Panáček v reality show

Výměna manželek 2016 (10.2.) Romana vs Marcela

10. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vymena-manzelek-2016-romana-marcela
Ve středu 10. 2. 2016 vytáhla TV Nova další premiérový díl Výměny manželek, který byl tentokrát o páru Bohdany (44) s Marcelou (34) a Romany (32) s manželem Milanem (41). Ano, čtete a dedukujete správně. Lesbický pár si měnil život s heterosexuálním.

Lesbický pár Bohdany s Marcelou ve svém vztahu řeší především přehnanou žárlivost ze strany starší Bohdany. Heterosexuální pár naopak řeší, že z jejich vztahu vyprchalo jiskření, někdo to může nazvat i láskou.

Jistě jste další díl Výměny manželek sledovali ve středu od 20:20 na TV Nova a máte v diskuzi co k němu říci.

Související články

Život po Výměně manželek: Který z párů se po natáčení rozešel? / Prask.Nova.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
vachova bohdana
Reagovat

Je nam jedno co si lide mysli a co si povidaji,my jsme chtěly jen všem ukázat že i s homosexualitou se dá žit plnohodnotny život a vychovávat děti.Troufnu si řici že dokonce lépe než jiné heterosexualni páry.Máme se rádi a děti jsou štastné, jedna druhé si vážime a že se milujem to je snad v pořádku ,alespon si na nic nehrajem jako ostatni lidé, nestydime se.Clověk by měl žit životem jak citi a ne se trápit a stydět se za to jakou ma orientaci.Nebo by bylo lepši trápit se,utápět se v alkoholu nebo dokonce spáchat sebevraždu za to jaký človek je a za to ,že odsoudi třeba vlastni rodina….Stydět by se měli ti lide kteři tohle nechápou a ubližuji těmto lidem.At si sáhnou všichni na své svědomí a nechaji všechny lesbičky a gay na pokoji ,protože i oni mají právo na štastný život

2
anonymous
Reagovat

@vachova bohdana: …a je ostuda, že ani po 10 letech registrovaného partnerství se dosud nedostalo ani na projednání pokračujícího zákona ohledně adopcí, a ten už půldruhého roku jenom hnije pod stolem v parlamentu.
Jednou stejně bude moct být uzavíráno manželství, jde jen o to, kolik pralidí tomu mezitím ještě bude neúspěšně bránit, a jen ten den, kdy to přijde, kvůli svým jeskynním synapsím oddalovat.

Přidat komentář