Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Návraty na místa činů (24.11.)

24. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

titl

Před pár týdny jsme se na farmách teprve rozkoukávali, nyní nás čeká poslední návštěva. Po setkání na zámečku víme, že u Romana, Radka ani Vladislava láska nerozkvetla. Lucie se vrhla za vztahem na v pořadí už třetí farmu, zapustila zde konečně kořeny? Jan a Vašek prožívali zaláskované období, ale jak to u všech vypadá nyní, po delší době?

Promo video

Zdroj: Video archiv TVBarrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 54
1
Monika
Reagovat

No tak Kristian bude teplej, kterej kluk jeho veku by mel takovej holcici pokoj ve fialove a ruzove barve? Proste si to myslim no :-))

Reagovat

@Monika: Já myslím, že vyfasoval co tam bylo. Asi nebyl čas to zatím předělat, má plno aktivit. Překvapilo mě, že Kikina s tím ochmelkou jsou pořád spolu.

3
Ivča
Reagovat

Ajta krajta…Lucka „No my s Jirkou cekame,jestli si budem rozumet…“ A ja si myslela,ze si lidi rozumi a proto spolu jsou,a ono je to tatim naopak:-))))

4
Monika
Reagovat

No mne bylo celkem nevolno z toho jednopokojoveho bytu Lucky plného zvirat, to musí bejt desnej smrad na tak malem prostoru tolik zvirat. No a zas klasicky uvidíme, zda spolu budeme, zda si budeme rozumět. Opet mam pocit, ze Lucie nenasla farmare…..
Jinak Kikina a zameckej pan, jo taky me prekvapilo, ze jsou stále spolu. mela jsem pocit, ze si nemaji skoro co rict. Docela jsem v udivu, ze Kikina tak rychle prekopala svůj život změna práce, jina škola pro syna…
No a u Vaska mam pocit, ze je práce jako na kostele, do vanoc to bydleni moc nevidim.

5
Monika
Reagovat

Jinak koukate i na reklamy ted na Barrandove behem farmare? Byla tam ukazka na ten porad Heidy Janku a kdopak to nesedel vedle Heidy, ucastnice farmare nebo hleda se tata a mama. Nevim, plete se mi to, ale jedna z nich. Takze dalsi heeerecka z afer.

6
Tyna
Reagovat

Tak zámecký pán zase nezklamal a neodpustil si vulgární narážky. Ale jestli s ním je zrzka spokojena, tak proti gustu…. U Radka mě trochu překvapilo, že nepřivedl před kameru ukázat novou přítelkyni, většinou je farmáři ukazovali. Navíc minule říkal, že ta dotyčná bydlí za humny a teď je to najednou vztah na dálku? Pochopila bych, že holka bydlí na koleji, ale nejezdí snad studenti vš na víkendy domů? Vídat se o víkendu mi jako vztah na dálku nepřipadá. Nechci být rýpalka, ale moc mu tu přítelkyni nevěřím. A zajímalo by mě jak se má Marcy, působila v TV sympaticky, tak bych jí přála nějakýho fajn kluka. U té Lucky mi až teď začalo docházet, jestli ona jen nehledala někoho ke komu přestěhovat zvířata, ale moc jí to nevyšlo, když se jich začíná pomalu zbavovat.
A jsem moc ráda, že to u Vaška a Líby vypadá takhle dobře, přeji jim to.

7
Majka
Reagovat

Mne spis mrzelo, ze se ke „vztahu“ s Lucii nevyjadril i Jirka. Kdyz uz ona sama rekne, ze jsou kamaradi, asi to nebude zadny terno. I kdyz na FB nabizela morcata, ze rusi chov, protoze se bude stehovat. A jinde zase psala, ze ma suprovyho chlapa. Tak nevim.
Nebyt vdana, snad bych i napsala Vladislavovi. Myslim, ze co se tyka prace na statku, je opravdu moc sikovny. Navic dela veci chytre. Zda se byt hodny. Snad se mu ozve nejaka, se kterou by se dockal i tech deti, moc bych mu to prala.
Zamecky pan a jeho zrzka me prijemne prekvapili. Kristyna pusobila uplne jinak nez celou dobu, prala bych jim, aby jim to vyslo. A jeji syn je opravdu velmi vyjimecny kluk. Zdalo se mi uz minule, ze ma vic rozumu nez oni oba dohromady.
Vasek a Libuska, no nadhera!
Radek na me taky pusobil jinak nez na zacatku, rozumneji a dospeleji. Mozna opadla trema a stres ze seznamovani.
Akorat Roman porad na stejno. Proste buran. S Martinou mi k sobe nepasovali.

8
sarka
Reagovat

Proc buran? Velmi pekne o vsem mluvil. Martinu nepomlouval, popsal realitu. Hezky mluvil o tom, jak to ma, ze je mu smutno, ze je osamely.

Me se vubec tento posledni dil velmi libil. Vsichni pusobili najednou tak nejak jinak, rozumne, klidne, vyrovnane, pekne, klidne o vsem mluvili.

Me nejvice zaujal jako clovek Vlada. Ikdyz by mi u nej chybela vice akcnost, spontannost, humor, odvazanost. Ale treba takovy byt umi a je, kdyz je mezi milovanymi. Kazdopadne se mi libi, jak mluvi, jak se vyjadruje, jak je slusny, pracovity, sikovny. Tolik bych mu prala zenu.

9
Věra
Reagovat

A na jakou adresu lze kontaktovat farmáre???

10
Ajda
Reagovat

@Věra: Napsala bych na dotazy@barrandov.tv Na Vladislava tady kontakt je u více diskusí, mohu ho když tak zopakovat.

@sarka: Roman hrál jak je osamělý, nevěřím mu ani slovo. A pokud je pravda, že hráli celou dobu s Martinou divadlo, tak dobře mu tak. Jinak opravdu buran a alkoholik od pohledu.

Škoda, že už sem nepřispívá soused Jan, možná by věděl novinky z dvorečku.

Na FB se Lucie vyjádřila tak nějak v náznaku, že to lze chápat i tak, že ani s Jiřím to nevyšlo.

11
Pestrobarvec
Reagovat

@Monika: Vzdycky me zaujme, ze i v dnesni dobe ma potrebu nekdo zminovat domnenky nad orientaci podporene stereotypnimi usudky o tom, co je a neni muzska barva nebo konicek.

12
Floretta
Reagovat

Na Lucky fb jsen četla zprávičku o morčatech,že je daruje za léčebné výlohy,protože většina má kožní problémy a bude potřebovat ošetření,jinak je prý za , týden čeká konečná injekce.Představa jak musí takové kvantum zanedbaných a nemocných morčat v jdné místnosti zapáchat,hnus.Vašek to krásně okomentoval,aby se nehlásily ženy bez domova a pro natvrdlou Lucii dodal-nebo hledají ustájení pro koně.Ale Vašek mi celkově, v rozporu s tím, jak mluvil o tom že je vše na dobré cestě připadal hodně smutnej.
Notorik Roman asi už ani neví co říká,v medailonku tvrdil že finanční závazky s bývalou má již vyřešeny,proto se hlásí.Nyní zase mlel o tom, že stěhovat se a prodávat to nechce,vzápětí ale pleskne,že čeká až ho bejvalka vyplatí,no to by se ale přece musel vypakovat.Samé kecy.Nejspíš postrádá hlavně služku.Možná by měl zvážit kontaktovat opět Katarínu.Třeba by od ní byl konečně pokoj.

13
Tyna
Reagovat

@Floretta: Vašek a smutnej? Proč ? Vždyť řešil to,že nahání řemeslníky kde může, aby mu dodělali barák. Takže za mě jen unavenej.

14
Romi
Reagovat

Tak posledni díl se me moc líbil. Mozna tim, ze to Tam porad nerusila Bendova. @Floretta:
Tak to mate pravdu. V prvopočátku Roman působil jak clovek se silným vztahem ke svému “ranči” a tvrdil ze ma vyřešeno minulost. Zda se vsak, ze zas tak vyřešeno ji nema a dokonce by mu nevadilo zbavit se zvířat a prodat to tam, jen kdyz partnerka rozhodne. To jsem skutecne zasla. Přišlo mi, ze je uplne mimo. Nejaka existenční krize. Bohuzel i me na nem neco nepasuje a pripadne mi nevěrohodne. :(

Lucie me nas*ala tim jak peskovala toho koně, aby zapanackoval na kameru. Uplne divny vztah ke zvířatům. Nechce se mi ji ani komentovat.

Vladislav se mi líbil nejvíc z cele rady …. přeju mu stesti. Byl super

15
JanaV
Reagovat

Trochu mě u Libuše zarazilo, že ten kluk chodí do školky a jede na předním sedadle, to přece bylo nějak omezeno…

16
Ajda
Reagovat

@JanaV: Kdysi platil zákaz do 12 let, ale to je už roky zrušeno. Nyni záleží na váze a výška do 150 cm, pak musí mít autosedačku a na věku nezáleží. Nevím kolik přesně je to kilo, snad nad 35 stačí podsedák.

17
Prochor
Reagovat

Z posledního dílu jako by se zdálo že když přijede Libuše, jakoby Vašek musel předvést co už udělal na budoucím domovu. Ale podle mně je Libuše super ženská která nejezdí na kontrolu ale protože stojí o budoucí rodinu. Chce aby ssi chlapec zvykl na nového partnera. Libuše je mi vůbec z žen nejsympatičtější a na Vaškově místě bych si jí taky vybral. Každopádně jim přeju všechno nej a ať jim to vyjde.

18
Ajda
Reagovat

@Prochor: Vašek na mě působil nešťastně, protože řemeslníci nemají čas a sestěhování se oddaluje. Asi i utahaně, protože vedle práce na farmě se snaží i něco na rekonstrukci zvládat sám. Co oceňuji já, že tam Líba jezdí každý víkend, přeci jen je to kus cesty. Když nedodělají jeho bydlení, budou na svátky u ní, to také svědčí o tom, že opravdu chtějí být spolu. Tak ať jim to vyjde :-)

19
Katarina
Reagovat

Z Romanem v kontaktu nejsme ani nikdy nebudeme a nevím proč hledá ženu když na facebooku má že je zadaný

20
Tyna
Reagovat

@Katarina: Já myslela, že jste pili na přátelství a že jste říkala, že budete s farmářem přátele, i když to Martině a jemu nevýjde.

21
Ajda
Reagovat

@Katarina: Kataríno, co je pravdy na tom, že s Martinou chodil už před natáčením? Několikrát to tady psal Jan, údajně nějaký soused. Jinak tato série nuda, chyběla tomu šťáva z obou stran.

22
Katarina
Reagovat

Nevím jak to skutečně bylo ani mne to nezajímá ano na přátelství se na moravě pije a jsem v kontaktu jen s bývalou ženou a vím toho dost a stačilo mi to roman nouzi o ženy vůbec nemá ale žádná z moravy tam s ním žít nebude

23
Lady XL
Reagovat

@Ajda: psala tu i ta účastnice (Martina2), co ji vyrazil jako třetí, jak pro ni Katarina brečela. Že to věděli všichni atd. …

24
Hana
Reagovat

Kataríno, na Moravě se pije na přátelství, ale ne na falešně předstírané sliby budoucího přátelství. Pletete si dojmy s pojmy, to děláte možná vy. Málokdo asi věřil tomu vašemu brekotu po vyřarení Martiny 2. Docela špatný amatérský herecký výkon s tou pěstičkou v oku. Už do žádného Farmáře nechoďte. To, jestli s Romanem nějaká žít bude nebo nebude, na vás nezáleží. S vámi také nikdo žít nechce a Roman to všude nevytrubuje a nepomlouvá vás jako vy jeho. Jste akorát zhrzená, že jste ZASE utřela nos.

25
Katarina
Reagovat

Paní hano vy mne osobně znáte?ono by i se mnou chtěl být a je jich dost ale bohužel já nechci si nikoho připouštět do soukromí než být z alhalkoholikem a je lepší být sama a je to mo je rozhodnutí jestli jdu do farmáře nikdo mi nebude porouče

26
Míša
Reagovat

Nejhezčí díl co natočili. Konečně.

27
Bejčice
Reagovat

@Katarina: Paní Kataríno, teď jste si sama odpověděla. Píšete, že si nikoho nechcete připouštět do soukromí a přitom se opakovaně hlásíte do televizního pořadu o hledání si partnera. Nezlobte se, ale už od první série si protiřečíte a působíte, že nevíte co chcete.

28
Iveta
Reagovat

@Bejčice: Plně s Vámi souhlasím, když žena hledá partnera, nepotřebuje přece čekat, až nějaká televize vypíše seznamovací pořad, ale využije jiné cesty pro seznámení – inzerát, apod. Toto je cesta pro ty, které rády a stále chtějí být viděny v televizi ještě si něco vydělat, nezáleží na tom, ke komu se budou hlásit, hlavně, že budou v pořadu a třeba x krát, to jsou zoufalky.

29
Iveta
Reagovat

@Ajda: Taky mě to překvapilo, ona s ochmelkou dlouho nebude, to pití se jí zprotiví, zatím je zamilovaná a tak vše omlouvá atd., ono všeho do času, jak se říká….

30
JanaH
Reagovat

Takže jsem ohledně Líby a jejího vyjádření na fb měla pravdu… :-))
A to asi mělo být i ono Anežkou avizované překvapení.
Vašek na mě působí jako hodný, pracovitý a spolehlivý chlap. U těchto dvou jako u jediných mě zajímá vývoj a budu jim držet pěsti.

Teď mne napadá ještě jedno, a sice, že Líby ex a jeho duo obhájců Libuš opravdu a ze srdce nový vztah přejí. :-DD

31
Hana
Reagovat

@Katarina: Paní Kataríno, osobně vás neznám, ale jak píše Bejčice, proč se hlásíte do seznamovacího pořadu, když si nikoho nechcete připouštět do soukromí? Proto se hlásíte skoro do všech farmářů? A když jste tedy poznala, že Roman vám nevyhovuje, proč jste z farmy zavčas neodjela? Pak jste napsala:
– nebyl s ničím spokojený, jen brblal a brblal
– byl podivín
– vždy měl v ruce džbánek ze slivovicí
– každá žena, která s tím tučňakem byla, ho dobře poznala a rychle mu utekla
– se pretvařoval a byl falešný
– mrzáček, který by mě ani neuživil
Vám vadí, že vás lidi pomlouvají a nehezky o vás píší.. a sama děláte totéž.
Váš slovník taky o něčem vypovídá.
Citace:
„A dívali jste se na panackovi jak mne některé krasavice nadhery kritizují já je mám v prdeli..“
Jinak máte pravdu, že než být s alkoholikem, je lepší být sama. Pak ale vůbec nechápu, že jste se chtěla kdysi seznámit se Standou, který byl alkoholik už od pohledu (a tento taky zjevně nemá ke sklence daleko..), když jak tvrdíte, že nápadníků máte dost. Pak se nedivte, že si diváci myslí, že se jen chcete zviditelnit a být v TV..
A nic vám neporoučím. Abyste se už nehlásila, bylo jen doporučení, klidně se zas do dalšího farmáře přihlašte.

32
Ajda
Reagovat

@Hana: Nevím jak Standa, ale notorik byl Josef, už je po smrti. A ten slovenský farmář se taky rád napil.

33
Katarina
Reagovat

Paní hanko standa notoricky není ale já ustoupila jelikož tam má několik let přítelkyni a dost pil josef který už je po smrti a z peterem že slovenská jsme přátelé do farmáře jsem se přihlásila protože tak se nejlip lidí poznají a že to zas nevyšlo tak to je osud a já bydlim kousek od pana vymetalika tak vím toho dost ale však každý nějaký jsme to je má odpověď

35
JanaH
Reagovat

@MÍNA: no ty brďo… podle mě týká. :-/

36
Lady XL
Reagovat

Taky bych řekla, že to je L. …

37
Bejčice
Reagovat

@MÍNA: Tak to je humus. Minimálně má stejný kotce pro morčata a vybavení bytu. To by byla nějaká náhoda… Jak dopadl asi koník? :-(

38
Bejčice
Reagovat

hmmm, Odolena Voda. Tak to je jasný. Ty kočky měla ale moc krásný. A to kočky nemusim…

39
Ajda
Reagovat

Kolik asi Lucie dluží za ustajení koně a taky je opuštěnej?

40
Prasečí rypáček
Reagovat

@MÍNA: Teď už by ty narážky Vaška na ženu, která hledá kde ustájit koně a sebe, dávaly smysl.
A taky to rychleseznamování nanicnečekající Lucie. Nekoukalo u jednoho, klofnu druhého. Ten se k tomu moc neměl, volám třetímu.

41
Romi
Reagovat

@MÍNA: No to je hrozný, to je její byt !!! To je mrcha. Doufám, že na ní podají trestní oznámení. Ona je normální psychopat. Co to je jako za osobu ?!

42
Bejčice
Reagovat

Romi: tak jelikož je nezabila, nemusí být hned nutně psychopat. Spíš zoufalá. Neví si rady, kudy kam, jak vyřešit situaci, do který se dostala, proto asi všechny ty boty. Já chci věřit, že prostě věděla, že je tam najdou a že se o ně postarají. Jak bylo zmíněno, do té doby se o ně starala vzorně, zvířátka byla v dobrém stavu. Ale dehydrovaná. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Nechci ji tady nijak omlouvat, ale ze všeho mi vyplývá, že jim nechtěla nijak ublížit. Vlastně je mi jí i svým způsobem líto.

43
JanaH
Reagovat

Toto jsem teď našla na fb:
http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/509357/mela-se-o-ne-s-laskou-starat-misto-toho-je-opustila-zvirata-z-bytu-v-odolene-vode-poputuji-do-utulku.html

Nejhorší mi na celé věci připadá, že i dobře krmené a chované kočky budou kastrovat, odblešovat, odčervovat… musí. Morčata čeká totéž… Lucie je blbka na entou.

44
Iv
Reagovat

Podle fotek, místa jsou to určitě zvířata Lucie. Ale už někde i zaznělo, že má být těhotná. Takže těžko říct. Každopádně s ní by to Jirka nevyhrál.

45
HuHu
Reagovat

@Ajda:
Ajdo, kdyby Vás zajímal přímo kůň, nedomnívám se, že by ho inkriminovaná osoba uvázala někde v lese a utekla. Už jen proto, že ač to zhusta říká, kůň není až tak úplně výlučně její, tedy alespoň papírově (proč mě to nepřekvapuje). Už jen úvaha, kde by asi tak prodavačka vzala prostředky na anglického plnokrevníka.
Díval jsem se do registru koní – do prvního řádku napsat Lexi a do druhého řádku vložit: 203CZE000186990
http://eagri.cz/public/web/mze/zemedelstvi/povinne-zverejnovane-informace/centralni-pristupove-misto-pro-evidenci.html

Předpokádám, že to bude maminka, mohla by být i sestra, má-li nějakou … těžko říct. Samozřejmě se může jednat o dnes už vlastnictví vyloženě formální … Díval sem se i v České jezdecké federaci – žádná velká parkurová závodnice Lucie opravdu není. Kůň – Lucie F. závodila pouze do r.2011 (JK Triga Odolena Voda) a od r. 2016 jezdí Lexi jistá hločina za juniorky, letos 2x
https://www.jezdectvi.org/jezdec/A1495/kone-a-subjekty

Podle TV záběrů mi to připadalo jako Mlékojedy, ale s určitostí to říct nemohu. Je docela s podivem, že si někdo , kdo bydlí v OV a jezdil za OV, dá koně někam jinam. Ovšem v jezdeckém klubu v OV nabízí ustájení se základním servisem za 7 nebo 8 tis., kdežto v Mlékojedech za 5 tis. Můžou mít také nějakou individuální dohodu, to se odhadnout nedá.
Otázka je, zda by případné náklady na pobyt zvířete ve stájích provozovatel nepožadoval po oné Jiřině.

Jestli je opravdu těhotná (lidi toho napovídají), ani by mě to nepřekvapilo. Už u Václava i Pepíka velmi účelově prohlašovala, že chce hodně dětí, co nejvíc a co nejdřív :). Evidentně žije v chabé iluzi jednoduchých žen, že když porodí, tak si chlapa automaticky připoutá bez ohledu na cokoliv. To je grandiózní kravina, kterou vždycky spolehlivě odnese právě dítě. Přeji si, aby to nebyla pravda. I když jsem se díval na FB profil a v „oblíbené“ má krom Seznamky v ČR pro nezadané, i GynCentrum … trochu mě to děsí.

Kočky bohužel vykastrují, to je jisté. A přitom vypadají jako chovné. Někdo by si je třeba rád vzal.

46
Romi
Reagovat

@Bejčice: Tak to si rozhodne nemyslím, neni to zadne male decko, ma pres 30 let. Opustit zvířata a nechat je bez krmeni ? Přemýšlím na co tak clovek po večerech mysli, kdyz je toto schopen udelat a věděla, ze ty zvířata tam jsou. Nemam co dodat. Lítost ? Tak to ani omylem.

47
Ajda
Reagovat

@HuHu: Ty seš úplný Colombo :D
Mluvila o rodičích, kteří pracují u koní, pak jen o mamince, v každém případě jsme se nespletli a Lucie je divná osoba.

48
Monika
Reagovat

No divna je teda fest, uz jak psala vulgarne na FB zmenila jem na ni nazor. Utect od tolika zvirat a nechat je tam, to je silene. Stejne tak nezaplatit najem a zdrhnout, hrozna osoba, vzdyt je to strasna ostuda pro ni. Tim, ze byla ve farmari se to rozkrikne.

49
Ach jo
Reagovat

@HuHu: ahoj u nas mela kone ustajeneho taky ale odesla dluzila na najmu ..proto jsme se smaly .. kdyz jsme ji videli v tv 😀 a kocky si natahala z Mlekojed .. kone mi je lito protoze na nej byla zla

50
Betka
Reagovat

Paní Kataríno, nemusím Vás znát osobně, ale viděla jsem Vás v hodně reality show jako je Farmář hledá ženu, Farmár hladá ženu a v Nákupných maniačkách a to Vaše chování je opravdu pod úroveň. U Vás platí, že rychleji mluvíte než myslíte. Toužíte být středobodem všech událostí. Možná si ani neuvědomujete, že jste spíš trapná než zábavná. Pokud Vám doposud nedošlo proč Vás muži nechtějí tak vy s Vaším myšlením na to nikdy nepříjdete. Tady odpovídáte na nějaký dotaz, že poslední farmář hodně pil, ale v posledním farmáři, kde farmář Petr byl od prvního momentu alkoholik, jste dělala takové intriky jen ať ho získáte a alkohol Vám nevadil. Vy nikdy se svým chováním muže nezískáte. Zamyslete se nad sebou a než něco vypustíte z úst zapojte prosím mozek. Bohužel Vy jste ten případ, když pánbůh rozdával rozum a inteligenci, vy jste tam chyběla.

51
janica
Reagovat

Zdravím všechny v novém roce, přeji samá nej… nej…
Tak jsem koukala 5.1. na FHŽ v domnění, že uvidím, jak se daří farmářům a jejich partnerkám po několika měsících. Nechápu, proč dávají zkrácené díly minulého. Snad nám paměť ještě slouží, ne? Hledala jsem k tomu komentáře, nenašla, byli/y jste chytřejší a raději jste šli/y spinkat.

52
Ajda
Reagovat

@janica: To je klasický Barrandov. Samá repríza, repríza a zase repríza. Myslím, že tuto řadu FHŽ nevidíme naposledy, ještě mají Plus a Kino, holt mistři v recyklaci.

54
ajda 2
Reagovat

Lucie F. byla pouze prachsprostá zlodějka. V práci kradla prachy z kas, natočili ji na kameru a vyhodili. Pak dělala v Penny v ODolene Vodě, kde už ji také pár měsíců není vidět, takže mě ani nezaráží, že se takhle zachovala, „milovnice“ zvířat.

Přidat komentář