Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Aktivity (2.díl, 15.9.)

15. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

2 díl

Farmáři hledající ženu museli překonat první zklamání ze svých nápadnic, které bylo tak velké, že ho někteří nedokázali ani pořádně maskovat. Dnes tedy pokračují v bližším seznamování. Společné aktivity jim mají udělat jasno v tom, kterou ženu si pozvou k sobě domů. TV Barrandov nám slibuje romantiku, bulvár naopak erotiku. Která z žen obdrží pozvánku k návštěvě farmy, která naopak odjede se slunečnicí? Sledujte druhý díl RS Farmář hledá ženu!

Aktivity

Po prvních bližších rozhovorech farmáři protřídili pomocí slunečnice svoje nápadnice a následovaly tzv. aktivity.

Radek

Nevábné tělo ve vaně, bublinky a jahody. Ano, Václav je ve vodě a jeho partnerky se postupně máchají s ním. Celou dobu jsem přemýšlela, zda se s novou ženou měnila i voda. Rozhovory o ničem, farmář nudný, ohrnoval nos nad každou nápadnicí. Holt Belmondo je asi zvyklý na jiný level, nechápu, co tedy hledá v této reality show.

vvana

Vladislav

Jeho skupinku čeká ochutnávka vína. Při ní si bere každou z žen bokem, aby se chvilku pobavili v soukromí. Největší sympatie lze vidět k Anežce. Sluníčko, dobré víno a Vladislavovi se trošku plete jazyk.

Václav

Jak jinak, Vašek bere holky sportovat. Závody na koloběžce, vítězka bude mít tu čest, popovídat si s ním jako první. Jeho favoritka je Líba, do cíle však první přijíždí Pavla.

Jan

Zámeckého pána se pokusí ženy uhnat přes jídlo. V zahradě se griluje, farmář se cpe a mezi jídlem si odskakuje na rozhovor s jednotlivými ženami. Ani on moc nadšení ze sestavy neprojevuje, jediná Monika ho nadchla, seděli skoro tělo na tělo, chválil její naaranžování jídla. Nejvíc mu chutnalo od Kristýny.

gril

Roman

Farmář rád tancuje, proto dámy pozval na taneční parket. Katarína provětrala outfit, který si pořídila v jiné RS, v Nákupných maniačkách. Poradce jí tam dělal farmář Peter, o toho bojovala ve slovenské řadě pořadu. Farmáře nezískala, ale do další řady je alespoň vybavena společenským oděvem. Katarína touží tančit Vídeňský valčík, ale víc to připomíná šlapání zelí. V soukromí zjišťuje, které jídlo má farmář nejraději a sladce mu vypráví, jak být sám není pro život dobré. Kdo ji nezná, zatlačuje slzy. Katarína přiznává, že tento farmář se jí jako jediný ze všech, u kterých už byla, opravdu líbí. Ona jemu ne. Zbylé tři tanečnice už byly jiné kafe, pěkně to v kole roztočily, Roman si pochvaloval hlavně Martinu.

Fotogalerie z vyřazování

Na řadě je poslední vyřazování společného pobytu a pozvánky na jednotlivé farmy.

Vladislav

vladislav

Václav

vaclav

Roman

roman

Radek

radek

Jan

jan

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Související články

Sexuální skandál v show Farmář hledá ženu. Tohle sedlák s kloboukem nevychytal!/eXtra.cz

S jednou flirtoval, s druhou si užil! Natáčení show Farmář hledá ženu poznamenalo sexuální dusno!/eXtra.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 38
1
Monika
Reagovat

Ajdo, co mi to delas, ta fotka :-))) To me uplne odrovnalo, vyprskla jsem smichy, to proste nema chybu.

Reagovat

@Monika: Když jsem viděla video na fb a tv, tak jsem věděla, že fotka z vany tam prostě musí být :D

3
Prochor
Reagovat

Pro skalní jádro panáčkovců tu mám 4 kontrolní otázky:
1. Jak se jmenoval největší oblíbenec Jany Pajkrtové ?
2. V které řadě se objevila slečna „Zasněžená“ ?
3. Jak se jmenovala poslední žena Redforda (chovatelka dravých ptáků) ?
a poslední velmi smutná a vzpomínková:
4. Ve kterém dílu se diváci dozvěděli, že Olí spáchala sebevraždu ?

Reagovat

@Prochor: ad 1 – ta otázka z HST je schválně? Já nemám problém odpovědět, ale to by nebylo fér, u mě je to skoro povinnost to vědět ;-)

5
Monika
Reagovat

Ta vana je nejlepsi, ja ani nevim o cem se bavili, porad jsem myslela na situaci, zda ta velryba se ponori do vany a vytlaci veskerou vodu. Jinak nechapu ty zuby, vzdyt i ty mlade holky jsou bezzube, par let a takove otresne zuby. Zdravotni sestra dalsi pripad bezzube baby, hrozne to je.

6
Jonatána
Reagovat

První díl jsem neviděla, stačily mi ovšem ukázky na začátku a pak tenhle „aktivní“ díl. OMG, to je děs, co se tam hlásilo. Nejlíp dopadl Vašek a líbí se mi ta sympatická Martina u Romana. Jinak celkem běs. Že by TV Brrandov automaticky znamenala propad o pár levelů niž? Když jsem tak shlédla maijetele p. Soukupa v jeho Duelu, nedivila bych se, jaký pán, takový krám.

7
Jonatána
Reagovat

Prosím Vás, jsou někde vizitky farmářů a jejich nápadnic, jako to měla Prima?

8
Prochor
Reagovat

@Ajda: Pardon. Neuvědomil jsem si, že Jana byla v Hledá se táta a ne ve farmářovi :-)) Momentální ztráta paměti. Tak jsem se sám nachytal ve vědomostním kvízu:-)

Reagovat

@Prochor: Chybička se vloudila, jsem dumala, zda je to chyták :D

10
Jonatána
Reagovat

@Prochor: Ta Jana byla ta blondýna, co byla vedle z Indiána?

11
Ajda
Reagovat

@Jonatána: Ne, ne, ona byla v jiné RS.

12
Monika
Reagovat

Dá se to někde zdarma zpětně shlédnout?

13
Prochor
Reagovat

@Jonatána: Jana Pajkrtová z Říčan byla nejvýraznější maminka z první řady Hledá se táta. Nejoblíbenější její muž byl voják Bohouš, kterého během natáčení sbalila nějaká blondýnka takže se snažil ze soutěže vycouvat aniž by to přiznal aby Janu neranil. Nakonec Martin vše propíchl a Bohouš po dohodě s Janou odešel. Jeho příběh (že existuje druhá žena) později ukradl ješitný Radek, který se nemohl smířit s tím, že ho Jana na rozdíl od Bohouše vykopne. Tak si vymyslel, že má jako Bohouš jinou ženu aby ukázal, že Janu nepotřebuje.

14
Ajda
Reagovat

@Prochor: OT – Ve skutečnosti jejím jediným mužem byl její synátor, byla na něm totálně závislá :-) Víc mě bavila Gábina a její rodina, Jana byla labilní, ve finále vše řešila s kartářkami. Ale chápu, že mužské oko má jiný náhled.

http://www.extra.cz/s-jednou-flirtoval-s-druhou-si-uzil-nataceni-show-farmar-hleda-zenu-poznamenalo-sexualni-dusno

15
Libor
Reagovat

Kde se dá prosím sledovat? Kromě archivu Barrandova? Díky.

16
Ajda
Reagovat

@Libor: Veřejně to tu neuvádíme, možná vám napoví minulá diskuse.
Všimli jste si Kataríny při tanečku? Šaty a sako pořídila v Nákupných maniačkách, poradce jí tam dělal farmář Peter za slovenské verze. Není nadto, prolézat všechny možné RS :-)

17
Monika
Reagovat

@Ajda: Ajdo, pozor o Katarine jen dobre :-))) Sledujete to tady a pak drbe na FB Panacka. Uz si postezovala, ze jsi ji oznacila za nesmrtelnou harcovnici. „Ještě ani pořádně nezačalo reality šou a už mne média pomlouvají a špínu strašné by mne zajímalo který chudák spíše debil to psal řada bych se s ním setkala osobně a pak by to teprve byla hádka ne co o mne píše debil a vůbec mne nezná osobně“

18
Monika
Reagovat

Ja ani netusila, ze byla i v NM, ta zenska fakt obeha vsechno. Nahodou nevarila i v Prostreno? Ani by me neprekvapila.

19
Prochor
Reagovat

@Monika: No jo, Katarína je drsná:-) Ještě, že nezná naše adresy.

20
Ajda
Reagovat

@Monika: Ona je spíše nesmrtelná teta. Chvilku svatá dala a pak hysterická štěkna. Ona snad nemá kouska hanby v sobě. Maskot RS :D

21
Monika
Reagovat

@Ajda: Ty to zase schytas na facebooku :-))) Zdravime Katarinu.

22
Ajda
Reagovat

@Monika: Něco vydržím :D
Já bych strašně ráda věděla, jak se naše milá harcovnice tvářila, když včera slyšela, jak o ní Roman mluvil :-)
Její taneční umění by se na farmě uplatnilo při šlapání zelí.
V další sérii nezbyde nic jiného, než aby jí Vianostra pořídila farmu, stačí jedna koza a pár slepic, možná pštros, páv a nějaká kobyla, na to snad jako farmářka hledající jakéhokoli muže, nějakého konečně užene a divák bude mít klid.

23
Keliška
Reagovat

Zdravím panáčky, :-)
Já si zamilovala vyhazovačku-sekuriťčku :-) To bude můj fanoušek :-) Jinak baba Katarína, mi zase zhnusila celý pořad. Ta baba je vlezlá a dosud si nenašla chlapa, no čemu se divit, že?

24
Jonatána
Reagovat

@Ajda: Jooo, Katarína je nesmrtelná teta :-). To je přesné, Ajdo.

25
Wally
Reagovat

@Keliška: Anežka má strašně příjemný hlas. Škoda toho účesu-neúčesu. Hodit na sebe trochu ženskosti je z ní pěkná a příjemná ženská.

26
Keliška
Reagovat

Wally 25- Máš pravdu a napsala nejhezčí dopis. A navíc s ní by byl v bezpečí :-D

27
Ajda
Reagovat

@Keliška: Je vidět, že z té sestavy mu sedí nejvíc, ale problém vidím v dětech. Chtěl bezdětnou, Anežka má ještě dvě docela malé děti a věkem už moc na další není. Ale kdo ví, nechme se překvapit. Anežka na fb naznačuje nějaký zajímavý konec.
Tipuji, že sestřička nedojede a štáb povolá tu vyřazenou.

28
Monika
Reagovat

Za me Anezka fakt ne, jde z ni strach, vypada jako chlap a ty jeji deti…No na jeji FB uz nevlezu, vydesilo me to na maximum.

29
Valamin
Reagovat

Bavil jsem se jako už dlouho ne. Ten farmář, jak tam má tu sekuriťačku, Vladislav (?) mi svým vystupováním připomíná Jirku Čočka, hlavně jak o každé z nápadnic prohlašuje, že je sympatická a zase sympatická a každá že je fajn a vše je krásné a zalité sluncem atd., přitom podobně jako u Čočka žádná z dam nevypadá na to, že by ještě chtěla další děti, které on by chtěl. Snad kromě té s brýlemi, co se snaží přestat kouřit, ale má hrozné zuby, no není tam jediná. Každopádně tahle řada zatím vypadá výživně.

30
Ajda
Reagovat

Adame, opět jsem tě smazala. Neplevel diskusi jinými články. U VM jsem tě nechala, ale piš laskavě vždy k danému pořadu. Doufám, že nemáš problém udržet se do zveřejnění aktuálního článku. Neboj se, my o tom víme, ráda tě uvidím i s konkrétními postřehy v diskusi HSTM. Kopírování textu opravdu není potřeba.

31
Adam
Reagovat

@Ajda: Jen jsem na to chtěl upozornit, psát to k článku o HSTM by nemělo smysl, žádný aktuální tu není. A vzhledem k tomu, že programový plán na ten týden vyšel dnes, tak jste to těžko mohli vědět předtím.

32
Ajda
Reagovat

@Adam: Adame, díky, ale neboj se, za ty roky si to hlídáme, protože ty známé RS mají i většinou stálé autory, někdy máme i své zdroje,, bohužel nedá se stihnout vše. O tom, že HSTM se natáčí přes léto a na podzim vyjede se tu už kdesi diskutovalo a Prima pořadu včas udělá promo. Dříve posílali PR materiál ke každému dílu předem, což třeba Barrandov striktně odmítá a vše tají.

33
Monika
Reagovat

Ted jsem videla ukazku na dnesni dil a jednomu farmari prijede jen jedna napadnice na farmu. Ty jo to je mazec, aby mel Barrandov vubec co tocit. je to cim dal vetsi problem sehnat lidi, kteri by do toho sli. Dalsi rada asi uz nebude hadam.

34
Monika
Reagovat

Mimochodem je to farmar Roman, kde je i slavomanka Katarina. Predpokladam, ze to bude zrovna ona, ktera dorazi. Tak ze by to konecne vyslo bez boje :-)))

35
Monika
Reagovat

Jak se tak koukam na burta Radka ve vane, s tou plesi a koutama, rikam si sakra videl se vubec nekdy v zrcadle? Takove naroky na partnerky a sam nema moc co nabidnout.

36
Ajda
Reagovat

@Monika: Budeš se divit, ale na fb ho obhajuje Irena z minulé řady. Podle ní je úžasné, jak se otevřeně vyjadřuje o holkách. Asi soudí podle sebe, ten její buran tehdy byl taky na ránu.

37
Monika
Reagovat

@Ajda: Ireenka, no tu si pamatuju, nedivim se, ze ho obhajuje ten jeji lojza byl taky slusnej hulvat.

38
leporel
Reagovat

@Monika: To je fakt, ona je jak chlap, já si to myslel, ale ta postava je hrozná. Má příjemný hlas a zdá se to být i hodná ženká, ale zdání může klamat. Rozhodně se k farmářovi nehodí ničím. Ale i ty ostatní dámy jsou dost divné, nepěkné, jen Monika blondýna z Prahy vypadá k světu, ovšem se nehodí k farmáři, ta se vidí na zámku coby zámec.paní nikoliv jako farmářka u koní,apod. On ten farmář taky není dobrý chlap, pytel dětí a rozveden, to o něčem svědčí. Katarína je vymetačka všech možných pořadů, zřejmě dobře to je placeno a ještě má šanci se ukazovat v TV. Minula se povoláním, hérečka….

Přidat komentář