Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Slunečnice opět v hlavní roli (13.10.)

13. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

fhž
Minulý týden se vyřazovalo u zámeckého pána. Než se mohl vyjádřit, Iveta si rovnou o slunečnici řekla sama. Na některých farmách se budou květiny rozdávat dnes, jinde nás prý čekají velká překvapení a zvraty. Kdo půjde z kola ven?
Sledujte premiérový díl reality show Farmář hledá ženu a podělte se o své pocity v naší diskusi.

Promo

Co se dělo na farmách

Jan

Iveta se rozloučila a odjela celá natěšená domů. Kristýna dnes vařila i prala. Monika si nasadila princeznovskou korunku a bavila děti, které byly na zámku na výletě. Hlavní akcí bylo plavení koní. Všichni do plavek a hurá do vody. Jan se zrzkou se k sobě měli i ve vodě. Holka toho moc nenamluví, ale otěže má pevně v rukou. Dokonce se nám svěří, že má Jana ráda. Monika u večerního vínka vyfasovala stoh informací o zámku, přes noc má co dělat, aby se vše naučila a druhý den se zasvěceně postarala o výpravu prcků ze školky. Co bude dělat přes noc zrzka a Jan, to se můžeme jen domýšlet.

jan

Vladislav

Nejprve nás čekal dojemný rozhovor s Anežkou. Ta je ochotná, pokud příroda dovolí přivést na svět Vláďovi dědice statku. S ohledem na její věk a počet dětí docela odvážný plán. Jana je mladší, ale pokud city přeskočí, i ona je ochotná rodit následníky. Překvapivě jede domů se slunečnicí perspektivnější matka, Jana. Telefonát od Alice asi nikoho nepřekvapil. Nejhezčí dopis přeci nezůstane zapomenut, Gábina spěchá na farmu. Dnes vidíme i maminku, vypadá, že opravdu statek drží pevně ve svých rukou. Hrané překvapení z příjezdu Gábiny a hudební okénko u táboráku. Opékání buřtů a vážná hudba, to jsme ještě na farmách nezažili.

Roman

Zranění pořád bolí, proto Roman, tentokrát bez doprovodu, odjíždí na převaz a pro antibiotika. Holky se mu mezitím postarají o hospodářství. Martina z Brna si ráno dávala panáka na hezký den, někdo by z Romana chlastal celý den, ale ona za to dostává slunečnici. Katarína spustí srdceryvný pláč, že divák, který dorazil později, má dojem, že domů jede ona. Pěstičkami si žmolí oči, malé děcko? Ne, hysterická herečka. Roman pije zřejmě po celý den, ale toho vyřadit nemůžeme. Zametání kovárny přivede Katarínu k rozjímání nad řemeslem, které je podle ní zlatý důl. Později zamilovaně koukají jak Roman flexou řeže ocelové schody. Společnými silami dotáhnou schody na určené místo, při jejich pokládání ruplo Katce v zádech. Zda opravdu, nebo je to jen herecký výkon, těžko soudit. Farmář tupě zírá na schody, je tam menší problém s mezerou, záda Kataríny jsou to poslední, co by ho zajímalo.

katka

Nevím, nikdy jsem problémy se zády neměla, ale určitě bych se nenechala masírovat od amatéra. Slivovici nalije nejprve do sebe, pak na skučící Katku, a aby se neřeklo, trochu ji rozpatlá po jejím těle. Martina nechce stát v koutě, ujímá se role masérky. Bolavá záda kolegyně ji nezajímají, postará se o nevábné tělo farmáře. Dokonce nám prozradí, že ji masáž Romana vzrušila. On se k tomuto nevyjádřil, ale masáž si pochvaloval.

martina

Radek

S velkou slávou dorazila Silvie na farmu, jako zloděj pod rouškou tmy se z ní v noci zase vytratila. Alespoň mají holky u snídaně koho drbat. Kritika její práce na něčem, co ony nazývají zahrádkou a mně to připadá jako zaplevelený, neudržovaný kus pole, jim vydrží pěkně dlouho. Radek je nadále ignoruje. Přidělí práci a mizí z farmy. Dnes natřou jednu stranu maringotky, o kvalitě práce si můžeme nechat zdát. Nuda pokračuje.

Václav

vasek

Farmář má od začátku jasno. Chce Libuši a přes to nejede vlak. Už se nám spolu vodí za ruce, ale co s tou druhou? Vašek je typ, který nechce ublížit, chce být pořád za toho hodného, proto vymyslí plán, jak se Lucky zbavit. Přihraje ji svému zaměstnanci Pepovi. Vždyť on má taky jakousi menší farmu, tak se vlk nažere a koza bude celá. Společné zametání skladu je plánovaná akce, kde přeskočí jiskra, Lucie odjíždí na pole s Pepou. Vašek s Líbou to trapně probírají a jsou rádi, jak krásně to upekli. Večer se griluje a nové páry se rozchází každý na svou farmu. Jediná záživná akce byl noční porod malých selátek.

Nový farmář Pepa

Pepa to měl jednoduché. Vaška do pořadu natlačil on, a ten mu na oplátku rovnou přihrál jednu nápadnici. Vašek nemusel rozdávat slunečnici a Pepa ji měl bez práce.

pepa

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 81
1
Monika
Reagovat

Jsem si pripomenula Vladi prvni medailonek. Alice jak by mela vypadat parnerka…..mela by byt stihla…chces vlastni deti..urcite bych chtel mit jednou svoje deti..proto se prihlasi 44 leta Anezka. Nic proti ni nemam, je to asi fajn zenska, pracovita, na statek se hodi, prijemna, ale kdyz jsem ji slysela, ze by deti jeste chtela..coz o to pet nebo sest deti uz je asi fuk, ale vek nezastavi, otehotnit ve 44 letech to uz chce poradnej kus stesti…Tady se proste nesesli v dobrou dobu. No a ta Gabina, to je zas dilo, bezzuba, trefena, hloupa zenska nebo chlap….se to uplne nepozna. Ted zas prebehla do Hleda se tata a mama, obavam se, ze po Katarine prevezme zezlo a bude obihat jednu reality za druhou

2
Valamin
Reagovat

Viděl jsem jenom posledních deset minut. Jak přišla Lucka od Vaška k tomu partnerovi, kde se tam vzal, anebo už byl v předchozím díle?

3
Monika
Reagovat

@Valamin: Nebyl v predchozim dile, to je zamestnanec Vaska a dal se s Luckou dohromady.

Lucka taky mlada zenska a jen ctyri zuby z kazde strany v hornim patre, no a prijde mi, ze ji je uplne jedno s kym bude, hlavne, ze s nekym bude. No a jak se Lucie ptala Libusky, zda chce deti, v Libusce uplne hrklo, nevedela, jak ma rychle reagovat, byla otazkou dost zaskocena. Ja si nemuzu pomoci, ale porad Libusce neverim, ze chce jeste dalsi dite.

Reagovat

@Monika: Chtěl štíhlou, bezdětnou, nekuřačku. Má přesný opak. Neumím si představit, k čemu by mu byla jednoduchá Gábina. Růžová kšiltovka ji provází i v HSTM.

@Valamin: Je to zaměstnanec Vaška.

Teta Kačka si nám poplakala, dojemná scéna.
Nechápu, proč ty schody tahaly, práce pro chlapa. Kataríně rupne v zádech a Roman tupě zírá na schody.Chtěla politovat a on řešil díru u schodů.

5
Jan
Reagovat

Roman teda zabodoval. Označil jedinou abstinentku jako alkoholičkou. Viděli jste ji tam někdo se skleničkou? Zato on si nedovede život bez slivovice představit. Nebo to byl nápad štábu? Zřejmě řekla na kameru něco, co někomu nebylo vhod! Všechno je to podvod! Tady u nás už sí asi neškrtne!

6
Majaka
Reagovat

To byla zase naloz pro poteseni nas, plebsu <3 takze:

U Romana, koukam, se zapomnelo chranit proti slunci, jsou tam vsichni rudi jak selata. Katarine by svedcilo ne vymetani reality show, ale spis nejaky relaxacni pobyt v laznich. Az mi ji fakt zacalo byt lito, kvuli prislibu pozornosti jednoho jednoduchyho hnupa se trapi fyzicky i psychicky.

Vladik a Anezka, ach jo. Na to, jak jsem mela z Anezky pomalu strach :D tak se z ni vyklubala celkem sympaticka zenska, ale vedle Vladi tak mozna jako dobra kamaradka. Pokracovatel rodu v jejich 45+ letech – no zazraky se deji, ale moc tomu neverim. Kdyby tak byla Anezka v tele (krom zubu, huleni, prasecich ocicek a ksiltovky) Gabi. Jinak se mi Vlada jevi jako zajimava osobnost, ale s nim musi byt zenska extra prizpusobiva…

Radek, aka Vaclav Klaus ml, se od zacatku nad svyma zenskejma akorat ofrnoval. Malo ponizujici asi. Ta do vsech smeru vetsi by mu nahodou sekla, podobni jsou v mnoha ohledech.

Vaskova seznamka funguje dobre, ale s Libuskou to proste nevidim realisticky. Podobne jako kdysi u toho zrzaveho Moravaka, ktery si vybral podobnou mestskou holku… a co se jeho zamestnance a Lucky tyce, tak tem to nahodou preju. Asi protoze o nich nic nevime, tak jsou nam sympaticti.

Ze to ty vyzobanou slunecnici na zamku bavi. Dela si akorat dost divnou reklamu, ze sebe levnou pracovni silu a akorat je tam pro neprimou masaz Honzova ega. Dyt ten nikoho nehleda, akorat se tam bavi.

"Nejvice se mi libila selatka." Jako fakt.

7
Monika
Reagovat

@Ajda: Na to jsem uplne zapomela, presne tak Roman se vybarvil. Zenske rupne v zadech, ocekava nejakou oporu a utechu a jemu je to uplne fuk, ani na ni nehodi oko, cumi jen na schody a resi, zda jsou v te spravne poloze. Hlavne, ze sam ocekava pofoukani bebicka a dukladnou masaz.

U Radka no on dost hledi na vzhled a nevim nevim, zvlast Marcela. Je to takova prerostla kobyla, siroka, proste obr, k tomu ty desne hadry a sedivej odstin vlasu, vypada jako babicka. Ma se k praci, na statek se hodi, ale stejne ji posle Radek domu.

8
Juraj
Reagovat

A to prečo tí farmári vyhadzujú pekné a sympatické ženy? To bol des a hrôza tento diel. Čo to malo znamenať? Tak najprv ide huslista vyraďovať spomedzi dvoch báb a zlikviduje si jedinú peknú babu čo tam od začiatku mal (a aj som sa bál že to takto dopadne) – ako pochopil by som to keby teda sa hľadanie ženy uňho skončilo a on si mal definitívne vybrať že bude s Anežkou, ale nie… on zbytočne odpálil Janku a potom mu tam prišla ženská ktorá bola už dávno vyradená, to je nespravodlivosť… ja na jeho mieste (pokial by som už nemal to srdce poslať Anežku domov) tak by som povedal tomu štábu že slnečnicu odmietam v tejto fázi udeliť. Pokiaľ mi tam majú poslať ďalšiu babu (čo znamená že show pokračuje) tak najprv tam chcem mať predsa nejaký čas všetky tri a až potom vyradím tú najslabšiu, resp. na záver si vyberiem jednu s ktorou budem chcieť byť. Toto ma totálne nasralo. No a ten druhý borec zas vyhodil sympatickú Martinu – to muselo byť na príkaz réžie. Asi mu povedali „Katarínu nesmieš vyhodiť kvôli show, tak si vyber jednu z tých ostatných ktorú pošleš preč“

9
Bara
Reagovat

Tento dil byl celkem zabavny.
Anezka je sympaticka. Nevypada tedy, ze by byla zas nejak moc farmarem oslnena, ale sympaticky ji nejspis je. Coz tedy on zajimavy asi bude, ale zivot s nim nebude jiste jednoduchy. Vse ma naplanovane, vypada to, nadlouho dopredu. Ten jen sehnat nekde toho potomka. Ta druha je silenost. Uz jednou ji vyradil a oni mu ji poslou zpatky! No co podepsal nevidime.
Libuska mi pripadala takova suvereni az trochu zla na tu druhou holcinu. Takove zvlastni radoby vtipne poznamky mi prisly dost ubohe a hloupe a ze se jako furt o ni zajima. Sakrys, tak jestli je cerstve par dnu zamilovana, ma oci jen pro toho sveho a je stastna, tak se nesnazi shazovat jiny vztah. Ledaze by tam hlodala zavist, ze neni tak jedinecna. Tem druhejm to preju. Jsou takovi uzavreni, tak at si to slape svoji cestou. Treba jim vztah vydrzi a Libuska bude vetsi orisek.
Hradni pan je vtipnej. Ta zrzava vubec nemluvi, ale v jednom zaberu ve vode se tam o sebe nejak otirali, tak tam asi bude neco co nevime. Jinak tak stara je docela v pohode. Takova namachrovana, ale aspon mluvi.
U toho s Katarinou je fakt zvlastni, ze nevyhodil ji, kdyz uz minule tvrdil, ze s ni nic. Myslim, ze Katarina zada hrala a on to tusil, tak ji ignoroval. Teda ja bych ji ignorovala taky ;) Na tu co vyradil si stezoval, ze je takova pomalejsi. Tak bud videl, ze si nekde prihnula. Coz mi ne. A nebo mu nedochazi, ze je po mozkove mrtvici. To snad rikala. To je naopak vyborne cila.
No a ten co tam ma dve pracantky je na nic. Vubec tam nejsou spolecne. Je videt, ze nema duvod si to zaridit. Holky si ale rozumej, tak to maj jako dobrej vylet. Obe jsou sympaticky, ikdyz ta vetsi vic. Je normalni, rozumna a kdyby mela normalniho chlapa, ne poseroutku, tak jiste bude uplne v pohode a nebude si sama zatloukat prkna, jak to farmar o ni tvrdil. Holt je organizacne schopna. To se hodi vzdycky.

10
Gabisollis
Reagovat

Vlada tam ma neskutecnou sebranku.Fakt katastrofa. Udivuje me,ze je tu Anezka celkem oblibena.Mne se da,ze dost prehrava a neni to uprimne. A slibovat,ze neni problem v budoucnu mit decko kdyz je ji 44 let..??wtf?On je zvlastni,ale schopny tak si myslim, ze tohle si az nezaslousi.:-DLibila by se mi k nemu takova jako je „vyrazena „Lucka od Vaska.
Ale tohle co tam ma, vcetne te co odjela fakt ne.

11
Maja
Reagovat

Roman mi pripada strasne primitivni a hloupy. Tvrdit o te brnacce, ze pije, pritom mu urcite o te mrtvici rekla, jen mu to nedochazi. U tech Katarininych zad, to taky bylo.. i kdyby to hrala, projevil se jako typicky sobecky chlap, je to buran a te prazske Martiny je pro nej skoda.
Liba se opravdu u dotazu Lucky na dite tvarila divne, celkove mi prijde vuci Vaskovi chladna, chapu, ze ma steach po svych zkusenostech, ale nevim, taky ji moc neverim. Ten Pepa byl roztomilej, ale prebehnuti Lucky mi prislo divny. Jakoby hlavne urvat nekoho, kohokoli..

12
Gabisollis
Reagovat

Jak Roman ignoroval Katarinu kdyz ji ruplo v zadech mne neudivilo (pobavilo to jo):-D
Tohle chlapi delaji kdyz nemaji zajem a nebo buranci a on ma k obojimu sklony.
Docela se te druhe divim, ze ma o nej zajem.

13
Jan
Reagovat

@Bara: Báro, opravdu měla po mrtvici a všechny záběry kde makala a celý den vařila, místo popíjení alkoholu kydala konim, byly vystřižené. Včetně názorů, které měla na Romana. Asi se jí chtěl pomstít. Nebo ženy štáb?

14
Jan
Reagovat

@Juraj: S tou Martinou u Romana to bylo přesně tak. Věděla něco na Romana i na štáb, tak se jí potřebovali zbavit.

15
Jan
Reagovat

Kdyby kamery neměly nožičky,tak by se u Romana asi nic nenatočilo.

16
Ajda
Reagovat

@Jan: Štáb miluje manipulativní typy. Martina jim asi odmítala hrát, tak pryč s ní.

Druhá Martina mě fascinuje těmi vytahanými teplákolegínami. Na poli, v posteli, má jen jedny? Její „vzrušení“ z Romana nechápu, mně se z něj obrací žaludek. To je na tom fakt tak blbě, že se takto zahazuje? Katarína je tam do počtu, už jsem se bála, že nedojde na žádné scény. Slzení ani záda jí nevěřím.

17
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: jezis to jeji slzeni ,byl spatny herecky vykon.:-D
a,ze cumela kdyz ji ignoroval u rupnuti v zadech.:-)

18
Věra
Reagovat

@Monika: Ona by ta Marcela nebyla tak hrozná,ale….. To,že je vysoká by nebylo na škodu,kdyby ale hodně zhubla,změnila barvu vlasů.Ty šediny jí zestařují.A hlavně ty hadry,to má snad po matce ne???a ta Anežka od Vládi ta je ošklivá celá.Jinak jsem se dost pobavila nad Gábinou.Hadry,vzhled.Hodně jednoduchá osoba.Tragédie

19
Monika
Reagovat

Nejvic to asi stve Radka, kdyby nemel podepsanou smlouvu, beztak by to uz ukoncil. U nej je ten nezajem hodne znat, kazdej den probiha stejne, zenskym zada praci a jde si po svych, vidi se vlastne jen u spolecne vecere. Tam ani neni moc co natacet.

20
Tyna
Reagovat

Od Kataríny jsem nějaký herecký výkon čekala, mluvím o tom breku. U Radka si myslím, že se chce jen zviditelnit,možná zviditelnit ten jejich penzion. Protože kdyby hledal ženu, tak by si mohl vzít jednu z žen s sebou do traktoru na pole a druhou poslat natírat maringotku a další den to prohodit. Takhle to vypadá, že s nimi ani netráví moc času, tak jak je může vůbec poznat jako potenciální partnerky, když jsou holky spolu a on někde jinde. Taky je tady možnost, že to takhle blbě sestříhala TV, aby to vypadalo, že si je pozval jen na práci. U Vaška mi přišlo hnusný, jak on a Líba poslali tu druhou nápadnici večer k tomu jeho zaměstnanci. Jasně, když Vašek ví, že tu druhou nechce, tak to má říct na rovinu a poslat ji domů. Ale nepříjde mi normální poslat jí večer ať si jde spát k cizímu chlapovi, kterýho ani nezná. To bylo ubohý, ať už to vymyslel Vašek s Líbou nebo produkce. Anežka se zdá v pohodě a dnes mají čtyřicátnice děti běžně, tak bych to jako drama neviděla.

21
Gabisollis
Reagovat

@Tyna: ale Lucie se nijak nebranila ,nesvepravna snad take neni tak jake poslali?:-)
A Anezka uz je davno po ctyricitce+ ta jeji vizaz.:-/to bych mu fakt neprala.

22
Ivča
Reagovat

Souhlasim s Barou…Liba mi prijde jako trochu zly a vykysly clovek,kdyz zjisti,zeneni ta jedina obdivovana ve stredu zajmu. Viz.ten jeji pohled – nadhodi otazku,kterou by“souperku“ mohla lehce vykolejit,a upre na ni svuj zkoumavy pohled a primhouri oci „to jsem zvedava,co odpovis“…

23
Ajda
Reagovat

@Tyna: Anežce byl 44, v době natáčení možná už 45. Odrostlé děti a dvě 8 a 9 let doma, moc ji to další plození nevěřím. A co Vláďova matka na všechny ty cizí děti? Pořád jsou její, i když dospělé. No a Gábi ta je tragédie, to určitě nedopadlo, nebyla by v HSTM.
Vláďa má pech, že mu poslali samé zasloužilé matky v letech a ještě kuřačky.

Libuše nerada prohrává, i nadále jí nevěřím, je mi čím dál protivnější. Proč Václav tak tlačí na pilu?

24
Tyna
Reagovat

@Gabisollis: Ano není nesvéprávná, ale stejně mi to jako posílali přišlo, protože Vašek ještě valil do toho zaměstnance, ať jí řekne, že jdou a ať jdou. Zaměstnanec i Lucie jsou dospělí, tak se snad dokáží domluvit sami bez rad Vaška a Libušky, ale z toho divadla tam, mi to připadalo, že oni je do toho nutí. Zatímco Lucie a zaměstnanec se sotva potkali. Nebo jestli jim to přikázal štáb? Mě by přišlo blbé si pozvat někoho na návštěvu a pak ho ubytovat u sousedů. I když jsou sousedi fajn, tak pro mojí návštěvu, co by přijela za mnou by to byli cizí lidi.
Názor na vizáž kohokoliv je osobní věc, třeba se Anežky vizáž houslistovi -zapomněla jsem jméno- líbí. I kdyby další dítě ve svém věku měla, ač to není ideální, tak je to čistě jejich věc a nebude výjimkou.

25
Ajda
Reagovat

@Tyna: Jedno je jisté, nevybral si žádnou a zrovna Anežka měla na fb příspěvek, ne zrovna směrem k Vladislavovi lichotivý a ta tam je její oddanost. Nebylo to na ofiku, ale na profilu jiné účastnice.

26
Gabisollis
Reagovat

@Tyna: tak ja tedy doufam,ze petactyricetilete tehotne zenske vyjimky budou.

27
Monika
Reagovat

@Tyna: Svata prostoto! Ty si vazne myslis, ze je tak snadne otehotnet ve 45 letech? To snad neni o tom zda chci nebo nechci dite…Takovych co by chtely dite je mraky a bohuzel to nejde, by mohly vypravet…Muzes si najit statistiky na otehotneni ve 45 letech…

28
Tyna
Reagovat

@Ajda: Na FB jsem nepátrala, takže nevím jak to dopadlo.

@Monika: To si nemyslím, ale myslím si, že kdyby chtěla, tak je její věc jestli se o to pokusí. Navíc ona sama zdůraznila svůj věk v tématu o dítěti, ale zároveň řekla, že by nebyla proti. V čemž vidím rozdíl. Kdyby řekla, ne, další děti nechci, tak není o čem diskutovat. Já nediskutovala o tom, zdali by měli/neměli mít ženy kolem 45 let děti, ale o tom, že houslista dítě chce, Anežka by případně nebyla proti, tak co by ne. Zato u Vaška mi Libuščina odpověď ohledně dítěte přišla jakoby váhala nebo sama nevěděla jestli bude dítě chtít. Což mi nepřipadá upřímné,když Vašek v medailonku řekl, že chce vlastní dítě.

29
Ajda
Reagovat

@Tyna: Hlavně nevěřte tomu, co říkají na kameru. To totiž říci musí. To je ta RS :D Katarina se rozplývá nad Romanem,muž jejich snů a na fb mu nemůže přijít na jméno. To je kouzlo a síla soc.síti.

30
Janica
Reagovat

Já vidím u Anežky velikou podobu … jen vizuálně… s pí. Danou Drábovou (Temelín). A pochybuju, že ke svým 5ti dětem bude chtít ještě další. Gábina je mimo soutěž, snad má básnické střevo, když Vláďa tak nyl nad jejím prvním dopisem. Vyjádřil se, že to byl jeho nejkrásnější dopis v životě.
No, je to RS, ale snad si diváci zaslouží lepší podívanou… u všech. Přesto jsem zvědavá a čučím na to.

31
JanaH
Reagovat

Tak jestli je v letošní řadě babochlap, je to jasně Gábina. Když rázovala k Vláďovi v kšiltovce, s hokejistickou taškou přes rameno, vypadala jak stoprocentní malinkatý chlápek. :-D Proti ní je Anežka modelína, i když ty její křečáky jsou strašlivé, měla by to sofort řešit.
Na pováženou je, že Vláďova maminka vypadá líp, než všecky potenciální snachy dohromady…
Taky mne vyděsila otázka Vládi na nápadnice, respektive formulace… „děťátko“, to tak dnešní muži středního věku říkají? No ono děťátko určitě nebude mít ani s jednou z nich. Je mi ho docela líto, asi si nezaslouží takový „matriál“.

Když vidím u Hurvajze zámeckého pána zrzku na koni, divím se, že kolem nikdo nemá strach, že se zmrzačí. Sedí a kinklá se jak pytel brambor a to pako zámecké ji na toho koně furt rve.

Scénka slzy ronící Kataríny, pěstičkou si mnoucí oči, mne tedy ani nerozesmála, ani nedojala. Bylo mi spíš mírně trapně. Za ni. Tento pocit zesílil v momentě, kdy ji „chytly záda“ a vygradoval u masáže. Uf. A fuj. Nevěřím jí ani jedno.

Zrovna tak nevěřím tomu, jak se zničeho nic malá Lucka zakoukala do kohosi od Vency. A on do ní. Minule se Venca zmínil, že ji třeba někdo uvidí v TV a seznámí se. A bum!
V minulých řadách se podobné „úlety“ zatloukaly a tutlaly, účinkující museli „projevovat zájem“ a „bojovat“ o toho, u koho se nacházeli a najednou nám pod nos cpou novou dějovou linku? Amatérsky zahrané od všech zúčastěných.
A jak správně podotkla Monika výš, v Líbě dobře hrklo, když přišla řeč na děti.

U Radka není co hodnotit. Krasavice inteligentní frnkla pod rouškou tmy, možná spěchala na natáčení HSTM. :-D

32
Viki
Reagovat

@Gabisollis: Gábi, ode mě máš kocouří přimňouknutí. Více než Anežka mě začíná vyvádět z míry Vladimír – neviděl jsem žel první díly, páč tak nějak nesleduji odpadové televize a toto je tuším na Barrandově, což je dno, takže jsem neviděl jeho nabídky, jeho výběr a následný rozstřel (díky Ajdiným byť skromným rekapům jsem zjistil, že mu tak došly 4 smutné existence, z nichž zřejmě ta nejpěknější nakonec na farmu nedorazila). Všiml jsem jsem si, že zakňoural nad vyřazením Gábiny, to jsem ovšem netušil že jde o kolozubou, navíc úplně praštěnou ženštinu. To, jak ji Vladimír přijal, respektive představil ostatním, svědí o naprosté neschopnosti sociálně komunikovat. Nedávno se tu jakýsi HuHu o něm rozepsal jako o velkém podivínovi (srovnával jej s Čoškem s tím, že Čoček pochází z chudých poměrů, zatímco Vladimír z nóbl vrstvy a oba mají společné, že neměli příležitost se seznámit). Mám jiný dojem; beru-li v potaz vše, co se kolem něho děje, a je to stále silnější: Náš Vladimír je slušně vychovaný sociopat, naprosto bez vlastní vůle. Po té, co všechno si napsal do svých požadavků, přistoupí na výběr naprostého opaku všeho, co požadoval. Neviděl jsem dopisní výběr, ale mám podezření, že mu snad došly jen ty 4 nabídky Pokud ne a on si vybral tyto, pak s ním prostě není něco v pořádku. Pokud jen ty čtyři, tak normální chlap by štábu účast odmítl. Začínám mít vůbec podezření, že většina farmářů ne že nedostala dost dopisů, ale jednoduše si nevybrali nic.
S Huhu pak souhlasím s tím, že Vladimír je podivín, což prokázal výběrem Anežky před tou druhou (a to trvá na vlastní dítěti!) Pokud po dvou minutách nepozná, že Gábina je magor, pak je nejspíš magorem i on.

33
Bara
Reagovat

Zajimalo by me, jestli by to bylo opravdu tak nudne a nekoukatelne a nevysilatelne, jak si asi mysli tvurci, kdyby to nebylo z valne vetsiny zinscenovane. Jestli by se nakonec i nevyplatilo nechat staby natacet dele a casteji a pak sestrihat realitu, nez neustale vymyslet radoby prave „zpestrujici a dramaticke“ zapletky. Jestli oni by se tam nehlasili pak i normalnejsi lidi a my si je mohli pak radne probrat, neb by to jen vsecko nehrali.

34
Gabisollis
Reagovat

@Viki: nazdarek Mikesi.;-)

35
Viki
Reagovat

@JanaH: Tak to jsou opravdu drsně kousavé komentáře, jak je ostatně Tvým zvykem, ani já bych si tak netroufl, nicméně jsou naprosto trefné. Některé mě ani nenapadly. O Vladimírovi píši výše, používání slova „děťátko“ jen potvrzuje mé podezření přinejmenším na opoždění.
Příspěvek mě pobavil, máš ode mě Řád kočičí tlapky!

36
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Už nějakou dobu čekám, kdy to nevydrží a promňoukne se ;-)

37
JanaH
Reagovat

@Viki: hmm, jsem rozpolcena. Měla bych být řádem potěšena nebo by mě měl rozběsnit?
Zatím to nechám koňovi… je to i stylové, hodí se to k FHŽ. :-D

Co se Vládi týče, zásadně souhlasím proti označení jeho smutné postavy pojmem „sociopat“. To snad ne!
A taky bych připodotkla, že nedorazivší Marta rozhodně nebyla ze všech nápadnic nejpěknější. V podstatě totéž co Gábina v černovlasém provedení.

38
JanaH
Reagovat

@Ajda: jako nechci rýpat, ale tys byla první. :-DDD I když ne doslova.

39
Ajda
Reagovat

@Viki: Letos byla změna, neměli šanci vybírat. Večer jim po společném setkani dala Alice dopisy a druhý den dámy napochodovaly. Vypadalo to, že někteří rovnou utečou.

40
Ajda
Reagovat

@JanaH: Už jsem to nevydržela a musela mu naznačit, že vím, ale bylo to jinde a myslela jsem, že to bude nepovšimnuto :-(

Ta co nedorazila byla strašná, u té řešil i barvu pleti, pak to zamlouval a omlouval. Taky čtyři děti a silná kuřačka.

41
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-D

42
Viki
Reagovat

Ahoj Ajdi, tak jsem Tě konečně přece jen objevil. Velké díky za všechnu práci a námahu, díky níž jsem aspoň trochu v obraze. Snad budu mít čas vniknout víc do věci (nějak ani nestíhám číst komentáře) – pokud mě nepředstihne nemoc. Koukám, že aspoň zde je diskutérů dost a dost, zatímco u VM asi chcípl pes. Potěšilo mě, že jsem objevil něco málo známých, věrných Panáčkovi. Chybí mi tu Lea, co mě posílala rozdávat bonbony před MŠ.
Jinak, jak jsem z počátku nemusel Ivettu, nakonec vyšla z toho bez ztráty kytičky. Pohodová, sympatická ženská. Stejně tak Monika, měl jsem ji za fiflenu lovkyni a zatím opak. Akorát nechápu, proč kovboj nevyjel spíš po ní.
To ostatní už okomentovali ostatní, myslím i lépe než bych dokázal já. Souhlas s tím, že Líba asi nejede na rovinu, jsem zvědav na vývoj u Vladimíra (hlavně jak z toho nakonec štáb vybruslí), no a že se z Kataríny osypávám, to už víš.

43
JanaH
Reagovat

@Ajda: možná snad i měli zdrhnout… :-D

K tomu dalšímu: …šiš… kaju se a stydícího se smajlíka neumím. :-D

44
Juraj
Reagovat

Už viackrát som tu postrehol poznámku, že chudákovi Vladislavovi došli iba samé ehm neperspektívne, vzhľadovo podpriemerné ženy a nemá z čoho vyberať. OK, je to možné, ale predsa len tam mal medzi nimi jednu, ktorá bola podľa mňa pekná a veľmi sympatická (mne sa teda aspoň dosť zapáčila) a to bola Janka. Okamžite na začiatku som si myslel že tam je to jasné ktorá vyhrá, je to jediná prijateľná baba preňho, tú si vyberie a ostatné sú len do počtu. A on blbec ju teraz vyradil :O Ako chápete to? Prečo ju poslal preč? To jako si s ňou nerozumel? Alebo mu vôbec nejde o vzhľad? Alebo zamiloval sa do tej Anežky vďaka jej povahe? No tak teraz tam má Anežku a Gábinu, tak môže vyberať, keď už si blbec sám vyhodil babu čo mohla byť v podstate terno.

45
Gabisollis
Reagovat

sem si ted prohlidla fotogalerii na barandove a on ten Vlada tedy vubec nemel na vyber.:-/
jedna horsi nez druha.

46
Gabisollis
Reagovat

@Juraj: pravda,ze vzhledove vypadala nejlip,ale byla taky divna.Moc sympaticka mi nebyla,povahove a myslim,ze se k sobe nehodili.

47
Viki
Reagovat

@Ajda: naznačila jsi a nezůstalo to bez povšimnutí. Nicméně není snad důvod běsnit.
O změně pravidel jsem nevěděl, vždyť tam přece nějaký ten výběr z dopisů a videí ukazovali? Nebo si to pletu s něčím jiným?

48
Ajda
Reagovat

@Viki: Moniku jsem posuzovala stejně a je to fajn ženská. Dávala jsem tady odkaz na bulvár, podle něj Jan při slavení narozenin vyjel po Monice, ale ta cukla a nedala. Okamžitě prý našel nahradu, zřejmě Kristýna. Nešlo si nevšimnout, jak se k sobě měli ve vodě.

49
Ajda
Reagovat

@Viki: Sekej latinu a pohoda ;-)

Dopisy si četli večer na pokoji, dokonce bez fotek. Videa byla až u těch, které měly jet na farmu.

50
Mony
Reagovat

Podle mě je Vláďa nejkultivovanější z farmářů, jen je zakřiknutý introvert a nervózní před kamerou. Jinak slušňák a sympaťák. Snad se mu nějaká přihlásí mimo soutěž, protože podle reakcí na FB to zřejmě nedopadlo ani s jednou – naštěstí pro Vláďu : )

51
Valamin
Reagovat

Díky za vysvětlení ohledně Lucky u Vaška, nějak jsem tam toho jeho zaměstnance nepostřehl.
Přišlo mi to takové divné, hlavně jak se Lucky Libuška pořád tak nepříjemně vyptávala, jakoby chtěla veškerou pozornost strhnout na nově vzniklý pár, aby nebyla v centru dění, ač se jedná hlavně o ni a o Vaška, jak jim to klapne. Jakmile ale dostala přímou palbu v podobě otázky, jestli by chtěla další dítě, její reakce působila hodně nesouhlasně a vyhýbavě. Třeba nemá ve výsledku o farmáře zájem a neví, jak to skončit, ale musí to dohrát na povel štábu, tak aspoň soustřeďuje pozornost na někoho jinýho.

52
Valamin
Reagovat

Jo a u Vládi ta nově příchozí Gábina je přímo děsivá, Vláďou úplně posedlá, tu mu teda nepřeju ani za trest.

53
Monika
Reagovat

Monika od zameckeho pana ma svoji agenturu, porada seminare, ma nejakou uroven a ve svych letech si je i vedoma co muze pustit na obrazovku a co ne. Urcite ma svoji hranici za kterou by aspon na kamery nesla. Zameckej pan to tutove zkousel prvni na ni, ale nebyla prilis pritulna, tak sel za zrzkou, ktera je mnohem povolnejsi. Vsak on zadnou partnerku nehleda, bere to jako zabavu, beztak se vsadil s chlapama, zrzka je akorat za dilinu a podle ukazek na pristi dil se asi mame na co tesit.

54
Prochor
Reagovat

Nový prvek ve farmáři, který se objevil poprvé: Nechtěná nápadnice se přihraje kamarádovi:-))) No to jsem opravdu nečekal. Takový Honza Žídek by potřeboval asi pět seznámeníchtivých kamarádů:-)
Jinak „zámecký pán“ asi posuzuje každého se skleničkou v ruce podle sebe – musí určitě chlastat jako Dán.

55
Prochor
Reagovat

@Tyna: Normální to není ale na druhou stranu se nezdálo, že by jí to vadilo. Docela vypadala, že se jí nový nápadník líbí. Navíc se mi zdá že má takovou zakřiknutou povahu, že dá přednost chlapovi, který se uchází o ní než naopak.

56
Ajda
Reagovat

@Prochor: Tak mně se Anežka zakřiknutá nezdá ani trochu, spíše naopak. Holka zvyklá na mužský kolektiv, ta ví jak na farmáře :D

57
Viki
Reagovat

@Prochor: nabízí se otázka, zejména pak po upřesňujících informacích od Ajdy o podivných pravidlech výběru, zda má vůbec cenu se na takové RS koukat. Dohození nápadnice kámošovi není ještě to nejhorší, dokonce mi přišlo, že to Lucině přišlo vhod.
Kdo to byl ten Honza Žídek? Ten, co mu říkali Květák?

58
Kaolina
Reagovat

Já jsem nějak nepobrala Martinu z Brna, která ač je po mozkové mrtvici, přihlásí se do farmáře , na farmu kde je těžká fyzická práce, kterou ona nemůže zvládnout. Ještě víc mě udivuje proč farmáře na fb s Katarínou pomlouvají, to snad holky v jejich věku nemají zapotřebí . A k Anežce, když jsem ji uviděla poprvé, snad mi Anežka promine, tak jsem se jí lekla. Ale čím víc na ni koukám a poznávám ji, tím víc je mi sympatická. Bude to asi tím že moc lidí podobného typu neznám a nejsem na to zvyklá. Teď jsem dokonce viděla nějaké fotky u ní na fb, přijde mi že zhubla a je z ní docela cupr baba. Ptala bych ji i Vláďovi aby každý z nich k sobě našel ten pravý protějšek.

59
Tyna
Reagovat

To s vybíráním nápadnic, jak tu někdo psal, mi přišlo celé divné. 1. den farmáři přijeli na zámek, tam dostali dopisy a podle moderátorky Alice si vybrali a pozvali ty ženy, které je zaujali. 2. den vybrané adeptky přijely. Nesedí mi na tom to, že si farmáři 1. den vyberou a hned ten 2. holky dorazí. To si to většina z nich nemusela zařizovat doma dopředu? (práce, hlídání dětí,…) Takže jim štáb večer brnknul, že jsou vybraný a ať druhý den přijedou? Nevím, jestli štábu nedošlo, jak divně to bude vypadat nebo si myslí, že nepřemýšlí lidi u obrazovky a lze jim nabulíkovat cokoliv. Podle mě ty dopisy poslali farmářům dopředu ať si vyberou holky a pak je pozvali na zámek, kde jakože ti farmáři ty dopisy nikdy neviděli a natočili scénu „tady máš dopisy, koukej kolik holek o tebe má zájem a nějaký si vyber“. Myslím, že prostě ty ženy/holky byly pozvány už delší dobu a ne ze dne na den, jak se nám snažil štáb tvrdit. Asi se štábu nechtělo za farmářema jezdit s dopisama jako to bylo v minulých sériích. Tahle série mi připadá celá odfláknutá. A nejen tímto.

60
Ajda
Reagovat

@Kaolina: Proč by v 21.století, době mechanizace, měly ženy fyzicky dřít na farmě? Farmář hledá ženu, ne pracovní sílu, i když to tak občas vypadá. Takže se dá předpokládat, že žena se postará o domácnost a rodinu, možná drůbež, zahradu, klidně může mít i své zaměstnání. Znám několik hospodářství, kde to tak funguje roky. Dokonce zvládají i dovolené u moře.

61
Tyna
Reagovat

@Kaolina: Jak pomlouvala Martina s Anežkou farmáře? Nikde jsem to nenašla, takže o co šlo?

62
Adam
Reagovat

Já myslím, že to bylo jinak. Přihlásilo se tak málo zájemkyň, že prostě všechny, které napsaly, tak přijely. Proto nemělo smysl z nich ani vybírat a nebyly ani fotky a točili to jen den předem.

63
Monika
Reagovat

Ja kdyz se podivam na vsechny farmare a jejich napadnice, kdybych mela vybrat jeden jediny par, kteremu by to sluselo, byl by to Radek s Marcelou :-)) Radek porad hleda nejakou pohlednou, ale sam taky neni zadnej stramak, k Marcele se nahodou hodi bajecne, oba velkej nos, vyssi postava, vizualne mi k sobe dost pasujou. Navic na farme u nej je hodne prace, sam to i rikal, ze je to drina, nebude vubec snadne sehnat pohlednou a zaroven sikovnou farmarku. Marcela je sikovna, pracovita, prijde mi i jako rodinnej typ co se vsim pomuze, uvari, uklidi. Pusobi i jako rozumnej clovek, zadna hysterka. A pobavilo me natirani te totalne rezave maringotky, ta uz ma davno odslouzeno a patri do srotu.

64
Kaolina
Reagovat

@Ajda: no, u Romana to na nějakou extra mechanizací zrovna nevypadalo a Martinu to zmahalo dost, jak bylo vidět.

65
Ajda
Reagovat

@Kaolina: A jak to zvládá, když je tam sám? Patří mu vůbec ta farma? Bydlí tam sám? Jeho povolání je řidič, takže se stará kdo? Moc otázek a málo odpovědí. Mimochodem jen absolutní hovado nechá ženy tahat železné schody. Ony neměly souhlasit, ale co by se točilo? Ve finále jen Martina zná své fyzické možnosti, ona má sama za sebe odpovědnost.

@Monika: Radek řekl, že ženu potřebuje ke koním, aby komunikovala s klienty, organizovala projížďky na koních. Jinak tam by stačilo sehnat partu chlapů, vlečku na bordel a pořádně to tam protřídit. Větší investice je penzion, ale sehnat dotaci na rozvoj turismu, nějaký dluh a mohl by začít vydělávat. Jen se musí chtít a to mi u Radka nějak chybí.

66
Jeny66
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale Kataríny výstup při vyloučení Martiny byl hoden Národního divadla :D

67
Prochor
Reagovat

@Viki: Ano – Hoza Žídek vulgo Květák.

68
Věra
Reagovat

Radek se mi vzhledově dost líbí.Fešák

69
Jeny66
Reagovat

@Věra:tak mu napište, za to nic nedáte, je i na fb.

70
Jan
Reagovat

@Kaolina: Asi jsi viděla jen něco. Ono při 40 stupních tepla nakládat vlečku hnoje, nebo makat na polí dá zabrat i zdravé ženské. Navíc tam většina práce od vaření po krmení,pucování a kydání hnoje vůbec nebyla. Prostě z Martiny potřebovali udělat unavenou. Proč asi jezdil Roman poslední roky​ do pražských lázní? Zajímavé.

71
Lady XL
Reagovat

Konečně jsem včera večer zkoukla poslední díl. Zírám nad Katarínou. Co to je za člověka, že má potřebu lézt před kamery a takhle hrát. Lidi přeci nezapomínají (ti co se dívají i na jiné RS) a ví, co kdy řekla, jak se chovala. Její uplakaný výstup byl fakt jak z dětské besídky (“ a teď nám děti ukažte, jak budete plakat…“). To žmoulání pěstičkou v očíčku….. bože, kam jsi tu duši dal… Četla jsem vaše příspěvky a s množstvím se ztotožňuji. – omlouvám se, když teď spletu/zaměním jména -1) Ta partička s „novým“ farmářem, to fakt museli dlouho přemýšlet, jak se té druhé zbavit. A řeči Moniky byly občas fakt provokativní vůči té druhé, občas až urážející. Ta možná vzala za vděk, že mohla zmizet z dohledu dvojice, možná se jí Pepa zalíbil, kdo ví, přeju jí to. Na FB té Moniky mi přijde, že se fakt možná s farmářem dala dohromady. 2) zámecký pán – bože, bože. „Vyzobaná slunečnice“, jak ji někdo nazval, to zvládá na kamery dobře. Netváří se ukřivděně, ani nepodlézá. Ostatně není komu, myslím, že už si o „hrdinovi“ myslí své…. 3) Katarínu určitě nechali kvůli kamerám, možná má dohodu, že tam zůstane přes první vyřazování…. Když se totiž nechová infantilně, tak si ví s lecčím rady. Ale jak vidí, tuší kamery, tak je jak utržená ze řetězu a neví, jak víc by se předvedla… 4) maringotka – :-), tak tady jsem se pobavila. Myslím, že těm holčinám vůbec farmář nechybí a mě taky ne. Ony pobaví hláškami a prací samy. Ta větší je fakt šikovná a ví si s hodně věcmi rady. Souhlasím s radami, ať změní účes, oblékání, líčení. 5) Anežka a její farmář. Nevím, taky mi na ní něco nesedí. Nejdřív jsem na ni zírala (pardon), pak mi začala být sympatická, ale teď mám pocit, že přeci jen umí s okolím nějak manipulovat a že rozhodně není jen ta hodňoučká, miloučká, chápající… (ale to asi většina z nás). Rozhodně pobavila, když přitančila funící, téměř bezzubá „spisovatelka“, či-li pisatelka nejhezčího dopisu (škoda, že ho znovu nepřečetli…, pochybuji, že ho psala sama). Ale pohled na Anežku, když se tam zjevila tahle nádhera, byl prostě to nejlepší v celém díle :-)). A nějak nechápu, proč matka toho houslisty (nelze ho nazvat farmářem) dovolila účast na RS – že by peníze? propagace? možnost dát synovi prostor zahrát si na housle v televizi? …. Fakt divná sebranka jak farmáři tak ty děvuchy…. a stejně se budu dívat, jak to tam upletou dál :-D :-D.

72
Maja
Reagovat

@Jan: Ja jsem asi pomalejsi, uz to tady pisete podruhe o tech laznich a ja porad nechapu, co rim vlastne chcete rict?…

73
Martina
Reagovat

V zakulisi je Marcela ta nejpodlejsi osoba kterou jsem kdy potkala. Na to, ze je manazerka, tak si myslim, ze moc slusnosti nepobrala. Pred kamerou opravdu vi jak se chovat. Predvedla se na poslednim setkani na zamku, ale nevim jestli ji tak i natocili. Takova zenska podle me je leda tak super pro flegmatickyho chlapa, uvari, postara se o rodinu, zahradu, ale ohledne zvirat a prace kolem mi opravdu nesedla, neprijde mi, ze ma k tomu vztah. Ta se opravdu hodi do kuchyne a max na zahradku.
Koukala jsem na nejake blizsi info a Radek se po nataceni setkal s celkem peknou mladou holcinou, tak se uvidi jak dlouho jim to vydrzi. A co se tam jeste zmeni treba za rok.
Z teto RS jsem jeste pochopila, ze Radkova farma se v podstate deli na 2 poloviny a televize natacela spise polovinu jeho rodicu-penzion, kteri na to uz nemaji silu a on vsechnu praci a penize investuje do stroju, dyt tam bylo vsechno nove.
Liba se mi nezdala pouze ohledne dalsiho ditete, trochu se bojim jak to vsechno s Vaskem dopadne, aby Vasek mel vubec svoje dite. Lucka udajne s novym farmarem (nepamatuju si jmeno) byla uz od zacatku, ale televize to dost sestrihala.
Prislo mi hodne nefer od Jana, aby se Monika naucila tolik stran textu pouze pres noc, jestli zase kouzlil stab nebo to treba byl napad Kateriny. Proc takovy ukol dostala Monika, kdyz s ni evidentne ani nic nechce mit.
Jinak jsem udivena, ze do toho tolik farmaru slo, kdyz se pry ani nedali naklady na ubytovani farmarek (hlavne ty velke obedy a vecere) natoz jeste nejake penize navic, to ani nevideli z rychliku.
Tenhle rok je to opravdu hodne odflaknute a vse nahrane na televizi. Stab od farmaru pry chce, aby zensky delali min.3 aktivity za den….sakra jak maj vymyslet kazdy den 3 jiny aktivity? Na farme je prevazne kazdy den stejna prace.
S dopisama meli pockat dyl a ne asi 2 mesice, ted zensky pisou o 106 vsem farmarum – to musi byt pekne nastvany stab.

74
Jan
Reagovat

@Maja: Jde o to, že jedna z farmářek tam bydlí, pracuje a již delší dobu chodí s ………….

75
Viki
Reagovat

@Kaolina: Ty neznáš Katarínu a její působení v několika předcházejících pořadech? Katarína je pošahaná ženská, jejímž smyslem života je soustavně brblat, nebýt nikdy s ničím spokojená a všechno rozvracet. To je také důvod, proč ji telka soustavně zařazuje do všech možných pořadů. Pořadatelé mají nejspíš dojem, že že diváci si něco takového přejí.

76
Viki
Reagovat

@Tyna: zajímavé postřehy (myslím příspěvek 59)

77
Maja
Reagovat

@Jan: Tak nevim, tomu moc neverim. Ze by byli oba tak dobri herci a nikdo nic nepoznal?

78
maya
Reagovat

@Monika: Že by Katarína už konečně uspěla? Snad ne, snad její komedii prokouknou.

79
Viki
Reagovat

Tak nevím, jestli tentokrát Ajda neměla čas (jestli ona na poslední chvíli nepekla koblihy) nebo mi zas nejde prohlížeč, ale já se zase nemohu dostat na včerejší rekap Farmáře. Chjo!

80
Ajda
Reagovat

@Viki: Kocoure, ať ti nevypráším kožich. Nainstaluj si pořádný prohlížeč, protože já tady pověsila nový díl už v pátek o půl třetí. Schválně jsem se podívala. Vždy
tady je před začátkem vysílání. Koblihy jsem nikdy nemusela a teď se mi doslova protiví :-( Místo koblih jsem smažila řízky z luxusních praváků.

81
Viki
Reagovat

@Ajda: Promiň, Ajdi, jistě sis šímla, že jsem se už na Tvůj nejnovější článek dostal, i když nevím jak. Budu muset chodit na Panáčka nějak jinak, protože takto mi to dělá problém (stáhnu si vždy poslední link a pak se přes něj nemohu dostat do budoucnosti).
Teď jsem jsem odešel na jiný web, kde jsem sledoval rvačky okolo voleb (Kalouska tam manipulátoři znovu dostali, z toho mě kleplo, přitom podvod se jim dokázat. Že je na druhém místě profláknutá strana zlodějů, vedená unylým strejdou, který vypadá jako pouliční prodavač kravat a cingrlátek, to je další rána). A teď jsem zase na tom stejně, Tvůj nejnovější článek je zase fuč.

Přidat komentář