Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Co čas dal a vzal (17. 11.)

17. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

fhž1

Vypadalo to, že se tento pátek s farmáři rozloučíme, ale opak je pravdou. Toto je teprve předposlední díl. Všichni muži hledající pomocí show Farmář hledá ženu svoji lásku, se sejdou tam, kde jsme začínali – na zámečku s Alicí. Budou vzpomínat a hodnotit. Prozradí, jak to mají se vztahem v současné době. Dá se předpokládat, že nás čeká více opakování, než nových informací.

Promo


Farmář Jiří, momentálně přítel Lucie, původně od Vaška


Zdroj: Video archiv TVBarrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 105
1
JanaH
Reagovat

Takže dneska se od Anežky tajemství nedozvíme… a já se tak těšila! :-DD

Reagovat

@JanaH: Jestli se vůbec něco dozvíme. Ještě je šance příště.

3
Adam
Reagovat

Kdo to je, ten Jirka ? No vidím prvně.

4
Gabisollis
Reagovat

co to je ta Lucie?:-O🤔

5
Valamin
Reagovat

Zase se musím přiznat, že jsem mimo, ale kdo je prosím tentokrát ten Lucčin Jirka? Už tam předtím někdy byl?

6
jenny
Reagovat

Nechápu, že nevysvětlí pro diváky o koho jde… tipuju, že to je nějaký kameraman/zvukař nebo něco podobného.

7
Majka
Reagovat

@Adam: Je to farmar, ktery se nedostal do televizni pětice.

8
Majka
Reagovat

Zamecky pan zase na srot :-D

9
jenny
Reagovat

Zámeckej pán zase vožralej jak hovado… to je panoptikum.

10
Majka
Reagovat

Ale Monika uzasna, fakt dama, zachovala dekorum, zadna urazena jesitnost, myslim je rada, ze se ho „zbavila“.

11
Ajda
Reagovat

@jenny: Předpokládají, že se každý dívá od začátku.

http://reality-show.panacek.com/47875-farmar-hleda-zenu-2017-31-3-farmarske-vizitky.html

Jako poslední je Jiří, hodně z nás překvapilo, že se nedostal do finálové pětice. Do článku jsem přidala jeho video vizitku.

12
jenny
Reagovat

@Ajda: Díky, tak to byla moje chyba, ten první díl mi utekl. :)

13
Ajda
Reagovat

@jenny: Teď jsem dala k článku jeho video vizitku.

14
Valamin
Reagovat

Díky za přidání, taky jsem neviděl první díl.

15
Adam
Reagovat

To vypadalo, že je to poslední díl, jak se už loučili.
Takže příště buď ještě návraty na farmy po delší době, nebo regulérní rekapitulační díl.

16
ivca
Reagovat

lucii je asi jedno koho,nejdriv miluje vaska pak pepu a pak jirku😂

17
Monika
Reagovat

Jirku si dobre pamatuji, uz tehda me mrzelo, ze se nedostal do vybrane petice. Vlastne ho i lituji mit po bohu Lucku, bude asik terno :-)) Bohate mi stacil jeji vulgarni slovnik na facebooku, obrazek jsem si udelala dostatecnej. No a ta zenska nema snad zadnou hrdost, ji je uplne fuk do ktere postele vleze. jeden den miluje Vaska, druhej je u Pepy, planuji deti, prestehovani a nakonec se uvaze na krk Jirkovi. Ted prodava sva morcata, takze by Jiri zmenil nazor nebo je tu dalsi napadnik?

18
Ajda
Reagovat

Lucie a Pepa, tam to byl umělý vztah od začátku. Jiří měl moc hezký dům, pohodář. Lucie je pěkně přelétavá sekernice. Urvat chlapa za každou cenu. Asi ani Jiří ten zvěřinec nechce, proto ho prodává.

19
Tyna
Reagovat

Nuuuuďo. 95% toho už jsme viděli a kolikrát ani ne jen po 2., takže nechápu čím zaplácnou příští díl. Ale jsem ráda, že jsme se dozvěděli, že to Líbě a Vaškovi pokračuje dobře :) A hradní pán připitej, no, snad má nějaké kvality, které nám zůstali skryty, jinak by mi bylo zrzky snad i líto.

20
Ivča
Reagovat

Taky se vam zdalo divne,jak Lucka mluvila a Libuse rekla „Tak my tady snad uz byt nemusime“ a odtahla Vaska jak decko pryc?

21
Gabisollis
Reagovat

@Ivča: tak Libuse je v tomto vztahu general,to je jasny. +Lucii zjevne nemusi a ani se ji nedivim.

22
Tyna
Reagovat

@Ajda: U Lucie to tipuju spíš na herectví. Prostě chtěla, aby se o ní mluvilo.Že by narcismus? Vždyť ten rádoby hranej vztah s Pepou byl průhlednej, takže tady to tipuju na to samé. Kdyby se jen řeklo, že jim to s Pepanem nevyšlo, tak by ji nedali moc prostoru v pořadu. Ale chtěla bejt zajímavá, tak se vtírla do přízně někoho z neudaných farmářů.

23
Viki
Reagovat

@Majka: Monika byla super, a to jsem ji původně nemusel. Prostě ženská, co má úroveň.
Anežce to dnes slušelo, to musím uznat. Vladimíra mám za hlupáka, ta komedie s ním se mi vůbec nelíbila. Někdy mám pocit, že štáb vybírá jen exoty, aby z toho mohla sesmolit cosi. Výsledkem bude, že na příštího farmáře se už nikdo dívat nebude.
Jo, Andula opět nezklamala, dostal jsem z ní opět osypky. Zlatá Latěna!

24
Majka
Reagovat

@Ivča: Jo, Liba tim dala celkem jasne najevo, co si o Lucii mysli. Buhvi proc, asi taky na kameru nerekla uplne vsechno. Ale jak rekla Lucie Katarine „Klidne si ho nech, ja uz mam jinyho“, to bylo taky trapny. Jakoby fakt urvat nekoho za kazdou cenu nebo spis…nechces me ty, bude chtit jiny a je jedno kdo, hlavne rychle..chudak Jirka, ale myslim, ze neni blbej

25
Ajda
Reagovat

@Viki: Latěnu ani omylem. Alice se mi i dnes zdála snesitelná. Vyvalené oči, dvě brady a to její fáááááááááákt, povííídej, mi od Něrgešky fááááááákt nechybělo. Afektovaná až na půdu, kvůli ní se teď nedokážu ani dívat na opakování JSSS. Původně měla moderovat Kuklová, ale Bendová je živočich, s chlapy to umí.

26
dolores
Reagovat

tato seria je naozaj nudna. chybal mi nejaky exot, ktory by mi privodil vybuchy smiechu. ani napatie nebolo, snad len trochu u pana Zameckeho, ked sa cakalo na Monikine reakcie, alebo ci Honza nepresedla na inu kobylu…lenze zhruba od polovice zacal byt aj on nudny. dalsie opilecke excesy sa nekonali, len jeho vytesovanie sa ako o neho, tazkeho frajera zeny zapasia. a stale mi rozum neberie, ze zostal s Kristinou, a ze im to klape aj inak ako sexualne. ak im to vydrzi aspon 2roky, tak to som sa v Zameckom panovi poriadne sekla.:D

u Vladu bolo vsetko predvidatelne, vzhladom na material, ktory sa prihlasil. o Anezke som mala spociatku dojem, ze je lesbicka, hlavne podla vyzoru, lebo poznam SBSkarky, s chlapcenskym zostrihom, silnymi ramenami, vyraznym tetovanim, ktore sa netaja svojou orientaciou, hoci predtym boli vydate. ale potom som od toho dojmu upustila, ked som ju viac spoznavala, a tiez ved naco by lesba hladala chlapa, ze ano…, takze asi ma jej vyzor zmiatol. inak ona asi Vladu chcela, ale pochopila, ze on ju nie, tak radsej ako rozumna bytost to takticky prehodila na priatelstvo. ale zda sa, ze stale v kutiku duse caka, ze to u Vladu snad zaiskri. (v co pochybujem)

Vasek je evidentne stale zalaskovany, Libuska asi tiez, ale ta to berie skor s rozumom ako srdcom, vzhladom na jej predoslu skusenost. svoje zohralo aj vrucne prijatie jej aj Lukaska Vaskovou rodinou. som zvedava ako ten vztah bude pokracovat, ked pominie pociatocna zamilovanost a vasen

Lucka je divotvorna osoba, ako tu uz bolo popisane a akoby vnutorne prazdna a nevyrovnana. som zvedav,a ako dlho im to vydrzi s Jirkom. Pepa mi pride ako celkom fesak chlap, ale ked otvori usta a zacne mumlat, vsetok ten sarm, ktorym na prvy pohlad disponuje, zmizne ako gafor. skoda ho …..

Radek a Roman mi ani nestoja za rec. ani ich napadnicky. snad Katarina…ta sa az nezdravo krotila, oproti minulym seriam, kde vycnievala ako sampionka v lezeni na nervyv:D teraz sa brutalne ovladala, asi aby uz konecne vyhrala a zbalila farmara, ale nevyslo. zeby nabuduce?

27
Bejčice
Reagovat

Za mě nejvíc někdy po pětatřicáté minutě, jak Libuška: to nejsou morčata, to jsou potkani :-D Jinak se mi k sobě ti dva moc hodí, nevíte někdo, jak to mají teď?

28
Bejčice
Reagovat

Jinak za mě by to tomu Vláďovi s Anežkou sedlo. Měl by se s ní dobře, ale hold ta jiskřička, no. I když dneska jí to seklo. Ta Lucka, jak zde již někdo poznamenal, je opravdu putovní, teď se to potvrdilo. A to přitom tvrdila, že s mužskými nemá žádnou zkušenost, zřejmě se to teď vše snaží dohnat, za každou cenu, nebo jinak nechápu její tři zaláskování v jednom měsíci, v jejím věku :-) Co se týče zámeckýho pána, tak k němu by mi spíš pasovala ta Monika. Tihle dva se k sobě od pohledu nehodí, ani ničím jiným, ale tak asi protiklady se přitahují…? Jedinej od nich mě zaujal ten její syn, dost chytrej, milej a pohlednej kluk, na dnešní dobu, asi po tatínkovi :-) K tomu Radkovi by se mi líbila ta šikovná a schopná manažerka, ale on taky loví spíš v holčičkovských vodách… No a ta Marťa s tím jejím se mi k sobě hodně šikli, za mě škoda, že to takhle dopadlo. Tak ale, jestliže on má finanční problémy a tak, tak chápu. Přesně, jak říkala, rozum vs. srdce. Ona je chytrá baba a nemá to zapotřebí. Jen můj názor, jak to vidim a cejtim já, když už jsem za to dala těch 19 KČ :-D Zdravím všechny diskutující. Mějte se dobře a sledujte bodře :-)

29
Romi
Reagovat

Ano celá tato rada byla podprumerna a myslim si, ze to bylo “kvalitou” tech napadnic. Uz způsob vyberu žen na farmu byl netransparentni. Chudak Lada, ten v podstatě nemel z ceho vybírat. Lucie byla zvláštní, kazdy normalni clovek by si dal oraz, ale ona obratem kontaktovala dalšího farmare :) Kristýna byla očividně zamilovaná ( je mi jasný, ze velkou mírou tomu přispěla i vidina zámku), každopádně o to bude tvrdší pád na zem az růžové brýle opadnou. Honza a jeho sklon k chlastu, ostuda, jak neumí chlap pit tak, aby to nebylo na nem videt, je jasný, ze s tim ma problem. Hodne blbej příklad pro syna. Chudak Lada byl nejakej prepadlej … ani se nechtel dívat na Anežku

30
Ajda
Reagovat

Roman a Martina se asi znali déle, scházeli se u ní v Praze, takže pobyt na farmě jí zřejmě otevřel oči. Kdo ví, co jí Roman navykládal, když se ocitla u něj doma, pořádně prozřela. Dohrála do konce a utla to.
Kristýna a Jan, užijí si v posteli a co dál? Ona mi přijde i přes její upjatý projev jako pěkně „veselá“ holka. Syna má fajn, ale jinak mi neseděla od první chvíle. Opilý Jan řekl i to, co se jí asi moc nelíbilo. Ale jaký šel, takovou potkal, možná jim to právě proto klapne.
Vláďa a Anežka zůstali kamarády, zřejmě takovými, co sejdou z očí… Vláďa sám řekl, že jsou ve styku minimálně. K ní by mi seděl pořádný chlap, pohodář, ale veselá kopa.
Vašek a Libuše, tam jsem zvědavá příští týden. Ten její syn asi nebude takový mamánek, když tam tak dobře zapadl do nové rodiny. U nich je problém vzdálenost, ale když se chce, vše jde. Líbí se mi jako pár, Líba lehce dominantní, ale to mnoha mužům vyhovuje.
Lucie skáče z farmy na farmu, sice vypadá, že neumí do pěti napočítat, ale komandovat umí na jedničku.
Katarína nedostala prostor, škoda. Jinak opravdu nuda. V každé řadě byl někdo, kdo to táhnul, bavil, teď nic. Navíc mi to přišlo oproti jiným řadám krátké a utahané díl od dílu.

31
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: posledni vetu naprosto podepisuju.:-/

32
Floretta
Reagovat

Jirka je z Lucky nadšený asi jako Pepa,Alice-je to čerstvé,intenzivní,Jirka na to,no čerstvé určitě.To mluví za vše.Stéle omílají Lucky zvěřinec,ale to je u této osoby ten nejmenší problém.Její dva komentáře na FB mi vzaly dech.

33
Gabisollis
Reagovat

@Floretta: co pise na fb?

34
Floretta
Reagovat

Na FB jsem zatím nic nepsala,pouze čtu diskuze.

35
Gabisollis
Reagovat

@Floretta: co tam ma Lucie za komentare,ktere ti vzaly dech?

36
ivca
Reagovat

lucie na fb poslala nad divaky do prdele a ze jsme curaci.takto doslova jsem to tam cetla.

37
ivca
Reagovat

oprava:nas divaky

38
Gabisollis
Reagovat

@ivca: ufff sila,diky:-)

39
Viki
Reagovat

@dolores: @Bejčice: Tak ta Vaše vyhodnocení se mi náramně líbí, protože z nějakého důvodu se v těch lidech tam nejsem s to vyznat – jak v těch chlapech, tak ženských. Teprve po těch Vašich zdejších poznámkách se začínám trochu orientovat.
Zrzku Kristýnu nějak nechápu – je tak jednoduchá? Monika by snad také posléze neměla mít zájem. Kristýna holt pochopila, že nesmí váhat, nicméně, co od toho ale očekává?
Všichni tu jsou z Libušky celí pryč, ale mě se moc nezdá. Něco mi na ní nesedí.

40
Viki
Reagovat

@Ajda: Napsal bych to asi stejně. Pravdou je, že já se zase až tak nenudil, protože se mi všichni lidi z obou RS prostě pletli. A tatínci a maminka byli ukázkoví exoti – tam se v závěru těším, co jim nápadnice řeknou.

41
Viki
Reagovat

@ivca: hele, Ivčo, a neukázala tím Lucina, že byla (je) ze všech těch lidí v RS nejnormálnější? Mě tím teda pobavila!

42
Ajda
Reagovat

@Viki: Tak věř tomu, že rozhodně je pořádně pošahaná a její komenty nejsou nic vtipného. FB je drsný, ale tohle už bylo přes čáru slušnosti. Ona je tak jednoduchá, že by takového humoru ani nebyla schopná.Ta chce chlapa ber kde ber. A jak Pepu předhodila Kataríně, to bylo trapné. Namyšlená blbka, to je můj pohled na ni.

Výše jsem u Martiny a Romana zapomněla dodat, že od Martiny to bylo podlé, takto podvádět, takže si zasloužila natlouct pusinu.

43
Gabisollis
Reagovat

@Viki: jak to myslis,ze je Lucie nejnormalnejsi?:-O
a cim te pobavila?Ze ty chlapky strida jak ponozky?

44
Věra
Reagovat

@ivca: prosím jaký fb má Lucka?

45
Viki
Reagovat

@Gabisollis: tak tím samozřejmě ne, však už jsem někde dávno předešle zmínil, že její poznámka, že nemá zkušenosti s muži neznamená, že za sebou nemá celý regiment samečků. Ale oceňuji, že se nemaže a své kritiky klidně pošle do háje. Jaký to rozdíl mezi pokryteckými řečmi o přátelství či naprosto nevysvětlitelné konečné rozchody.
Já ji jinak ale samozřejmě nijak nehájím, možná to opravdu bude jen taková přisprostlá holčina.

46
Gabisollis
Reagovat

@Viki: mne ten koment od tebe prekvapil,proto sem se zeptala.:-)
tak nemusi si hrat na kamaradstvi,ale poslat nekoho nekam jde i slusnejsi formou.

47
Romi
Reagovat

Ano, Lucie ma v sobe určitý druh vulgarnosti, mam pocit i nejake zloby nebo nenávisti ? Nejvíc me iritovalo to jeji “ no nazdar”. Treba v te koupelně Pepu očividně dost vytocila. Navic to Rikala tónem ředitelky zeměkoule. U Anežky bylo trapný to “hele mam husinu”, to jsem si rikala, ze neni vzdycky nutny neco nejak komentovat. Jinak urcite byla nastvana, ze Lada nic. Ten taky nevi co vlastne chce. Jiste, ma nároky, ale asi je jeste bude muset premodifikovat a minimálně na něčem zamakat – hlavne u sebe.

48
Iveta
Reagovat

@Ajda: Zámecký pán je ožralka, to ukázal už párkrát a proto taky s ním žádná nevydržela. A ta současná, co si vybral, to s ním nechytne rovněž, jednak kvůli jeho zálibě v pití., jednak i věkový rozdíl, vzdálenost, atd. Nevybrala žádný dobrý vzor pro svého slušného synka, tam spokojenost nebude a vztah taky nebude mít dlouhého trvání. Myslím, že Monika je ráda, že se nakonec tohoto opilce zbavila, opět by to nemělo žádnou perspektivu, navíc, stejně tam šlo hlavně o účast za peníze, vždyt´ Monika říkala, jak musí denně odrážet přízeň mužů, to je tedy divné, že se ucházela o srdce nějakého pofiderního muže prostřednictvím TV. Vladimír honí kočku za ocas, věkem už by měl mít dávno rodinu, je to člověk, ke kterému se rozhodně Anežka nehodí zejména fyzicky, ale je na ní vidět, že by o něj stále měla zájem. Celkově tato řada je hodně ubohá a nudná oproti dřívějším.

49
Iveta
Reagovat

@Viki: Souhlasím, Líba se mi taky něčím nezdá, projevuje se spíš jako generálka, ta bude partnera dost sekýrovat, až zmizí první zamilovanost. On je zamilovaný až po uši, ona tak ne, aspoň se to nezdá, spíš hledá tátu pro kluka.

50
Romi
Reagovat

Muj názor – Libuše je evidentně skryta generalka. Nevadi ji hrotit hádky az do konfliktu. Vašek je pacifista a bude nucen postupem času stale více a více ustupovat. Mozna si casem uz ani netroufne ji oponovat. Bude proste podpantoflem . Ale kdo vi zda jsou vlastne spolu.

51
Romi
Reagovat

Jinak ač nebylo dostatek indiciji k posouzení, mam takovy dojem, ze u Vaška vládne pevnou rukou maminka. V podstatě kopie Libuše. :)

52
Ajda
Reagovat

@Iveta: @Romi: Jenže co jednomu vadí, jinému vyhovuje. Žena vše naplánuje, zařídí, muž se veze, pohodlný život, nemusí nic řešit. Jsou páry, kde to tak funguje k oboustranné spokojenosti. Pokud takový model viděl v rodině, nebude mít problém.

53
Liba
Reagovat

@Ajda: ano Ajdo mas pravdu, ale tady bude problem se mnou ja chlapa za rucicku vodit nechci a ani nebudu. Nerikam aby vodil on me to ne, jsem samostatna.

54
lenka.selka
Reagovat

Lucka byla už dříve ve farmáři (např. jako hodně brzo vyřazená uchazečka)? Tady je na foto s celou partou bývalých farmářů a k jednomu se tam podezřele má: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201218719300643&set=a.10201218587697353.1073741842.1550904270&type=3&theater

55
Ajda
Reagovat

@lenka.selka: To je ta řada se Sašou a Pandou. Musela být vyřazená hned,vůbec si ji nepamatuji. Dodnes bez vážného vztahu, dle jejích slov, ale vypadá jako hodně přítulná kočka.

56
Gabisollis
Reagovat

to jsou veci.:-O Zmenila se dost.Z ty fotky si pamatuju jen Kaka.:-/

57
Romi
Reagovat

Zjistila jsem, ze Kristýna od “zámeckého pana” ma status nezadana. Takze bůh vi

58
Romi
Reagovat

@lenka.selka: Takze takova druhá Katarina :)

59
Ela
Reagovat

@Romi: Nepřekvapilo by mě, kdyby Kristýně a zámeckému pánovi vztah nevydržel. Ovšem chudák Kristýnin syn, nejdřív ho přehlásí na jinou školu a teď ho bude tahat zpět do Olomouce?

Ta Monika mi byla dost nesympatická, snažila se působit kultivovaným dojmem, ale bylo vidět, jak se musí těžce ovládat a každá věta z lezla jak z chlupaté deky. K tomu ta její gesta… Ještě mě iritovalo, jak odhrnovala pysky, připomínala mi psa, kterému nabídnete něco, co zrovna nemusí :-)

60
Ajda
Reagovat

@Ela: Já z Moniky měla zase pocit, že hledá slova, aby neřekla od plic, co si o nich obou myslí, co se tam dělo.

61
Prasečí rypáček
Reagovat

@lenka.selka: No jo vlastně, tahle fotka byla docela známá, ale člověk už si ten xicht nepřiřadil/nevybavil.
Jinak se nejedná o farmáře, ale o nejmladšího uchazeče o srdce farmářky Jany z Liberecka. Ta, co se kamarádila s Olívií (Newton) Žižkovou.
Nicméně, putovní Lucie je snad ještě větší zoufalost, než Kotrmelína.

62
Prochor
Reagovat

@Ajda: Zdá se, že tě v příspěvku 53 oslovila účastnice Libuše od Vaška. To je zajímavé – první účastník na diskusi.

63
Romi
Reagovat

Docela mě šokoval počet FB přátel Jana Šíchy alias „zámecký pán“ 4268, s převahou žen. To se jen tak nevidí :))))
Myslím, že tu psala i Katarína, jako účastnice, ale kdosi ji umravnil ať ehm vypadne.

64
Ajda
Reagovat

@Prochor: Líba se tu objevila už několikrát. Jestli to nepletu, tak i Martina z Brna sem napsala.

@Romi: Katarína sem psala pod různými nicky, většinou jedna věta. Ona Panáčka nemusí už dávno, kdysi sem psala i víc, ale samé negativní reakce. Letos to v tv ani snad nebyla ona.

65
Romi
Reagovat

Vím, že tuhle informaci nikdo neví, ale všimla jsem si, že Katarina, jak pouštěla to světýlko na konci dílu, tak říkala, že to už snad vyjde v té 6.řadě a najde toho chlapa. Na FB to ale dementovala, jakože už skončila. Myslíte si, že bude ještě další řada ?

66
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: mozna ma Katarina nakou novou medikaci.utlumovaci.:-D

67
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Já psala hned na začátku, že holka snad zobe antidepresiva. Barrandov by mohl udělat RS Katarína hledá chlapa, zn: Farmář má výhodu :D

@Romi: U Barrandova bych se tomu nedivila.

68
Margit
Reagovat

Minulý týden jsem narazila na tuto diskusi a nakonec se rozhodla taky napsat svůj názor. Předchozí díly minulých let jsem všechny sledovala, je zajímavé a poučné jací lidé jsou a jak žijí. Ovšem přetvářka funguje i v letošním díle. Jelikož znám otce syna od Libuše tak po jejich opakovatelných urážkách musím reagovat. Jeho otec je člověk, který děti miluje a ony jeho. Bohužel se s matkou jeho syna rozešli brzy, kluk byl malý a matka odmítala syna otci dávat. Otec posílal dárky k narozeninám, na vánoce, tyto se mu vracely zpět. Do dneška posílá blahopřání k svátku i narozeninám s žádosti ó zaslání fotek syna, ale akorát se mu dostane sprosté odpovědi. Podle mě toto není nezájem z jeho strany , ale ze strany matky. Pokud otec platí pravidelně výživné a opravdu je syn jeho, tak má nárok se s dítětem vídat, ale je to ó domluvě a tady to bohužel nefunguje od začátku. A že mu syn vadil? Tak tomu nevěří ani ona. Jen se nedokázala odstěhovat 20 km od rodičů a tak vztah ztroskotal.
Nemám důvod tady někoho obhajovat, ale je mi zle jak někdo někoho opakovatelně očerňuje a přitom je to lež.
No co dodat, budeme Vaškovi držet palce, ale lidi se bohužel většinou nemění.

69
Romi
Reagovat

Tak uvidime, treba proběhne jeste dalsi rada :) Jak jste v tom posledním dílu vnímali Ladu? Myslíte ze kdyz videl upravenou Anežku ze něčeho litoval ? Ta Alice jak z nej porad tahala ten souhlas toho, ze kamarádství je vlastne super a pomalu lepsi nez vztah. A jeste tak pokyvovala mu napomoc, to bylo hrozny a trapný zároveň. Myslim si, ze Lada je samorost a ani bych se nedivila tomu, kdyby to cele zpětné hodnotil jako zbytečná akce. Jinak se za celou dobu skoro nezasmál a podle me chtel rychle vypadnout.

70
Ajda
Reagovat

@Romi: V pátek bude poslední díl, s odstupem času se podíváme opět na farmy.

71
Zvědavka
Reagovat

Povím Vám něco o Vláďovi :)
Z natáčení byl lehce otrávený a zklamaný, nepřijala tam žádná žena jeho požadavků ale i přesto byl ochotný natáčení dokončit, nejspíš už jen ze slušnosti k dámám a možná i pro menší reklamu. Takže se nedivte, že se moc netvářil.
S Vláďou jako partnerem to musí být jistě náročné,už jen kvůli jeho malé zkušenosti, přehnané slušnosti a menší závislosti na mamince. Je to upřímný, pracovitý, hodný chlap. Bohužel ne každá žena projde jeho (…) výběrem a ne pro každou je on vhodným partnerem. Co vám ještě prozradím je, že Vláďa někoho potkal, tak mu přejme ať mu to dopadne :)

72
Liba
Reagovat

@Margit: Dobrý den, ano mockrát jsem slyšela od známých tady tuhle verzi jak píšete, ještě bych ji doplnila o to že jsem mu měla několikrát zabouchnout dveře před nosem když dojel za malým. Bohužel ani jednou se to nestalo, nemyslím to zabouchnutí těch dveří, myslím to dojetí za Lukášem. Viděl ho přesně naposledy když Lukášovi nebyl ani rok od té doby ne a ani za ním nedojel nikdy. S otcem od malého nejsem vůbec v kontaktu a nemám na něho ani tel. číslo, těžko bych mu mohla nějak odpovídat natož tak sprostě.
Jinak o5 nezklamal a vykládá vše jen, aby on byl bez chyby, to že jsem tam byla odstěhovaná již delší dobu, vrazila do chalupy svůj čas, své peníze, můj brácha tam jezdil pomáhat to si myslím že se nepochválil. a je toho daleko víc. A myslíte si že vyhodit v půlce listopadu o půl sedmé večer mě s malým 6-týdenním miminkem na ulici je v pořádku? Nerozešli jsme se , on mě vyhodil s malým děckem na ulici a já se potupně vrátila k rodičům, jelikož jsem neměla kde jít. Jistě je to moje vina, nechtěla jsem vidět jaký opravdu je a přála bych všem aby nikdy nepoznali to co já.
Docela ráda bych se s Vámi osobně setkala. jinak Vám přeji pěkný den.

73
Ajda
Reagovat

@Margit: @Liba: Je dobré číst obě strany. Jen u Margit mám problém, že mi přijde jako obdivovatelka expartnera a zná jen jeho verzi a vlastně ani nechce přemýšlet, zda je vše opravdu tak jednoznačné.
U Líby si řeknu, proč by překrucovala fakta? Od začátku je opatrná s city, mnozí jí to vyčítají, co když má důvod? Přihlásila se prý ze srandy, asi nebude první ani poslední.

74
JanaH
Reagovat

@Liba: chápu, Líbo, že se chceš obhájit. Ale já bych se, být na tvém místě, na nějaké vysvětlování vykašlala. Bývá to často kontraproduktivní.
FHŽ v Tv za chvíli skončí, žij si dál svůj život podle sebe, vychovávej synka podle sebe a nenech si nikým do toho kecat. ;-)

@Zvědavka: já to Vláďovi přeju. ;-)

75
Ajda
Reagovat

@JanaH: Tak, tak, hlavně ti všichni okolo znají tu pravou pravdu. Na Vláďu asi bude hon, snad bude mít z čeho konečně vybírat.

76
Liba
Reagovat

@Margit: ale myslím že se se mnou nebudete chtít setkat zrovna tak jak on nemá zájem za celé ty roky o syna včetně jeho celé strany. a máte pravdu vše je jen o domluvě, ale s kým se mám domlouvat? to jako že já mu ho mám vozit že je řada na něm a že by teda měl začít být trochu zodpovědný? ale jak říkáte sama lidi se většinou nemění a já pevně doufám že jsem se nezměnila a do vztahu kterém věřím dám maximum a nebudu z něho jen brát. čekala jsem že se někdo ozve, nepřekvapilo mne to.

77
Ajda
Reagovat

@Liba: @Margit: Kdyby byl ze strany Margity zájem, mohu vám neveřejně předat vzájemné kontakty. Jde o jediné, mít pravdivě vyplněné emaily.

78
JanaH
Reagovat

@Ajda: tak teď jsem napnutá, co na to znalkyně pravdy Margit… ;-)

79
Ajda
Reagovat

@JanaH: Mohly by si to holky vyříkat u Honzíka Musila v NV. Ten by dojatě vzdychal, rozčiloval se nad charaktery, do toho se svojí pravdou přichází Lucie v meruňkovém bolerku, ta přeci taky musí přesně vědět, jaká ta Líba je. Jedno oko není suché, a já v začátku hned vypínám :D

80
Věra
Reagovat

@Ajda: Jsem se zasmála.Honzík Musil,to je tragéd.

81
Liba
Reagovat

@Ajda: ok nemám problém, akorat ona ví kde mě najít kdyby chtěla, ale klidně mi dejte její kontakt, muj email je spravny, a budu Vás informovat popřípadě

82
Ajda
Reagovat

@Liba: Dám vám je navzájem, pokud i ona projeví souhlas. Její IP je Valašské Meziříčí, takže někdo za bukem :D

83
Lady XL
Reagovat

Tak jsem zvědavá, zda se Margit ozve. Možná si to teď vyříkává s bývalým od Libušky…. Doufám, Protože by bylo dobré ho konfrontovat, aby případně už přestal šířit lži. Pochopitelně oba neznáme z té doby, známe jen Líbu a tak nějak jsem spíš na její straně, tj. věřím spíš její verzi.
Ale jak mám v těch RS chvílemi hokej, tak jsem se při prvních slovech Margit lekla, že zná toho bývalýho, který se prý změnil v ženu (no jo u Petry, já vím) a že to není pravda…. :-D. Uff

84
Lady XL
Reagovat

Já se snad už budu muset na Honzíka Musila konečně podívat na déle než 1 minutu :-D. Nejhorší je, že na to lidi fakt koukají a věří tomu!!!!!!!!!

85
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Já už vydržela i deset minut, chce to trénovat :-) Teď se občas snažím vydržet Heidy Janků, většinou při čekání na jiný pořad jinde a to je taky matroš. Ona si myslí, že pořád uvádí Intim nebo v čem si hrála na odbornici přes sex. Zatím cca 5 minut, děs.

86
Filip
Reagovat

@Ajda: Do podobnych prdlych diskusi z principu nezasahuji…..ale uz je toho fakt dost. Jsem soused Honzikova tatinka Honzy. Zcela konkretni clovek – zadny nick. Jmenuji se Filip. Vzdycky jsem zastaval a zastavam nazor, ze ma svoboda konci tam , kde zacina svodboda nekoho jineho. Do toho, kdo muze za rozchod Libuse a Honzy zasahovat rozhodne nebudu, ja u nich v kuchyni nebyl a myslim, ze dva dospeli lide si to maji vyjasnit mezi sebou a ne prat spinave pradlo verejne(coz dela opakovane Libuse). Vim jen to, ze Honzu znam dele nez dekadu a nikdy s nim nebyl problem. Pro me je kvalitni clovek, ktereho respektuji. Nekolikrat jsem potkal i Libusi, netroufam si rict, ze ji znam, vim jen, ze neustale napadani Honzy, ktery na to samozrejme reagovat nebude(uz v zajmu Honzika- spory detem pohodu nepridavaji) mi k ni sympatie neprida….
Tady to napadani Honzy je presne ta hranice kde zacina svoboda toho druheho. Od Libuse je krajne neprozirave, ze neco takoveho dela, pokud je Honzik po tatovi, bude inteligentni a veskere tyto diskuze jednou najde. A zcela jiste najde i nazory lidi z tatova okoli.
To, ze zde nevypisuji, co kdy jak udelala Libuse neznamena, ze si myslim, ze vina je na Honzove strane… podil na rozchodu maji nesporne oba. Pokud by Libuse ode me chtela slyset, proc si to myslim, at mi klidne zavola….Lenka ji da telefon. Pro pobaveni fora to vsak urcite rozepisovat nebudu.
Jen na zaver…tesim se az Honzika poznam, treba az bude dospely, urcite bude fajn jako jeho tata.:-))

87
JanaH
Reagovat

@Filip: nějak se ztrácím v překladu… kdo je, prosím, Honzík?
Líba má syna Lukáše, pokud se nepletu a nemlží Tv i sama Líba. Ale proč by to propána dělala?
Pokud by se jednalo o překlep ve jméně dítěte, dobrá, beru jednou… ale opakovaně?
Napadá mne ještě varianta, že Honzík je dalším synkem bývaleho partnera Líby. Pak ovšem nechápu, proč by se tady měl vytahovat a rozebírat…
A zase mám dojem, že tyhlety vysvětlovačky nejsou k ničemu dobré.

88
Liba
Reagovat

@Filip: Filipe nechci jitrit stare rany, pokud se nekdo rozhodl tak jak se rozhodl ja mu to neberu kazdy ma sve prava ale rikat nekomu ze mu branim atd pokud to neni pravda to se mi zda byt vcelku nefer vuci me same. Vim moc dobre co o me kde rika a jak se obhajuje, kazdopadne to nezmeni nic na tom ze o maleho nema zajem vubec a jestli ted se na tom neco zmeni po odvysilani poradu – nemyslis ze je na to dost pozde a na vic ted pokud k tomu skutecne dojde nemyslis ze to bude asi taky hlavne kvuli tomu poradu ze si mozna uvedomi o co se sam osidil nikdo mu nikdy nebranil a vykladat take blbosti ze sem se nedokazala odstehovat atd. Jeste by jsi teda mohl napsat at jsou vsichni v obraze kdo je Margit. Nic proti Tobe jsem nemela brala jsem te vzdy a beru za super chlapa. Pozdravuj Janu teda pokud o to stoji.

89
Liba
Reagovat

@JanaH: Lukas ma dve jmena po otci Jan a

Lukas

90
JanaH
Reagovat

@Liba: děkuju za vysvětlení. Nediv se, že jsem jako divák trochu nechápala, když to nikdy nikde nezaznělo…
A k tomu dalšímu… chjo…

91
Filip
Reagovat

@Liba: Libo, jsem rad, ze rikas, ze nechces jitrit stare rany, snad se s tim tedy prestane… Nebudu resit co je mezi Vami, pises o tom, jak te Hans pomlouva…ja jen muzu rict, ze se povazuju za jednoho z jeho kamaradu a prede mnou to nedela…. Jiste vim, ze si nezaslouzi, aby si o nej zdejsi diskutujici bez identity a historie utirali usta.
To jestli k sobe s Honzikem najdou cestu, musime nechat na vas vsech, cesty zivota nejsou rovne…

92
JanaH
Reagovat

Nejsi ty zbytečně arogantní, milý Filipe?
Diskutující bez identity a historie si o tvého kamaráda otírají ústa? Kdy a kdo konkrétně? Jsem si nevšimla…
Za sebe ti můžu prozradit, že je mi bývalý partner Líby naprosto, ale naprosto ukradený.

93
Filip
Reagovat

@JanaH: konkretne ty…nechtel jsem reagovat, protoze to nevede k cili….precti si sve fabulace a premyslej…

94
JanaH
Reagovat

@JanaH: aha… :-D A jakpak si o tvého kamaráda otírám ústa, kde o něm píšu cokoli nepatřičného, co se tě dotklo?

95
Prochor
Reagovat

Chtěl bych se zastat nás čtenářů a diskutérů na Panáčkovi. Nevzpomínám si, že by někdo z nás aktivně šťoural do soukromí paní Líbuše. Takže všechny informace mimo záběrů z TV (na které reagujeme) sem vnesli sami protagonisté jejího života – jednak ona sama, nějaká paní Margit a pan Filip. Takže je nefér dělat z nás nějaké hyeny, které si berou kohosi do úst koho neznají.
Jak navrhovala Ajda – mohou si soukromé věci vyříkat mimo Panáčka třeba přes FB.

96
Ajda
Reagovat

@Filip: Když to nedělá před vámi, jste si opravdu jistý, že to nedělá jinde? On potřebuje obhájce? Líba nám řekla svůj pohled, na základě příspěvku Margity, on má stejnou možnost, tady nejsme u lidového soudu, aby jsme je odsuzovali. Doufám, že se tady nebudete rojit jako zástup bojovníků za pravdu. Jen tak na okraj, váš email zavání fejkem, proč se bojíte, když jste přesvědčen o své pravdě?

A vyprošuji si označení zdejší diskuse jako „prdlé“. Je zde prostor pro vyjádření jakéhokoli názoru kladného i negativního, ale slušnou formou, což ne všude je pravidlem. O obsahu diskuse nerozhodujete vy a cenzuru tu nepěstujeme.

97
JanaH
Reagovat

@Prochor: přesně tak.

@Ajda: tak on Filip z principu do podobných prdlých diskuzí nezasahuje… ale pak sem mastí jeden příspěvek za druhým a diví se, že někdo zareaguje. :-D Tys například tušila, že má syn Líby dvě jména? Já ne, v Tv zaznělo jen Lukášek. A nebýt vysvětlení Líby tady, nevím to doteď. A vědět jsem to ani nepotřebovala, nebýt toho, že obhájce Filip vytvale zmiňoval Honzíka. Na otázku neodpověděl, ale v reakci na Líbu to „napálil“ poznámkou o diskutujících bez identity a historie. :-DD

Hmm… jestli se v reálu musí Libuš potýkat s lidmi tohoto druhu, začíná mi jí být líto…

98
Ajda
Reagovat

@JanaH: Netušila. Pokud matka používá Lukáš a nefunkční otec a jeho fan klub mluví o Honzovi, kde je chyba? Spíše to svědčí o tom, že otec ani netuší, jaké jméno jako hlavní používá jeho syn. Nebo je to od otce truc.

99
JanaH
Reagovat

@Ajda: díky, vidím to stejně.

100
Iveta
Reagovat

@Romi: myslím, že Láďa nelitoval, Anežka se ke němu vůbec nehodila, on potřebuje ženu jiného typu. A zámecký pán zas ožralý, jako už po několikáté v tomto pořadu. Takže milá Kristýna brzy prohlédne a nebude se jí to líbit, kdoví, jak vše skončí a ne dobře pro ni. Monika opravdu hledala slova, aby vyjádřila svůj vztek na ty dva, ona byla hodně ambiciozní, ale neběhla by si se zámec. pánem to není jednoduché.

101
Iveta
Reagovat

@Lady XL: Musil si hraje na psychologa a vše možné další k tomu, je na Barrandově už přemusilováno, neb tam je denně a snad i dvakrát v různých pořadech, ale obdobných, kecy, vymyšleniny, vystupují tam statisté, co by rádi hráli…Děs a hrůza tyto pořady a Farmář taky ubohý, letošní řada nejubožejší.

102
Hanka
Reagovat

Ahojky, trochu z jiného soudku. Včera jsem byla v Lucerně na jubilejním koncertu Fešáků. Bylo to super i když jsme musely odejít v 22,50/bylo to od 19/, protože nám jel poslední vlak. Ale píši to proto, že 4 řady před námi „seděl“ zámecký pán, jen s nějakým kamarádem.Věčně lítal a byl čím dál tím víc pod vlivem. Měl na sobě tu jeho červenou košili+ klobouk. Nevím, jak dopadl, protože jsme musely odejít. Takže fakt pití je jeho hobby.

103
Iveta
Reagovat

@Hanka: Jo, to se dalo poznat už z natáčení, že má alkohol v oblibě, tam byl pod vlivem alkoholu několikrát, to přece není normální, je jasné, že alkohol a on jsou velcí kámoši a proto taky s ním žádná žena nevydržela, i když má celkem s kdoví kolika ženami 5 dětí. Není všechno zlato, co se třpytí- nějaký zámek mít, to ještě zhola nic neznamená, důležitý je ten, kdo ho obývá….

104
Iveta
Reagovat

@Ajda: Tak to by byla psina a docela festovní- Katarina hledá farmáře, no Barrandov je toho schopen, ta ženská si ještě někde zahraje.

105
RAMBIK
Reagovat

děkuji všem za kladný aj záporný-komentář,Ano nehodím se k Vládovi,ráda jsem timto prošla a načerpala nové zkušenosti.Poznala ruzné druhy lidí.Tetování mám …..jezdila jsem jako řidič s povolání a několikrát mě přepadli.Tak jsem se začala zajímat o tetování.Jsem holka z vesnice :auto,traktor,zvířata,motorovka ,kalač,atd….

Přidat komentář