Panáček v reality show

Výměna manželek 2017 (30. 8.) – Jana vs Sabina (video)

30. Srpen 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vymena-manzelek-2017-jana-vs-sabina
V druhém díle nové série Výměny manželek si své domácnosti vymění Jana (35 let) z německé Žitavy a Sabina (22 let) z Prahy. Z upoutávek je patrné, kdo asi tentokrát bude ta temná strana výměny, ale uvidíme, jak to nakonec bude na TV Nova vypadat. Takže dnes 30. 8. od 20:20 uvidíte Janu, jejího partnera Romana (24 let), dcera Lauru (6 let) a Viktorku (3 roky). V rodině mladé Sabiny pak partnera Tomáše (29 let), dceru Michalku (3 roky) a syna Dana (1,5 roku). A taky nějaké ty hady, tetování a sem tam uslyšíte i nadávky. I když, ty nejspíše budou před 22 hodinou vypípané.

Jana vs Sabina – video upoutávka na Výměnu manželek

Těšíme se na vaši diskuzi během i po skončení tohoto dílu Vyměny manželek.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Viki
Reagovat

Proč do těch pořadů vybírají jen samé pokérovance? Nebo jsme už tak daleko, že je tady děsivým způsobem pokérovaný každý druhý? Nebo se ta, hlásí jen samí takoví?

2
JanaV
Reagovat

Z ukázek jsem měla pocit, že Jana je totální blázen, ale celou dobu, když byla na návštěvě, tak mi přišla normální, akorát při tom setkání mezi 8 očima, tak jakoby jí přeskočilo a někde psali, že si vzala prášky, aby to setkání s vlastním partnerem zvládla, takže chyba asi není v ní… Ale teda hady nemusím, takže u svýho dítěte bych ho taky nechtěla… ale ta druhá maminka, já nevím, asi je to tím věkem nebo manipulací štábu, ale přijít někam první den na návštěvu a hned mluvit o bordelu i před partnerem, to mi přišlo hodně divný… i kdyby měla pravdu… A mezi těmi 8 očima se mi zdálo, že shodila „masku dámy“ a začala po tý Janě štěkat úplně stejně jako ona po ní…

3
Monika
Reagovat

Ja mam z hadu hroznou fobii, tahle rodina by me polozila uplne nejvic. Opravdu bych tam nesla a zaplatila pokutu, strasne se desim hadu. Zadne jine zvire mi nevadi jako hadi, se mi delalo zle i na to koukat.
Jinak ty dve damy si nemaji co vycitat, jedna jako druha. Mimochodem ta druha mlada zena Sabina pry skemrala na internetu o penize, ze partner odesel a zadne ji nenechal doma. Tak na ni zenske vybraly slusnej obnos penez a poslaly. Aspon tak je to popsano na Fb a ani ta Sabina to nepoprela.

4
Viki
Reagovat

Moc se mi líbily ty dvě malý holky – bylo vidět, že jsou dost otrkaný a že jsou naučený se o sebe postarat. Pokud je pravda, že je krmí mamka sladkostmi,tak nejen že jim hrozí obezita, ale brzy budou bez zubů – to už je dnes prokázaná věc, té slepici by to měl někdo vtlouci do hlavy.
Ad JanaV: tak nějak jsem nepochopil, co se té Janě stalo a co do ní najednou vjelo. Telka neukázala nic, co by mělo způsobit takový obrat. Původně docela sympatická Sabina se nám taky nějak zvrhla. Fakt je ten, že manipulaci štábem lze jen těžko přehlédnout.

5
Eli
Reagovat

Tak nevím, jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet, ale asi jsem spíš fandila Sabině – ta se alespoň o holčičky i o domácnost starala a věnovala se jim. Sice remcala o bordelu, ale když tam ten svinčík fakt byl :-) Jana (neee nebudu psát Jane) to bylo fakt psycho – od začátku jen naschvály (schválně nechat děti si dělat co chtějí, jen aby jí neotravovaly, klidně i jíst ze země, krmit je sladkostmi atd.), všude po bytě čurbes, prostě jako doma – squaterka a šmucka zfetovaná (nakonec teda fakt perlila :-) ). Booože to se do té Výměny hlásí čím dál víc degenů nebo mám jen takový pocit?

Reagovat

@Eli: Kvůli sledovanosti vybírají samé extrémy, běžná rodina jako v prvních řadách už je pro ně nuda.

@Monika: Já hady miluju, jen doma pro ně nebylo pochopeni. Dnes bych měla určitě taky takovou Marušku :D

7
Monika
Reagovat

@Eli: Me ten obrat Sabiny v zaveru ani neprekvapil. Ona dost tezila ze situace, vse se spise odehravalo kolem Jany. Nicmene ja jsem Jane verila, ze Sabina na deti rve, ze ji sousedi nemaji radi. Nemyslim si, ze si to Jana vymyslela. Vlastne az na ten konec nebyla Jana tak silena, jak jsem ocekavala. Sabina je pekne vycurana, na FB jsem cetla, ze na Modrem konikovi shanela penize, diskuterky se na ni slozily a ona je pekne podfoukla, byly pak nastvane. Nema tam dobrou povest.

8
Monika
Reagovat

@Ajda: Mas rozumneho manzela, kdepak hada do baraku :-))

9
Eli
Reagovat

@Monika: No jasně, obě měly máslo na hlavě, ale Jana podle mě víc – prostě nemám ráda tenhle typ „ženských“ (no asi to není správné pojmenování, jako žena moc nevypadala ani se nechovala) – dlabala na všechno, dělala jen naschvály a myslela si, jak je skvělá, ale přitom je to jen vypitá fetka, která má všechno na háku. Je mi fakt líto jejích holčiček… to je fakt šílenej příklad :-( Sabina je moc mladá a dovedu si představit, že když tatínek tý malý holčině splní každou kravinu, tak že je pak pěkně rozmazlená a vzteklá (což bylo i vidět, že když není po jejím, co dělá), takže nějakému křiku a občasnému plácnutí bych se fakt nedivila… A to, co plácala ta Jana o sousedech, to bych brala asi s rezervou… takovýmhle typům prostě nevěřím ani nos mezi očima :-) Asi jsem zaujatá, ale většinou odhadnu lidi na první pohled a moc často se nemýlím…

11
GoT
Reagovat

Tetovani je bozi vec, kdyz nejde o nejaky kotvy apod. A hadi jsou super, nechapu, ze se Cesi vseho boji – hadu, cizincu, zmen :D Divnej to narod. A je jasny, ze do reality show budou zvat extremy, protoze na obycejny lidi se tezko bude nekdo divat. Mimochodem nejvetsi loser tam byla Sabina. Jeji frajer ma dve prace aby se ona mohla valet a jeste na neho mela hemzy? Vykopal bych ji hned.

12
Ludmila
Reagovat

Jana je v očích toho, co je obvyklé, samozřejmě exot. Nejspíš je to i pěkná hysterka. Ale mě po pravdě nejvíc vytáčela Sabina. Její chlap měl dvě práce a ona si stěžovala, že ji nepomáhá? Hloupá pipka. Možná uklízí a stará se o zdravou výživu, nicméně co dá dětem navíc, rozhled který postrádá? Samozřejmě v očích OSPODu a většinového díváka je ona ta správná matka.

13
bugina
Reagovat

mně na konci připadala Jane, jako by byla zfetovaná, koukněte se, jak vypadala celou dobu v rodině a jaké má oči a vzhled na konci výměny mezi 8 očima

14
Viki
Reagovat

@bugina: Jo, fet tam asi byl, nicméně to nevysvětluje to náhlé řádění. Spíš mi to přijde, že ji vybudil něčím štáb, že jí dal info o věcech, které jsme ani my neviděli. Jinak je to ovšem otřesný případ, kde ta může sbírat chlapy? Pod mostem, mezi bezdomovci? Na Úřadu práce? Manžel asi taky děsný poděs, ale info telka nedodala.
@Ludmila: Sabina na mě působila po celý pořad dobře, ale v tom závěru to najednou byl někdo úplně jiný.

Přidat komentář