Panáček v reality show

X Factor UK 2016: Filmové hity v podání Top 6! + Rozhodnutí (rekap + video)

19. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

XF_top6

X Factor můžete sledovat živě pomocí streamu televize ITV, který je dostupný zdarma například na webu Filmonzde! Nezapomeňte, 7. Live show začíná v sobotu ve 21:00. Rozhodnutí poté sledujte v neděli taktéž od 21:00.

Britský X Factor má za sebou další šokující a pro mnohé nespravedlivé vyřazení, v minulém kole totiž soutěž opustila Sam Lavery. Nabízí se otázka, kam až to může dotáhnout joke act Honey G? Přepíše snad historii, vydrží poslední tři vyřazování a ocitne se v Grandfinále? V letošním ročníku je možné opravdu vše. To však ještě předbíháme, tento týden nás čeká kolo plné fimových hitů, takže popadněte kyblík s popcornem! Zazní oscarové písně z Titanicu a Spectre nebo také hitovka z Pretty Woman. Kdo se propadne do Bottom 2 a kdo skončí na 6. místě se dozvíme tradičně v neděli. Hvězdnými hosty budou Alicia Keys a Craig David.

7. Live show – Filmové hity

Ryan Lawrie

výběr: Elvis Presley – Jailhouse Rock z filmu Vězeňský rock

Jailhouse Rock patří mezi Elvisovy klasiky, ve své době (rok 1957) to byl velký hit a na špici americké hitparády se držel 7 týdnů. Ryan se sice nevyrovná králi rock & rollu co do hlasu a charismatu, nicméně do toho šel opět na plno, podobně jako s The Beatles, nechyběla tomu energie a spád. Ryan si určitě ostudu neudělal a zařadil bych to k jeho nejlepším výkonům v soutěži. Porota tentokrát taky nebyla proti, to je Louis musel opět ukázat, jak moc je nekompetentní porotce a srovnávat Ryana s Mattem. Jen je škoda, že Ryan dal opět retro. Pochybuji, že se Ryan bude chtít po soutěži ubírat tímto směrem, i když mu to paradoxně jde. Pokud se Ryanovi podaří ještě jednou postoupit, rád bych ho viděl v nějaké akustické baladě, kde by mohl lépe prodat svou barvu hlasu. Takto se obávám, že i přes dobrý výkon bude nedělní vyřazování opět ve stylu filmu Zachraňte vojína Ryana.

5 After Midnight

výběr: Otis Redding – Try A Little Tenderness z filmu The Commitments

O necelých 10 let později po Jailhouse rock vyšla skladba Try A Little Tenderness, která se později v roce 1991 objevila ve filmu The Commitments. Na začátku se kluci v pomalé pasáži moc neukázali, zkrátka jim to příliš nesedlo a navíc měli první minutu a něco problémy s příliš hlasitým podkladem, který je topil. Skladba se naštěstí rozjela a kluci si dokonce přidali i rapovou část, nutno podotknout, že rapovali líp, než kdy rapovala Honey G, takhle vypadá rap, poroto! Třetí segment byl z části taneční a také nejlépe provedený, což dalo zapomenout na rozplzlý start. Dobrý výkon!

Saara Aalto

výběr: Celine Dion – My Heart Will Go On z filmu Titanic

Saara tento týden dostala na svá bedra pěknou kládu. Ze všech filmových hitů je My Heart Will Go On ten vůbec největší, své o tom svědčí nejprestižnější ocenění jako Oscar, Grammy a Zlatý glóbus. Když pominu ty stovky coverů, tak Saara tuto kultovní píseň zazpívala se ctí a technicky perfektně. Její podání neubralo nic na velkoleposti skladby, Saara taky překvapila decentní prezentací bez kýče a afektu. Už minulý týden jsem říkal, že se konečně zbavila přebytečného afektu a už to připomínalo profesionální výkon a ne freak show. Společně s minulým týdnem bych to zařadil mezi její nejlepší výkony v soutěži.

Matt Terry

výběr: Sam Smith – Writing’s On The Wall z filmu Spectre

Matt se v posledních dvou týdnech utápěl v šedé zóně průměru a tak bylo načase zvolit jiný přístup. Úřadující vítězná skladba letošních Oscarů měla povýšit jeho hru na vyšší level. Když si odmyslím osobní antipatie k písni, tak Matt zde předvedl doslova vokální akrobacii, což bohužel nebylo ku prospěchu věci. Osobně mě jeho přechody do falzetu a zpět do plného hlasu nepřišly příliš citlivě provedené, což působilo rušivě. Na druhou stranu měl i velkolepé momenty, taková malá horská dráha. Efektní prezentace se tomu ovšem upřít nedala. Možná jsem očekával, že s písní provede něco originálnějšího.

Honey G

výběr: medley RUN-DMC & Jason Nevins – It’s Like That z filmu Keith Lemon: The Film a Will Smith – Gettin‘ Jiggy With It z filmu Poslední dny disca

Podle údajných uniklých výsledků hlasování do bulváru bylo překvapivé převzetí prvního místa v hlasování způsobeno právě Honey G. Těžko říct, zda lidi přišli tomuto joke actu na chuť nebo to způsobil jen hype kolem její osoby. Honey G opět zvolila medley dvou písní, protože se nejspíš bojí, že jeden výběr by se asi nedal tak překombinovat. Plus byl, že tentokrát vynechala rapování vlastního jména, jinak to bylo to samé, co vídáme již 7. týden stále dokola.

Emily Middlemas

výběr: Roxette – It Must Have Been Love z filmu Pretty Woman

Večer uzavírala Emily s hitovkou švédského dua Roxette, na tomto výběru a aranži se dokonce dohodla sama Emily se Simonem. Opět došlo na ultra pomalou verzi, kterou si dala i Drew v americkém X Factoru, shodou okolností také pod vedením Simona. Nehledě na toto srovnání a fakt, že podobnou strategii Simon na Emily aplikuje již 6. týden, tak Emily podala opět skvělý, okouzlující výkon. Věřím, že když se Emily dostane i do dalšího kola, což by snad neměl být problém, tak při možnosti dvou výběrů ukáže i svou živější polohu. Za mě nejvyrovnanější výkon večera.

Top 3

  1. Emily
  2. 5 After Midnight
  3. Ryan

Bottom 2

  1. Honey G
  2. Matt

Tip na Bottom 2

  1. Saara
  2. Ryan

 


Rozhodnutí

Hvězdný host – Craig David

Craig David patří mezi britské RnB stálice. Svůj první úspěšný singl Re-rewind vydal již v roce 1999, během kariéry spolupracoval například se Stingem nebo Ritou Orou. Vydal 6 sólových alb, z nichž poslední s názvem Following My Intuition vyšlo na konci letošního září a Craigovi zaručilo první prvenství v albové hitparádě. Jeho nový singl All We Needed byl zvolen pro letošní ročník charitativního projektu BBC Children In Need.

Výsledky hlasování

V bezpečí jsou: 5 After Midnight, Saara, Matt a Emily. 

Honey G a Ryan si zazpívají o záchranu.

Hvězdný host – Alicia Keys

Tato talentovaná 35 letá Newyorčanka se na hudební scéně pohybuje již 16 let, za svou dosavadní kariéru stihla nasbírat úctyhodných 15 cen Grammy a nespočet dalších ocenění. Kromě jiného se také věnuje herectví a různým charitativním projektům. Dá se říct, že spolu s Whitney Houston patří mezi nejoblíbenější interprety soutěžících v talentových show. Nově Alicia Keys zasedla do otáčivého křesla v aktuální řadě amerického The Voice. Po čtyřleté pauze Alicia vydává své 6. album s názvem Here, které vyšlo na začátku října. Zvláštností je, že od vydání prvního singlu z nové desky se zpěvačka prezentuje bez makeupu, za což sklidila obdiv, ale i kritiku. V X Factoru Alicia představí nový singl Blended Family (What You Do For Love), na kterém ji hostuje raper A$AP Rocky.

Sing-off

Ryan Lawrie

výběr: Ed Sheeran – Lego House

Ryan se opět ocitl v nebezpečí a nejspíš dost dobře věděl, že z tohoto nejspíš nevyvázne. Od samého začátku měl značné problémy s intonací a nejspíš také problémy s hlasem. Jak očividně trpěl, tak bylo také utrpení jeho vystoupení sledovat. Upřímně mi ho bylo líto. Tohle byl bohužel Ryanův vůbec nejslabší výkon v soutěži. Pořád by si však zasloužil postup stokrát víc než fejková Honey G.

Honey G

výběr: Missy Eliott – Get Your Freak On

Tohle „vystoupení“ pouze dokázalo, jak moc Honey G každý týden drží výprava a všichni ti tanečníci, které každý týden kolem sebe má. Bez toho všeho nyní působila jako blázen (ne že by už nebyla), který omylem zabloudil na pódium. Hrozná ostuda, bylo mi trapně za každého v sále, co to musel trpět na živo.

Vyřazování

Simon se snažil naznačit, že by mělo hlasování skončit v Deadlocku, nakonec označil jako nejslabšího Ryana,
Sharon a Nicole se samozřejmě obě postavily za své koně, rozhodnutí bude na Louisovi,
Louis dle očekávání hlasování do Deadlocku a hlasoval pro odchod Ryana.

Ryan Lawrie soutěž opuští.

Rozhovor s porotou v Xtra Factoru

Rozhovor s Ryanem

Tématem příštího kola bude „Louis‘ Loves“

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 127
1
J
Reagovat

Som zvedava, ci Emily bude spievat v pop-rocku ako Roxette alebo to so Simonom daju len ako baladu. Este by to mohlo byt zaujimave, keby mala gitaru. Ludia zacinaju byt na FB podrazdeni, ze Emily ma zasa slow boring song. Ale z tej ponuky sa mne najviac paci prave ROXETTE asi preto, ze ja mam Roxette velmi rada.

2
Monika
Reagovat

Emily ma nejkrasnejsi pisnicku, miluju ten song. hrozne se mi libi verze od Drew z X factoru, tenkrat me tim dostala naprosto a i dnes si to rada poustim. Tu Emily tezko prekona u me.

3
Ludvik
Reagovat

Lidi budou naštvaní pokud to Emily bude zpúívat jako Drew… Já doufám, že to trochu zrychlí dneska, jinak Simon letos opět zklame jako mentor. Emily potřebuje změnu, ona nemá nejsilnější hlas v soutěži, to všichni víme, ale Ellie Goulding taky není zrovna Whiney Houston a zpívá jak rychlé tak pomalé písničky, navíc pokud je Honey G stále v soutěži, o ten zpět tady asi tolik ani nejde.

4
Monika
Reagovat

Jinak jeste doplnim, Honey G ma dost dobrou pisnicku, klidne muze zase v pohode projit primo do dalšího kola. To co bude zpivat by ji mělo perfektne sednout.

5
Monika
Reagovat

Emily zpiva porad pomale songy to je pravda, to byl taky imho hlavni důvod proc Drew predcasne vypadla. Na druhou stranu podle me i takovej Matt je tyden co tyden predvidatelnej, tedy nudnej, všechno mi prijde jako přes kopirak. Stejna hudba, jen jina slova.

6
Michal V.
Reagovat

to je teda „nahoda“, ze nekdo kdo je v bottom uz nekolik kol jde dneska jako prvni…

7
Monika
Reagovat

Ryan me prekvapil, jeho nejlepsi vykon, ma to energii, snazi se hodne dat do toho maximum. Je to dobry. Neusnula jsem u toho.

8
DJ Vlado
Reagovat

Ryan ušel, ale Kukačka to u nás dál líp 😉

9
Michal V.
Reagovat

a jeste ten comment louise po arguably opravdu nejlepsim vykonu ryana v soutezi… druhe wtf…

10
libena
Reagovat

ryan byl super :-)

11
jab
Reagovat

Ryan opět zabojoval, už třetí kolo po sobě jede na tomhle vyšším levelu, ale zas bylo slyšet, že víc z toho asi už nevymáčkne…no jo, opakuju se :-)

12
Monika
Reagovat

Am jsou hrozni pro me, nedokazu to ani doposlouchat, mozna B2 zitra.

13
libena
Reagovat

kluci z 5am taky pěkně zabojovali!

14
jab
Reagovat

No, kluci určitě podali jedno ze svých lepších vystoupení v live shows, dokonce by řekl, že dnes byli hodně dobří

15
Michal V.
Reagovat

hmm me dneska filmon nejak nema rad… taky ma nekdo jeste potize?

16
Monika
Reagovat

Tak od Saary jsem cekala lepsi vykon, ona nema dostatecne silny hlas, aby ty refreny poradne rozeznela. Tohle bylo dost slaby, na YT je mnoho lepsich coveru. Ocekavam B2.

17
jab
Reagovat

Saara byla výborná…možná z ní bude černý kůň soutěže. Suverénní výkon bez zbytečných exhibicí.

18
Monika
Reagovat

No a opet se predvedla jako k…a, Simon rekne, ze se mu nelibi jeji dres no a podivejte se co dela, jak se chova, je total odporna svym chovanim.

19
Tomáš
Reagovat

Kdy bude Sam? Vzbuďte mě až tam bude. A pokud se nevrátí, nechte mě v tichu spát.

20
Monika
Reagovat

Nezpival Matt tohle uz minuly a predminuly tyden? Nesnasim jeho falzety a nudi me. Ryan pro me dnes lepsi.

21
jab
Reagovat

Sakra, tady jsem čekal touchdown, ale přišlo mi to, jakoby si Matt ze začátku na skladbu nevěřil a držel se zbytečně zpátky a v závěru se chybějící napětí snažil (samozřejmě neúspěšně) nahradit ozdobami. Nemluvě o tom, že předělané frázování skladbě dost ublížilo a výkon kvůli tomu působil jaksi ledabyle.

22
DJ Vlado
Reagovat

Matt dneska imho vypadá jako sňatkový podvodník :-D A víc protekční song už dostat nemohl, ovšem na rozdíl od Emily mu nikdo předvídatelnost nevyčítá :-(

23
jab
Reagovat

Emily jde jako poslední? To vypadá dobře, posledně když šla nakonec, byl z toho její zatím jediný touchdown.

24
Tomáš
Reagovat

Já se rozhodl že výkony těchhle lidí už hodnotit nijak nebudu. Sam je pryč, nikdo mě tam už nezajímá….

25
jab
Reagovat

No jo, obrovské rádio nemůže chybět :-D :-D :-D. Jinak rap mi připomíná ty rádoby rapery z Hudebních masakrů.

26
DJ Vlado
Reagovat

tvl. další standing ovation pro Držku G :-D ovšem co se divím, je to ideálně kontroverzní soupeřka pro Matta do finále, s ní to bude mít v kapse :-/

27
Tomáš
Reagovat

Neměly se náhodou dnes už zpívat dva songy?

28
DJ Vlado
Reagovat

EMILKO, MUSÍŠ !!!!!!!!!!!!!

29
Monika
Reagovat

Ludvik to vychytal :-))) Emily jede verzi Drew, jenze nema jeji originalni hlas ani charisma, je to nebe a dudy, Drew je jen jedna jedina. tady vidim, jak byla ta holka skvela, skoda, ze tenkrat vypadla. Emily je jen a jen prumerna kopirka.

30
jab
Reagovat

Strašná škoda, že to bylo zas ultrapomalé a navíc ty umělé slzy pod okem mi přišly spíš dost kýčoidní. Ale na druhou, stranu, tohle mne přepadnout nepřipraveného z youtube, budu fakt unešen (asi jako když jsem poprvé natrefil na Ruth Moody). S přimhouřením oka nad výše zmíněným – touchdown. Nádherné.

31
jab
Reagovat

@Monika:
Samozřejmě, že nemá její originální hlas a charisma. Má SVŮJ originální hlas (i to charisma) ;-)

32
Ludvik
Reagovat

Emily je super, bohužel si myslím, že lidi to začíná nudit.. což me mrzí protože Rubbish G jeden týden co týden to stejné taky, stejně tak i Matt nebo 5AM, jejich vystoupení jsou pořád stejné… Emily má mých 5 hlasů jako vždy, ale ať zazpívá něco rychlejšího od Ellie Goulding příště, mají hodně podobné hlasy, to by mohlo fungovat.

33
Monika
Reagovat

No a na ty umele slzy jsem zapomela, to byl kyc jak hrom….
Jinak zitra v B2 vidim Ryana a s nim Saaru popripade 5AM.

34
DJ Vlado
Reagovat

I když Emily nepřekonala Drew, i tak je v této sestavě jako steak mezi hamburgery, jediná z nich je tam opravdová :-) A je mi totálně u p***le, že je pořád stejná, to je Matt taky (jen holt má štěstí, že má pindíka, tak se mu to nevyčítá) :-)

35
Tomáš
Reagovat

@jab: No taky se budu opakovat ale takové Sam nesahá Emily charismatem ani po paty.

36
Monika
Reagovat

@jab: No Drew pro me byla hodne vyjimecna. Kdybych mela tricet hlasu hned ji poznam, Emily se tam ztrati. Drew mam v TOP 5 nej holek, ta do songu davala emoce jako nikdo jinej snad, to prociteni bylo obrovske.

37
DJ Vlado
Reagovat

@Ludvik: Jo, vidíš, Držka G je taky furt stejná, ale ta má taky dost možná pindíka (ona je totiž tak hnusná, že bych se nedivil, kdyby to nakonec byl maskovanej chlap) :-D

38
jab
Reagovat

@Tomáš:
Nesouhlasím, je to teda věc názoru, ale každá z těch dvou je úplně jiná každá je i jiná osobnost, i když obě jsou to poměrně pozitivní a veselé holky. Mne je po všech stránkách víc sympatická Emily, ale měl jsem rád obě dvě ;-).

39
Tomáš
Reagovat

@jab: Máš pravdu v tom že je to věc názoru. Pro mě je Sam ta nejkrásnější a nejmilejší bytost na světě. Emily je docela hezká ale je to pro mě taková průměrná obyčejná mladá holka jakých potkávám denně mraky. Kdybych tak jednou potkal Sam…

40
Mára
Reagovat

Že Simon ordinuje Emily samé velmi pomalé písně, že tak to již dělal vícekrát a že na to dojela Drew Ryniewicz, jsem psal již před třemi týdny. Může dosvědčit DJ Vlado.

41
jab
Reagovat

@Tomáš:
Sam je pěkná a sympatická, navíc vysoká a štíhlá (tzn. postava zn. ideál), akorát má na můj vkus trochu hustší obočí, což jí imho dodává poněkud chlapské rysy :-D. Ale chápu, že mnohým chlapům to naopak může imponovat ;-).

42
Monika
Reagovat

@Tomáš: No vidis mne se Emily nelibi moc ani vezhledove, sirokej frnak ji kazi oblicej a ani tak nema zadne vyrazne rysy, treba krasne oci nebo krasnej usmev. Hned me napadne mnoho krasnejsich divek, podobneho typu a mnohem hezci je pro me Tereza Mandzakova.

43
yeey
Reagovat

Moc nechapu, o co se Simon a Emily snazi, ale kdyz si odmyslim, ze uz to same udelala nekolikrat, bylo to vyborny… Saara mi dneska konecne nelezla na nervy, je to sice strasne ohrany song, ale dala to fakt se cti a zazpivany to bylo fantasticky… k Honey asi neni co dodat… 5 After Midnight muzou rovnou zpivat na playback… Ryan se OPET zlepsil, dneska mi prisel pevecky snad lepsi nez kdy jindy a pral bych mu postup, ale asi je to nerealny… Matt si to po 2 tydnech opet ukradl cele pro sebe, slysel bych tam nejaky nedostatky, ale bohuzel to asi letos jinak ani nejde… (a rozhodne bych nerekl, ze dela kazdy tyden to same.. You dont own me/Heard it through the grapevine/Mariah Carrey/I put a spell on you/Wham/Sam Smith… ztezi furt to same dokola)

44
yeey
Reagovat

@yeey: hopla, STEZI! :-)

45
Tomáš
Reagovat

@jab: Tohle už o Sam nikdy nepiš. Díky.

@Monika: Tak můj typ Emily taky není , jen sem jako chtěl napsat že ošklivá vyloženě není….ale když tu jab kritizuje obočí u Sam, tak se k tomu frňáku u Emily k tobě klidně přidám. :D Pro mě je Emily neslaná nemastná – to ji u mě vystihuje přesně. Kdybych ji někde potkal tak by mě vůbec ničím nezaujala. Chybí jí jiskra. Ale tohle je tak strašně individuální jak kdo koho vidí, že se na tom fakt nedá s nikým shodnout. Shodnu se na tom zase jen s tebou. :D

46
Honza
Reagovat

Takže: Honey G opět to samé, Matt opět to samé, 5AM opět to samé a Emily opět to samé. Matt mi ještě přišel OK, ale Honey G, 5AM ani Emily se mi nelíbily. Dnes mi opravdu nejlepší přišel Ryan a Saara – a to jsou dle predikcí kandidáti do B2… Výborně! ;) Prostě super řada… :D
Pořád doufám, že lidi nebudou takoví tupci a už tam zahučí aspoň Honey G,, ale asi marně no…

47
jab
Reagovat

@Tomáš:
To mě cituješ trochu nepřesně s tím kritizováním :-D. To, že má někdo hustští obočí (i když přesnější by bylo „výraznější“) není urážka ani kritika, ale pouze konstatování toho, jak já osobně vnímám jisté fyzické rysy konkrétní osoby :-D. Navíc jsem ve svém příspěvku č. 41 snad jasně naznačil, že to nevnímám jako nic objektivně závadného, ale pouze že mně to SUBJEKTIVNĚ příliš neimponuje (dokonce ani nemohu použít termín „vadí“, protože by to v mém případě bylo nespravedlivě silné tvrzení). Tak snad z toho pochopíš, že to rozhodně nebylo nic proti Sam, ok? :-)

48
Tomáš
Reagovat

@jab: Dobře dobře, já to teda chápu. To víš, co se týče Sam, tak sem na jakýkoliv náznak háklivej. Ona je moje modla. :)

49
Milan
Reagovat

Tak zítra B2 Ryan a Saara – vidí to snad někdo jinak?

50
yeey
Reagovat

@Milan: ja verim, ze uz by tam mohla Honey G konecne spadnout! ale obecne si myslim, ze to zitra muze byt krome Matta v podstate kdokoliv…

51
dolores
Reagovat

Ahoj Vojto, vložíš sem videá? Som veľmi zvedavá na Saaru. Vlastne aj na Ryana.
Píšete, že sa znova zlepšil…tak mi napadlo, či sa mu naozaj viac hodia songy, kde môže pritlačiť do hrdla, teda aspoň predpokladám, že v tej piesni zachrapčal:-D
Saaru som si minule preklepla , našla som pár videí kde bola excelentná v klasickom speve, a rozdala si to napr.aj s Carrerasom i Bocellim. Opera jej teda ide, aj pop dáva skvele, až nato, že sa mi v stredných rovných polohách príliš nepáči, ale vo výškach je tak nádherná, jemna a sebaista, a má také vkusné vibrato. Každopádne z tej partičky je tam suverénne najlepšia speváčka. Ale to je úplne fuk, keďže XF nie je o speve. Jej problém je, že nie je ľuďom sympatická, pretože sa príliš divákom počas vystúpenia vnucuje…..

52
Mára
Reagovat

@dolores: bude to vše na YT jako obvykle

53
ABC
Reagovat

Podle mě je tam technicky nejlepší zpěvák Matt a byl jím od začátku. Na jeho výšky tam nemá zdaleka nikdo, ani Saara ne i když ta se mu aspoň přibližuje. A včera podal excelentní výkon. Vzhledem k tomu že to snad v první řadě ještě pořád je pěvecká soutěž tak proto to Matt vyhraje, protože je prostě nejlepší ať se to někomu líbí nebo ne. A ta Sam o které tu píšete, té je vážně škoda, byla výborná. Dnes by konečně měla být na vyhazov Honey G ale zřejmě to opět odnese někdo s menším fanklubem – takže Saara nebo Ryan.

54
rubrika
Reagovat

Ryan sa mi nepáči. Mám dojem, že prechádza z kola do dalsieho kola len preto, že je tam aj Emily. Minulý týždeň nemala vypadnúť Sam.Oveľa lepšie spieva ako Ryan. Aj Gifty spieva lepšie. Dievčenská skupina mi tiež nesedela, akoby neboli hudobne zladené.

55
J
Reagovat

Ja by som vsetko dala za sokujuce BOTTOM 2 dnes. Napr. Matt a Emily alebo Matt a HONEY G alebo Emily a 5 After Midnight. Emily sa asi vdaka zlatemu klincu vecera BOTTOM 2 vyhne a Matt s HONEY G tiez. Ale ten boyband by tam mohol zahucat namiesto Ryana. Ten chlapec sa kolo od kola zlepsuje, bolo by dobre vidiet ako by si poradil nabuduce. Aspon ma trosku zivsie pesnicky a dava do toho energiu nez niektori favoriti sutaze, ktori …

56
Tomáš
Reagovat

Být Ryanem, tak už mám sbalený kufry.

57
VojtaP
Reagovat

zdravím zde, teď zrovna čtu, že bookies tipují na sing-off Ryana a Honey G, to by bylo zajímavé. Ovšem tipuju, že je porota schopná Honey zachránit, když je podle nich tahák na diváky. Přál bych jim, aby se dostala až do Finále, myslím, že ten pohled, jak má Simon na*ráno v kalhotech, že by to mohlo to individuum vyhrát, by byl k nezaplacení… :D

58
yeey
Reagovat

Tak sem nad tim jeste jednou premyslel, kdyz nam to za 10 minut zacina, a fakt si myslim, ze tam muze spadnout krome Matta kdokoliv… samozrejme u Saarry, Ryana a Honey G je to pravdepodobnejsi, ale i 5AM a Emily muzou mit slusnou sanci…

59
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Samozřejmě že by ji zachránili a vysvětlili by to tím že je zábavná a že Ryan už byl přece v Bottom tolikrát…i kdyby došlo na Deadlock tak Ryan nikdy nebude mít víc hlasů než ona.

@yeey: Emily tam nebude, zpívala jako poslední. 5AM asi taky ne i když jejich podporu vůbec nechápu. Tipuju tam každopádně Ryana a k němu buď Saara, maximálně Honey G. Tak jako tak je Ryan jasnej a jde domů. Ale mě už je to jedno. :)

60
Willandraify
Reagovat

Podle me je v ohrozeni tradicne Rayn, pravdepodobne Emily (bohuzel ty pomaly pisnicky se za chvili preji) a Saara…Hanuska si myslim to „zabila“ opet, opet standing od poroty :D Matt to zazpival krasne aspon pro me, hlavne ta pisen je dokonala…a ta skupina se zda, ze vsichni ji zerou…No uvidime…:)

61
VojtaP
Reagovat

Craig mě nikdy moc nebavil, ten song takový slabší odvar Justina Timberlaka.

62
libena
Reagovat

neměli už tentokrát zpívat dva songy?

63
VojtaP
Reagovat

@libena: předpokládal jsem to, obyčejně se začínalo v top 6, tuším. Začnou určitě od příště.

64
yeey
Reagovat

Tak je konecne tam, ale tohle prezije :-( mohl by se aspon Simon zmatorit a hodit to do deadlocku….

65
VojtaP
Reagovat

bookies nezklamali. Porota na 99 % zklame.

66
DJ Vlado
Reagovat

Joooooooo, Emilkaaaaaaa !!!! A Držka G KONEČNĚ v bottom 2 😃

67
Tomáš
Reagovat

Konečně tam spadla ale Ryan jde domů. I tak se dostal daleko na to jak byl od začátku na odstřel.

68
Tomáš
Reagovat

@yeey: Ryan by ale nepřežil ani Deadlock.

69
libena
Reagovat

@VojtaP: aha, no škoda. tak příště, dík

70
VojtaP
Reagovat

@yeey: bohužel to přežije no, nejspíš má i tak víc hlasů než Ryan. Předpokládám, že ji zachrání zrovna, ale aspoň by mohli jednou za tuto řadu zachovat myšlenku, že jde i kvalitu.

71
sadu
Reagovat

Konečně Matt zabodoval, s jeho hlasem jsem taková vystoupení čekala každý týden.. Už jen ať si i další týdny vybírá songy sám. Pak mě zaujala Emily, poprvé mi jejé tón hlasu tak nevadil, ale nechápu ty velký cavyky, že velká změna a pak tam udělá Simon to samý. Chtělo by to něco originálního, ještě má v sobě potenciál, jen ho včas ukázat. Saara může ještě dojít daleko a hodně překvapit, afekt pryč a hned to jde. 5 AM nepochopím, ale aspoň to není taková tragédie jako ta blbka G. Ryan už má dle mého to nejlepší v soutěži za sebou…

No a teď vyřazování, jsem smířená s tím, že porota podrží Honey G :( úplně jsem si přála, aby tam s ní skončila Emily, to by byla větší naděje, že G vypadne…

72
Tomáš
Reagovat

Kdyby ji Ryan nějak porazil, byla by to bomba. Aspoň něco když minule musela odejít Sam. Akorát mě bohužel nenapadá způsob jak by se mu to teď mohlo podařit. Takže jde domů.

73
willandraify
Reagovat

@VojtaP: Spis jde o kontroverzi, prece vis, ze tyhle joke acty jsou tam kazdy rok..O cem se pise, to je to hlavni v tyhle show..Bohuzel samozrejme..

74
VojtaP
Reagovat

Alicia jako vždy perfektní…

@willandraify: to je mi jasný, ta publicita je pro show žádoucí, jen si myslím, že s tímto očividným protežováním Honey G zašli až příliš daleko a spíš než aby to lidi nalákalo, tak spíš od obrazovek odchází, viz ratingy letos vs. loni vs. předloni. Sami si na*rali do vlastního hnízda.

75
Honza
Reagovat

Ale tak dobrý, aspoň lidi už jsou normálnější, když porota ne. :D
Jsem rád za Saaru, sorry, ale můžete si myslet o ní, co chcete, ale zaslouží si tam být teda více než Honey G…

76
Pattrick
Reagovat

Tvl, tak tohle od Ryana bylo otřesný.. :D

77
sadu
Reagovat

Ryan vytáhl kytaru…no tak porotci!!!

78
Willandraify
Reagovat

@VojtaP: Tak to kazdopadne. Jen zkratka rikam, ze jsme si letos potvrdili, ze pro Simona je spis dulezitejsi publicita nez sledovanost 🙄
Je to trapas, to vime vsichni…Ale nemusime se bat, Simon se z toho stejne nepouci 😂

79
VojtaP
Reagovat

Tohle se Ryanovi moc nepovedlo, bylo poznat, že je už jaksi smířený s odchodem, tak byl emočně rozhozený.

80
sadu
Reagovat

Honey G vypadá otřesně bez tý produkce, to je snad ještě větší trapas než normálně :D

81
VojtaP
Reagovat

Bože, Honey G bez té celé produkce vypadá jako ještě větší blázen, co se dostal omylem na pódium.

82
VojtaP
Reagovat

@sadu: mi kradeš slova přímo z klávesnice :D

83
Willandraify
Reagovat

Tak to byly hodne spatny performances toto :D aaaaa louis to rozhodne :D

84
VojtaP
Reagovat

Co tam ten Louis ještě dělá? Starý pomatenec…

85
dee
Reagovat

já vím, že Ryanovi se to zrovna 2x nenapadlo, ale sorry to co předvádí Honey G je šílenost nad šílenost, Bez velké produkce a tanečníků je nic. Tady je krásně vidět jak po show bude mít pár gigů a pak všechny přestane bavit, protože mě už přestala. Mě v potom jejím vystoupení chybělo – I say honey you say G- tak to předělala na you say me. HRŮŮŮŮZA….tak snad bude příště.

86
sadu
Reagovat

@VojtaP: A porota snad šla během toho vystoupení na kafe nebo co :D

87
VojtaP
Reagovat

@dee: fenomén Honey G skončí se závěrečnými titulky poté, co vyletí… Na druhý den se o tom bude psát, dá pár rozhovorů a neštěkne po ní ani pes…

88
willandraify
Reagovat

😂😂😂😂😎😎😎😎 Simon a Louis jsoz stary babovky…Nevadi, Honey by mohla dojit az do finale, kdyz ji teda Simon ve skutecnosti miluje..

89
sadu
Reagovat

Panebože Louis loves… jsem nečekala, že to fakt padne :D

@dee: Jako Britové jsou dostatečně šílení, ona se bude obevovat v těch jejich estrádách a udělaj z ní ještě větší joke.. Ona se bere tak vážně, že mi jí je líto, myslím, že si na ní ještě smlsnou…

90
libena
Reagovat

no rozhodně si i za vystoupení zasloužila odejít honey g, no ale asi to nebylo v plánu, protože dermot vyzval jako prvního simona! což nikdy nedělá – vždy se ptá nejprve porotců jejichž soutěžící jsou v sing offu. a navíc kdyby se simona ptal jako posledního, tak by byl rozhodně deadlock.
holt tak to je :-(

91
Ludvik
Reagovat

Ach jo.. taková šance! Ale co si budeme nalhávat, letošní porota je snad nejhorší porota co kdy za tím stolem seděla, takže se ničemu ani nedivím. Doufám, že se příští rok vrátí Cheryl, Tulisa, nebo někdo úplně nový, ale hlavně ne Louis a Sharon, ty dva už tam nikdy nechcu vidět!

92
VojtaP
Reagovat

@sadu: no jo zapomněl jsem na Celebrity Big Brother, případně I Am Celebrity, tam si možná ještě nějakou minutu slávy užije, ale hudbu jí nikdo příčetný nevydá…

93
Tomáš
Reagovat

Ryan to nedal intonačně přesně ale byl pořád o 100 % lepší než Ona. To co tam Honey G předváděla se nedá nijak popsat…ona se prostě jen předvádí ale neumí vůbec nic. Že jí není za sebe trapně ale asi je fakt tak hloupá že jí to nedojde. Ale po dnešku už by jí mohlo aspoň trošku klesnout sebevědomí když už může tušit že to asi nevyhraje a možná ani nedojde do finále. Nechápu proč vlastně zpívají znovu, proč je ten Sing Off? Porota je stejně rozhodnutá dopředu, je úplně jedno jak tam kdo zazpívá. Za to co tam dnes předvedla měla letět jak namydlenej blesk. Ale nevadí, všichni věděli že tohle prostě jinak dopadnout nemohlo.

94
Honza
Reagovat

@Ludvik: Já bych teda po letošku vyměnil úplně všechny porotce. :D To je do nebesvolající, co předvádí… :D

95
VojtaP
Reagovat

Louis Loves bude šílené kolo, jsem zvědavý na ty klišoidní estrádní výběry typu YMCA.

@libena: kdyby to Simon chtěl hodit do Deadlocku, tak by poslal domů Honey a spoléhal se na to, že Louis je prostě idiot a pošle domů Ryana. Stejně to Simon od fanoušků schytá, přestože to rozhodl Louis.

96
dolores
Reagovat

Z tých vystúpení sa mi ani jedno nepáčilo tak, aby som si to opakovane púšťala. Každopádne najlepšie to zvádli Matt a Saara. U Matta mi tentokrát ani nevadil spev vo falzete, lebo bol jemný a stíšený. Celkovo pôsobil veľmi elegantne a spevácky luxusne. U Saary mi prišlo, že ju dotlačuli do romantickej polohy s princezničkovým gýčom, čo asi divák ocení, ale myslím, že ona sama sa lepšie cíti v tom svojom vlezlom bizáre. :) ja tie velkopopové divy s ich songami príliš nemusím, takže ani ten Titanic ma nebral, ale remeselne to zvládla výborne, Aj ked mi jej farba miestami bola nepríjemná. Ale to isté mám aj s Mattom. Ryan sa zase prekonal, títo klasici mu evidentne pristanú, ale svojho statusu majstra priemeru sa už asi nezbaví. 5AM boli nudnejší ako minule, ale veľa zo svojho štandardu nestratili. Emily mala pekné vystúpenie, len nechápem, že to ešte britov baví posielať jej hlasy za rovnaké pomalé úpravy piesni, U nás by myslím už vyletela. Budem sa opakovať, odísť by mala HG, pretože nespieva, len rytmicky recituje, ale zrejme je to v tejto súťaži vítané. Osobne ju ako víťazku nechcem vidieť a mstiť sa za vypadnutie Sam, a zo škodoradosti ju hnať do finále mi príde hlúpe. To tu už bolo, keď vypadol Ševčík, tak sa pracovalo na víťaystve Šepsa. Ale nepodarilo sa to, ani teraz produkcia imho nedovolí, aby vyhrala HoneyG.

tak kto vlastne dnes vypadol, pište, nedívam sa

97
libena
Reagovat

@VojtaP: no já si to totiž původně myslela – že ji poslal domů. podle toho jak se tvářila, ale ono to bylo jen „biju se do hrudi a jo já jsem tak dobrá a tys to teda simone pochopil“
koukala jsem totiž zrovna na mého oblíbeného honzu cinu v tváři – btw. proč se tu tvář nediskutuje?

98
libena
Reagovat

@dolores: sing off – ryan x honey g, vypadnul ryan

99
Tomáš
Reagovat

Minule Sam, dnes Ryan. Dokonalá čistka, teď už tam nemám absolutně nikoho. Zbyla pro mě pětice soutěžících ve které k nikomu z nich nemám absolutně žádný vztah. Minule Sam bolela strašně, to bude mrzet dlouho ale dnes s Ryanem sem byl smířený. Dodívám se na to ale bez nervů a bez fandění – co můžu dělat když není komu. Honey G se ale stejně do finále nedostane. Buď jde příště a nebo porazí ještě Saaru ale Emily a 5AM podle mě už neporazí ( Matta ani nezmiňuju ). Takže bude maximálně 4.

100
Tomáš
Reagovat

Kdyby Honey G náhodou nevěděla co se má dělat v Sing Off ( jakože po dnešku sem usoudil že to neví ) tak bych jí poradil že se tam dělá tohle. https://www.youtube.com/watch?v=cd-mwjaoYBs Prostě se tam bojuje zpěvem a ne skřeky a siláckými gesty. No jo ale to ona vlastně neumí…

101
dolores
Reagovat

@libena: díky. viacerí ste to tak predvídali .. až som si miestami myslela, že sa to nestane. Zrejme .nabudúce to už nebude také ľahké odhadnúť

102
Monika
Reagovat

Konecne uz to nebude tak predvidatelne, nesnasim tyhle predvidatelne a tedy nudne výsledky. Jinak ja si myslim, ze by klidne mohla priste zahučet i Emily, jestli zas vybere nejakou ukolebavku. Tohle se casem omrzi, vypada to, ze Saara chytla druhej dech, je pestrejsi a ma sirsi zaber songu, klidne muze Emily předhonit. I když muj salek caje není ani jedna z nich.

103
yeey
Reagovat

@willandraify: no Simon a Louis sou uplne mimo, az to boli, Simon obcas vykazuje znaky zdraveho rozumu, ale tohle…:-/ ale dostanou opet virvál, tahle show jede uz stejnak jen na kontroverzi (skoda ze si neuvedomujou, ze jim prave tohle odhani divaky a zustanou ti, co hlasuji pro Honey G)

Docela zajimavy bylo sledovat, jak si ostatni soutezici podporovali Ryana a dali mu standing ovation a kdyz nastupovala Honey G, tleskal jen jeden z 5 AM a po vystoupeni zadna standing ovation nebyla a Matt ani netleskal, jen spojil ruce jako by se modlil, aby Honey G nepostoupila…:-D

V Xtra Factoru pak davali lidi Simonovi a Louisovi to rozhodnuti dost sezrat, Matt a Rylan kontrovali ze tohle je vubec rok kontroverznich rozhodnuti, narazka na politiku ocividne… ve svete, kde vitezi Trump, Brexit a Zeman muze klidne i Honey G vyhrat :-D ostatne i Alicia Keys na to taky narazela – Dermot: „Do you wanna be our prime minister?“ :-DD

104
Michal V.
Reagovat

hmm ze je louis pako to asi vsichni tusime, ale proc by proboha Simon uprednostnoval honey g pred ryanem?

pochybuju, ze by uz byl tak stary, ze by byl uplne mimo… samozrejme mu (i produkci) jde o kontroverzi v britskem bulvaru… ale jestli tim formatu x-factor opravdu pomaha…pochybuju.

nevite nekdo jake ratingy ma britsky voice v porovnani s x-factorem?

105
J
Reagovat

Tak aj ked sa Louis (asi podla scenara produkcie) sprava tohto roku ako senilny stary sialenec, tak nemusi mat az tak zly hudobny vkus. Celkom by som ho tipovala na cloveka, ktory okrem inych veci moze mat rad U2, Rolling Stones, Queen, Beatles, ABBA, Bon Jovi apod. Tak ABBU a BEATLES minimalne Saara a Matt by dokazali zvladnut. Emily by si to tiez dokazala upravit po svojom do pomalejsich verzii. Ten boyband 5 after midnight by mohol kludne nieco zaspievat od WESTLIFE (napr. SEASONS IN THE SUN)alebo BOYZONE.

Ale BOTTOM 2 resp. sing off bude velmi zaujimavy, tipujem HONEY G a Saara Aalto. Saara ako ju ja poznam sa len tak neda a podla mna to bude jej najlepsie spevacke vystupenie, lebo pojde o vela a potom som zvedava na nasich porotcov – mentorov.

106
Monika
Reagovat

No ja se jim nedivim, jako sorac, ale proc zachranovat nekoho kdo je imrvere v B2? Vzdyt je to nedustojne i pro Ryana, ja bych na jeho miste byla rada, ze uz jdu domu. Je to dost ponizujici byt otloukankem souteze a velka ostuda, tolik propadu v jedne soutezi, kdo by stal o takovou povest? Porota jednala naprosto spravne.

107
Jarda
Reagovat

Už jsem to psal minule – ve finále předpokládám Matta a Saaru a to přesto, že byste jí už dávno rádi viděli pryč, ostatně tak jako ve všech československých soutěžích nejlepší zpěvačky. Ale časem se vždy skutečná pěvecká kvalita ukáže a ti vaši oblíbenci (např. Sabina K., A.Veselovská nebo Lo.H.) většinou do rok zapadnou. Jestliže se Saarou už zpívaly některé světové kapacity (jak uvedla dolores), vystupovala v mnoha státech, tak názory několika zdejších kritiků nikoho zajímat nebudou. Ostatně srovnejte počet shlédnutí na YT Saary a ostatních. Ale už mlčím…..

108
Pattrick
Reagovat

Já jsem to nedokoukal celé, budou zpívat teď dvě písničky?

109
Tomáš
Reagovat

Příště budou v Bottom 2 dvě ze tří – Honey G, Saara a Emily. A největší Joke všech dob už možná půjde domů protože nevím jak by si mentoři její postup přes Emily nebo Saaru obhájili. I když oni si toho letos obhájili už celkem dost. Každopádně je to jedno – nejkrásnější princezna a největší talent Sam už tam není, tím pádem na ničem nezáleží.

110
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tak pres Saaru se da lehce obhajit, ta uz take byla nekolikrat v B2. Ja osobne bych z techto dvou poslala dal Honey G jednoznacne. Saara je nejprotivnejsi soutezici, co tam zas vyvadela, jak ji rikal Simon, ze ma hnusne saty. Je hrozne protivna a nesympaticka.

111
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já vím no, máš se Saarou pravdu. Mě by to bylo úplně jedno jestli vypadne Saara nebo Honey G. To nikdy nepochopím jak se Saara mohla dostat dál než Sam. Tak či tak vidím teď pro Honey G strop max. Top 4.

112
J
Reagovat

Ako su socialne siete FB a twitter plne hejtov proti HONEY G, tak su aj plne obdivu voci Saare. Hlavne si Saara ak ma dobry song dokaze ziskat hlasy publika. Ja si myslim, ze ak by Saara podala v sing off najlepsi spevacky vykon doteraz, tak by si vyhadzov Saary oproti HONEY G ti 4 judges neobhajili. To by len boli kritiky. Emily teraz posilni o hlasy Ryana ak jej Louis nevyberie nejake 2 nudne songy. Staci, ze zaboduje s jednym s dvoch songov, tak podla mna postupi. Nezabudajme najma na hlasy zo Skotska, ktore sa doteraz delili medzi Emily a Ryana (skusim si tipnut pomerom 3:2). A Emily si urcite ziskala fanusikov aj mimo Skotska. Preto si myslim, ze do BOTTOM 2 s HONEY G zahuci Saara. Rylan skoncil 5., Stevi skoncil 5., tak aj HONEY G skonci podla mna 5.Cez Saaru sa nedostane, rovnako ako ani cez Emily; o boybande a Mattovi sa nema ani zmysel bavit.
Neviem kto co vidi na tom boybande 5 after midnight, ale mne pripadaju totalne nudni v porovnani napr. s New Kids On The Block/ Backstreet Boys/FIVE apod. Ale Simonovi sa pozdavaju a vobec by ma neprekvapilo ak by dostali po sutazi spolu s Mattom zmluvu so SYCOM, ked uz nema 1D.

113
yeey
Reagovat

@J: Saaru imho podporuji hlavne lide mimo UK, coz je ji prd platny… stejne jako 4th Impact … zurive lajkujici a youtube videa sledujici fanousci za kanalem La Manche jsou pro setrvani v soutezi celkem k nicemu… staci se zbezne podivat na fb, kde clovek vidi, ze ty komenty a lajky vychvalujici Saaru jsou velmi casto od ocividne „nebritskych“ jmen…

priste se spis bojim, co za prasarny komu vyberou, ale pochybuju, ze by to vybiral primo Louis, kdyz jinak nema nad tou show vubec zadnou moc :-D

114
Tomáš
Reagovat

@J: S těmi hlasy od Ryana které teď půjdou Emily máš asi pravdu, na to sem nějak pozapoměl. Mohlo by jí to pomoct, otázkou je kolik hlasů ten Ryan dostával když každý týden pravidelně končil ve spodních 2. Ale trochu ji to asi posilní. Takže asi bude B2 Honey G a Saara. Mě sou obě dvě úplně jedno ale kdybych si musel vybrat tak bych se skoro taky přiklonil k Monice a nechal postoupit zase Honey G a vyhodil bych Saaru…protože je mi prostě nesympatická. Zpívat umí ale po vypadnutí Sam už je mi v téhle frašce nějaká kvalita a úroveň fakt ukradená.
5 After Midnight…kapitola sama pro sebe. Já prostě o nich ani nevím že tam sou. Žádné jejich vystoupení si vůbec nepamatuju, vždy sem při něm duchem někde úplně jinde. Nedokážou zaujmout. Srovnávat je s Backstreet Boys je pro BB urážka. Ti sice byli taky strašně komerční ale poslouchal sem je když mi bylo 10, tak asi nebyli zase tak nudní. :D No skoro se začínám bát aby to ti 5AM ještě nevyhráli…proč je skoro vždy posílá Dermot do bezpečí jako první? Snad ještě nikdy je nepotrápil, to už i Matta ano. To by teda byli vítězové…nudné šedé myši. I když jestli oni nebo Matt, to už je pomalu jedno…obojí je hrůza ale to už radši Matt.

115
yeey
Reagovat

@Tomáš: ze je poslou do bezpeci na zacatku je jejich bezny postup u nekoho, u koho se snazi vyvolat dojem, ze je favoritem (viz Fleur).. naopak Bena (paralela Matta), ktery vyhraval kolo za kolem, tam casto dusili :-) a ty nejvetsi favority vetsinou neposilaji jako prvni (viz Louisa, Sam Bailey)… no ale neda se na to uplne spolehat, abych to shrnul :-DD

116
J
Reagovat

@yeey: Tak Saara, kedze sa tolkokrat vyhla BOTTOM 2 ma urcite fanusikov aj v UK, ktori mozu hlasovat, ci uz su to Briti alebo cudzinci tam zijuci. Ale na druhej strane na fankluby 5 after midnight, Emily a Matta to stacit podla mna nebude. No HONEY G moze porazit. Teraz sa uplne odhalila v sing off bez celeho pozlatka.
A tie sialene vybery. Iste, ze to nebude priamo vyberat Louis. Staci, ze Louis prikyvne, ze to je jeho oblubeny song, ktory Louis loves. Ale stale sa mi nechce verit, ze je to clovek, ktory v sukromi pocuva same shity.

117
bobina
Reagovat

Jakoby toho bylo málo, nesnáším Saaru, Honey G, ostatní / snad až na Emily / jsou mi fuk , vyhodili mi Ivy, smutním za Sam a k tomu mi ještě Tomáš připomene Luka Friend! Já jsem ho zbožňovala – taky jsem byla smutná, když vypadl. Ke všemu i porota stojí za prd. A o Sam se nebojím – je mladá, krásná, má nezaměnitelný hlas, je zajímavá, talentovaná, má potenciál. Určitě o ní / nebo ji / ještě uslyšíme. Myslím, že ve finále bude Matt a Emily. Příště snad už vypadne ten bizár Honey a strašit mne bude už jen ve snu.

118
Tomáš
Reagovat

@bobina: Já to tenkrát nesledoval když tam byl Luke, neznal sem ho. Narazil sem na něj až na youtube. Ale hodně zajímavý charismatický týpek, tak trochu rocker, krásný hlas…navíc sem koukal že taky několikrát ( nejmíň třikrát ) spadnul do Bottom 2, z toho dva Deadlocky a on to pokaždé nějakým zázrakem přežil a nakonec se dostal až do GF kde skončil na třetím místě. Ten jeho výkon v Sing Off co sem tu dával považuju za fenomenální, takhle se má zpívat o přežití. Škoda že sem se tenkrát nedíval, to by byl přesně favorit pro mě a měl bych s ním víc štěstí než letos se Sam. :-)
Nic si z toho nedělej, já taky nikoho z těch co tam zbyli nemám rád, akorát Emily mi nevadí ale ze židle mě taky nezvedá. Málokdy sem viděl horší finálovou Top 5 než je tahle, moc zoufalá sestava. Ale dalo se to asi letos tak nějak čekat…o Sam se určitě nebojím, i když to takhle dopadlo tak ona se určitě prosadí, věřím tomu. Ale smutnit za ni budu taky až dokud ta show neskončí – protože ona tam měla ještě být.

119
yeey
Reagovat

@J: samozrejme, ze nejaky fanousky v UK ma, jen sem chtel naznacit, ze kdybys jejich mnozstvi odvozovala ze socialnich siti, bylo by to velmi zavadejici ;-) A k Louis loves kolu – Matt tweetoval neco jako „Time to pick some songs“… ono to s tim Louisem vybirajicim songy urcite tak ostry nebude :-)

120
Tomáš
Reagovat

Tak sem si párkrát pustil sobotní výkon Emily a docela sem té její pomalé verzi Roxette přišel na chuť, bylo to dobré a procítěné. Když bych porovnával s ostatními, tak to byl nejlepší výkon toho večera. Je to teda společně s Chainsmokerem a Creep její třetí výkon, který se mě nějak dotkl, ty ostatní čtyři výkony v Live Shows šly fakt mimo mě. Tři ze sedmi Live Shows to je docela málo takže to na žádné velké fandění nebude, Sam to bohužel ani zdaleka není ( ta byla o 200 % lepší a charismatičtější ) ale byla by asi Emily z té pětice jediným aspoň trošku důstojným vítězem té show. Když ji porovnám s nepřirozeným šamponem Mattem a 5 After Midnight tak by jí vítězství určitě slušelo víc, o Saaře a Honey se ani nemusíme bavit.
Minule v Disco kole opravdu nudila a uspávala ale tentokrát to mělo aspoň nějakou emoci a cit.
Takže když už nemohla vyhrát Sam a musela vypadnout tak brzy, asi bych dopřál výhru Emily. Aspoň by Ryan měl pěkné Vánoce. :D
Ale stejně si myslím že vyhraje Matt a ten teda příjemným vítězem nebude. Na jeho fanklub asi nebude nikdo stačit a opravdu ty pomalé verze Emily můžou lidi nudit…

121
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: Simon se v Xtra zařekl, že Emily bude v příštím kole zpívat upbeat song, tak jsem zvědavý. Jak Louis říkal, že má ve výběru být spousta irských umělců, tak by Emily mohlo slušet něco třeba od The Corrs, ale to jen tak střílím od boku, kdoví jaké šílenosti má Louis v playlistu. :D Druhou píseň tipuju nějakou baladu, možná ne nutně tak moc pomalou jako dosud.

122
J
Reagovat

Takze irski umelci. Tak to by tam mohol mat aj U2. Zo vsetkych Irov tychto ja mam najradsej. Ide len o to, ze si neviem predstavit kto z tych 5 finalistov by dokazal U2 zaspievat.

123
J
Reagovat

Tak rebricek streamovania cez spotify vedie Matt a posledny je ten nudny boyband.

Emily okrem The Corrs by som si skor vedela predstavit v The Cranberries – DREAMS. Hoci ja mam od nich najradsej PROMISES. Este keby to chceli nechat v rocku. Celkom by jej sedela aj S. O´Connor.

124
Tomáš
Reagovat

@J: To by náhodou bylo zajímavé kdyby měli zpívat U2. Myslím že Emily by klidně zvládla With Or Without You v té pomalé verzi, já si ji v tom umím představit. Myslím že to taky zpívala ta Drew v XF USA nebo se pletu? Od Matta bych si rád poslechnul One – ty falzety, které tam v některých místech sou, by na to měl…jinak by to možná bylo spíš komické ale rozhodně zajímavé. :D Pro Saaru by se tam taky něco našlo a Honey G by si něco upravila do rapu – třeba Discotheque? Škoda že už tam není Sam, té by to možná sedlo nejvíc ze všech…i když taky asi v nějaké pomalejší verzi.
Ale obávám se že ten Louisův vkus vidíš možná moc pozitivně, myslím že když to padlo na juboxu tak tam začali hrát Village People. :D

125
J
Reagovat

Ak sa nemylim, tak Matt podla napovedy by mal spievat piesen od Little Mix feat J. Derulo – SECRET LOVE SONG a Saara ABBU – SUPER TROUPER. A 5 after midnight asi UPTOWN FUNK od M. Ronson feat Bruno Mars. Ak je to pravda, tak to nie je az tak zle.

126
J
Reagovat

Tak u Saary sa opravujem asi pojde nakoniec o THE WINNER TAKES IT ALL (ABBA). Ten Super Trouper bodoval na 1. mieste aj v Nemecku a to Saara nespominala.

127
VojtaP
Reagovat

@J: pokud se nepletu, tak Saara i Matt už oba ty svoje výběry zpívali. Matt v sing-offu s Christianem při 6 chairs a Saara v Judges Houses. Opakovat své výkony ještě před Finále nikdy nevěstí nic dobrého. Na syndrom opakovaného výběru z této dvojice však nejspíš dojede Saara. Možná by tam spadla i tak, ale toto jí to pojistí.
5 AM můžou lidi zase srovnávat s Fleur, předpokládám, že to dopadne stejně a bude to opět víc o show než o zpěvu.

Přidat komentář