Panáček v reality show

Výměna manželek 2016 (24.2) – podraz na diváky, místo premiéry repriza

24. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vmvm

RS Výměna manželek nám opět ukáže dva odlišné světy. Na jedné straně početnou rodinu z venkova, která s nadšením chová kozy a vesnický život jim vyhovuje se vším všudy. Na druhé straně rodina žijící v paneláku na sídlišti. Jejich život by se dal shrnout jedním slovem – stereotyp.

TV Nova slibovala premiérový díl, na reprízy jsme zvyklí v sobotu po obědě. Jenže opak byl pravdou a místo nové části jsme viděli díl odvysílaný už 20. 9. 2013. V tuto dobu mívám dovolenou a Nova tehdy s VM vyjela už na konci prázdnin, takže tři díly psali mí kolegové, já je viděla se zpožděním ze záznamu. Některé scény mi byly povědomé, chvilka hledání mi to potvrdila. Není to poprvé, co bez upozornění vložili starý díl, beru to jako pohrdání divákem. Holt sledovanost je na prvním místě a dopředu avizovat reprízu, určitě by byla podstatně nižší.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Slavěna
Reagovat

Takový mladý holky a obě tlustý jako prasnice, ach jo.

2
Heduš
Reagovat

@Slavěna: taky mě to hned napadlo…takový mladý baby, neupravený, rozkydlý …je to škoda. Je mi líto toho krásného chlapečka s logopedickými problémy, chtělo by to se mu věnovat..maminka z paneláku mě dorazila větou „seriály, to je taková naše životní náplň…“ smutné…jinak celkem pohoda…

Reagovat

Naprostý souhlas s napsaným výše. Mít psa a nesbírat po něm co nechá v trávě je na pár facek.

Reagovat

Výměna mi byla povědomá – sbírání hoven, nákup tv programu… Ale říkala jsem si je to přece premiéra. A není. Podle Blesku je to tři roky starý díl, tak už chapu, proč nikde nebyly žádné informace. Zítra doplním článek, mazat ho asi nebudu. Teď jsem jen přes mobill, to toho moc nezvládám.

6
Slavěna
Reagovat

@Ajda: @ Ano, uvědomila jsem si to hned po prvnim komentáři, na tu milovnici sídliště, seriálů a laciných nákupů nelze zapomenout. I tak lidi žijí, hnijou doma a čumí na TV.

Přidat komentář