Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Společný víkend, den druhý

10. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

fhž3

Reality show farmář hledá ženu se pomalu, ale jistě blíží do finále. Farmáři si užívají volný víkend se svými vyvolenými, poslední šance zažehnout nějakou jiskřičku lásky. Zatím to vypadá nadějně u Romana, ale je zde pochybnost, že jde opravdu o nový vztah. Vladislav s Anežkou jsou kamarádi, zámecký pán se snaží, aby vypadal zamilovaně. Libuška s Vaškem sice vzbuzují naději na šťastný konec, ale i zde je spousta otazníků. Radek je z kola ven a jeho náhradníkům Lucii s Pepou, je těžké nějakou zamilovanost uvěřit. Co bude dál? Sledujte, diskutujte!

Promo

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 90
1
Monika
Reagovat

Tak ten Kristian me dostal, jsem jeste nezazila kluka co by hackoval :-)) Jsem na to nevericne zirala.

Reagovat

Tato řada byla jaksi bez šťávy, vše v rychlosti a celkem nuda oproti těm minulým.

3
Majka
Reagovat

@Ajda:
To je fakt, taky mi to prislo takovy strasne povrchni a plochy. Ja mam i pocit, ze na Barrandove ma porad kratsi stopaz, i s reklamama trva jen hodinu a deset minut, takze cisteho casu o dost min. Strasne rychly byl ten zacatek od dopisu k setkani na zamku. Ucastnice jsme malo poznali, ja jsem se teprve dneska dozvedela, ze ma Kristyna syna, bajecnyho mimochodem :-) I ten cas na farme se mi zdal kratky. Prijde mi, ze Ladena, at byla jaka byla, s ucastniky daleko vic a hloubeji mluvila. Zkratka mi tahle rada pripadala odflaknuta. Asi to bude otazka penez. Na druhou stranu lepsi takovyhle Farmar nez zadny, alespon za me a meho manzela 😁

Reagovat

@Majka: Je fakt, že když to stříhali pro Primu, mělo to delší stopáž díky nekonečnému opakování co bylo, bude. Tady je to povrchní jako celý Barrandov. Točila to stejná společnost a přeci to byla nejslabší řada. Podíl na tom má výběr účinkujících, vždyť i ta Katarína byla bez chuti a zápachu. Kdo ji viděl poprvé, neuvěří, co uměla za kousky. Mně to chybělo :-(

5
Majka
Reagovat

@Ajda:
Taky jsem zirala. Bud zmenila strategii nebo ji to prikazal stab (pochybuju) nebo odmitla delat stabu kasparka, kdyz se hned na zacatku dozvedely, ze farmar uz farmarku udajne ma.

6
Prochor
Reagovat

@Monika: Vzpomněl jsem na Emmu Drobnou, která žongluje. Představoval jsem si jak jde v Londýně z práce domů a už se těší, jak si pěkně zažongluje. U toho chlapce jsem si představil, jak jede ze školy a těší se jak si príma zaháčkuje. Hradní pán má výhodu že chlapci k svátku bude stačit nějaká pěkná vlna.
Jinak se mi zdá že tahle řada je samý sex. V minulosti zabodoval snad jen oranžový Honza.

7
Viki
Reagovat

Zdá se, že tentokrát to štáb všechno nasměroval na tzv. dobrý konec, teda skoro všechno. Dobře z toho vybruslil Vladimír, který celou věc zakormidloval do „kamarádství“. Překvapily mě Pepanovy postřehy o Lucii, z toho, co nám ukázala telka, nic takového nešlo poznat. Takových holek je, ale většinou se na to přijde pozdě. Je zvláštní, že sama Lucka to částečně přiznala.
Jinak, na ty skutečné konce jsem zvědav!

8
Gabisollis
Reagovat

vcera sem to nevidela a ani nevim zda to nekde dohledavat,protoze souhlasim,ze tahle rada se tedy vubec nevyvedla.:-/
Slo to vsechno tak rychle,nezazivne,ze si ani nepamatuju protagonisty.:-D
to byl posledni dil?

9
Gabisollis
Reagovat

@Viki: Mikesi co je s Lucii?

10
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Pepanovi se nelíbí, že ho moc komanduje, to on prý nesnasi. Ale příště Lucie řekne, že má jiného, Pepa má smůlu. Inteligentně to ukázali na závěr. Stejně celý vztah vypadal uměle tlačený od začátku.

Díl na youtube, ale vždy trochu později,myslím, že tam ještě není. Nebo stahnout ze známého uložiště. Tam by už díl měl být.

11
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: wau :-O jinyho? diky ajdo.

12
Ivča
Reagovat

Romanovo divení se a hýkání mi připomínalo Slunce, seno: „Jééé, tady je to krásný! Jak v Krumlově!“

13
Jelda
Reagovat

Tak jsem náhodou viděla opakovaní Nebezpečnych vztahů.Učinkovala tam Lucie od Pepy – ovšem pod jménem Monika. Měla tam manžela (Pepa to nebyl) a na konci pořadu se svěřila,že je těhotná.Dokonce měla na sobě i stejné tričko, ve kterém účinkovala ve Farmáři-asi sváteční model:-)….zdá se mi to jako docela dobrá komedie…

14
lenka.selka
Reagovat

@Jelda: nevíš prosím, kdy se to vysílalo nebo jak se to jmenovalo, případně hodit odkaz na youtube? Koukám, že ty Nebezpečné vtahy mají milion dílů, v životě díl s Lucií alias Monikou v tom množství nedohledám…

15
Viki
Reagovat

@Gabisollis: Nu, on se Pepa zmínil, že Lucka je typ, co musí být vždy po jejím a nedá si to vymluvit. To neznamená, že nemusí mít někdy pravdu, ale rozhodně to není dobrá vlastnost do vztahu. Takové holky dosti rychle přejdou na styl: udělám to po svém za jeho zády. Samozřejmě ne v době, kdy s ní jen chodí, protože to by mazala, ale když už má třeba 2 děti a společný byt a hypotéku a já nevím co ještě, tak je ten chlap v podstatě v háji, protože nemůže dělat nic (teda kromě toho, že ji zabije).
Pravdu je, že Lucka sama přiznala, že trochu moc tlačí na pilu, což vůbec nemusí znamenat, že jej tlačí do manželství, jako to asi pochopila většina diváků, to jenom jinými slovy sdělila, že komunikace s ní je hodně obtížná.

16
Tyna
Reagovat

@Majka: Mě se právě na Laděně nelíbilo, jak ze všech tahala ty city. Otázky : a co k ní cítíš a bla bla. Jak v manželský poradně. A přitom to byly vztahy na začátku, tak možná ani ti dva nevěděli jak na tom jsou, ale ona se snažila vyšťourat pro Tv co nejvíc. To bylo tak vlezlý a trapný. Alice aspoň zbytečně nevotravuje.

Odflaknuta řada je, o tom není sporu. Mě připadá, jak kdyby to všechno točili nahonem. A možná za to můžou i ty účinkující. Roman a ta jeho to už táhli předtím, takže to bylo divadlo. Radek o žádnou z holek nestál, tak si z nich udělal pracovní sílu za stravu a střechu nad hlavou dokud štáb neodtáhnul. Vláďovi se hold zájemkyně netrefili do vkusu. Lucku a zaměstnance do toho asi natlačil štáb, aby hráli divadlo. Ale u hradního panáka to bylo trochu nepředvídatelné. A aspoň, že to ,jak se zdá vyšlo Libě a Vaškovi. Vašek vypadal moc šťastně, přeju mu to :) Zdá se jako hodnej kluk.

17
Tyna
Reagovat

@Viki: Já to pochopila tak, že Lucka by se ráda co nejdřív nastěhovala, zatímco Pepa by rád přibrzdil a nejdřív ji poznal. Ale ona pak taky zmínila, že to stěhování bude až za dýl, takže přibrzdila sama. To manželství jsem v tom vůbec neviděla.

18
Ajda
Reagovat

@Jelda: @lenka.selka: On někdo předpokládá, že v NV, Aférách a já nevím v čem, vystupují pravé osoby? Vždyť je to hrané, proto herci z lidu, které navíc opakovaně recyklují.
U minulého dílu padaly úplně stejné dotazy, náhoda? Musíte znát datum premiéry, pak se dá někde i hledat. Nebo mít placený archiv Barrandova, tam jsou pořady podle odvysílání, klidně několikrát.

19
Jelda
Reagovat

@lenka.selka: Já to viděla opravdu úplnou náhodou- pustila jsem si to jako kulisu k žehlení, takže datum premiéry nevím- bylo to už opakování. Ale je to tak, jak píše ajda-herci a hérečky z lidu….Jinak tahle řada bez šťávy ( jak už bylo několikrát zmíněno). Vzpomínám se slzou v oku na minulé řady FHŽ s Latěnou…

20
Viki
Reagovat

@Tyna: tak samozřejmě to může být i tak jak píšeš. Nicméně výrok „vždy musí být po jejím“ nevzbuzuje u mě pocit, že nejde pouze o nastěhování se k partnerovi.

21
Viki
Reagovat

O Barrandově jsem jsem toho nikdy moc nevěděl, protože tam nebylo nic, co mě nalákalo ke sledování. V poslední době jsem zahlédl jakési Vztahy a moderátora na přeshubu, tuším se menuje Musil. Jo, ještě tuším soudkyni Barbaru, ale i to jsem rychle vzdal. Zejména Musil mě přesvědčil o tom, že, že tato telka je úplný odpad. Jsem ochoten strávit ještě rozhovor s prezidentem, kde to bývá hodně často tristní (od je fakt děsnej narcis), ale aspoň se mu daří dopalovat intošské nevzdělance. Úplnou tragédií je pak ředitel telky Soukup, něco tak devótního se jen tak nevidí. No a pak se divíte, že natočí FHŽ tak jak ho natočili.

22
Iveta
Reagovat

Taky jsem si všimla, že v některých pořadech TV Barrandov vystupují jedni a ti samí účinkující, viz Farmář , Soudkyně Barbara, Nebezpečné vztahy. Viděla jsem lidi, co byli ve Farmáři a nyní účinkovali ve výše uvedených programech, pamatuji si Lucii a pak vyznavače islámu, jméno u ž nevím, ten se kdysi ve Farmáři ucházel o přízeň farmářky-chovatelky koní od Liberce. Tak tento hrál v Soudkyni Barbaře arabského obchodníka, se kterým se rozváděla jeho česká žena. Pořady na TV Barrandov nemají úroveň, vše přitažené za vlasy a nekonečné opakování jednoho tématu. Vypadá to, že skoro všechny pořady obsadil Musil, Bendová a Kristelová, copak nemají taky někoho jiného?

23
Iveta
Reagovat

@Jelda: Máš pravdu, náhodně jsem totéž zahlédla v TV a bylo mi jasné, že se na Barrandově omílají tytéž tváře v různých programech, na které se ale nedá dívat a koukat na Musila a jeho rozumbradování také ne.

24
Ajda
Reagovat

Barrandov je tv dvou tváří. Generální mekota blekota Soukup, který se touží stát moderátorskou star jakéhokoli žánru. Nikdo nemá odvahu mu říci, že je trapný. A pak tu máme vrchního vzdychače, programového ředitele a hlavního dramaturga Honzíka Musila. Slušná kariéra bez patřičného vzdělání. Podle toho celá tv vypadá a dopadá. Zabili Popelku, Ostříháno, FHŽ a navic mají snad nejdelší reklamy a upoutávky ze všech. Zeman z Hradu,Honza Zeman, k tomu v zádech Číňani, co tady čekat za kvalitu.

25
Jelda
Reagovat

Tak moderování Honzíka Musila je opravdu dost tristní. Tento samozvaný psycholog, něžná, citlivá všeobjímající duše, bojovník za čistou pravdu i plačka v jednom- to jeden zírá, co všechno jde na Barrandově odvysílat.
Ještěže Honzík vždy vše dokonale vyřeší…
A k tomu jako bonus pořád dokola ty stejný ksichty i když pod různými jmény.
Divím se, že se sám neujal moderování FHŽ místo Aličky.

26
Viki
Reagovat

@Iveta: Ještě tam mají také tu nefalšovanou blondýnku, nevím jak se menuje. Tak na blondýnky se letí, i když jsou stejně chitré jako tato, ale i tak nevím, nevím.
Jo, ještě si vzpomínám, nebyl tam také jakýsi Franta z Ostravy? Toho by měli vozit po republice v kleci. A tuším, že tvářemi Barrandova jsou i Aleš Cibulka, jakýsi tlustý herec, a pár další herců nevalné úrovně, kteří se smějí vlastním blbým vtipům. Myslím, že vystupují ve filmech Trošky.

27
Ajda
Reagovat

@Viki: Cibulku už vyhodili. I jeho partnera Jagelku. Brožová to prý měla taky nahnuté, ale hlas lidu ji zachránil. Barrandov je mistr ve vykrádání starých pořadů. Bendová se diky Farmáři dostala na Cibulkovo místo. Stačí mrknout na program a jsou tam samé hrané studiové vztahovky.

28
Jelda
Reagovat

Brožovou jsem viděla v pořadu, kde si pozvala hosty ( Exclusiv?). Ačkoliv hosté byli zajímaví (houslista Svěcený s dcerou),celou dobu mě rušilo Kačenčino pubescentni chichotání a pištění. Stylizovat se takřka v 50 ti do role roztomilého diblíka,no nevím..

29
Janica
Reagovat

Teď jsem dokoukala FHŽ páteční díl, tak trošku nijaký. Především o jídle (jak se mi zbíhaly sliny). Kristýnin syn vypadá jako úžasný kluk se zajímavýmy koníčky, moc se mi líbil.
Pepa vlastně neví co chce, jednou mu vadí, že je Lucka ganerál a couvá, po druhé se mu zase líbí a chce si ji nastěhovat…
Libuščin vztah s Vaškem asi nedopadne dobře, synek si nenechá maminku brát a tak se mu maminka podřídí. Překvapilo mne, že Libuška 5tiletého chlapce krmí. Už to vypovídá…

30
Janica
Reagovat

Jo, a kde byla v tomto díle Alička? Že by se bez ní v tv obešli?

31
Ajda
Reagovat

@Janica: No ono jí tam bylo až dost. Latěna tam na farmách taky nebývala. Ale pořád lepší Bendovka než Něrgešová. Včera jsem trpěla u Jak se staví sen jen kvůli ní a a částečně i kvůli Kamilce.

Na fb se ozvala Lucie, sprostá jako dlaždič. Na svém profilu (Lucie Fialová) prodává morčata, kdyby měl někdo ze zdejších zájem :D

32
Jelda
Reagovat

@Janica: Taky se mi nezdá Libuška kdovíjak zamilovaná..

33
Monika
Reagovat

@Ajda: No Lucie mi vyrazila dech svoji FB komunikaci. Slecna ma skutecne uroven, moc pekne se prezentuje :-))

34
JanaH
Reagovat

Já jsem hlavně ocenila, že se konečně nikde nemihnul ani kousek odbarveného chemlonu trapky Kataríny, která na svém fb láká na kus žvance. Chytil se Škubel, Šáša už ho nechce, bere zavděk Kotrmelínou?
Hérečka a chovatelka morčat v klícce 1+kk Lucie má na profilu zase připomínku další mediální mrtvoly… KáKá :-D a její komenty na fb FHŽ jsou „kvalitní“. Ten nejslušnější je „doprdele nechapu co me resite…“. :-D Pepana furt vidím pár dílů zpět sedět obkročmo na židli v čepičce kšiltem dozadu, jak klepe nožkou a mudruje o „budoucnosti“ s Lucií…
Vláďa s Anežkou mi přišli nejmíň trapní, tedy až na scénky v pyžamech ve dne.
Romana s Martinou se mi nějak nechce rozebírat, ani není co.
Z hradního pána se mi párkrát udělalo šoufl, hlavně při oslintávání Kristýny a záběrech z lože, kdy vypadá jak vyvržený vorvaň. Kristýny synek je zvláštní, takový zženštilý mi připadá…a není to háčkováním. Oslovovat kluka v jeho věku Kristyánku je divné, není?
Ale pesana mají parádního.
Líba s Vencou… tady mě napadá, když se pořád připomíná vyjádření Libuš, že se přihlásila do FHŽ ze srandy… co když původně jo a nic od toho nečekala a ono se to pak začalo vyvíjet jinak?
Přišla mi teď uvolněnější a jistější ve svém prostředí, zdálo se, že i Vaška ráda vidí. Jestli je její synáček rozmazlený nebo ne je její věc, ale já mám názor,že je lepší dítě rozmazlené než zanedbané.
Anežka furt slibuje (nebo vyhrožuje? :-D), že máme počkat na konec, že bude překvapení. No to jsem fakt „naputá“.

35
JanaH
Reagovat

@Ajda: o generálním mekotovi blekotovi Jaromíru Soukupovi píše Wiki, že je český milionář a mediální mogul. Někdo takový si přece nenechá vyhodit choť ze své Týví. :-D A nikoho menšího by si Kačenka jistě nevybrala…

36
Ajda
Reagovat

@JanaH: No jo, ale ono se šušká, že milionář blekota už dávno není se sladkou Kačenkou. Naposledy spolu byli viděni na festivalu ve Varech. Jenže sledovanost na prvním místě, tak prvně ohlásili konec toho jejího pořadu a po nevoli lidu jí ho vrátili.

Pod minulým dílem je komentář od Libuše.

37
JanaH
Reagovat

@Ajda: ach, co zas ta Káča udělala blbě, že jí zdrhnul další boháč? :-))
Líbu jsem četla, ona snad schválně komentuje neaktuální diskuze… :-)

38
Floretta
Reagovat

Náhodou jsem před chviličkou zahlédla květákovu favoritku, tuším Nikol se jmenovala ve NV,nevíte byla ještě někde jinde?

39
Viki
Reagovat

@Janica: na dětičkách, zejména chlapečcích, ztroskotalo už moc vztahů. Mužský většinou vycítí, že jej dítě nenávidí a současně registruje, že partnerka dává přednost dítěti (jako každá ženská), tak to raději rychle vzdá.

40
JanaH
Reagovat

@Viki: pokud je chlapeček „normální“, tak většinou parťáka přivítá. Tím nenarážím na žádného z chlapečků ve FHŽ.
Nenávidět (a nejen to) je spíš parketou některých holčiček…

41
Dominik
Reagovat

Díl tak trochu o ničem. Já věděl, že mi na Lucii něco nesedí :D Si na fb ještě rád počtu :D A kde sebrali Pepu, takovej buran, v té nejkrystaličtější podobě :D Anežka a Vláďa o ničem, Roman s Martinou taky (jenom přehlídka žraní, i když některý pokrmy vypadaly dobře, to se musí nechat). Kristýna s hradním pánem, to je fakt ekl a jejich konverzace svědčí o tom, že tam prostě nic není, aspoň mi to tak přijde. Její syn mě ovšem docela mile překvapil, co na tom, tak rád háčkuje no (nikde není psáno, že to musí umět jenom žena, může se mu to nakonec někdy hodit, kdo ví) a připadal mi i docela vyspělý názorově. Vašek a Libuška podle mě spolu nebudou. Nevím no, nemám děti, těžko soudit, ale řekl bych, že do vztahu matka + syn a v tomhle případě ještě víc fixovanější s ohledem na věk toho děcka, se těžko proniká.

42
Janica
Reagovat

@JanaH: … nepíšu, že je chlapec rozmazlený, ale krmení pětiletého dítěte je nepřirozené,
… a oslovení puberťáka Kristiánku – no proč ne? Taky občas oslovím 20tiletého vnuka Martínku. Co je na tom divného? A Kristián je jistě bezva kluk, zaslouží si občasné zdrobnělé oslovení.

43
JanaH
Reagovat

@Janica: já jsem narážela s tou rozmazleností ne na tebe, ale na fb, kde se řeší a jsou tam i dost odsuzující komentáře na Líbu a její výchovu. Kdyby se Libuš měla k Vaškovi víc, možná titíž by jí vyčítali, že kluka odstrkuje…

44
Ajda
Reagovat

@JanaH: Některé komentáře amatérských odborníků pedagogicko psychologických poraden jsou na FB děs běs. Lituji děti těchto „dokonalých“ rodičů, často teprve budoucích :-(

@Janica: No, až se stydím to napsat, ale třeba koprovku jsem do předškolní dcery dostala jedině krmením a ještě k tomu pohádka.

45
Monika
Reagovat

@JanaH: Kristian je imho teplej, naprosto vykazuje vsechny priznaky gaye, hodne bych se divila, kdyby tomu bylo jinak.

46
Tyna
Reagovat

@Jelda: A vy se běžně zamilujete během 14 dnů do cizího člověka? Tohle mi nijak divné nepříjde. Vždyť ho teprve poznává.

47
Ajda
Reagovat

@Monika: Moniko, kdysi jsem znala jaderného inženýra a ten vyšíval, dokonce s bubínkem. Rozhodně nebyl gay. Bývalý soused drhal závěsy na kytky a měl tři děti. K tomu šil, zašíval, zavařoval…

48
Tyna
Reagovat

@Monika: A i kdyby teplej byl, tak je na tom snad něco špatného? Komentář: vykazuje všechny příznaky, zní jako by to byla nemoc. Není to nakažlivé? A nemohla jsem to chytit přes TV?

49
Monika
Reagovat

@Tyna: Sorry jsem uprimna, ja bych se s tim tezko smirovala, tezko bych s tim mohla neco delat, ale proste…. No myslim, ze fakt teplej je, ne kvuli hackovani, ale obecne i tak vypada, chova se…

50
Ajda
Reagovat

@Monika: Pokud se ten dotyčný se svojí orientací vyrovná, tak dnes už je to zcela běžné. Dříve to tajili, ale ty doby jsou naštěstí dávno pryč. Mně třeba tak vůbec nepřipadal.

51
Viki
Reagovat

@JanaH: Mám úplně jiné zkušenosti. Jak s mládenci, tak s dívenkami. Ne, že by jich bylo moc, ale přece. Mládenec zaujal nepřátelský postoj hned u dveří, tam to bylo jasné. A nebylo to jinou orientací, jasně nechtěl, abych nahradil tátu nebo mu sebral maminku. U dívek: dvě sestry, ta z první třídy okamžitě negativní, ta z 5. třídy naopak, okamžitě velká kamarádka.
@Ajda: což mi připomíná mého bratra (po vojně), kdy si sestra pořídila pletací stroj, od níž se nechal zaučit a pak jej zabavil pro sebe a pletl o sto pryč svetry, pulovry, prostě kde co. Vzhledem k tomu, že kromě toho zaplňoval náš domov nesčetným počtem lepých slečen, tak asi na hochy nebyl.

52
sarka
Reagovat

@Tyna:

Clovek je schopny se prece zamilovat behem jednoho dne do nekoho, koho uvidi poprve a kdo ho zaujme. To se vam jeste nestalo? Nekoho poznate napr. na akci, nekoho, kdo je kamarad vasich kamaradu, poznate ho za ten vecer, jak se chova, projevuje, chvili s nim i promluvite, zjistite zakladni informace a proste od toho vecera na nej neustale myslite….Da se zamilovat po par dnech snadno…Vasek o tom mluvi, co k ni citi, Libuska vubec.

53
Ajda
Reagovat

Zapnu si ráno televizi, než stihnu přepnout na ČT 24, tak na mě vykoukne Lucie. Soudce Alexandr řeší, že on sází a ona si pořizuje porcelánové kočky. Skoro realita, dokonce má na sobě meruňkové bolerko jako ve Farmáři. :D

54
Martina
Reagovat

Díval se dnes někdo na soudce Alexandra? Hrála tam Lucka od Pepy.

55
Ajda
Reagovat

@Martina: Viděla jsem jen kousek, píšu to hned nad vámi.

56
Prasečí rypáček
Reagovat

Tyhle RS jsou už asi opravdu jen pořad pro novodobé „ochotníky“. Nechodí však na prkna, ale do TV pořadů, kde hrají své určené role.
Aspoň jsem se nasmál u scénky, kdy u žrádla v Dětenicích baba vybafne a Pepanovi tam málem praskl budík. (Ty vole…) :-D
Jo, to bylo opravdu upřímné a vtipné.

57
Janica
Reagovat

@JanaH: Ajda: … nic se neděje, na fb nechodím, nemusím vědět všechno. A jasně, že občas se děcko nakrmí, protože je nějaký důvod,
jen zde se mi zdálo, že je to běžná praxe.

58
Janica
Reagovat

… no, můj muž taky vaří, zašije si ponožky, přišije knoflík, v mladších dobách drhal,
určitě není gay… Mně se Kristián líbil i ta jeho záliba v pěstování rostlin, chlapi bývají dobří zahradníci…

59
HuHu
Reagovat

Tak jsem o víkendu skouknul několik předchozích dílů a včera i díl poslední. Nedovedu si předatavit, že tomu snad může ještě někdo věřit.
Abych pochopil taktiku kanálu „B“ a zároveň zjistil, kdo je to ten Honza Musil, dal jsem si bojový úkol, odkoukat jeden díl jeho pořadu. Přiznám se, že jsem to nevydržel ani do reklam. Kanál B dospěl k pravému významu slova „kanál“. Opravdu nechápu, že se na to ty ženy mohou dívat a ještě jim to baštit i s navijákem.

FHŽ … i přes výše uvedené, zrovna u Vladislava, to, že mu tam byly nahrnuty ženy s kvanty dětí a kuřačky ještě k tomu, když on chtěl bezdětnou nekuřačku … no tak ale zato si s výjimkou kuřáctví může zcela sám. Možná i v tandemu s matkou. V tomto směru je jeho ústřední problém, že když se Alice v medailonku ptala, jestli by mu děti u partnerky nevadily, tak zcela jasně a zřetelně řekl, že ne. Ve smyslu, že děti může mít. A tím si neomylně nadělal do bot. Jestli se chtěl stylizovat do role hodného chlapce, jestli si to nějak nedokázal vyhodnotit, jestli mu to poradila matka aby nebyl za nelidu… těžko říct. Na dotaz Alice na vlastní děti byl takový roztěkaný, že tedy ano a na následný dotaz kolik dětí by chtěl, doslova odpověděl: „Okolo dvou“. Načež Alice se ho ptala, co to znamená okolo dvou, jakože od jednoho do třech? :) No tak proč neřekl, že by chtěl svobodnou a bezdětnou? Co mu zabraňovalo říct, že by si přál ženy do 29 let výhradně bezdětné a svobodné a světlé typy ještě k tomu, že prostě chce výhradně svoje vlastní „dětátko“. Aby nebyl za blbce? Nemá na to, aby chápal důsledky svého jednání? Druhá věc je, kdo by se mu asi tak přihlásil a zda by to bylo technicky možné …

Na zámečku v Kunicích po přečtení dopisů byl náhle rozčarován, že se mu ozvaly mnohonásobné matky a prohlásil, že chtěl svobodné bezdětné. To přeci není normální. Jediný Radek, ať je jaký je, jasně řekl, že chce pouze bezdětnou ženu. Nakonec se mu přihlásila jen jedna s dítětem, která stejně na zámek nedorazila.
Při prvním setkání ženy kontra Vladislav se jediná Jana zeptala (nevím, jestli na popud štábu), zda má rád děti, když tady všechny mají děti. Když váhal, někdo ještě připomenul jeho tvrzení, že děti nejsou překážkou. Vladislav nemohl jinak, než uznat, že to řekl, ovšem s dovětkem, že si to představoval jinak. To opravdu není normální. Tak to přeci neměl říkat, když s matkou rozvedenou ženu a cizí děti nejsou schopní přijmout. Je to z jeho strany vysloveně neseriózní jednání.

Přiznám se, že jak mi ho bylo z počátku až líto, tak už mě to přešlo. Jak je vidět, kamery se chlapci zalíbily, pozornost mu dělá dobře. Nu a exhibice s houslemi u ohýnku … nakonec může přehlušit fakt, že si z něj někteří budou dělat bžundu ještě větší. I s ohledem na to, jaké ženy k němu dorazily.

Vůbec se nedivím, že se mu přihlásili takové ženy, tedy s výjimkou paní Jany. U té si nejsem jist, jestli ji krom lásky ke koním nenutilo ještě něco jiného. Upřímně doufám, že ne. Má 2 krásné zdravé děti. Jsem rád, že na statku nezůstala. To bych jí snad ani nepřál.
Kdysi jsem se octnul v pohraničí, kde bylo tenkrát spousta volných domů a v té době i pracovních příležitosti. To generovalo předpoklady pro neustálý přísun lidí dosti podivných s ještě podivnější minulostí. Jednou poměrně konzistentní skupinou byly právě mnohonásobné matky s dětmi od několika různých otců. Ve finále měly tyto ženy jasné tendence přisát se na nějakého maximálního troubu, s barákem a vkladní knížkou bylo značka „Ideál“. Udělat si s ním další dítě, aby si ho jako že připoutala. Když to nebyl syn, v rychlém sledu následovalo další těhotenství. O děti jim vůbec nešlo a o nějakém zvýšeném mateřském pudu či lásce k dětem se u nich nedalo vůbec hovořit. Tyto ženy se vyskytovaly v několika mutacích, které byly jak podle kopíráku. Všechny byly svorně zpočátku neskutečně servilní a kamarádské za účelem na citové bázi všemožně ždímat široké okolí co to jen jde. Každá měla připravený repertoár několika tklivých příběhů podle toho, jak si otipovala protivníka, ale když jí člověk dal jasně najevo, že jí to nebaští, následovala okamžitá otočka o 180°. Nejsprostší pomluvy byly opravdu to nejmenší. Nemohu říct, že bych na ně měl přímo alergii, ale když na někoho takového narazím, registruji ho.

Vladislav byl v tomto případě tak, jak byl vypodobněn v medailonku jasný terč.

Mimochodem – romantický víkend … slyšel jsem dobře „až děti přijdou ze školy“ ? To už se v Česku zase chodí do školy i v sobotu?

Komparzistka Lucie F. Putovní … tak tady si nemohu pomoct, konstantně působí negativně a fyzicky je mi až odporná. Po shlédnutí dílu se zvířaty ještě víc. Nemám nic proti zvířatům, kočky jsou fajn, ale toto? Takové množství morčat v králíkárnách, které jasně patří ven. Ještě k tomu v místnosti, ve které podle všeho ta ženská spí i jí. Úplně se mi vybavila kapitola „Zooantroponózy“. Přemýšlel jsem, na co potřebuje tolik morčat, co s nimi asi dělá. Jedině, že by je chovala na maso. V Jižní Americe takto zcela běžně chovají morčata na maso přímo na dvorcích restaurací. Když je to stažené a vykoštěné, vypadá to jako řízek. Chuť to prý má něco mezi kuřecím a vepřovým. Když jsem viděl jak tam Lucie otáčí nějaké syrové řízky naložené v kvantu vody (asi octové) … chudák Pepik. Kdo ví, jestli v noci místo chrápání nepiští.
Z Lucie F. Putovní mám rovněž dojem, že se akutně potřebovala na někoho přisát a rozbít tábor a je jí asi úplně jedno kdo.
Nezbývá než doufat, že náhlé citové vzplanutí bylo zinscenované a Pepikovi se podařilo včas vysmeknout. Vždyť i na českém venkově je tolik normálních příjemných děvčat. Snad se Lucie přeorientovala na někoho jiného.

Paní Libuška se mi naopak konstantně líbí. Nemá ty správné přísavné tendence. To je právě to, že se dokáže postarat, nic od nikoho nechce, evidentně má zázemí i ve své výchozí rodině, hezké bydlení v příjemném prostředí. Má se prostě dobře a to se v Česku neodpouští. Obzvlášť někteří. Jak někdo uvádí výše, ať udělá co udělá, stejně to bude špatně s náležitým rancem pomluv a osočení a když už není co, tak se mrzce zaměří na nejcitlivější místo, tedy na dítě.

Zrzka Kristýna by alespoň mohla brát ohledy na syna, když se na kamery po jednodenní známosti v lihovém opojení plazí po vilném dědoušovi. Nahou scénu v hotelovém pokoji snad ani nebudu komentovat. Vůbec si neuvědomuje, jakou tomu klukovi dělá ostudu. Pravda je, že v místě bydliště už asi i nějakou pověst má, ale stejně.

Nesouhlasím s označováním Kristiána gayem. To, že pěstuje tropické rostliny vůbec nic neznamená, zrovna tak háčkování. V první chvíli mě napadlo, že by mohl být guerillista, ovšem ukázalo se, že je pouhý botanik a pletař – háčkař. Před několika lety ve světě kulminovalo jisté hnutí zvané guerilla knitting, na kterém běžně participovali i hoši. Podstata spočívá v tom, že mládež zdobí – oplétá či obháčkovává různé městské prvky, jako jsou třeba pouliční lampy, kmeny stromů v parku, lavičky, zábradlí, ale i sochy, kterým háčkují různé části oděvu. Třeba klobouky, čepice, šály, bačkory, batohy na záda … Vzhledem k tomu, že se to nesmí, obdobně jako za sprejerství hrozí postih. Příslušný „obleček“ musí být naaplikován, aniž by byli aktéři přistiženi. V Česku se to až tak neuchtilo.

V případě rostlin a botaniky … Kristián žije v Olomouci. Kde už, když ne v Olomouci je správné prostředí pro líheň mladých botaniků. V důsledku pravidelného pořádání Flory Olomouc jsou celoročně v provozu skleníky, k tomu je v Olomouci i botanická zahrada a navíc ještě díky profesoru Doleželovi a rozluštění genomu pšenice a banánovníku, mezinárodně proslulé pracoviště Ústavu experimentální botaniky, které rovněž zahrnuje skleníky.
Jistě jsou ve školách nějaké zájmové kroužky s přístupem do skleníků. Nehledě na to, že nevíme, jestli se v oboru nepohybuje třeba někdo z rodiny. Z toho se nedá vyvozovat vůbec nic. Stejně tak z toho, že kluka baví vaření.

Paní Anežka prý vyhrožuje nějakým překvapením. To vyhrožuje i po odvysílání poledního dílu? Co by se asi tak ještě mohlo stát?

Že by matka přehodnotila názor a chystala se veselka Vladislava s Anežkou, nepředpokládám. Leda by musela matku zahlušit a to se pokud vím nestalo.
Jedině, že tam ještě někoho Anežka nebo štáb o prázdninách dovalí.

Kacířská myšlenka: že by mu tam dovalili Lucii F. Putovní, ale koho by to kanále „B“ ještě překvapilo?

60
Tyna
Reagovat

@sarka: Na první pohled /setkání ne, nestalo. A proto o tom také píšu. To že se Vašek patrně zamiloval vidíme, ale to neznamená, že se musí na první pohled zamilovat všichni ve farmářovi. Zvlášť když jim tam kření celý štáb. Nikdo přece neříká, že se Líba nezamiluje do Vaška postupem času. To je přece zcela individuální věc, kterou Líba ani nikdo jiný vědomě neovlivní a neporučí si.

61
JanaH
Reagovat

@HuHu: uf, tak jsem dočetla. :-))
Putovní dívka Lucie chová morčata nikoli na jídlo :-D, ale prostě na chov. Ten momentálně ruší. Na fb má i fotky mazlíků s nějakými diplomy a poháry. Ale taky třeba informaci „1.vrch po dapplikovi.“ Já jsem si to přeložila (možná blbě?) jako Dapplíkův první vrh, tedy Dapplíkovi první potomci. Víc její jednoduchost pitvat nebudu, ona se pak zlobí. ;-)
Na Vláďu bych tak přísná nebyla, i když jeho „děťátko“ mne tehdy taky hodně hodně zarazilo…
S Kristýnou souhlasím a vidím ji podobně kriticky.
Líba opravdu není žádná zoufalka a docela rozumím i jejímu přiznanému strachu.
No a že Anežka slibuje?
Tak tady bych se skoro vsadila, že překvapení se nebude týkat jí…

62
HuHu
Reagovat

@JanaH:
:))) Třeba nemá mrazák. Dapplíci se množí geometrickou řadou ve vlnách. Ještě že nemám FB, to by mě teprv rozdovádělo.
Rozprodej Dapplíků nevěstí nic dobrého. Pepik říkal, že by se mohla nastěhovat nejdřív v listopadu. Začínám se o kluka bát …

Taky jsem pojal podezření, když jsem viděl zejména určitou kočku, že Lucie F. krom toho, že je Putovní, mohla by ještě k tomu být chovatelka zvířat za účelem prodeje. Iluze bezmezné nepodmíněné lásky ke zvířatům začíná nabírat trhliny.

63
Liba
Reagovat

@HuHu: super analyza, a potom ze to nejde napsat vlastni nazor bez urazek. Nejak mi tady chybi jeste Roman s Martinou. Nelze si nevsimnout, ze jste opravdu pozorny a nic Vam neunikne.

64
Ajda
Reagovat

@HuHu: Super, vedle putovni Kataríny máme i Putovní Lucii. Obě je asi nevidíme naposledy.

65
Katarina
Reagovat

Mne už naposledy vidíte vážení diváci to jste rádi že

66
Lenka ☺
Reagovat

Teda po dloooouhé době jsem zavítala na Panáčka… ale že tu najdu i po těch letech zase Katarínu?!? Bože, zase?!? :-) :-) „škandál“, strašný, příšerný !
(nic ve zlém, Kataríno, ale upřímně tě nemůžu vidět už od toho pidifousatýho pidimužíka, kde tě vyhnala jeho letitá přítelkyně, natož to tvoje angažmá v pořadí další (opilec – budiž mu země lehká! …A to jsi po prvním FHŽ slibovala, že to bylo „naposledy“ :-)
Holka zlatá, co tě to furt do tý týví pudí ?!? :-)
Že si nedáš pokoj, ostudy už bylo dost :-)

67
Lenka
Reagovat

… a to jsem zapomněla na Škubela a Sašu :-) :-) :-)
(díky vám, co tady píšete za připomenutí)

68
HuHu
Reagovat

@Liba:
Přiznám se, že Romana jsem v podstatě vyloučil z pozorování a když jsem sjížděl díly na YT, některé pasáže s Romanem i popohnal. To se prostě nedá. Už od pohledu na mě působí jako sňatkový podvodník. Tím netvrdím že doslova je, ale využívání žen u mužů považuji za úplné dno. Na to nemám slov. Když má chlap 2 zdravé ruce … přilepovat se na ženské a parazitovat na nich … Působí dojmem naprosto neseriózního člověka. Už s ohledem na to, že tvrdil, že už má majetkové poměry urovnané, ovšem v průběhu vysílání i z kanálu „B“ oficiálně zaznělo, že ještě ne (asi když se to provalilo na sociálních sítích). Další věc je, že to není žádný zemědělec, statkář, farmář či rančer. Má tam snad jednoho koně, pár kachen nebo hus (teď přesně nevím) a dva býčky na výkrm. No co to je, to není ani obyčejné vesnické stavení, kde jsou třeba ještě navíc slepice a králíci. Ten je leda tak parodií na farmáře. Ve skutečnosti je autobusák, což ostatně dokazoval všudypřítomnou erární autobusáckou košilí.
Uznávám, že i u něj bylo několik veselých momentů. Třeba když si letně oděný do kraťasů na sebe natáhl dlouhý montgomerák, zejména zezadu při pohledu na čouhající holé nohy. Divým se, že produkce nedala hudební podkres „Průša je úchyl“.

U Martiny mám spíš pocit, že u ní jde o „živočišnou záležitost“. Přechod na dohled, důchod za pár let na obzoru, děti odrostlé … Nevím, jestli se chtěla třeba usadit někde na venkově … Rozhodně na rozdíl např. od paní Moniky na svůj věk vypadá přirozeně dobře. Dokáže se i zasmát a nemyslím, že by pociťovala nezájem od mužů přiměřeného věku. Taky na tom pravděpodobně není špatně i ekonomicky (podle toho, v jakém autě přijela).
To, že se znali už dříve – těžko říct jak moc. Podle průběhu nepředpokládám, že nějak extra blíže (možná jen na živočišné bázi), protože by o jeho situaci musela vědět, nehledě na to, proč by potom do televize vůbec lezla?

Charakterizoval bych to asi takto: „Co by, kdyby…“ Kdyby paní Martina z Brna, tak jak je, v minulosti jako jediná dědička získala v restituci v Brně na hlavní třídě 3 velké historické činžovní domy a 2 domy v Praze v Pařížské, v medailonku by ji Roman uchvátil a rozhodla se s ním usadit na venkově, byla by dnes Martina z Prahy ve finále ženou vyvolenou?

Líbo, ať už Vám to s Václavem dopadne jakkoliv, přeji Vám v životě hodně pohody a hlavně radosti ze syna, je to šikovný kluk.

69
Ajda
Reagovat

@Katarina: Ale no tak Kačko, bez tebe to nebude ono. V této řadě jsi to ani nebyla ty, skoro, jakoby tě to nebavilo.

70
JanaH
Reagovat

@Ajda: propánajána a krindypindy! Prosím, nevyvolávat duchy.Teď jsem hledala černý kočičí chlup, hodila ho přes levé rameno a třikrát plivla… doufám, že to bude fungovat. :-DD

71
Ajda
Reagovat

@JanaH: A já ji tam chci, je to zgruntu hodná ženská a všem by nám chyběla!!! I tobě :D

72
JanaH
Reagovat

@Ajda: já mám pro ironii zvlášť velké pochopení, a proto rozumím. :-)))
Jenom pochybuju o tom, že ji pochopí taky ta zgruntu hodná ženská. :-D
A když ne, budeme se jí smát dál… já určitě. ;-)

73
Ajda
Reagovat

@JanaH: Z gruntu na grunt, jednou už to vyjít musí :-) A já chci být u toho.

74
JanaH
Reagovat

@Ajda: :-D ne, že bych ti to nepřála… ale mám obavy, abys dřív neměla vousy až na zem.

75
Liba
Reagovat

@HuHu: dekuji Vam , stejne mate neuveritelne schopnosti , cloveku se nechce ani verit ze to lze jen u televize vysledovat.

S Romanem mate taky pravdu jak to sakra delate. Nedavno jsem potkala jednoho meho znameho a shodou okolnosti je to znamy i Romana.

Asi to bude znit blbe ale normalne bych si troufla rict ze se zname, nebot analyzovat moji malickost takhle presne a pouze od tv.

76
Viki
Reagovat

@HuHu: Perfektní vyhodnocení, zejména pro mě, který jsem nezachytil začátek. Vladimíra jsem nikdy nechápal, jak vůbec mohl přistoupit na ty ženské tam. Ale on je holt prostě blbej a subinka – a to jsem podezříval štáb. Ale i tak nechápu, proč se k němu nepřihlásily nějaké normální ženské. U Anežky obdivuji tu drzost se přihlásit s tuším 5 dětmi k farmářovi, který by mohl být jejím hodně mladším brachou.
Lucina mi přišla sympatická (až na tu pecku s morčaty), jinak po dnešku je jasný, že je zřejmě hodně přelétavá.

77
HuHu
Reagovat

@Liba:
:) žádné zvláštní schopnosti nemám, pouze interpretuji co vidím. Pokud jde o narážku na Vaše hodnocení, tak to přeci není tak těžké. Vzhledem k tomu, že jste uvedla, že Vás otec dítěte opustil velmi záhy po porodu prakticky na prahu šestinedělí, to by Líbo zasáhlo úplně každou ženu. Nelze se divit Vašim obavám.

78
HuHu
Reagovat

@Viki:
Tak snad se mu ještě ozvou nějaké ženy po odvysílání. V pátečním díle jsem měl skoro dojem, že je Vladislav mírně pod vlivem, že ho chlapci trochu zlinkovali panáky. V jedné chvíli jsem měl strach, že se úplně rozsype.
Krom Anežky s 5 dětmi měly dvě další ženy po 4 dětech :). V medailonku Vladislav jasně říkal, že chce ženu štíhlou, aby nebyla nějak větší než on. Anežka by ho mohla nosit v tašce. Nemyslím, že je to jen o drzosti. Když Anežka přicházela na statek s kolečkovým zavazadlem, běžela jako hudební podkres píseň Mejly Hlavsy Muchomůrky bílé. Ještě že tam nešoupli otextovanou verzi. Minimálně první část krátkého textu vyloženě sedí.

U Lucie situaci vidím trochu jinak. Že se děvče náhle ve 31 letech v krátkém sledu zuřivě snaží přisát už na třetího chlapa, zákonitě z něčeho musí pramenit. A to nevíme, co se děje ještě mimo kamery. Domnívám se, že klíč k pochopení leží v prvních dílech.

Na počátku byla představena:
– Bydliště Odolena Voda (vesnice severně od Prahy)
– bydlí u rodičů
– je jí 31
– prodávala v pekárně = je vyučená prodavačka (SOU v Praze), v její generaci, kdy se každý alespoň trošičku schopný žák hlásil na střední školu s maturitou i s ohledem na to, že mnoho škol bralo i slabší studenty kvůli počtu, nenasvědčuje na nějakou vysokou hladinu inteligence
– vlastní koně se kterým i pózovala na kameru.
+ jak dobře víme, věnuje se komparzu (castingová agentura).

Na statku u Václava, respektive při návštěvě nedalekého zámečku, kdy měl Václav povinný piknik v zahradě s Líbou a následně ochutnávku čokolády s Lucií a musel se jí na kameru jakože dvořit … ptal se jestli by jí nevadilo přestěhovat se, ve smyslu, že by musela opustit rodinu … odpověděla, že jí to nevadí, že tam má jenom mámu. Václav kontroval, že je to přece jenom maminka. Ona odvětila, že maminka má svůj vlastní život a že jí (jako že Lucii) to nevadí. Což ještě myslím že dvakrát zopakovala. A už bych běžel :).

Všem bylo nad slunce jasnější, že Václav má oči jen pro Líbu. Načež následovalo náhlé přisátí Lucie na traktoristu Pepu s barákem.
Když přijela Alice za Lucií, jako že vyzvednout ji na romantický víkend (zvířecí díl), ve dveřích se ptala, co je nového a podotkla: „máš novou práci, přestěhovala ses“. Lucie zkonstatovala, že je to jenom nájem – ve smyslu že nebude problém se odstěhovat.
Následovala scéna se zvířaty. Mimochodem obdivuji Alici, že tam vstoupila naboso :). Je drsná.

Situace se mi jeví asi takto:
Z nějakého důvodu už nemůže využívat matčinu pohostinnost či pohostinnost předchozího ubytovatele. Působí to dojmem, že někde někomu asi pohár trpělivosti přetekl. S ohledem na kvanta podivného zvířectva není ani divu. Jestli matka bydlí někde ve vlastní domku, jestli někde v činžáku, jestli třeba bydlí u přítele … těžko říct. Jestli měla Lucie zvěř někde v nějaké speciální místnosti, ve smyslu kočky zvlášť a morčata zvlášť, nebo jestli to všechno žilo s ní třeba v dětském pokojíku, nevíme. Že by se s maminkou něco stalo raději ani nechci předjímat.
Nad slunce jasnější je, že musí pravidelně platit nájem a navíc nevíme, zda není pronájem nějak časově omezen. Provoz zvěřince taky není zadarmo (krmení, podestýlka pro Dapplíky, kočkolit).
A jako zlatý hřeb programu, je vlastní kůň, kterého nemůže na ulici přivázat ke klandru, nýbrž nutně musí být někde ustájen. Chovat vlastního koně je pro člověka bez vlastnictví pozemků a stáje sec sakramensky drahý koníček. A to ani neuvažuji pořizovací cenu koně.
I kdyby jí ho někdo ustájil zadarmo, čemuž nevěřím, tak jenom cena krmení, péče o něj, neubrání se čas od času nějaké veterině …

Nemohu si pomoct, ale osobně z ní mám dojem, že si nabrala větší sousto, než může spolknout. Přesto, že zvířata podle všeho asi využívá i k prodeji (koťata, morčata). Komparznictví to trvale nevyřeší.

O tom, že má novou práci se lze pouze domnívat, jestli je to proto, že je lepší a lépe placená nebo Lucii předchozí zaměstnavatel z nějakého důvodu přestal rozdýchávat.
Ale ne že bych jí to přál.

Holt asi pracuje s tím co ji je známé. V tomto případě používá castingovou agenturu. Prostě se potřebuje na někoho přisát a usalašit se i se zvěří.
Když byli s Pepu v zoo, tak měli na kameru proslov. Nejprve Pepa, který říkal, že mu kočky v baráku vadí a morčata jsou to samé v modrobílém. Načež Lucie dodala: no a koně ještě neviděl, načež Pepa významně zopakoval, že koně ještě neviděl.
Nepředpokládám, že Pepa nikdy v životě neviděl koně. Působilo to na mě, že Pepa u Lucie byl a odsouzení koček a morčat vychází z reálného zážitku. Ostatně od Nymburka do OV to není nijak smrtelně daleko. Bohužel to produkce dost pochybně sestříhala a vychází z toho paskvil, kdy divák ději vůbec nevěří. Upřímně se divím Pepovi, že se v tu ránu neotočil na obrtlíku.

Ovšem jsou to všechno čistě mé osobní spekulace na základě odvysílaného materiálu a realita může být úplně jiná.

To, že si v agentuře vyžádala kontakt na dalšího farmáře, který nepostoupil (možná, že kontaktů bylo víc) …. :)) Na můj vkus je to čin ryze krystalického zoufalství zkříženého s nízkým IQ.

Navíc ani v jednom případě nemuselo nutně dojít na koitální záležitosti, jak někteří naznačují „z postele do postele“. Vcelku věřím tomu, že je virgo intcta. Už jen s ohledem na skutečnost, že kdyby citově i sexuálně vyprahlému muži zkušeně ukázala „osmý div světa“, tak by ji přijal i s morčaty, potkany, hady a slepým krtkem zahradním ještě k tomu.

Nezbývá než doufat, že i farmář Petr prozří v čas.

79
Iveta
Reagovat

@Liba: Ono se dá vysledovat z TV docela dost, tomu se nedivte, ale člověk vidí a slyší, jak se kdo projevuje, jak mluví, jak se chová, atd. Nějak se přetvařovat a mluvit úplně jinak, než je komu přirozené, to se nedá dělat konstantně.

80
Iveta
Reagovat

@HuHu: Moc vtipně napsané… Copak Anežka má 5 dětí, když v Tv s ní vystupovaly jen 2 dcery? O více dětech nějak nebylo zmínky, tak nevím….

81
Ajda
Reagovat

@Iveta: Má ještě tři dospělé děti.

82
Tyna
Reagovat

@Viki: Přesně jak píše HuHu, nejen Anežka měla více dětí. Ony všechny nápadnice od Vladislava měly více děti. On hold byl v medailonku dost tolerantní a řekl, že by mu žena s dětmi z předchozích vztahů nevadila. Otázkou je, jestli by se mu nějaké ženy přihlásily, kdyby řekl tak jako farmář Radek, že cizí děti nee. Zrovna u Radka si troufnu tvrdit, tak bylo dost hezkých holek/žen. Z těch dopisu co četl, tak ty s dětmi automaticky vyřazoval a na srazu jich měl na výběr i tak dost a ještě docela nevhodně komentoval, co se mu nelíbí. A to Radek rozhodně žádný model není (hodnotím jen vzhled, ani Radka ani Vladislava neznám, takže povahu hodnotit nemohu).

83
Viki
Reagovat

@HuHu: Vidím, že RS sleduji nepozorně, spousta věci mi uniká. U té Lucky úplně. Vlastnictví koně mi zcela ušlo. Stejně tak mi chybí schopnost analyzovat dodané údaje. Z jejích poznámek o matce vyplývá, že spolu neměly žádný zvláštní vztah, protože šlo o jednoduchou prostou rodinu. O její budoucnost se nestarala, jednoduše ji vypustila do světa. Kde asi tak mohla pobrat větší míru inteligence a vztah k rodině?
Zde bych jen podotkl, že tyto dívky ztrácejí svůj věneček velmi záhy, aniž by se tím samozřejmě chlubily. Takže ty její povídačky jí moc nepapkám. A Pepan zřejmě také není hlupák, zejména když se projevuje poněkud ostře. A když nejspíš vidí všechno to, co Ty jsi tak jen vyvodil.
Poslední odstavec mě opravdu pobavil. „Osmý div světa“ a vyprahlý Pepa či Vašek????? Teda nevím, jak jsou na tom dnešní třicátníci, ale my jsme měli k vyprahlosti daleko,

84
Viki
Reagovat

@Tyna: i tak se divím, že se k Vladislavovi nepřihlásily mladé bezdětné holky? Nebo to zařídíl štáb? Ještě bych chápal, že mu tam štáb dohodí nějakou pětadvacítku s dítětem, ale skoro čtyřicítky se 4 dětmi? Není to od tý telky drzost nesmírná? A to už nemluvě o Anežce?

85
Ajda
Reagovat

@Viki: Ty se divíš Anežce, sice má pět dětí, ale v reálu jen dvě, 8 a 9 let. Zbytek je dospělý. A zrovna s Anežkou si nejvíc rozuměl. Gábina a Jana měly jedno dítě, ta co nepřijela 4. V jeho věkové kategorii je to problém, holkám už se rodit nechce, jsou rády, že mají děti odrostlé. Mladší ročníky mi zase nesedí k jeho povaze.

86
Pavla
Reagovat

Neví náhodou prosím někdo, jak se jmenuje ten Pepa (se kterým byla Lucie) příjmením nebo jaký má profil na FB?

87
Liba
Reagovat

@Pavla: Pepek Brzobohaty

88
pavel
Reagovat

Nevíte někdo co je to za hudební skladbu, která hraje v úvodu farmáře v pátek 20.11.2017?

89
pavel
Reagovat

@pavel: Vlastně 17.11.2017 v pátek.

90
Marcela Skalníková
Reagovat

Dobrý den, je to hudba ze seriálu Markýz de Bois Doré od Georgese Garvarentze. marně ji hledám již roky.

Přidat komentář