Panáček v reality show

X Factor UK 2015: Top 5 si v 5. live show zahrála na jukebox! (rekap + video)

29. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

Cheryl+RnB

POZOR! X Factor můžete sledovat nově i se slovenskými titulky na JOJ PLUS. Pouze pár dnů po ostrovní premiéře se talentovaní Britové objeví i na Slovensku. Kdo má šanci stát se novou hudební hvězdou? To si už teď můžete přečíst v našem článku. Pokud se chcete nechat překvapit, tak sledujte X Factor, vždy v pátek ve 20:30 na JOJ PLUS!

Britský X Factor pomalu a jistě míří do finále. V minulém týdnu soutěž opustil Mason Noise a poslední z řady Overs – Anton Stephans, čímž Simon přišel o všechny své koně. Vůbec poprvé za svou kariéru porotce X Factoru se tedy Simon se se svým svěřencem nepodívá do Grandfinále! Nyní v soutěži zbývá pouze top 5 finalistů, kteří ve čtvrtfinále soutěže předvedli každý dva výkony. Tématem sobotního večera byl Jukebox, první píseň vybrali diváci pomocí hlasování na Twitteru a výběr druhého songu vybral mentor dané kategorie. V neděli již soutěž opustil jen jeden finalista. Zamíchali výběry diváků pořadím? Jak to celé dopadlo se dozvíte v rekapitulaci.

1. kolo  – výběr diváků na Twitteru

Louisa Johnson

Výběr: Justin Bieber – Love Yourself

Louisa se tento týden potýká s nemocnými hlasivkami. Diváci ji vybrali píseň od Justina Biebera, kterou napsal Ed Sheeran. Přestože píseň není zatím ani vydaná jako singl, tak se umístila na 2. místě v oficiální singlové hitparádě a přeskočila i Adele. Louisino podání bylo více akustické a také si píseň dala oproti originálu výš. Modulace písni prospěla, přidala ji na výraznosti. Louisa měla konečně příležitost zazářit v něčem současném, nicméně nepůsobila tak sebejistě, jakoby spěchala a zapomněla si s písní víc pohrát. Louisina nemoc se ani tolik negativně neprojevila, spíše způsobovala zajímavé zlomy v hlase. Celkově dobré vystoupení, nicméně šlo z něj vytěžit mnohem víc.

4th Impact

Výběr: Jackson 5 – I’ll Be There

Konečně jsme se dočkaly a 4th Impact zpívají baladu. Byť bych raději slyšel nějakou méně provařenou, tak holky odvedly opět skvělou práci. Konečně mohly každá předvést svůj hlas zvlášť, také jim to jako vždy skvěle ladilo dohromady. Vyzdvihnutí jejich sesterského pouta také dodalo vystoupení speciální atmosféru. Další sebevědomý výkon.

Reggie ‚N‘ Bollie

Výběr: Silentó – Watch Me (Whip/Nae Nae)

Nejspíš nikdo před live shows nečekal, že si Reggie ‚N‘ Bollie vybudou takovou podporu. Každé jejich vystoupení je doprovázené velkou párty ve studiu. Je to zábavné, je to vtipné, nicméně RnB se po Reinvention weeku zasekli a jedou v podstatě pořád to samé. Písnička jako obvykle nepředstavovala žádnou výzvu a vše stálo a padalo na show. Může RnB potenciálně fungovat v rádiu? Na plnohodnotné desce? Mám pocit, že produkce tuto dvojku chce za každou cenu ve finále. Jak jinak si vysvětlit doping v podobě jejich dětí na pódiu, dokonce i Cheryl se do vystoupení vložila.

Lauren Murray

Výběr: Kygo feat. Conrad Sewell – Firestone

Lauren dostala od diváků hit od severského producentského objevu tohoto roku jménem Kygo, který do mainstreamu prosadil žánr tropical house, mimo jiné na svém posledním singlu spolupracoval také s objevem soutěže Ellou Henderson. Lauren píseň před tím vůbec neznala a v dotáčce nepůsobila vůbec nadšeně. Nevím jestli to bylo úpravou, která byla oproti originálu více komornější nebo chybějícím nadšením ze strany Lauren, ale vystoupení zkrátka postrádalo nějakou jiskru a nepomohly tomu ani pěkné efekty. Vystoupení se dalo vystavět mnohem líp, tak aby si Lauren ke konci znovu řekla o finále. Snad v druhém výběru.

Ché Chesterman

Výběr: Adele – Hello

Ché to od diváků pěkně schytal. Zpívat poslední velký hit Adele není vůbec nápor na nervy. Chému se nejspíš splnila nejhorší noční můra, když se hned v úvodu ztratil v textu a to jakože úplně. Úplně se z toho nezhroutil a snažil se úvodem prokousat a vylhat se různými kudrlinkami, což nebyla moc šťastná volba, protože se to k písni moc nehodilo. V refrénu se již chytil, nicméně to nebylo moc platné. I kdyby Ché začátek nepokazil, bylo mi jasné, že s Adele příliš nezasvítí a když už se zpívá Adele, není možné dát slabý výkon. Ché zkrátka na Adele nemá koule, což se projevilo hlavně v refrénu, kterému scházela větší dynamika a naléhavost. Obávám se, že po tomto výkonu se Ché ode dna neodrazí.

TOP 3 podle VojtyP – 1. kolo

1. 4th Impact
2. Louisa Johnson
3. Lauren Murray

2. kolo  – výběr mentora

4th Impact

Výběr: Iggy Azalea & Charli XCX / Gwen Stefani & Eve – Fancy / Rich Girl

Holky se v tomto kole také dostaly k něčemu současnějšímu. Kombinace loňského letního hitu a Gwen Stefani zafungovala. 4th Impact se podařilo vystoupení skvěle vystavět. Byl v tom zpěv, byl v tom rap, mělo to šťávu, zkrátka vše, co se od současných interpretů očekává. Jak jsme se dozvěděli v dotáčce, holky mají doma v Asii velkou podporu. Ať už pro ně soutěž dopadne jakkoliv, myslím, že mají budoucnost jistou, Simon by byl velmi neprozíravý, kdyby nevyužil příležitost proniknout na asijský trh. Každopádně jsou tento týden ve své nejlepší formě.

Ché Chesterman

Výběr: Ottis Redding – Try A Little Tenderness

Ché využil příležitosti složit reparát. Druhý výběr se mu podařil mnohem líp, alespoň nezapomněl slova a pěvecky to taky zvládl. Nicméně Ché, alespoň pro mě, zůstává nadále nezajímavý. Song se přímo vybízel k tomu, aby se do show více zapojil, místo toho jen stál na místě a holky kolem něj se mohly přetrhnout, aby se na pódiu alespoň něco dělo. Porota mluvila o tom, jak se Ché vykoupil, tím si nejsem tak jistý. Uvidíme, co na to diváci.

Lauren Murray

Výběr: Grace feat. G-Eazy – You Don’t Own Me

Druhé kolo již Lauren nepodcenila a šla do něj naplno. Také výběr měla mnohem více padnoucí. To se jen tak mimochodem nedá říct o jejím outfitu, co Lauren stylistům provedla, že se tak mstí? Zpět k hudbě. Lauren si píseň, která nabírá na velké popularitě, střihla vyloženě na postoj, sebevědomá Lauren to zabila. Ve slokách také odhalila nové, zajímavé, bluesové polohy, které v předchozích kolech vůbec nepoužila. Troufám si říct, že tohle bylo jedno z nejlepších vystoupení této řady.

Reggie ‚N‘ Bollie

Výběr: Taio Cruz – Dynamite

Cheryl nejspíš došly nenáročné songy a tak se s RnB vydala o level výš, kde už je nějaký zpěv potřeba. Byl zpěv dostačující? Ne, vůbec! Dokonce bych řekl, že byl zpěv katastrofální, kluci zde opravdu odhalily všechny slabiny. Stejně jako ve většině předchozích vystoupení se RnB spoléhali spíše na show. Tady jsme alespoň dostali odpověď na otázku, zda může skupina fungovat v rádiu…

Louisa Johnson

Výběr: Labrinth – Jealous

Stejně jako celý večer Louisa zahájila, tak ho i končí. Tentokrát však baladou Jealous, kterou si ve Finále u klavíru vystřihl i vítěz letošního X Factoru Australia Cyrus. Bude Louisu čekat stejný osud? V rámci mezí do toho Louisa dala úplně vše. Její nemoc ji limitovala, ovšem přinesla opět zajímavý zlom v jejím hlasu, který podtrhl emoce, které do toho dala.

TOP 3 podle VojtyP – 2. kolo

1. Lauren Murray
2. Louisa Johnson
3. 4th Impact

Bottom 2 podle VojtyP

1. Reggie ‚N‘ Bollie
2. Ché Chesterman

Shrnutí 5. live show

První kolo, kdy právě diváci volili písně pro finalisty nebylo tak povedené, jako kolo druhé. Že by diváci měli špatnou ruku nebo byl už předvýběr špatný? To se už nedozvíme. Nejlépe si tradičně vedly děvčata, zejména Lauren a Louisa v druhém kole. 4th Impact zaútočily hned dvěma odlišnými přístupy, nakonec to byl jejich nejlepší týden a dost možná si tím pojistily širokou hlasující základnu.

V celkovém pořadí nejhůře dopadli Reggie ‚N‘ Bollie, kteří jsou již hodně předvídatelní a jejich vystoupení postrádají nějakou invenci nebo posun, kromě toho opravdu neumí zpívat. Kdyby to bylo na mě, rozhodlo by se mezi nimi a Ché, který se vysekal na Adele a v soutěži se také nikam neposunul.

Result show

Společné vystoupení Top 5

Výběr: Michael Jackson – Earth Song

Hvězdní hosté

Carrie Underwood – Heartbeat

Carrie Underwood byla prostá dívka z Oklahomy, než se v roce 2005 přihlásila do American Idolu, kdy soutěž vyhrála a tak se z ní během pár měsíců stala americká country senzace. Carrie má na kontě 7 Grammy, 11 Academy of Country Music Awards (ACMA) a nespočet dalších ocenění a nominací. Za 10 let po soutěži její hvězda nepohasla a novou dekádu otevřela jak jinak, než novým albem nazvaném Storyteller, které odstartovalo na 2. pozici v hitparádě Billboard a Carrie se tak stala jediným country umělcem, který se všemi alby umístil v top 5. Do X Factoru přišla zazpívat singl Heartbeat.

Sigma feat. Rita Ora – Coming Home

Sigma je britské producentské duo, které jde ve stopách Rudimental, co se hvězdných spoluprací týče.  Sigma se v loňském roce uvedla letně laděným hitem Nobody To Love, který se stal jejich první jedničkou v singlové hitparádě. Následovaly další úspěšné spolupráce s Palomou Faith, Jess Glynne, Labrinthem nebo Ellou Henderson. Jejich debutové album Life, které vychází příští měsíc, bude promovat právě singl, který přišli představit do X Factoru a nepomůže jim v tom nikdo jiný, než právě porotkyně Rita Ora.

 

Vyřazování

Postupují do dalšího kola (bez pořadí):

Ché Chesterman
Louisa Johnson
Reggie ‚N‘ Bollie

V ohrožení se ocitly Lauren Murray a 4th Impact.

Sing-off

4th Impact

výběr: Jennifer Hudson – And I Am Telling You

Lauren Murray

výběr: Mariah Carey – Visions Of Love

Velký šok. Jestli tohle myslí Britové vážně, tak letošní ročník bude ještě zajímavý. Každopádně ani jedno číslo si bottom 2 nezasloužilo ani náhodou, i když zde byla možnost, že tam zahučí někdo z lepších, pokud by zafungoval bottom 2 efekt. Bohužel zafungoval. Postup by si zasloužily všechny. Jak 4th Impact, tak Lauren svůj Sing-off zvládly na jedničku a byl to zatím bezkonkurečně nejlepší Sing-off této řady. Uvítal bych, kdyby jeho úroveň ponížili RnB a následně odešli, bohužel diváci to tak nevidí. Na základě Sing-offu bych poslal dále Lauren, jejíž vystoupení mi přišlo o něco působivější a dravější. Jak to vidí porota?

Rozhodnutí

Rita posílá domů 4th Impact,
Cheryl posílá domů Lauren,
Nick posílá domů 4th Impact,
Simon posílá domů Lauren,

Porota se neshodla, vyřazování se vrací zpět do rukou diváků, soutěž s nejmenším počtem diváckých hlasů opouští 4th Impact!

Hodnocení 5. finálového víkendu

To byla velmi hořká tečka na závěr víkendu. Proč britský public hlasuje, jak hlasuje zůstane asi nevysvětlitelnou záhadou. Tohle byl největší fail hlasujících od dob propadu Elly a Jamese v 9. řadě. Myslím, že tahle nespravedlnost nepotřebuje žádné další komentáře. Jak jsem již naznačil u druhého vystoupení, tak holky se o svou budoucnost nejspíš bát nemusí. Taková příležitost proniknout na asijský trh se Simonovi jen tak nenaskytne. Jsem zvědavý, jakou cestou se tyto všestranně talentované holky vydají.

Otázkou je, jak to celé dopadne? Všechny zbožná přání o čistě ženském finále byly dnešním večerem rozprášeny. Příští týden nás už čeká semifinále a porota má stále moc ovlivnit, kdo se Grand Finále zúčastní. Pomine bottom 2 efekt a propadne se tam Ché nebo RnB? Nebo nás čeká další nemilý šok?

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
yeey
Reagovat

Jedno velke pozitivum – Lauren a Vision Of Love aneb alespon jsme mohli slyset dalsi totalni touchdown…. Trochu jsem ji tam cekal, jinak teda kazdopadne diky bohu, ze tohle Lauren prezila…. Simon je srab, ze to vzal do deadlocku, 4th Impact byly taky vyborny, ale na Lauren to nemelo ani omylem… Boze ti RnB mi fakt pijou krev, ale tohle snad vyhrat proste nemuze, je des jak jim to jejich saskovani bez spetky talentu zerou… kdyby tak fungovala nejaka spravedlnost a v top 2 si to rozdaly Louisa a Lauren…:-DD (dobre nebudu tomášovat:-)) … jinak jsem taky rad, ze to Louisa i pres (na jeji pomery) slabsi vecer ustala, nerad bych videl, jak ji porota lovi ze sing-offu…

2
yeey
Reagovat

Dalsi (obrovske) pozitivum – poprve od roku 2011 zastupkyne Girls ve finale!!!!! :-))))

3
Michal V.
Reagovat

Stalo se presne to co jsem predikoval pred vikendem… u cheho zafungoval B2 efekt a RnB jsou v tuhle chvili asi jeste prilis popularni relativne vuci zbytku. (mimochodem jestli si pamatuju spravne tak asi klesl pocet hlasujicich…kolo pred timhle rikal ollie ze meli pres 3M hlasu a tenhle vikend pres 2M hlasu? mozna i to je duvod proc B2 byla jak byla).

Tesne v sobotu po vystoupenich jsem do B2 posadil Lauren, protoze mela sileny outfity (coz je skoda, protoze je to takova hezka zenska…ale zenska! tak nevim co ty svetly flitry mely jako bejt) a prvni pisen se na prvni poslech opravdu hodne nepovedla.
Druhy jsem si myslel, ze by mohl byt Che (nepovedena Adele, 2. song byl pro me nevyrazny/nudny), ale zafungoval B2 efekt, takze to zjevne spadlo na dalsi „holku“, v tomto pripade holky….

Sing off byl skvely, Lauren byla pro me vyrazne lepsi… a nechapu Simona, ze byl srab… asi nechtel nastvat Cheryl. Zaplatpanbuh ze to dopadlo jak to dopadlo.

Co cekam od tohoto vikendu? Podle me se bude rozhodovat u britskych divaku mezi Louisou a Lauren (asi rozhodnou prestoupivsi hlasy 4th impact) a jedna z nich bude zcela jiste v B2.
Kdo bude v B2 dalsi opravdu nemam predstavu… Chemu uz zcela jiste nebude nic odpusteno (nebyl v B2), ale RnB se cim dal vic odkopavaji a hlasove na to opravdu nemaji.

Snad jen si prat lepsi vybery Lauren a lepsi outfity (kdyz uz jsme u tech vyberu…taky vam prijde, ze ty nejlepsi veci byly veci podle jejiho vyberu? Arianna byla last minute improvizace a sing off je sing off…). nechci produkci podezrivat, ale v souboji L+L mi prijde, ze vice je preferovana Louisa.

4
DJ Vlado
Reagovat

Už jsem si říkal, že by to snad ani nebyli Britové, kdyby neudělali aspoň jeden fail v hlasování :-D 4th Impact si vypadnutí včera opravdu nezasloužily (i když Lauren už vůbec ne) :-/ bohužel je jasné, že teď bude v GF buď nudný a anticharismatický eunuch Ché, nebo ti dva šašci počmáraní a zároveň zpěváčtí neumětelové RnB, kterým navíc záhadně prochází, že jejich vystoupení jsou jako přes kopírák (což by se ne každému a zejména quirky zpěvačkám neodpouštělo) :-/ Ale jinak souhlasím s yeey, že pozitivní zprávou je, že KONEČNĚ po 4 letech bude holka ve finále, GOD BLESS YOU, RITA ORA!!!

5
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak Rita ma hlavne stigro, ze ji lidi holky vybrali, nicmene je jako mentorka asi relativne schopna (jako porotkyne teda ovsem rika velky kulovy, i kdyz bohudik alespon za naznak kritiky RnB)… strasne bych chtel, aby se Lauren a Louisa dostaly obe do finale, verim, ze jestli se jim na priste vyberou lepsi songy, klapne to a treba i primo z prvnich dvou mist… vubec me fascinuje, jak jsou obe vyrovnany… ty mas asi preci jen radsi Louisu, ale mne se jejich oblibenost meni kazdym tydnem, vzdy jedna z nich da vykon, co si poustim furt dokola… Week 1 Louisa, Week 2+3 Lauren, Week 4 Louisa, Week 5 sing-off Lauren – cos na to Vision Of Love rikal btw? imho s Let it go a One Last Time nej vykon letosnich live shows…

6
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Vision Of Love od Lauren jsem ještě neslyšel, včera jsem přišel domů z přímáku SS kolem jedné a dneska jsem od rána v práci, ale až přijdu domů, tak si to pustím (než začnu dělat na rekapu SS) :-) Jinak Pěvecky jsou holky pro mě taky vyrovnané, ale holt Louisa má větší star quality a imho i trochu rozpoznatelnější hlas, nicméně jak už jsem napsal vedle, ani Lauren mi jako vítězka vadit nebude a budu rád, že konečně v UK vyhrála holka :-)

7
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tes se, zabila to…:-) mne se Lauren strasne libi i jako holka a osobnost – je spravne cakla, ale nastesti se to neprojevuje, kdyz zpiva… Louisa je pak vylozene nadherna mlada holka a dava do zpevu vsechno… ze maji L i L fenomenalni hlasy netreba zminovat… jinak si myslim, ze Lauren nevyhraje… ostatne krome Jamese Arthura (a tam to bylo hlavne zpusobeno zdesenim po sing-off James vs. Ella) nikdo, kdo byl v bottom 2, nikdy nevyhral… o duvod vic, aby tam uz RnB priste zahuceli a Louisa to mela jasny… takhle blizko finale se vetsinou hlasujici konecne vzpamatovavaji… tem dvou imho pomaha i mensi pocet finalovych kol, diky cemuz se jeste u hlasujicich „neochodili“ a dosli takhle daleko… vsak i Stevi tam minuly rok spadl az v 6. live show…

8
Luke
Reagovat

Heh, hodně se asi pomátli ti lidi, co „lajkujou“ na youtube.. Lauren má u jejího sing-offu 2900 likes a 3700 dislikes.. krista pána, ti lidi jsou švihlí

9
yeey
Reagovat

@Luke: ocividne fanousci 4th Impact…. ty ovladaj celej youtube kanal X Factoru a dokonce dislajkujou ostatni soutezici, staci se porovnat lajky u videi 4I a zbytku… video vypadnuti 4I ma pomer dokonce 1,8:14,5 tis., pochybuju, ze by tolik lidi chtelo, aby vypadla Lauren… holky sou to mily a talentovany, ale jejich fanousci, to je neco OTRESNYHO… nicmene maji prevahu pouze na netu – vzhledem k tomu, ze jde hlasovat jen z Britanie a vzhledem k tomu, ze holky vypadly…

10
Luke
Reagovat

@yeey: jojo, je mi to jasný.. :) Ale je to od nich dost nechutný, ještě když předvede jedno z nejlepších pěveckých čísel této řady .. :)

11
Laikka
Reagovat

Teda bála jsem se o Lauren, doufám, že u ní zafunguje bottom 2 efekt… A ne na úkor Louisy… Lauren je pořád moje číslo jedna. Tak ať je ve finále!! Co tam pořád dělá Che?! O těch dvou expertech nemluvím, ale ty mi aspoň nelezou na nervy… I když mi teď vadí že kvůli nim vypadly holky… A zrovna se mi poprvé fakt líbily v tý pomalý písničce. Lauren nej ve druhém kole (ok, v AU X factoru to bylo ještě lepší) a samozřejmě v sing off

12
J
Reagovat

Tak ja som sokovana vypadnutim 4TH IMPACT. Nabuduce by mohol letiet nudny Che. Ale budem spokojna ked poletia RnB. Dufam, ze ani jedna z dua L+L. A nakoniec moje zelanie Louisa by to mohla vyhrat.

13
Jan
Reagovat

Teď čtu na nějaké anglické stránce, že po skončení přenosu Celina (z 4th Impact) opět zkolabovala. 10 minut ležela bez známek života na pódiu a museli zasahovat zdravotníci. Nevím, jestli jsem to přeložil dobře, tady je ten článek: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3338586/The-X-Factor-s-4th-Impact-sent-home-Simon-Cowell-takes-deadlock-Lauren-Murray-Che-Louisa-Reggie-n-Bollie-sail-semi-finals.html

14
Michal V.
Reagovat

@Jan: s tim jak dlouho lezela na podiu je trochu nejasny…ale v podstate slo o to, ze upadla do bezvedomi (asi by jsme prelozili cesky)

mas pravdu, ze na zacatku pisou, ze byla 10 minut cold out before audience…ale pak dal v clanku se pise, ze ji 2 lide odvedli/odnesli do zakulisi, kde byla osetrovana…

nejvic se tam teda paradoxne resi jak reagovala Cheryl…divny

15
bedajr
Reagovat

Nemyslím si, že u 4TH IMPACT se britský fanoušek zbláznil. On totiž ten jejich zpěv je chvílema tak nějak asiatsky pronikavý. Obecně pro ucho evropana je tahle nuance vysloveně nepříjemná. Ten podtón mají v Evropě hysterky – a britové po staletí soužití s těmito kulturami na to mají určitě citlivá ouška. Pěvecky je to špička, ale právě tady (negativně) zafungoval X factor. Poslouchám to na dost slušný sluchátka a občas mě to až řízlo do uší.

16
yeey
Reagovat

@Luke: fraska no… pomalu nejlepsi vystoupeni rady ma nejvic dislajku… celkem maso, ale fakt to na 99 % pripisuju fanouskumm 4th Impact, diky nim sem rad, ze holky vypadly, hned maji L+L mene konkurence, i kdyz to teda podle netu nevypada, ze by po 4th mely prebirat nejaky fanousky… :-DD

@Laikka: nevim, jestli uz v TOP 4 neni na bottom 2 efekt trochu pozde, preci jen tam spadne pulka lidi, i kdyz u Che to zafungovalo ted spolehlive, vzdyt v sobotu v podstate nic nepredvedl…. Lauren proste musi dostat dobry pisnicky, u ni je strasne dulezity, aby songy mely vyraznou chytlavou melodii, na ktery se muze hlasove vyradit…

17
Ludvik
Reagovat

Ty disliky jsou úplně normální :D Já taky dávám palec dolů u Chého pokaždé, ať zazpívá sebelíp, prostě ho nemám rád, tak to dám najevo :D :D škoda že nejsou diliky i na FB :D

18
yeey
Reagovat

@Ludvik: normalni to neni, alespon doposud nebylo… jestli tobe cini takovy poteseni jen tak dislajkovat videa, delej jak musis, ale tohle je evidentne prace otravnyho fanklubu 4th Impact :-)

19
Ludvik
Reagovat

@yeey: A co nějaké palce dolů zmůžou probůh? Vždyť to je jen hloupé hodnocení videa, které nikdy nic neznamenalo, fanoušci 4th Impact jsou jen naštvaní a nelíbí se jim výsledek, to je vše, Lauren to stejně celé vyhraje, takže v klídku. Podívej se kolik palců dolů má Justin Bieber a jak je teď slavný, jak zpívá Taylor Swift „Haters gonna hate, hate, hate..“ A pokud hledáš nějakou objektivnost nebo spravedlnost, tak tu na sociálních sítích nehledej, navíc pokud jde o něco takového jako je pěvecká, nebo jakákoliv soutěž.
PS: Potěšení mi to neděá, jen se mi to nelíbí, to palec dolů v dnešní době znamená nebo ne? ;)

20
Michal V.
Reagovat

ugh…ze ja na ten britskej bulvar lezu… mala citace:
„Reggie N Bollie have had another brilliant night on X Factor .

The duo weren’t the only stars of the show as Reggie’s children also stole the show.

As the competition entered the quarter finals, the contestants on the ITV talent show turned on the jukebox, with the public picking their song.

For Reggie and Bollie, the public gave them Watch Me (Whip/Nae Nae) by Silentó.“

to jako seriously?

21
yeey
Reagovat

@Ludvik: jen tu resime, proc ma to vystoupeni Lauren (ostatne i obecne videa ostatnich soutezich, krome 4th Impact samozrejme) tolik disliku a ze se to odchyluje od jakehosi „youtube normalu“…

22
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak už jsem to Vision Of Love slyšel a bylo to fakt WOW :-) i když osobně mi bylo od Lauren trochu bližší You Don´t Own Me, ve kterém, jak píše Vojta: „Ve slokách také odhalila nové, zajímavé, bluesové polohy, které v předchozích kolech vůbec nepoužila.“ :-)

btw. proč už tě skoro nevídám v diskusích pod SS? V tom shitstormu na Emmu, který se tam v posledních dnech rozjel, tam vyloženě chybíš, protože ty se opravdu umíš hádat, na což já bohužel nemám žaludek (hádek jsem si tu kdysi užil s Maxxem a jeho „kolaboranty“ až až) :-/

23
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Ono se to dalo čekat. Kvalita, jakou Emma nabízí už je mimo chápaní běžného SS blba, kterého to tím pádem dráždí a on hejtuje. Nakonec možná dobře, že je tahle řada zkrácená.

24
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: kdyz me ta SuperStar letos krome Emmy fakt moc nebavi, tak nemam moc naladu to nejak komentovat a, mozna starnu (wtf :-DD), ale z reagovani na neustale se opakujici vysinuty prispevky Tomase, Moniky apod. jsem uz asi vyrostl :-) jeste bych se ocitl po boku toho silenyho alese :-D ani ty ody na nemotornyho Pala me fakt neberou :-)

navic je to dany i tim, ze me tak trochu pretahl X Factor, preci jen ta uroven je po vsech strankach vyssi a XF ma Louisu a Lauren a Superstar ma jen jeden kus – Emmu… :-) ale Emmu samozrejme sleduju a fandim, ale je fakt, ze u ni je vlastne jedno, jestli vyhraje nebo ne :-)

25
Pattrick
Reagovat

Tak tohle byl opravdu šok i pro mě, člověka co už viděl z talentovek a různých reality show hodně. Jestli tedy opravdu bude finále Che, RnB a … tak to je fakt konec, na to jak se tahle série rozjížděla, tak se obávám, že konec bude hodně nepovedenej.

26
Lucas
Reagovat

Já naštěstí tenhle rok neřeším nikoho jinýho než Louisu :) pro mě je ona úplně jiná liga než ostatní :) Já mám rád Reggieho a Bollieho, ale teď už tam jsou navíc, pořád to samý. Che mě nikdy nebavil. Lauren je skvělá, ale už mě celkově nebaví písničky od Whitney a Mariah, takže to to trochu sráží. Kdyby tam nebyla Louisa, byla by asi na prvním místě :)

27
VojtaP
Reagovat

@yeey: no kdyby se to mělo brát do důsledků, tak bych to bral od roku 2010, Amelia Lilly byla nakonec divoká karta, takže tam neprošla úplně hladce.
Nakonec ještě jeden historický moment, Simon ve finále poprvé nebude mít zástupce, když beru celou jeho kariéru porotce včetně USA.

28
Jarda
Reagovat

@Lucas: Mám úplně stejný pocit, Lauren zpívá výborně, ale Louisa je prostě rozená hvězda a některá její vystoupení si jak blbec pouštím stále dokola. Na prvním místě tu od Beach Boys, navíc v těch šatech a s tím vším kolem vypadala božsky!

Přidat komentář