Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Romantika ve dvou (3.11.)

3. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

FHz1

Před sebou máme poslední čtyři díly RS Farmář hledá ženu. Pobyty na farmách jsou minulostí. Některá si odvezla slunečnici, jiná vyhlídku na společný víkend jen ve dvou. U Radka seznamování skončilo definitivně. Marcelu nechtěl on, Veronika nechtěla jeho, možná se nechtěli všichni vzájemně, prostě na této farmě má láska konečnou. Společný víkend by měl být plný romantiky a dalšího sbližování. Jak vše proběhne? Sledujte, diskutujte!

Promo

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 62
1
Ivča
Reagovat

Mno.. Lucčino „Pepa nechce, abych odjela“ je trošku nekonzistentní s Pepovo „Abysme to neuspěchali. To umí každej..“

2
Monika
Reagovat

Ten Pepa si stoji na vedeni, prijde mi opozdenej k tomu jak si jeste slape na jazyk. Lucka by se sebou mela neco udelat, namalovat se, nechat si upravit vlasy v kadernictvi, lepe se oblekat.
Libuska ma moc pekny moderni dum, ma asi kliku, ze i jako samozivitelka je financne dost v pohode.
Honza a Kristina, to je komedie, nemaji si spolu ani co rict, jen vedle sebe sedi a co by si asi rekli…

3
Ivča
Reagovat

Já myslím,že si Pepa začíná doopravdy uvědomovat,do čeho se to dostal a že to zas tak moc ani jako nechce :))

4
Monika
Reagovat

Ovsem za top dnesniho dilu povazuji obed Romana s partnerkou, bagetu se salamem, to me dostalo. V Praze hafo restauraci, misto aby si nekam dosli, tak jako nejvetsi socky vytahli igelitoveho pytliku pecivo a salam, mazec.

5
Ivča
Reagovat

Monika – mno jako oni měli sváču od Sváčka, což je luxusní řeznictví a lahůdkářství, takže to jistou úroveň mělo -)

6
Divačka
Reagovat

@Ivča: Co chce Lucka dělat na farmě, kde se člověk nezastaví celej den, když není schopná si uklidit byt, když ví, že se přijede natáčet. Katastrofa sama ženská a takovej b….l.

7
Viki
Reagovat

Úvodem mě naprosto znechutila ta moderátorská Andula a pokračovalo to tak, že jsem se rozhodl, že se budu asi raději dívat na německé romantické filmy od Rosamunde Pilcher nebo teď tam běží nějaká Inga Ligström, protože ani to už blbější být nemůže.

8
Viki
Reagovat

@Monika: jestli pro Romana není v Praze draze.

9
.........
Reagovat

Jo cumačci

10
Věra
Reagovat

@Monika: Pokud to Lucka nemá v sobě a nebaví ji se líčit a čančat,tak to dělat nebude.Myslím,že na svůj věk má dost spadlá ta horní víčka.Roman v Praze a v hotýlku je jak slon v porcelánu.Chichi

11
Ajda
Reagovat

@………: Jo Katarino Tamašová.

12
Ajda
Reagovat

Zvířata u Lucie to byla síla a už předem je Pepa nesnáší. Lucie a Pepa, to bylo skoro jako by se viděli poprvé. Kdy mně představíš rodičům? Až spolu budem déle :-)

13
Monika
Reagovat

Liba v televizi a Liba na Facebooku jsou jak dve rozdilne osoby.

14
pimpa
Reagovat

Ten Pepa je normální dutohlav a ještě bude sekýrovat, že zvíře do baráku nepatří… maximálně na pekáči asi. Neumí ani pořádně mluvit, prostě balík.
Jinak to dnes byla fakt šaráda na entou, plná špatných hereckých výkonů od Alice i toho komparzu!

15
Ajda
Reagovat

@pimpa: Vláďa jako cosi opravuje, vyruší ho Alice a šup ve stejném outfitu pádí za Anežkou. :D Roman s Martinou taky pěkný herecký výkon, jestli spolu randili už před natáčením.

16
Věra
Reagovat

@Monika: Nechápu.

17
Věra
Reagovat

@Ajda: Vláďa je čím dál sympatičtější.Pracovitý,slušný.Strašně bych mu přála nějakou hodnou a krásnou ženu.Třeba mě:-)

18
Tyna
Reagovat

@pimpa: Každý nechce mít v talíři s polívkou i chlupy ze zvířat a oblečení taktéž od chlupů. Mít zvířata venku jí přece nezakázal. Morčata můžou být ve chlívku a kočky můžou nocovat na půdě na seně a jinak běhat venku. Ono kočce taky bude lépe když může ven, než jen trávit čas mezi stěnami.

19
Tyna
Reagovat

To natáčení u Pepy a Lucky mi připadalo zvláštní. Lucka by se ráda nastěhovala co nejdřív a Pepa tomu chce dát čas. Kdoví jestli spolu vůbec randí, takhle natočené, to vypadalo, že je štáb donutil něco říct, ale jinak, že ani sami nevědí jak jsou na tom. Proto ty rozdílné odpovědi. Liba a Vašek dobrý. Liba mi zase začíná připadat sympatická. Předtím mi vadilo to její vyhýbavé chování ohledně plánu do budoucna mít další dítě. Na hradního panáčka a zrzku jsem zvědavá, co z toho bude. Romanova a Martinina sváča mě překvapila, asi jsem si myslela, že když TV to jejich randění natáčí, tak že jim zaplatěj i výlety a obědy, asi ne.

20
Monika
Reagovat

Ohledne tech zvirat, ja nesnasim kocky, takze by mela Lucie utrum :-)) No a morcata take, mi bylo spatne z te jeji mistnosti plne zvirat, tam musi bejt desnej smrad, fuj. Ja bych krome rybicek zvirata doma take nesnesla.

21
Monika
Reagovat

@Tyna: Jo, ja take myslela, ze ty aktivity kolem vsech paru plati televize. Nicmene i tak to bylo hloupe, ze Roman neprivezl Martine ani kytku a pak se ladovali pecivem nekde venku na koleni.

22
Ajda
Reagovat

@Monika: Jestli je pravda, že Roman a Martina spolu randili už dávno před natáčením, tak bych se nedivila, že on už u ní dávno byl a natočili trapné dostaveníčko pod koněm.

Dnes jsem se dívala podruhé a z rozhovoru Lucie a Pepana mám ještě silnější dojem, že ti dva se setkali v soukromí poprvé. Kde teda Lucie spala při aktivitách na farmě? U jeho rodičů ne, ty nezná, v jeho domě byla zřejmě poprvé a ta konverzace – dva cizí lidé hrají v NV. Jen už nesedí v hledišti :D

23
Monika
Reagovat

@Ajda: Tak mohli si dat obed v restauraci jako jine pary, mi to prislo strasne nedustojne.
Ohledne Lucky a Pepy mas recht, to jsem si ani neuvedomila. Vzdyt uz tam mela spat v dobe sveho pusobeni na farme, v poslednim dile to bydleni vubec neznala, nevedela ani kde co je, ocividne tam byla poprve…

24
Ajda
Reagovat

@Monika: Pro mě je Roman takový buran, že věřím, že ta šunka z papíru mohl být nápad z jeho hlavy.

25
katarina
Reagovat

Že by to kupoval u mne v obchodě

26
pimpa
Reagovat

Já mám doma čtyři kocoury, chodí i ven, chlupy v jídle nemáme. Spíš mi to od Pepka přijde dost netolerantní, hned striktně rozhodnout a šmytec, když to ani nezkusil! Pro mě je to zkrátka buran a ze všech těch farmářů největší tupec.

27
Veru
Reagovat

Mate nekdo facebook na Libu? Nemuzu ji najit

28
Viki
Reagovat

@Ajda: když jsem viděl ten zvěřinec u Lucky, zděsil jsem se, pro mě by to byl signál k okamžitému otočení se a upalování někam hodně daleko. Bodejť by se s ní někdo chtěl seznamovat, když uvidí něco takového. Kočka do baráku je bezva, ale musí to být kočka stodolní, žádná gaučová povalečka. Musí mít volný výběh ven a nejlépe se chodit domů jen nažrat. Anebo být vycepovaná a doma může přespávat, když je čistotná – jako že to kočky bývají. Kočky jsou bezva, protože neotravují a nechají se mazlit. A samozřejmě ideální počet jedna, nejvejš dvě.
V panelácích se bohužel dají chovat jen psi, páč pro kočky to není. I tak je to otrava chodit s nimi věčně na procházky. U yorkšíra to ještě jde, ale znám nelidy, co maj doma dva Labradory. Svými chlupy zaneřáděj celý barák.

29
Lady XL
Reagovat

@Viki: Mám yorkšírku, v paneláku, a je to fajn až na chození ven v „psím počasí „. Tito a ještě pár plemen nelínaji a tak chlupy kdekoliv nehrozí. Velká plemena se mi v paneláku taky nelíbí. Ale kočky v bytě? Proč ne? Jsou „gaučove“ taky a jak rády lenoší… Ale zase max. dvě víc ne. Prostě všeho s mírou. Záleží na rodině a dnes už i na alergiích…

30
Tyna
Reagovat

@Ajda: I kdyby točili dostaveníčko pod koněm jen na oko, tak tím, že to štáb točí a chce pouštět do TV, tak bych čekala, že jim taky obstarají program (výlet a jídlo). Jinak nevidím smysl v tom, že někdo, kdo podepsal smlouvu a „hraje“ tuhle hru pro Tv a dodržuje pravidla, jakože se nesmí s farmářem vidět těch 14 dnů po tom, co tam účastnice jela a pak se jim ještě vyzpovídat na kameru jak to vidí se vztahem. To by si přece mohli dát rande bez kamer. Asi jsem blbě pochopila, i z minulých řad, že ten víkend organizuje pro farmáře a jeho novou farmářku TV. I když, jestli si pamatuju, tak třeba v sérii, kde byl farmář-sklář Patrik, tak jel s holčinou na víkend někam mimo místo jejího bydliště. Tak asi se teď štáb rozhodl šetřit a na víkend se pozve štáb k farmářem vybrané polovičce :D

31
Ajda
Reagovat

Říká se, že vychovaný páníček má i vychované mazlíčky. Lucky zvěřinec smrděl i přes obrazovku. Morčata jsem nikdy neměla, ale vím, že hlavně v noci prý vydávají zvuky. Neřeknu dvě, ale tolik morčat je divná záliba.

Ještě mě zarazilo, jak Líba vysvětlovala Vaškovi podstatu svého zaměstnání. Čekala bych, že tohle probrali už u něj na farmě. Vašek se kolem Libuše točil od začátku, Pepan z Lucky nijak nadšeně nevypadal. Skoro to vypadá, že mu ji nanutili násilím a on chtěl vyhovět.

32
Ajda
Reagovat

@Tyna: Bývá to v každé řadě nespravedlivé. Někteří bydlí v 5* hotelu, třeba Indián, jiní jsou doma a zaplatí jim kino – Čoček. Už jsem alergická na Dětenice. Šetřit se musí alespoň na některých. Možná ti, co jim jdou na ruku, mají výhody.

33
Iv
Reagovat

Jaký má FB Marcela?

34
Prasečí rypáček
Reagovat

Dětenice a jejich slavná výsernice.
Líba se z toho baráku stěhovat nebude.
Lucie už možná v bytě nebydlí, jestli pronajímatel viděl ten zvířecí chlív. Taky mě překvapila ta její neznalost Pepíkova domu. Tady to paní režisérová nějak nedomyslela.
Zrzečka s oplzlým koňákem v posteli, to bude dobrej eklhaft.
Na lodi dva kamarádi, co jim kvapem zdrhá mládí. Tady není moc co dodat. To už mohli nechat jet i Verunku s kámošem Radkem. Třeba by byla nějaká prča.
A ti dva, co se znají delší dobu, no co, tak si dali v oblíbeném obchodě rohlík a šunčičku. Večeři měli pak jinčí. Spíš se mi kroutil rypáček při pomyšlení, že neměli omytá kopýtka. Ale třeba jo.

35
Keliška
Reagovat

Jak v TV Líba s farmářem vypadájí jak z červené knihovny ale Líba na FB je sarkastická a nenechá nit suchou a pohrdavá. Tak nevím, za mě trapné. A Kataríno, nech nás aspoň dýchat zde na panáčkovi, ju? :-D

36
Veru
Reagovat

@Keliška: jaky ma Liba ten facebook?

37
Ajda
Reagovat

@Veru: Vy sem vždy vtrhnete, štěknete dotaz, přitom tady adresa profilu zazněla několikrát. Předpokládala bych, že když někam píšu, pročtu si diskusi. Slovo prosím asi taky neznáte :-(

38
Prochor
Reagovat

@Ajda: To je pravda že záleží na péči. Stačí si vzpomenout třeba na Petru od Květáka kolik chovala zvířat a vypadalo to u ní doma celkem čistě.

39
Iveta
Reagovat

@Ajda: pro mě taky buran a s ním i ten Pepa.,oba děsní burani…

40
Iveta
Reagovat

@Věra: Ale je divné, že dosud zůstal sám, přitom není nespolečenský, atd. Po takovém by baby jely, proto údiv, že se seznamuje přes televizní pořad. Ani jedna, kterou měl u sebe doma, se k němu nehodila naprosto ničím a vůbec jeho výběr byl podivný, ale asi nebylo vybírat z čeho…..

41
Ajda
Reagovat

@Prochor: Vzpomínám, ale on celkově ten pokoj vypadal neuklizený. Udržet tolik morčat bez zápachu si neumím představit. Navíc ony dost línají. Jedno morče měla kamarádka a cítit bylo, i když se mu snažili denně uklidit.

42
Ajda
Reagovat

@Iveta: Myslím si, že se mu už ozývají další adeptky, taky jsem na něho několikrát předala kontakt :-)

43
Viki
Reagovat

@Iveta: To je to první, co mě napadlo už na začátku. Možná pro samou fachu na statku neměl vůbec možnost na nějakou ženskou narazit, ale na druhé straně by jej snad aspoň hormony měly tlačit k nějakým příslušným aktivitám. Od štábu byla nehoráznost, že mu tam přistrčil jen takové ženské, to se mu ani na ten medailonek nepřihlásily nějaké ženské, hodící se k němu aspoň věkově když už to nebyly královny krásy.

44
Pavla
Reagovat

Prosim vás, nevite někdo, co to bylo za zoo, kde byla Lucka a Pepan? Muj přítel miluje zvířata a když viděl, jak Lucka hladila tu kočku, tak z toho byl nadšenej a mě napadlo……jelikož bude mít narozky……že bych ho překvapila a vzala ho tam. Moc děkuju za info……..pěkný den všem,

46
Lady XL
Reagovat

Zkoukla jsem záznam a fakt mne vždy při vstupu znechutila AB. Každého chlapa ocucávala, vrhala se na něj…. Přišlo mi to dost vynucené, ne každý za to byl rád… Pepa a Lucka – vždyť Vašek na dotaz Alice vykládal, že je u Pepy Lucka furt, že je to na nejlepší cestě… A to fakt pomíjím to, že v minulém díle měla prý u něj spát, jak povídala… Teď se tam chovala opravdu jak na první návštěvě. Je to nějaké divné. Je ale taky fakt, že oba jsou z kamer docela nervózní a Pepa pak mluví jako robot. Prostě jak když je naučí repliky a pak – „klapka, jedeme…“. Jo a ten zvěřinec u ní, tak to je fakt síla. To už nebylo normální.
Rohlík se salámem v matičce Praze…. no comment, jak nějací baťůžkáři v Benátkách…
Nejvíc se to asi vydařilo kamarádům – Anežce s houslistou. Aspoň mu připravila příjemný den na lodi.

47
Pavla
Reagovat

@Ajda: Děkuju

48
Martina
Reagovat

Libušku hodně nepříjemně překvapilo,že by ji Vašek hnal do práce.Taky nechápu,proč by finanční poradce pracoval až večer?Spejbl měl největší starost,aby nezaspal snídani.Líto mi bylo Vládi,jak tam konverzoval s tou Anežčinou nejmenší příšerkou,chudák.Mysliím,že i kdyby se mu dříve Anežka líbila,jakože nelíbila,čímž se netajil a kdyby nebyla téměř v přechodu,ty děti ho musely od touhy s Anežkou splodit dědice odradit.

49
Ajda
Reagovat

@Martina: To odsouzení dětí je dost tvrdé a zbytečné. Malé holky, plno cizích lidí, cizí strejda. Libuše je finanční poradce, což je většinou v reálu pojišťovák. Kdy asi má navštívit klienty, než po jejich návratu ze zaměstnání. Takže je k dispozici podle možností klientů, většinou odpoledne a večer. Větší problém u ní vidím právě v těch klientech. Nové bude shánět pracně, nemá vazbu na kraj, o ty své stávající se musí starat dlouhodobě. Zůstat tam sedět doma si neumím představit.

50
Gabisollis
Reagovat

Nevidela sem zacatek a prisla sem o Luccin zverinec v byte.:-/
Ale vasima komentarema sem se pobavila:-Djinak farmar dost propadak.Bylo to tak blby vzdycky?:-)

51
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Tahle řada hodně vaří z vody. První dvě byly ještě uvěřitelné, třetí už skřípala. Tady je vidět jak měli problém sehnat dostatek účinkujících. A u farmářů byl vždy nějaký exot, letos nuda.

52
Mika
Reagovat

Včera v Nebezpečných vztazích Jana Musila Lucie vystupovala jako Monika a dokonce tam
oznámila, že je dva měsíce těhotná se svým partnerem, který byl také přítomen a rozhodně to nebyl Pepa.

53
Liba
Reagovat

@Mika: tak každý se musíme nějak živit a někdo má tuhle práci, že točí. a už několikrát to tu bylo psané o Lucce, že točí. máte někdo prosím odkaz na včerejší díl, chci se podívat osobně slyšela jsem že Lucka tam měla úplně stejné chování jako když se točil farmář. děkuji

54
Ajda
Reagovat

@Mika: Tak rozhodně tam není za Lucii, hraje naučenou roli podle scénáře. To bylo na Barrandov plus v 18.15? Přiznám se, tohle vůbec nesleduji.

@Liba: Dívala jsem se v archívu, premiérový díl to nebyl a video na barrandov plus nejde přehrát. Mají to špatně označené, takže hledání na jiných uložištích je dost pracné, pokud není známé datum premiérového odvysílání.

55
Adam
Reagovat

@Ajda: Taky jsem to hledal v archivu, včetně Jak to dopadlo a NV live, ale nikde nic. Takže to asi byla nějaká repríza, a tak to půjde těžko najít.

56
Ajda
Reagovat

@Adam: Mohl to být ten díl na barrandov plus 9.11. v 18 h, ale zrovna ten nejde přehrát (mně). Barrandov má v archívu vše, co odvysílá ten den, bez ohledu na to, zda je to premiéra nebo repríza.

57
sarka
Reagovat

@Ajda:

Tak proc se do toho poradu Libuse hlasila, kdyz neni pripravena se stehovat? Prece ry zeny nemohly cekat, ze farmari nechaji hospodarstvi a budou bydlet s nimi. Mely se tam hlasit jen ty, co jsou pripravene se vseho vzdat a jit na farmu. Nechapu pak ti planovani a otazky, jak se to tedy bude delat.

58
Ajda
Reagovat

@sarka: To je otázka spíše přímo pro Líbu na fb. Psala, že přihlášení pojala jako srandu. To samé tipuji u Jana. Možná se to změnilo, možná ne, Líba zdatně mlží. Já třeba osobně nevidím problém, proč se nepřestěhovat. To je taková český styl, pořídit si bydlení a mít do smrti důvod se nikam nehnout. Líba sama řekla, že by dům prodala, jak to bylo myšleno upřímně, těžko soudit.
Bylo tam určitě víc žen, které tam šly z nepochopitelných důvodů. Já bych zase Libuši tak neodsuzovala. Sice mi neseděla od začátku, ale ve finále to s Vaškem dohráli tak, že naivní divákovo oko zatlačuje slzičky. To je cílová skupina pořadu, ne my kritici na Panáčkovi :-)
Mně třeba víc vadilo, že když někdo chce bezdětnou nekuřačku, přivedou mu přesné opaky. To je vidět, že potřebovali točit s kýmkoli.

59
Liba
Reagovat

@sarka: Dobrý den, ale já nikde neřekla že se nechci stěhovat, pokud to někde tak vyznělo či byl střih za to já nemůžu, Ajda tady píše že jsem řekla dokonce že bych dům prodala a to jsem řekla, na to mi Vašek odpověděl že ne že se mu líbí. a dokonce Vašek řekl že když nepůjdu já za ním půjde on za mnou a posledním díle řekl že pokud nám to nevyjde tak já zůstanu u něho a on půjde místo mě zpět :-) To že já se nechci stěhovat opravdu nikde nepadlo.

60
Ajda
Reagovat

@Liba: Prodej domu nešlo přeslechnout, stejně tak okouzlení Vaška tamním krajem, který je úžasný. Za mě je toto to poslední, jsou daleko podstatnější věci, které je potřeba mít vyřešené, než zabalím kufry.

Spousta lidí i na FB vidí dům jako kouli u nohy, ale když se opravdu chce … :-) Ještě mi tam vadí dětští psychologové, štěstí, že mě barrandov nevím proč blokuje. Už od Popelky, kdy jsem je slušně žádala o více informaci. Přiznávám, i je lehce zkritizovala za nevhodné chování, když odmítali zveřejnit téma dříve, než v tv. Když FHŽ vysílala Prima, tak posílala vždy před každým dílem čerstvé info.

61
sarka
Reagovat

Je fajn, kdyz jsou tomu stehovani lide otevreni. Nerikam ted hned, ale urcite se pocita s tim, ze jednou zena pujde bydlet za farmarem, aby to hospodarstvi stale mohlo pokracovat. Ovsem zase ani to nemusi byt trvaly stav. Umim si predstavit, ze i farmar muze mit touhu s tim vsim jednou seknout, prodat to a zit jinak. Vse se da zmenit. Casto ta hospodarstvi jsou rodinna hospodarstvi, kdy syn jen pokracuje, ale to snad take neni povinnost to po diteti chtit, kdyz uz k tomu nema takovy vztah. Ale vsichni to zrejme delaji radi a nechteli by jinak, ikdyz kdo vi. A to bydleni Libuse je uuuzasne. Ten vyhled ze dveri, to umisteni domku. Kazda velka zmena je tezka, to chapu. Jen mi prislo, ze ne vsechny zeny by byly pripravene se sbalit a jit za muzem na farmu natrvalo. Zdravim pani Libusi.

62
Ajda
Reagovat

@sarka: Vašek je velký sportovec, farmu má moderní, na začátku říkal, že v létě pracuje par týdnů, aby měl zbytek roku čas na koníčky. Určitě to byla nadsázka, ale je vidět, že se farmě nevěnuje do roztrhání těla, dokonce připustil i přestěhování. No uvidíme, snad ;-)

Přidat komentář