Panáček v reality show

X Factor UK 2016: Top 5 zpívá hity z playlistu porotce Louise Walshe! (rekap + video)

25. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xf_louis_loves

X Factor můžete sledovat živě pomocí streamu televize ITV, který je dostupný zdarma například na webu Filmonzde! Nezapomeňte, 8. Live show začíná v sobotu ve 21:00. Rozhodnutí poté sledujte v neděli taktéž od 21:00.

Už jen posledních pět soutěžících zbývá v letošním klání o post vítěze britského X Factoru. Téma pro čtvrtfinálový večer je vskutku netradiční, budou se zpívat oblíbené songy porotce Louise Walshe. Co všechno si pod pojmem Louis Loves představit ví snad jen sám Louis. Každopádně je jisté, že každý soutěžící bude mít poprvé letos hned dva pokusy! Zatímco jeden výběr bude ze zmíněného Louisova playlistu, druhý výběr si zvolí sami. Co nakonec soutěžící zazpívají? Ocitne se Honey G opět v Bottom 2 jako minulý týden a opět přežije? V Rozhodnutí jako hvězdní hosté vystoupí Clean Bandit a skupina Busted.

Live show 8 – Louis Loves a vlastní výběr finalistů

1. kolo – Louis Loves

Matt Terry

výběr: Little Mix ft. Jason Derulo – Secret Love Song

Večer zahajoval Matt, který tutéž skladbu zpíval již při 6 Chairs Challenge. Tentokrát však úplně nepohořel, i když pár falešností by se našlo, hlavně tedy v první polovině písně. Na úvod to bylo takové vlažné, jakkoliv jsem měl k jeho minulotýdenní bondovce výhrady, tak v ní měl silnější moment než zde. Naštěstí jsou dneska dva pokusy.

Saara Aalto

výběr: ABBA – Winner Takes It All

Saara taky svůj výběr již zpívala a to v Domech porotců. Nutno říct, že na velkém pódiu její výkon působil důstojněji a nesnažila se tak moc přehrávat jako tenkrát u Sharon na zahradě. Ke zpěvu nemám výhrady, Saara patří bezesporu mezi nejkvalitnější zpěváky z celé top 12, taky je vždy dobré vidět, že se někdo umí i během zpěvu doprovodit na klavír. Jen prezentaci bych volil méně kýčovitou, na druhou tento výkon nebyl tolik o výpravě a tak to nijak zásadně nerušilo.

Honey G

výběr: MC Hammer / Rick James – Can’t Touch This / Super Freak

Honey G se minulý týden (konečně) objevila poprvé v Bottom 2. V dotáčce se Honey G vydala do svého rodného domu, kde i zkoušela svůj výběr přičemž ji její matka doprovázela na piáno. Zajímavé, jak během pár chvil dokázala její matka předvést víc talentu než její dcera za celou soutěž. To potvrdil i první výkon Honey G, alespoň už stále neopakuje svoje jméno pořád dokola, název druhé písně vystihuje moje pocity vůči Honey G. O největší rozruch se postarali odvážní fanoušci, kteří po vystoupení vpadli na pódium a začali Honey G brát mikrofon.

5 After Midnight

výběr: Bruno Mars ft. Mark Ronson – Uptown Funk

Před dvěma lety se stal Uptown Funk velkým hitem a za jeho úspěšný rozjezd v UK může Mark Ronson vděčit také X Factoru, kde skladbu v roce 2014 zpívala Fleur East, čímž nakopla prodeje. 5 After Midnight zde odvedli svou rutinu, přičemž většinu práce za ně odvedl song samotný. Čekal jsem, že s písní provedou něco originálnějšího, takto byli až moc předvídatelní. Dobrý výkon, který neurazí, ale ani příliš nenadchne.

Emily Middlemas

výběr: Britney Spears – Toxic

Emily se konečně vrátila ke svým písničkářským kořenům, navíc se bude sama doprovázet na ukulele.. Toxic se v podobných úpravách objevuje už pár let, tudíž se nejednalo o nic dosud neslyšeného. Tahle verze Emily však hodně sedla, oproti předchozím výkonům to bylo živější a bylo poznat, že se Emily baví a je ve svém živlu.

Pořadí po 1. kole

  1. Emily
  2. Saara
  3. Matt
  4. 5 After Midnight
  5. Honey G

2. kolo – vlastní výběr finalistů

Matt Terry

výběr: Sia – Alive

V druhém výběru měli finalisté volnou ruku ve výběru a osobně si myslím, že se tady Matt těžce přecenil. Zrovna tento song od Sii může být pro zpěváka hodně zákeřný. Matt začal pěkně a možná měl klidnější polohu zachovat po celou dobu. Ve velké pasáži totiž jel těžce nadoraz a jeho hlas ve výškách nezněl moc příjemně. Když to porovnám s naprosto sebejistým výkonem Ivy Adary z letošního australského XF, tak se Matt moc nechytá. Právě ta lehkost mi u Matta chyběla nejvíce. Tento risk se vyplatil tak napůl.

5 After Midnight

výběr: Drake ft. Kyla & Wizkid / Justin Bieber – One Dance / Sorry

Kluci z 5 After Midnight se také snažili navázat na svůj casting, zvolili kombinaci dvou současných hitovek. I když jsem se ve vystoupení místy ztrácel, konečně mi nepřišlo, že se dívám po páté na to samé. Zpěv byl taky vzhledem k dění na pódiu ucházející, tak proč ne. Jen bych možná pro příště vsadil čistě na jeden song, One Dance má úplně jinou náladu a klidně mohl fungovat samostatně. Ten krátký úryvek nefungoval tak, jak nejspíš kluci plánovali.

Honey G

výběr: Salt-N-Pepa / Rae Sremmurd ft. Gucci Mane – Push It / Black Beatles

První polovina vystoupení byla jasnou demonstrací, jak Honey G a produkci dochází nápady. Stejný otřes pořád dokola. Druhá polovina se nesla v duchu současné virální senzace „Mannequin challenge“, kdy všichni ve studiu kromě Honey G zamrzli. Ovšem nemít Honey G podporu ve formě podkladu, tak by ani nedala dohromady slova ke svému výběru. V týdnu, kdy máme už top 5 je to k smíchu a zároveň k pláči.

Emily Middlemas

výběr: Rag ‚N‘ Bone Man – Human

Emily se rozhodla zariskovat a vsadila na debutový singl umělce, který teprve proráží, takže s výběrem většina diváků není seznámená. To nic nemění na faktu, že se jedná o potenciální velký hit. Simon nejspíš zamýšlí, že singlu zažehne rotace jako před dvěma lety Uptown Funku. Risk se podle mě vyplatil. Přestože závěr nebyl úplně šikovně provedený, tak se Emily ukázala zase v jiné poloze a nechala projevit svého bojového ducha. Skvělý výkon, jen tak dál.

Saara Aalto

výběr: Shirley Bassey / Marilyn Monroe – Diamonds Are Forever / Diamonds Are Girl’s Best Friend

Saara s tímto mash-upem v minulosti vystoupovala ve Finsku, ovšem až zde s velkou produkcí může vystoupení vtisknout svou představu. Když pominu pěveckou stránku věci, se kterou u Saary většinou problém nemám, tak vystoupení bylo jedno velké divadlo. Jako být toto vystoupení v muzikálu, tak nemám výhrady, ale v top 5 v X Factoru nevím nevím. Saara opět ztratila balanc mezi tím, co je ještě vkusné a co se dá považovat za kvalitní show, tohle bylo až extrémně teatrální.

Pořadí po 2. kole

  1. Emily
  2. 5 After Midnight
  3. Matt
  4. Saara
  5. Honey G

Tip na Bottom 2

  1. Honey G
  2. Saara

 

Rozhodnutí

Společné vystoupení Top 5 – Saturday Night’s Alright For Fighting (Elton John)

Hvězdný host – Busted

Britská pop rocková kapela Busted zažila svou největší slávu na počátku tohoto tisíciletí, když v roce 2002 vydali své debutové album. Proslavili se hlavně díky jejich největšímu hitu Year 3000, který rotoval v rádiích i u nás. Po odchodu jednoho z členů se skupina rozpadla. Koncem loňského roku se však ztracený člen vrátil a kapela oznámila comebackové tour a práci na novém albu. Novinkové album vyšlo 25. listopadu pod názvem Night Driver, úvodní singl On What You’re On představili Busted v X Factoru.

Odhalení Bottom 2

Dermot poslal do bezpečí Saaru, Matta a Emily.

O záchranu si zazpívají 5 After Midnight a podruhé v řadě Honey G.

Hvězdný host – Clean Bandit

Britská electronic dance music skupina Clean Bandit patří mezi nejúspěšnější britské umělce současnosti. Skupina je specifická tím, že do elektronické hudby zakomponovává klasické smyčcové nástroje. Jejich průlomem byl hit Rather Be, kterému propůjčila vokály Jess Glynne, skupina za Rather Be dokonce obdržela v loňském roce Grammy. Nyní skupina připravuje druhou desku, z níž pochází také úspěšná spolupráce s loňskou vítězkou X Factoru Louisou Johnson – skladba Tears. Aktuálně Clean Bandit opět vládnou britskému žebříčku s písní Rockabye, na které hostuje Sean Paul a nový britský objev zpěvačka Anne-Marie.

Sing-off

Honey G

výběr: 2Pac – California Love

Honey G se naposled rozhodla zneuctít památku 2Paca s písní California Love. Na chlup stejné vystoupení jsme od ní již slyšeli, alespoń dostala opět příležitost použít své obvyklé hlášky. Porota by měla Honey G osvobodit od té ostudy, kterou si každý týden způsobuje.

5 After Midnight

výběr: Labrinth ft. Emeli Sandé – Beneath Your Beautiful

Pád 5 After Midnight do Bottom 2 nejspíš nečekal nikdo, ani bookmakeři, kteří naopak viděli skupinu s přehledem v top 3. Osobně jsem nečekal, že kluci vyrukují s baladou. Začátek byl hodně roztřesený a řekl bych až amatérský, postupně to však nabralo na obrátkách. Možná to s baladou měli zkusit už dávno, i když tím hodně odhalili svoje slabiny. Přestože nepředvedli bůhvíjaký výkon, tak proti Honey G to byl pořád propastný rozdíl v kvalitě. Pokud je na světě spravedlnost, postoupit by měli 5 After Midnight.

Vyřazování

Louis i Sharon se oba zastali svých soutěžících, poté začali trapně přemlouvat Simona a Nicole.
Nicole poslala domů Honey G.
Simon se probudil a opět začal přemýšlet jako člověk a poslal domů Honey G.

Honey G soutěž opouští.

Xtra – rozhovor s porotou po vyřazování

Xtra – poslední rozhovor s Honey G

Co nás čeká v semifinále?

Naposled se letos roztočil Jukebox, který v Live shows určoval témata. Tématem pro semifinále budou Vánoční hity, na které dle předpokladů naváže tradiční druhý výběr „Song to get me to the final„, neboli song, který mě dostane do finále.

V rozhodnutí vystoupí Lady Gaga a Zara Larsson.

Studiové verze vystoupení na Spotify

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 120
1
Peťo
Reagovat

Tak emily louis vybral perfektný song ešte by jej trebalo gitaru a bolo by to úplne dokonalé očakávam touchdown

2
VojtaP
Reagovat

@Peťo: Zajímavé je, že Toxic měla Emily zpívat už v prvním kole, těžko říct, nakolik je to náhoda, že se to objevilo taky v Louis Loves seznamu. Asi je to i jedno, taky doufám v nějaký zajímavý cover s kytarou, jen doufám, že to bude trochu jiné než verze Alexe a Sierry.

3
Monika
Reagovat

Podle me to Louis nevybiral, on tam hraje pate housle. neverim, ze by dostal volnou ruku, mozna mel na vyber ze tri moznosti. U Emily ocekavam verzi Alexe a Sierry, hned mi to naskocilo.

4
sadu
Reagovat

Tak konečně něco současného. Hlavně, že Simon sliboval rychlejší písničku u Emily a zas nic. Toxic předpokládám pomalejší verzi, nic inovativního.

5
J
Reagovat

Ja neviem, ale tie vybery piesni napovedaju, ze Matt moze ist ako prvy a zaroven to aj uzavriet. Neviem, ci sa nechce pokusit o nejaky cover tej piesne od SIE ako Trent s CHANDELIER. Nie som si tiez ista, ci to nahodou nebudu otvarat 5 after midnight s UPTOWN FUNK (ja som asi jedina, ktorej je ta piesen ukradnuta). Ale v kazdom pripade to Matt s jednou z tych dvoch piesni bude uzatvarat. Ako najvacsi favorit na vitazstvo este nebol zlatym klincom show. Tak sa mi zda, ze ten boyband tlacia na TOP 2 spolu s Mattom do velkeho finale. Dokonca 5 after midnight ma vraj iny winning song v pripade, ze budu v TOP2.

6
J
Reagovat

Tak som najviac zvedava prave na Emily. Jej druhy vyber sa mi velmi pozdava este keby jej Simon chcel nechat gitaru. Tiez predpokladam, ze TOXIC bude ako cover od Alexa a Sierry, ale aj tak by bolo zaujimave tam dat nieco zo seba a nielen totalne to okopirovat.
Mne sa najviac zo vsetkych TOXIC v spevackych sutaziach prekvapivo pacil TOXIC od vitazky Francuzskej SuperStar EMJI. Zaciatok nic moc ale ! druha polovica piesne zhruba od 01:29 je velmi velmi zaujimava, celkom podla mojho gusta.
https://www.youtube.com/watch?v=H9YE-c0TNKs

7
VojtaP
Reagovat

@J: myslím, že Matt klidně může jít na konci, ale na začátku podle mě půjde buď Honey G nebo 5AM. Každopádně se bojím, jak dá Matt Siu, tady se podle mě dost přecenil, nejspíš nás čeká hodně uječená verze. Určitě to nebude takový sebevědomý výkon jako od Ivy z australského XF.

8
J
Reagovat

@VojtaP: Vobec, ked uz porovnavame tak radsej Trenta Harmona s Mattom Terrym. Ten CHANDELIER bol asi jeho najlepsim vykonom aj ked mne sa pozdaval aj jeho ZZ TOP song. U Matta sa obavam poskodenia ALIVE tymi falzetami, ktore dost nadmerne pouziva. Ja neviem, ale ked porovnavam vykony Matta Terryho s vykonami ostatnych vitazov XF UK ako boli Louisa Johnson, Ben Haenow, Sam Bailey, James Arthur, Matt Cardle atd tak Matt za nimi daleko zaostava. Lousin RESPECT alebo IT´S MAN MAN WORLD to boli supervykony so zimomriavkami. Nebudem tu vypisovat dalsich. Ja neviem dokonca ani ktoru z Mattovych piesni by som oznacila za naj do TOP 2. U Emily je to jednoduche CREEP, u 5 after midnight SAY YOU´LL BE THERE. HONEY G teraz podla mna vypadne. Saara bude 4. Ale zaujimave bude 2. a 3. miesto medzi Emily a 5 After Midnight.

9
Willandraify
Reagovat

No Matt podle me zpival falesne, coz porota asi teda neslysela :-D a nebo jsem divna ja?
Saare nemuzu prijit na chut se vsim tim jejim kycem..ale nemuzu poprit, ze jako jedina nezpiva moc falesne, ma nejvetsi rozsah a proste umi zpivat :-D Coz to clovek aby pohledal v letosnim rocniku ;-)
A ted se treseme na pohromu Hanicku!

10
Luke2
Reagovat

Saara dneska suprová. Říkejte si co chcete, já jí to přeju, od prvního živáku udělala takovej kus práce na sobě, že by si snad zasloužila i vyhrát. Jo, sem tam je na facku, ale je to její osobnost, prostě je taková jaká je.. Bezkonkurenčně nejlepší zpívající člověk, co tam zůstal.

11
VojtaP
Reagovat

@Willandraify: mě na tom Mattově výkonu taky něco nesedělo, uvidím až uvidím podruhé. S jeho Alive čekám větší pohromu, třeba naopak překvapí.

12
libena
Reagovat

takže co se to tam dělo? viděla jsem nakonec písničky honey g, že uličkou běžely dvě postavy a pak ji vůbec nezabrali a porota zírala, simon to šel řešit a pak se jí omlouval…

13
Lola
Reagovat

Co se to tam stalo s tou Honey G? To asi nebylo naschvál že?

14
Tomáš
Reagovat

Saara by možná dnešním výkonem mohla zamíchat pořadím a nespadnout do Bottom 2. Teda ne že já bych z ní byl unešenej, to teda vůbec ne ale lidem se to asi líbit bude. Podle mě zítra odejde Honey G ale je mi to už fuck kdo vypadne.

15
VojtaP
Reagovat

@libena: taky jsem to nestihl, byl jsem zrovna jinde, měl jsem jen zvuk, prý nějaký stage invader.

16
libena
Reagovat

@VojtaP: na honey g tam rozhodně naběhli dva borci, ale nevím co jí teda vyváděli, to fakt kamera nezabrala, ale pohledy nicole byly dost hrozný

17
Tomáš
Reagovat

5 After Midnight hnus. Zase odporná estráda. Všechny tři bych je proplesknul a poslal zametat chodníky někam na ulici. To by jim šlo líp než zpěv. Kéž by zítra skončili v B2 s Honey G! Jsou už hodně trapní ale iluze si nedělám.

18
libena
Reagovat

někdo v diskusi tady psal, že uptown funk s ním nic nedělá, tak teda ten song funguje jako hrom, 5am prostě bomba, já si to fakt užila

19
libena
Reagovat

no konečně emily skvělá, byla perfektně uvolněná, super rytmus, dost dobrý

20
libena
Reagovat

jo – emily – ty umělý slzy jsou fakt už trapný

21
Tomáš
Reagovat

@libena: Děláš si srandu? Vždyť to bylo strašný.

Emily dnes aspoň trochu zajímavý výkon, konečně neuspávala. Zaplaťpánbůh za takový výkon v tomhle obludáriu. Za mě pořadí po prvním kole – 1. Emily, 2. Saara. Zbytek pro mě nemá smysl hodnotit protože Honey G je nehodnotitelná a Matt s 5AM sou pro mě taková snůška nudy, nevkusu a všech různých antipatií jaká se vidí jen málokdy a už se k nim nechci ani vyjadřovat.

22
VojtaP
Reagovat

5 After Midnight, ale mohli zkusit s tím songem udělat něco originálního, tohle bylo hodně předvítalený.

Emily skvělá, sice jsme v podobných úpravách Toxic už slyšeli, ale konečně ukázala, co ji baví a šlo to šíleně poznat, skvělý výkon.

23
Tomáš
Reagovat

Ten přihřátec Matt je fakt strašnej. Šklebí se jak kůň, kroutí se jak krocan. Nemám na něj slova. Celkově je to zatím dnes nejnudnější ze všech kol, strašně tam chybí Sam a Ryan.

24
libena
Reagovat

@Tomáš: nedělám ;-)

matt v pohodě, popasoval se s tím statečně, nicole se za něj bije jako lvice, bylo smutný vidět, jak se sharon po skončení písničky podívala nejdřív na simona jestli vstane nebo ne a pak teda zůstala sedět….

25
VojtaP
Reagovat

Matt jel teda nadoraz a teda zdálo se mi to zbytečně přehrávaný.

26
libena
Reagovat

sharon už je fakt senilní bába

27
jab
Reagovat

Tak 5AM teďka v pohodě, jsem zvědav, co Honey :-D

28
VojtaP
Reagovat

Sharon se ztrapňuje pomalu víc než Honey G :D

29
jab
Reagovat

Honey klasika, není moc co hodnotit :-D

30
libena
Reagovat

5am se mi líbili více v první písničce, ale sorry na mě funguje taky :-)

honey g mě bavila – ale fakt jsou dobří, že dokázali zmrznout úplně všichni!!!

31
VojtaP
Reagovat

Mannequin challenge live bylo zajímavé, ale nemít Honey G backing track se slovama tak je úplně v pr….

32
Tomáš
Reagovat

Honey G, to byla apokalypsa. Já bych tam Honey ještě nechal, po dnešku bych vyhodil Matta a 5 After Midnight, ti už mi vadí víc než ona. Ale bohužel Matt a 5AM bude finálová Top 2 a já z toho budu zvracet.

33
willandraify
Reagovat

Ja nevim, me to dneska nejak nebavi..Cim dal tim vic me stve Simon. Clovek si muze pustit na youtube videa z minulych let, jak dokazal byt drsnej a rict natvrdo, ze nekdo fakt neumi zpivat nebo vypichnout presne co mu v tom zpevu nejde..Zkratka se s tim neparal..Tady v tom rocniku si furt trapne vstava skoro u vsech (driv to byla tezka meta pro ty soutezici, aby Simon dal standing nekomu) a tvrdi, jak vsichni krasne zpivaj..Pritom i neprofesional pozna, ze fakt zpivat skoro nikdo z nich neumi! Ze mu to neni uz trapny..Anebo to je tou dobou? Ze uz tu ani tak nejde o zpev, ale o vsechno ostatni? „zajimava“ image, pekny tvaricky, cool clipy?

To mi reknete komu ja mam tech svych 5 hlasu dnes poslat? Fakt nevim..

34
VojtaP
Reagovat

Wow, Emily válí. Skvělý výkon, dneska si to ukradla pro sebe. Go, Ems!

35
Tomáš
Reagovat

Emily se konečně trochu rozjela, dnes mě nenudí. Na poměry téhle totálně zpackané řady XF je dobrá. Sam to není ale je to dobrá. Kéž by to aspoň ona vyhrála když to nemohla vyhrát Sam. Přesto se trochu bojím aby zítra nespadla do Bototm 2 s Honey. Saara jde jako zlatý hřeb a beztak to zase bude efektivní, to se dost vylučuje s její zítřejší účastí v B2.

@willandraify: Pošli je Emily prosím, to je jediná možnost.

36
libena
Reagovat

jo, tohle emily sedlo ještě víc než toxic

37
willandraify
Reagovat

Poslouchala jsem jen jednim uchem, tak si nejsem jista, ale toto si Saara vybrala sama? Pokud ano, prosim PROSIM uz nikdy vic :D To bylo snad z Vesmiru ne? :D

38
jab
Reagovat

Saara se vrátila ke starým zlozvykům, škoda

39
libena
Reagovat

kdyby saara ubrala trochu (hodně) té její kreativity a kýčovitosti, bylo by to skvělý. takhle to byl muzikál ze střední jak vyšitej…
méně je někdy více

40
VojtaP
Reagovat

tak Saara si ten afekt a divadlo, kterým šetřila poslední dvě kola nechávala až na tento výkon. To byla fakt „cheese explosion“, jak to trefně popsala Nicole.

41
libena
Reagovat

@willandraify: njn, saara si tohle vybrala sama jako ten její top song, udělala si k tomu sama stage atd…no takže tím ukázala co bude zpívat po x factoru. hrůza…

42
Tomáš
Reagovat

Saara se vrátila zpátky do kabaretu, to bylo strašný. Ale první výkon dala dobře a teď šla jako zlatý hřeb tak nevím zítra s tou B2. Honey tam bude určitě ale dál trochu váhám. Snad tam nespadne Emily, že by už konečně 5AM? Ale tomu už vůbec nevěřím.

43
Ludvik
Reagovat

Všech 5 hlasů pro Emily posláno, tak doufejme, že se B2 vyhne… myslím, že je na čase aby Honey šla domů.
BTW na to jak je tenhle ročník špatný, je hrozně těžké přepovědět jak by to mohlo dopadnou, v minulých sériích to vždycky šlo, ale letos… každý týden se to mění :D

44
Honza
Reagovat

Dnes jsem nesledoval, jen to tu čtu:
1) co zas provedla Sharon, že tu píšete, že je senilní a ztrapnuje se? :D
2) co se stalo u vystoupení té Honey G? :D

45
Tomáš
Reagovat

@Ludvik: V B2 je jasná Honey a buď se Saarou nebo s Emily. Kdyby se stal zázrak tak s 5AM ale to se asi nestane. U Matta je nereálné aby tam spadnul. Takže asi tak.

46
Monika
Reagovat

Sledovala jsem Slavika, precetla si diskuzi a jdu si to pustit na YT.
Saara – tak ja se s vama neshodnu, podle me Abba byla hrozna, kycovite provedeni, proc mela tu kralovskou zidli, ten cirkusackej ohoz s celenkou, strasna maskara a k tomu jeste prepudrovana a premalovana, hnus videt ji zblizka, navic se zas vratila k svemu divadlo, chvilema by ji clovek hodil drobne, vzdyt nema zadnou zajimavou barvu hlasu, uplne splyne v davu. je to takovej ten obycejnej univerzalni hlas desitek zpevacek pred ni a po ni, no uz predem se desim druheho vykonu
matt – jeho klasickej vykon, moc nevim co k nemu psat, aspon mel tento tyden peknou pisen, tak me nenudil tolik jako obvykle
5AM – nechapu, ze tak hladce prochazi soutezi, mozna je to slabym rocnikem, netusim, prijdou mi horsi nez kapely podobneho razeni v drivejsich rocnicich, pro me nemaji charisma ani zadneho extra dobreho zpevaka, ale asi odvedli dobrou praci pro sve fanynky
Honey G – nevim co rikat :-)))
Emily – si zapomela umyt slzy minuly tyden, jinak tahle utahana a uknourana verze je otresna, pro me jeji nejhorsi vykon v soutezi, tahalo to za usi

47
Willandraify
Reagovat

@Tomáš: Poslala jsem je Emily :-) Ale teda dneska to bylo fakt o nicem celkove…Aspon pro me..A kdyz uz se zdalo, ze by tam mohla byt trochu akce u Hanicky, tak to kamery obratily na ty dve kaceny :-D To je proste nefer!

48
Tomáš
Reagovat

@Willandraify: Bylo to zatím nejhorší a nejnudnější ze všech dosavadních Live Shows a takhle to bohužel bude až do konce. Chyběla tam krásná Sam, které bych držel palce aby se jí to povedlo a těšil bych se na její krásný hlas, chyběl tam bojovník Ryan co se kolo od kola zlepšoval a jeho vystoupení byla stále zajímavější….oba dva bych tam viděl nekonečněkrát raději než dnes Matta, 5AM i tu Saaru…je to smutné jak to celé dopadlo, ta sestava co tam zůstala není ani dobrá, ani zábavná. Emily je tam jednooká královna mezi slepými a to ji možná ještě zítra pošlou domů jestli skončí v B2 s Honey G. :-)

49
Monika
Reagovat

Tak jdu na druhe kolo.
Matt – tak tohle me nebavilo, on nema dostatecne silnej hlas, aby to utahnul, vychazel z neho teply vzduch v refrenech.
5AM – jsem to proklilala, ale neznelo to tak spatne, na ne asi slusnej vykon
Honey G – no uz je otravna :-)))
Emily – konecne neco trochu jineho, tohle bylo ok, neni to muj oblibeny song, ale zazpivala to pekne, bohuzel Emily pro me nema to co mela Sam, na me nepusobi Emily jako hvezda, je to takova nemastna neslana mys, nedokaze se na podiu prosadit, odzpiva a uz o ni nevim, no hodne by me prekvapilo, kdyby po soutezi uspela, chybi mi hvezdnost, kterou treba mela vitezka Louisa, i kdyz jsem ji nefandila, byla vyrazna a zapamatovatelna, to Emily aspon pro me neni
Saara – no tak to byl des, ten jeji sklon ke kycovitosti a estrade nedavam, sla psoledni a neco mi rika, ze zitra prezije

tipuji B2: Honey G a spolu s ni 5Am, popripade Emily

50
Mára
Reagovat

@VojtaP: jsem ti psal dávno zprávu na fb, to je pryč, no ale teď bych se chtěl na něco zeptat, na fb

51
J
Reagovat

Tak mne sa najviac pacila Emily a to v oboch piesnach. Ale, co sa mi nepacilo pri TOXIC je to totalne okopirovanie. Uz i na FB to niekto spomenul, ze kopirovala Alexa a Sierru. Ale ta druha piesen, to bolo podla mojho gusta. Uz som si to pustila asi 9-krat. Skoda, ze ma taky slaby hlas, mohla by robit podobnu hudbu. Tipujem BOTTOM 2 HONEY G a Saara. Emily tam nespadne, konecne bola ina a navyse ma za sebou Skotsko + jej fanusikovia + fanusikovia Ryana. Kym Saara bola teatralna aj na FB sa zmienovali o Broadwayi a West Ende. A konecne HONEY G vypadne. Matt bude najhorsi vitaz (ja viem o co Simonovi ide, ale aj ked bude potom spievat podobne piesne ako teraz Louisa este mu to nezaruci aj komercny uspech, v porovnani s nou nema charizma ani taky hlas) a ten boyband, tak by ma ani neprekvapovalo, keby za nich hlasovali ti isti ludia, co minuly rok za Reggie n Bollie.

52
libena
Reagovat

@Honza: ad 1) sharon měla uvídět svého soutěžícího a ani o tom nevěděla, pak nevěděla která kamera, kdo vlastně bude vystupovat, no vypadala naprosto mimo!
ad 2) já viděla jen to o čem jsem psala, ale tady je shrnující článek:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3974650/X-Factor-security-breach-prankster-invades-stage-bid-grab-Honey-G-s-trademark-hat-glasses.html

53
VojtaP
Reagovat

@Mára: sorry, zpráva se asi ztratila někde v Matrixu, už máš odpověď. :)

@J: pokud Matt vyhraje, myslím, že jeho největším úspěchem bude vítězný singl a pak půjde jeho kariéra stejným směrem jako Leona Jacksona, Joela McElderyho nebo Matta Cardla, atd, takže velice nikam…

54
J
Reagovat

@VojtaP: K tym co si ich spominal by som priradila este Ben Haenowa aj ked on spadal do OVERS. Ale co viem o Mattovi Cardlovi, tak jeho SYCO nevyhodilo, sam poziadal o odchod zo SYCA a COLUMBIE. A on robi skor indie hudbu, asi tak + je vo WEST END. Z jeho po XF UK vystupeni je pamatne vystupenie na MISS WORLD 2013 s FIRST TIME EVER I SAW YOUR FACE. Ale to len na okraj + chysta novy album.
A este k Louise, 13. priecka UK CHARTS tiez nie je bohvieaky komercny uspech v porovnani s Leonou a Alexandrou s ich singlami po XF UK(ja to nemyslim v zlom, skor to konstatujem, este som zvedava na dalsie songy, kedze tvrdi, ze kazdy je iny). Mne sa ta piesen SO GOOD paci.

55
Tomáš
Reagovat

@J: Snad máš s tou Emily pravdu že tam nespadne i když při tak malém počtu soutěžících se na to už asi úplně spoléhat nedá. Podle mě by bylo ideální složení dnešní B2 Honey G a 5AM a myslím že by to bylo i spravedlivé ( vlastně ještě lepší by bylo Matt a 5AM ale to je nereálné ). A Matt je odpornej, opravdu pro mě bude možná vůbec tím nejhorším vítězem všech show jaké sem kdy viděl. :D Vůbec nechápu Nicole co na něm vlastně vidí, proč si ho vybrala a proč ho tak prosazuje…ale asi to vážně měla ve scénáři. Ale nechápu hlasující lid ve VB proč chce tak do puntíku splnit nad slunce jasný záměr produkce o výhře Matta. Chápu že produkce schválně před živáky odstranila Jamese W. a Nialla protože minimálně tihle dva by prostě Matta porazili ale proč teda diváci aspoň víc nepodporují Emily a už vypadlou Sam a neudělají prostě Cowellovi a spol. čáru přes rozpočet?

Schválně sem se podíval přes youtube na zoubek všem dosavadním vítězům X Factoru UK a a minimálně v historii této show bude Matt skutečně suverénně nejhorším vítězem. :D To i ty Little MIX asi byly lepší i když jdou takové kapely úplně mimo mě. Matt rozhodně žádnou díru do světa neudělá – VojtaP tu zmínil některé další vítěze. Třeba ten Joe McElderry – takový cukrouš a popíkář, měl snad všechny vlastnosti proč bych mu neměl fandit ale narozdíl od Matta měl teda krásný hlas a vynikající hlasový rozsah a navíc působil i tak nějak přirozeně a sympaticky…myslím že bych mu asi dokázal fandit. A neprosadil se ani ten, neprosadí se ani Matt. Matt je tak strašně kýčovitý metrosexuál že na něm fakt nedokážu najít absolutně nic sympatického. Předchozí ročníky sem neviděl a sem z toho celkově strašně zklamaný, myslím že tuhle show už příští rok raději vynechám.

56
J
Reagovat

@Tomáš: Tu mas vitaza z roku 2010 Matta Cardla
https://www.youtube.com/watch?v=-x-FpZh2WyA

57
J
Reagovat

@Tomáš: A tu je vitaz z roku 2014 Ben Haenow.
https://www.youtube.com/watch?v=5SzYU1-OS9I

58
Tomáš
Reagovat

@J: Já už je viděl všechny a všichni mnohonásobně lepší než Matt. :D A stejně moc neuspěli…on je po soutěži úplně bez šance. Tohle Cowellovi nevyjde, možná vyjde v rámci soutěže ale potom spláče nad výdělkem…

Matt je prostě vykroucená afektovaná buz.na.

Na ten slovník si dej bacha, jde to i slušněji. Opravdu neradi bychom rozdávali banány.

59
VojtaP
Reagovat

@J: na Bena jsem zapomněl, teho potkal stejný osud, přitom ten jeho debut nebyl špatný, ten duet s Kelly měl něco do sebe. Zase není vyloučeno, že se nikdo z výše jmenovaných nějak triumfálně nevrátí, jako třeba James.
K té Louise, sice se asi očekávalo lepší umístění So Good (alespoň ta top 10), ale taky to není úplný propadák, teď už zní i v reklamě na Talk Talk. Taky se u ní zvolila trochu jiná strategie než u jiných vítězů, nejdřív úspěšná spolupráce s Clean Bandit, pak solo singl a album až více než po roce od vítězství. Uvidíme kam to bude ještě směřovat po vydání alba příští rok.

60
J
Reagovat

@Tomáš: Ja len sa nestacim divit nad zmenou Simona Cowella. Tento Simon nie je ten isty, ktory tolko kritizoval Davida Cooka v AI este aj v grandfinale. Asi sa teraz riadi nie tym kto je lepsi, ale tym kto mu prinesie zisk. Hoci v pripade Matta pochybujem. Aj ONE DIRECTION fungovali len ako celok. Ako solisti su o nicom. Aj dost ludi na FB a twitteri pise, ze je Matt „boring – predictable“. Emily by mohla robit podobne piesne ako napr. Ellie Goulding. Aspon mne sa to zda.

61
J
Reagovat

@VojtaP: Osobne si myslim, ze dost jej ublizil aj jej vitazny singel FOREVER YOUNG, kym ini aj ked nedosiahli No 1 boli aspon 2. a nie ako ona 9. a Christmas No 12. Tu spolupracu s Clean Bandit jej dohodil Simon. Aj ked mne sa viac paci Rockabye nez Tears a myslim to aj ako vokal Anne-Marie sa mi paci viac nez Louisin v tych pesnickach.

62
Tomáš
Reagovat

Dnes bych si přál Deadlock. Zatím byly letos jen dva. Ať je aspoň trošku napětí když už je to jinak taková šílená nuda.

63
J
Reagovat

Zaujimave su komentare na FB. Jedni Emily chvalia a druhi hania. Ale podporu zo Skotska je citit. Mozno ma neviditelnych fanusikov, ktori nemaju za potreby chodit si vylievat srdiecko na FB „aka Emily je uzasna“.
Neviem kolko irskych umelcov sa spievalo minuly vecer. Hlavne, ze Louis kdesi vykecaval, ze ma rad aj Princa, Bowieho, Adele atd. Nakoniec sa asi podla mna dohodli so sutaziacimi ake piesne chcu oni spievat. Som zvedava aj na ratingy.
Predpoklada sa, ze dnes na jukeboxe padnu roky 80-te a o tyzden Christmas songs. Vsetko to bude len nahoda akoze inak.

64
Tomáš
Reagovat

@J: No těmi neviditelnými fanoušky sme se pokud vím uklidňovali i u Sam a jak to dopadlo… Ale podle mě ať tam dnes s Honey G spadne kdo chce tak stejně na 100 % odejde Honey G. Takže je to vlastně docela jedno kdo tam s ní bude, akorát když to bude Emily tak se potvrdí ten smutný fakt, že ani ona nemá na to aby Matta porazila. Ale to stejně beztak všichni už dávno víme.
Už je vcelku jedno jaké téma padne nebo ne na juboxu, ta skvadra soutěžících co zbyla je totálně nudná a nezajímavá, lepší už to nebude ať už budou zpívat cokoliv. Škoda že už dnes není finále, zbytečně to natahují. Čím dřív tohle skončí, tím líp.

65
VojtaP
Reagovat

Bookies tipují na Bottom 2 Honey G a Emily. Minule se trefili, ale tentokrát nevím, Emily dost možná pobrala většinu hlasů po Ryanovi a podpora Skotska by se podceňovat neměla. Nakonec tam i tak může zahučet kdokoliv. Škoda, že to dnes neuvidím.

66
Ludvik
Reagovat

Emily ovšem vytáhla „Human“ na 2. příčku na iTunes :) MYslím že má šanci se B2 vyhnout.

67
Ludvik
Reagovat

@VojtaP: A „So Good“ od Louisy je 10. na iTunes :) Záleží na jaké charts se díváš :)

68
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Já si to myslím taky že tam může spadnout Emily, bohužel no. Ono těch hlasů co dostával Ryan asi moc nebude, může to být řádově mnohonásobně méně než dostávají třeba Matt nebo 5AM a Saara za poslední dobu nabrala dost fanoušků takže to ani tak Emily nijak výrazně pomoct nemusí. A to se ani nedá počítat s tím že všechny hlasy Ryana fakt dostane – holky co fandily jen jemu na ni můžou žárlit a nepošlou jí nic. :D Už to že Dermot nechal Emily 2x po sobě postoupit až jako poslední a dlouho ji dusil může něco znamenat. Může tomu fakt být blíž než ostatní. S tím Skotskem nevím, Ryanovi asi dost pomáhali v Lifeline ale v tom se zas tak nevyznám. Já bych tam dnes rád viděl spadnout 5AM – s Honey G by sice stejně nevypadli ale aspoň by to trošku otřáslo jejich sebevědomím…už to by bylo fajn. :-)

69
Lucas
Reagovat

v týhle řadě mi vadí nejvíc jedna věc.. asi nikdo nepředvedl výkon, kterej by mě fakt dostal. Jediný, co si fakt budu pamatovat je Emily a Creep :)

Jinak pro mě nejlepší Emily a 5AM, Saara se mi v první písničce líbila, Matt klasika, alespoň nepoužíval tolik falzety, ale pro mě je hodně přeceňovanej. A Honey G mě už fakt nebaví :)

70
VojtaP
Reagovat

@Ludvik: dívám se na official charts, itunes se až moc mění, ale to, že ji prodeje neklesají je samozřejmě dobře. Třeba povyroste ještě v té souhrnné.

71
Monika
Reagovat

No imho dneska tutove zahuci v B2 Honey G, kdo s ni je ve hvezdach. Nejak zacinam mit pocit, ze by tam mohl zahucet i Matt, sel hned na zacatku, ze by nejake prekvapko konecne?

72
Tomáš
Reagovat

@Monika: Matt? Tak tomu nevěř Moni. V téhle show už překvápko nebude.

73
Monika
Reagovat

Tak nejpravdepodobnejsi se zda byt Honey G a 5AM, ale ja bych teda ruku do ohne nedala ani za Matta, ze by nejak exceloval a mel jisty postup dnes, to si nemyslim.

74
Willandraify
Reagovat

Takze ted by podle letosnich “pravidel“ meli poslat domu 5 after midnight :D

75
Tomáš
Reagovat

Jooooooooo!!!!!!

76
Monika
Reagovat

To je takova nuda tahle show, nesnasim tyhle jasne zavery bez prekvapka, nalinkovane zas.

77
libena
Reagovat

takže 5am x honey g

78
Ludvik
Reagovat

OMG Ano!!!!!! :D JEště před tím než to začalo jsem kamarádovi říkal jak bych tam chtěl vidět 5AM v Bottom Two! A jsou tam! Honey jde domů! Nejlepší results zatím :D

79
DJ Vlado
Reagovat

Uuuuuuuffffffffff, to byly nervy!!! Ten Dermont je ale pěknej hajzl, když tam Emilku poslední tři kola mučí až do konce, měl by to víc střídat 😉

80
Tomáš
Reagovat

Teď si přeju aby to Honey G ještě dnes přežila ale to se bohužel nestane.
1) Porota jednoznačně dá přednost 5AM,
2)Porazili by ji asi i v Deadlock.
Ale aspoň že se tomu Emily vyhnula, už sem ji tam fakt do poslední chvilky viděl s Honey G a vůbec sem nedoufal že by to mohlo dopadnout takhle. Hošani to bohužel přežijou, ale jen ať si ty nervy taky užijou…konečně.

81
Honza
Reagovat

Heeej, jako hustý! :D
Mámr radost za Saaru, jako sorry, ale ta její cesta je fakt hustá. Lidé si k ní přeci jen našli cestu, až se divím, jakou podporu začíná mít. TOP 4 je úplně hustej úspěch na to, že byla v prvních dvoukolech v B3 a ani jednou nevyhrála Lifeline. Takovej zvrat se nikomu snad nepovedl ani ne? :)
Jinak já bych byl radši za Honey G a Matta, ale věděl jsem, že Matt tam nebude. Čekal jsem ale spíš Saaru nebo Emily, takže 5AM za mě celkem překvápko.
A cítím deadlock. :) :D

82
libena
Reagovat

no to je dobrý, dermot klidně řekne, že bottom 2 je big shock :-(((

83
yeey
Reagovat

S bottom 2 spokojenost, takhle bych volil i ja… mel sem tusaka, ze 5 AM tam muzou spadnout… za chvili snad uz definitivni konec Honey G, jestli to Simon a Nicole nepo.erou….

84
libena
Reagovat

no anne-marie se mi moc zamlouvá

85
Tomáš
Reagovat

Emily byla hodně překvapená když postoupila. Bylo vidět že už to vůbec nečeká a počítala že si zazpívá Sing Off s Honey G. Aspoň trošku překvápko.

@Honza: Taky by mě zajímalo jestli už někdy někdo v XF byl už v 1. Live Show v B2 a nakonec se dostal tak daleko jako Saara? To by pamětníci zde mohli vědět. Je to zajímavý zvrat i když já bych tam raději místo ní viděl někoho jiného.

86
Monika
Reagovat

Jinak ja bych osobne poslala domu 5AM, Honey G aspon vyvolava nejake emoce, kluci jsou nudni, slabi, uplne zbytecnej clanek v live shows. No ale nebude mit sanci je porazit, porota psole rovnou kluky dal a i kdyby doslo na deadlock, tak to Honey G projede.

87
libena
Reagovat

@Tomáš: minimálně samantha jade v austrálii! s nakonec vyhrála

88
Tomáš
Reagovat

@Monika: Absolutní souhlas ve všem. Jak sem minule přál postup Ryanovi, tak teď ho přeju Honey G. Ale zase je to bez šance a dopadne to přesně opačně…to už tak bývá no.

89
Ludvik
Reagovat

Upřímně Saara má podle mě šanci tuhle soutěž vyhrát, má za sebou skvělou cestu, docela bych ji to i přál. Samozřejmě fandím Emily, ale Saara je nejzajímavější soutěžící z celé téhle série.

90
Monika
Reagovat

No podobnej prubeh soutezi mel u nas Stepan Urban, uz v prvním kole o vlasek uniknul vyrazeni a nakonec malem vyhral. Mne to neprijde az tak neobvykle, zvlast v této slabe konkurenci, jsem docela zvedava na odkryti vysledku jednotlivých kol.

91
Monika
Reagovat

@Ludvik: ja ji nesnasim, ale souhlasim s tebou v tom, ze muze klidne vyhrat. Emily a Matt jsou kolo co kolo stejni, Saara ma mnohem sirsi zaber a hlavne se umi mnohem vic prodat na tom podiu. Kdybych si ted mela vsadit na neci vitezstvi byla by to Saara.

92
sadu
Reagovat

tyjo, baladu snad ještě 5AM nedělali, ne? konečně se mi něco od nich líbí

93
Ludvik
Reagovat

@Monika: Já jsem Saaru nenáviděl na začátku, teď je moje druhá nejoblíbennější. Saara je zlatíčko xD

BTW Honey konečně odchází! Na tohle jsem čekal od 2. týdne!

94
sadu
Reagovat

No to je dost!! :)

95
Tomáš
Reagovat

Honey v Sing Off zpívala to co na začátku soutěže, to už je vidět i podle toho výběru produkce že s ní dál nepočítají a prostě se loučila…5AM mi přišli ze začátku hodně falešní a neladilo jim to.

Takže Deadlock bude příště a bohužel asi mezi Emily a 5AM a může se klidně stát že Emily příště bude mít hlasů méně než oni. Škoda, že nepostoupila dál Honey, ta by příště už byla jasná. 5AM sou pro Emily daleko větší hrozbou. Tak nějak mi přijde že Saara už má víc hlasů než Emily a že Emily tomu Bottom 2 uniká vždy jen o vlásek a příště tam IMHO spadne s 5AM a bude to kdo z koho…

96
Johny
Reagovat

Ja milujem Saaru, Má najprepracovanejšie vystúpenia, vidno, že to zo všetkých chce úplne najviac a najviac si to na javisku užíva. Chcem ju minimálne do finále.

97
Monika
Reagovat

@Tomáš: Mne ta trojka prijde dost vyrovnana a bude myslim i zalezet na tom kdo pujde posledni. Jak sla vcera Saara posledni, vedela jsem, ze nebude v ohrozeni dneska. Myslim, ze i priste to zafunguje a pravidlo zlaty hreb vecera postupuje do dalsiho kola bude opet zachovano. je mi celkem sympaticky Matt v tomhle, ten snad pravidelne chodi mezi prvnima a stale postupuje dal. Naopak Emily zas chodi vecne mezi poslednima, dost mozna si ji tam zas narve Simon i priste, aby zvysil jeji sance na postup.

98
Jarda
Reagovat

Už jsem to psal dvakrát, tak ještě potřetí: tipuji na vítězství jednoho z dvojice Matt – Saara. Ať je to jak chce, souhlasím s tím, že je Saara nejzajímavější soutěžící a rozhodně nejlepší zpěvačka. Když jsem poslouchal tu skupinu Busted tak jsem se nestačil divit jak tak slabí zpěváci, kteří by samostatně nepostoupili z kastingu jsou úspěšní. Není to zdaleka poprvé kdy hosté jsou výrazně slabší než soutěžící. To ale neplatí o druhé skupině Clean Bandit, která je výborná včetně zpěvačky Anny-Marie, jejíž hlas se ke zvuku kapely velmi hodí.

99
Tomáš
Reagovat

@Monika: Aspoň se to konečně aspoň trošku zdramatizovalo jak sme si přáli. Příště může odejít asi kdokoliv kromě Matta. Přál bych si aby aspoň příště vypadli 5AM, to by bylo fajn kdyby se do finále nedostali.

100
dolores
Reagovat

Ďakujem za sprostredkovanie rozhodnutia… :) takže konečne je vonku HG, to má potešilo a zároveň že v B2 boli 5AM, pretože tam tentokrát patrili…v podstate v tej zostave nikomu nefandim, ale zvedava som vždy na Saaru, čo predvedie a mrzelo by ma keby bola na odstrel. Pred chvíľkou som si pozrela vystúpenia a jednoznačne bola najlepšia včera. V prvom vystupeni to bol dokonalý spev, v druhom dokonalý kabaret :D ale neprišlo mi to tak lacné ako niektoré jej predchádzajúce teatrálnosti. Toto malo akýsi šmrnc. Matt bol tiež ok, ale v druhej piesni sa mi príliš nepáčil. Tento chalan má veľa predpokladov uplatniť sa, len škoda, že je to také spevácke kozliatko….:D Emily sa mi páčila predovšetkým v prvom songu, to malo vysokú úroveň, v druhej odkryla určité svoje spevácke nedostatky, ale konečne ma nenudila. 5AM predviedli svoj dobrý štandard, ale ich výkon za ostatnými tentokrát už zaostával. Síce pozlátko zvonku stále luxusné, ale vnútorný priemer. HG som si tradične nepustila.

101
dolores
Reagovat

@Ludvik: možno si ju mohol mať rád od začiatku, ak by predvádzala to, čo jej ide, čo robí ľavou zadnou a ak by bojovala spevom ako v poslednom B2 keď sa ocitla. Lenže ona namiesto toho stavila na estrádu a spev trestuhodne flakala. Ešteže sa spamätala :-D je to každopádne najmenej nudná súťažiaca , v každom vystúpení je iná. dnes ma napr. zaujala aj choreografiou, ktorú na konci predviedla.

102
Honza
Reagovat

Ty jo, s tou Saarou jako fakt drsný! :D Pamatuju si, jak jste ji tady v prvních kolech všichni hejtovali a teď celkem i tady podpora! :D Mimochodem na Facebooku má jednoznačně největší podporu, vím, že to není vypovídající, ale minimálně to finále by snad mohla dát!!! :)

103
Tomáš
Reagovat

Saara to stejně nevyhraje, Matta neporazí. Když bych musel vsadit na něčí vítězství tak stejně pořád jedině na Matta, to je jistota i když radost z toho vůbec nemám. Takže bude maximálně druhá ale i to je na ni obrovský úspěch. Já jenom doufám že příště nevypadne Emily protože finále Matt – 5AM – Saara by pro mě bylo naprosto příšerné a nestravitelné. Kluk, který je můj vyložený antifavorit, skupina, se kterou to mám zrovna tak a holka, které sem nikdy nefandil a je mi i docela nesympatická, tak to bych tu výhru nedokázal přát opravdu nikomu a ani nevím jestli bych tohle zvládnul sledovat. Emily musí do finále projít a ideálně tam i vyhrát ( což vím, že se nestane a dost možná skončí až třetí ) takže snad Simon udělá příště vše pro to aby jako první z mentorů nezůstal bez soutěžících.

104
Johny
Reagovat

Saara valcuje aj na youtube. Jej live vystúpenia majú cez 2 mil. pozretí oproti ostatným 300-500 tisíc. Jej sobotňajšia Abba dokonca za jeden deň presiahla 1 milióna pozretí.

105
Tomáš
Reagovat

Já jen nechápu že tenkrát porazila Sam Saaru v Lifeline, když má teda Saara o tolik víc fanoušků ( a vlastně ji jednou porazil i Freddy ale to bylo ze začátku kdy ještě tolik fandů neměla ). U Ryana to chápu díky Skotsku že ji porážel ale u Sam to bylo zajímavé. Jak kdyby do Lifeline hlasovali úplně jiní lidé než do základního hlasování…nebo tam možná hlasovali víc mladí a pro ty byla Sam lepší. Tak jako tak je věčná škoda že ten příběh z outsidera favoritem nepotkal místo Saary raději Sam, té bych to přál daleko ale opravdu daleko víc.

106
VojtaP
Reagovat

@Johny: nerad kazím radost, jen většina těch zhlédnutí nejspíš ani nepochází z UK, což je v konečném důsledku Saaře k ničemu, protože mimo UK se hlasovat nedá. Podobně to bylo loni u filipínského girlbandu 4th Impact.

107
Iva
Reagovat

Britské reality show sleduju hodně, poprvé tady píšu komentář ale až teď. Podle mého odhadu vyhraje Emily. Nefandím nikomu, ale myslím, že za ty roky poznám britský vkus. Počty zhlédnutí na youtube i like na facebooku nic neznamenají, Britové prostě nenechají vyhrát Saaru, dost nesympatickou, extravagantní, kýčovitou ženskou (i když kvalita zpěvu se jí popřít nedá) a příští neděli spadne do Bottom 2 s 5AM. Řekla bych, že skupinu porazí, i když vše půjde do deadlocku, dál než na třetí místo ale nemá. No a finále Matt – Emily? když jsem soutěž sledovala od začátku, říkala jsem si, že vítězem bude James, jenže nepostoupil… podle bookies byl favoritem od začátku Matt, vůbec jsem nechápala – tenhle metrosexuál s chmýřím místo vousů a naprosto nulovým charisma? Ve zpěvu samé kudrlinky, sem tam tlačí na pilu, divně se kroutí a jde z něj jen teplý vzduch, emoce nula… Pak jsem pochopila, že konkurence je letos tak slabá, že tenhle metrosexuál ve finále bude. Podle mě ale vyhraje Emily, ač se to teď vůbec nezdá (stejně jako to bylo s Benem Haenow v 2014, pamatuju si, jak ho poslední kola bookmakeři tipovali na vypadnutí)… Ač nikomu nefandím, jen odhaduji, kdo vyhraje, má podle mě nejvíce šancí právě Emily, je přirozená a jdou z ní emoce. Britové zvolí ji. To, že ji Dermot už poněkolikáté ve vyřazování dusí, nic neznamená, právě naopak, Bena tenkrát taky takhle dusil, jako první většinou posílal Fleur a do poloviny soutěže Andreu, i když už po 4.kole bylo jasné, že už ty hlasy nemá….

108
J
Reagovat

To by bolo fajn keby to vyhrala Emily. Ale stale nejako pochybujem. Podla mna Matt ma za sebou dost velky fanklub dievcatiek a zien. To teda bude vitaz, Emily by bola fakt lepsia. Mohla by robit podobnu hudbu ako Ellie Goulding. Nejako sa obavam, ze namiesto Saary na 3. miesto budu tlacit ten nudny boyband. Ak pojdu 5 After Midnight v sobotu vecer ako posledni, tak to budem vediet. B2 v sobotu vecer predpokladam Saara a 5 After Midnight. Ti 4 judges mozu kludne poslat do finale 5 After Midnight. Sledovanost na YT, ked si to zapne aspon osmina obyvatelov Skandinavie a predovsetkym Finska nic neznamena a to iste sa tyka aj FB. Emily ma za sebou Skotsko. Matt dievcatka a zeny. Zvysok hlasujucich si medzi sebou zrejme delia 5 After Midnight a Saara.

109
Tomáš
Reagovat

@Iva: Kdyby to tak dopadlo, tak by to pro mě byl asi jeden z nejhezčích dárků k letošním Vánocům i když se přiznám že tomu nevěřím. Hezčí dárek by pro mě byl asi jedině ten, že bych pod stromečkem našel živou Sam Lavery. :-)
Skutečná vítězka a nejzajímavější osobnost která se do letošní řady přihlásila skončila bohužel až na 7. místě a tak kdyby to aspoň ta Emily, která je podle mě asi druhá nejlepší z celé Top 12 dala a vyhrála to i za ni…
Vůbec je tenhle XF zajímavý v tom že mě přiměl tak nějak víc fandit holkám, konkrétně teda jen Sam a Emily. Z kluků ve finále si mé sympatie vlastně získal jen Ryan a částečně Freddy, ten ale vypadl moc brzy. Vím, že by to bylo jiné kdyby tam byl James W. a Niall.
Co se týče Matta, pro mě vypadá už vzhledově odpudivě až směšně a když ho vidím tak nevím jestli se mám smát nebo brečet…přirovnal bych ho vkusem k takovému britskému Pavlovi Horňákovi, Pavlovi Vítkovi nebo Michalu Davidovi. :D Někomu takovému fakt nemůžu fandit a jako vítěze bych ho vážně dost těžce zkousával.
Emily by si to vítězství rozhodně zasloužila víc a víc by jí i slušelo. I když to tak asi nedopadne, i tak děkuju aspoň za tu malou naději, která mi hned trošku zlepšila náladu. :-)

110
Tomáš
Reagovat

A jinak doufám že příště bramborovou berou 5 AM i když kdyby vypadla Saara tak by mi to taky vůbec nevadilo.
Ona Saara hodně vytěžila i z toho že už je v podstatě jedinou takovou kantilénovou zpěvačkou ve finále a nikdo jí tím pádem teď nebere hlasy. Emily a Sam jsou jiné typy zpěvaček, ty ji o hlasy neobíraly. Kdyby takovou Relley C nevyřadila porota hned po tom co kvůli nemoci spadla poprvé do Bottom 2 a navíc se zbytečnými Diamonds, mohla třeba současná sestava vypadat jinak. Naopak Saaru proti Diamonds v Bottom podrželi – kdyby chtěli, tak už je taky dávno pryč. Měla prostě asi jen víc štěstí a nebo je to o náhodě, každopádně z toho těží doteď.

111
J
Reagovat

@Tomáš: Ak Simon a spol tohto roku prezentuje XF UK viac ako entertainment nez singing competition tak Saara to splna dokonale. Preto ju podrzali proti girlbandu kym Relley C nie. Ono podla mna tiez nie je nic iste. Preco napr. Matt nikdy neuzatvaral sou? Preco v poslednej dobe Dermot dusi chudaka Emily? Zeby mala skutocne najviac hlasov a Simon si to rozmyslel a chce za vitaza Emily. Typovo je odlisna nez minulorocna vitazka Louisa nielen vzhladom, ale aj spevom. Dokial nie je vyhlaseny vitaz je vsetko mozne. Aj to, ze skutocne to moze Emily vyhrat. Velmi bude zalezat na speve teraz v sobotu. Fakt som zvedava na TOP3 aj na vitaza. Ja osobne predpokladam TOP 3 Emily/Matt/ 5 After Midnight. Cela tato sezona XF UK je divna, tak mozne byt divna aj finalova zostava. Urcite nas caka nejaky sok. A ja predpokladam, ze tym sokom moze byt 4. miesto Saary. Ludia ju maju radi aj ju pokladaju za technicky najlepsiu spevacku, ale to neznamena, ze za nu aj na 100% hlasuju. To som zvedava na Vianocne pesnicky v sobotu. U Saary predpokladam Mariah Carey. Matt asi WHAM. Ale co bude spievat Emily? A ten nudny boyband by mohol dat BROS.

112
VojtaP
Reagovat

@J: si spíš myslím, že úspěch Saary je spíš o štěstí, jak naznačoval výše Tomáš. Už mohla být dávno venku. Kdyby v tom kole, jak ji poprvé podrželi diváci spadla potřetí za sebou do bottom 2, je dost možné, že by ji zařízli místo Relley. Pak měla štěstí, že proti ní stály Diamonds, které se těžce neosvědčily. Nicméně Vánoce se můžou ukázat jako téma šité Saaře na míru. V neděli to bude hodně zajímavé vyřazování.

113
Tomáš
Reagovat

@J: Třeba Matt nikdy neuzavírá show proto aby nebylo jeho favorizování tak zřejmé a snaží se tím zmást veřejnost. To stejné samozřejmě platí i o dušení Emily Dermotem při vyřazování. Fakt těžko říct…a o to asi jde. Oni to musí udělat pro diváky napínavé i kdyby výsledky ve skutečnosti byly nad slunce jasné. Vždyť by se na to jinak už snad nikdo nedíval, poslední kola byla hodně nudná. Stejně tak jako může být v neděli šok vyřazení Saary tak může být šok i vyřazení Emily ( což by byl pro veřejnost ještě větší šok ale pro mě ani ne ). Nevím proč ale tipuju to v neděli na Bottom 2 Emily a 5 AM. Pořád mi nějak přijde že už je Saara v počtu hlasů asi předehnala, akorát Matta ne. Pravdu máš asi v tom že dokud není vyhlášený vítěz, tak je všechno možné. Doteď to bylo až moc předvídatelné, teď to konečně bude trochu drama. Bez Sam už to sice nikdy nebude ono ale tak aspoň něco no. Mohli bysme tu špekulovat donekonečna, uvidíme jak to dopadne.

114
Monika
Reagovat

Ted uz konecne bude prvni zajimave vyrazovani. 5AM asi nezachrani ani ziva voda, u nich je to tutovka B2, bez ohledu na vykon. No ale kdo s nimi? Mozna se nabizi Saara, vsak uz tam spadla nekolikrat, Matt a Emily jsou 100% bez B2. Nicmene ja si to vubec nemyslim, tema vanoc je prave pro Saaru jako delane zuzitkuje svoji teatralnost a kycovitost. Ty sance jsou dle meho nazoru zcela vyrovnane, nemyslim si ani, ze Matt je v realu tak silnej a neporazitelnej, klidne uz tam muze spadnout taky. Kdybych mela neco placnout jeste pred vykonem tak se rozhodne o B2 mezi Mattem a Emily, Saara pujde dal.

115
Tomáš
Reagovat

Co sem tak projížděl diskuse, četl názory na facebooku a youtube, tak snad skoro všichni britové chtějí finálovou dvojici Matt – Saara. Jestli tam někdo chce aby vyhrála Emily, tak to byl možná jen jeden člověk ze všeho co sem četl. Naopak jméno Saary se tam právě v souvislosti s vítězstvím vyskytuje úplně nejčastěji. Proto já nevěřím tomu že teď v neděli vypadne Saara, její popularita je už tak rozsáhlá že ona určitě ne. Sem si na 99,9 procent jistý že v neděli bude v Bottom 2 Emily a 5 AM. A pokud si mám opět zahrát na proroka, pokusím se průběh nedělního vyřazování předpovědět. Budou tam Emily a 5 AM, porota se nebude moct dohodnout koho poslat do finále, Deadlock byl navíc letos zatím jen 2x a tohle pro něj bude ta poslední a zároveň i nejlepší příležitost – dojde proto na hlasy diváků. 5 AM budou po minulé účasti v B2 trochu posilněni a ukáže se že nejméně hlasů má “překvapivě“ Emily a ta vypadne, do finále se nepodívá. Předtím než vypadla Sam, předpověděl sem už o pár dní dříve že bude v B2 s Ryanem, dojde na Deadlock – a Ryan ji porazí. Do puntíku se to vše vyplnilo. Uvidíme teď. Strašně rád bych se ale aspoň tentokrát pletl a viděl v neděli venku 5 AM. Ale intuice je intuice…Trošku mi tu mou teorii narušuje jen to Skotsko které podle vás hojně podporuje své zástupce ale uvidíme jakou to ještě v neděli bude hrát roli.

116
J
Reagovat

@Tomáš: To, ze ludia napisu TOP 2 Matt a Saara este nic neznamena. Co poslu polovicu hlasov Mattovi a polovicu hlasov Saare? Podla mna Emily bude v TOP 2 s vydatnou podporou Skotska (tito Skoti podla mna drzia pri sebe a Emily podava aj ked pre niekoho nudne tak aspon solidne vykony nato, aby ju podrzali) + nesmieme zabudat, ze si ziskala svoj fanklub aj mimo Skotska a najma na fanusikov Ryana, ktori po jeho vypadnuti mozu posielat hlasy Emily. Mne sa napr. nechce verit, ze Emily v kole DISCO bola v BOTTOM 3. Kludne tam s Ryanom a Sam uz mohla byt HONEY G a Emily mohla byt dokonca v TOP 3 (hlasujucich fanusikov by som rozhodne nepodcenovala; nie tych, ktori pisu na FB, ale tych ktori hlasuju). Ze tam s Ryanom a Sam nechali Emily mohlo byt z dovodu dramaticnosti a najma, aby sa este neodkrylo, ze HONEY G zacina byt jednou nohou vonku. Az som zvedava na tie vysledky.
Ono by bolo najlepsie, keby sa najma v tomto poslednom kole ukazala Emily ako pesnickarka s gitarou. A najma ziadny prebraty cover, ale jej vlastny, co este nikdy nezaznel v Idol, XF ani VOICE. Ludom je takto viac sympaticka.

117
yeey
Reagovat

V tehle fazi souteze uz obycejne postupuji jednoduse ti, co nebyli v B2 (Sam+Nicholas, Ben+Fleur, Louisa+Reggie’n’Bollie), letos tedy Matt a Emily…. ale taky bych si u Emily nebyl stoprocentne jisty, bude asi zalezet, jak se vysvihne Saara, jestli nepoda opravdu presvedcive vykony, tak tam zahuci, porad si myslim, ze jeji podpora je iluzorni (budu se opakovat, ale ty lajky a zhlednuti je imho uplne to same jako u 4th Impact minuly rok) a ma jen stesti, ze tam jsou i doted slabi soutezici, ktere je schopna predbehnout…

Osobne samozrejme doufam v TOP2 Matt a Emily :-) ale musim uznat, ze i k Saare jsem si nakonec trochu nasel cestu, i kdyz je proste na muj vkus dost cirkusacka :-) V nedeli bych poslal domu jednoznacne ty playbackare 5 AM :-D

118
Iva
Reagovat

Souhlasím s J, být produkcí, taky dám po disco kole Emily „jakože“ do bottom 3, aby se hned neukázalo, že Honey G vlastně nemá tak velkou podporu, vzpomeňte, že Honey šla párkrát dokonce jako první dál – efekt pro diváky, že tohle je favoritka, přitom šla do bottom 2 hned kolo po tom. A vzpomínám, kolik lajků měla Honey na fb atd., všechny soupeře v tomhle převyšovala…. Teď dělají to stejné se Saarou – Dermot ji ohlašuje jako první, Emily jako poslední. A hned jsou všichni nalomení, že Saara to asi vyhraje a Emily příště vypadne. Někdy koukám, jak snadno se takový efekt vytvoří:-)
Podle mě bude v neděli v bottom Saara a 5AM a vypadnou 5AM. Nevěřím, že tam Saara nespadne…I kdyby zazpívala bůhví jak dobře (to ona umí, víme)… Taky tady byl názor, že vánoční písničky jí hodně sednou. Ano, určitě. Ale Vánoce už jsou tak podle mě kýčovité (spolu s dekoracemi na pódiu – cinkrlátka, třpytivé barvy, saně, sníh atd atd….), a dokážu si představit, jak z toho kýče udělá Saara ještě větší, obrovitánský a neunesitelný kýč:-)

119
Iva
Reagovat

A to se Saara určitě rozjede, to, že ji pouští do dalšího kola jako první, to, že má velkou podporu na fb, youtube atd. ji pasuje do role favoritky a to všechno jí zvýšilo maximálně sebevědomí, očekávám v sobotu tak teatrální, kýčovité, extravagantní a pompézní vystoupení, až to hezké nebude:-)

120
Tomáš
Reagovat

Tak já sem schválně zvědavý jak to dopadne, třeba máte pravdu vy a třeba já. Připouštím klidně že obojí je možné. A shodnu se tentokrát výjimečně na něčem i s yeey – taky bych poslal v neděli domů 5 AM protože mi i objektivně z této čtveřice přijdou nejslabší.

Přidat komentář