Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Poslední slunečnice (27.10.)

27. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

gabi

Na všech farmách se nám pobyt nápadnic blíží ke konci. Vašek už rozhodl předem, u zbývajících farmářů se dnes rozdají poslední slunečnice. Václav už našel, ale na ostatních farmách to tak jednoznačné není. Zvítězí přítulnost Kikiny, či snad dokáže uražená Monika zvrátit výsledek? Radek to bude mít hodně těžké, od první chvíle se mu nezamlouvala ani jedna holka. Podle úvodní fotky a následného videa je zbytečné tajit, že Vladislav už nechce vidět putovnici Gábinu. Katarína nebo Martina? I zde se to zdá předem jasné a opět i z videa se dá odhadnout výsledek. Ale třeba bude vše úplně jinak, sledujte, diskutujte!

Promo

Premiérový díl dnes od 20.15 na TV Barrandov

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Monika
Reagovat

Tak jedina nejistota je asi u Radka, tam muze odejit ci zustat kterakoliv z nich. Kdybych mela strilet od boku, tak bych tipla, ze si na farme necha Marcelu, at mu tam jeste s necim pomuze, nez bude odejita domu :-)))

Reagovat

Věčně udivená Bendová plus 90% opakování. Nuda.

3
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: jo,je to o nicem.:-/

4
Monika
Reagovat

No dnesni dil je strasnej, tahne se to, opakovane zabery, hruza. Kazdy to uz videl, ale podivame se zas a znova. Bendova je B, ja ji nemuzu videt, ten jeji frnak je desivej, vubec z profilu brrr a ty ostre rysy, babochlap hadr. Do toho ty jeji usislane vety jako by mluvila na male decko.

5
Monika
Reagovat

Radek vubec neprekvapil, takovy zaver se dal ocekavat. Prijel na zamek, videl napadnice a nejradsi by se otocil a jel domu. Bohuzel smlouva je smlouva, tak to musel dotahnout az do konce. Tohle je riziko poradu, zadna nepadne do oka a stejne s ni musi stravit na farme tyden. Tak to vyresil po svem, verim, ze kdyby o nekterou stal, cas by si jiste nasel. A ten konec byl domluvenej, Verca by strasne rada na vikend jela, ale bylo ji oznameno, ze Radek nikam nejede, tak to takhle sehrali.

6
Viki
Reagovat

@Ajda: Jestli něco na téhle RS bylo chvályhodné, tak to, že telka na nejmenší možnou míru omezila působení tý strašný Anduly, co to jako měla moderovat. Zlatá Latěna i se svými hranými emocemi a naprosto neočekávanými návštěvami.
Jinak koukám, že se dnes hlavně vařilo z vody. Ale aspoň některý až dosud nevýrazný holky mi přišly nakonec sympatické – a to, jak ta pomenší blondýnka (Veronika?) vyběhla s Radkem bylo parádní. Konečně jsem se zorientoval v těch Martinách a ta, co tam zbyla, má něco do sebe. Katarína by potřebovala psychoterapeuta. A Gábina je holt takový Don Quijote v ženském vydání. Teď jsem jen zvědav, jak to vyřeší Vladislav a jestli to přece jen vyjde těm dvojkám u Radka (Lucina mi přišla sympatičtější, z ničeho nedělá vědu.
Jo, Monika si zachovala svou úroveň a Kikina je trdlo.

7
Viki
Reagovat

@Viki: oprava : u Vaška

8
Monika
Reagovat

@Viki: Veronika nevybehla s Radkem, Radek vybehl s ni. Kdyby to zalezelo jen na ni, s radosti by na vikend jela, ale vedela, ze ji odmitne a nikam nepojede. Radek jim to jiste oznamil mimo nataceni.

9
Majka
Reagovat

Jak sem nesnasela Nergesku a zastavala se Bendovky, musim rict, ze to jeji dnesni ‚nemam o nicem ani paru‘ bylo fakt hooodne trapny. Chapu, ze to ma ve scenari, ale stejne. Jinak, co se moderovani tyka…pripadaji mi uz obe tak na stejne urovni, Alice aspon neni tak krecovita, nekouli ocima a ji tu srdecnost verim. Jinak slunecnice vsude dle ocekavani, u Radka sem si myslela, ze bude mit dve.

10
Monika
Reagovat

Katarina je falesna jako svina. V televizi se umiva, zada pratelstvi, moc skvelej farmar, moc by se ji libilo na farme a pak na facebook napise “ Musím odjet domů musím pracovat a vydělávat peníze tento farmář by mne neuzivil z invalidního duchodu mrzacek“

11
Ajda
Reagovat

Na fb se podle Kataríny živím pomlouváním, Líba zase prozradila, že se přihlásila ze srandy a Vašek to věděl. Pak tleskám celé rodině za skvělý divadelní výstup – brečí celá rodina. Bereme tě za svou, ámem. A nesmrtelná teta rádi, ať Libuše se*e na babky (na fb), panáčka posílá do pr*ele, jako kovaná Moravačka. S Romanem je kamarádka, ale za zády plive špínu. Ještě větší divadlo, než se čekalo. Káča sem prý nepíše, ale je v obraze. Tak ji zdravím taky z Moravy :-)

12
Prochor
Reagovat

@Ajda: Ber to jako ocenění že tvé články jsou úderné:-))) Nevím proč se Katarína radši nezamyslí nad sebou a proč se zlobí na zrdcadlo a ne na to, co v něm vidí.

13
Martina
Reagovat

Jsem ráda, že pro mne to skončilo jako pro první, protože po tom, co jsem se dozvěděla ještě před farmou, že Roman s Martinou z Prahy spolu udržovali poměr už dříve, nepřipadlo mi to fér, vůči ostatním. A když víte od prvního dne tuto informaci, která z vás, by měla zájem? A protože jsem při každém rozhovoru tuto skutečnost zmínila, musel štáb vymyslet nějaký důvod aby mě Roman poslal domů. Je to zkušenost a už nikdy bych ji neabsolvovala. Skoro všechny záběry se mnou vystříhané a k tomu všechny ty sprosté lži, jen aby pravda nevyšla najevo. Kdo nemá pevné nervy, raději se nepřihlašujte. O váš názor tu totiž nikdo nestojí. Musíte říkat a dělat jen to, co chce štáb.

14
markéta
Reagovat

Prosím nemáte fb Radka?Děkuji.

15
Lady XL
Reagovat

@Martina: jen zírám fakt. Jseš fajn, že ses nedala. Ta další holt chtěla být v telce co nejdéle… tak mlčela.

16
Martina
Reagovat

@Lady XL: Díky. Martina

17
Martina
Reagovat

@markéta: Radek Zelníček.

18
Romi
Reagovat

@Martina: Martino, je zajímavé co jste napsala.Popravde nejste prvni, kdo takové informace odkryva. Farmar na Barrandově skutecne nema zadanou valnou úroveň (a HSTM) uz vubec ne. Držte se a hodne stesti v životě 🙂

19
Martina
Reagovat

@Romi: Díky, vám také.

20
Tyna
Reagovat

@Martina: Kdo je Martina z Prahy? To je ta, co Romana masírovala nebo to je nějaká třetí osoba, která se natáčení neúčastnila?

21
Tyna
Reagovat

A nevíte někdo jak je to s Vaškem a Libou? Někde jsem četla, že se asi planuje svatba, tak jestli to je jen drb nebo to třeba Liba s Vaškem sami naznačili někde na netu?

U Radka mě výsledek nepřekvapil, sám neměl zájem holky poznat, takže se nedalo čekat, že by to dopadlo jinak. Myslela jsem si sice, že si řekne Alici o 2 slunečnice, ale třeba mu štáb nedovolil dát jim košem oběma a musel to s tím odmítnutým víkendem nechat na jedné z nich. Ale Marcy by se k němu bývala hodila.
U zámeckého pána to bylo taky jasné.

22
ivča
Reagovat

tak jsem cetla taky,ze liba se prihlasila ze srandy a ne hledat protejsek,takze cely je to saskarna jako afery a podobny bludy na barrandove,hérečky😂😂😂

24
Prochor
Reagovat

Farma mně už štve jaký je to manipulovaný cirkus bez pravidel. Farmář zase klesl do nudy (minulý díl byl na úrovni reportáže ze zemědělského družstva). Takže nejlépe mi vychází Hledá se táta a máma. Co nám zítra předvede „křehká“ maminka Petra?

25
Ajda
Reagovat

@Tyna: Ano, ona. Je to ta, která tam zůstala po vyřazení Kararíny.
Že se znají už déle, tady naznačoval Jan, pozorný soused :-)

26
Prasečí rypáček
Reagovat

Aha, takže se nám z FHŽ vyklubal ještě větší kabaret, než jsme doufali. Bendová by mohla po vzoru Něrgešky vystoupit v TV a vysvětlit nám, jak je to všechno „vopravdicky vopravdový“.
Teď by mě opravdu zajímalo, zda pláč celé rodiny byl taky jenom legrace. Hlavně že se Libuška bavila.

Přimlouvám se za Kotrmelínu, aby tomu farmářskému koštěti už někdo našel chlapa, jinak se jí nezbavíme. Kdyby měla Panáčka u svého kostnatého zadečku, nemlela by o tom pořád na soc. sítích, že ano.

Asi nejvíc v pohodě byly ty dvě u Radka. Sice to nedopadlo, ale aspoň si to užily. By mu tam mohly o sezóně jezdit vypomáhat. Taková dobrá trojková partička. :-)

27
Veru
Reagovat

Ma nekdo facebook na Líbu a Katarínu?

28
Divačka
Reagovat

Liba Luca a Katarína Koncová.

Přidat komentář