Panáček v reality show

X Factor UK 2017: třetí castingový týden! (video)

19. Září 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xfactor_w3

X Factor naplno rozjel své castingy! Již třetí týden můžeme sledovat nadějné zpěváky a skupiny, kteří se snaží oslovit porotu, kterou tvoří Simon Cowell, Nicole Scherzinger, Sharon Osbourne a Louis Walsh. Místa v Bootcampu se postupně plní a nastavuje se tak pomyslná laťka pro další soutěžící. Užijte si předposlední castingovou smršť, tentokrát bez komentáře pouze s videem. Jako vždy se můžete o své názory podělit v diskuzi pod článkem.

5. Castingový díl

Amrick Channa alias Diva, 44

výběr: Technotronic – Pump Up The Jam

Beverly West, 57

výběr: Shirley Bassey – The Big Spender

Benji Matthews, 17

výběr: Nina Simone – Feeling Good
Alicia Keys – If Ain’t Got You

Tracy Leanne Jefford, 34

výběr: The Shirelles – Will You Still Love Me Tomorrow

Ronnie Parker, 68

výběr: medley Little Mix – Touch & Jonas Blue – Mama

John Fitzsimons, 66

výběr: David Bowie – Space Oddity

Russell Jones, 25

výběr: I Wanna Be Like You z Knihy Džunglí

 

Gregor Coleman, 24

výběr: Vance Joy – Riptide
Rihanna ft. Mikky Ekko – Stay

Nicole Simpson, 22

výběr: Drake – Just Hold On We’re Going Home

Sean and Conor Price, 15 a 17

výběr: Jimi Hendrix – All Along The Watchtower

6. Castingový díl

Megan Byrne, 26

výběr: Jay Hawkins – I Put A Spell On You

Mark Mckeown, 35

výběr: Naughty Boy feat. Beyoncé – Runnin (Lose It All)

Alice Stafford, 32

výběr: Shakira – Whenever, Wherever

Jamesy, 30

výběr: Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling

Chloe Rose Moyle, 16

výběr: originální píseň – Holding Out For Us

Harry Holmes, 20

výběr: originální píseň – Girl Who Stayed The Night

Imagen Harrison, 17

výběr: Emeli Sandé – Suitcase

Imagen Harrison, 17

výběr: Emeli Sandé – Suitcase

Descendance, 21 a 40 

výběr: Emeli Sandé – Suitcase

Queen A, 31

výběr: medley Celine Dion, Salt N Pepa, R Kelly

The Clique, 21 – 29

výběr: Little Mix – Touch

Taliah Dalorto, 19 

výběr: Aretha Franklin – Ain’t No Way

Gary Barker, 29

výběr: Bruno Mars ft. Mark Ronson – Uptown Funk
Sam Cooke – Change Is Gonna Come


Kdo zaujal vás? Podělte se o své názory v diskuzi

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Patrik
Reagovat

Jako zatím mě tahle série překvapuje , talent za talentem už se těším na bootcamp

2
J
Reagovat

Ti Iri Sean a Connor jednoznacne najlepsi – muzikalni, prirodzeni.Trosku mi pripomenuli kasting Jamesa Arthura az som si ho znovu musela pozriet na YT. Otazka je nakolko vzbudili zaujem a ci sa dostanu z JH do LS. Po skusenostiach z minuleho roka, kedy vela talentovanych ludi sa muselo vratit domov, ma uz tohto roku nic neprekvapi. Spolu s Grace to najlepsie z tohtorocneho XF. Neviem kto co vidi na Rak – Su (dalsi nudny 5 AM – flop). Tato dvojica je daleko zaujimavejsia.

3
Jarda
Reagovat

@Patrik: To myslíš vážně? Vždyť v tomto třetím týdnu kromě těch mladých kluků a jedné holky není nic co by se dalo poslouchat. Já raději sleduji The Voice Kids, tam jsou talenty, napříč státy. I Němci, kteří nikdy neměli slušné zpěváky mají v posledních letech hodně mladých talentů. Škoda, že to neprobíhá u nás místo té trapné čtvrté řady „Tváře“.

4
Tomáš
Reagovat

Tak tady se už diskutuje a já o tom ani nevím, jak je to možné? :D Za mě je Top 3 těchto dvou castingů následující:

1 Sean a Connor – Tak sem nevěřil tomu že by mě nějaká skupina v téhle soutěži mohla zaujmout ale tihle dva kluci to dokázali. Pro mě jsou zatím s přehledem úplně to nejlepší co se v letošním XF objevilo, překonali u mě dokonce i Kevina. Ten bez kytary má skvěle nakřáplý syrový rockový hlas, ten s kytarou umí velmi nadprůměrně a obratně rapovat. Na to kolik jim je let jsou neuvěřitelní a mnohem starší by jim mohli závidět. Doufám že budou v Live Shows abych měl konečně mezi skupinami favorita protože je jisté že žádná jiná skupina mě bavit nebude. Takovéhle talenty jestli si nechá Simon ujít tak je houby byznysmen. Ovšem kluci sou mladí, taky v tom může sehrát roli škola a bůhví jaké záměry letos zas produkce X F bude mít, do toho nevidíme. Takže s tím radši moc nepočítám že se do LS dostanou abych pak nebyl zbytečně zklamaný. Spíš počítám s tím že v LS nebudou.
2 Harry Holmes – Z tohohle kluka sme toho moc neviděli ale ta krátká ukázka mě přesvědčilao tom že je to skvělý zpěvák i muzikant a trefuje se mi přímo do vkusu. Myslím ale že do LS nepostoupí takže tím to bohužel končí.
3 Imagine Harrison – Na třetí místo sem dal holku abych tam neměl samé chlapy. Je krásná, dobře zpívá a působí tak zvláštně a tajemně takže proč ne. Podobný typ by byl v LS potřeba.

Dále pak byli ještě dobří ale do Top 3 se mi už nevešli:
Gary Barker – V první písni si divně posadil hlas ale druhý song svým hlasem zcela ovládnul. Takovýhle pořádný mužný hlas je v téhle show potřeba a tak bych byl rád kdyby tam Gary ještě chvilku vydržel. Je to barový zpěvák ale tahle show by ho mohla posunout i dál.
Chloe Rose Moyle – Sympatická lolitka, možná by se mohla líbit Vladovi a mě se vlastně líbí taky. Zpívá fajn, k tomu hraje na kytaru tak proč ne.
Nicole Simpson – Velký rozsah, dobře zpracovaná technika zpěvu ale myslím že v živácích nebude.
Gregor Coleman – Je vcelku zajímavý a hlas vůbec nemá špatný, jen mi bylo potřeba se vyzpívat. Trochu mi přišlo jako kdyby mu ten motýl co má vytetovaného na krku svíral hlasivky a on měl z toho v krku takový knedlík. Ale to by se dalo dobrým mentoringem odstranit, barva hlasu je u něj dobrá.
Russell Jones – Tak tohle už bylo trochu na hraně s parodií ale ono to k tomu swingu patří. Já tomuhle stylu neholduju a do živáků bych ho asi nebral ale je to ozvláštnění a má to zmáknuté dobře.

Joke Act: Jako Joke Acty bych klidně poslal do Live Show pubertálního výrostka Benjiho Matthewse, byla by s ním velká psina a navíc vůbec nezpívá tak špatně jako se tváří. Dále bych tam klidně poslal seniora Johna Fitzsimonse, který parodoval Davida Bowieho. Myslím že by oba v LS byli o dost zábavnější než loni Honey G a Bratavio ( a i než Slavko pokud tam letos bude ).

Antifavoriti:
Tracy Leanne Jefford – Objektivně je na tom technicky dobře ale pro mě tak strašně nudný, nezajímavý a vlastně i nesympatický typ že je na tom u mě možná ještě o trochu hůř než Grace. Fakt bych si ji nikdy nepustil znovu a přijde mi absolutně tuctová. Bohužel pro mě se obávám že šance na živáky má vcelku velké.
The Clique – Tak tady snad ani nemusím nic dodávat a snad vysmahnou při další příležitosti.

Celkově tyhle dva castingy měly lepší i horší místa. Tak uvidíme co bude dál.

5
J
Reagovat

Tak zajtra sa predstavi zaujimavy typek z Nicolinej kategorie OVERS – M A T T L I N N E N s piesnou TROUBLE od R. La Montagne. Uz sa tesim. Zaujimavy hlas a aj sympatak. A kedze je Anglican mohol by postupit dalej, kedze Kevin Davy White je Francuz a urcite za OVERS nebudu v zivakoch len sami cudzinci. Za zahranicie to ma tam uz predplatene SLAVKO. Tu spieva so svojou skupinou VOX EMPIRE: https://www.youtube.com/watch?v=sdpXXameHmA

6
J
Reagovat

A troska rocku pre nadsencov. Matt Linnen a VOX EMPIRE BAND: https://www.youtube.com/watch?v=2nyO2Iq_VbI

Az mam strach, ze mu nieco take skvele dovolia spievat. Urcite sa bude porucat v JH a Slavkovi za OVERS budu robit spolocnost v live shows obe zenske TALIA DEAN a TRACEY LEANNE JEFFORD pri mojej smole. Ak by som ja vyberala za OVERS tak tam tento rok poslem vsetkych troch chlapov, kedze minuly rok tam boli 3 zeny.

7
Tomáš
Reagovat

@J: Tak ten je hodně dobrý, tomu budu taky fandit. Už sem si ho všiml dřív v jednom spoileru a říkal sem si že by to z Overs mohl být šálek mého čaje. Talia by mi v LS až tak nevadila ale Tracey by mi teda vadila dost. To je pro mě další úplně nudná a nezajímavá zpěvačka podobně jako Grace ale dost se obávám že živáky jí neuniknou.

8
J
Reagovat

@Tomáš: Dnes v kastingoch aj Slavko!!! Zaujimave, ze s tou istou piesnou END OF TIME bol na kastingu aj v XF ADRIA pred par rokmi, ale nedostal sa z JH do live shows. https://vimeo.com/120496114

9
J
Reagovat

@Tomáš: Urcite sa bude udelovat divoka karta pre jedneho vypadlika. Nech ratam ako ratam vidim TOP 13 finalistov v live show. Mame 6 tyzdnov zivakov a kazdy vikend dvaja vypadnu. Ak do zaverecneho finale ma ist TOP 3, tak nam to dava na zaciatku live shows TOP 13.

10
Tomáš
Reagovat

@J: Já vím že tam bude dnes Slavko, už sem ti to psal ještě na minulou diskusi ale už sis tam toho asi nevšimla. Teď sem se z toho rozhovoru z XF Adria dozvěděl že Slavko pochází z Podgoricy, hlavního města Černé Hory. Tam sem letos byl ale nepotkal sem ho. :D

A ta divoká karta by špatná nebyla když loni ji nevyužili ale to rozložení vyřazování není směrodatné – klidně může být jen Top 12 s tím že v posledním víkendu před závěrečným finále vypadne už jen jeden. Ale bylo by to lepší kdyby dostal šanci ještě někdo navíc, pakliže by ten soutěžící za to stál.

11
J
Reagovat

@Tomáš: Mam obrovsky strach o mladych Irov Seana a Connora. Lebo ak su Rak-Su jednotkou medzi skupinami, tak Seana a Connora Priceovych v JH produkcia/Simon zareze. Jednoducho ich nevyberu a namiesto nich poslu Jacka a Joela. Nepacia sa mi totizto spoilery z BootCampu a 6 CC ohladom groups a konkretne Rak-Su. Pre mna su rovnaka nuda ako minulorocni 5 After Midnight. Chlapci a Overs uz maju JH za sebou. Teraz su vraj na rade GROUPS a potom dievcata. Ked si pozries stavky na vitaza XF UK 2017 vedie GRACE hned za nou su Sean a Connor a az na 3.mieste su Rak-Su. Pre produkciu je to signal, ze mladi Iri su hrozbou pre Rak-Su. SYCO nema ziadnu solidnu boyband po rozpade 1D.

12
J
Reagovat

@Tomáš: Slavko mal leto nabite. World Pride + XF UK predtocene casti …. https://www.instagram.com/slavkokalezic/

13
Tomáš
Reagovat

@J: Já už to letos tolik prožívat nebudu, možná to trochu víc začnu prožívat až s příchodem live shows. Prostě postoupí ten kdo postoupí. Já ani s tím že by Sean a Connor postoupili do živáků nějak nepočítám, samozřejmě mě potěší pokud postoupí a bude mě mrzet pokud nepostoupí ale nenadělám s tím nic. Pokud jde o ty RakSu tak já si je už skoro ani vůbec nepamatuju, jediné co vím je to že to šlo úplně mimo mě a mě přišli dokonce ještě nudnější než 5AM a to už je co říct protože ti pro mě byli loni přímo ztělesněním nudy. Takže to nechápu úspěch těchto boybandů a komu se to může líbit ale je mi jasné že v UK to vyhrát může.

14
J
Reagovat

@Tomáš: Takisto to tohto roku nebudem prezivat. Dokonca dnes mam v plane to pozerat, ale asi az poslednu polhodinku aj to len kvoli Slavkovi. Som zvedava na reakcie. Tento vikend ma najviac potesilo Official Charts UK No 1 album FOO FIGHTERS Concrete and Gold. Som ich fan a preto ma to tesi.

15
J
Reagovat

@Tomáš: Tu mas nieco zaujimave o tohtorocnom XF UK. http://www.dailystar.co.uk/tv/x-factor/647216/X-Factor-bosses-admit-two-thirds-later-stage-scouted-talent .
Inak vcerajsi Slavkov kasting mi prisiel velmi sterilny a malo zaujimavy oproti tomu z XF ADRIA. Tam bol viac prirodzenejsi a najma to jeho koketovanie s Eminou Jahovic + hodnotenie porotcov mi prislo viac vtipnejsie vtedy nez od porotcov XF UK. Zo vcerajska najzaujimavejsi pre mna Matt Linnen. Mal velmi dobre ohlasy od zien na FB XF. A ten pohlad, ktory na neho hodila Nicole tiez stal za to.

16
Moninka
Reagovat

Ahoj, nevíte na jakým programu budou letosni xfactor vysilat???

Přidat komentář