Panáček v reality show

Farma X: Poslední duel

30. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

farrma

Farmářem týdne se opět stal Petr. Ten se nevyrovnal s odchodem své milenky Táni, kterou si do prvního smíšeného duelu dovolil zvolit Martin. Nenávist až za hrob, Martin si dal reparát coby sluha. A Petr ve své pomstě pokračuje, argument, že to byl právě on, kdo ji nezachránil odmítá přijmout a prvním duelantem je Šmahel. FT dal sluhům po jedné cihličce, zbytek posunul Karin. A co naši farmáři? Hleděli k zemi, báli se o vlastní zadky, kdyby opravdu chtěli, mohli Martinovi zachránit život. Jediný Milan dává alibisticky kamarádovi tři cihličky, jde jen o gesto, ničemu nepomůže. Poprvé Martin volil nejsilnější ženu, teď svůj výběr zdůvodní tak, že chce v Domě pravdy prožít hezké chvíle s Karin, se kterou si prý velmi porozuměli. Už dříve prohlásil, že vždy bude volit to lano, které mu pomůže vyšplhat z propasti. Že vypadá jako zbabělec, to nevadí, peníze nesmrdí ani celebritě a pro výhru obětuje zřejmě i zbytek důstojnosti.
Kolik mincí získá FT? Kdo se vrátí a prožije na Farmě poslední týden? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 154
1
severni vitr
Reagovat

duel masakr :D

2
BarBora
Reagovat

Ľudia, nesrandujem, Karin to vyhrala 3:2!

3
Katuska
Reagovat

Ta Kajka to dala na paradu.

4
Wally
Reagovat

@BarBora: S tím se snad počítalo. Do semifinále bez VIPáků.

5
anonym
Reagovat

@BarBora: Dívala jsem se. Tak dlouho žvanil až se užvanil. Chtěl likvidovat slabé, potom přehodnotil, že už tam nikdo slabý není, asi pro jistotu, co kdyby, nakonec si vezme holku, o které se ví, že nic moc a vyfičí, pěkný závěr.
Kdyby si vzal alespoň modela, ale Karin :-) Ani nemusel pálit ego, teď ho má někde v gatích.

6
anonym
Reagovat

@Wally: Kde se s tím počítalo? Přinejmenším Ibi a Šmahlík se tlačili co nejdál, ten druhý dokonce chtěl vyhrát.

Reagovat

Super! Další Farmu navrhuji v Mali, hospodář svatý Ibinko a moderuje Šmahel :D

8
anonym
Reagovat

@Ajda: Ibi bude zaneprázdněný truhlařením :-)

9
JanaH
Reagovat

@BarBora: tak teď už věřím i tomu, že to Karinka celé vyhraje. :-DD
Ona kamsi pošle obal od čokolády a vyhraje noťas, pošle obal od žuvačky a vyhraje kolo… Celou Farmu stráví poflakováním s pudřenkou v jedné a zrcátkem ve druhé ruce a fajfkou v hubě… a ona je schopná vyhrát Farmu. Bravo, Karin! :-DD

10
JanaH
Reagovat

Takže příští týden proběhne rychlá eliminace okopírovaná z RO.

11
Wally
Reagovat

Ale na závěr Farmy 10 padl první časový údaj. Duel byl 10.10. :DD

12
Jája
Reagovat

@BarBora: A už má svou velkou odměnu. :DDD
Kdyby tolika nemlel pantem a raději zapojil šedé buňky,mohl být zpátky na Farmě.
Místo toho nám předvedl, jak může člověk sám sebe rozložit na molekuly. Jeden nezdar na začátku a jak postupovaly disciplíny byl psychicky víc a víc blíže dnu a Karin musel neustále bodově dohánět.

13
Lady XL
Reagovat

Ať žije scénář… Ve Farmě se může vše, i dát úlohu (puzzle), co už jeden soutěžící skládal.

14
BarBora
Reagovat

@anonym:
Neverila som, že Karin vo valčekoch zvíťazí, u Šmahela to boli skôr nervy. Ale Almanach a jabĺčka boli len na tesno pre Šmahela, mohlo to byť pokojne aj 3:0. Keby nebol baba, mohol tam ešte byť. A aj keby vypadol s mužom, nebolo by to také ponižujúce, sám si vybral. Krasorečnenie mu bolo v dueli s Karin na nič. Ešte po príchode to bol „veľký“ Šmahel, po prvej prehratej disciplíne začal padať ako kameň. Karin sa pri valčekoch triasli ruky, naozaj som neverila, že ho tromfne.

15
anonym
Reagovat

@BarBora: Šmahlík nevydržel psychicky, byl rozložený už na Farmě při výběru Karin a už vůbec mu nepomohlo, že ho ostatní nepodrželi cihličkama. Kdyby to měl v hlavě srovnaný a byl v klidu tak by si přece neklekal před Petrem, nežvanil neskutečné blbosti, řeči z nouze, ztrapňoval se. Prostě nezvládl sám sebe. Ale jak se říká kdo chce kam …

16
BarBora
Reagovat

@anonym:
To, čo predvádzal včera bolo strašné, dochádzala mi trpezlivosť to počúvať a pozerať. On má nejaký problém s ľuďmi, po zlúčení oboch skupín začal od nich bočiť ako sa len dalo, samozrejme, že na vine boli všetci, len on nie.

Karin mala navrch hlavne psychicky, chichichi chachacha a..tu ho máš!

17
BarBora
Reagovat

@Jája:
Videla som to rovnako. Chcel mať istotu postupu, neveril, že s ňou prehrá, zradila psychika. Bojovať so ženou má aj svoje záludnosti, hlavne keď v disciplínach nie je zakuklená výhoda fyzickej zdatnosti a nedalo sa prižmúriť oči nad nedodržaním pravidiel.

18
anonym
Reagovat

@BarBora: On se nedal poslouchat hned ze začátku, ale pořád jsem čekala zlom a trochu normálnosti, opak se stal pravdou.
Jemu začalo v hlavě vyhrávat, příklad, jak dokážou lidi zblbnout z peněz, které ještě ani neviděli :-D

19
Svitka
Reagovat

Duel jsem ještě neviděla (až v pondělí), těšila jsem se aspoň na diskusi, ať vím, co mě čeká a co tu máme? Nějaký Orgoj Chorchoj se nám sem nasáčkoval.
Ajdo, sím, sím, zasáhneš?

20
Svitka
Reagovat

Ajdo, díky, nějak jsme se minuly.

21
JanaH
Reagovat

@Svitka: co tě čeká… inu, jak to kulantně napsat? :-)) Festival trapnosti.

22
Johana
Reagovat

@Svitka: proč až tak tvrdě? Nečetla jsem nic, kvůli čemu by bylo potřeba do diskuze zasahovat zvrchu.
Diskutéři mají pravdu, postupné psychické rozkládání Šmahela bylo očividné a to jeden nemusí být ani odborník. Prostě obyčejný člověk, který zoufale potřebuje peníze, ale celou dobu si hraje na něco víc.

23
Jája
Reagovat

@Johana: Svitka reagovala na nějakého blázna, který nám tady v ruštině hodil dvě reklamy. :))

24
Aža
Reagovat

@Lady XL: “ Bolšoj těater…..“

25
Svitka
Reagovat

@Johana: 22 Dnes ráno, cca v 6.30 a pak ještě 2x jsem koukla na Panáčka a byly tam na konci 2 příspěvky mimo mísu, tedy mimo diskusi k farmě. A co bylo takhle po ránu (jinak velmi pěkném, zasněženém) šokking, že byly psány azbukou. Jelikož jsem z generace, která měla ruštinu povinně napříč celým studiem, trochu jsem porozuměla, oč jde. Proto prosík na Ajdu. Farmě se budu věnovat v pondělí.

26
ivanecka
Reagovat

Na facebooku Farmy jde jeden hlas,že Šmahel duel pustil Karin,po domluvě s režií.Co myslíte?

27
Johana
Reagovat

@Svitka: @Jája: tak to se omlouvám za nepochopení, o víkendu ráda přispím:)

28
Ajda
Reagovat

@Svitka: Spamy mají stopku, ale občas proklouznou potvory ven. Kdyby jen azbuka, to tam jsou i v čínštině. Když vidím, likviduju jako krtka 😂

29
JanaH
Reagovat

@ivanecka: Šmahlík je fitnessák, ne herec s ambicemi na Oskara. Mně jeho nervy na pochodu celý duel a následné zklamání připadaly věrohodné a nikoli zahrané.
No ale jak jinak by si měly fanynky Šmahelovky zdůvodnit jeho šoking vypadnutí než puštěním duelu, že?
Otázkou jsou samotné disciplíny. Takové jakoby o ničem, nuda bez nápadu.
Dvě mi přišly šité na míru Karin – přebírání a puzzle, dvě Šmahlíkovi – házení a válečky.

30
Jája
Reagovat

@Johana: Omlouvat se nemusíš, ono když je vymazáno OT a reakce zůstane vypadá to divně. Už se mi taky několikrát stalo, že jsem nevěděla která bije. :))

31
Jája
Reagovat

@JanaH: V tom házení se taky moc nepředvedl. Z 15 jablek jeden zásah?
Borisům chybí na duely kreativita. Je to opravdu ale opravdu velice nezajímavé, když nějakou disciplinu ( velice nenákladnou a na přípravu nenáročnou) vidíš už po čtvrté, do toho se Evelyn nenaučila pořádně moderovat – zvláště je to vidět u vědomostního duelu (možná je to vina střihu?), kdy zařve „máš to správne“ a my absolutně netušíme co má správně.

32
JanaH
Reagovat

@Jája: no ono taky trefit se jabkem z nevím kolika metrů hodem přes plot není jen tak. Si to zkus. :-) Takže považuju za úspěch aspoň jeden zásah. Zajímavější by bylo, kdyby tím plotem mohli prostrčit ruku a házet tak, možná by i tref bylo víc (hodem zespodu).
Přebírání hrachu a puzzle jsou disciplíny pro děcka… o ničem, almanach je povinný (od jisté doby, bo si ho málokdo vybral). Tím pádem zbyla jediná zajímavá disciplína a i ta je ještě půjčená od Robinsonů.

33
BarBora
Reagovat

Puzzle som videla skladať len Petra s Táňou proti Dade s Líviou. Ale nevidela som všetky časti, tak mi to mohlo uniknúť.
Výdrž by v zmiešaných disciplínach nemala byť, aspoň podľa mňa, tam mala Karin skôr šťastie. Ale inak v každej disciplíne mala aj žena šancu. Strúhať 5 veľkých hláv kapusty by som nevyhrala ani proti menej zdatnému mužovi ako je Šmahel. Ale vo včerajších disciplínach kľudne, až na valčeky, ale aj tam možno áno😀

34
JanaH
Reagovat

@BarBora: snad to po meganudném týdnu dostane v pondělí aspoň trochu grády. Jeden vypadlík denně+šupina… bude nabídka prašulí, aby mohli být ve finále dva?
PS. Válečky půjčené od Robinsonů, ale vykradené ze Survivora, invence fakt nula bodů.

35
BarBora
Reagovat

@ivanecka:
Ani náhodou. Keby jej to chcel dať, najskôr vyhrá a potom jej veľkoryso daruje život. Aj celý priebeh duelu, aj prejavy na farme svedčili o niečom inom.
Mal vziať Miša, alebo Milana, tam mal veľkú šancu a tí mi vadili ešte viac ako on. Až na ten výber spoluduelanta.

36
Aža
Reagovat

@Aža: LABUTÍ JEZERO .

37
JanaH
Reagovat

@Aža: jsi taková stručná poslední dobou. :-)

38
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Celá táto Farma je len čudnou zmeskou všetkého možného. Úplne zbytočné „celebritky“, boje o imunitu, tehličky to nakoniec úplne zdegradovali, aj s možnosťou brať kohokoľvek. Vždy nakoniec prichádzali vypadnutí, čo bolo zaujímavé a rozvírilo to hladinu, namiesto toho opäť len už stý x nejaké úlohy. Príliš to prekombinovali. Viac sa mi páčili pôvodné Farmy, malo to fazónu, dalo sa o niečo oprieť a tak aj naozaj taktizovať. Niečo nové mohli vniesť, ale určite nemali rezignovať na dodržiavanie pravidiel. Veď tam si robil každý čo chcel.
Uvidíme, čo budúci týždeň prinesie, snáď aspoň viac srandy a menej prednášok. Ak sa do finále dostanú Milan s Dominikom, nuda…už sú dohovorení.

39
Johana
Reagovat

Ví někdo, jestli bude finále farmy vysíláno live, jak bylo dobrým zvykem, nebo už i to je předtočené?

40
BarBora
Reagovat

@Johana:
Bude to naživo, myslím, že spomínali 7.12.

41
Aža
Reagovat

@JanaH: Dráma….. Bíla labut a černý labuták.

42
Jája
Reagovat

@Aža: Ty nám dnes tu myšlenku nějak dávkuješ. :))

43
Olga
Reagovat

Porad nad tim musim premyslet.Vsichni maji Smahela za inteligenta,ale to co predvedl vcera to bylo otresne.U mne velka ostuda takto se zhodit.Bylo mu to potreba?Ten plac mi uz prisel nad ramec.Kladu si otazku-Hral?-nebo je takovy slaboch?Mam to 50 na50.

44
Johana
Reagovat

@Olga: ty slzy v hlase při psaní dopisu na rozloučenou by tak přesvědčivě nezahrál ani dokonalý Dustin Hoffman. Když někdo něco chce tak urputně, jak on tu výhru, většinou to nevyjde a zklamání je pak o to větší. Na něm bylo tak od půlky farmy jasně vidět, že se za výhrou dere jak osel za mrkví a to bylo to, co mi na něm nejvíc vadilo.

@BarBora: takže myslíš, že ty články o vítězství Karin jsou jen kachny, když finále bude naživo?

45
Aža
Reagovat

@Olga: Nejprve přesvědč nás o své inteligenci,
pak posuzuj druhé.

46
BarBora
Reagovat

@Johana:
Že už Farmu vyhrala, tomu neverím. Ale vo finále byť môže. Už som ochotná aj uveriť, že nás všetkých, aj farmárov, celý čas ťahala za nos. Ak by nabehli vyradení, tí by ju sotva pustili ďalej. Uvidíme, ako bude prebiehať vyraďovanie, aké budú disciplíny.

47
BarBora
Reagovat

@Aža:
Napíš svoj pohľad na vec, svoje postrehy, prečo útočíš? Veď Oľga nie je hráčka na Farme.

48
Olga
Reagovat

AZA-nevedela jsem ze podminkou napsani sveho nazoru na panackovi je dokazovani me inteligence.Omlouvam se uz sem psat nebudu.Rada jsem si tu cetla ,ale letos mi to prijde ze vam jde o vyhnani co nejvice pisatelu.Amen.

49
Aža
Reagovat

@BarBora: To není útok, jen se mi nelíbí, jak někdo
bez znalosti člověka, jen na základě vybraných (líbivých) momentů od režie, potopí
a odsoudí osobnost kohokoli.
To vše už je dávno ukončené, i farmáři se diví jak jim pokroutili život a práci na farmě,
co se o sobě dozvídají….. A my je tady budeme také přebírat a odsuzovat?

50
Jája
Reagovat

@Aža: A proč ne? Vlezli tam? Vlezli. Zhovadili se? Zhovadili. Jeden více, druhý méně. Probíráme, posuzujeme a odsuzujeme je každou Farmu. Proč najednou tahle má být výjímka?
A já už se těším na pondělí. Konečně bez psychohovorů Adonise a jeho dětsky uražených nálad. :D

51
Jája
Reagovat

@Aža: A jestli držíš státní smutek ještě neznamená, že máš vrčet na ostatní. :DDD

52
Jája
Reagovat

Šmahelovo vyjádření k duelu – dole pod článkem:

https://hitky.sk/smahel-mal-karin-pustit-duel-teraz-priznal-znicujucu-pravdu/

53
BarBora
Reagovat

@Aža:
My môžeme reagovať len na to, čo vidíme a počujeme. Že je to zostrihané vieme od F1. Že nám naservírujú aj scénky na pokyn réžie, tiež vieme už dávno. Ale neverím, že im dajú naučiť sa presný scenár a ten verklíkujú. Sú tam za seba, predvedú sa, vedia, že je to šou a že budú prepieraní. Ibi chcel, aby nám dávali jeho prednášky o Afrike a nie len chvíľkové úlety, Šuvadová bola sklamaná, že sa viac venovali jej kuchárskemu umeniu, než traktátom o vesmíre, atď. Aj tak boli najviac prieperaní Táňa, Peter a Miša, nakoniec to oni asi vzali najviac športovo a nikto nevravel, že veď ich osobne nepoznáme.
A čo na seba nakydali pred kamerou, tiež o nich niečo hovorí. Renátka s Milanom v tom boli preborníci.

54
anonym
Reagovat

Pro Ažu: neber tuhle hru tak moc vážně. Je to jen zábavná RS a nějaký Adonis není jediný na světě.
Odsírají to do jednoho všichni, zkus kopat za Milouše, třeba se ti odleví.

55
Aža
Reagovat

@Jája: Nedržím smutek, peču vánočku, testovací
a na vánoce se teprve uvidí kolik jich bude třeba. Já mám starost vybrat to dobré
droždí, nebot to „moje“ už není i mání… Stále je více a více jich potřeba, rodina se
rozrůstá. Hezký večer děvčata a hurá na Star Dance….

56
Fixa
Reagovat

@Aža: /45/ tato invektiva byla naprosto nevhodná!!!!!

57
anonym
Reagovat

@Aža: Peč, možná tahle činnost bude lepší, než sledovat inteligenci diskutujících. Čert ví, jak by si dopadla zrovna ty.

58
Lydye
Reagovat

Pro Jája, BarBora, anonym — Myslím si, že dobře víte co zde roztáčíte na pisatelky jiného názoru než je ten váš. Nikdy v minulých řadách jsem toto nezažila a cítila jsem se při diskuzích velmi dobře. Jde o to, pokud někdo napíše opak vašeho názoru, je bezva druhá reakce, ale proč ten urážlivý závěr? Vždy se sesypete jako vosy a ke konci svého článku si do pisatelky píchnete, aby věděla jak má špatný názor, to je to co odrazuje k další diskuzi zde a znechuceně odchází, nemá zapotřebí nechat se urážet, však si přečtěte své poslední věty ve svých článcích nyní. Kritika dobrá, souhlasím, máte na to právo, jako každý jiný, ale proč to nechutné zakončení? Nakonec zde zůstávají psát pisatelé se stejným či podobným názorem a já vám to ze srdce přeji. Už jste pochopili proč jiní odchází?

59
Ajda
Reagovat

@Aža: Diskuse je k vyjádření jakýchkoli názorů na aktéry i samotnou RS, pokud nejsou vulgární.
Osobní útoky sem nepatří, tak to respektujte.

60
Ajda
Reagovat

@Lydye: Osobní třenice jsou u každé Farmy, letos mi to přijde ještě slabý odvar. Ale srovnat se musíte sami mezi sebou, je to pořád dokola.

61
Johana
Reagovat

@Lydye: přečtěte si ještě jednou příspěvek 45, kterým to začalo.
Proč radši nepsat rozumné oponující argumenty, ale rovnou obvinit diskutérky z nedostatku inteligence a roztáčení honu na čarodějnice…protože když lidem schází argumenty, přechází do útoku.

62
anonym
Reagovat

@Lydye: Moc dobře vím, proč druzí odchází. A vím to dost dobře.
Nemám pocit, že se složím ze sledování inteligence druhých diskutujících.
Každý jsme jiný a každý z nás si může napsat svůj názor a ne se podřizovat druhým.
Konkrétně: Ažu nikdo neurážel, opak jest pravdou. Nemůže se divit, že se jí tohle trošičku vrátí, ale jen trošičku.
A protože jsme každý jiný, tak stejně jiný je i názor na lidi na Farmě. Je to něco špatného? Nebo se mají diskutující semknout a fňukat nad odchodem jednoho z hráčů. který je oblíbencem? Že tohle vážně nemyslíš? :-DD
Závěr: Z Adonise se na zadek neposadím, ale čekám, že ostatní teď začnou fandit Karin a setsakra, zkuste proti ní napsat něco negativního :-DD
Záměrně píšu jmenovitě, protože tohle je jmenovité. Kdyby se drbalo o jiném, je klid. Adonis je chráněný …

63
anonym
Reagovat

Bych nečekala, že bude tolik rozruchu kolem svalů, co chtěl, to má. Snad pohoda, ne?

64
Wally
Reagovat

Taky si myslím, že to bylo domluveno s produkcí. Proto takové lehké úkoly. Šmahel si chtěl asi nechat vítězství v almanachu, ale nikdo nepředpokládal jak Karin projede jablka. Takže ty válečky vzdal, aby jí to náhodou nespadlo dřív. :DD

65
BarBora
Reagovat

@Lydye:
Nie je to 1.-ý x, keď si diskusiu k téme obrátila proti diskutérom. Na otázku neodpovieš, len po nejakom čase priletíš opäť pichnúť do diskutujúcich, ktorých názor ti nie je povôli, k tēme zas nič…

66
anonym
Reagovat

Kristepane, chtěla Vyšší úroveň přebírat čočku? Přebíral. Dobrovolně odmítl přetahování lanem :-) Že se nepodařilo je pech :-) Za tohle inteligence diskutérů fakt nemůže.

67
Johana
Reagovat

@anonym: :-DDD teď jsi mě přímo rozchechtala

68
Jája
Reagovat

No, že si mně občas někdo či nějaký náhodný kolemjdoucí vezme do prstů, ať mu slouží. A já aspoň vím, že nedatluju jen tak do větru. A že se při tom někdo zvlní či napění, aspoň tak zjistí, že žije a ne jen tak vegetí. :DDD

69
Svitka
Reagovat

Tak náš Janko Múdrý domudroval. Škoda, přála jsem mu, aby se dostal do posledního týdne. Urputná vůle a snaha vyhrát mu totálně svázaly ruce a stres není dobrý pomocník.
I když špatně snáší prohry, při odchodu, byť slzavém, si zachoval fazónu, přiznal selhání a odešel se ctí.
Hlava mi nebrala duelové úkoly. Myslím, že Narkóza si zahrála na osud.

Po volbě 2.duelanta Miňo očividně pookřál. Udivem mi vyskočilo obočí nahoru, když se po návratu z trhu, ujal vedení a pronesl řeč mým národům i s přípitkem. Z dalšího vyplynulo, že má pocit, že když se sám nepochválí, nikdo to za něj neudělá.

Michal mi vadí čím dál víc. Měl by se stydět za způsob, jakým se dostal tam, kde je a především mlčet. Ne prohlašovat, že si to fakt s těmi ostatními zaslouží.

Vypadá to, že vypadlíci nepřijedou. Aspoň si při hlasování nebudou moct vyřizovat účty. Škoda, Miška nedoveze vyšitý ubrus :))

70
iv
Reagovat

Dívala jsem se, co je na internetu o Šmahelovi – mj. víťaz „Muž roka“ 2008. Oslavné reakce a komplimenty k účasti na Farmě si jistě rád přečte. K opakovaným názorům, že skončil, neb to režie přikázala a do finále žádná celebrita nebyla plánována: Borisům bychom tentokrát křivdili nebo ne? Smysl mi to nedává, Š. by jim zajistil jistě vyšší sledovanost finále než např. Karin s Renatou…

71
Svitka
Reagovat

@iv: Má to logiku, ale špetka pochybností ve mně přece jen zůstává.

72
BarBora
Reagovat

@iv:
Toto sa šíri na FB, presne tam, kde plne schvaľovali jeho výber, lebo veď ide o 75 000€, je to dovolenē a nebudú fyzické disciplíny. Teraz sa hnevajú, že to tak aj bolo. Na 95% som presvedčená, že keby si vzal Miša, je späť, podobne aj v prípade Milana. Hľadajú vinu kade tade, len nie tam, kde je.

73
Johana
Reagovat

Na FB se ví o puštění duelu ve prospěch Karin, akorát Šmahelovi to nikdo neřekl:)

https://www.youtube.com/watch?v=FWsRwLcRWK4

74
anonym
Reagovat

Na FB se vždycky všechno ví naprosto přesně.
Chtěl si zachránit zadek a nedomyslel, že nebude chytat ty svoje rybky. Měl si vybrat chlapa, mohl ukázat sílu, kterou ovšem nemá, ať se nediví, že dostal skládat puzzle.
Kámoš instalatér si medí, jak se Šmahlíkem hezky vypekl :-)

75
BarBora
Reagovat

@anonym:
On je pohybovo nadaný, vie kedy trhnúť, povoliť, pritlačiť,… veď Milana zhodil z tej lavičky skoro len pár poskokmi😁.
Videla som sa ho preťahovať na Boyarde, vyhral to práve tým. Miša by dal v pohode, si myslím.

76
anonym
Reagovat

@BarBora: Milan spadl sám, sotva se držel na nohách, pupek ho stáhl.
Vzhledem ke vzdělání Adonise o jeho pohybových kvalitách nepochybuju, bylo by smutné, kdyby je neměl.

77
BarBora
Reagovat

@anonym:
Veď práve, Milan začal padať po tých poskokoch, lavička sa trochu rozhúpala a už to jelo…. už mu dal len takú jemnú ranku z milosti.

78
Johana
Reagovat

Myslím, že teprve tento týden si užijeme nesmírné kreativity borisů, kterým bylo zatěžko domyslet úkoly a stanovit jasná pravidla. Po třech prutech, nebo po jednom, jedno je, hlavně, že visí ve vzduchu.
Šupinku si může Mišo šoupnout o štědrém večeru pod talíř. Třeba mu přinese bohatství a hojnost později, když už na farmě prd.

79
BarBora
Reagovat

Vypadáva Mišo a takým mišovským spôsobom. „Nevšimol“ si, že tam má ešte 4 prúty a keď videl, že Peter končí, rýchlo zareval, že on má a skúšal, či mu to prejde. Na môj dušu, keď sa po ne zohýňal, čakala som, že ich hodí pred Petra😂.
Ale aj Peter to s tou pohodičkou preháňa, v boji o zotrvanie sa vybavuje s Karin a zabúda, že mužský mozog robiť súčasne 2 činnosti akosi nie dobre zvláda. A že vraj stačí si sledovať Miša a kľudne môže byť aj predposledný…😂

Systém je taký, že najskôr dostanú úlohu, ktorá je vlastne vstupenkou do vyraďovacieho kola, tú musia splniť, inak vypadávajú. Dnes robili hrudku syra, zajtra musí mať každý urobené 3 trdeľníky a moc sa im nedarí, rozpadávajú sa. Hrudky urobil každý, tak išli všetci splietať rohože. Zajtra to vyzerá na nejaký beh.

Dnes, pri hrudke syra, najviac nervačili Milan s Dominikom. Renátka na každého kašlala a mala ju urobenú ako prvá, aj rohož.

Šmahel z ich vyznaní musí mať bordel v hlave, vlastne ten bordel majú oni, Milánko a Renátka, aj veľký kamarát Miško, keby boli radšej ticho.
Oheň nezaložili, ale dostali sirky, inak by boli v …..

Už sa netaktizuje, len kvakotajú na kameru, inak je to už viac pracovnē.
Kto vypadne, zostáva na farme a pomáha pri bežných prácach a vraj ešte bude mať svoj význam. Možno nejaká náhrada neprišlých farmárov, ale to je len môj odhad.

80
Jája
Reagovat

@Johana: Když už má šupinku na dvě věci – na nic a na houno, muže ji použít jako druhý hlas na postrčení někoho blíže k finále.

@BarBora: Taky mám ten pocit, že zůstávající budou mít hlasovací právo pro výběr do finále, protože po čtyřech dnech vyřazování zůstanou ještě tři farmáři.

81
Jája
Reagovat

A teď si zahrajeme na Jarmilu Kratochvílovou, ta trénovala s pneumatikami a farmáři poběží s těžkými sudy. Perfektní disciplina pro ulhanou vzácnou ženu a cupitající Marfušku. Což mi připomíná hlášku: Pozrite, Kefalín a beží. :DDD Která z těch dvou doběhne jako první?

https://www.youtube.com/watch?v=EXHAfx_xrmc

82
Svitka
Reagovat

Tentokrát si Boží Mlýny pospíšily. Mišo dochytračil a vyletěl jen pár hodin po Martinovi.
Pokud Borisi neodkloní pravidla, šupinka mu určitě něco přinese, možná bolestné za ramínko či zoubek nebo aspoň cenu útěchy.
Zatím to vypadá, že jim doklaplo, že při špeciálnej úlohe se vyplatí spolupracovat.
Renatka bodovala, ale je evidentně volaaká zmatená.
Velký taktik nijak v pletení rohoží neoslnil.
Nastavený systém vyhazovů jim bude dávkovat nervozitu po kapkách. Bohužel, siláci jako Domčo a Miňo si na to budou muset rychle zvyknout, že ne vždy jde o svaly a výdrž. Už, už jsem měla o Dominika strach, že mu při jeho rutinní práci na sýru nervozita sváže ruce.

Ve finálovém týdnu nenápadně a plynule přešli do smíšených soubojů a už nevadí, že např. Miňo bojuje s Dadou, Karin apod. Takže Martin si nemusí vyčítat, že si vzal do duelu ženy.

K ukázce s barely – předpokládám, že každý bude vážit individuálně v poměru k váze hráčů (viz barely nebo co to drželi nad hlavou v duelu MiklaX Michal). Protože, pokud by měly vážit všechny stejně, byl by to pro „slabé ženy“ masakr.

83
dejna
Reagovat

Konečně jsem viděla, jak se tváří Miňo, když mu doutná koudel u zadele. :D A i když proti němu ani Dominikovi nic nemám, jsem ráda, že oběma došlo, že svaly jim můžou být i k ničemu. I jejich předčasné taktizování. :D
Docela bych si přála, aby jim nějaký ten trdelník chyběl. Jak by se řešilo jejich kolektivní plnění individuálních úlohy? :)
Tipuji, že vypadlíci budou tvořit porotu (jako v Survivorovi).

84
anonym
Reagovat

Ztrácím kontakt s Renatou, blbne víc než jindy.
Psychika je prevít, odolnější vyhrajou, ti méně odolní jsou zmatení jako sáňky v létě. Karin se drží a jako jedna z prvních pochopila, že stresy musí stranou.

Kačer Donald mi udělal radost, jedna, nebo dvě, nikdo nehovoril kolko, oni po dvoch, ja po jednej :-D a ještě podváděl, inštalatér. Kačerovi je podobný čím dál víc, ještě měsíc na farmě a byl by jasný.

85
BarBora
Reagovat

@Svitka:
To by Renátka musela mať asi 2.-ý najťažší sud, ak nie úplne najťažší😊. A aj keď by som jej takú poctu dopriala, nebolo by to fér. Asi ich budú mať ženy trochu ľahšie.

@Jája:
Na tie dve som zvedavá, len o Renátu mám aj trochu strach, ona je schopná si aj sanitku nechať zavolať, ale bude utekať, trebárs aj s jazykom na bruchu.
Karin, tá snáď aspoň chvíľu bude ticho, ale možno ani nie, bubkóó.. Na jej beh so sudom za pätami som zvedavá, očakávam zážitok.

86
Jája
Reagovat

@BarBora: Joj to bude cupity cup a dupity dup. :DDD Teď dokonce na chviličku zalituji, že neuvidíme běžet Modela, ale aspoň borisovci ušetří za rychlou nebo dokonce za vrtulník. :D

87
BarBora
Reagovat

@anonym:
Čo ona stvára už nie je ani faloš, ale nejaká choroba asi. U Milana mám aspoň pocit, že si je vedomý svojej podvraťáckej činnosti a falošnosti, ale ona je akoby bez pamäťe.
Bez mihnutia oka klame aj vtedy, keď jej musí byť jasné odhalenie a snaží sa to zvrátiť úskokmi. Názory mení behom okamihu, opäť suverénne a tiež jej musí byť jasné, že je to na kamere a bude odhalená. Scénka pri kríži za návrat Šmahela bol jej vrchol, to už asi neprekoná. No, pri nej človek nikdy nevie, jej repertoár je omračujúci.

88
Jája
Reagovat

@BarBora: Teda tu scénku vydýchávám dodnes. Něco takového aby jeden pohledal. :D S ní musí být v kostele sranda, když se rozjede i zvony na cestě do Říma se okamžitě vracejí. :DD

89
anonym
Reagovat

@BarBora: Psychiatrická pacientka. Na sudy se těším, jen aby si neublížila, bylo by po srandě :-D
Celkově jsou tam mimo. Začíná jim slušně hrabat a jak strašně mi leze na nervy Dáda, je horší než máma, její napááápkala se nedá poslouchat. Finále Dáda a Karin :-)

90
Wally
Reagovat

Sem sfiňsky hlásím, že Renata dělá Farmě pá pá. :DD

91
Jája
Reagovat

A velké překvapení, Marfuša byla v cíli první. No to mě pos.er. :DD Vzácná to žena po hysterickém záchvatu už jede intriky a doporučuje, koho potlačit do finále. Fuj, ta je jedovatá jak štír. :((

92
Jája
Reagovat

Evelyn mě neskutečně sejří – řádný výklad pravidel soutěže jí nic neříká, farmáři se musí ptát jestli v cíli oni nebo sudy, ona se ptá soutěžících „kdo byl poslední?“ a pak vyhlásí výsledek: Podle kamery je poslední Renátka. Tohleto nemehlo je na vraždu.

93
Wally
Reagovat

@Jája: S Evelyn souhlasím.Ale ono to bude asi špatným okysličením mozku. Ona je tak stažená, že u ní je hypoxie.

Zbývajícím dochází, že musí být milí na vypadlíky. :DD Hlavně, aby vypadlíci pochopili otázky a správně dávali šupiny.

94
BarBora
Reagovat

Čo vám poviem, kto vyhral beh? Cup cup Karin!😂 Tá si z nás teda urobila somárov! Ibaže ja sa smejem, ale Renátku, Milana a Dominika to fajnovo frustruje. Už zase majú hlavy v kope a pekne po starom si vylievajú žlče. Karin s Dadou a Petrom zatiaľ ukuli nože, ich ďalšiu úlohu na zajtra. Len som kukala ako to Karine ide, ešte si pamätám to chcípátko, čo sotva 2 minúty dokázali dúchať plameň😁. Ale zamotáva ďalej, Renáta, že je ako kozliatko a Karinka – iááá…

Už len zajtra bude eliminácia a potom semifinále.

Milanovi riadne tečú nervy, Renátke napriek preplakanému dňu energia na jedy ešte zostala, zvlášť proti Karin. Milan má v zuboch všetky ženy, dnes najviac prepieral Dadu, po eliminácii Karin, sú naozaj v šoku z nej a spytujú svedomie, že je to aj ich vina, kam až s púdrom došla.

95
Johana
Reagovat

@Wally: tys na to kápla:) Já si říkala, proč se všechny duely odehrávají venku a proč ta Evelyn nejde dovnitř okouknout ty hrudky a trdelníky…ona musí být na čerstvém vzduchu, než se rozšněruje.
Zatím vypadávají podle mého přání, ještě Dadka ven a pak už mi bude zhruba jedno, kdo to vyhraje.

96
BarBora
Reagovat

@Jája:
Tie pravidlá má možno na svedomí réžia, nechávajú si otvorené vrátka pre možnosť zásahu do výsledkov. Ale Evelíne takéto strohé moderovanie nesedí. Keby zmenili štýl, trošku uvoľnenejšie, ale je to po starom, aj z nej tam robia primadonu a kostymérka sa asi mstí Evelýne za Kvetku. No a „ahojte farmári, ako sa máte“ je už proslulé. No, moc jej to nejde.

97
Ajda
Reagovat

Renča ke Karin: „Ty si kozliatko!“ Karin: ! Iáááá!“ Výstižné :D

98
anonym
Reagovat

Karin není žádná líná Marfuša, ale pracovitá a skromná Nastěnka. Celou dobbu skrývala pracovitost a zručnost, mátla soupeře :-)

99
Svitka
Reagovat

OK, že Renča vyfičela. Pravda je, že v této soutěži neměla šanci proti dvou holkám, dvakrát mladším a pohyblivějším a teď už začínám věřit, že i silnějším. Karin navíc má čapí nohy, takže za jeden její krok vydají minimálně dva Renčiny.
Ale ani po vypadnutí se neobešla bez plivání žluči. Tak moc chce, aby ji chlapi pomstili. Fujtajksl.

Radio Karin bavilo, vypočítáváním náhradních dílů, které po návratu z farmy spotřebuje a jak se těší, až vezme žiletku do ruky a oholí si celé tělo, Juchúúú!!

Výkon Evelínky bída a utrpení. Zcela souhlasím s Jájou – viz 92.
Doufala jsem, že se postupně otrká a díl od dílu se bude zlepšovat. Omyl, setrvává na několika zoufalých slovních spojeních, občas přidá citoslovce. Jestli ji Narkóza chce dál zaměstnávat jako moderátorku, měla by jí zaplatit kurz rétoriky a hlasového poradce (ten pištivý hlásek není moc příjemný).

Už vím, proč Taktik Petr by si ženu do duelu nezobral. Nejspíš by ho projel. Předevčírem skončil až za ženami a dnes se taky nevytáh. Karin ho převálcovala s přehledem a před Dadou taky žádný extra náskok neměl.

100
anonym
Reagovat

@Svitka:
Sudy byly docela těsné, velké rozdíly nebyly, předpokládám, že baby je měly prázdné. Kdyby byla zátěž stejná vypadalo by to jinak.

Že by byl Petr nějaký velký taktik se mi nezdá. Se Šmahlíkem žádnou taktiku nepředvedl, šel po něm cíleně jako po uzeném jen proto, že vyhodil Táňu. Jinak by ho v pohodičce nechal na farmě dožít. Z nějaké taktiky bych ho nepodezřívala.

Renata měla vyfičet už dávno, ještě Dáda a budu víc spokojená :-)

Co se týká Evelyn svatá pravda, ani obraz ani zvuk. A to se mi z počátku dost zamlouvala. Tragedie je její oblečení, Narvaná bundička, krátká sukýnka, jednou, jak byla celá v černém se sukničkou rozevlátou těsně pod zadek vypadala jakoby si odskočila od tyče. Hezká ženská a dokáže se neskutečně zřídit.

101
Svitka
Reagovat

@anonym: Omlouvám se. Včera i dnes jsem výraz TAKTIK měla dát do uvozovek jako ironii pro činnost jíž se Petr rád věnoval na farmě. Když na kameru komentoval svoje techtle a především mechtle s Xenou, přece říkal, že vše je jenom taktika:))

102
anonym
Reagovat

@Svitka: Jak říká sexu pod paplonom taktika, tak hej, byla to taktika :-D Já jak nevidím závorky, beru všechno vážně, ani velké začáteční písmeno mě netrklo :-)

104
BarBora
Reagovat

@Svitka:
Vraj sa Renáte priznal, že sa do Táni zaľúbil, aj v nejakej diskusii bolo spomenuté, že ich videli v spolu v obchoďáku a na nejaké nevinné „taktizovanie“ to nevyzeralo. Úplne najviac sa mi páčil Renátin proslov, že on by si zaslúžil niečo lepšie ako Táňu a z výrazu jej tváre sa dalo prečítať, koho tým myslí😊.

Budem si musieť ešte raz ten beh pozrieť, bolo to rýchle a nejak som sa v tom neorientovala, ale Karin dala dolu aj D+M a nie len v behu, tých to poriadne zložilo. Nakoniec to bol zážitok, len iný, než som čakala😀

105
iv
Reagovat

Na slovenské Wikipédii je u „Farmy“ uvedené jméno už i dnešní vyřazené osoby…

106
BarBora
Reagovat

@iv:
Ak by to bola pravda, som veľmi zvedavá na ďalšiu tvorivú „debatu“ géniov na FB.

107
Jája
Reagovat

@iv: Jejda, vzácná žena bude mít dnes orgasmus. :DDD

108
BarBora
Reagovat

@Jája:
Hneď sa jej vylepší nálada a môže začať Karinku opäť chváliť. Ale najskôr jej prejaví svoju úprimnú účasť, na to je ona veľmi vnímavá…aj na mólo s ňou pôjde😀 a prestane konečne nariekať.

109
Mirek
Reagovat

koukal jsem se na slovenskou wikipedii a je tam připravené okénko na 11.sérii Farmy a měla by začít v roce 2019, nevíte o tom někdo něco

110
Jája
Reagovat

A dnes se bude vyvařovat zřejmě ve velkém – rybárska kapustnica. Přijdou hosté: hospodár Martin, Evelyn ve šněrovačce (aspoň toho moc nesní :D ) a ještě někdo. Tak mě lechtá nosánek – budou to vypadlíci na šupinkovou eliminaci? Intriky a pomluvy pojedou ve velkém a vzácná žena bude mít orgie a další orgasmus z olizování, lží aj.

111
Jája
Reagovat

@BarBora: @iv:
OT
Narkóza si z nás dělá srandu :D :D :D Změna vypadlíka, takže teď můžeme začít typovat – jednička nebo dvojka?

112
anonym
Reagovat

Jestli bude mít Renátka orgáčik nevím, ale na slovenské Wiki je třetí jméno vyřazeného momentálně Dominik. Karin se nějak vytratila, zřejmě se někde stala chyba :-)

113
dejna
Reagovat

Teď je na Wiki místo Karin Dominik. :D Za 5 minut tam bude nespíš Miňo. ;)

114
dejna
Reagovat

@anonym: Zase druhá. :( :D

115
BarBora
Reagovat

@Jája:
To by ma potešilo, zaujíma ma,ako to vypadlíci spracovali, niečo by už napozerané mať mali. Tvoj nos to ešte chvíľu vydrží.

116
anonym
Reagovat

@dejna: Je to jedno, hlavně, že víme, kde směrodatná infa najít :-DD

117
BarBora
Reagovat

@Jája:
Do riti! A ja som sa už tešila na Renátku.😂
Ale možno je pövodné meno dobré a už len maskujú prešlap?

118
BarBora
Reagovat

@anonym:
Možno je tam už opäť Karin😊

119
anonym
Reagovat

@BarBora: Změna: Karin, Dada, Petr. Takže do finále by šel Dominik a Milouš. Bez záruky :-DD

120
BarBora
Reagovat

@anonym:
Pripomenulo mi to písomnú maturitu…v šatách poskrývaných 25 tutoviek😊

121
BarBora
Reagovat

@anonym:
To by bola strašná nuda.

122
anonym
Reagovat

@BarBora: Už je všechno smáznutý, zřejmě matení veřejnosti, možná za to někdo dostane trest od Evelyny :-)

123
Jája
Reagovat

A vzácná jedubaba se už prsí, oznamuje Karin jak bude se svým hlasem vzácná. Ocicmávací orgasmus se blíží mílovými kroky, jedubaba brousí slinu.

124
BarBora
Reagovat

Videl už niekto nejaké finále s 3 finalistami? Ja si na nič také nespomínam.

Dada vypadla a Milan ju má zrazu tak ráád. Ako mu je ľúto!!! On je ako stará Blašková, čo je toto za chlapa? Ešte vçera na ňu penil a skončil s ňou.
Keď Karin postúpila, bála som sa, že sa Renáta opäť rozplače, ani jej ruku nepodala, hlavne, že včera vyprávala čosi o hodnotách, na ktoré je ona tak vnímavá… a zas splietala nezmysly.

Úlohu splnil ako prvý Peter, Karin zachránila asi naozaj len väčšia rozvaha, nespanikárila, na rozdiel od Dady.

125
BarBora
Reagovat

@Mirek:
Len to, že naozaj má byť, aj s Evelýnou.

126
anonym
Reagovat

Ani Wiki se už nedá věřit :-)
Na dnešek je v této chvíli napsáno vypadnutí Milana.

127
Jája
Reagovat

@anonym: Při té sestavě, která je přijede hodnotit, bude zajímavé sledovat (pokud nám budou nabídnuty) myšlenkové pochody a důvody. Borisové nám naservírují neuvěřitelnou směsku lidí do 12-ti členné poroty. Tři nyní vypadlíky doplní 3 kusy přišel a odešel (Hakl, Dajanita, Lili), kusy celevriti (Adonis, Ibišek a šubaduba) a 3 kusy farmářů (Jachtař, Pacahontas a Xena). Dozor provede hospodář. Vše uvádí Růžová zmrzlina. A aby nám ve stodole nebyla zima, bude se rozdělávat oheň bez Pepa a zápalek. :DDD

128
anonym
Reagovat

@Jája: Všechno je možné, nedivila bych se ani tomu, kdyby Malina obstarávala občerstvení :-)

Úžasná bytost je zdravotní sestra, momentálně provádí masérství, dluží na sociálním pojištění. Zřejmě i proto je nekonečně nešťastná z toho, že celou Farmu nevyhraje. I když, už tady je vidět její blbost myslet si, že zrovna ona se dostane do finále a skutečně vyhraje.

129
Prochor
Reagovat

Mně baví rozdíl – Karin, která se přišla jen zviditelnit pořád postupuje s úsměvem, pohoda tabáček ani neví jak. Naopak Renča, která od začátku šla tvrdě po výhře nemůže rozdýchat svoje vypadnutí. Renča se úplně třese vztekem.

130
Johana
Reagovat

@Prochor: právě tím mi Karin začala být postupem času sympatická. Jak jsem na začátku nesnášela její lenost a oprsklost, teď by mi nevadila ani jako celková vítězka této podivné série. Naopak Renátu jsem na začátku řadila mezi ty sympatičtější hráče a teď je mi z duše protivná, i když možná ty peníze potřebuje nejvíc ze všech.

131
BarBora
Reagovat

Je nejaká nová tutovka?

132
BarBora
Reagovat

Mne Karin, ani Juro neboli protivní, len som nevychádzala z údivu nad ich lenivosťou. Niekedy si na niečo a niekoho zafrflali, Karin sa vedela vtierať, ale neboli to podvraťáci a falošníci typu Milana a Renáty, na nich tam v tomto nemal nikto. Snáď len Dominik, v snahe vyrovnať sa svojmu učiteľovi, ale dúfam, že sa z jeho vplyvu vymaní a po „farme“ pôjde svojou cestou. Žiadne nervy ohľadne postupujűcich nemám, skôr viem koho tam nechcem a tak by som asi najviac chcela vidieť vo finále Petra, Dominika a radšej Karin ako Milana, ale žily mi trhať nebude nikto z nich. Túto čudnú šouku za Farmu nepovažujem, asi tak. Ale musím sa priznať k radosti z vypadnutia Renáty, ešte Milan a potom už dej sa čo dej.

133
Jája
Reagovat

Komu z nich se podaří rozdělat oheň? Ani jednomu z chlapů se to v kuchyni nepodařilo, žeby zase Karin? To už by asi všemi milovanou Renátku kleplo a nejen ji. :D :D U téhle discipliny by měli na obrazovku hodit ubíhající čas.

134
BarBora
Reagovat

@Jája:
Čo je to za hlasovanie? Všetci vidia kto má koľko papierikov, hlavne že semifinalisti sú chrbtom. Za 75 minút aj s reklamami tam čo chcú stihnúť s 12 navrátilcami? Aspoň SF mohli dať dlhšie.

@Jája:
Ako kedysi Rézovi? 😁
Nedarilo sa im to, ale iskry lietali, možno bolo práchno skutočne vadné. Ak by to Karin dala ako prvá, treba detail na Milana. Už z nej má bobky.

135
Jája
Reagovat

@BarBora: Taky jsem si na něj vzpomněla, ten doslova vyrazil všem dech. :D To druhé vypadá na nějaký nový hlavolam – špagátik, flaška :D To bude něco pro chlapy. Miňo se po… a Domino s ním. Pohodička jak na větvi.

136
BarBora
Reagovat

Karin nepostupuje.

137
BarBora
Reagovat

Len frng a je po SF. Vlastné len duelík a navrátilcov v podstate len ukázali, hodili rybičky a koniec. Martin vyzeral staro, Šmahel osamotene, Ibi ako africký kápo, Miša s Táňou mali čudné vlasy, viac im to išlo predtým, aspoň podľa mňa.

Karin si pri kresaní poranila prst, inak by mal Peter problém. Ale on sa aj počas duelu zvykne zabávať, pochybujem, že má vo finále veľké šance, tam je potrebné sa sústrediť. Ale hlavolam Karin suverénne vyhrala.

138
Svitka
Reagovat

@BarBora: 137 Výstižné, líp bych to nenapsala.

Nevadilo by mi, kdyby Karin byla ve finále. Když už prokličkovala celou farmou až do SF, zasloužila by si to. Vadily mi její pohrdavý tón a poznámka k hospodářovu přidělení rozhodujícího bodu pro Miňa: robota – klasika.

Velkou ironií osudu byl Petrův souboj o defacto 2 bodíky se ženou! První vyhraný komentoval: polovýhra, poloradost. Když druhý Karin v podstatě vzdala kvůli dorasovaným prstům z křesání, došla mu slova ale i dech. Kdyby měla zdravé ruce, myslím, že by ho porazila, protože nemá ještě tak prokouřené plíce jako on. Byl doslova u konce s dechem stejně jako při tahání barelů. Tam je jeho slabina.

S Milanovou psychikou semifinále pěkně zatřáslo.

Byli jsme ochuzeni o zdůvodnění vypadlíků při přidělování hlasů. I tak bylo zajímavé, od koho Karin hlas dostala. Vypadlíci nedostali ani prostor na zodpovězení klasické Evelínčiny otázky ve stodole Ako sa máte? Jen Juro a Martin. Možná nám borisovci ostatní vystřihli.
Zato nám pustili Ibiho moudra sólo na kameru. Panenko skákavá, jak je chytrej, tak je …
Snad ani nemůže být z Afriky, když prohlásí, že bez lidí by zvieratká neprežili! Sebechvála na stolárstvo už to jen dorazila.

Vlasy se holkám ze silné trojky moc nepovedly. Táňa by trochu zženštěla lehkým zvlněním, Miška naopak omládla mírným narovnáním. Ale to je jen můj názor, každý máme vkus jiný.

Nedá mi to, ještě se vrátím k Renatě. Po vypadnutí, když rozpitvávala kdo ju objal, kdo neobjal, zahlásila, že ji mrzí, že Karin neslíbila, že venku si budou pomáhat. Byl to náznak, že vítězové by se měli s vypadlíky podělit o výhru?? Asi si to jen špatně vysvětluju.

Finále uvidím až v neděli, palce držím Dominovi.

139
Jája
Reagovat

Zajímavé bylo hlasování Ibiška a Šubaduby – vyhýbání se Dominovi a Miňovi – poprvé Petr, podruhé při rozstřelu Karin. Škoda, že nebyly komentáře, zvlášť u těch dvou by mne zajímaly. Zbytek hlasoval dle předpokladu, jen Miňo zjistil, že ho zase tááák moc jak si myslel rádi nemají.

140
Jája
Reagovat

Tak tohle je ta Markízácká „komička“. Už se nedivím, že mi rve uši a oči mi slzí jen co ji vidím. Ááááko sááá máááteeeeee?

https://www.cas.sk/clanok/775307/rychlokvasena-hviezda-evelyn-kritizuje-komedialne-serialy-servitku-pred-usta-si-nedala-video/

141
anonym
Reagovat

@Svitka: Renatinu zmínku o pomáhání si venku sis vyložila naprosto správně. Zacvaklo jí, že může i Karin vyhrát. A Renata zjevně pomoc potřebuje. Určitě se přihlásila i ostatním, však vieš, Milan, vždy som bola pri tebe aj hlas som ti dala :-)

142
Lady XL
Reagovat

Renča – na FB jsem se dozvěděla, že prý není až tak „potřebná“, jak ze sebe dělá. Pochopitelně nevím, co je na tom pravdy, ale prý jedna dcera vyhrála tady v Praze nějakou soutěž kolem Fittnes (snad i miss), syn dobře vydělává … No už si to přesně nepamatuji, ale překvapilo mne to s ohledem na to, jak se tak prezentuje, jak moc a moc by jí vítězství pomohlo. Neunáší prohru, možná by jí bývalo lépe, kdyby vypadla hodně brzy. To by se s tím lépe srovnala :-).
Karin – jsem fakt přesvědčená, že část svého chování na Farmě hrála, že to u ní bylo jako s Jurou, byla tam za tu „blbou blondýnu“, co bude fňukat, nemakat a přitom s každým bude kamarád. A hrála to dobře! Jasně, práce a zejména fyzická jí i ve skutečnosti nic moc neříká, ale logické myšlení má a umí se soustředit a není velký nervák… Začalo mi to docházet po návštěvě rodičů, kteří jí říkali – máš to rozehrané dobře a já se divila, co tím myslí, když na ni spíš nadáváme a proč jí nedávají nějaké rady. Evidentně věděli, že se bude prezentovat v této podobě. Ale pěkně se odkopala Karin při přidělení hlasu od hospodáře. Tehdy to najednou nebyla ta rozpustilá bloncka, ale pěkně hnusně si ulevila – „blbá práce“ a evidentně ji zaskočilo, že někdo dá hlas za práci a ne jí – dlouhonohé blondýnce…
Na FB se rozčilují, že dostali soutěžící přiřazené stoly a proto i Karin tak rychle vyhrála…, přitom hlavolamy byly stejné. No není to tak, jednoduše je Evelyn přiřadila podle cedulek se jmény, které tam byly vyvěšeny a „moderátorce“ by se pletlo, kde je kdo.
Kdyby Karin přemohla bolest, tak Petra dohnala a vyhrála by. Petr může být rád, že byl 2x FT a nešel do duelu, kde by byl takovýhle souboj. Jasně by prohrál, má slabé plíce… Jinak zamilovaný je až po pr…l. A né že to byla taktika… :-)

143
anonym
Reagovat

@Lady XL: Renata je v soupisu dlužníků a dluží na soc. pojištění a zdravotním asi 4 300 euro. Lehce se dá na netu dohledat, to jsou patrně ty její dluhy a pro ni asi dost peněz, které prostě nemá. Odkaz nedávám. Lze vidět na netu.
Děti možná, ale jen možná, jsou trochu za vodou, ale zřejmě to nestačí, nebo nechtějí za matku platit, pracuje jako masérka. Tohle je jen moje úvaha a pochopitelně nevím. Dluhy na pojistném jsou uvedeny k listopadu 2018.
Ona ta láska dětí a matky je, ale je otázka, zda se všichni semknou a zaplatí to, co matka neplatila. Je to jen jejich, její, věc. Já jen, že tak skuhrala. Asi má proč.
Karin jsem držela palce, ale po vyjádření k Martinovi, o kterém píšeš, spadla z lopaty. Ať si to hrála jak chtěla, ale snižovat práci druhých, která ji tam držela mě kapku naštvala.
Petr je zamilovaný a je mu přáno, tohle je mi fuk, pokud jim to vyjde, třeba jen na krátkou dobu, není čeho litovat :-)

144
Lady XL
Reagovat

@anonym: díky za doplněk k Renatě. To jsem nevěděla. Hmm, já bych asi, být rodinou, její dluh na sociálce taky neplatila. Většinou je to dané tím, že se rozhodne dotyčný, že to prostě platit nebude a nějak to dopadne… A pak se nestačí divit a dluh narůstá o penále… Mockrát jsem to v okolí zažila, mockrát jsem dotyčné varovala, že se na to neplacení přijde a bude pak hůř…. A vždy došlo na má slova. Jak jsem psala, četla jsem to (o těch dětech) a nevím, jak to je ve skutečnosti. Petrovi budiž přáno, pokud bude láska opětovaná. Jen že se tak usilovně furt brání tomu, že nic nebylo a není a že je to přátelství a taktika… Ale fakt je to jeho věc a uvidí se do budoucna.
Já jsem do určité doby také držela palce Karin a sice to opadlo, když vyhrála nad Šmahelem :-D, ale furt mi byla sympatičtější než R. a P. Docela jsem jí přála i to finále, kdyby to bylo místo Petra. Ovšem přesně, ta glosa o práci mi totálně otevřela oči. A to ještě opomíjím jiné výlevy, když se rozčilovala, proč ji pomlouvají, že nedělá! Bude zřejmě ten typ, co opovrhuje jakoukoliv manuální prací (myslím zaměstnání) a bude mít i lidi tak rozškatulkované. Ale líbilo se mi na ní, že se nestresovala a byla více méně pořád nad věcí.
Jinak jsem se bavila, kdykoliv někdo zmiňoval „několikaměsíční působení na Farmě“…. Proč je nutí tak lhát, když sama Narkóza proflákne, že Farmu ukončuje dřív :-)….
Ibi hlasoval pro Petra, protože ten se k němu měl před jeho odchodem do duelu, doufajíc, že ho udělá FT…, tak mu to teď Ibi aspoň splatil a Šubyduby dala na Ibiho. Táňa myslím dala hlas Karin proto, aby to bylo nerozhodně. Evidentně u toho uvažovala a počítala hlasy… :-). Jinak musel být Milanko v šoku, když měl jen 2 hlasy!! a Domino ho suveréně porazil :-), nevím, nevím, jak by se tvářil, kdyby se nedostal do finále. Jo a Šmahel se tam nudil a nudil. Ten tam byl evidentně jen kvůli smlouvě a nutnosti setrvat při natáčení. S Ibim jsou asi na nože, oba na jednom konci řady :-).

145
anonym
Reagovat

@Lady XL: Podle mě se Šmahlík nenudil. Byl totálně otrávený z toho, že neuspěl. Kdyby se nudil a nechtěl, nemusel tam jít. Víc jich tam nebylo.
Na Farmě byli dva a půl měsíce. Markíza utla vysílání na kratší čas.
Táňa dala hlas Karin, přece nepůjde proti Petrovi :-)
Jinak je mi to fuk, ať si to vyhraje kdo víc umí. Petr nebo Pavel. Peníze jim přeju, určitě si poradí, když ne, Renátka si řekne :-)

146
Prochor
Reagovat

@anonym: Mně se Karin jeví jako lehkomyslná mladá žába. Ale hned na začátku jasně řekla že pracovat nebude a že se přišla jen zviditelnit – což důsledně dodržovala:-) Ale celou dobu mně bavila víc, než většina ostatních. Při rozdělávání ohně mně zase bavila protože křesala jako nikotýnová narkomanka když škrtá zapalovačem ve kterém došel plyn čím dál větší frekvencí :-) „Kdy už chytne ten zatracenej oheň“.
Škoda, že neuvidím jak přebírá hromadu peněz s výkřikem : „Ďakujem, ďakujem Bubko“ !!! A přitom je strašně rozladěná, že jí Renata nadšeně negratuluje.

147
Prochor
Reagovat

@Svitka: Na hlasování bylo krásně vidět, že Karin hrála výbornou sociální hru protože jako totální nemakačenko dostala dvakrát za sebou stejně hlasů jako jeden z největších dříčů.

148
Jája
Reagovat

Na Fb je foto všech farmářů a první co mně uhodilo do čenichu jsou v poslední řadě sedící dvě vykloubené hlavy. Kdyby si vyměnily místa tak by si je člověk spletl se siamským dvojčetem – dvě setry se společným trupem.

149
Prochor
Reagovat

@Jája: Četl jsem na FB že prý si pejska bere Petr. Tak nevím jestli je to dobře nebo špatně.

150
Jája
Reagovat

@Prochor: Bude mít společníka na cestách. :)

151
anonym
Reagovat

@Prochor: Když nic jiného tak pobavila. Docela bych ji chtěla vidět v Robinsonech :-)

152
anonym
Reagovat

@Prochor: Určitě dobře, nemyslím, že by se nepostaral o psa. A když bude brázdit silnice, Táňa zajistí dohled :-)

154
Fixa
Reagovat

Dívám se na finále,kromě toho, že je Evelina nemožně oblečená, je při moderování finále i nemožně trapná.

Přidat komentář