Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2015: Velké finále, kdo se stane vítězem?

21. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmt-finale

Vítězem ČeskoSlovensko má talent 2015 se stala Gyöngyi Bodišová

Po celkových třinácti odvysílaných castingových dílech a jednom Velkém třesku a jednom, dle mého názoru ne příliš povedeném semifinále, nás již dnes čeká vyvrcholení letošní řady Talentu. Ve velkém finále se dnes od 20:35 na TV JOJ a TV Prima představí celkem 10 čísel, z nichž některá jsou rozhodně slibná a hodná případného vítězství. Koho tedy večer uvidíme? A co si pro nás soutěžící připravili? To vše se dozvíte níže.

FINALISTÉ:

Postupující díky zlatým bzučákům:

Francisco Rojas – zlatý bzučák Lucie Bílé

1214588_csmt-francisco-rojas_image_620x349

Francisco Rojas slibuje ve svém finulovém čísle posun laťky o level výše než na castingu. Kromě již samozřejmého spojení s akrobacií a obručí se prý bude část jeho show odehrávat i ve vzduchu, nad samotnými hlavami diváků. Je se na co těšit.

Odkaz vč. videa:
ZDE

Janka Šifrová – zlatý bzučák Jakuba Prachaře

csmt-janka sifrova

Operní diva Janka si na finále vybrala notoricky známou a mimořádně náročnou skladbu – Ave Maria. Pomůže jí tento výběr k vítězství? Dočkáme se dalšího operního vítěze?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Mirror Family – zlatý bzučák Diany Mórové

1226076_csmt2015-5-mirror family

Toto uskupení zaujalo při castingu svou netradiční laserovo-světelnou a taneční show. Ve finále slibují zvýšit level, přidají také živé efekty jako např. padající vodu. Celá show bude prý věnována králi popu, Michaelovi Jacksonovi.

Odkaz vč. videa:
ZDE

Anette a Yannick – zlatý bzučák Jara Slávika

2015-09-24_10-47-21_CSMT-krasobruslarska-dvojice-Anette-a-Yannick_z

Bruslaři Anette a Yannick se chystají také posunout laťku svého vystoupení ještě výše než na castingu. Můžeme se těšit na mnohem těžší akrobatické prvky, kterou doplní LED technologie a dotvoří tak tu správnou romantickou atmosféru show.

Odkaz vč. videa:
ZDE

Roboti – zlatý bzučák udělený společně

1254204_csmt2015-10-obrazek-7_roboti

Roboti si pro nás na finále připravili velký intergalaktický mix, rozšířili své řady o dalšího člena a rozhodli se vylepší své procesory pro ještě lepší výkon než na castingu.

Odkaz vč. videa:
ZDE

Postoupili z Velkého třesku rovnou do finále:

Juraj Hnilica

IMG_7207-juraj-hnilica

Juraj při finále zazpívá opět vlastní píseň, tentokrát půjde o novinku, která bude pojednávat o andělech. Pomůže mu tato vlastní píseň získat přízeň diváků, tak jak se mu to podařilo po castingu?

Odkaz vč. videa:
ZDE

Filip Jankovič

1218948_csmt-4-epizoda-filip-jankovic

Filip Jankovič připravuje spolu se svými kolegy velké vystoupení s použitím moderní technologie. Podstata jeho show, tanec na podpatcích, bude samozřejmě ponechána.

Odkaz vč. videa:
ZDE

Big Names

1285693_csmt2015-big-names_

Kreativní skupina chystá na finále velké muzikálové číslo, které se má odehrávat v muzeu. Jako překvapení chystají v show dokonce i využití všech čtyř porotců. Bude se na co dívat!

Odkaz vč. videa:
ZDE

Postoupili ze semifinále:

Gyöngyi Bodišová

csmt2015-gyongyi-bodisova

Zpěvačka zabodovala na kastingu s velmi těžkou písní Vyznanie od Mariky Gombitové, kterou ovšem zvládla zazpívat perfektně. V semifinále zpívala rovněž píseň od M. Gombitové Svet stromov, na finále však slibuje zcela něco jiného. Vsadí na anglickou píseň, ke které má velmi blízký citový vztah, dočkáme se např. slavné Hallelujah?

Odkaz vč. videa:
ZDE

ZDE

Michal Kruž

1218894_csmt-michal-kruz_image_620x349

Michal tancuje hip hop a to velmi citlivě, vášnivě. Na kastingu údajně předvedl freestyle, čistou improvizaci na hudbu. Se svým semifinálovým číslem Michal moc spokojený nebyl, na finále tak opět slibuje návrat ke kořenům, tedy z poloviny freestyle a z poloviny připravenou choreografii.

Odkaz vč. videa:
ZDE

ZDE

Kdo by měl podle vás z této sestavy zvítězit a stát se již 5. výhercem československé mutace nejúspěšnější talentové show na světe? Komentujte, diskutujte…

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 53
1
Katynka
Reagovat

Nevím, co si přát. Tento ročník, jak už bylo mnohokrát zmíněno, byl zabit tím, že Prima do toho nešla, pak šla, pak zase nešla a nakonec je to tak na půl a hlavně blbě, protože jsem naprosto nepochopila divadlo se semifinále, které živě probíhalo ve středu a Prima to dávala ze záznamu ve čtvrtek – jako to je Přístav tak populární, že to nemohli změnit? No nic.
K vítězi – ráda bych, aby nevyhrál zpěvák jakéhokoliv druhu a dle mě ani žádná ta trapná skupina maskující se do různých kostýmů. Mě se líbí čistý lidský talent nezakrývající se maskami a zpěv je již v jiných soutěžích. Takže za mě buď kruh, brusle a nebo čistý tanec.
Ale moc se mi líbí ten slovenský zpěvák, který mě svou skladbou naprosto dostal, ale jak říkám, přála bych si, aby vítěz měl jiný než pěvecký či maskující talent.

2
euler
Reagovat

Jen doufám, že nevyhraje přechválený, bezkrevný a trochu nudný Kruž. Jmenuje se tak, ne?

3
Lukša
Reagovat

Jako vítěze bych bral obruč nebo bruslaře. Pěknou show snad udělají Big Names a Roboti, na vítězství je ale nevidím. Hlavně doufám, že opět nevyhraje opera. O operních vítězích minulých řad není prakticky slyšet a další podobný vítěz by zaručeně dopadl stejně. Nu nechme se překvapit, za chvíli začínáme :)

4
koc
Reagovat

je nuto na všem vidět i pozitiva .. třeba to, že tento podivný ročník bude za pár hodin už za námi

5
Lukša
Reagovat

Nejsilnější ročník? Ale no táák, trpí snad porota sklerózou? Či dostali za tato slova připlaceno?

6
Bedy
Reagovat

No… první číslo Mirror Family potěšilo, hodně teda díky spojení se songy M. Jacksona… ale jo, fajn…

Co se týče G. Bodišové – slovenské písničky jí jdou lépe, jak řekl Jaro. Angličtina je u ní těžce uvěřitelná, podle mě měla zůstat u slovenštiny, na výhru jí nevidím a upřímně doufám, že nevyhraje…

7
manana
Reagovat

Mirror Family – píseň samaotná jistě nejenom mě připomněla genialitu M. Jacksona (ať už byl v soukromí jakýkoliv). Vystoupení zajímavé, nicméně chybí mi tam jakýsi „level“ od minulého vystoupení, hodný dnešního finále.
Gyöngyi – proč mám z této soutěžící během hodnocení porotců (konkrétně po Prachařově promluvě) lehce nepříjemný pocit… Jako první mne hned napadlo „holka, trochu pokory“. Jako by jí dle její reakce na Prachařova slova chyběla? Zpěv dobrý, ale nezaujal mne. V podstatě to někteří z poroty naznačili – ať to dnes večer dopadne jakkoliv…

8
Bedy
Reagovat

No za mě tedy zatím nej čísla Anette a Yannic, Juraj Hnilica … jinak nic moc no. Dost čísel slabota.

9
Lukša
Reagovat

Bruslaři zatím nejlepší, to beze sporu. U Juraje mi něco chybělo, casting mě zaujal více. Mirror family určitě působivé, ale z televize to nevypadá tak super jako přímo na místě. Roboti dneska působili trochu trapně, Bodišová mě nezaujala. A Kruž, takové o ničem…

10
lysbeth
Reagovat

Náhodou jsem to přepnula, když měla zpívat Bodišová. No….o výkonu pomlčím. Ale velice mě pobavilo, jak Lucinka chválila málem se neroztopila a když pak Slávik vyzval Prachaře, aby hodnotil před ním (jako muzikant), tak Prachař řekl: Já? Já jsem taky hluchý. Fakt dobrý.

11
MiPi
Reagovat

@Lukša: to je prostě stejný druh fráze, jako u herců „tohle natáčení bylo super“ :-)

12
Lukša
Reagovat

@MiPi: však jo, já bych to určitě také říkal, kdybych tam měl sedět, akorát by mi to asi málokdo uvěřil :D

Jinak pokračování hodnocení: Dnes mi zpěváci nesedli, a to včetně Janky, jejiž výkon byl takový… strnulý. Big Names si dělali zálusk na velkou akci, bohužel z toho byla spíš příliš dlouhá ničem neohromující show. Francisco ukázal to, co umí perfektně, bohužel už jeho vystoupení ztratilo ten boom efekt, který nastal na castingu, takže nemohl znovu ohromit. A nakonec Jankovič, jehož vystoupení nadchlo snad celou Inchebu, mě ale z nějakého důvodu nechalo naprosto chladným.

13
Bedy
Reagovat

No tak za mě vítěz někdo z:

Juraj Hnilica
Anette a Yannick

Jinak docela zklamání… byla tam i jiná dobrá čísla, ale ne úplně na vítězství :)

14
Lukša
Reagovat

No a za mě výhra bruslařům.
Odkaz na výsledky hlasování z ČR (pokud se tomu dá věřit) http://www.tvsporty.cz/clanky/prubezne-sms-vysledky—cs-ma-talent.html

15
BugHer0
Reagovat

Tak si neodpustím svoje zhodnocení. Obecně musím říct, že finále tradičně spíš zklamalo než nadchlo. Přece jen mi u ČSMT vždycky vadí to, že to má sestupnou tendenci. V castinzích má každý číslo ten wow efekt, kdy nevíte, jestli bude dotyčnej kouzlit nebo házet přemety a jen málokdo to umí vyladit tak, aby ukázal dost na to, aby postoupil, a zároveň dost málo na to, aby mohl v dalších kolech ukázat ještě něco víc a nenudil. Letos sice zkrouhli ty mezikola na minimum, ale to mi zas nepřišlo fér. Spoustě lidí řekli na castinzích, že postoupili dál a pak je vyřaděj jen v rámci pokecu mezi porotci a nedaj jim šanci se znova ukázat. Přišlo mi, že se to dovymýšlelo za chodu.

Každopádně k dnešním výkonům:
Mirror Family
Nemůžu si pomoct, ale mně se nejvíc líběj, když jen tak stojej na místě nebo se prochází parkem. Ten efekt kostýmů je skvělej, ale jakmile zhasnou světla a tancujou s laserama, přestane to pro mě mít to kouzlo a ty zrcadla skoro nevnímám. Možná kdyby k tomu vymysleli jiný číslo, bylo by to lepší. Nicméně samozřejmě klobouk dolů za nápad a píli.

Bodišová
V angličtině to fakt nefunguje a nebyla mi ani extra sympatická. Hlavně mě otravovalo, jak každýmu třikrát děkovala. Myslím si, že ve finále neměla co dělat (Ach, kde jsi, Růženko?).

Hnilica
Klobouk dolů za takhle kvalitní vlastní tvorbu a to, jak si to zpívání užívá. Nicméně na mě to bylo až moc pozitivní a sluníčkový. Myslím si, že bude rád za nový fanoušky, může vydat CD na iTunes nebo někde a bude spokojenej i bez výhry.

Roboti
Bohužel, roboti jsou pro mě vtipnější, když zrovna „neperformujou“. Tomu zpěvu mnohdy ani nerozumím nebo nevěřím, že je to všechno naživo. Přišlo mi, že je porotci vyloženě zachránili tím minutovým pokládáním dotazů, jinak by byli totálně v p*deli, protože vystoupení samo o sobě bylo spíš trapný. Měli spíš dělat stand-up.

Anette a Yannick
Pro mě asi jedno z TOP 3 vystoupení finále. To nasazení náhlavníků bylo ukázkou toho, jak se dá ve finále vystoupení povýšit na další úroveň. Čekal jsem, že víc než otočku na hlavě nepředvedou. Jen škoda, že místo roztomile „awkward“ tancovní víc nejezdili dokola nebo neskákali či co, takhle tam toho krasobruslení bylo málo, ale i tak super a jsou sympatický. Navíc oceňuji, že Anette není jen tak ledajaká cizinka a nějakou dobu tu žije a umí slovensky. :-) Jejich výhra by mi určitě nevadila.

Kruž
Věřím mu, že to byla improvizace, ale souhlasím se Slávikem – tohle už jsme viděli a bylo to stejně dobrý, ale rozhodně ne lepší. V semifinále mě taky zklamal tou přemírou efektů, ale tohle bylo zase až příliš chudý – a furt moc nevím, jak ta 100% improvizace funguje. Přece jen podle ví, na jakou hudbu bude tancovat a musí mít v hlavě promyšlený, co tam bude dělat, i když to třeba nějak důkladně netrénuje…

Šifrová
Nestihnul jsem na ni přepnout po reklamě včas, ale asi mi to ani nevadí. Oper už tu bylo dost a ženská stojící na místě mě nebaví, i když má sebelepší hlas…

Big Names
Pro mě další z TOP 3 vystoupení. Sice to nebylo vůbec světový, spíš hodně „československý“, ale pohladilo po duši a mělo to nápad, který oceňuji už od jejich prvního castingového vystoupení. Výhru bych jim přál, i když v zahraničí asi nemají moc šanci na úspěch. Líbí se mi, že ač by to mohlo být postavený jen na té skvělé stylizaci a maskách, umí i dobře zpívat.

Francisco
Opět super a dost možná o level výš než ostatní, ale nepřeju výhru zahraničnímu soutěžícímu, který tu nežije a neumí náš jazyk. Navíc se zrovna tohle už nepodařilo moc povýšit. Na začátku jsem byl nadšenej, že teda asi bude dělat všechno ve vzduchu a tím to dostane novej rozměr, ale evidentně to byl jen efekt na úvod… Škoda, i když chápu, že to není sranda ani tak. :-)

Jankovič
Nečekal bych, že to řeknu, ale pro mě asi nejlepší vystoupení večera a kandidát na vítěze. Jankovič je mi sice nesympatickej a podle mě si o sobě dost myslí, i když se snaží navenek hrát strašně skromnýho kluka, kterýho těší každá pochvala. Navíc mi vadí, že tohle trio vystupuje pod jeho jménem, což vypovídá i něco o jeho osobě. Takže výhru jim v zásadě asi nepřeju kvůli němu, nicméně objektivně si ji zasloužej a byl by to hodně originální vítěz. Ty pohyby a figury mají neskutečně promakaný a hlavně je to celý skvěle synchronní. Jen mi přišlo, že je na tom čísle vidět, že se do něj nejvíc investovalo. Scéna byla na světový úrovni, měli v závěru i největší komparz a ještě nastupovali jako zlatý hřeb večera – celý to na mě působilo, jakoby pořadatelé soutěže chtěli, aby právě tohle číslo vyhrálo a o Talentu se všude psalo kvůli tomu, že vyhrálo něco tak originálního a šokujícího jako tři „černobílý“ kluci na podpatcích…

16
katynka
Reagovat

Za mě – bavili mě kromě Roboti a těch v muzeu, všichni. Dle mě ty zpěvačky nemají šanci. Za mě Jankovič super, Hnilica milé, bruslaři luxus. Všem přeji,ať účast zúročí, mají na to.

17
Monika
Reagovat

Brusle me nebavili strasne prekombinova show…..milion hudby, efektu..nebavilo me to, ale budou v TOP 3 asik plus jeste tam vidim big names (ti mozna vyhraji), za me vitez obruc, jasne ztratilo to ten efekt prvotni, ale i tak proste se mi libil nejvic

18
Monika
Reagovat

jo a jeste se mi libil ten Hnilica, peknej song, kdo me absolutne nebere je Jankovic (pro me druhe nejhorsi vystoupeni po robotech) a jestli vyhraje budu prekvapena moc se mi nezda, ze by to fungovalo i kdyz sel posledni a porota mu vydatne pomahala

19
Bedy
Reagovat

@BugHer0: Dost se s tímto hodnocením ztotožňuju… :)

Podle mě bude TOP4 (v neurčeném pořadí a nevím kdo vyhraje) – Juraj Hnilica, Big Names, bruslaři a Filip Jankovič…

Ale každopádně musím říct, že je celkově to finále zvládnuté lépe než semifinále, jak režice, scéna i moderátoři a porota :).

20
manana
Reagovat

Mí 3 TOP :
Bruslaři Anette a Yannick – fandím jim, výhra by jim slušela.
Big Names – celé je to skvělý nápad, perfektní maskérská práce. Minulé vystoupení mě dostalo o něco více, než dnešní finálovka, nicméně i dnes jsem byla z výběru písniček trochu „naměkko“.
Filip Jankovič – dle mého adepti na vítěze tohoto finále.

21
katynka
Reagovat

Mě se ten večer líbil, zvládli to a troufám si říct, že jak to nezvládli v organizaci televizí a moc počtem základního výběru, tak toto finále považuju za nejlepší ze všech.

22
katynka
Reagovat

Tak moje typy šly pryč. Tak proboha ať ten Hnilica vyhraje.

23
nofux
Reagovat

Diváci se zbláznili? :D Vůbec nechápu to hlasování…

24
katynka
Reagovat

Hnus,tak to se mi nelíbí, bohužel večer super,ale vítěz se mi líbit nebude. A ani porotě se to nelíbí.

25
manana
Reagovat

Lucina to tady čte?
Bojim, bojim, že vyhraje zpěvačka?…

26
Bedy
Reagovat

No tou reklamou to zabili… :D

Každopádně jestli vyhraje Bodišová tak nevím nevím… za dnešní výkon určitě ne… ale bojím se že diváky dostala no.. i svým příběhem, jako vždy…
Z této dvojice jasným vítězem inovativní a zajímavý projekt Big Names… kéž by :)

27
Monika
Reagovat

snad to nebude ta silene krakorajici zpevacka..jinak s jankovicem to bylo jasne, pro tohle lidi nikdy nehlasuji, cekala jsem je dokonce posledni.

28
Lukša
Reagovat

WTF? tak tentokrát jsem hlasování nějak nepobral, a jak tak vidím, rozhodně nejsem jediný. Kdo vyhraje, bude to slovy Slávika „bílý nebo barevná?“

29
Monika
Reagovat

docela jste me prekvapili, ze jste si mysleli jankovic bude vitez..to bylo uplne nerealne..pro me nastesti :-)))) jak vas to vubec napadlo :-))))) vzdyt ten kluk je tak nestravitelnej, namachrovanej, navic chlapci na podpadcich to fakt nema sanci u divaku

30
Jonatána
Reagovat

@Monika: souhlas. a obávám se, že to bude Gyongyi. Příběhy táhnou. Chtěla jsem jít spát, zapla jsem to asi před půl hodinou, ale tohle je tak nečekané, že vydržím.

31
katynka
Reagovat

@nofux: přesně zbláznili,to jsem si vůbec nemyslela, že toto. Holka nemá pokoru a ta skupina,sice fajn nápad,ale pro mě jsou to vykradači písniček,takto by to poskládal každý divadelník. Ach jo a takový to bylo super.

32
Jonatána
Reagovat

je opravdu hodně nesympatická. co už.

Reagovat

Největšími chudáci dnešního finálového přenosu jsou diváci v Inchebě…

34
Jonatána
Reagovat

Jsem to říkala…Příběhy táhnou.

35
Lukša
Reagovat

To je jako co toto?!?! Lidi zbláznili jste se? Proč? Dejte mi jeden důvod, proč vyhrála. Já jej nenacházím…

36
nofux
Reagovat

Nechápu :D Ty zpěváci jsou fakt prokletí Talentu. Vítězové posledních 3 sérií absolutně na nic a na úkor mnohem lepších.

37
manana
Reagovat

Ale u těch soch jde právě jenom o ten NÁPAD. Že jsou vykradači písniček – ok, dobrá. Že je poskládá každý divadelník – asi pravda, ale NIKDO to zatím neudělal, až oni.

No a už je jasné, že příběhy opravdu táááááhnou…

38
My name is jeff
Reagovat

Taka hnusna cigana zuby nemá do koncentráku s ní nemá talent debilni show celá podvody tam jsou bombu tam nahlasit fakt už toho mám dost.Je to podvod nedoporučuju to nesnasim tu show report na to.Zbytečně jsem se zase nasral…..

39
Jonatána
Reagovat

Božátko, takové blboučké to je. A zklamaní tam byli všichni, moderátoři i porota :-D.

Reagovat

Omg, tak tuhle vyhru fakt nechapu. Nesymapaticka zenska, ktera mozna umi zpivat, ale rozhodne zadnej extra talent. Byly tam lepsi, ale hold jak uz nekdo napsal, pribehy tahnou a ona je prece ta chudinka. Ach jo.

41
katynka
Reagovat

Řeknu to takto, jsem ráda,že to nejsou Roboti,ale toto byl můjdruhý nejhorší tip. Nevadí mi,že není extra chytrá,ale mě příjde nepokorná. Ale zpívá krásně. Jen se to může jmenovat Československo hledá zpěváka.

42
Jilyan
Reagovat

Nejhorší série, nejhorší finále, nejhorší vítěz. :-(

43
Bedy
Reagovat

No.. rocnik to byl dobry…az na par much teda… i finale docela povedene.. ale teda vitez katastrofa… co se da delat.. dalsi zbytecny vitez – zpevak.. a bohuzel ani ne moc dobry :(

44
Megis
Reagovat

Hmm, takže pro mě jednoznačně poslední ročník ČSMT, to, co předvedla Prima se semifinále a výsledek dnešního finále mě rozlítil fakt dost natolik, že jakýkoliv další ročník mě nechá naprosto chladným… Krasobruslaři to tam dneska převálcovali a nedostanou se ani do trojky?

45
Lucie
Reagovat

Je to hrůza, taková nesympatická arogantní blbka. Předpokládám, že Slávik znal vítězku již předem, protože celé semifinále bojkotoval.

46
Monika
Reagovat

Ta pevule zpiva tak, ze mi to rve uci, neprijemnej hlas, anglictina silena, mistama ujizdela, no nechapu, pro me byla treti nejhorsi. Skoda, ze to nevyhral aspon ten Hnilica, sympatak a velmi slusnej song z vlastni tvorby.

47
Zuzska
Reagovat

Myslim ze vitez shrnul presne letosni rocnik ajaky to byl pruser

48
Jenny
Reagovat

Byla jsem celkem v klidu, v dnešním Talentu, na rozdíl od minulých řad, jsem neměla favorita, jen jsem se obávala, po tom co postoupila ze semifinále (hlasovali jen Slováci když to v Čechách vysílali až ze záznamu) aby to nebyla Bodišová. Ale po tom jejím dnešním výkonu jsem byla přesvědčená, že to být rozhodně nemůže. Jak jsem se mýlila. Hrůza výsledek.

49
lysbeth
Reagovat

Hahaha, vrátím se z procházky se psem, v TV jdou titulky a Bodišová drží v ruce šek. Tak tomu bych nevěřila ve snu. Asi skoro nikdo nehlasuje, jen jedna menšina. Nedivím se, celé to bylo letos slabé.

50
BugHer0
Reagovat

Monika: Já si nemyslel, že Jankovič vyhraje, ale říkal jsem si, že by si to za předvedenej výkon možná i zasloužil. :-) Bylo to přece jen vyladěný a originální číslo.

Vítěz je teda slušnej průser – další ročníky prostě nemají smysl. K čemu je, že jsou castingy obvykle povedený a objeví se tam spousta super čísel, když to pak naprosto doje*ou a znemožněj tím absolutním vítězem. Být někým, kdo má talent, ani se mi teď už nechce do takový soutěže hlásit, protože mi bude hned jasný, že zas vyhraje někdo, kdo si to zaslouží mnohem míň než já. :-)

51
ales winner gyoingi
Reagovat

Gyongi bondisova si to zaslouzila vyhrat pravem nevim o co vam jde vy rasisti vidim uplne nadherny duet s emmickou drobnou

52
Filip
Reagovat

@BugHer0: Kdyby Lucinka nebyla p*cinka s tim… ze ve finale proste musi byt zpevacka… tak by se to dalo resit…

Takze pokud dalsi serii.. tak jedine bez Bile (ktera zkazila snad kazdou serii – nejvic teda Alexovi).. pak to ma cenu… protoze do finale by mohli eliminovat zpevaky… s ni to fakt nepujde

53
Filip
Reagovat

@Lucie: Znal vysledek minimalne semifinale… a ted se proste uz nikdo jeho chovani (ac bylo na prvni pohled strasny a nepochopitelny) nemuze divit.. ja bych se choval stejne – kdyz uz fraska… tak poradna

Přidat komentář