Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Startuje boj o srdce farmářů (29.9.)

29. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

farm3

Dámy jsou zabydlené, boj o farmáře může konečně vypuknout v plné síle. Někteří už mají své favoritky, jinde se budou muset tasit všechny ženské zbraně, aby byl lov úspěšný. Můžeme se těšit na přehlídku farmářských prací, kuchařské souboje a určitě dojde i na zábavu. Zatím na farmách vládne pohoda, klídek, vydrží to tak po celou dobu pobytu? Asi těžko, ale nechme se překvapit.

Protože jsem až do pondělka mimo domov, bližší info z tohoto dílu tentokrát nebude, omluva.

Premiérový díl sledujte dnes večer na TV Barrandov od 20.15.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Monika
Reagovat

Zameckej pan je neskutecne odpornej chlap, je mi z nej vizualne az zle. Odporne telo, hulvatske hlasky, primitiv, asi i ochlasta, no skutecne partie pro zivot :-)) Zrzka ovsem nema zadne zabrany, nejvic lito mi bylo tech koni, tahat je nahoru po schodech, chudaci.
Radek uz je trochu lidstejsi na farme, nova baba by mohla zamichat poradim, baby na ni budou zarlit. Sice mi neprisla extra hezka, ale Radek nema moc na vyber, tak ho zaujme. Ani ta nepracovitost mu nebude vadit.

Reagovat

Účast zámeckého ožraly tipuji jako sázku pro pobavení kumpánů z okolí. Koně ho měli za ty schody nakopat. Žokejka, co pojede na podzim dostih v Pardubicích, tak neumí na koně ani nasednout. Asi to bude dostih houpacích koňů. Boloňské špagety fuj od pohledu. Katarínu neznat, tak jí snad i uvěřím ty sladké kecy. A zajímalo by mě, jak se v noci starala o toho psa, který ji nenechal vyspat. Václav fajn, ale Libuši bych nevěřila nic, zdá se mi pořádně falešná. Na fb někdo dříve psal, že jedna u Václava to brala jako.sázku a druhá lže,že chce děti a už je nechce. Ale jména pisatel neuvedl. Nová posila doufám nebude poslední.

3
Prochor
Reagovat

Když jsem viděl brilantní vtip „zámeckého pána“ koně na schodech, vzpomněl jsem si na film Konec starých časů. Na toho primitivního správce zámku.

4
Monika
Reagovat

@Ajda: Vaskovi to s Libuskou imho nevyjde, jednak je to daleko, ma tam peknou novostavbu nebude se toho chtit vzdat a hlavne nemam pocit, ze by o nej stala, necitim z ni zamilovanost, touhu jit do vztahu s Vaskem. Na FB jsem cetla, ze je pry pravidelny divak ve studiu Nebezpecnych vztahu na Barrandove…zameckej pan ani nikoho nehleda, souhlas, sazka s kamarady. No a zrzka asi svoli k cemukoliv, je dost pritulna za tak kratkou dobu.

5
Jonatána
Reagovat

@Monika: Jestli Libuška dobrovolně vleze do studia na Barrandově, už to samo je pekelně odrazující :-D. Zrzka vypadá opravdu převelice přítulně a Barbie z toho není nadšená. Zámecký chlastometr je síla.

6
CarcrlkaC
Reagovat

Barbie je mi překvapivě docela sympatická. Zrzka je naivní a hloupá a zámecký pán hovado.

7
kritik
Reagovat

Zámeckej pán už od medajlonku nesympatický, nechápu jak jeho zrovna vybrali pro natáčení?! Bulvární web tedy nekecal a pán měl se zrzkou hned sex, No což asi se k sobě hodí. :-)

8
JanaH
Reagovat

Neměl Hurvajz náhodou techtle metle s tou barbínou, co je zvyklá, že o ni denně chlapi bojují? :-D
Se zrzkou k tomu dojde co nevidět, ta se na něj jen třese.
Zrzka je podobná Šáše od Pandy v tom, jaká je obratná manipulátorka… „když miluju tebe, tak miluju tvoje děti“. Šáša tvrdila Pavlíkovi něco podobného, akorát o jeho „farmě“.
Ochlastové na koni… šílená kombinace.

Podle mě Vašek dělá s Líbou chybu, ale on se v ní shlídnul od začátku a teď nevidí, neslyší.
Katarína klasicky jedna velká přetvářka, Radek furt divnej a čekala jsem, že k Vláďovi povolají zavrženou Gábinu.

Reagovat

@JanaH: V bulváru už dříve psali, že Jan slavil a Monika mu na poslední chvíli cukla, tak prý toho hned jiná využila. Takže asi tulení se zrzkou má za sebou.

10
JanaH
Reagovat

@Ajda: aha, díky. To mám za to, že nečtu bulvár, z titulku jsem vydedukovala (blbě), že rozdavačná byla barbína. :-D (má malé bezvýznamné plus).

11
Monika
Reagovat

Kazdopadne muselo se neco stat, co nam kamery vubec neukazaly. Do minuleho dilu zameckej pan mel zajem jen o Moniku, dal ji i nejlepsi pokoj s vice postelema, pro pripad, ze by se zastavil. Za tyden uplne jinej pribeh, aniz bychom se cokoliv dozvedeli. Moniky si absolutne nevsima, sedi v dostatecne vzdalenosti od ni a cukruje se zrzkou. Monika neexistuje…

12
dolores
Reagovat

podla mna je zamecky pan typicky pudovo zalozeny chlap, co prelietava z jednej na druhu, podla toho ake feromony dotycna vramci svojho cyklu prave vysiela. a vobec ho v tej chvili nezaujima ani vzhlad, ani sikovnost tej zeny. ide mu len o to, zakefovat si. pricom si to uziva aj s pomocou alkoholu…. je to podobne ako u psov, zaciti fenku a ide po nej. tentokrat zacitil zrzku (ta si vydatne uziva momentalnu prevahu nad konkurenciou), ale moze sa stat este pocas kratkeho pobytu adeptiek na farme, ze zrzka strati status favoritky a on sa zameria naspat na Moniku. uvidime, …mne bolo podozrive uz to, ze bol trikrat zenaty,.. to asi bude pekny suknickar. neznasam takychto chlapov :D
a suhlas s vyssieuvedenym, ze Libuska zatial nie je zalaskovana do Vaska, na rozdiel od neho. a tiez mi nepride az taka uzasna ako on ju vidi

13
Prochor
Reagovat

Mně přijde „zámecký pán“ v každém díle trochu nalitej. Podle mně to bude pěkný ožrala. Ženy by se neměly nechat unést zámkem ( leda by počítaly s tím, že se veselý chlapík brzy uchlastá).

14
Monika
Reagovat

@dolores: Rada te tu Dolores vidim, jsem netusila, ze tenhle porad sledujes :-))
Jinak to mi uplne uniklo, ze je zameckej pan trikrat zenatej, no to uz o mnohem vypovida. A mozna prijde ctvrta svatba, produkce v kazde rade tlaci nejaky par do svatby a tenhle si s tim tezkou hlavu evidentne nedela. Ozeni se se zrzkou a az se vyspi z kocoviny prijde rozvod. :-)) Porad si rikam co bendova myslela hlaskou, ze v teto rade dojde k necemu prekvapivemu, co tu jeste nikdy nebylo v predchozich seriich.
Kdo jste na FB tak zameckej pan je Jan Śícha (pres nej se proklikate i k nekterym dalsim).

15
Ajda
Reagovat

@Monika: 3 x ženatý, 5 dětí, nejmladší má 9 let. Jeho poslední žena stejný typ jako Monča.

16
Ludmila
Reagovat

Jen reklama na jeho zámek

17
Ajda
Reagovat

Podle infa na fb Zámek Radíč farmáři vůbec nepatří, je tam jen v nájmu. Ověřila jsem si to na katastru a majitel je firma z Prahy (KAVALEN Beta, a.s.).
Jak se asi firma tvářila, když viděla to týrání koní a spoušť, kterou tam po sobě zanechali.

18
Monika
Reagovat

@Ajda: Tohle neni zadne prekvapeni myslim, on ten zameckej pan bude takova ta kategorie navonena bida.

19
NF
Reagovat

Zámecký pán se odkopal pěkně brzy, to bude ještě sranda :D
Zřejmě alkoholik a pořádný slizoun.
Zrzka je blbá a třese se na zámeček, asi bude dost nepříjemně překvapená. Od začátku mi byla dost nepříjemná, tak mě to její podlézání a tulení ani moc nepřekvapuje.
Barbie naopak projevila aspoň trochu inteligence, pokud ucukla před slizounovým snažením. Přestože na ní pořád vidím, že je zámečkem oslněná až k zaslepení a při zrzčině tulení musí dost skřípat ty svoje obrovské zuby. Proslov o tom, jak o ni muži dennodenně bojují, byl docela trapný.

Radek je pořád buran, ale nějak zmírnil, třeba z něj bude ještě průměrný neotesaný chlap. Spoustě žen to nevadí.
Scéna při nandavání jídla na mě působila jako rodina u večeře, to bylo docela fajn (kuchařka-maminka, dvě mláďata-děti). A je vidět, co udělá se ženskou, když ze sebe umyje nevkusné líčení. Paní managerka vypadá o pět let mladší a mnohem hezčí.

Vláďa je sympatický a je vidět, že svou práci dělá rád, Anežka se ukazuje jako hodně praktická a příjemná ženská, hodili by se mi k sobě. Zato ta druhá se mu tam nad vším ofrňuje a fňuká.

Vašek se, obávám se, zase spálí :( Přála bych mu šťastný konec příběhu, ale není kde brát, Líbě nevěřím, že je tam kvůli seznámení s ním, ta druhá je taková.. nemastná neslaná a asi ho nijak nezaujala, má chudák oči jen pro Líbu. Spěchá na ni a to není dobře.

Roman v pohodě, chudák s tím úrazem, jinak mi přišel jako úplně normální, vesnický chlap.

20
dolores
Reagovat

@Monika: ano, zvyknem sledovat FHZ, len nie podrobne a nie vsetky serie. namotala som sa este v slovenskych verziach, vdaka sprievodnemu komentovaniu Michala Hudaka. :DD sledovala som aj Mama ozen ma. je to zabavne.(na rozdiel od Farmy, ktora ma vobec nechytila).
do diskusie ale namam potrebu velmi prispievat, vlastne som sem minule prisla, ci sa tu nahodou nediskutuje o slovenskej Let´s dance.

tak som zvedava, ako to bude pokracovat. skoda, ze tam nie je aj farmarka, ktora hlada muza. to ma tiez bavi :)))

21
Ajda
Reagovat

Vyřazené Gábině od Vládi se asi před kamerou zalíbilo, uvidíme ji od pondělí v HSTM.

22
Janica
Reagovat

@Ajda: Co je, prosím, HSTM? Markízácké teleráno?
Zámecký pán výrazně vybočuje mezi těmito farmáři. Takhle se chová farmář ke koním? Nepříjemný, nafoukaný opilec
a zdá se mi i hloupý. Ta zrzka se k němu hodí. Dvojka k pohledání. Barbína by se s ním neměla ztrapňovat. Má navíc než je tento slizoun.

23
Ajda
Reagovat

@Janica: HSTM = Hledá se táta a máma :D Po dlouhém hledání a několika letech pauzy startuje tato tehdy oblíbená RS v pondělí na Primě premiérovou řadou. Podle ukázek je tam „výživný“ materiál.

24
Janica
Reagovat

@Ajda: Díky moc, no to jsem trubka… potěšilo mě to,sledovala jsem i minulé řady.

25
Monika
Reagovat

@Ajda: No jak je tam Gabi, tak ocekavam velice vyzivnej material, vlastne by me prekvapilo, kdyby to bylo jinak.

26
Monika
Reagovat

Silvie uz jede zas ty sve bomby v HTM….jsem se nenarodila, abych tady chodila pesky. krome Silvie a Gabiny je tam jeste dalsi znama tvar, jen nevim odkud ji znam v jake reality show byla. Na FB Primy v tom kratkem videu v case 0:42 rika ja myslim, ze jsou slova zbytecny, brejlata, hnede vlasy.

27
Ajda
Reagovat

@Monika: Tu jsem zaregistrovala, trkl mě hlavně hlas, taky zatím marně přemýšlím odkud je.

28
Neznámý
Reagovat

@Ajda: to je Silva a byla v popelky a slovensku nakupní maniačky

Přidat komentář