Panáček v reality show

Už jste četli 1. číslo čtvrtletníku Ano, šéfe? (video)

14. Září 2016 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-casopis
Právě dnes vychází nový čtvrtletník Ano, šéfe. Časopis je vytvářen v úzké spolupráci s TV Prima a jeho odborným garantem je kdo jiný než Zdeněk Pohlreich. Co v časopise Ano, šéfe naleznete? Recepty a tipy na nejrůznější restaurace a zajímavosti z gastro světa a taky 4 restaurace, které prošly pořadem Ano, šéfe. Už někdo koupil a začetl se? Co na časopis říkáte? Chytne se v konkurenci českých gastro časopisů? Asi si ho dnes cestou domů zakoupím. Níže si ještě můžete pustit promo video na první vydání, které čítá 68 stran.

Promo video 1. čísla časopisu Ano, šéfe

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
Reagovat

Prolistovala jsem ho dnes v Albertu, na první pohled mě nic moc nezaujal, jen cena, zdá se mi vysoká.

2
Radek aka Sunicko
Reagovat

@Ajda: kolik? Ať nejsem moc překvapený :-)

Reagovat

45,- Jako ženská jsem sjela hlavně recepty a nic proč ho koupit. Kupuji i daleko dražší časopisy, ale tady mi vadil i ten papír :-(

4
Xoxoo
Reagovat

45 kc je moc? Moc levnejsich magosu ani neznam.

Přidat komentář