Panáček v reality show

Ano, šéfe 2016 (11.2.) Wellness relax areál Hnačov, U Hanousků

11. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

Ano, šéfe 2016 - Hnáčov, U Hanousků
V dalším díle šesté řady Ano, šéfe se Zdeněk Pohlreich vydal do restaurace U Hanousků, která je nedílnou součástí něčeho, co pan Hanousek, místní šéfkuchař a majitel v jedné osobě nazval – Wellness relax areál Hnačov.

Místní pojetí wellness je však takové velmi specifické. Jeden by řekl, že odpovídá i době vzniku celého areálu, který od přelomu tisíciletí vlastní rodina Hanouskových. Celý areál wellness relax Hnáčov byl vybudován počátkem 70. let jako školící středisko Tesly Karlín. A dokud tam nepřijel Zdeněk Pohlreich se svým pořadem Ano, šéfe, tak šlo jistě v Hnáčově najít řadu věcí, které tyto časy pamatovaly.

Hlavním výdělkem pana Hanouska se staly turnusy skromných seniorů, kteří k němu jezdí obveselit trochu své tělo i duši za stravu a byt. A jak mu Zdeněk řekl, ti jsou opravdu vděčni za jakékoliv teplé jídlo bez ohledu na kvalitu.

Nakonec se však stal takřka zázrak, který si pan Hanousek a jeho rodina nepochybně pořádně odmakali. Zdeněk totiž při svém obvyklém návratu po několika týdnech, narazil na opravdu vypucovanou restauraci, která udělala radikální řez i svým menu ze 70. let.

Výsledek? Slzy dojetí rodiny Hanouskových a samolepka s jednou hvězdou. Wellness relax areál Hnáčov alias restaurace U Hanousků, nebude jistě žádná vysoká gastronomie, ale jistých kvalit dosahovat bude a lidé se k nim budou vracet, třeba na 300 gramový řízek pana Hanouska.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
tecazara
Reagovat

Zabery z wellnes procedur na duchodkynich jen pro otrle, ani poradne posekano nebylo, tam je bordel + laxni pristup zarostly pod kuzi a na radikalni trvalou zmenu neverim…

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Jj, je pravdou, že vlastně jen trochu vylepšili interiér, ale jinak wellness má stále do moderního pojetí wellness fakt asi daleko :-)

3
JanaVoh
Reagovat

Teda tohle byla síla na všech frontách. Ti majitelé mi přišli naprosto nesympatičtí, ten bordel a oni se vymlouvají, že nemají čas ani pořádně vytřít, no to bylo děsný. Upřímně tenhle výběr jsem nepochopila, jako nám produkce chce ukázat, že jsou horší a horší podniky? Tihleti mi přišly, že si prostě řekli, že budou mít reklamu zadarmo a přijede víc důchodců….
Btw. ta paní od rány, co tam ty zájezdy tak nějak organizovala a říkala, že si nemají stěžovat, že by měli být rádi za to, co mají, ta byla fakt děsná…
A další věc? Tohle je současný relax pro důchodce? Jakosociální sonda do současné rekreace pro dnešní důchodce je to teda k breku…. Nebo si někdo v tomhle podniku prostě řekl, že jim to tak stačí?

4
Vlaďka
Reagovat

Majitelé sympatičtí,celá rodina držela při sobě. Obyčejná rodina,která může být příkladem ostatním podnikatelským rodinám. Všechno bych jim odpustila,protože okolí areálu krásné, posezení před hospodou dobré,lidský přístup…….,že nedávají pokrmy ve vrcholové gastronomii, nevadí, vnímám i atmosféru celého místa.

5
hanc175
Reagovat

Takze vlastne co?Takze hovno.Dyk za nic Primo.Uplne na hovno,Zdenek za loutku.

6
Kami
Reagovat

Zdenda ma zase nove dily, tak jsem to sjela naraz.
Tenhle „wellness“ program pro geronty.. potes koste. Je videt, ze stari lide se spokoji s cimkoliv, dulezite je, ze nesedi doma sami a jsou ve spolecnosti. Bohuzel za sve penize by meli dostat uplne neco jineho.
Venkovni areal jeste jakz takz, vnitrek – pripomina mi to arealy do kterych se jezdilo se skolou v prirode na zakladce. Coz o to, kdyby to bylo alespon ciste.. a trosku vkusne, i s malem se da udelat hodne.
A ted k jidlu.. „jidlu“ chci rici.. Myslim, ze tam to pujde stejne zpet do starych koleji. Cele to stredisko vypada jako kuchyne a kuchyne odrazi myslenku celeho strediska. Tim je asi zaplatit ucty, najist se a oblect. Nemam zkratka pocit, ze tady by byl host vitan a snaha o maximalni servis a radost. Takovy potencial by to melo..

Přidat komentář