Panáček v reality show

Výměna manželek (4.4.): Zdena vs. Simona

4. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm1

Reality show Výměna manželek v novém díle představí opět dvě rozdílné rodiny. Tentokrát se budou řešit i psi, konkrétně jejich klec. Tu už jsme kdysi dávno ve Výměně manželek viděli, tehdy do ní zavírali velkého labradora a dokonce později zasahovali i ochránci zvířat. Nyní jde o dva pejsky podstatně menšího plemene, důvody nám rodina určitě objasní.
Jak si poradí Simona v rodině, kde je tatínek nenapravitelný lenoch? Uvědomí si Zdena během deseti dnů, zda chce i nadále zůstat se svým partnerem?

Vyměněné rodiny

Šošůvka

šošůvka

První rodinu tvoří Zdenka (41), Richard (38), syn David (3) a dcera Lili (8).
Přihlásila je Zdenka, která prožívá velkou krizi v partnerském vztahu. Podle ní je Richard líný, dokonce přemýšlí o rozchodu a vlastně ani neví, jestli ho ještě miluje.

Ústí nad Labem

ústí1

Ve druhé rodině se představí Simona (27), Jiří (38) a syn Dominik (5).
I tuto rodinu přihlásila manželka. Má pocit, že si jí její muž vůbec neváží. Simona je pedant na čistotu a pořádek doslova miluje. I s tím bude v náhradní rodině hodně bojovat.

Zdenu vyděsí po příjezdu do náhradní domácnosti velká klec, kam podle ní rodina dává psa! Simona si zase všimne značných nedostatků ve vzdělání svých náhradních dětí. Tříletý syn David nebyl schopen rozeznat a pojmenovat základní barvy a dcera Lili ve svých osmi letech má značné problémy se čtením. Obviní oba rodiče z nedostatečné péče. Richarda se její výtky hodně dotknou a dojde k velké hádce. Nakonec náhradní manželka raději odejde z pokoje, a jakmile se zaklapnou dveře, Richard se rozpálí: „Nesouhlasím, aby mi hanila mé děti. Ona je dominantní mrcha!“ Ani Simona ale nepůjde pro nadávky daleko.

Premiérový díl sledujte dne od 20.20 na TV Nova.

Promo


Zdroj:tn.cz,novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Lukša
Reagovat

Tak to tento týden opět načnu :) Z výměny mám rozporuplné pocity, ač rodiny na první pohled nepůsobily oproti většině nových dílů tak špatně (i zuby v pohodě). Ale i tentokrát se na každého něco našlo. Zdenka na mě působila celkem dobře, ale při své současné situaci by měla dbát víc na domácnost a hlavně se věnovat dětem, které dosti zaostávají. Její manžel flegmatik jak prase, takový jouda, který sice práci doma zastane, ale musí se do něj desetkrát kopnout. Chvílemi mi připadalo, že pomalejší není jejich dcera, ale právě on (i jeho reakce mezi 8 očima mi k tomu nahrávají). Druhá rodina, Jiří většinou pohodář, zajišťuje funkční domácnost, občas se asi trochu sekne, kouří dítěti pod nosem, když může na balkon, ale jinak fajn. Naopak Simona působila, jako by pobrala veškerou chytrost světa. Chytrá jak rádio, ale kdyby místo komentování všeho a všech radši názorně něco předvedla, to ne. Doma jim to zřejmě funguje, ale takhle by se prezentovat neměla.
K dětem, v moravské rodině chybí kvalitní výchova, funguje obvyklý trend cpát jim mobily na uklidnění (a pak se diví, že jsou závislé). Chybí základní znalosti, které většina stejně starých dětí už ovládá. Chlapeček v Ústí bez připomínek, tady se výchova daří na 1-.

Reagovat

@Lukša: Já to viděla včera z rychlíku, ale i tak mi nejvíc vadila Simona. Musím mrknout znovu v klidu. Nechci někoho urazit, ale celé roky tvrdím, že na poštu se dělá speciální konkurz, aby vybrali co největší megery na přepážky. Ona mi to potvrdila.

https://ona.idnes.cz/vymena-manzelek-0jo-/vztahy-sex.aspx?c=A180404_114109_vztahy-sex_jup

3
anonym
Reagovat

Mě nejvíc zaujala klec pro pejsky. Pokud poštovní přepážková pracovnice pracuje 8 hodin denně, nebo i kdyby 4 hodiny, tak ti malí čokli tam trčí několik hodin. Sotva se tam otočí. Ani se nedivím, že dělají čurbes a co můžou rozkoušou, to je radostí z toho, jak se dostanou ven. A dennodenní šůrování podlahy a utírání prachu mě taky nenadchlo, ten jejich ústecký byt zase až taková paráda nebyla.
Taky jsem nepochopila jejího muže, jak dává školení ohledně vizáže Zdeně, hotový stylista.

4
Leona
Reagovat

Výměna nuda, vše jste vystihly výše. Ráda si tu čtu, konečně je snad klid od Vikiho, opravdu neurvalý a ješitný člověk. Snad to nezakřiknu :-)

5
lily
Reagovat

Pošťačka byla hrozná. Když už měla potřebu kritizovat děti, mohla to udělat v jejich nepřítomnosti. Miluju tyhle supermatky, které omdlevaji z toho, že něčí tříleté dítě neumí barvy, když jejich génius to uměl už ve dvou

6
anonym
Reagovat

@lily: Asi tak podobně, sice by to mohl umět, ale každý děcko je jiný a nemusí se o tom žvanit před ním. Moje neteř začala mluvit ve čtyřech letech a dneska je doktorka, prostě to tak někdy je. Můj syn ve dvou letech přednášel básničky a s odřenýma ušima odmaturoval. A oba jsou normální, si myslím :-)
I když, ta holčička mi přišla, že nějaký problém má, ale to musí oni poznat a stačí poradna a pomoc jde to dál.
V každém případě poštovní přepážková síla byla alespoň pro mě na facku, prd ví, ale chytrá jako rádio.
A jen tak na okraj, Simona nijak hezká nebyla a nevím, proč její manžel hodlal změnit vzhledově náhradní manželku. Normální ženská, nebo jsem já jinde? Asi jo :-D

7
anonym
Reagovat

http://vymena.nova.cz/clanek/vymenena-manzelka-v-soku-nahradni-domacnost-cita-12-obyvatel.html

Paní Naďa byla, je to asi 3 týdny, nevím přesně, v Prostřeno. Vařit pochopitelně neuměla a to přesto, že je plný dům děcek a i dospělých :-D

Reagovat

@anonym: Prostřeno jsem náhodou viděla, vařili tam i cizinci a to mě zaujalo. Vařila vše poprvé, byl to velikonoční týden. Domotala co mohla, barák pronajatý a fakt plný lidí, expartner, jeho nová, děti, zamčené pokoje … Ale zase budiž jí ke cti, co jsem pak viděla, tak bodovala dobře a i se cpala s chutí :D

https://prima.iprima.cz/prostreno/nadezda-hrachovcova

9
anonym
Reagovat

@Ajda: Ano, jak píšeš, bodovala dobře, všechno jí chutnalo, dokonce pustila i slzu u poslední hostitelky, i když nevím proč, ale přesto mi nebyla příjemná.
A už vůbec jsem nějak nechápala, že drůbeží polívka byla pro ni premiéra, třeba trochu jiný postup, ale pořád drůbeží polívka, nic víc to nebylo, když měla plný barák lidí, dětí, nějakých přátel a malé dvojčátka, co jako jim tedy vařila, když tohle je to nejrychlejší a nejjednodušší. A taky poprve měla v ruce králíka. Vzhledem k jejímu věku a počtu dětí jsem jí nějak nevěřila. Anebo je to opravdu kuchyňské nemehlo. Na výměnu se těším, určitě předvede i víc :-) Škoda, že nezvládla i konkurz na Robinsonův ostrov :-D

10
Ajda
Reagovat

@anonym: Vařila všechno poprvé, dezert dorazila zeleným barvivem, tragédie celé vaření. Podle ukázek žila tři měsíce na ulici a tak na mě i působí. Tyhle typy jsou nesoudné, chtějí výhru, ale v tomto byla výjimka, i když nic sympatického na ní nebylo.

Přidat komentář