Panáček v reality show

Ano, šéfe 2017 (6. 2.): Motorest Ušák – Prunéřov, Kadaň

6. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-2017-motorest-usak-prunerov-kadan
Je pondělí, takže tu máme zcela nový premiérový díl Ano, šéfe 2017. Tentokrát se Zdeněk Pohlreich na obrazovce TV Prima vydá do motorestu Ušák u Prunéřova. Už nyní lze z promo článků na internetu odhadnout, o čem tento díl Ano, šéfe bude. Hlavní téma bude majitel motorestu Ušák Erich Szymaniec, bývalý majitel nechvalně proslulého pražského klubu U Holubů, který si odseděl i pár let v kriminále. Nyní se však již snaží sekat dobrotu.

Tvůrci Ano, šéfe přihodí i polénko do aktuálně žhavého tématu uprchlické krize, neb pan Erich je krapánek vyhraněný vůči islámu a dokonce vyzývají k akcím proti islamizaci. Bude to nepochybně divácky vděčná řachanda, až Zdeněk Pohlreich napochoduje do motorestu Ušák v oděvu muslimské ženy s obličejem maskovaným nikábem a objedná si vepřový řízek.

Rozjetý správce FB Ano, šéfe

ano-sefe-facebook-motorest-usak

A jako vždy se to svedlo na externího brigádníka :-))

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
xmarek
Reagovat

Za sebe můžu říct, že do takové restaurace, bych nikdy nešel. A je jedno zda se to týká podstaty toho: https://goo.gl/iKiiV3 co jsem svého času psal. Pán se opravdu „předvedl“.

2
Ajvngou
Reagovat

Sice konečně restaurace, kde něco úplně strašně moc změnit chtějí a mění to jako na drátkách, ale ta politická agenda děs běs. A ustřelování holubích hlav pistolí… to byl zase jinej level. Ale ten postiženej harmonikář za jedna.

Přidat komentář