Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Bylo, nebylo, kdo přizná barvu? (20.10.)

20. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

katartitl

Naposledy se rozdávaly slunečnice u Romana, odjela i Iveta od Jana, rovněž kufry zabalila Jana u houslisty Vladislava. Jedna mu odjela, aby vzápětí dorazila pisatelka údajně nejkrásnějšího dopisu Gábina. Farmář Vašek to vyřešil po svém. Vlk se nažral a koza zůstala celá. V tomto případě Vašek je dál za hodného, místo vyřazení přihrál nadbytečnou Lucii do náruče svému kamarádovi a zaměstnanci v jednom. Bylo nebo nebylo? To je otázka, která zní na některých farmách následující den. Kde je možná pravda zjistíme už dnes večer. Stejně tak jsem zvědavá, proč se Katarína vrhá Romanovi kolem krku, když mu dnes nemůže přijít na jméno. Toto a snad i trochu víc se dozvíme v novém díle RS Farmář hledá ženu.

Promo

Co se dělo na farmách

Jan

Už při prvním setkání Monika tasila všechny ženské zbraně, aby u farmáře zabodovala. Někde se asi stala chybička a do vedení se dostala Kristýna. Ta totiž byla zřejmě víc přítulná a Monika spadla z lopatky. Místo aby důstojně dohrála, začala se chovat jako uražená primadona. Vyčítala Janovi, vyčítala chování i Kristýně, ale nějak bez úspěchu. Hledala spojence i u Janovy dcery, ale té víc k otci sedí Kikina. Je mladší, to on rád. Nevíme, na čí popud si Jan v altánku lehce posypal hlavu popelem, Monika omluvu přijala a dál věří, že má šanci. Jan to tak očividně nevidí, ale hra je hra a představení musí pokračovat.

jan

Roman

I dnes hodil dobytek na krk holkám a zmizel. Dvě telata a pár kachen se těšilo na svoji snídani. Bojovnice o farmáře jejich jídelníček trošku pozměnily, farmář měl opět důvod kritizovat a poučovat. Roman mistrně vládne bičem, proč se nepochlubit. Katarína volí westernový outfit, který se však ve finále rovná módnímu peklu. Obě obdivují farmářovo umění, jako ta šikovnější se ukáže Martina, mrská bičem daleko lépe než křečovitá Katarína. Závěr exhibice – jedním šlehnutím Roman omotá bič kolem hlavy blonďaté nápadnice a ta se hbitě přizpůsobí a vlepí mu vášnivý polibek.

roman

Boj nevzdává, sice tuší vyřazení, ale i tak chce být farmářova kamarádka. Kamarádství je prý důležité, může z toho být láska, takto nám Katarína sní už ve čtvrté řadě FHŽ. Možná by bylo na čase, aby se konečně probrala. Martinu Roman přitahuje, cítí, jak její city síly. Počkáme se, jak dlouho jí to vydrží. Zřejmě poslední společná večeře, tentokrát v restauraci. Kateřina zvolila společenský outfit, chová se unyle jako dáma. Martina se vedle ní škodolibě šklebí v riflích a šedorůžovém triku, ve kterém natočila všechny samostatné vstupy.

Vašek

Libuše a Lucie se vzájemně zpovídají, zda něco bylo, či nebylo. Obě svorně tvrdí, že nebylo a nebylo. Lucie se nám svěří, že ve svých třiceti letech nemá s muži žádné zkušenosti, nikdy žádný vztah neprožila. U Vaška se sešla rodinná rada a řeší se perspektiva vztahu. Libuše má pořád obavu, jak změny přijme syn, je hodně závislí na své babičce. Libuška je mamince vděčná za pomoc, bez ní by to nezvládala. Začne slzet otec a postupně bulí celá rodina. Dojímá se i sestra, tak moc by přála bratrovi štěstí. Večer ještě trochu romantiky na posedu. Po chvilce to vypadá, že Vašek je až moc tulivý, Libuše ho musí brzdit – stačí, stačí, stačí…

vasek

Radek
Pobyt se blíží ke konci, farmáři konečně asi došlo, že by se nápadnicím mohl i chvilku věnovat. Jako první je čeká vyjížďka autem po okolní, přes pole, přes lesy, hasí si to jako závodník. Veronika nemá řidičák, proto za volant usedá Marcela. Než se farmář rozkouká, holky mu ujely. Při první jízdě nebyla Veronika vzadu připoutaná, opakuje se to i při druhé vyjížďce, kdy je na sedadle spolujezdce. Marcela se předvádí, jede hodně riskantně, vůbec terén nezná. I Radek má chvílemi strach a to vypadal, že ho nic nerozhází. Po projížďce vyšplhají po žebříku na rozhlednu a kochají se krásnou vyhlídkou. Přeje jim i počasí, takže ta „panoramata“ jsou opravdu úžasná. Na závěr další jízda, tentokrát traktorem. Zvládla ji s přískoky i Verča bez řidičáku.

Vladislav

Janu farmář poslal domů, štáb mu poslal náhradu za nedorazivší Martu. Recyklovali Gábinu. Vláďa musí na pole a Anežka s Gábi se chopí práce na dvoře. Trošku upraví kopřivy a potom srovnají a nařežou palivové dřevo. U společného oběda s maminkou jim Vláďa oznámí, že je za práci čeká odměna. Kratičký výlet, tak ji farmář nazval. Krýtký proto, že Anežka musí večer nutně odjet, čeká jí důležité přezkoušení, které už jednou odložila a odjet prostě musí.

vlada

Po obědě se Anežka loučí s maminkou, vypadá to, že si padly do oka, zve ji, aby přijela i s rodinou na dovolenou. Zámek Frýdlant je cílem jejich výletu. Vladislav požadoval nekuřačku, na prvním setkání Gábina tvrdila, že nemá problém zlozvyku se vzdát. Farmář ji viděl ráno kouřit, mrzí ho, že slib nedodržela. Ji zase mrzí, že ji načapal. Je tak omezená, že jí vůbec nedochází, o co Vláďovi jde? Podvádí a lže a jediné co, tak jí vadí odhalení. To, že ho zklamala, si vůbec nepřipustila. Vladislav: „ Zarazilo mě, že řekla, že jí je líto, že jsem ji viděl kouřit. A to by mělo být úplně jinak. Mělo by to bejt, že by přišla, že už nekouří. Anebo že je jí líto, že to zatím nedokázala. Musela by dodržet slova, což se jí zatím nedaří, takže Gabča ztratila v podstatě u mě šanci.“ A má to holka asi definitivně spočítané.

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 60
1
Brig
Reagovat

Praštil Katarínu bičem přes hlavu,nebo se mi to zdálo?To byla rána….

2
Jonatána
Reagovat

Tak jsem to po dlouhé době stihla a ono to snad končí nebo co? Oni už si jako vybrali?

Reagovat

@Jonatána: Vybrali někteří, ale nekončí, příště asi holky odjedou a pánové dojedou k nim.

Věčná kamarádka Katarína :D
A na fb kamarádovi nemůže přijít na jméno.

4
Monika
Reagovat

@Ajda: No to je cela Katarina, v kazde rade chce byt kamaradka s farmarem, ale vzdycky se to nejak zvrtne :-))) A podle reci na FB to opet na kamaradstvi nevypada.

Reagovat

Gábinu mrzí, že ji nachytal kouřit. Ta je snad ještě jednodušší než jsem myslela. Ale sebevědomí jí nechybí, na fb reaguje na každý příspěvek. U Vaška slzavé udoli, jen teta Katarína chybí.

6
Valamin
Reagovat

A taky dostala harcovnice kamarádský šleh bičem. Prý – chtěla bych být jeho kamarádka, i kdyby si mě nevybral – to už tady bylo nespočetněkrát.
Jinak celkem chápu Moniku že se jí postelová scéna moc nezamlouvala, ale proč musí tak útočit jenom na tu Kristýnu, on se jistě zámecký pán zrzce nebránil. Beztak jsou to kecy, že mu to nebylo příjemný, naopak se tři dny tvářil, že je to příjemný až moc.

7
Julia
Reagovat

Na to, že je Monice 44 let, tak se chová jako naivní dvacítka. Ona tři dny kouká na to jak se tam zámecký milostpán ocucává s Kikinou a když jí na to on řekně, že ještě nemá rozhodnuto, tak ona vypadá, jako by ho tím pádem chtěla. To, že ho tam jasně viděla se věnovat intimně jiné jí nevadí. Mě by to tedy vadilo a byla by to konečná. Zámecký milostpán taky neví co chce. Na kameru říká, jak Monika není pocitově ta pravá a jí tam pak dává plané naděje v tom altánku. Fakt dobrá partie.

Reagovat

@Julia: Tipla bych si, že nájemce zámku se šel do pořadu pobavit, udělat zábavu pro kamarády a hlavně reklama na zámek. Na Monice mě dnes fascinovaly ty namatlané oči. To byl děs.

9
Monika
Reagovat

@Julia: No timhle me Monika zklamala, jsem ji mela za rozumnejsi zenskou. Zameckej pan se venuje celou dobu zrzce a ona jde pak fnukat k zrzce i zameckemu panovi. Ja chapu, ze ji to nebylo prijemne byt v pritomnosti zrzky a zameckeho pana, ale chovala se jako pubertacka. A jak se tetelila blahem, ze neni jeste rozhodnutej, kde je nejaka hrdost, ona by ho po tom vsem snad i chtela. Zameckemu panovi je to fuk, nechce zadnou z nich, sazka u piva s kamarady, jen se bavi a vykopne obe pryc.

10
Romi
Reagovat

Vsak kdosi psal ze s tou Monikou skutecne je. Zámecký pan je evidentně devkar, at to bude ta ci ta, uz ted si muze byt jistá, ze jakmile se objeví nekdo dalsi v dohledu bude mit okamzite parohy. No nevim kdo by o toto stal :) Ač se nezdálo, prijde mi psychicky odolnější Kikina. A hlavne, on asi nema rad příliš dominantní baby, zvlášť aby neco určovaly a kladly si podmínky, pak nema pocit ze je chlap. No klasika.

11
Romi
Reagovat

@Monika: No protoze je sama dominantní, zvykla ze ona je vzdycky ta vítězná a ostatni outsiderky. Je sama ješitna, navic do toho „neco uz investovala“ o to vic ji to motivuje k výhře a stoji o ni. V tomto pripade o devkare na entou a notora.

12
Gabisollis
Reagovat

@Julia: Monice je 44let?Ja ji mela za udrzovanou padesatnici.:-D

13
Gabisollis
Reagovat

Katarina je desna,jako vzdy.:-)Prej-budu s nim kamaradit i kdyz to bude ty druhy vadit,i kdyz si vybere tu druhou budu cekat jestli nezmeni nazor……:-),ale je nejaka totalne bez energie,jak kdyby v sobe mela neco na uklidneni,zda se mi,ze i mluvit ji dela problem,ale vazne u ni ocenuju,ze se drzi jen a jen farmare.ty komparzistky co blejzaji kdejakou rs,barandov,primu….mi desne lezou na nervy.

14
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Kdepak, Katarína byla i Nákupná maniačka. Poradce byl ten její slovenský farmář a outfit provětrala při tanečním dýchánku na zámečku.

15
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: no,dobrá.:-) i tak ji pricitam k dobru,ze nebyla v prostreno,u Musila,v aferach,v soudni sini.:-D snad

16
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: FHŽ je na Barrandově, co nebylo, může být :D

17
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: Sakrys,ty me nenechas najit neco pozitivniho na Katarine.:-D
jeji westernovy oblecek byl des!:-)

18
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Přímo módní peklo :D Boty opravdu stylové a bez záruky bych řekla, že měla i silonky.

19
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: A toho zlutyho chemlonu se taky asi nikdy nevzda.:-)

20
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Když už jsme ta módní policie, tak u večeře to zase silně nedala Martina. Vypadala, že si odskočila od sporáku. Dost mi na ní vadí to její povýšené culení. Ty dvě se s Katarínou hledaly :-(

Už chápu zájem Lucie o Musilovy Nebezpečné vztahy. Asi tam hledala poučení, když jak přiznala, žádný vztah zatím neměla. Láska s Pepou povede k tomu, že třeba jednou jako hosté budou vzdychat s Honzíkem na kameru, nejenom sedět v komparzu.

21
Viki
Reagovat

Ten můj prohlížeč si ze mě dělá legraci. Sotva odkliknu stížnost, že nemohu najít nejnovější článek, už mám nový článek na monitoru.

Teď k věci: Také jsem chvíli zíral, jak se nám Monča rozmoralizovala a nechala cloumat svůj majestát emočními výlevy uražené šestnáctky. Nicméně posléze jsem usoudil, že telka potřebovala poněkud zpestřit tu zámeckou nudu a tak vysolila další love a Monče zaplatilia tento zábavný výstup. Podle mě to bylo nahraný. Jsou tu sice podezření, že Monča je dominantní a z principu nic nevzdává, ale já z Monči nemám pocit, že je blbá a neví která bije.
Jinak až na Vladimíra jsem měl všude silný dojem, že to je špatně skrývaná komedie. Doják u rodičů Václava, ještě chyběly prostřihy na konce emerických romantických filmů (třeba o záchraně Země před zlým asteroidem). Všiml jsem si, že sem minule Líba cosi napsala, nic přitom nenaznačovalo na dokončený happy end.
U Vladimíra mě překvapilo, že na jedné straně má takový náramně zvelebený velkostatek a přitom tam má zákoutí s kopřivami a zcela prorezlým vrakem cisterny? Něco jako rumiště.
Komentovat Katarínu je ztráta času. Jeden jen žasne, kam až může někdo klesnout? Zajímalo by mě, čím se vlastně živí, vždyť ona jasně není normální.

22
Ajda
Reagovat

@Viki: Katarína ještě v minulé řadě rozpékala pečivo ve Sparu. Teď je z ní podnikatelka obor pekař – cukrář.

Četla jsem tvoji stížnost, zamysli se nad změnou prohlížeče. Já mám taky dva. Občas si ten můj oblíbenec staví hlavu.

23
Viki
Reagovat

@Ajda: Jak to myslíš, Ajdi, zamyslet se nad změnou prohlížeče? Já celá léta netušil, co to prohlížeč je? Ani nevím, kde bych jej našel. Nemám ani páru, co to je instalace čehokoliv. Jsem pouhý konzument a na všechno mám svýho kluka. Který většinou moc času nemá a navíc je dost nervní, neb nechápe, jak jeho neumí ty nejzákladnější věci, takže při tom pronáší nelichotivé věci.
Já si nicméně myslím, že to není v prohlížeči, ale mém špatném postupu při spouštění panáčka. Budu muset zvolit jinou variantu, než přes starý link.

24
Ajda
Reagovat

@Viki: Četla jsem i reakci u minulého dílu. Nejjednodušší je vytvořit si na ploše zástupce a jsi pak hned na hlavní stránce. Nebo přidat stránky do založky oblíbené a chodit tudy. Na hlavní strance,nahoře u článku je modrý chlívek Farmář hledá ženu 2017. Na ten když se klikne, tak se načtou všechny články k této RS od nejnovějšího, až po dávnou
minulost. To platí u každého pořadu. Když je článek otevřený, tak za jménem autora je kategorie, tudy se dá také dostat ke všem článkům od nejaktuálnějšího. Snad to usnadní hledání.

25
Jan
Reagovat

Martinu z Brna poslali domů a pražanda jí musela zastoupit u krmení. Asi narozdil od ní na vesnici nikdy nežila. Už mě taky štve s tím, jak si je od začátku jistá a sebedomělá. Slyšel jsem, že se znali ještě před natáčením. Tak asi proto. Katarina ať je jaká chce si nezaslouží, aby ji ten ožrala tak ponižoval. Pilo se tam od rána do večera, a to i se štábem. Jen Martina z Brna pila na prášky vodu a vymysleli si na ni, že pila. Spolupráce Romana se štábem.

26
Monika
Reagovat

@Jan: Pocitam, ze jsi jedna ze zhrzenych farmarek u Pavla a jeste jsi se s tim nesmirila a porad sem cpes to same. Ocekavas, ze te tu polituji a prohlasi Pavla za blba nebo o co jde? Proc tak zarlis na tu prazskou ucastnici, uz jsi s tim smesna.

27
Viki
Reagovat

@Monika: Mončo, kdysi byla v HSTM jakási Katka z Prahy Černého mostu, která po čase prozradila mnohé ze zákulisí RS – jednak tady na Panáčkovi, jednak na společném setkání v Praze. A to, co píše Jan, je proti tomu ještě nedělní škola., Konec konců, po mnohých RS nakonec vypluly na povrch nepěkné věci – že mnohé ty maminky už během natáčení spaly s někým ze štábu. A ani mnohé „dámy“ ze štábu ne že nebyla svaté, ale působily jako zrovna puštěné ze řetězu.

28
Jan
Reagovat

@Monika: Asi jsem tě špatně pochopil, nebo jsi trochu mimo ty. On tam byl nějaký Pavel? Já jsem jen že stejné dediny jako Roman a co jsem viděl, tak to mi stačilo.

29
Irena
Reagovat

Celé je to trapárna na entou!!!! Jak je někdo za prachy schopen udělat vše možné a nemožné, hrdost pryč, a farmáři se chtějí povětšinou jen zviditelnit, popř. své majetky.

30
Martasa
Reagovat

Libuše a Vašek snad skončí spolu, podle toho jak to zatím vypadá.
Jediný co by jí mohlo branit jsou vazby na svojí rodinu. Mluvila přece o svojí mamince, jak jí pomáhá se synem…
Jinak to nikde na žádný vztah nevidím.
Možná ještě Roman s Martinou z Prahy…

31
Ajda
Reagovat

@Martasa: Já vztahu Líba a Vašek moc nevěřím. Libuše psala u minuleho dílu a nějak mi z toho vztah nevycházel. Ale konec je ještě daleko. Na fb Anežka pořád slibuje i překvapení u Vladislava.

32
Martasa
Reagovat

@Ajda:
Jo, asi máš pravdu. Teď jsem na FB Libusky četla, že pravděpodobnost že něco takového vyjde je téměř nulová. Takže asi opravdu žádný vztah.
Co si myslíte o Martině a Romanovi a co Zamecky pán, vyjde mu to s Kikinou?
No a Vladislav by asi měl brát Anežku, těžko se ještě někde seznámí. I když mi Anežka moc neseděla, tak když zavřu obě dvě oči, tak by spolu mohli vést klidný život. Ovšem je tu jeden velký otazník.
Chtěla by Anežka ještě děti??? V jejím věku uz je to fakt dost rizikový.
Popřípadě smířil by se Vladislav s tím, že svoje potomky mít nebude???

33
Ajda
Reagovat

@Martasa: Já už jsem skeptická předem. Roman i Jan tam šli podle mě z hecu. Radek nedostal takové krasavice,jak asi čekal. Anežka má svůj věk, tam tomu moc šancí nedávám. Slibovali překvapení, jaké tu ještě nebylo, takže bych celkem vsadila na Pepu a Lucii. Podle vyjádření Líby tady u nás, které bylo velmi opatrné, nesmí prozradit konec, nevidím to růžově.

34
Romi
Reagovat

Ta Liba ze by nemela byt s Vaškem ? Ti k sobe dobre pasuji, Vašek se zda jako dobrák. Tak nevim v čem by mohl byt tak zásadní problem. Jinak pokud vim, účastníci jsou vázáni mlčenlivosti, ale pokud vim, a jak uz tu bylo kdesi psáno, treba Katarina ve svých FB příspěvcích pry nemuze Romanovi prijit na jmeno. Tak nevim co se tam dělo. Ale tak trochu mu neverim, pocitově mi prijde, ze hraje levou. Jinak Vláda se me zda fajn a nic proti Anezce, ale asi bych na jeho místě chtela „od života trochu vic“ :) ale je pravý gentleman, dodržuje dekorum, chova se ke vsem tem ženám s velkým respektem, i kdyz vypadají a vypadaly katastrofálně ! Evidentně je to velmi inteligentní a šikovný clovek. Vladislav a Anežka, jen jako kamarádi.

35
Ajda
Reagovat

@Romi: Doporučuji přečíst si komentář č. 84 u předminulého dílu. Televizní romantika se často liší od všední reality. Navíc je to celé sestříhané.

36
Věra
Reagovat

@Ajda: A kde se to dá najít prosím?

37
Věra
Reagovat

Myslím to,co píše na FB Katarína o Romanovi

38
Ajda
Reagovat

@Věra: Už přesně nevím, asi pod fotkou z jejich farmy, hledejte příspěvky Katariny Koncove. Pročtěte si i její stránky, taky tam má konverzaci o farmě.

39
Romi
Reagovat

Aaaaa, Takze teda, podle toho co jsem pochopila, Roman to táhnul s pani z Prahy uz pred natáčením, Katarina to mozna odhalila ?? Mmch taky neverim, ze ta účastnice z Brna, pani po mrtvicce, nejak extra pila. To uz vic chlastal sam Roman. Je to teda sprostý. Popravdě ale skutecne extra divny byl ultra rychlý „na sílu“ vztah Lucie Pepa. Z toho totiz vyplynulo ze se prvni den viděli a druhy den uz sla k němu Lucie spat, drželi se za ruce. To snad ani neni mozny :) Navic sama prozradila, ze ma nulovou zkušenost s muži. Co to jako bylo za haluz ?

40
Jan
Reagovat

Nechápu proč tady diskutujete s člověkem, který patří ke štábu Barrandova? Říkà si Ajda.

41
Viki
Reagovat

@Romi: teď jsi mě pobavila. Jednak takové Lucky (a že jich je) řeknou cokoliv, bez začervenání se. To, že má nulovou zkušenost s muži, může znamenat také jen to, že nikdy neměla nějaký delší vztah. Na druhé straně, ona nepracuje s muži? Nesetkává se s nimi v běžném životě? Ale třeba to myslela v tom úzkém slova smyslu. Co je ale podstatné, i tak za sebou může mít i desítky případů, kdy se s někým jen vyspala.
A že šla hned druhý den? Ale no tak, některé slečny jdou po půlhodinové známosti na diskotéce.

42
Ajda
Reagovat

@Jan: Tak teď jsem se fakt hned u ranní kávy pořádně zasmála, díky!

43
queee
Reagovat

Katarina je hnusná.Ostré rysy,špičatý nos.Ta druhá Martina je kočka.Libuška kočka,Lucka má divné oči,ty klesle vnějši koutky,postava děs,krátké nohy.Monika by byla hezká bez tolika líčidel.Vláďa by měl dost přibrat,jinak ok.Gábina kdyby zmenila barvu vlasů,brýle,líčení by bodlo a hlavně moderní hadry tak by vypadala lépe než ošklivá Anežka.Hroznej babochlap vošklivej.Tam už nepomůže nic.Mimochodem,neví někdo příjmení Gábiny????

44
Monika
Reagovat

@Ajda: Neni Jan Katarina? To si zas myslim ja :-)

45
Monika
Reagovat

@queee: Gabina Nalepova na facebooku

46
Ajda
Reagovat

@Monika: Naše Kačka má svůj nezaměnitelný písemný projev.
Ne, ne, Jan je soused od vedle, visel neustále na plotě a zíral s otevřenou pusou. Aby občas nekazil záběry, nasazovali mu na hlavu prádelní hrnec. Ten byl z toho tak vyjevený, že ani nezjistil, že to točí produkce Via Nostra. Tak hlavní je, že jsem tam byla i já a můžu být ráda, že tady někomu stojím za pozornost :-)

Upozorňuji nově příchozí, že používání více nicků jednou osobou netoleruji.

47
JanaH
Reagovat

@Monika: s tisíciprocentní jistotou není. Teta Ká není schopna sesmolit jedinou větu bez milionu hrubek a pravopisných chyb. Invektivy nepočítám.
Tady vidím jednu a jedno uťuknutí. :-D

@Ajda: mazec, ty se nezdáš! :-)

48
Ajda
Reagovat

@queee: Gábině nepomůže nic, ta by potřebovala začít výměnou mozku. Anežka je proti ní příjemná projevem a něco v hlavě i má. Jak sama přiznala, když se viděla na záběrech, tak šla do sebe. Podle fotek na jejím fb začala hubnout.

49
Romi
Reagovat

Tak jako soudit něčí vzhled ba přímo kritizovat, to mě přijde takový … prostoduchý. Na to má snad právo jenom ten nahoře :) Lidem se líbí rozličné vzhledy, střihy vlasů, hadry aneb jak se říká „není krásné co je krásné – je krásné co se nám líbí“ je to i otázka peněz že … Anežka má vlasy vystříhaný na ultimo, taky by se mi na ni líbil ženštější sestřih, a že jich krátkých sportovních je dost. Anežka třeba chodí in natura, „no make up“, to chce taky odvahu a docela to na ni oceňuju :) Mmch, má moc pěkné oči a pěkný úsměv, takže si myslím, že potenciál by tam byl :) Nechci ji kritizovat, jen z osobního hlediska hodnotím jako dost nezvyklé to její zaměstnání, to mě přijde na ženu trochu degradující, bůh ví, co jí k tomu vedlo a kdo je to vlastně uvnitř – Anežka.

50
Bara
Reagovat

No Marcele sverit cokoliv s volantem a motorem je teda velka odvaha. Ji bych se bala sverit i houpaciho kone, aby mi ho nezrasila.

51
Cortes
Reagovat

Prosím vás, nemáte někdo kontakt (mail/FB/alespoň znalost příjmení) Vladislava? Měla bych pro něj zájemkyni o seznámení na úrovni :) Děkuji a přeji všem dnes příjemnou zábavu!

52
Ajda
Reagovat

@Cortes: Vladislav Ondřejík, Dvůr Hlaváč

53
cortes
Reagovat

@Ajda: Děkuji!!

54
Anežka
Reagovat

Co mne vedlo k security, autonehoda,jsem sama na dvě treperendy.. mám to kousek od bydliště.Jen se rozhlížel co dál že životem.Urcite něco víc.Jak pro mne tak pro me malé děvčata.

55
Lucie
Reagovat

Anežko, moc jste se mi líbila. Jste příjemná žena, sympatický projev a zřejmě jste i inteligentní. Hodně štěstí v životě.

56
Viki
Reagovat

Tak Anežka má pěkný holky, akorát mě překvapilo, že jsou tak malé.

57
Viki
Reagovat

test

58
Věra
Reagovat

Je Monika na Facebooku?neví někdo?

59
Renča
Reagovat

Nemůžete mi někdo zkopčit článek z Blesku o milovnici zvířat Lucii? Prý asi před 5 dny psali v Blesku, že tuta chovatelka morčat a koček se odstěhovala z bytu a zvířata tam nechala. Díky.

Přidat komentář