Panáček v reality show

ČSMT v šesté sérii začíná právě dnes 4. 9. na TV Joj

4. Září 2016 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmt-2016-zaciname
Na Slovensku o něco oblíbenější formát Got Talent začíná dnes večer ve 20:35 na TV Joj ve své již šesté řadě lokální verze. Složení poroty zůstalo stejné jako v předešlé řadě, stejně jako moderátoři. Pro Čechy se odvysílá první díl 6. řady Česko Slovensko má Talent v pondělí 5. září na TV Joj Family, kterou se konečně podařilo naladit i mně :-)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
ales winner emma
Reagovat

bohužel letos mě ČSMT mine

2
Pavel Soukup
Reagovat

Letos budu poprvé koukat, soutěží tam kámoš, snad se dostane přes konkurzy!

3
Radek aka Sunicko
Reagovat

@Pavel Soukup: tak to už ví, ne? Zda se dostal či ne?

4
Grc
Reagovat

Od ty doby co to Prima nechala delat jen JOJ me to nebavi. Moderatori des, Slavik uz horsi nez dno, zadni Cz lidi. A to prvni tri ctyri rocniky byly top. A nejsledovanejsi porad Primy. A oni se toho vzdaji jako Particky. Jo uspesny formaty umime hazet do hajzlu jen my :D

5
Ludvik
Reagovat

@Grc: Talent na Primě, rok od roku slábnul, Prima udělala dobře, že se vzdala za všasu, to co je Talent teď je ještě horší než Talentmánia…

6
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Ludvik: Mno, včera jejich Mordparta měla nejhorší sledovanost ze 3 hlavních TV. Ale pravda. Seriál mohou vysílat v opáčkách roky, ČSMT moc ne. Takže asi lepší investice.

7
Edita Tulejova
Reagovat

Dobry den chtela bych si koupit listki na cesko slovensko ma talent do brna poradite mi jak to mam koupit dekuji.

8
Ludvík
Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Prima většinou je třetí. 720 000 v konkurenci s Tváří (která je dost silná) je ale dost, Talent se pohyboval mnohdy níž a pokud by byl tak by měli tak 200 000 protože věková skupina Tváře a Talentu je stejná. Průměrní češi už těhle talentových soutěží jsou prostě přežraní xD

9
Adam S
Reagovat

Těšil jsem se, ale hned v prvním díle jsem to musel v polovině vypnout. Jedno velké zklamání.
Porota očividně pouští děti do dalšího kola jen proto, aby jim nemuseli říkat těžké „NE“. Nejdříve holčička 6 roků zpívala čistě průměrně na její věk ale jen proto, že je malá tak jí přeci pustíme. Když se podíváme na talenty ze zahraničí kde v její věku zpívají jako skoro originál zpěvačky dané písničky tak je toto jedno velké zklamání.
Dobře řekl jsem si, že toto ještě skousnu. Poté však přijde kouzelník, kterému už nevím přesně kolik bylo cca kolem 7 let. Ukáže ty nejlehčí kouzla na které by přišel každý a jen proto, že to je malé dítě tak ho přeci pustíme dál… Úplná hovadina tento přístup. Myslím že jde i hezky odmítnout malé děti pokud porota vidí, že na to nemají. Toto mě úplně odradilo se dívat na další díly a vím, že zůstanu u zahraničních dílů, které mají aspoň kvalitu.

Přidat komentář