Panáček v reality show

Farmář hledá ženu 2017: Hon na farmáře začíná (1. díl, 8.9.)

8. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu 2017

fhž

Reality show Farmář hledá ženu startuje svojí pátou řadou. Pětice finalistů je odhalena, zbývá si počkat na ty, které touží získat farmářovo srdce, možná majetek, třeba obojí. Jedno je jisté, Katarína je nesmrtelná! Harcovnice českými i slovenskými řadami této show, věčná hledačka lásky a vyvolávačka hádek je zase v akci. Tipuji, že produkce ji opět některému nešťastníkovi vnutí na farmu, popřípadě ji rychle šoupne jinam, v zájmu sledovanosti je možné všechno. Uvidíme, zda bude jedinou recyklovanou nápadnicí, či se jich vyskytne více. Všechny řady vznikly v produkci společnosti Via Nostra, jediný rozdíl je ten, že tu aktuální pátou neodvysílá Prima, ale TV Barrandov. Režie se ujal jako vždy Jan Bělohlavý, kdo píše „scénář“ je přísně utajeno, ale pozorný divák předchozích řad ví, že nic se nikdy neděje samo a přirozeně.

Do užšího výběru postoupili „mladíci“, samozřejmě nechybí zámecký pán.

farmáři

Finálová pětice farmářů

Doufám jen, že jsem je podle medailonků dobře identifikovala.

Kovboj Roman (51)

roman1a
Ranč vybudoval vlastníma rukama. Honácký bič ovládá brilantně a na soutěžích získal mnoho cen. Před sedmi lety se rozvedl, má dva dospělé syny. „Neměl jsem po rozvodu majetkové vztahy vyřešené jako teď, už mám klidnou hlavu a žiju na vlastní triko,“ tvrdí Roman. Chce společenskou ženu, může mít i děti.

Zámecký pán Jan (59)

zámek Vaclav1
Vlastní zámek, kde má i velký statek, chová koně, ale i kozy, pořádá svatby a různé akce pro děti. Manželství se mu rozpadlo. Chtěl by ženu, které by nevadil život na venkově. „Jsem romantik. Dětí mám pět, ale vědma mi jich předpověděla sedm, tak uvidím, třeba přijdou s partnerkou,“ doufá Jan.

Sportovec Václav (38)

sportovec 1 vaclav
Je rozvedený a bezdětný. Má velké hospodářství a zaměřuje se na rostlinnou výrobu. Věnuje se myslivosti, rád plave a často jezdí lyžovat do Itálie. Ženu by chtěl upřímnou. „Vztahy mi ztroskotaly vždy na tom, že si našla někoho jiného. Kamarádi mi říkají, že jsem až moc hodný, až se mnou nejde žít,“ svěřuje se Václav.

Houslista Vladislav (41)

vladislav1a
Žije v pohraničí, kde dává dohromady statek ze 13. století, který postavili jeho předkové. Vystudoval hru na housle a stále na ně hraje. Chová kozy a vyrábí sýry. Kromě toho zedničí, dělá truhlařinu, opravuje stará auta a traktory. „Ženu bych chtěl milou, upřímnou, štíhlou a pracovitou, to ke statku patří,“ míní Vladislav.

Koňák Radek (38)

radek1a
Hospodaří na větším statku s penzionem, chová koně a věnuje se agroturistice. Hledá mladou a hezkou ženu. „Mám deset koníků a čuníky. S koníky chodím na dětské dny, na poutě. Děti chci určitě. Ženu bych chtěl ale raději bez dětí a sdílet to s ní poprvé,“ upřesňuje Václav, který by chtěl pomoc i na penzionu.

BERCHTOLD

První setkání

Oproti minulým řadám rozdala dopisy farmářům Alice až po jejich příjezdu na zámek Berchtold, kde se letošní první setkání odehrávalo. Večer si přečetli dopisy, tentokrát žádné rozhodování, kterou pozvat či nepozvat. Žádné hodnocení fotografií. Následující den se totiž přiřítil dav nažhavených adeptek na lásku. Tentokrát sestava spíše starších dam, vady chrupu byly poznávací znamení. Farmáři už od pohledu docela vyděšeni z toho, kdo po nich touží. Až mi jich bylo líto, ale co čekali? V zákulisí proběhlo povinné hodnocení, Alice se sice snažila, ale pánové velké nadšení neprojevovali.

FARM BENDOVA

Celé se to odehrávalo kolektivně, individuální rozhovory neproběhly, možná příště. Koňák Radek rozhovor pojal rovnou jako výběrové řízení, jeho poznámky byly chvílemi dost trapné. To Roman byl tak zaskočen sestavou starších dam, až jsem se bála, že uteče. Zámecký pán Jan se mohl těšit na extrém. Stárnoucí Barbie s ním laškovala od začátku, konkurencí jí byla jedině rezavá kolegyně a zbytek opravdu jen do počtu. Tragicky dopadl i houslista Vladislav. Čtyři dámy a jedna podivnější než druhá. I on byl ve velkých rozpacích. Na první pohled nejlepší sestavu měl sportovec Václav.
To bylo v kostce z prvního setkání vše, užší výběr by měl proběhnout už v dalším díle.

Roman

ROMAN STUL

Václav

STUL VÁCLAV

Jan

STUL ZMM

Vladislav

STUL VLADISLAV1

Radek

STUL RADEK

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Farmář hledá ženu na Barrandově


Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu 2017

Diskuze k článku

Počet komentářů: 47
1
Ivča
Reagovat

Ta Bendová :D :D snaží se nahodit „laškovný“ a rozpustilý styl Něrgešky, ale vypadá u toho jak blbka… viz. na dvoře „Jéééééé ty máš traktoooor“ :D

Reagovat

Hoši trošku víc nároční, ale ten materiál, co tam dorazil, katastrofa. Asi brali každou, která napsala.

3
Any
Reagovat

Katarina opět na scéně…..

4
Valamin
Reagovat

A já to neviděl! Je tenhle díl někde k mání?

5
Adam
Reagovat

Tak tohle bude hodně bizarní série.

6
Ester
Reagovat

Bendová byla příšerná tím, jak se snažila nastylizovat do Laďky a hochům teda nezávidím, protože z toho, co přijelo, nevím nevím, co si vyberou ….

Reagovat

@Valamin: Jedině placený archiv nebo hlídat, zda to někdo někam …. :-)

Produkce čerpá zkušenosti ze slovenských řad – bezzubé účastnice :D

8
Prochor
Reagovat

Laděna měla manýry na které jsem si zvykl. Ale Bendová je úplně nepřirozená. Asi nepochopila, že RS není imbecilní telenovela na které je zvyklá (nebo jsem nepochopil já, že je ?).

9
Prochor
Reagovat

Teď jsem dospěl ke kolébce. Když jsem viděl tu hororovou panenku, tak jsem si vzpomněl na fil Nevěsta od J.Suchého. Mladá holka uteče hledat ženicha a narazí na Dvořáka, který sbírá panenky a je strašidelně šílenej.

11
Ajda
Reagovat

@Adam: Odkaz na tyto stránky sem nedáváme, proto jsem ho smazala. Napověděla jsem, kdo chce a dá si trošku práci s přemýšlením, tak ten to najde. Stejně je to u FARMY 9.

12
Maja
Reagovat

Mne se Bendova libila mnohem vic, jak Nergeska. Ta nebyla schopna slozit kloudnou vetu, Bendove tu laskovnost i verim, je fajn. Ohromujici bylo sledovat zklamani tech farmaru. Kdo si proboha mysleli, ze prijede? Modelky? At se podivaji prvne sami na sebe! Jedine ten Vasek byl docela v pohode, pritom jich mel nejmin. I kdyz teda nejlepsi.. Ale u kazdeho se aspon jedna normalni nasla 😂 No bohuzel se obavam, ze toto bude posledni natocena rada, s tim nezajmem…leda by najali profesionalky aspon kvuli nataceni 😀

13
Monika
Reagovat

Sakra, druhy dil mi uniknul, jsem netusila, ze uz to zacina :-)) Bendovou dlouhodobe nesnasim, hroznej babochlap, nemuzu ji ani videt a i jako moderatorka mi prisla vzdycky hrozna, takze co tady ctu vase komentare uz predem se desim, jak moc mi poleze na nervy. Katarina na scene opet, tu uz produkce musi extra platit a i farmar co si ji vybere ma nejakej extra priplatek, to jinak neni mozny :-)))

14
Monika
Reagovat

@Ajda: To byl vzdycky material, bezzube zenske, zkrachovale existence, predpokladam, ze opet dost nezamestnanych a tak dale…Divila bych se kdyby tomu bylo nekdy v budoucnu jinak.

15
Monika
Reagovat

Docela me prekvapuje, ze ve vyberu neni ten vdovec Vaclav, to je presne material pro televizi, takovy clovek je pozehnanim pro Barrandov, ze by si to nechala ujit…Asi se jim nepodarilo nikoho najit, byt se snazili sebevic a hrozne o nej stali….Skoda, ze tam neni Jirka, jak uz psala minule Ajda mel doma krasne cisto i kolem staveni. navic pusobil jako sympatak… Bavilo by me sledovat jeho cestu za seznamenim.

16
Ajda
Reagovat

@Monika: Bendová je mi ve FHŽ daleko sympatičtější než Laděna. Ta se vyloženě vtírala, byla afektovaná, přehrávala. Alice je typ, na kterou chlapi sami letí, přišla mi docela fajn změna. Jirka mě taky překvapil, že tam není.
Když vidím oboustrannou nabídku, tak se vůbec nedivím, že s tímhle matrošem to Prima vzdala.

17
Wally
Reagovat

@Ajda: Ale u FHŽ jsou zamčené a heslo jsem netrefila :((((

18
Ajda
Reagovat

@Wally: Jeden soubor je tam volně, zatím. Musíte dát FHŽ bez jakýchkoli letopočtů atd.

19
Wally
Reagovat

@Ajda: Ó díky a hluboce se klaním. :DDD

20
Ivka
Reagovat

Viděla jsem jen kousek – bohužel, ale to, co tam přijelo tentokrát za zboží, to je děs a běs ! Ženský, styďte se !!!!

21
Monika
Reagovat

Tak jsem to konecne shledla, no teda to jsou kousky, kde to vyhrabali. On uz ani zameckej pan netahne, tak to je konec :-))) Celej dil pripominal reklamu na stomatologii, fakt strasny. Zuby jsou ozdobou cloveka, ze s tim vlezou do televize. Strasnej masakr, minimalne polovina pripominala bezdomovkyne.
K Bendove, cekala jsem to podle prispevku mnohem horsi, docela me prekvapila, je lepsi nez Nergeska. Akorat se mi na ni blbe kouka no, ten nos, bradavice, ostre rysy, ale pokud ji neukazuji zblizka tak ji jeste zkousnu.

22
Markéta
Reagovat

Dobrý den ,prosím kde se dá shlednout díl? Na Barrandově mají předpatné a unikl mi v televizi drzhý díl.na uložto je vše zamčené a na youtube není.Děkuji

23
Ajda
Reagovat

@Markéta: Pročtěte si diskusi, třeba vám to napoví.

24
Markéta
Reagovat

Ajda – Našla jsem…Děkuji :-)

26
Prochor
Reagovat

Byl jsem zklamaný. Těšil jsem se na prostořekou Katarínu a nedostala se vůbec ke slovu.

27
Ajda
Reagovat

@Prochor: Ale Katarína se ujala slova jako první a důležitě mlela a mlela. Ona vždy na začátku hraje puťku a pak, jak je na farmě mění se na hádavou štěknu. Nechápu, že jí není trapně. Ji vyhodí dveřmi, vleze oknem.

28
Míra
Reagovat

@Ivča: Naprostý souhlas, tahle „dáma“ se na komentování Farmáře nehodí.

29
ajtakrajta
Reagovat

netusite, jak najit kontakt na Vaska? hledam a nemuzu najit. a přitom bych mu chtěla napsat….

30
Svojze
Reagovat

@Any:
Čobolka- Katarina by měla už jít k na psichinu . . .

31
Fík
Reagovat

@ajtakrajta: přes Barandov se určitě dá sehnat

32
ajtakrajta
Reagovat

@Fík: nejsem si jista. napisou, ze se mam priste prihlasit a ,,soutěžit“ a to není uplne to, co bych chtela

33
Ajda
Reagovat

@ajtakrajta: @Fík: Určitě nedá. Adresy po špatných zkušenostech nezveřejňují, farmáři se jim seznámili mimo kamery a odmítali natáčení.

@ajtakrajta:
Počkejte si na to, až budou na jeho farmě, tam už lokalitu uvádí a potom mu napsat. Určitě bude profláknutý a pošta nebude mít problém s doručením.

34
Monika
Reagovat

@ajtakrajta: Zkus FB Farmar hleda zenu, jsou tam nektere ucastnice letosni rady komentuji, lajkuji, napis jim soukromou zpravu, treba ti poradi. Maji to sice ofiko zakazane cokoliv zverejnovat, ale tak nikdy nevis…

35
Monika
Reagovat

@Prochor: Vsak se neboj, je to jak pise AJda, Katarina v kazde rade zacinala jako nemluvka, putka mimo deni a na farme to rozjela. Ocekavam jeji nastup po prijezdu na farmu.

36
Fík
Reagovat

@Ajda: @Ajda:

a já myslel že už je po natáčení, mi to přijde točené jakoby na jaře

37
Ajda
Reagovat

@Fík: Natáčelo se přes léto, ale oni opravdu dělají z adresami problémy, navíc pokud je farmář ve hře. Nevím, jestli už mají i závěr, ale ještě se vrací po nějaké době a to se určitě ještě točit bude. No a zrovna Václav má nejlepší sestavu, třeba mu to vyjde.
Barrandov dělá problém se vším, stačí jejich placený archiv, přitom je to dnes přežitek. Zdůvodňují to pořadem bez reklamy, ale na ty je člověk u Barrandova už zvyklý.

38
Janica
Reagovat

Neviděla jsem páteční díl a marně hledám na různých stránkách. Voyo nechci. Dokonce jsem nenašla ani opakování v tv programu. A tak se ptám – víte někdo zda je v tv repríza, případně kdy? Díky za odpověď

39
Ajda
Reagovat

@Janica: Reprizy nejsou, ale když si přečtěte diskusi, tak by vám to mělo napovědět. Přímý odkaz tady už nedáváme.

40
Janica
Reagovat

@Ajda: Diskuzi jsem přečetla znovu celou, všimla jsem si pokynů, jen se mi nezadařilo. Nejsem zdatná v pc umění. Díky, Ajdo, za info.

41
Ajda
Reagovat

@Janica: @Janica: Jestli jste uvedla platnou adresu, poslala jsem vám mail :-)

42
Janica
Reagovat

@Ajda: Díky, už jsem zhlédla. Celkem pohodový díl, jen ten Radek mi nějak nesedí. Džentlmen to nebude.

43
Ajda
Reagovat

@Janica: Za mě je Radek pořádný buran a dá se předpokládat, že s jeho postojem to celé bude jen divadlo pro kameru.

44
ajtakrajta
Reagovat

@Ajda:
tak zatím nic nevyslo :-( pry poskyovat kontakty nesmeji a asi se boji. ale dik za rady.

45
Janica
Reagovat

Poslední díl velmi učesaný, jen ukázky ubytování u všech farmářů, ale musím říct, že tentokrát si dali farmáři záležet, všude uklizeno – moc pěkné. Jen opět Radek zaperlil,
souhlasím, že je to jen komedie pro kameru (a jsou za to prachy, že?) Třeba se to v pátek už rozjede.

46
Janica
Reagovat

No rozjelo se, hlavně u zámeckého pána. Choval se jak odrostlý puberťák a vypadalo to, že má hodně blízko ke skleničce. I ti jeho kamarádi zakalili rozum, tahat koně po schodech do patra? Týrání zvířat…
U ostatních farmářů v klídku, jen Vašek má už vybranou ženu.

47
marča
Reagovat

Je mi k smíchu, jak starší muži chtějí mladou,pěknou ženu k sobě a co ONI nabídnou, musejí mít jedině MOC PENĚZ, jinak to nevidím!!!!

Přidat komentář