Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017 (31.3.): Farmářské vizitky

1. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

fhž1a

Máte zájem o některého farmáře?
Stačí napsat na farmar@barrandov.tv nebo volejte na 733 354 201

Oblíbená reality show Farmář hledá ženu se po delší pauze vrací na televizní obrazovky. TV Prima hledala a hledala nové farmáře, zřejmě nenašla a tak se zbavila licence. TV Barrandov byla úspěšnější v nahánění účastníků, proto nám dokáže představit hned osm farmářů, kteří hledají životní štěstí. Další změna se odehrála na moderátorském postu. Ne/oblíbenou Laďku Něrgešovou nahradila nejdříve mírná Míša Kuklová, kterou ale záhy vyměnili za dračici Alici Bendovou. Hledají muži opravdu lásku nebo spíše levnou pracovní sílu?

Princip pořadu

Pořad Farmář hledá ženu pomůže osmi osamělým mužům najít lásku a ukáže, co všechno bydlení na venkově obnáší. Ženy, které budou mít vážný zájem o seznámení s některým z farmářů, přihlásí se k účasti v pořadu. Pětice mužů, která obdrží nejvíce dopisů, postoupí dál a následně vybere až deset adresátek, které je nejvíce oslovily, a s nimiž by se chtěli poznat osobně. Během pouhých dvou dnů se pak musí rozhodnout, které tři dámy na ně udělaly takový dojem, že se s nimi bude chtít setkat znovu, tentokrát však už na své farmě. Účastnice dostanou jedinečnou příležitost změnit svůj život a odhalit svůj skrytý potenciál – jak se popasují s prací na poli, ve stáji nebo v sadu? Zvládnou se z městského bytu adaptovat do bydlení uprostřed přírody? A především, dojde mezi nimi a farmáři ke vzplanutí? To odhalí nové díly vysílané letos na podzim.

Farmáři

Kovboj Roman (51)

roman1a
Ranč vybudoval vlastníma rukama. Honácký bič ovládá brilantně a na soutěžích získal mnoho cen. Před sedmi lety se rozvedl, má dva dospělé syny. „Neměl jsem po rozvodu majetkové vztahy vyřešené jako teď, už mám klidnou hlavu a žiju na vlastní triko,“ tvrdí Roman. Chce společenskou ženu, může mít i děti.

Zámecký pán Jan (59)

zámek Vaclav1
Vlastní zámek, kde má i velký statek, chová koně, ale i kozy, pořádá svatby a různé akce pro děti. Manželství se mu rozpadlo. Chtěl by ženu, které by nevadil život na venkově. „Jsem romantik. Dětí mám pět, ale vědma mi jich předpověděla sedm, tak uvidím, třeba přijdou s partnerkou,“ doufá Jan.

Sportovec Václav (38)

sportovec 1 vaclav
Je rozvedený a bezdětný. Má velké hospodářství a zaměřuje se na rostlinnou výrobu. Věnuje se myslivosti, rád plave a často jezdí lyžovat do Itálie. Ženu by chtěl upřímnou. „Vztahy mi ztroskotaly vždy na tom, že si našla někoho jiného. Kamarádi mi říkají, že jsem až moc hodný, až se mnou nejde žít,“ svěřuje se Václav.

Nezkušený Zdeněk (28)

zdeněk1a
Žije stále s rodiči. Má rozsáhlá pole, pěstuje obilí, stará se o domácí zvířata a ve voliérách chová papoušky. Zdeněk je dobrák od kosti, ale dokáže se i rozčílit. Hledá hodnou ženu, klidně i s dítětem. „Stálý vztah jsem neměl, spíš krátkodobé, vždy to vyprchalo. Nabízím lásku a férového chlapa, co se ničeho nebojí,“ říká farmář.

Houslista Vladislav (41)

vladislav1a
Žije v pohraničí, kde dává dohromady statek ze 13. století, který postavili jeho předkové. Vystudoval hru na housle a stále na ně hraje. Chová kozy a vyrábí sýry. Kromě toho zedničí, dělá truhlařinu, opravuje stará auta a traktory. „Ženu bych chtěl milou, upřímnou, štíhlou a pracovitou, to ke statku patří,“ míní Vladislav.

Vdovec Václav (68)

vdovec1a
„Mám třináct hektarů polí, krávy, slepice. Budou to čtyři roky, co mi žena zemřela, a od té doby jsem sám,“ stýská si Václav, který žije na statku se synem. Farmář neměl lehký život. Před lety v jedné budově začalo hořet a zemřel tam jeho prvorozený syn. Václav se s touto ztrátou nikdy nevyrovnal. Radost mu nyní dělá jeho pejsek.

Koňák Radek (38)

radek1a
Hospodaří na větším statku s penzionem, chová koně a věnuje se agroturistice. Hledá mladou a hezkou ženu. „Mám deset koníků a čuníky. S koníky chodím na dětské dny, na poutě. Děti chci určitě. Ženu bych chtěl ale raději bez dětí a sdílet to s ní poprvé,“ upřesňuje Václav, který by chtěl pomoc i na penzionu.

Pohodář Jiří (38)

jiří1
Rád by si pořídil děti. Farmu po předcích se snaží uvést do původní podoby. „Jsem agronom. Chalupu jsem zdědil, teď budu mít vrácený pozemky a chci začít hospodařit,“ řekl Jirka, který si doteď užíval svobodu a partnerku nehledal. „Byl bych rád, kdyby se žena tady realizovala. Je blbé, když je na to člověk sám,“ dodává Jirka.

Co říkáte na nabídku? Bude poptávka? Diskuse je vám otevřená k jakýmkoli slušně podaným komentářům.

Zdroj: Aha!, archiv TV Barrandov – Farmář hledá ženu

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 64
Reagovat

K Romanovi se pohrnou, slibuje zapřáhnout děti do práce tak, až nebudou mít čas vůbec na nic. Jasně, je to nadsázka, ale co pak čeká jejich maminku :D
I další pěkně perlili, Bendová celkem příjemná změna oproti Laďce.

2
Monika
Reagovat

Ano, zaprahnout deti do prace, hned jsem zpozornela. Ocekavam nejvic dopisu pro hradniho pana Jana a konare Radka. Trochu se bojim nudy, prijdou mi jako suchari, svetlym mistem by mohl byt aspon vdovec Vaclav (pokud se nektera prihlasi na statek hruzy). A zlata Nergeska, ja bych ji brala hned zpatky. Bendova je preslazena, mluvi s nima jako s detickama, neprirozena a hlavne teda pro me odporne oskliva. Ja jsem na tyhle babochlapy dost vysazena, kdyby ji aspon nezabirali tak zblizka.

Reagovat

@Monika: Asi tím, že jsem kdysi musela vidět každý díl vícekrát, tak mám na Laděnu averzi a Bendová mi zatím nevadí, i když je taky sladká. Líbil se mi poslední farmář Jiří, dům zachovalý, pěkné okolí, ale to není vše.

Taky jsem zvědavá, kolik starých známých harcovnic z minulých řad se znovu přihlásí.

4
Ludmila
Reagovat

Na farmáře jsem se těšila. Sice Bendovou moc nemusím, ale nakonec jsem byla mile překvapená. Přišla mi lepší než Laděna.

5
Jonatána
Reagovat

Ahoj, tak zase u Farmáře. Za mě Alice Bendová děsná. Pokaždé jsem jen tipovala, jestli to tam bude „pěkný, krásný, nebo nádherný“ a bude absolutně nadšená z koníčků i farmářů. Ale protože formát je dán, snad se to bude dát i na Barrandově.

6
Viki
Reagovat

@Ajda: promiň Ajdo, ale Bendovka je 100x horší, než Laděna. Ta sice rozumu moc nepobrala, ale aspoň nebyla tak totálně blbá, jako Alice, která je navíc ošklivá. Jinak bych dodal, že holkám moderátorským není co závidět, protože asi mají předepsáno, co mají říkat, na co se ptát, a s tím se teda nedá nic moc dělat. Následně jsou u toho děsně křečovité, a to jejich rádoby křenění se coby chápajících žen je prostě strašný. Na Bendovce je vidět, jak jí to děsně leze na nervy, ona taková dáma a musí se bavit s takovými vidláky. Ta tu faleš ani nezakrývá.

7
Viki
Reagovat

Abych pravdu řekl, tak nějak si nedovedu představit žádnou ženskou, která by byla ochotna jít do podobné hrůzy. Produkce se také vyznamenala, když medailonky farmářů natočila v době největšího bláta a marastu, to se tam zájemkyně určitě jen pohrnou. Alespoň to si Prima ohlídala, aby farmářky nalákala na pěkné prostředí. Tak jsem náramně zvědav, jak si povedou barrandovští na podzim.

Reagovat

@Viki: Na Laděně mi vadila ta přehnaná afektovanost, ksichtění a vyvalování očí na každou pitomost, trapné chichotání. Bendová je přeslazená, jako herečku ji neuznávám, stejně jako L.N., ale po tom pitvoření Něrgešové to celkem ušlo. Holt někomu se bude líbit, někdo ji snese a jiní ne. Tak to bylo i s Laďkou. Uvidíme na podzim.
Barrandov na kvalitu zrovna nehledí, to je vidět na všech jeho pořadech. Tak jsem zvědavá, kam až Vianostra a Bělohlavý zajdou tentokrát. Spousta věcí je naaranžovaných, realita je jiná, hlavně bavit diváka na úkor kohokoli a držet sledovanost. Problém je taky placený archiv, ne vše reprízují.

9
Hana
Reagovat

Tentokrát jsem se koukla na tu farmářskou seznamku, možná jsem přeslechla, ale mně tam chybí jeden důležitý údaj: přesné místo, kde se farma nachází. Pokud bych měla zájem se s některým z farmářů seznámit ( a nepředpokládám, že se k němu hned nastěhuji), tak je rozdíl, zda to mám 20 km od svého bydliště, nebo 300 km. V té první fázi seznamování je to dost důležité, nedovedu si představit tu komunikaci, pokud by ta vzdálenost byla opravdu velká, tak to nemá moc šanci na úspěch do budoucna. A nebo tam o to vlastně vůbec nejde?

10
Monika
Reagovat

@Hana: To mi uniklo, ze nezverejnovali aspon lokalitu, kde se farma nachazi. To je dost podstatny udaj, pro me by to teda hralo velkou roli.

11
Ajda
Reagovat

Lokality už nezveřejňují, farmáři se jim totiž seznamovali po odvysílání medailonků sami, ženské obešly Primu a psaly rovnou jim. Takže prevence. Ale najit lze vždy a vše. Někteří měli rovnou domluvené, že po medailonku jim dají kontakty a víc je před kamerou nikdo neuvidí.

12
Hana
Reagovat

@Ajda: no jasně, kdo taky stojí o to, aby mu při seznamování běhal za zadkem štáb s kamerou, v takové situaci se to rovná spíš zázraku, že by se dva lidi fakt dali dohromady a pokud ano, asi to bude hodně rozumové rozhodnutí. Mně to pripadá spíš jako příležitost pro různé exhibicionisty, možná je to i slušně honorované, takže taková menší brigáda?! :-))

13
Viki
Reagovat

@Hana: @Hana: také se mi to zdá být dost pravděpodobné. I když: ti osamělí chlapi to možná opravdu vidí jako poslední možnost se seznámit. Akorát se divím těm starým pánům, jestli opravdu mají zapotřebí se na stará kolena zlobit s nějakou cizí ženskou. Ještě kdyby to tak byla nějaká lepá a mladá roštěnka, tam by to na těch pár měsíců stálo za to, ale to v jejich případech určo nehrozí. Mladé roštěnky možná občas nemaj rozum, ale tak blbé, aby šly k takovým chlapům, to určitě nejsou. Takže zbývají jen nějaké stejné zoufalky, jako jsou ti hoši. V každém případě jsem náramně zvědav, kdo se tam přihlásí. Jestli to nakonec nebudou jen najaté komparzistky, teda kromě nějakých výrazně šílených existencí. V minulosti tam bylo dost dam zcela normálních, ale nyní už budou dámy asi opatrnější.

14
Ajda
Reagovat

@Hana: Podle mých zdrojů přímo z farem, tam někteří snad opravdu brali honorář, s tím do toho šli. Měli i jiné výhody, třeba krásně to bylo vidět na tom, kam kdo jel potom na závěrečný pobyt s tou poslední nápadnicí. Většina dělala blbce zadarmo. Dokonce jim prý přehazovali dopisy, některé se hlásily jinam a kvůli potřebě natáčení končily u jiného. Nebo se to celé promíchalo na prvním setkání. Hlavně to berte celé s nadhledem, o seznámení tam opravdu některým jde, ale stejně ve finále dělají to, co jim štáb poručí, protože ve smlouvě byly vysoké pokuty.

@Viki: Ono se vždy rychle ukáže, kdo hledá „lásku“ a kdo levnou pracovní sílu. Stejně tak holky – byly tam alkoholičky, předlužené…. Čekám, zda se známé karikatury, které byly v každé řadě, některé i v té slovenské, objeví opět na scéně.

Myslíte, že Katarína, bude opět hledat toho pravého?

15
Hana
Reagovat

@Ajda: mně se to zdá dost nepravděpodobný, že bude „přeskakovat nějaká jiskra“, když mě cizí chlap ubytuje v nějaké špeluňce, hned po příchodu vrazí do ruky vidle ( a ještě o ně musím soupeřit s dalšími adeptkami), vyzvídá, kolik mu porodím dětí a jestli dobře vařím. To je tak nepřirozená situace, že tady to může klapnout jenom hodně odhodlaným pragmatikům, které už život poučil, že romantika je nanic a lepší je vrabec v hrsti…
Nevím, kdo je Katarína, ale ten „vzorek“ zájemkyň si dovedu docela živě představit: zoufalky, které chtějí urvat jakéhokoliv chlapa a jsou pro to ochotné udělat cokoliv, naivky s romantickými představami o koních a vůni sena-ty asi dost rychle vystřízliví a exhibicionistky, které jsou ochotné před k kamerou prodat duši (myšleno s nadsázkou) :-))

17
anapro
Reagovat

Slovenskej farmář byl vynikající! tak jsem se dloooouuuho nezasmála! A říkala jsem si, že to snad ani není možný…. ta vířivka… pořád všichni opilí, já jim nerozuměla ani slovo a oni si skvěle rozuměli a povídali….. naše nové medailonky jsem neviděla, no šla bych bydlet do zámku, ale zámecký pán se mi zdá starej… Viki, ty ze mne omdlíš, vůbec už nejsem ladá roštěnka a pohrdám knížetem – ta drzost!

18
Viki
Reagovat

@anapro: tak nevím , kterou slovenskou řadu Farmára máš na mysli, já mám pocit, že u Slováků se pije pořád a podle toho to vypadá. Já viděl naposled řadu s Búčkovci (??), oni s nimi pak natočili (s celou tou pošahanou rodinou) samostatný pořad. Většina diváků z něj měla náramnou legraci, ale bylo i dost těch, co byli znechuceni. A ono to bylo nechutné.
Co se starých pánů týče, mám takový dojem, že oni už o věkově rovné partnerky nestojí, to už je taková mužská vlastnost. Leda by dáma byla nějak intelektuálně zdatná či měla jakési to ženské charisma i ve svých 60, pak to ti moudřejší ocení. Třeba v poslední naší řadě byla takovou ta blonďatá paní, ale bohužel její protějšek byl naprostý křupan, který si nevšiml, že má milionovou šanci. Starší pánové pak fakt raději něco o dost mladšího (jsme bohužel tak nastaveni) a tak nějak romanticky doufají, že to vyjde. Což samozřejmě ne. Nevyjde to ni těm, co jsou kultivovaní, na výši a mají dobré zázemí (pokud jo, tak na jen na chvíli), natož farmářům, kteří přece jen tvoří dost zvláštní skupinu. Roštěnky jsem zmínil proto, že rozumný chlap nad 60 si prostě novou ženu už neshání (to už je lepší si platit hospodyni) a pokud přece jen jo, tak má představu té roštěnky. Nu a ty mají přece jen jiné představy o svém životě, než se ohánět vidlemi.
Na knížete se jinak vybodni, on fakt nestojí za to.

19
Viki
Reagovat

@Hana: Tak on celý ten projekt je vlastně umělý, televizi jde o sledovanost a ne o pomoc při seznámení, následně z toho těžko vyjde něco dobrého. Naprostou výjimkou byl případ, kdy se tam dva lidé vzali – ovšem nevíme, jestli jim to nakonec vydrželo, ale zdáli se být nadějní. Tam bylo pikantní, že farmář si vybral dívenku, která vypadala jako outsider a naopak vyklopil dívenky, které byly atraktivní. A nakonec udělal dobře. Což ale nemění nic na tom, že je to celé vadné. Farmáři nemají čas na hlubší poznání partnerek a většinou nemají tušení, co by vlastně mohli nabídnout, případně co by sami chtěli. Navíc jsou nejspíš řízeni štábem, který jim určuje aktivity, tak těžko říci, jak tam uplatňují své vlastní nápady. Podle mého se tam prostě seznámit moc nejde.

20
Ajda
Reagovat

@Viki: Na vše dohlíží štába spousta věcí je z jejich hlavy.

21
Viki
Reagovat

@Ajda: aji bych věřil tomu, že tu Katarínu zase vezmou, jde přece o to, přitáhnout diváky ke sledování komedie, ne o to, že by se tam lidé nakonec sešli a našli společné štěstí.

22
Hana
Reagovat

@Ajda: no, potěš koště, tohle dorazit na zámek, tak zámecký pán asi ztratí fazónu! :-))
Mně osobně tyto „exotické“ ženštiny nebaví, takže vlastně nechápu, pro koho se „sranda“ tohoto typu vlastně točí. Na druhé straně, na statku asi člověk nemá očekávat žádné intelektuální veletoče, spíš trochu té zemité a přírodní konverzace a hlavně nefalšované fyzické dřiny. A třeba někdo i překvapí – sázím na pana houslistu! :-)

23
Ajda
Reagovat

@Hana: Ale Katarína by byla úžasné zámecké strašidlo, lákadlo pro zvýšení návštěvnosti :D

24
Prochor
Reagovat

Jak by asi řekl Jan Kociál: Latěna má na rozdíl od Bendové alespoň hezké nohy.
Letos mi tam bude chybět někdo jako byl Nebojfa, Redford nebo Jeníček.
Z nápadnic by se mohla objevit nějaká dobrá známá- kromě Kararíny třeba Bombovka nebo Jana Stránská.

25
Kačka
Reagovat

@Ajda:
Když se dá najít vždy a vše, zajímalo by mě, jak zjistit, odkud je koňák Radek…nějaký tip?

26
Ajda
Reagovat

@kačka: Vím od svého zdroje, že holky opravdu kontaktovaly farmáře bez toho, že by v tv sdělili podrobnosti o jejich výskytu. Indicie tam jsou – penzion, statek, služby, chce to najít někoho, kdo by ze záběrů poznal lokalitu….
Co třeba SPZ traktoru J01 5858? (J = Vysočina)

27
Hana
Reagovat

@Ajda: tak ono to nakonec bude napínavý spíš mimo obrazovku?! :-))
Kačko, dejte vědět, jestli se pátrání podařilo! ;-)

28
Ajda
Reagovat

@Hana: No jasně :D Když princ/ princezna hledají protějšek, také jdou přes hory a doly, plní úkoly a bojují se živly.

29
Kačka
Reagovat

@Ajda:
Díky :) no zkusím trošku zapátrat…kdyby byly nějaké další postřehy, budu ráda :)

30
Ajda
Reagovat

@Kačka: Začala bych někým z evidence vozidel. Byla tam ještě Fábie, ale tam byla značka rozmazaná. Budu ráda za info, popřípadě když se pochlubíte, že budete v tv. Pár už jsme jich tady měli. Držím palce.

31
petra
Reagovat

Nevíte někdo něco o Jirkovi? Odkud je?

32
Sofi
Reagovat

@Viki: Jasně ,všichni jsou blbí ,oškliví atd.atd jen vy jste dokonalá ,úplná jednička .Chtěla bych vás vidět.,,,,,,,,??????????

33
abra
Reagovat

Nevíte náhadou někdo odkad je ten konák Radek?

34
lucie
Reagovat

@Hana: Dobrý den, proč mne prosím máte za zoufalku? jen proto že mne láká žít jinak? Mám střední zemědělskou školu a pracovala jsem na farmě a vím co to je. a budete se divit vidím v tom radost, ne nutné zlo a dřinu. Vás baví nevím co možná holič, sauna, mne příroda. Proto mám být špatná?

35
Jarůšek Jaroslav
Reagovat

Kdy budete vysílat první díl? JJ

37
dominika vsechovska
Reagovat

ahoj neskuseny zdenku mam o tebe zajem mam rada zvířata a práce na farme by me bvila vyrůstala jsem na vesnici tak vim co to obnasi ozvi se dekuji dominika vsechovska ceska lipa

38
ZDENĚK
Reagovat

@dominika vsechovska: AHOJ NAPIŠ NA Jawa6r@seznam.cz Zdeněk ,,našel jsem to až ted

39
Ajda
Reagovat

@ZDENĚK: Poslala jsem Dominice upozornění na email, vrátilo se jako nedoručitelné. To se stává běžně, že diskutující uvedou neexistující email, přitom se nezobrazuje. Snaha byla, její smůla. Diskuse je už staršího data, snad ho najde sama.

40
Ajda
Reagovat

30. 8. se začínáme seznamovat! Vracím se 3.9. a doplnim opožděně nový článek, pokud tu už nebude.

41
Wally
Reagovat

@Ajda: To vypadá spíš zatím jen na opakování. Nové díly budou až dýl.

42
Ajda
Reagovat

@Wally: Na fb barrandova je Alice Bendovå a pět farmářů hledá ženu, start 30.8. To vypadá, že s tím pěkně pohnuli.

43
Wally
Reagovat

@Ajda: 30.8. i 6.9. podle programu jsou Návraty. Pak asi na ně navážou noví farmáři.

44
Ajda
Reagovat

@Wally: Tak to je celý barrandov. Ja jsem v Řecku, vím jen co najdu na netu přes mobil. Tam to vyznělo, že začínají nové díly právě těmi pěti farmáři. Čím později tím lépe, barrandov je mistr repríz.

45
jarmila
Reagovat

Paní Katarína se bude zúčastňovat pořadu snad ještě za 20 let. V žádném pokračování farmáře o ní nebyl zájem.

46
Janica
Reagovat

@jarmila: Taky jsem si včera všimla, že Katarína opět hledá farmáře. Myslím, že u ní už je to jen o zábavě, zdarma stráveném času na pěkných místech a za natáčení jsou prašule. Nač se dřít v práci?

47
Janica
Reagovat

Kde je diskuze ke včerejšímu dílu FHŽ? Nikdo se nedíval?
Farmář Roman byl hodně nepříjemně překvapen, když uviděl Katarínu. A ta vedla v diskuzi s farmářem prim. A farmář houslista taky nebyl moc nadšen. Ale určitě se to vyvrbí, v osobním kontaktu.

48
jarmila
Reagovat

Kam se poděl vdovec Václav z Tuchlovic ? Copak mu žádná vdavekchtivá žena nenapsala ? Vůbec se o něm moderátorka nezmínila. Katarína je žena činu a v této reality show je už zběhlá za ty roky, co se snaží uspět. Myslím, že zámecký pán Jan už má vybráno. Nebo se mýlím? Uvidíme.

49
Irena
Reagovat

@jarmila: Ta Katarína se zúčastňuje kdečeho v TV, jen se ráda předvádí a upozorňuje na sebe, ta nehledá muže, ale příležitost jak se ukázat a vydělat si peníze celkem snadno. Divím se televizím, že ji vůbec někam ještě berou, jak jsem zde četla, byla už v mnoha pořadech, je to Hérečka.Ale jak jsem viděla díl z Farmáře, osoby,. které se tam hlásí, se do pořadu vůbec nehodí, těm nejde o farmáře, ale o to, být viděna v TV a ukazovat se, např, ta poslední Silvie, která přišla k farmářovi jako náhradnice, prý fotí pro Playboy, tak ta určitě není typ do farmářské rodiny.Nalakované nehty, o práci nemá ani páru, nic neumí, atd…..

50
jarmila
Reagovat

@Irena: Viděla jsem všechny předešlé díly Farmáře a zjišťuji, že se přihlašuje stále méně zájemkyň a klesá i jejich kvalita. Měli jsme zemědělskou usedlost a hospodařili než manžel zemřel. Vím tedy, co je to za dřinu, nejenom se producírovat v šortkách mezi kravami. Málokterý vztah z dřívejších vysílání pokračoval po vypnutí kamer. Uvidíme.

51
Irena
Reagovat

Souhlasím, výběr z řad žen je ubohý, kvalita pořád klesá, mám dojem, že se mnohé tam hlásí jen z důvodu peněz lehce vydělaných a některé se potřebují jen zviditelnit. Viz ta Sylva, která dělá jakousi modelku a jak řekla, nepřišla se do statku dřít, taky hned utekla, ale zviditelnila se v TV. Totéž Monika, která říkala, jak musí denně odrážet zájem mužů a přitom se hlásila do takovéhoto pořadu, je to velmi divné…navíc ten dotyčný „zámecký pán “ vůbec není solidní muž, o kterého by ženy měly bojovat. Měl spoustu mladších přítelkyn´a taky plno dětí, tak proč s ním žádná není? je to vše dost postaveno na hlavu a hlavní roli zde hrají peníze za účast.

52
Jaroslava
Reagovat

Dobrý den,může mi zde někdo poradit jak mohu získat kontakt na p.Vladímíra?Jinak jsem se opět ráda podívala na další farmáře.Někdo rád ženy, někdo rád alkohol,někdo rád zvířátka a někdo rád sám sebe,jistě mi dáte za pravdu.Budu se opět těšit na další serii.Jinak jsem se chtěla přihlásit a nikdo nereagoval z Barandova asi už vše bylo uzavřené a tak nevím kde se má pak člověk informovat.Děkuji a přeji Všem zdraví a pohodu.

53
Ajda
Reagovat

@Jaroslava: Jestli se chcete přihlásit, musíte sledovat, kdy vyhlásí casting, pak mají na svých stránkách kontakt, kam se hlásit. Další řada? Nevím, i tato se rodila velmi těžko. Kontakt na Vladislava jsem dávala několikrát, i v soukromí, ten bude mít konečně z čeho vybírat. Nebyl problém ji získat, stačilo se pozorně dívat, jméno statku padalo často a dohledat adresu není problém, ani já ji zde nepíšu veřejně.

Vladislav Ondřejík
Dvůr Hlaváč

54
Jaroslava
Reagovat

Děkuji to co mi píšete to je název obce?Dvůr Hlaváč?Já jsem měla smůlu že jsem to prošvihla no uvidíme v televizi už je jen že bude farmář a představí se no a pak je nějaká pauza ale to už si myslím že je pozdě.

55
Jaroslava
Reagovat

Ještě prosím email je cortes@seznam.cz ?Já jen že to asi píši špatně protože nelze odeslat.Mnohokrát děkuji

56
Jaroslava
Reagovat

A co ten vdovec Václav 68let toho jsem tam vůbec neviděla on to vzdal?

57
Ajda
Reagovat

@Jaroslava: Toto je už neaktivní diskuse, vždy je nejlepší psát pod aktuální článek. Tady to může lehce zapadnout bez odpovědi.

Zadejte si do vyhledávače Dvůr Hlaváč a všechny potřebné údaje tam najdete.
Ten pořad má určitý formát, sledovala jste ho vůbec někdy? Celý princip je popsaný v článku, do jehož diskuse nyní přispíváte. Předpokládala bych, že si ho přečtete a pak diskutujete.

Aktuální díl a diskuse:
http://reality-show.panacek.com/48869-farmar-hleda-z…cas-dal-a-vzal.html

58
Dagmar
Reagovat

Roman je vyložený vidlák, čouhá mu sláma z bot. Nechtěla bych ho ani omylem. Když mu „holky“ posouvaly dílně, nebo to byla kovárna, nějakou těžkou věc a Katarína si pohnula plotýnkou, vůbec ho to nezajímalo a když ji večer měl namasírovat záda, tak to bral na lehkou váhu. O víkendu ve dvou se válel v posteli a jeho Pražačka mu donesla snídani až do postele, i když by to mělo být naopak.Jako nejvetší zážitek uváděl jídlo, měl určitě říci, že nejkrásnější byly zážitky s Pražačkou. No buran!!

59
Romi
Reagovat

Tak jsem videla, ze zámeckému panu Honzovi, to s Kristynkou přece vyšlo, cekaji nebo uz ted aktualne maji spolu dite ( Honza ma na stránkách jednu fotku Kristyny s kočárkem). :) Jinak syn Kristýny ma jejich společnou fotku jako úvodní. Jan si nechal nárůst plnovous a Kiki tam byla tak v 8.mesici. Maji se pekne k sobe a sekne mu to :) takze happyend !

60
Ajda
Reagovat

@Romi: Hlavně ať jim to vydrží, on bude pěkný dáreček :D

Saša od Pandy se vdala a má Amálku, to vše už vloni.

61
Monika
Reagovat

@Romi: No vyslo ja bych byla opatrna…Co si tak pamatuji, tak Honza byl snad trikrat zenaty a mel pet deti hned s nekolika zenami…u Honzy clovek nikdy nevi, za rok muze byt vse zas jinak…

@Ajda: sasu si pamatuji, to jem vubec nevedela, ze ma dalsi dite :-))

62
Ajda
Reagovat

@Monika: Jj, má, Pandu opustila, pak měla tuším jednu (?) známost, pak se zase stěhovala a nový chlap a dítě. Amálka se narodila někdy koncem minulého, či začátkem letošního roku.

https://blog.rybizak.cz/rozhovor-farma-pod-kastany/

63
Monika
Reagovat

@Ajda: Dik za info, nevis jak to dopadlo s Libuskou a Vaskem z posledni rady?

64
Ajda
Reagovat

@Monika: O těch nic nevím, až budu mluvit s jedním z farmářů, pokusím se nezapomenout zeptat :-)

Přidat komentář