominik je truľo, na ktorého sa dá spoľahnúť. A možno ani to nie, až neskôr som si všimla, o čom sa po Dominikovej voľbe Ibiho hádali Peter s Milanom..Milan mal povedať, že Domino sa dosral, ale asi mu to len vyletelo, lebo priznať to potom už nechcel a na priamu Petrovi otázku len na neho kričal a útočil a zahováral.

209
anonym
Reagovat

@Aža: Nesmíš si to tak moc brát. Je to jen obyčejná zábava. Šmahela je jeden z mnoha, o kterých se tady píše. Co by potom měli říkat obdivovatelé Milana, Pohodičky nebo Donalda a chudák Domča, na tom není nitka suchá, prý Ušatec! A jak škaredě se psalo o Táně! Přitom se jenom chtěla kamarádit, trošku jí to, pravda, ujelo. Ibi si taky svoje vytrpěl a už je fuč. Jednomu se tady dokonce říká Hermelín, nechutné :-)
Šmahela je fajn, je s ním sranda, zcela se zařadil mezi ostatní, už mi ani jako celebritka nepřipadá. Dokonce začal snídat s poníkama, úplně normální chlap. Za chvíli bude Farma končit a kde nějaký Šmahela, jeho ego a spol. zůstanou. Já už teď nevím, že tam byly nějaké dojičky :-) Prostě pohodička.

210
anonym
Reagovat

@BarBora: A o tom to je, že se každý koukáme jinak. Ano, mně připadá, že pořád tahá nitky Milan. Že je Dominik kapku zaostalý a dělá poskoka je patrné na první pohled, zatím se dařilo Milanovi ho ukočírovat a všechny sviňárničky zpracoval, no na posledním výběru do duelu si kapku cvrnkl do gatí.

211
BarBora
Reagovat

@anonym:
Milan má pred takým, napr. Šmahelom, výhodu Dominovej prítulnosti. Sú akoby 2 v 1 a D. je fyzicky asi najsilnejší. Aj preto jemu, a nie len jemu, leží v žalúdku trojka a chcú ich oslabiť a hlavne vyhnúť sa sluhovstvo a duelu. Teraz sa dali dokopy, ale potom ich aj tak čaká vzájomný boj. Keby bol Milan taktik, už dávno by sa snažil zbaviť Šmahela. Ale kto vie ako je to s vip, či naozaj ustúpia. Stále mám pocit, že Milan má v štábe informátora, aj keď všetko asi nevie, réžia tvorí za pochodu.

212
Wally
Reagovat

Fakt si myslíte, že je Milan tak skvělý taktik? Že ještě nebyl v duelu. Do duelu je silný soupeř. A kdo se chce vrátit, tak si ho logicky nevezme.

To křeslo FT je napuštěné nějakým lektvarem? Kdo na něj usedne, je z něj najednou nechytřejší, nejmoudřejší rozumbrada Farmy.

213
Wally
Reagovat

Sluhové jsou Michala a Petr. Renata má proslov, že Táňa za ním nebude chodit.
Jména do zavařovačky psali všichni včetně FT a sluhů. Pokud neudělají 10 kubíků dřeva jeden jde pryč.
1- omítnout kapličku
2-rákos na tři střechy
3-7 metrová ohrada pro výcvik poníků a uvnitř vyčistit
4- 3 regály v kuchyni na věci, aby tam nebyl bordel
5- sukně pro pani hospodářovou z pštrosích pér

pro Renatu je prioritou, aby nikdo nešel domů

Šmahel chce naopak dělat úkoly, aby bylo co jíst a tak to chtějí
i ostatní. Pr oRenatu jsou blbci

214
Wally
Reagovat

Renata chce pořád dělat dřevo. Ostatní nechtějí, že to je zbytečné. Nakonec šel Milan s Dominikem vyzkoušet jak dlouho bude trvat udělat jeden metr.
Ženy dělají s Michalem a Šmahelem ohradu. Karin chtěla dělat poličku – podkresleno písní A je to.
Další úkol vyrábět figurky z šustí. Učí se to Renata, Táňa a Daniela. Moc jim to nejde. Každý má udělat jednu figurku. Renata to bude dělat za chlapy, aby dělali dřevo.

215
Wally
Reagovat

V ukázce na zítra Milan uvažuje nad pánským duelem :DDDD

216
Lentilka
Reagovat

Mne lezú na nervy tie ospravedlnenia FT ohľadom voľby sluhov . Každý vie o čom to je ,tak nemá čo za nimi chodiť a rozoberať že prečo .
No a Milanko už chce mužský duel . Budú vymýšľať až nakoniec Táňa bude vo finále a taktici sa povyhadzujú medzi sebou .

217
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Možno nie si ďaleko od pravdy
Z tejto vety sa dá veľa pochopiť a spraviť si úsudok . Je to v súvislosti s prerieknutim sa Juraja v Teleráne .

Pokiaľ Markíza nezmení systém hry Farmy aj pred finále ,Solčanský mohol zároveň prezradiť aj meno jedného z finalistov.

219
Lentilka
Reagovat

Ešte pridám zopár riadkov , ktoré boli napísané ešte pred spustením Farmy 10

V snahe zaujať sa totiž Markíza rozhodla koncept reality show mierne poupraviť . Pôvodne sme totiž boli zvyknutí , že si produkcia vybrala účinkujúcich na základe osobných profilov tak ,aby bola posledná skupina úplne rozličná a dalo sa s ňou v priebehu natáčania dobre pracovať ,resp.lepšie
vytvárať konflikty .

Vo Farme 10 sa dočkáme účinkovania siedmich relatívne kontroverzných celebrít .
Či si show zachová myšlienku a bude účastníkov týrať náročnými podmienkami zatiaľ nevieme ,no je isté ,že je potrebné nabrať sledovanosť , ktorá sa počas
rokov fungovania pochopiteľne vytratila .
Podarí sa to podľa vás práve znížením koncentrácie zdravého úsudku na meter štvorcový na úplné minimum ?

A tieto riadky vznikli už počas vysielania Farmy .

Atmosféra 10 . série Farmy v poslednom čase poriadne hustne . Čoraz viac súťažiacich sa medzi sebou dostáva do nekonečných a nezmyselných konfliktov .
To však scénaristi tejto RS potrebujú . Účel svätí prostriedky a to je dôležité , veď sledovanosť je vždy na prvom mieste .

220
Lentilka
Reagovat

@Jája: Žeby to už bola predzvesť Šmahelovho odchodu ?

221
Jája
Reagovat

@Lentilka: Nervy mu tečou čím dál častěji. A dnes má u mně Petr bodík za perfektní práci – vytočit Adonise (i když už byl pěkně načnutý hospodářem) během minuty, to je výkon. :DDD

222
Juraj
Reagovat

Milan to vo svojej úžasnej sociálnej hre dotiahol akurát tam, že ho všetci ostatní budú opľúvať a nenávidieť ho, pokiaľ si pozrú doma čo všetko na koho navyprával a nakydal. Si pamätám že v predošlých sériách na toto boli farmári najviac hákliví, že keď si pozreli v zázname čo kto na nich narozprával v tých rozhovoroch na kameru. V predošlej sérii keď sa na konci vracali a Farmu vypadnutí exfarmári jedna dievčina prišla totálna nas*atá a vytočená na jednu tetku, ona sa s ňou išla pekne zvítať a tá hneď na ňu s hukotom vyštartovala že : „ty si na kameru povedala že by ma bolo treba uje*ať vidlami do krvi?“ (alebo také voľačo) A plus ďalšie a ďalšie príklady kedy boli najviac zhrození že čo kto na koho navyprával za chrbátom :D Tak Milan v tomto nebude mať konkurenciu.
Ale dnes má u mňa plus za to jak sa postavil k tej úlohe s drevom. Proste flegmaticky povedal, že nedá sa to stihnúť, že kašlať na to, a nech teda niekto vyletí a keď to bude on tak to bude on. Ja by som sa na to tomu hospodárovi vykašlal. Budú sa tam kdesi hnať aby to stihli, plus aby aj úlohy porobili, zoderú sa tam z kože a aj tak si tam hospodár ked bude chcieť nájde nejakú blbosť, že chýba 0,0001 cm a za úlohy ich tiež zbuzeruje pokial nebudú 100percentné (čo sa v kombinácii s hentou úlohou nebude dať). Tak by som si vybral robiť buď jedno alebo druhé.
Šmahel dnes trapas. Peter ukázal pekný nadhľad keď jeho reakcia na vztýčený prostredník bolo že sa mu akurát vysmial do ksichtu a Šmahel to nevedel pochopiť, že niekto takéto veci berie s nadhľadom , tak hneď psychologicky zhodnotil : „ejha, tuna je vidno že Peťov smiech je iba nejaká obranná reakcia, že ten smiech neni úprimný ale tým niečo maskuje“ No čo by maskoval, dal len najavo že sa na tebe a tvojej nafúkanosti dá akurát len zasmiať nič viac !!!

223
anonym
Reagovat

@Juraj: A kdyby nedej bože Milan farmu vyhrál, což je pochopitelně ještě ve hvězdách, by se na všechny okolo mohl vyprdnout, ať si myslí co chtějí.
Na kameru drbou všichni do jednoho. Renátce taky hezky odsejpá. Za nějaký čas začne jedenáctka a na Milana se zapomene jako na placatý šutr. A na ostatní taky. Já si už teď nepamatuju první, kteří odešli.

224
Wally
Reagovat

Když vidím ukázku na dnešek napadá mě jediné – Lotrando a Zubejda. :D

225
anonym
Reagovat

@Jája: Ani se Petr nemusel moc snažit. Vyšší úroveň ztrácí návyky lepší společnosti. A jak se snaží u vody s Donaldem taktikovat :-)

Petr ho vytočil nechtěně a stačilo jen pár slov. Dokonce vadil i smích.
Když se Martin povozil po Ibim a daleko horším stylem, úžasně se bavil a ejhle už je po srandě :-) Na každého dojde :-)

226
Lentilka
Reagovat

@Jája: Už majú ponorkovú chorobu ,aj Ibi v Teleráne povedal ,že na psychiku je to tam veľmi ťažké . Hádali sa aj pre jednu cibuľu .

227
Lentilka
Reagovat

@Wally: Koho mysliš ?Už som nejaká pomätená z tých prezyviek farmárov ,každý deň majú iné meno

228
Svitka
Reagovat

@Jája: 221
Podle mě ani Peťulka není v pohodičce, i když silou mocí se snaží tak tvářit. Nejdřív se nestal FT, pak se stal sluhou, Renatka z pozice FT jim s Táňou uložila celibát a nakonec šťoura Šmahel, co neměl svůj den, jej nonverbálně poslal do pryč. Pohodičkův závěrečný škleb a smích byly totálně v křeči.

Miňo zavětřil novou stopu a už po ní jede: Petrova nenávist vůči Martinovi – to se přece musí podporovat! Přiložíme pod kotel a hurá na mužský duel!

Je úplně jedno, jestli kubíky dřeva mít budou nebo ne. Scénář se před příchodem hospodáře stejně upraví dle momentální situace a především potřeby. Narkóza je spokojena, účel dosažen.
Vypadá to však, že těch deset kubíků dají, protože Karinka vezme sekeru do ruky, půjde na věc a třísky budou jen lítat!

Čas se krátí, nervozita stoupá a s ní i přímo úměrně nasmolenost aktérů na FX.

229
Wally
Reagovat

@Lentilka: https://www.youtube.com/watch?v=Q-dS1DmBdQs
no a Zubejda je víc než jasná :DD

231
Lentilka
Reagovat

@Wally: Ďakujem za vysvetlenie 😀

232
Svitka
Reagovat

@Lentilka: 226
Škoda, aféru s cibulí jsem neviděla, ale i causa rajče a causa vajíčko byly výživné.

234
Jája
Reagovat

Nevěřím mu ani slovo, rozteklému Hermelínovi. Má tu Táňu pořád v hubě a čím dál více mi potvrzuje, že je do ní zamilovaný a závidí. Jinak by takhle bezdůvodně proti ní nešel. Jako malý kluk ze základky. :D

http://farma.markiza.sk/aktualne/1942909_milanova-nocna-mora-mal-eroticky-sen-s-tanou?fbclid=IwAR13RNAaybuMygUvZQpiUVpv7te0M5UlztYGPZ89RL4n-zKJXVL2BwsJEek

235
Ajda
Reagovat

Omluva, Panáček se trošku zbláznil, už jsem propustila všechny příspěvky, dokonce i já tam padla :(
A pokračuje to dál, technika stávkuje, nikde nevidím nic závadného, holt to asi pošlu do vyšších pater.

236
JanaH
Reagovat

Renata zvolila sluhy víc než dobře, existuje šance, že v duelu vypadne jeden ze „svaté trojky“. Navíc oddělila trtinovce aspoň na noc a ostatní se pár dní vyspí. :-D
Druhý duelant si vybírá pořadí a přesto, že si myslím, že Pocahontas i Pohodička mají na výběr z několika slabších spoluhráčů, šance na jejich vypadnutí tady pořád je.
Záleží, jak Borisové poskládají disciplíny na míru tomu, koho potřebují udržet. ;-)
Že chce Renata ženský duel se mi zdá logické. Zrovna tak Milanko lobuje za duel mužský a to se mi zdá logické zrovna tak. :-))
Jeho by Pohodička jistě nevyzval, půjde nejspíš do Zuba. Tak jak tak by se Milan zbavil jednoho ze soupeřů, které dvakrát nemusí. Dtto Renátka. Sice má všecky baby „rada“, ale jedna vypadne, že?

237
Jája
Reagovat

@Ajda: Díky Ajdo, mohla si to trošku očesat, ať se neopakuju. :)

238
JanaH
Reagovat

@Jája: já taky. :-D
Chvilku jsem si myslela, že jsem se zbláznila já a hledala jsem zapovězené výraz. :-)))

239
Lentilka
Reagovat

@Jája: Aj mne sa to stalo pri 233 ..Jája asi my vypadneme stade za toho pštrosa 😀

240
anonym
Reagovat

@Jája: Mě ještě víc pobavil vyvalený Dominik, pravda, on už má taky zkušenosti :-)

241
JanaH
Reagovat

@Jája: já tej nočnej more rozumím. Mně kdyby se zdálo o Táničke, měla bych ji taky. :-DD

242
Jája
Reagovat

@JanaH: Hahahaha, že vyspí. Někdo musel v ložnici řádit, když Adonis spinkal podle Renáty v husíne. Žeby Hermelín přece jen ……, kyž je tam Táňa samotná?

243
Jája
Reagovat

Už se taky začnu schvalovat. :DDD Má tam být „když“ :D

244
JanaH
Reagovat

@Jája: je to možné. Tánička vypadá, že je jí to jedno a chová se jako smrt… bere všecko. :-DDD

245
anonym
Reagovat

Já bych se spíš osypala z Renátky, větší babiznu jsem dlouho neviděla a neslyšela. Táňa aspoň nemele od rána do večera hovadiny a když, tak Pohodičce do ucha.

246
Prochor
Reagovat

@Jája: Podle Freuda jsou sny nesplněná přání.

247
JanaH
Reagovat

@Prochor: :-DD V tom případě mám asi kliku, že si většinu snů nepamatuju.

248
Prochor
Reagovat

@JanaH: Mně se nechce se panu Komkovi na FB vysmívat protože se jedná asi o nějaký zvláštní duševní pochod při psaném projevu kdy najednou ho něco nutí psát vlastní jména a podstatná jména do závorek velkým písmem. Něco takového jsem ještě neviděl a dost by mně zajímalo, kdyby nějaký odborník vysvětlil co to znamená.

249
JanaH
Reagovat

@Prochor: „zvláštní duševní pochod“ je trefné pojmenování, které není urážlivé, ale přitom je naprosto vypovídající. :-))

250
Jája
Reagovat

@Prochor: On je asi 2in1 :DD Ten splašený píše hovadiny a ten precizní je v závorkách hlasitým tónem kantorsky upřesňuje. Tak to vidím na nemoc z povolání. To vypadá na pracovníka 09. :DDD

251
JanaH
Reagovat

@Jája: taky grafomanie jak vyšitá. Ale je obdivuhodné, kolik má ohlasů. To taky o něčem vypovídá.
Kde byl doteď? V žádné jiné FB Farmě po něm nebylo ani vidu ani slechu. Přišli jsme tak o mnoho zábavných chvilek. :-D I když já konkrétně u něj přečtu jen první větu, to většinou stačí. :-DD Jinak už si vybírám jen „známé firmy“.

252
Jája
Reagovat

@JanaH: Byl tam kdysi týpek, myslím si říkal Bača. Ten se dobře četl (humorná shrnutí jednotlivých dílů). Komka mi ho někdy, ale jen někdy připomíná a to v momentech, kdy zapomene psát závorky.

255
Lentilka
Reagovat

Dnešný Šarm a rozhovor s Ibim . Veľmi je z Farmy sklamaný .

Posledné časti ukázali ,že ste tam mali konflikty .

To je vec toho ,ako to zostrihali . Pre mňa je reality šou ,že kamery snimaju všetko a nie ,ako sa to zostrihá .Niekoho vykreslia v dobrom a niekoho v zlom .
Keď sa spätne pozriem na Farmu mám pocit ,že sme nič tam nerobili . Viete pri tom , koľko driny máme za sebou ? Koľko sme sa s Miklom narozpravali vtipov a urobili zábavy a toto tam vôbec nebolo . Iba konflikty ,na tom je postavená celá šou .

V posledných častiach ste na obrazovke naozaj vyzneli ako tvrdohlavý a konfliktný človek . Veľa problémov sa točilo okolo jedla …

S jedlom to bolo brutálne .Placky ešte boli dobré ,ale na raňajky stále len kaša všetci sme si delili jedno jablko . Mučili nás tam ! Ako keby sme boli v base .
Mimo kamier sme mali zakázané sa pohnúť . Mikrofón sme si museli dať hneď,ako sme vstali a bolo jedno ,či ideš na záchod , hneď vyleteli režiséri a nervózne kričali .

Vy ste moslim a nejete bravčové . Ako sa to riešilo na Farme ?

Napríklad po dueli nosili pečené prasiatko . Vedeli že nemôžem , nebolo by férové aby mi aspoň trošku niečoho priniesli ,čo by som mohol zjesť aj ja ?
Aby som mal energiu . Ak máme pracovať všetci a bojovať ,tak potrebujeme všetci silu . Hospodár mi povedal ,Ibi , musíš niesť zodpovednosť za svoje vierovyznanie . Tak som mu povedal ,že má to uráža . Mali sa má opýtať na začiatku šou ,či to bude problém . Veď ja som tam mohol skolabovať .

256
Lentilka
Reagovat

Spomenuli ste mi že vás oklamali .Ako ?

Išli sme na trh .Boli tam špekáčiky a ja som sa opýtal babičky ,či je to bravčové a ona že teľacie . Nikdy by som neveril ,že taká milá babička klamala ,aké pravdepodobne jej to kázali . Renáta dávala tajne do polievky slaninu ,alebo jedlo pripravovali na bravčovej masti .Tvrdili že je to olej .Videl som to až teraz v záznamoch a som totálne nahnevaný . Mohol by som to napadnúť ,ale ja to nechám tak . Farma je karma a to sa každému vráti .

Kto vás teda sklamal ?

Najviac som sklamaný z Martina Šmahela . Akoby si na mňa zasadol . Neviem či to mal prikázané od réžie ,aby ma vyviedol z miery . Asi ma chceli vyprovokovať . Mohol by som mu byť otcom a myslím si ,že som si zaslúžil rešpekt . Ale viacerí tam boli mimo .Som taký sklamaný , že niektorých nechcem v živote vidieť . Ale niektorých mám tam veľmi rád .

257
Lentilka
Reagovat

@Jája: A nebol to náhodou Gazda Jano ? Tie jeho komenty som rada čítala , ale to len vtedy keď prišiel niekto k nám kto má FB . Aj to nie všetky ale boli trefné .

258
JanaH
Reagovat

@Lentilka: chuďátko Ibišek… klamali mu, uráželi ho, mučili ho, dehonestovali ho, zasedli si na něho… a ještě i ten režisér ho buzeroval. :-DD

259
Jája
Reagovat

@Lentilka: Jj máš pravdu. Máš dobrého pamatováka. :D Jeho číst bylo někdy mnohem lepší než se na to dívat v televizi.

260
Prochor
Reagovat

@Jája: Lenka je ta co měla jít do duelu a vzala dráhu že ?

261
Prochor
Reagovat

@JanaH: Já bych chtěl vědět co by Ibi říkal v předchozích řadách, kdy měli spoustu práce a opravdu málo jídla. V jedné řadě jim hospodář za trest sebral dokonce oheň na pár dní.

262
Jája
Reagovat

@Prochor: Přesně, tantrická masérka. :)

263
Ajda
Reagovat

Schvalování i nadále trvá, snad to někdo odstraní.
Mějte strpení, občas nakouknu a vysvobodím.

265
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Pre neho musí byť Farma sklamaním , je inej mentality ,manuálna práca mu veľa nehovorí a nemal šajnu o čom to vôbec je . Nie je typický Slovák ,že pre euro si dá aj do kolena vŕtať .

266
JanaH
Reagovat

@Prochor: , @Lentilka: je jasné, že si představoval, že jede na ozdravný pobyt, kde se připomene a ještě bez námahy zarobí.
Mně se líbí, jak je najednou to velkohubé velké dobré srdce negativní. A jak jemu všeci zle a jen on všeckým dobre. :-))
To Šubudka byla chytřejší, vyptávala se, něco si i zjistila a dohodla předem, ale stejně ji prekabátili. :-)

267
BarBora
Reagovat

@Jája:
Milan vydával nezameniteľné zvuky zo sna, Táňa!….. a to už bolo na Martinka moc.

268
Jája
Reagovat

@BarBora: To muselo být hekání a stukání, když „hledal ty tenisky“ :DDDD

269
JanaH
Reagovat

@BarBora: , @Jája: že by byl Šmahlík tak moc cimprlich a vadilo mu už i vykřikování ze sna kamaráda ve zbrani Milana? ;-)

270
Aža
Reagovat

Pohodičkovi jinak neřeknu než smějící se Žabák. Celé dny sedí, sleduje druhé,
a všem radí jak co udělat lépe. Sotva si stoupne do kuchyně a někdo si dovolí něco
jemu říci, vybouchne jak bublina … jeho úlisný úsměv mě vytáčí…
Renátka už získává fortel Baby Vangy….. rozumí všemu a všechny miluje…..jojojo.

271
Jája
Reagovat

@Aža: Nevím jak ty, ale já bych vybouchla jako atomovka, kdyby mi někdo do vody, ve které zrovna pomývám nádobí od jídla chtěl strčit smradlavý nůž od ryb. Adonisovi to zřejmě nevadí, ten sežere i zpod sebe. Není nad dobrou zeleninovou polívku, která smrdí rybama. :D

272
Lentilka
Reagovat

Dúfam že Mišu osvieti Svätý Ondrej a zoberie si do duelu Karin . Tá už je tiež viac múdrejšia ako pracovitejšia .

273
Ajda
Reagovat

Systém bohužel pořád stávkuje, schvalování komentářů snad brzo skončí, já vás vždy vysvobodím, ale nebude to dopoledne tak rychlé.

274
anonym
Reagovat

Dva krasavci, dvě pilky a je z nich Pat a Mat. Urobili schody a jsou vyčerpaní na další týden. Holt řezání dřeva není chytání rybek. A jak hezky hodnotili práci M a D, odborníci teoretici.
Renátka mě odrovnala slovem gratulky, zřejmě chodí na mimáč, Ulomzub tím, jak si odnesl pytel jídla do skrýše na horší časy a vyplakal se na široké hrudi úžasné ženy.
Jim tam začíná docela slušně hrabat.

275
Jája
Reagovat

@Ajda: Vot éta těchnika :DDD

276
anonym
Reagovat

@Lentilka: Prosím pěkně a která z bab, které tam teď jsou, jsou pracovité a makají víc než Karin? Jedna jako druhá. A co se týká moudra, jednoznačně vede FT, úžasná bytost, je jako kniha :-)
Ulomzub mudruje, že by se měli všichni zmeiriť s tým, že jeden odejde losováním a ne se dřít. Už vidím jeho, jak spokojeně odchází, přebral roli Ibiho, fňukna, mudrlant, lenoch a ještě si schovává jídlo :-D

277
Lady XL
Reagovat

Já bych tam Karin ještě nechala. Rozhodně ji tam vidím raději než tu Dadu, která taky se nepředře a motá se kolem kluků. Jak už někdo psal, kdyby nedostala balík a flašku, tak opět nevíme, že tam ještě je… Toto je snad první farma,kde se pokaždé někdo někomu omlouvá, že ho dal za sluhu, že ho vybral do duelu… Myslím a doufám, že si Miša vybere Dadu.
Článek o Ibim – co se všechno najednou nedozvíme… Myslím, že Narkóza časem začne litovat, že si ho pozvala. Není ani trochu za nich vděčný a jeho zloba bude narůstat s každým rozhovorem. Když je to pán podnikatel, tak si měl dát do smlouvy všechny náležitosti a stravou pro muslimy počínaje!! Jak mluví o hladu a týrání, tak jsem si vybavila, že nás ve škole kdysi dávno učili, že nejvíc mají hlad děti v Somálsku… :-), tak bych tipla, že by měl vědět, co je opravdový hlad a ne jen chutě na něco jiného. A kdyby tam byl v ročníku, kdy se podávalo hlavně jablečné pité…, tak nevím, nevím. Ovšem, možná štáb doufal, že nevydrží a vypadne mnohem dřív, že se za někoho obětuje

280
Johana
Reagovat

@anonym: zároveň mohla Markíza vysvětlit proč tam ty pštrosy vůbec dávala, zda kvůli tučnému ,,nájmu“ za zvířata majiteli, nebo pro zábavu diváka, což je hovadina. Když budu chtít vidět pštrosa, zajdu si do ZOO.
Dále nám mohla Markíza místo keců o dokonalém veterinárním a jiném zabezpečení zvířat na farmě obsvětlit, k čemu byla na rybářské farmě dvě prasátka pro obveselení farmářů, která si nikdo nevšímal a prasnice těsně před porodem.
O úhynu Žĺtka Markíza mlčí, tam bylo jasné pochybení štábu i farmářů a prasnice na farmě bude mít smysl jedině když ji ta mléčná prasátka vezmou a upečou na rožni…což se, aspoň doufám, nebude natáčet a vysílat.
Jednoduše shrnuto, nezajímá mě prndání o zabezpečení zvířat na farmě, které by snad mělo být samozřejmostí, zajímá mě proč tam vůbec některá zvířata musela být a čí ,,geniální“ nápady to jsou.

281
janina
Reagovat

vždy jak jsou záběry na manekýna Michala tak si vzpomenu na Ivánka z Mrazíka, jak jde z vesnice se zrcátkem a hřebenem v ruce. Upravuje si vlasy a myslí, že je nejkrásnější a nejchytřejší na světě. Ivan nakonec zmoudřel, ale Michalovi to asi v životě nehrozí, čím větší svaly, tím menší rozum a menší chut na práci.

282
fary
Reagovat

a to kde si vzala

283
Lentilka
Reagovat

@Jája: Sláva sa pominula ,hviezdy pomaly západnú prachom .

284
Lentilka
Reagovat

@anonym: Lenivé sú všetky to je pravda pre mňa je ale Dada pozerateľnejšia ,a na druhej strane má Miša väčšiu šancu vyhrať duel s Karin ako s Dadou .

285
Dana
Reagovat

Po vyjádření Markizy o zvířatech je jasně zřejmé že aféra se pštrosem je uměle vyvolané drama na pokyn režie.To jsem zvědavá co z toho nakonec bude.Je jich tam pořád jak opic, už by to mělo vzít nějaký zásadní zvrat.
Neuvěřitelné jaký hybrid z toho poměrně daného formátu jde vytvořit.

286
anonym
Reagovat

@Johana: Asi se nikdy nedozvíme, proč zrovna prasnice, která má rodit, případně pštrosy.
Zřejmě Markíza myslí na akční záběry. Mně tam chybí už jen opice a klokan. Snad se toho nedočkáme.

287
anonym
Reagovat

@Lentilka: Pro mě je příjemnější tedy „koukatelnější a slyšitelnější“ Karin, přesto, že jsem ji na začátku vůbec nemusela. Dada se buď povaluje mezi M a D a jak někdo už psal, nosí jim flašku. Případně sedí a hulí a odkývá i třetí světovou. Její největší představení byly odřené ruce. Skutečně je dodřené měla slušně, ale všeho moc škodí.
Patrně se kapku ochladilo, protože vysoko postavená akce konve Dominika se už pár dní nekonala.

289
Lady XL
Reagovat

Pokud si vybere Miša Karin, tak je to vůči ní nefér, protože ta ji nechala u sebe spát v domku a rozhodně to nedělala z důvodu prospěchu. Karin se jako jedna z mála nevtírá, aby získala privilegia. Jo, pokecá si o jiných ale vlastně s každým. Neseparuje se. Mohla by dojít daleko už z důvodu, že si ji ženské budou chtít nechat pro sebe do duelu, tj. např. nyní Renátka, kdyby tam šla, tak si ji vezme… Z žen asi nejvíc pracovala Xena, ale je to fakt už minulý čas. Musím dát chlapům za pravdu, že aspoň v posledních dílech se holky nepředřely a docela pozdě vstávaly. Jo a pohled na řezání dřeva těch dvou vyšších úrovní, to byl tedy zážitek…. Efektivita žádná a tímto způsobem by ten úkol vážně nikdy nesplnili. Je dobře, že není pánský duel. Petr by měl výhodu, ostatní jsou přeci jen víc vyčerpaní než on. Jo a dobrý pokus Adonise vysvětlit Xeně, že „tohle“ se před kamerou nedělá…, co tomu řeknou lidi, tedy tomu jejich přátelství? A její nechápavý pohled, proč někomu vadí přátelství? Fakt začínám věřit, že dělala něco víc než masérku… Mišo je pěkný sobec, trochu odsype a hlavně cukr si vezme sám pro sebe. Ale nadílku od ostatních určitě zobal plnými ústy… Já bych to rozmázla u stolu pravdy, že si nechal zásobičku, nebo bych mu na ni chodila :-D.
Za pštrosa nikdo nevyletí, Martin to nějak okecá, i kdyby nesplnili úkol s dřevem…. , to se vsadím.

290
Lady XL
Reagovat

Ohledně prasnice – na každé farmě, co si vybavuji, bylo vždy nějaké zvíře před slehnutím… Buďme rádi, že to nebyla opět kráva, protože to telátko by asi nevydrželo… Ovšem pštrosi jsou pro mne fakt záhada, taky to nevidím jinak, než že „pro zajímavost jim dáme pštrosy a ty dostaneš slušné peníze za jejich pronájem“. Stejně si ale budu pamatovat, jak měla Malina hrůzu z černého bači :-D :-D.

291
Lady XL
Reagovat

@Kara: Rovnou řeknu, že já raději Šmahela než Petra. Ten je pro mne úlisný, brrr. A za tímto konfliktem vidím podle mne žárlivost Petra. Podle mne pořád nepřenesl přes srdce onu scénu se škvrnkou… Navíc vidí, že všichni chlapi jdou více méně proti němu, že se s ním nikdo nekamarádí. A že si bere do pusy Ibiho? Stejně se o něj „zajímal“ jen z vypočítavosti, protože doufal, že se stane FT…. On se přeci zajímá jen o Táňu a o sebe… Prosím, ať se hlavně nesměje, ty zvuky, co vydává, to není ani smích…

292
anonym
Reagovat

Nejpěknější byl pohled na dva modely, válející se na molu a pindající o tom, jak jsou sedřený. Hlavně, že nezapomněli vystrčit pozadí či popředí z rybníku.
Co na to dutiny Michala? Musely trpět :-)

293
Lentilka
Reagovat

@Dana: A už keď celkom ,tak mohli s tým vyjadrením počkať a nie zavesia ho na net v týždni keď v telke beží
,,vyhadzov za pštrosa“ .

294
Jan
Reagovat

vždy jak jsou záběry na manekýna Michala tak si vzpomenu na Ivánka z Mrazíka, jak jde z vesnice se zrcátkem a hřebenem v ruce. Upravuje si vlasy a myslí, že je nejkrásnější a nejchytřejší na světě. Ivan nakonec zmoudřel, ale Michalovi to asi v životě nehrozí, čím větší svaly, tím menší rozum a menší chut na práci.

295
Lentilka
Reagovat

A tu je vyjadrenie ako to bolo s opravou Mišovho zuba . Kocúrkovo šuviks .

https://www.slovakwoman.sk/prasklo-to-michal-gajdosech-necakane-opustil-farmu-toto-je-dovod/

297
JanaH
Reagovat

@Kara: Pohodička má nervy pěkně v kýblu. :-D
Nestal se FT, holt anální alpinismus u Ibiška mu nevyšel, Renča byla lepší. :-) Měl taky pustit slzu, aby si funkci posichroval. Takto na něj zbyl akorát sluha. Tím pádem nemůže s Táničkou mechtlit na matraci, ale maximálně v trstině nebo kůlně. A to je mrzuté. To by rozhodilo každého, nejen bambulu a podpantofláka. :-DD
Fakáče by mu měli ukazovat desetkrát denně, jeho nervózní strojené hýkání za to stojí, to je přece radost poslouchat a sledovat. :-) I blekotání potom na kameru. Když mu nenapovídá paní ingenýrka, tak je mimo Trenčín. :-))

@Lady XL: Pat a Mat v akci. :-) Akorát tímto způsobem ztupili pily.
Něco takového, jako Tánička, Borisové hledali celých devět řad. A povedlo se, to je panečku „matriál“! :-DD

298
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ty ještě čekáš od Borisů něco rozumného? :-D Že vylezli se Zubovým zubem je od nich pěkné, teď by měli vydat prohlášení ohledně těhotentsví Pocahontas. :-))

299
Svitka
Reagovat

@Johana:280, @Dana: 285 a další, se kterými souhlasím
… A největším manipulátorem Farmy deset se stává ….. Milan? NE!… Renata? NE! …no přece TV Markíza!!!
V této hře je ze strany režie zřejmě dovoleno vše, ovšem otázkou je, co je stanoveno v licenci.

Martinovo a Mišovo ostentativní pílení jednoruč a útržky jejich mudrování ve mně vyvolávají dojem, že moc dobře věděli, co činí.

Když Renatka odnímala Mišovi jeho osobnostní atributy (brýle, kšiltovka), děsila jsem se, co bude následovat. A ono mateřské přivinutí na hruď. Ale vážně: z jeho slov před otevřením dopisu jsem nabyla dojmu, že už nikoho z rodičů či další rodiny nemá. Vše je jinak a asi komplikované.

Je mi šumafuk, koho si Miška vezme do duelu. Těžko ale skousávám skutečnost, že systém přidělování cihliček dovoluje, aby o duelantovi rozhodl sám FT a event. taktizování ostatních farmářů nemá šanci.

Stejně jako Martinovi, i mně se zdá, že čas farmy se krátí a hráčů je stále moc. Co je ve scénáři, aby se kusy na farmě redukovaly na požadovaný počet?

300
Jája
Reagovat

@Lentilka: Vlezla jsem ti do zelí, ale to je tím schvalováním, že jeden nevidí, že už tam odkaz je. :)) Ajda by měla dostat prémie za osvobozování.

301
JanaH
Reagovat

@Svitka: jak to tady ondyno psal ten někdo převlečený? Povolené procento ztrát? :-)
Mohli by vypadávat ve dvojicích bez ohledu na to, kdo duel vyhraje. :-D

302
Ajda
Reagovat

@Jája: 😂 rychleji nezvládám, a to ještě třídím zrno od plev, tedy spamů 😣 Zatím netuším, kdy bude konec, takže prosíííím o trpělivost.

Odešlu a jdu se schválit 😂😂😂

303
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Když jsem byl malej tak jsem říkal že mám hlad na zmrzlinu a vždycky jsem dostal normální jídlo :-)

304
Lentilka
Reagovat

@Jája: 😘

@JanaH:

Nie nečakám to vôbec , ale zas až takých blbcov z nás robiť nemusia . Na tehotenstvo už zabudli .

305
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ona hlavně zabudla Pocahontas. :-DD

306
Kara
Reagovat

@Lady XL: Vidím to stejně.

@JanaH: To hýkání jsi trefila přesně. Ten jeho smích je hrozný a odporný, vystihla jsi to výborně – hýkání. :)))

307
Aža
Reagovat

To se to kritizuje děvčatům z lavičky, nejdřív pěkně udělat řasičky, aby lépe viděla,
potom namalovat pusinku, aby slova hany lépe klouzala. A nezapomenout na vodníkovu dýmku, bez té ani ránu…..
Celý den se válí na lavičce u kuchyně den co den, ale přesto kritizují chlapy, kteří
makali dokud jim síly stačili. Když si dají odpočinek, panstvo od lavičky v čele
s úlisným Žabákem kváká, jak jsou líní….
Kdo spočítá hodiny a dny, kdy Šmahel zařezával v práci a žabáček kvákal na lavici
Zbytečná hádka o nůž v kuchyni a i tady. Rozhodně ten nůž byl opláchnutý a nebylo
to prvně, že se dával k mytí. Ryby se čistí denně.
Nemyslím, že je v této kuchyni je vyhlášený hygienický pořádek a kolikrát se jídlo i ze země zvedalo a šup do hrnce.

308
Ajda
Reagovat

Ufff, vypadá to, že je po problému :D

309
Johana
Reagovat

Kdysi jsme měli vánoční svícen, u kterého se teplem svíček roztočila nahoře vrtulka a dva trpaslíčci začali pílit jak o život, akorát do konce štědrého večera nevyprodukovali ani polínko…to mi včera připomněl Mišo se Šmahelem, když fintili řezání dřeva před kamerami. Mišo tu činnost dokonce zdokonalil a ergonomicky vykonával v sedu.

310
Lydye
Reagovat

Tak to jsem jelen, píšou, že jsou všechna zvířete pod kontrolou veterináře, pravidelně navštěvovaná, u pštrosů se toto s kloubama stává, nikdo mu nic neudělal (i když to Dominik popsal jinak, nějaký střet tam byl z úleku pštrosa), tolik kompetentních pánů je kolem sledování zdraví zvířat, tak mě hlava nebere, doslovné nasrání farmáře a takovýto trest. PROČ? Dělají z diváků pitomečky a z učinkujících své loutky? Jak máme pak věřit tomu, co napíši? To není soutěž, ale šaráda. Nelíbí se mě celkový obrat soutěžící trojky, která se od poloviny soutěže šetří a straní se docela dost práce a co se týče modelů? Jsou to lidé, kteří v normálním životě manuálně nepracují, říkají to na rovinu, to schvaluji a nemohou se přirovnávat k dřevorubcům, což normální člověk chápe. Nevím proč jsou zde zostuzeni a v manuální práci porovnáváni. Největší lempl je tam nyní Petr. Jeho falešný pohled, u stolu by nejraději strčil hlavu pod stůl, stále se cítí nedoceněn a proto je tak steklý, hrající si na pohodu. Chápu, že to musí být rána, být kousíček od farmářského křesla a sklouznout v jenom momentě na post sluhy, ale už musel pochopit, že to bývají jen plané sliby. Táňu nic moc nebaví, jen špekuluje a okukuje situaci, chodí posedávat s pohodičkou u kuchyně a on, který nemá tak vyčerpávající práci, by mohl chlapům více pomoci, ale proč? Jemu to takto vyhovuje a pokud na to dojde, vezme si přeci dobře utahaného a slabšího protihráče.

311
Jája
Reagovat

Pánové – plná huba řečí jak vyhodí Xenu, jak vyhodí Petra a když mají možnost dát pánský duel s výběrem disciplín, tak se poserou a úlisnou úžasnou ženu nejsou schopni přečíslit. A jestli dobře počítám tak mají celkem 12 cihliček, Dáda by jim zcela jistě přidala a krasavice Karin také. Jenže to by jim nezůstalo na oříšky a jiné žrádélko. Jo, kde nic není ani smrt nebere. Ale moralizovat a navzájem se pomlouvat, to jim teda jde na výbornou. :D

312
JanaH
Reagovat

@Kara: on když neví, jak zareagovat, zahýká, zatěká prasečíma očičkama a nahodí škleb. Je to jeho způsob, jak dát najevo, jak je těžce v pohodě a nad věcí. Udělal to hned na začátku Farmy, když ho dojičky daly za sluhu… a přidal „v pohodičke“. A v tu ránu jsem ho měla dost. :-D Nezměnilo se to. :-D Ale vůbec se za to nestydím. :-DD

@Aža: přesně tak, popsalas ty děvenky upracované dokonale. panty je musí bolet fest. :-)

313
JanaH
Reagovat

@Ajda: díky Ajdo, musel to být opruz být pořád na stráži…

314
JanaH
Reagovat

@Jája: a víš, že se chlapům nedivím, že se tento týden chtěli duelu s odpočinutým Pohodičkou vyhnout?

315
anonym
Reagovat

Je to tak, že modelové nejsou zvyklí fyzicky pracovat, povalují se po fitku a ukazují na obdiv svoje svaly, to je jejich práce. Bohužel, na Farmě se maká a tak by měli makat taky a ne se válet na molu a kritizovat. To zvládne každý moula. Ani nemusí být model.
Pohodička se šetří, okoukal manýry vyšší společnosti :-) v překladu to znamená, že je línej jako veš a ti dva svalovci taky. Jeden se psychicky kapku rozložil a druhý má dutiny.
M a D unaveni nejsou? Oni jsou roboti na baterky? A Ulomzub jim nedá ani čokoládu od rodiny. Pár oříšků na talířek a šup s tím pod slamník :-)

316
JanaH
Reagovat

@Lydye: nad počínáním Markízy se asi nemá cenu rozčilovat…
Fitnesáci sice nejsou dřevorubci, ale víc snažit se teda mohli. Nebo to aspoň věrohodněji předstírat.
Že se svatá trojice už pár týdnů šetří si myslím taky. A že jim z duelu lepí víc, jak všem ostatním dohromady. :-D

317
anonym
Reagovat

@Aža: Nebudu v žádném případě psát za druhé, ale tady, ve vší úctě k tobě, žádná hádka o nůž nebyla, ani o nic jiného, tak poklidnou diskuzi jsem už hodně dlouho nezažila. Asi proto, že tam jsou všichni stejný kopyta a vybrat si někoho opravdu sympatického je nadlidské úsilí.
Tak jen na okraj, že se tady opravdu nikdo o nůž od ryb nehádal, pouze někomu prostě vadí rybina ve dřezu, kde se mejou i hrnky. Za to bych svalovce taky nepochválila.

318
JanaH
Reagovat

@gran: to ty bláho. :-D
Co poví chytrá horákyně netuším, ale tuším, že bude konat. ;-)

319
Aža
Reagovat

@Ajda: Díky, už jsem myslela, že jsem si moc dovolila
a nebudu uveřejněna :))))
)@JanaH: Letošní farma bude díky dřevorubcům
obohacená o novou nadávku….. páni inženýři..! Jejich hlava to už nedokáže zpracovat.,
Hlavně Hermelín si libuje, že on není inženýr….

320
Ajda
Reagovat

Gran, takhle fakt nee.

321
anonym
Reagovat

Asi jsem něco zakřikla.

322
Ajda
Reagovat

Hulvát, který si umí měnit IP, nic jiného gran není. Ubožák si myslí, jak je chytrý, ale není ani první, ani poslední, bohužel.

Nechápu, že někomu vadí klid.

323
JanaH
Reagovat

@gran: to, co ty tady umí většina z nás. Ale neděláme to… Zkus si odpovědět, proč to neděláme.

Kdo je x krát vyhozen dveřma, tak se vláme oknem nebo komínem, ten nezaslouží slitování. ;-)

@Ajda: přesně tak.

324
oidat
Reagovat

už se perou ? :D JanaH ,Ajda co se tu řeší? a kdo je to ten garn,,furt nevidim jeho prispevky

325
Ajda
Reagovat

@JanaH: No co už, jedině ignorace, proč někomu brát hračku 😂 Přežila jsem horší, holt si zase někdo honí ego. Ale v diskusi jediný smysluplný koment k Farmě nepověsil.

326
oidat
Reagovat

tak co lidi ,jak to vidite,to je fraska s tim vypadavanim za pstrosa,kdyz uhynul podle vyjadreni kompetentnich zcela bez zapricineni farmaru

327
Ajda
Reagovat

@oidat: Garn? Ale no tak :-\

328
oidat
Reagovat

ajda cožéé?

a co mabyt ten ctverecek ve zprave? to je nejaky tajny znameni či čo či?

329
Ajda
Reagovat

Zpět na téma Farma.

330
JanaH
Reagovat

@Ajda: a já bych ty hračky brala. :-D A s gustem.
Jen pro tebe by pokračoval opruz… jen ne záchranářský, ale pocvičila by sis tlačítko delete a ten na druhé straně by záhy sklízel úrodu jižního ovoce. :-DD

331
oidat
Reagovat

taky uz ladite formu na vysilani dnesniho dilu ? :D

332
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Teraz som tu nakukla , úradovala armáda ? Cvičenie skončilo ?

333
oidat
Reagovat

@Lentilka: ahoj Lentilko,,no asi tady byla nejaka armada protoze si tu clovek dneska moc nepokeca jak koukam))

334
JanaH
Reagovat

@Lentilka: armáda vyhlásila válku. Pod maskovací sítí to zkouší záškodníci. Takže přijdou na řadu šifry a podzemí a ono to zajde na souchotě. :-D

335
BarBora
Reagovat

Včera som asi polku prespala, musím dopozerať Mišov nárek, na to som sa tešila.
Dosť sa bavím na tom, čo narobilo prázdne miesto pri Táni. Milan má odrazu čudné sny, nadvecový Šmahel, keď sa konečne môže v kľude vyspať, radšej utečie k husiam a ešte ide nad vecou dobre radiť Táni, aby si z nich nerobila blbcov a priznala vzťah s Petrom. Ja by som ho kopla do členku a ani by ma nenapadlo s ním rozoberať nejaké moje vzťahy. Že tak dobre neradil Mišovi s Líviou.
A ktože sa bojí koho? Koho si vybral do duelu natvrdlý rambo Dominik?
Peter sa nezľakol, psychologickú vojnu vyhral a išiel Ibi. Už sa ich chystajú vyhodiť koľko? Kopec silných rečí, ale skutek utek. Nevyšiel im geniálny plán, tak Martinovi začali tiecť nervy a tak sa chodí realizovať. Aj ten strach o s Mišom neskrývali, len aby sa náhodou nepreťažili, hrdinovia.
Renátka ich naháňa do roboty, lebo čo keby kvôli pštrosovi musela ona klusať domov. Škoda, že nebola taká empatická aj voči Táni. A som zvedavá, keby sa tam nachomejtol nejaký, čo by mal záujem o ňu… tri decká, každé s iným, dobre, môže sa stať, ale k štandardu to má poriadne ďaleko. Navyše, večne sa po niekom liape, ale len tak akože nenápadne, ako matka pluku.
Ide ich šľaktrafiť, že to Peter, ich vlastným pričinením, vychytal a je práve teraz sluhom, keď je kopec roboty a ani do duelu nejde. Prerátali sa a Martin sa bude opäť realizovať. Peter je aký je, ale on si hľadí Táni a zväčša len reaguje, skutočnú neplechu tam robia iní, práve tí, čo majú plné ústa vvznešenosti Na presúvajúcom sa Mišovi s batohom jedla k úkrytu bol super pohľad, hlavne po tom, čo tak oduševnene kritizoval trojku, že sa s chlastanicou a čokoládkou za tehly nerozdelili.
A ešte dodám, že Miša by bola blbá, keby brala do duelu Dadu, len preto, že R. a K. to tak chcú. Aj tak jej to nemusí vyjsť, ale Dada vyzerá byť silnejšia ako Karin.

336
Ajda
Reagovat

@JanaH: Šifrují stejně, i v „dokonalé“ armádě dělají soudruzi chybu :-D

337
JanaH
Reagovat

@Ajda: to je ale smůla. :-D
Já jsem tím myslela, že šifrovat začneme my, pěšáci. :-)))

@BarBora: k štandardu má daleko každý druhý, ne-li první, jinak by tam nebyli. :-)
Peter vyhral leda Táničku… a dobře mu tak! :-DD

338
Ajda
Reagovat

@JanaH: Oni totiž asi ani netuší, že používají stejné šifry.

Neviděla jsem včerejší díl, ráno si pustím oba po sobě. Karin nebo Dada? Škoda, že nemůže jít vedoucí BSP. Dej volovi funkci a je z něho Renata.

339
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Myslela som na tie decká, s takýmto prípadom som sa osobne nestretla a naozaj to nie je štandard.
Veď buďme radi, že sa takí nájdu a nie sú to vždy len podvraťáci, ale tento rok je hustý na zvláštne týpky. Je to iné, keď je možné niekomu aj fandiť, ale čo už.

340
JanaH
Reagovat

@Ajda: kdosi nedávno napsal, že je křeslo FT snad toxické… kdo se do něj usadí, stane se z něj de.il.
Vlastně někdo ani neusedl a stejně je de.ilem. Asi od přirození. :-)))

@BarBora: to je fakt. Přitom ze začátku to vypadalo na skoro dokonalou idylku. :-) Někdo se odkopal okamžitě, jiný se vydržel přetvařovat dýl. Fandit taky nemám komu, spíš to mám letos tak, že někdo mě baví víc a někdo vůbec.

341
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Bavil ma Michal z F1, Mirec, Tibor, Tomáš, čo si tak zamiloval malúvanie a ešte by sa nejakí našli, teraz nikto, aspoň nie nejak zvlášť, skôr sa bavím sledovaním chovania jednotlivých postavičiek, ale už aj to je dosť nuda, nemyslím, že by ma ešte niečím prekvapili. Taktizovanie tiež nie je príliš výživné, stále len trojka, a ani sa moc nedá, lebo celá Farma nemá fazónu, prekombinovali to atď.

342
Lentilka
Reagovat

@oidat: Slušnosť káže ozdraviť takže ahoj

343
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Ale to je asi dva v jednom ,len pení a neperie .

344
oidat
Reagovat

Lentilka co to znamena ozdravit?

345
Lentilka
Reagovat

@oidat: Pardon …chybička se vloudila
odzdraviť malo byť 😀

346
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ále kdepak… ;-)

347
Jája
Reagovat

Uražení inženýři, sinus, cosinus, deskriptiva … :DDD

348
JanaH
Reagovat

Lentilko, těhotenství bude nabudúce! :-DDD

A Blekota Mekota vrchní hýkal se chce někomu smát za to, jak se směje?
Ten zas dneska perlil.
Šmahlíkovi se divím, že s někým takovým zapřádá hovory H o čemkoli. Diskutovat se dá jenom s tím, kdo má všech pět pohromadě. Reagovat na otázku otázkou nebo zopakováním otázky… to uměla dokonale magorka Hrčkovka, Mekota jí zdatně sekunduje. :-))
To už je lepší vrzat brankou… :-D

349
JanaH
Reagovat

@Jája: taky jsem si vzpomněla na tento hit. Pěkné byly i zpětné záběry na zápolení s pilkou. :-))

Ale každopádně jsou dobří, že to dřevo dali… víceméně ve dvou… M+D, aby nebylo pochyb. :-) Ti ostatní jim spíš překáželi a zdržovali.

350
BarBora
Reagovat

@Jája:
Sínus? Kosínus? Stačí, keď vedia vynásobť dvoma, hlavne keď rátajú, koľko metrov urobili.

Bože, to zas bolo…
No, Miša si predsa len vzala Dadu.

Doporučujem obrniť sa pevnýma nervama, Renáta a tí čo sa chystali vyhodiť Táňu za pštrosa ….hnus. Na konci, aj keď si myslím, že tá hádka bola na pokyn réžie, aj tak som to nedopozerala, trvalo to nehorázne dlho a trápni boli, jeden jak druhý, zaçal Šmahel a Peter nevedel skončiť. Dve decká. Zabitý čas.

351
JanaH
Reagovat

@BarBora: nebude to tím, že je Šmahlík rybář? Ti rádi přehání. Kapr 60cm a ikazuje se přes metr. ;-)
Jaký hnus myslíš?

352
JanaH
Reagovat

Jo… a zhodnocení svaté trojice Dadkou můžu klidně podepsat. :-DD

353
Jája
Reagovat

@BarBora: Stoprocentní souhlas – blbý a blbější, na otázku odpovídají otázkou pořád dokola jeden jak druhý. Teď jen přemýšlím, kdo je blbější a vychází mi Adonis. Při jeho vysoké inteligenci, vysoké úrovni a vysokém egu co vlastně čekal když za ním lezl s takovou, pro mě stupidní, otázkou? Oooo můj nejjasnější, vaše moudrost a morálka je nepřekonatelná, hluboce se vám za vše omlouvám a tluču hlavou do země, že již nikdy …? Tohle? :DDDD

354
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Predbehla si ma – chcela som ti napísať že už si Miša spomenula ,že je tehotná . Čítala si Šmahelove
myšlienky ?

https://www.slovakwoman.sk/martin-smahel-to-uz-nevydrzal-toto-priznal-po-odchode-z-farmy/

355
JanaH
Reagovat

@Jája: o „odpovědi“ zopakováním otázky jsem psala já. :-))
A ano, Šmahlík se měl stokrát kousnout do jazyka a jít raději vrzat tou brankou, bylo by to užitečnější a mělo větší význam. :-))

356
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Nadšenie tej s tou hnusnou dierou v hlave, zvanou ústami, že vraj bojovala za každēho kto tam je, aby kvôli pštrosovi nemusel domov. A zasvätenci ani brvou nepohli. Taká koncentrácia spodiny v žiadnej Farme nebola. Tam sa človek ani otočiť nemôže, aby ho tam za chrbtom hneď neporoznášali. A pekne svorne, tí najlepší najviac.

357
JanaH
Reagovat

@Lentilka: teď už jo, díky. :-)

@BarBora: jáááj toto. To už mi připadá naprosto normální a nešokuje mě to.
Pro mě nejhorší spodina byli ti „nejlepší z nejlepších“ v sedmičce… Tady se i přes milión výhrad každý jeden díl neotřásám hnusem, ale spíš se směju.

358
Jája
Reagovat

@JanaH: Prepáč, špatně jsem tě asi pochopila, ale ty jsi tak krásně vysazená na Pohodičku, že jsem to vzala, že jen on odpovídal otázkou. Jeden za 18 a druhý za 20-2. :))

359
JanaH
Reagovat

@Jája: přesně tááák. :-D
A jak jsem psala odpoledne Kaře, vůbec se za to nestydím.
Ty se dozajista taky nijak nepýříš a ruka se to nechvěje, když tady nakládáš Adonisovi, což? :-D Já si klidně i na něj někdy přisadím, když si to situace žádá. :-))

360
JanaH
Reagovat

@JanaH: a že toho za poslední dva dny Adonis naplkal… většinou zbytečné hovadiny.
Jenže nikdo mu nerozumí líp než já. Taky mám problém si sedět na rukách. Jsi na tom líp? :-DD

361
Jája
Reagovat

@JanaH: Nakládám a s radostí, z duše nenávidím tyhle blahosklonné postavičky, které si léčí mindráky na druhých. A to jeho „dobre?“ vyslovené s nadřazeností na konci skoro každé moralizující věty mě přivádí k šílenství. Kolikrát se ani nedivím, že mu žena dala kopačky. :))

362
Jája
Reagovat

@JanaH: :DDD

363
BarBora
Reagovat

@Jája:
😁 viem si predstaviť Šmahela, ako mudruje na kameru, keby tak nejak podobne Peter zareagoval.
Mne sa tá akože hádka zdala silená, Peter už niekoľko odchádzal a opäť sa vrátil, akoby to chcela réžia.

364
Lentilka
Reagovat

Peťo bol nervózny lebo musel ako sluha viac pracovať rukami ako s vtákom .
Hormóny mu udreli na mozog . Ako som sa smiala keď plakal za Mišou . Neskutočný trapko .

365
JanaH
Reagovat

@Jája: při „dobre“ mi taky dobře cuká ruka. :-)))
No ale že má Šmahlík mindrák si nemyslím. Že má zbytečně vysoké sebevědomí, to beru jako jasnou věc (ego už je ohrané). Taky si myslím, že když si i opačný názor v debatě s ním dobře zargumentuješ, je schopný ústupku. Mně by nedělalo problém s ním debatit. :-DDD Teda asi ne moc často.
S Mekotou si to neumím představit. jednou by zahýkal nebo zopakoval otázku, dostal by fakáče a bylo by vymalováno. :-P

366
JanaH
Reagovat

@BarBora: ale kdepak, Petrík jen vysíral. Vždyť to sám řekl.
@Lentilka: tak tak.
Mně přišlo i směšné, jak ta Pocahontas, co se vrátila ze dvou! vítězných duelů plakala na lavičce za bračekom Petríkom. :-)))

367
JanaH
Reagovat

Ukázky na zítřek jsou moc pěkné. :-)))

368
anonym
Reagovat

Jsou tam tři, kteří mluví jako knihy. Úžasná žena a dva modelové. Všem se práší kolem huby stejně.
Ještě chvíli a Vysoké ego by udělalo 5 metrů dřeva, rostl před očima. Zakomplexovaný svalovec. Druhý s dutinama totéž v růžovém.
Pánové nejsou dřevorubci, jeden inženýr, druhý fitnesák a to je přece jiná skvadra lidí. Slušně jim hrabe. Jen si popletli RS, měli jít do Nákupních maniaček.
Chtěla bych zažít Šmahela coby FT, ale patrně k tomu nedojde, zatím bere zavděk spaní ve chlívku. Není to tak dávno, co se dožadoval jako celebritka vyšší úrovně pobytu na Farmě než chudobní :-) A je kde? :-)

369
anonym
Reagovat

Pěkná byla hádka mistra Šmahely. Vyprovokoval „diskuzi“ na téma nožík a nějak se to zvrtlo, ztrácí nervy, poskakoval jako malý kluk. Ano, Pohodička měl pravdu, je to arogantní ne sice dement, ale hlupák. Nožík na zem mrskl svalovec, tedy pokud jsem se dívala dobře. Mistr začíná hovory a vychází z nich dost špatně. Jestli se takto povýšeně a arogantně choval i ke své ženě, potěš koště. Všichni jsou póvl jen on je na vyšší úrovni :-) Moc si jistý v kramflecích není, když ho rozhodí chlap od řemesla :-)

370
Svitka
Reagovat

Už to včera vypadalo, že Renatka z obrazovky nesleze a stane se vítězem slovních projevů. Narkóza nám však na závěr nabídla lahůdku. Řečnický duel Martin-Petr očividně vítěze neměl, i když si Petr jistě o sobě myslel, že je King. To, jak vytahoval postupně trumfy z rukávu (Ibi, Karin, neúcta k ženám), okořeněné urážkami s cílem vyprovokovat – píšu, že bylo úsměvné, ale raději bych napsala ubohé. Totálně to zabil, když naznačil, že vrcholem bylo to, že si dal „provokativně nohu na stoličku“. Pokud jeho rýpání bylo na pokyn režie, bylo to od ní nezodpovědné. Když pak mluvil sólo na kameru, obličej rudý, v očích slzy a s tlakem to vypadalo 300 na 200, jen to s ním šlehnout.

Zajímalo by mě, jak prožívají farmáři tyto týdny, tzn. od monetu, kdy už jsou všichni doma a na prohlížení videí a přemýšlení o tom, „jak to bylo“ mají daleko víc času, než jejich kolegové z předchozích farem. Pamatujeme na jednoho, který si pečlivě dělal poznámky, kdo co na něj řekl a v semifinále či finále to chtěl rozebírat.

371
anonym
Reagovat

@BarBora: Režie chtěla prd, chtěl to Šmahlík, jen se třepal na nějaký duchaplný hovor :-) zřejmě čekal omluvu. Kdyby držel hubu, byl by klid. Do každýho rejpe a když dostane na čumák cítí se uraženě. Hádka s Ibim se mu vyvedla, tam byl na koni, hrdina. Se Šmahelou se normálně dá bavit jen o jeho přednostech, případně svalové hmotě, o strategii chytání rybek a jinak je naprosto nepoužitelný:-)

372
anonym
Reagovat

@Svitka: Tuto část jsem patrně ještě neviděla, jsem u házení nožíka na zem. Tam byl Pohodička ještě v cajku. Víc to vzalo mistra Šmahelu.

373
Aža
Reagovat

@JanaH: myslím, že na této farmě je stejně tolik
majitelů EGA, jako farmářů.
Kdyby ego bylo mičuda, může se tu hrát s nimi fotbal. Každý je pyšný na své ego,
do druhého si rád kopne. Sebevědomí tu roste hlavně také přičiněním šéfíků, kteří
zručně naaranžují hádku i milostnou hrátku…..
Inženýrská odysea se rozvíjí, Milan už má hlavní roli režizéra podrazů a Petr dvorního
kecala.
Letošní farma je v klidném prostředí, lesíčku a tak aby nebyla nuda pro diváky, rozjela
se neuvěřitelně podrazácká a hádavá šou. Provokace a zase provokace.
Určitě se jim to podařilo, nebot jak se zdá, určitá nervozita se přenesla i do diskuzí.
Anonym a Jája, já si vás vážím a ráda vás čtu, proto prominte, asi vás zlobím.

374
anonym
Reagovat

@Svitka: Mně tedy na prasknutí cévky Pohodička nepřišel. Nakrknutí byli oba dva, ale víc ten hovor hnul žlučí modelovi. Tohle si k němu asi ještě nikdo nedovolil :-) Poskakoval hezky. Jako malý harant, když nedostane autíčko.
Stejně mám pocit, že jde o boj o Táňu. Od dob škvrnky se Šmahlík snaží a snaží a Táně domlouvá :-) A spí v chlívku, není to samo sebou :-)
Hlavně, že se o nikoho nestará, že?

375
JanaH
Reagovat

@Svitka: přesně. :-D Už jsem ani nedoufala, že se letos dočkám oblíbeného „nemá úctu k ženám“. Je zajímavé, že to vždycky vytáhne nějaký podobný „myslitel“ nebo „myslitelka“. Mekota měl ty trumfy cinknuté a ani si toho nevšiml. :-) Dát si provokativně nohu na stoličku byl ovšem mistrovský tah. :-D
Rozebírač křivd byl zapšklý dědek Janko z osmičky, s ním byl v posledním týdnu taky kopec srandy. Většina přijela v naprosté pohodě, on vybaven usvědčujícím matriálem. :-))

376
anonym
Reagovat

@Aža: Mě nezlobíš, je mi naprosto jedno, co píšeš a že se na stejné věci díváš jinak. Pro mě je Farma jen zábava. Nikomu nefandím, tedy správně řečeno nemám fanouška, jen se tak koukám, jak se lidi dokážou hezky odkopat. Nervozní nevím kdo je, ale já zatím ne, až budu, dám vědět, nebo se odmlčím :-D Na ostatních tady taky nervozitu nepociťuju, možná jen očekávání, kdo si tam dá do držky první :-)

A všechno bych na režii a Markízu nesvalovala, výběr do Farmy ano, ale jinak, herci to nejsou, ani Šmahela, ani nikdo jiný, hrát divadlo několik týdnů s Pohodičkou pod dekou prostě nejde, je to doopravdy láska :-DD

377
Fixa
Reagovat

@Svitka: Ta včerejší hádka (Martin – Petr) mně připadala nevhodná. Měla jsem pocit, že je to nacvičené na školní besídku. Arogance byla cítit z obou stran. To, že má Martin chování Narcise bylo patrné od samého začátku vysílání Farmy, ale to, že mu nervičky vypoví s tím jsem nepočítala.

Včera jsme měli k večeři telecí párečky,pochutnali jssme si,pořád nechápu co Ibi proti telecímu má,vždyť tele je mimino od krávy a ne od svině.

378
JanaH
Reagovat

@Aža: ano, každý si rád kopne do druhého. Málokdo to ale dokáže z oka do oka, na to jsou poserové. Většina se kroutí jak hadi, falešně se culí a vzápětí do kamery se „pěkně“ projeví a říká něco úplně jiného, než před vteřinou. :-) Ty jejich stoly pravdy… to je taky pěkná komédie. Každý má každého rád jako vlastního, každý FT je nejlepší, všichni sluhové super, nikde ani mráček, místo farmářů andělé. Bude i Mikuláš? :-))

379
Wally
Reagovat

@JanaH: Jo, letos se na nás Markýza vykašlala. Dušičky nebyly, Mikuláš taky nebude. A mohlo to být tak hezké. Po návštěvě Mikuláše by se šli vykoukat do jezera.

380
Lady XL
Reagovat

Stůl pravdy – už ho dávno měli přejmenovat na něco jiného…, třeba stůl pokrytců. Tam málokdo říká pravdu, protože se bojí, že se stane duelantem nebo se nestane FT….
Rovnou povídám, že straním Šmahelovi tedy aspoň v „souboji“ se Slintou Peťou… Mě přišlo, že si tam Slinta honí ego před Táňou, která tam nevzrušeně pracovala a ani jednou se na nikoho z nich nepodívala. Sotva se zvedla, že jde pryč, v tu chvíli přestal Peťo nadávat a klusal v jejím závěsu s výrazem – to jsem mu to nandal. Nic nenandal, dle mne to byla spíš remíza, každý si tam pindal to svoje… A nikdo z nich neposlouchal toho druhého. Tedy hlavně Peťo. Neustále vytahuje Ibiho a jeho pokoření a přitom u toho nebyl a evidentně tuto „křivdu“ zná hlavně z podání Ibiho. Jestliže si ho cenil coby staršího člověka, jak se snaží vykládat, mohl to dokázat už za farmářského života černého Bači… Ale to byl ticho a leštil si něco jiného jinde…. :-). Stejně jeho „pochopení“ Ibiho bylo jen taktické pro získání FT. Beru to vše tak, že už je tam fakt velká ponorka a různá ega naráží do sebe, víc se vynořuje to, odkud kdo je i ten věkový rozdíl, protože i těch cca 10, 15 i 20 let pak už je hodně znát. Ta trojka mi vypadla z oka v době, kdy se snažili všichni hodit problémy za hlavu a začít nanovo (ono objímající se kolečko). Oni tři ostentativně byli mimo a odmítli jít s kolektivem, byť šlo fakt jen o gesto. Tehdy se vlastně vyčlenili a jen Miša se tak nějak změnila a přátelí se a povídá i s ostatními. Ostatně co jí zbývá, když nechce dělat věčně křena…

381
Lady XL
Reagovat

@Wally: A mohli udělat výlov rybníka a kapra usmažit :-). Přijel by Martin na bílém koni s červenou čepičkou – spojil by sv.Martina s Ježíškem… :-)

382
JanaH
Reagovat

@Wally: a čert by mohl některé odnést do pekla… :-D

@Lady XL: jasně, kohoutek se natřásal před slepičkou. :-))
Taky bych řekla, že nebýt přítomna slepička, tak by kohoutek na stejnou otázku zablekotal něco neurčitého… nejspíš „v pohodě“… a hleděl se fofrem zdekovat. Takto dělal hrdinu s „dementem“ a kdo koho (ne)potřebuje. :-) Když před tím ráno pohoršeně mektal proti Zubovi, co vynadal Karin. :-D

383
Wally
Reagovat

@Lady XL: A mně se to gesto, neúčasti v kolečku lásky zas líbilo.Taky nemám ráda ty sluníčkové usmiřovačky. :DD Michala tam poletovala mezi všemi tak nějak pořád. Ale Táňa s Petrem se vždy někam zašili a světe div se, tam i pracovali. Rákos byl skoro jejich práce, ostatní to vzdali po prvních zraněních. A že se tam občas pokamarádili, je jiná.

384
JanaH
Reagovat

@Wally: kolečko lásky a přátelství bylo dobře trapné. Taková RVHP po farmářsku šlehnutá BSP a možná až SČSP. :-D

385
anonym
Reagovat

@Wally: Tiše se přidávám, sluníčkové hromadné akce nemám ráda, vždycky tam něco hodně zasmrdí :-)
Miška je jako pingpongový míček. Jednou je sestra Pohodičky, podruhé dcérka Renatky.

386
Svitka
Reagovat

@Lady XL: 380 mám stejný názor

Možná si to časově pletu, ale zlom, kdy se Pohodička rozplakal a odkdy shlíží kolem sebe jak belzebub a je čím dál míň pohlednější a snesitelnější nastal, když na památném mejdanu si Táňa s Miškou osedlaly Martina, Táňa přešla do útoku atd. Jestli se fakt do Táni zamiloval, musel prožívat krušné chvilky.

Moc se mi nechtělo komentovat včerejší Renatin chvalozpěv na všechny a především na samu sebe. Ale přece jen něco. Horkokrevné objímání a špitání do oušek duelantek následně na kameru shodila chladnokrevným prohlášením, že k nim žádný vztah nemá. Prostě naozaj úžasná bytosť.

387
JanaH
Reagovat

@Svitka: vidím to stejně. ;-)
A po památném mejdanu se škvrnkou a proplakané noci se druhý den Mekota své paní a velitelce na mostě pokorně omluvil za své nevhodné chování. :-D

388
anonym
Reagovat

Renátka je úžasná bytost. Ona to o sobě ví.
Tohle mít kolem sebe, tak se třepu jako sulc, co z ní vyleze. A jak se ráda oblizuje s chlapama, ať jsi kdo jsi, taky podezřelé. Jen kdyby se nějaký chytil, jela po Milanovi a nic, tak teď to zkouší kolem dokola. Jenže, žádný objekt, kterého by zaujala, tam není :-)
Její známosti a děti jsou jiná kolej, prostě se občas nedaří. I když, nedařit se 3x?
Její proslovy jsou jako napsaná kniha.

389
Lady XL
Reagovat

:-D Abych to upřesnila. Fakt taky z duše nemám ráda sluníčkové akce, vyjádření. To fakt ne. Celé to kolečko mi v ten moment přišlo tak nějak směšné s těmi kecy okolo. Ale jako základ jsem brala to, že chtěli ukončit spory a říct, odteď se jede nanovo a doufejme líp. O to tam šlo. Ta omáčka okolo…, no to být nemuselo. Já bych od té trojky tehdy brala to, že by řekli, fajn jsme pro, začínáme novou etapu, ale držet se kolem ramen nemusíme… Jenže oni se úplně distancovali a co si tak vybavuji, tak to fakt pro mne vyznělo docela arogantně vůči ostatním – jakože – my vás nepotřebujem a hotovo + jako bonus ten Xenin vražedný pohled :-).
Naprosto nezpochybňuji, že Táňa s Peťou mimo svou osobní aktivitu i pracovali! A rákos je vážně jen a jen jejich zásluha. To makali jak stachanovci. Jen v poslední době se zašívají (ještě před sluhovstvím Slinty). Podle mne pod dojmem, že jeden z nich může jít do duelu, tak se šetří. I jsem dřív označovala Táňu jako jednu z mál skutečně pracujících žen na Farmě.
Svitka – jo, myslím si také, že Slinta od té doby Šmahela sleduje a snaží se ho shazovat. Klasická žárlivost. Podle mne se bude Slinta po konci Farmy divit, jak na něj Xena hodí … a bude se věnovat své rodině. U ní nejde o zamilovanost na rozdíl od něj… Ona si prostě našla zábavu, aby se tam nenudila a přes to nejede vlak :-).
Při té hádce vypadal Slinta fakt směšně. Furt odcházel, furt se vracel s rákosem v náručí… a poskakoval tam stylem „a ještě ti něco povím….“. Ani já bych se při jeho kecech pak neudržela, protože to bylo nekonečné a furt dokola. Já bych asi vzala prostě nohy na ramena a odešla.

390
Aža
Reagovat

Teta Renata si svůj týden slávy užila. Vypovídala se, pomazlila se a pochválila své dobré
skutky. Také si sama sobě udělila hlavní cenu Oskara za týden FT.
Ona se po svém snažila, to se nedá říci. Ale, co kdyby udělali nejprve své úkoly a
nakonec řezali dřevo. Na úkoly by bylo dost sil a po zbytek času a sil mohli pílit dřevo .
Asi nedokázal nikdo odhadnout, kolik dá práce dřevo. Nejdřív je skolila dřinou a
pak je litovala.

391
anonym
Reagovat

@Lady XL: Poskakovali oba dva, Šmahlík víc. Je to můj pohled, nevnucuju ani se za Pohodičku nestavím.
Vražedné pohledy Táni jsem celou dobu nevnímala, asi jsem odolnější. Někdo má oči tmavější a přímé. Ale kdo je vidí jako vražedné, jeho věc.
Poskakovali oba dva, jeden měl poskoky někdo mi vzal autíčko a druhý já ti to vrátím. Ani jeden nebyl nad věcí. Dva kohouti.
Pohodička zřejmě žárlí, co jiného, Táňa předvedla rychlou masáž, škvrnka padla, Šmahlík se to snaží okecat. Pohodička pláče a Šmahelík se snaží Táňu usměrnit. Krásná hra :-) Sakryš, že je to všechno o sexu? :-)))

392
Aža
Reagovat

Instantní farma je opravdu hustá. Kdo se v tom má vyznat. Už po dvakrát jsem zaslechla. že kdosi v debatě prohlásil, “ na těch pár dní to nemá cenu.“
Možná jsou farmáři opravdu přetíženi a proto vznikají rozbroje a únava.
Jak se dá zahustit děj do pár týdnů a pak ho vysílat tak 2 měsíce dále..?(přesně nevím).
Dřív po 5 dnech měli odpočinek, nyní jedou bez přestávky, jde o natáčecí dny.
Možná se mýlím, ale nelze si to rozumně vysvětlit, kde by vzali materiál (mimo opakovaných epizod.)
Copak nám poví nového Míša v duelu, už při loučení naznačovala, že bude překvapení.
Chystala taktiku?

393
Johana
Reagovat

Boule za ušima a zapatlaná huba od krémeše, to vše zapomenuto. Odteď se mi ve spojitosti s vysokou společenskou úrovní vybaví ranní vylejzání z husína:) Mmch, kde spaly husy?
Všechny špalky dřeva, které mají zachránit jednu farmářskou pr..l, měly tak rovný řez, že bych to tipla na motorovou pilu a vydatnou pomoc borisů.
A taky šúpolienky byly tak úžasné a propracované, že by to vyžadovalo pořádnou praxi a to ještě u člověka, který má umělecké nadání. Borisové by si měli dát pozor a nepřehánět to s balamutěním diváka.

394
Vendelinka
Reagovat

@Aža: že by před duelem potvrdila těhotenství a duel tedy tím pádem neproběhl?? ?

395
JanaH
Reagovat

@Johana: :-DDD

PS. Ty nemáš ráda kremeše? Já děsně, občas je dělám. A to bys nevěřila, jak dokážou zapatlat! :-D Odteď už se budu vždycky rozhlížet, jestli mě nevidíš… :-)))

@Vendelinka: v ukázce jsou z duelu vidět čtyři disciplíny, rozhodne asi almanach.

396
Aža
Reagovat

@JanaH: Je možno se někde podívat na tuto ukázku.
Co si pamatuji, v jedné farmě měl být souboj žen a jedna z nich podrazila tu druhou,
řekla, že s těhotnou nebojuje…. bylo to zrušeno. Ale už nevím, zda byla opravdu těhotná-
nebo jen přeháněla.

397
Aža
Reagovat

@Johana: ty jsi mě rozsvítila v hlavě.
Nedůvěřovala jsem hned těm krásný panenkám, takové jemnosti v doplncích.
Pracovalo se na nich jen chvíli…. ale co my víme, vidíme co nám ukáží.
Také ty špalky seřazené jak vojáci, i s poraženými stromy, to by musel být Bivoj.
Dominik si hodil při tom partičku karet a Hermelínek se naložil do postele.
Nezapomněl při té práci ještě udělat kapličku a na valném shromáždění tam
přednášet svou taktiku.

398
JanaH
Reagovat

@Aža: na YouTube jsou dvě upoutávky.

V osmičce (s Mircem)… Janka versus Angličanka, jiný stav se taky nekonal.

399
Jája
Reagovat

Co to zase vyplivnul za blbost: Když si založí novou rodinu, tak z ní vyčlení vlastní dceru?
Je ten chlap normální? Ne je to stopro mešuge. Holt bude mít jeho dcera novou tetu, stejně starou kamarádku a možná dalšího sourozence.

http://farma.markiza.sk/bonusy/1943300_martin-smahel-so-slzami-na-krajicku-otvoril-svoju-13-komnatu?fbclid=IwAR3L0FqkFg8KSKZda0SifN6SiyyjMCpkEKE-rhnWqrgeXpXzHIcQkptieAY

400
Jája
Reagovat

Milovník zvířat zabral husín a opeřenci spinkají venku necháni napospas divoké zvířeně. :)

401
anonym
Reagovat

Hubu od krémešů bych pochopila, ale od husinců? Říká se tomu husince?

402
JanaH
Reagovat

@Jája: viděla jsem na FB už odpoledne… ale slyšela jsem asi něco jiného a pochopila to jinak, než ty…

403
Johana
Reagovat

@JanaH: tys mi dala…odteď budu očumovat protijdoucí :))
Ty pravé krémeše, podle původní receptury, miluji, ale buď si je nosím domů, kde je poblíž sprcha, nebo předtím neprndám o své vysoké úrovni.

404
anonym
Reagovat
405
JanaH
Reagovat

@Johana: jasně, že je konzumuju jedině doma a ještě navíc bez vysoké úrovně. Tedy rukama, stejně jako husí stehno. :-D

406
anonym
Reagovat

https://www.facebook.com/MarkizaFarma/photos/a.204250382943217/2182009455167290/?type=3&theater

Tady jsou polotovary, ještě bez vlásků, čert ví, kdo jim je tam dělal.

407
Jája
Reagovat

@anonym: Bez komentáře :))
Z Fb:

Mila Dobrotka Pekne sú, až sa mi nechce veriť ze by to dokázali samé vyrobiť. Ale budeme sa tváriť ze áno, tak ako aj chlapi napilili ručnou pílou toľko dreva, čo je podľa mňa veľmi nereálne. Ale tvárme sa ze áno. 😉😳🙄

Katka Kikuška Urcite to nerobili oni ☺ kedzemjedna sa stale.machlila dalsia pravdepodobne robila vsetko mozne len nie toto a ,,svätica“ Renata zatial behala za.mišou alebo za teplošami

Asi tak :D

408
anonym
Reagovat

@Jája: Diskuzi jsem tam rychle proletěla a mám pocit, že nikdo nikomu nevěří :-)
Teploši jsou kteří dva? Dřevorubci nebo modelové? Nějak se to nedá poznat :-)

409
Jája
Reagovat

@anonym: Asi modelové, jak to kdysi o nich prohlásil Jachtař. :D

410
Jája
Reagovat

Vypadá to, že i dnes bude veselo. :) Xena nedá kafe z trhu ( somroval ten, co z balíčku z domova jen usypl pár drobků na stůl), tak za trest dostane od FT jen opečené brambory. Renátka se zdá vytočená jak med z pláství. :DDD Chtělo by ten guláš z falše a nenávisti trošku zamíchat, jinak se připálí. :DD

411
anonym
Reagovat

@Jája: Docela jim to i sekne :-)

412
anonym
Reagovat

@Jája: Už se na to těším, určitě bude Xena za nejhorší a dokonce se bude hnusně dívat :-)

413
Jája
Reagovat

Vzácná svatá matka pluku bude zcela jistě plivat jedovatou slinu, o ostatních škoda mluvit – teda psát.

Přidat komentář