Panáček v reality show

X Factor 2016: Poslední den castingů a Bootcamp! (promo)

17. Září 2016 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

X-Factor-2016-judges-cb

X Factor můžete sledovat živě pomocí streamu televize ITV, který je dostupný zdarma například na webu Filmonzde! Nezapomeňte, poslední castingový díl začíná v sobotu ve 21:00, první díl Bootcampu sledujte v neděli od 20:30.

Opět je tu víkend a s ním také britský X Factor. Castingy se blíží ke svému konci, v sobotu nás čeká jejich poslední díl, kdy uvidíme poslední uchazeče o postup do Bootcampu. V neděli se už můžeme těšit na to pravé soutěžní krveprolití, kdy obávaný Bootcamp začne. Poslední castingový díl slibuje dramatické chvíle, kdy naštvaná soutěžící vtrhne do místnosti porotců a dožaduje se vystoupení, bude vyslyšena? V neděli se 120 postupujících utká v Bootcampu, kde na ně čeká zbrusu nová výzva, při které určitě nebude nouze o další napjaté situace. Kromě jiného televize ITV v pátek vydala důležité oznámení. Více informací najdete v článku.

Poslední castingový den

Samantha Atkinson se vrací a troufá si na Adele

Drama na castingu, soutěžící vtrhla k porotě a dožadovala se své šance

O pozdvižení na castingu se postara 21 letá učitelka tance Kristy, která během vystoupení jiného soutěžícího vtrhla do castingové místnosti a dožadovala se své šance. Natáčení se již blížilo ke konci, produkce ji po celém dni čekaní oznámila, že se bohužel před porotu nedostane. Kristy se ovšem nedala odbýt a celá naštvaná si před porotu našla méně oficiální cestu díky vchodu pro produkci, jediné co ji bránilo byla cedule na dveřích s nápisem „místnost porotců – nevstupovat“. Kristy se obhajovala a nakonec si kýžené vystoupení vydobyla. Jak porota ocení její odvahu a talent se dozvíme už dnes večer.

This image is strictly embargoed until 00.01 on Saturday 17th September From Thames / Syco Entertainment The X Factor: TX07 Pictured: KIRSTY MURPHY This photograph is (C) Thames / Syco Entertainment and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme or event mentioned above. Once made available by ITV plc Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the transmission [TX] date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be manipulated [excluding basic cropping] in a manner which alters the visual appearance of the person photographed deemed detrimental or inappropriate by ITV plc Picture Desk. This photograph must not be syndicated to any other company, publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Plc Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itvpictures.com For further information please contact: shane.chapman@itv.com 020 7157 3043

Bootcamp

Do Bootcampu se letos z castingu probojovalo 120 soutěžících. Před další 6 chairs challenge je však potřeba všechny kategorie trochu protřídit.

K tomuto účelu přispěje zbrusu nový bootcampový twist. Dostal název „Wall of songs“. Stěna, na které budou zavěšeny kartičky s názvy různých písní poslouží jako nový twist při skupinové výzvě. Stěna obsahuje různé výběry z různých žánrů a hudebních období, od současných hitů až po klasiky. Soutěžící budou muset jednat rychle, vybírat budou totiž všichni naráz, což může vyústit ve vyhrocené situace. Vtip je v tom, že každá píseň není na stěně pouze jednou, ale vícekrát. Soutěžící se stejnou písní pak vytvoří skupinu po třech a danou píseň pak musí nacvičit a předvést porotě.

Podle všeho to bude jediná výzva letošního Bootcampu, jakmile dozpívá poslední skupina, porota bude mít za úkol z každé kategorie vybrat postupující soutěžící do 6 chairs challenge, která bude odvysílána příští víkend.

This image is strictly embargoed until 00.01 on Tuesday 13th September. From Thames / Syco Entertainment The X Factor: BOOTCAMP Pictured: DERMOT AND WALL OF SONGS It’s Boot Camp! And the remaining contestants are put through their paces, having to perform once again for the judges in a series of dancing and singing challenges. If they succeed in impressing Simon Cowell, Nicole Scherzinger, Sharon Osbourne and Louis Walsh, the contestants will earn a coveted place at next week’s Six Chair Challenge and be one step closer to being crowned The X Factor 2016 winner. Dermot O’Leary, will be on hand to guide viewers through all the Boot Camp action as well as providing hopefuls with those much-needed ‘Dermot hugs’ Pictured: This photograph is (C) Thames / Syco Entertainment and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme or event mentioned above. Once made available by ITV plc Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the transmission [TX] date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be manipulated [excluding basic cropping] in a manner which alters the visual appearance of the person photographed deemed detrimental or inappropriate by ITV plc Picture Desk. This photograph must not be syndicated to any other company, publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Plc Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itvpictures.com For further information please contact: shane.chapman@itv.com 020 7157 3043

X Factor a Britain’s Got Talent prodlouženy do roku 2019

V pátek televize ITV potvrdila, že X Factor a Britain’s Got Talent vydrží na jejich obrazovkách nejméně do konce roku 2019. Stalo se tak navzdory spekulacím, že televize kvůli klesajícím ratingům prodlouží pouze BGT a X Factor nahradí The Voice, na který ITV získala od příštího roku práva. Ředitel ITV jen radostně dodal, že je s oběma show a jejich výkonem velmi spokojený a je rád, že s nimi může počítat jako se stěžejními body jejich programového schématu. Nový kontrakt začne platit od příštího roku, kdy BGT nadále zůstane hlavním tahákem jara a X Factor zase podzimu.

X Factor pokračuje v sobotu ve 21:00 a v neděli ve 20:30. Diskutovat o aktuálních epizodách můžete pod článkem. 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
libena
Reagovat

dnes nikdo live nekouká?
mě nejdou pořád z hlavy ven – samozřejmě v pozitivním slova smyslu, pak mladý will a „starý“ christopher
právě zpívá skot garry – fajn hlas

2
libena
Reagovat

chjo já ty komenty po sobě musím líp číst :-)
no hlavně že jsem napsala kdo mi nejde z hlavy dostat ven? :-)))) samozřejmě 4 diamanty – fakt skvělý holky!

3
yeey
Reagovat

@libena: Christopher z Virginie byl fakt skvelej… a ze mu je 46 me dostalo, ale v jeho pripade to vlastne vubec neni problem…

4
libena
Reagovat

@yeey: jj, loňský anton stephans byl slabý odvar z christophera

5
yeey
Reagovat

@libena: no to teda… co sem koukal na youtube dela asi hodne tanecni muziku, coz neni uplne, co bych chtel, ale i ty soulovy veci evidentne dava skvele…

6
Monika
Reagovat

Tak Christopher pro me ne, tyhle mnoukajici kocky me neberou, nudou jsem to ani nedokoukala. Jedine plus davam za jeho image, je velice zapamatovatelnej. Moc jsem nepochopila ten vek, vzdyt to k nemu sedi, v obliceji vypada stare, respektive na vek, ktery mu je. To, ze se snazi mladistveji oblekat, z nej mladika neudela. Mi to pripomina starou raketu Vondrackovou a jeji ruzove mini pro nactilete barbinky.

7
Ludvík
Reagovat

Včera parádní díl, spoustu zajímavých lidí! Za mě rozhodně Mike Hough TOP! Moc se těším na Bootcamp!

8
J
Reagovat

Tak to som zvedava na tie piesne. Zda sa mi, ze som matne zazrela vcera na konci na tej wall of songs: K. Perry – ROAR.

9
J
Reagovat

Tak prave som si precitala zo spoilerov, ze Caitlyn Vanbeck by mala spievat AVICII – WAKE ME UP spolu s Christopherom Peytonom a skupinou NO GETAWAY. No to som zvedava ako si poradi s touto tanecnou piesnou. Akosi mi to k nej nesedi. Vraj dokonca sa u nej objavili aj slzy na tvari pre tu piesen. A to som este zvedava na Oliviu.

10
Tangela
Reagovat

Going to put this arcilte to good use now.

Přidat komentář