Panáček v reality show

Ano, šéfe 2016 (21.1.) Hospůdka u Hastrmana, Vyšší Brod

21. Leden 2016 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-2016-hospudka-u-hastrmana
Po minulém týdnu, kdy se Zdeněk Pohlreich ohlédl formou tří návratů za předešlou řadou Ano, šéfe, dnes večer nás návštěva zcela nového podniku. Hospůdky u Hastrmana ve Vyšším Brodě. Restauraci v ráji vodaků. V čem bude problém tentokrát?

V Hospůdce u Hastrmana domácky vaří, přesto mají potíž s tím, že se u nich zastaví jen málo vodáků. Majitelé podniku zahrnou šéfa výmluvami na konkurenci, v kuchyni evidentně vládne neoblomná paní kuchařka Maruška a strach ze všeho nového a pogresivního.

Dokonce to majitel Hospůdky u Hastrmana, František Sípal, dotáhl až tak daleko, že se nechal zaměstnat v Rakousku jako sklář, aby mohl finančně podporavat vlastní restauraci.

Co mu asi dnes večer na TV Prima od 21:25 Zdeněk Pohlreich v dalším díle Ano, šéfe poradí? Dívejte se, i my jsme napnutí.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Honzad
Reagovat

Moc příjemný (i když poklidný) díl v sympatickém prostředí. Na Zdeňkovi jde vždy poznat, když mu personál lidsky sedne, v tomhle díle byl zcela ve své kůži a podle toho se smál i hláškoval. Paní kuchařka byla poctivá, ale asi až příliš zatvrzelá. Ale na rozdíl od jiných si dokázali i za měsíc vzít rady k srdci a něco změnit, jídlo vypadalo dobře a k místu a vodě zcela adekvátně, líbí se mi, že je Pohlreich schopný tohle ocenit a nenutil je k žádné světovosti. Akorát pan majitel se zdál trošku laxní, nemluvě o naprostém WTF momentu, kterému prostě nerozumím – jak může hospůdce u vody, která prakticky žije z vodácké oblasti a z tisíců vojáků projíždějící kolem ní, NEMÍT molo? Proboha…

2
Honzad
Reagovat

@Honzad: Samozřejmě vodáků, není to válečná oblast :-)

3
Monika
Reagovat

Jsem velmi ráda že o takové hospůdce vím a že pokud se nám podaří a budeme zdraví a živí :-), tak velmi rádi tam přijdeme na jídlo. Samozřejmě jsme stanovali v tom kempu, samozřejmě jsme jedli i tam ale bylo to příšerný, hnusný a ještě drahý. Prostě hnus. Těším se na ty borůvkové knedlíky, a to selátko :-), a prostě na všechno :-). A ano paní kuchařka byla taková od rány a taková hubatá ale to ji asi naučil život :-) a co se týká kuchyně je vidět že paní umí a jistě výborná kuchařka. Ale je fakt že se bála všeho nového a v podstatě i když říkala že to nechá na majitelech a bude dělat co se jí řekne tak ale spíš ona se k tomu měla postavit pozitivně a zkoušet to a ty změny uvítat, byla taková neoblomna a laxni. A to je škoda. Ale určitě bych ji neměnila, skutečně úžasná kuchařka to je vidět :-). A myslím si že je VĚČNÁ SKODA ZE TAM NEMAJI TO MOLO jistě to je o tom!!! Pořiďte molo a budete mít narváno!!!! Je to investice ale potřebná a nutná a vrátí se vám to, uvidíte :-)

4
pedro
Reagovat

Díl se zajímavou marketingovou strategií… Rád bych totiž poukázal na fakt, že ta restaurace je cca 500 metrů po proudu od hráze v.n. Lipno II (odkud asi většina vodáků vyjíždí). Nevím, jestli se někdo vydá na řeku s tak prázdným žaludkem, aby po půl kilometru zastavoval u mola a šel do hospody… Pokud člověk o té hospodě neví ještě než sedne na loď, tak se s největší pravděpodobností nají v tom kempu.

5
Delia
Reagovat

when she gets back to me. As of right now my agent loved it fine. but then again, i’m writing YA for girls and not adult hoersr/susprnoe. I’ve heard a lot about this book, I’m glad you shared! I’ve been very curious about what was inside. Jenni

Přidat komentář