Panáček v reality show

Výměna manželek (31.1.): Osmany vs Lucie

31. Leden 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

osmay a lucie

Tatínek nebo maminka? Známý módní návrhář Osmany Laffita je zřejmě milovník reality show. Jak jinak si vysvětlit, že po účasti v Prostřenu a moderování Popelky, se nyní představí i se svým partnerem ve Výměně manželek. Jak zvládne péči o sedm dětí, když sám nemá ani jedno? A co Lucie, užije si deset dní luxusu a nicnedělání?

Vyměněné rodiny

Nižbor

osman

První pár bydlí bývalé hvězdárně, která je přestavěná na luxusní obydlí. Mediálně známý Osmany (50) a jeho partnera Guy (49) se rozhodli prý ze srandy přihlásit do tohoto projektu. „Matkou“, která pojede do nové rodiny, bude Osmany. Tady ho humor rychle opustí, protože nový partner není zvyklý doma pomáhat a sedm dětí je přeci jen více než návrhář čekal.

Chotusice

luc

Na druhé straně nás v menším domě čeká maminka Lucie (35), otec David (35) a jejich sedm dětí – Soňa (18), Lucie (6), Kristýna (5), David (12), Jakub (14), Michal (10) a Filípek (10 měsíců).

Na co se můžeme těšit

„Pro mě bylo těch deset dní jako tři měsíce, počítal jsem každou sekundu,“ postěžoval si Osmany. Musel řešit nejen peníze, kterých v tak velké rodině není nazbyt, ale také chod celé domácnosti. „Neměl jsem tam čas. V šest hodin ráno jsem vstával, což málokdy dělám. Musel jsem se jim věnovat, hlavně dětem a údržbě domu. Hlavně jim nechutnalo, co vařím, pak jsem jim řekl, že už nevařím. Chutnalo jim maso a omáčky a ty já neumím,“ dodal Laffita.

Na druhé straně došlo i na probírání minulosti. „Mámu neznám, po porodu mě opustila, ale staral se o mě táta s dědou. S tátou jsme to ale taky zpřetrhali. Otec totiž udělal takovou chybu ‒ sexuální zneužívání. Bohužel jsme to se dvěma sestrami odnesly hodně špatně. Co já jsem zažila, to bych nikomu nikdy nepřála!“ postěžovala si Lucie novému partnerovi. Ten se rozhodl těžký život jí malinko zpříjemnit a odletěli spolu relaxovat na Kanárské ostrovy. Lucka nejenže letěla poprvé letadlem, vychutnala si i péči profesionálního stylisty.

Promo

Z čeho má Osmany strach?

Šok z reality

První reakce

Děti nechápou, kde je nová maminka


Zdroj: blesk.cz, nova.cz, FB Výměna manželek

Premiérový díl sledujte ve středu 31. 1. od 20.20 na TV Nova.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Ludmila
Reagovat

na tenhle díl se těším, O.L. mám ráda, myslím, že nebude nuda

2
Ludmila
Reagovat

Sice bych se do žádné reality show nepříhlásila, ale když jsem viděla tuhle upoutávku, jej to bych brala

3
Jitka
Reagovat

Osmany i Guy mě velice překvapili. Oba sympaťáci s dobrým srdcem.

4
Monika
Reagovat

Ja vlastne nevim co k tomu rict, v te vymena nic nebylo, celkem nuda. Komedie pro divaky, pry nekric na deti, rikal cholerik Osmany. Zadluzeny typek co si hraje na honoraci a vleze vsude kam muze.

Reagovat

Guy sympaťák, sice se ví, že se umí oba mezi sebou pěkně „servat“, tak pohoda, bavili mě oba. Kdo byl na ránu byl David. Nervák, zbytečně hrotil kraviny.
Měli uvádět šest dětí, ta nejstarší a těhotná dcera se tam v podstatě nevyskytovala. Lucii jsem výlet přála, do takových podmínek se nikdy coby běžný turista s kupou dětí nepodívá. Její účes byl snad za trest.

http://novaplus.nova.cz/porad/vymena-manzelek/video/18238-prevrat-v-rodine-lucka-dala-pri-vymene-guyovi-necekany-slib-dodrzi-ho-a-dovoli-to-manzel/

Na videu je vidět, že ta děsivá růžová na vlasech už zmizela :D

6
anonym
Reagovat

@Monika: Jestli je zadlužený týpek je mi srdečně jedno, o tom ta výměna nebyla.
Konečně se po dlouhé době neřešil ve výměně špinavý záchod, nedostatek hrnců, pavučiny a podobné lahůdky.
Líbilo se mi jak to všichni, až na drobnosti, ustáli v klidu a neházeli na sebe špínu, byť se střetly dvě naprosto rozdílné dvojice s naprosto rozdílným životním stylem.

7
anonym
Reagovat

@Ajda: Těhotná dcera asi žila jinde, nezaregistrovala jsem její přítomnost. Zřejmě se jich nemůžou dopočítat. Jen jsem měla obavu, aby dvě malý holky po odchodu „náhradní mamky“ nemluvily ještě hůř než předtím :-)
Růžová postrašila, na druhou stranu mohlo být ještě hůř, ona taková zelená …

8
JanaM
Reagovat

@anonym: „Ta růžová je děsná“, prohlásila moje dcera, majíc v současné době vlasy zelené…..

9
Ludmila
Reagovat

Mně se výměna líbila, jediné kdo to tam hrotil byl manžel od paní, jako co bylo za problém, že tam leželo kolo a jiné. Osmany byl super. Nakonec i tatík byl superr, dokázal se postarat. No a Guy byl nejlepší. Fakt se mi to tentokrát líbilo, žádné povyšování, super. I ta mnohočlenná rodina v podstatě super.

10
Ludmila
Reagovat

Oproti minulému dílu, kdy si někdo, kdo je nic, hrál na pána tvorstva, tohle byl fakt příjemný díl.

Přidat komentář