Panáček v reality show

ČeskoSlovensko má talent 2015 vyhrála Gyöngyi Bodišová (video)

22. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmatalent-2015-vitez-gyongyi-bodisova

Vítězkou 5. řady Česko Slovensko má talent se stala 22 letá zpěvačka Gyöngyi Bodišová a obdržela šek na 100 000 euro. Gratulujeme a těšíme se na diskuzi ohledně této vítězky. Bude vítězství v Talentu její vrchol kariéry nebo zapadne jako většina předešlých vítězů Talentu?

Gyöngyi Bodišová na castingu v divadle (video)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
Jenny
Reagovat

Hrůza, děs, běs. Co víc na to říct.

2
JendaK
Reagovat

Jakmile dostali moderátoři obálku, tak podle jejich reakce bylo jasné, že to skončilo krachem. Ještě zkusili trapné tři minutové hlasování ke zvrácení vysledku, ale bylo to k ničemu. Doufám, že si tímto soutěž v našich reáliích vykopala definitivně hrob a že si vítězka pořídí nové zuby. Československo totiž nemá talent!

3
GM
Reagovat

Ona za to nemôže…len aby sa tie peniaze neminuli na prípravu veľkej oslavy niekde v prírode……

4
Filip
Reagovat

Tak toto je totalni fraska… jsem rad… ze jsem se po semifinale na to finale uz ani nedival

Musi vyhrat pokazde zpevak? (posledni 3 vitezove)… to je Cesko nebo tentokrat hlavne Slovensko.. narody idiotu? zrusit Talent… nema to smysl…

Pokud zpevak.. tak Hnilica.. ten mel alespon nejakej osobitej Talent

Fraska fraska fraska

5
Ondrášková
Reagovat

ČeskoSlovensko má rádo silné příběhy a tenhle byl a ona za to vážně nemůže. Doufám, že zde to zmanipulované nebylo jak v SS….a myslím si, že ty cca 2 melcky pro jakéhokoli finalistu, nebylo téměř nic a ona si koupí třeba byt-přejme jí to. Hlavně atˇ zpívá, hlas má krásný!!!

6
Hana
Reagovat

Co k tomu dodat,já ji to přeji,jako každému z těch desíti,ale byli tam opravdu lepší.

7
deena
Reagovat

Vitezka skvela, ale maximalne jako vtip. Jinak to nikdo nemuze myslet vazne. Jestli tohle je talent, tak nevim. Nastesti urcite upadne do zapomneni a neprekvapilo by me, kdyby uz o ni zitra nikdo neslysel..vsak z takove vitezky bylo trapne snad vsem, vcetne poroty a moderatoru. No, jejich chyba nemeli ji poustet do semifinale.

8
mk
Reagovat

No jeste ze uz se nejezdi do Vegas, to by byla ostuda :)

9
Tomáš
Reagovat

Tohle vítězství sem vůbec nepochopil. Asi každý z těch ostatních devíti by byl lepším vítězem. Inu hlas lidu, hlas boží.

10
ales winner gyoingi
Reagovat

Gyogyi bodisova si to zaslouzila vyhrat pravem nevim o co vam jde vy rasisti vidim uplne nadherny duet s emmickou drobnou

11
Franz
Reagovat

Trochu jsem se bál, že se svým názorem tu budu sám, ale vidím, že to podobně cítí většina.
Ano, zaplať pánbůh, že tento Ein Kessel Buntes 21. století už skončil a uvolní čas jiným pořadům. Zoufalost, fraška a velká nuda, toto vše v režii Jojky s Primou.
Nevím, zda má vůbec cenu zde plýtvat místem a hodnotit něco, co už se ani hodnotit nedá.
Primo, prosím už nechte soutěžení s jinými TV a konečně se starejte o diváka. Za tuto letošní trapárnu jste u nás opět sestoupila do druhé televizní ligy !!

12
ales-winner emma
Reagovat

ty blááho tak 10 zabils to je nej komentář děkuji

13
deena
Reagovat

@ales-winner emma: Alesi, ty jsi fakt bavic a asi se hodne nudis :D..tvou posedlost Emmou tu zna kazdy a tvuj sileny psany projev, bez jakychkoliv carek, velkych a malych pismen, jde poznam mezi tisici jinymi, i kdybys mel milion prezdivek :D

14
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tak tomuhle nerozumím… Průměrný zpěv, včera dokonce podprůměrný (a tak angličtina)… Nechápu, že do talentových soutěží berou zpěváky, jistě, je to taky talent, ale od toho je tady Superstar. Vyhrála ta nejnemožnější ze všech. Prachy beztak pročundrá za kraviny.

15
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

…a ta angličtina…

16
maria
Reagovat

@ales winner gyoingi: ales Ďondi bola dobra pred 7 rokmi s Norah,, teraz neviem, co sa stalo, sa hra na profesionalku, a skutek utek

17
vladimir
Reagovat

panove talent nieje o zubov alebo kto si nacvici od malicka nieco ale co ma dar od boha a je ona Gyöngyi

18
ales-winner emma
Reagovat

13 tak to samozřejmě ocenuji a milion přezdívek nemám ale nedělá mi problém když mě lidi napodobují jako třeba v tomto případě spíš je to pro mě reklama no a posedlost emmou ne to se pleteš tady je někdo jiný posedlí ale někým jiným napovím D A S-fans dobrých a špatných

19
Patrik
Reagovat

Kdyz to tak schrnu tak podle me nejhorsi rocnik za 5 let ale talenti byli zase nejlepsi.. Porota – Slavík otres, Lucie byla dobra, Morova na poprví ušla, Prachar to tam zachranoval,
Moderatori: katastrofa u živich prenosu ostuda jak prase
Semifinale a Finale – katastrofa – všechno špatne obecenstvo nuda jak prase no proste strasny.
Snad v 6 serii se vrati kastingy do brna do divadla to divadlo dava kouzlou a ukazalo se naší lidi česi nez slovaci jsou na kastincich lepsi nez slovaci ty byli proste nezazivny ale to je muj nazor musi se do toho pustit i Prima aby to byl ten talent jakej znamé.
Očekavam ze v 6 serii bude spolupracovat prima, kastingi se vrati do Ceska zmeni se porota a moderatori a prida se vic semfinale kola za me tenhle rocnik hodnotim 5/10

20
Michal V.
Reagovat

@Patrik: odvazim se tvrdit, ze 6. rocnik urcite nebude… uz letos to prima vzala jen proto, ze to vicemene dostala gratis od slovaku, sama do toho prachy cpat nebude, uz otocila kormidlo.

21
Vlado
Reagovat

Vážení,
skúste pouvažovať, čo je to talent?
Kto vymyslí peknú laserovú šou? Alebo sa namaľuje ako socha (nič proti vystúpeniu, bolo dobré, ale tu ide o talent, nie)?
Ak niekto píše, že spevák má ísť do Superstar, tak potom telesné cvičenia majú ísť do cirkusu a tanečníci majú ísť do tanečnej súťaže?
Tu išlo o talent a ten mala zo všetkých najväčší víťazka.
Slovný prejav, vyjadrenie radosti, … talent nezmenšujú.
Prajem jej to z celého srdca.

22
Věra U.
Reagovat

Bodišová byla jasná od začátku.Ať se to líbí -nelíbí,je to skutečný talent.Potěšilo mne vnímání lidu,to je spravedlivé vítězství a jen takové má váhu.Co se týče celého provedení finále,bylo překombinované.Světelné efekty byly na úkor talentů a člověk se často přistihl,že vnímá více světla,než účinkující.Tři minuty na jasné zvrácení výsledků byly trapné a průhledné…běžný člověk pochopil,o co šlo.Trapné,trapné,trapné……Porota snad ani nedokázala skrýt rozčarování….Takovému bossovi na bruslích by při vítězství běželi všichni gratulovat na jeviště…Ale že to vyhrála nenápadná holka…to už se do dramaturgie nehodilo…A vy všichni její kritici:vzpomeňte si na Edith Piaf.

Reagovat

Jeste ze po prolezeni Talentmanie a buh vi kolika dalsima soutezema si jejiho bozskeho talentu vsimnul nekdo az tady :D :D :D

24
Patrik
Reagovat

@Michal V.: boužel talent bude i v roce 2016 už jsou na internetu přihlášky na nový ročník a myslím si že bude na jaře nebo v létě

25
Sona1784
Reagovat

Nikdo neubírá slečně Bodišové talent. Jenže mě to zavání. Proč v semifinále byl v obecenstvu osobní přítel Mariky Gombitové Kamil Peteraj ? Její dvorní textař.? Už v semifinále bylo vidět, že se někdo slečny Bodišové ujal. Možná jsem paranoidní, ale za mně velký podvod.

26
Bedy
Reagovat

@Michal V.: No na 6. ročník už se můžou lidi přihlašovat, ale opět zatím jen iniciativa JOJky… pokud toho Prima vůbec půjde, tak opět takhle pasivně jako letos.. a to je prostě na ho*no…

27
lenka
Reagovat

NO VŠECHNI TAK CHYTRÝ.NEZAPOMENTE ŽE LIDI JÍ POSÍLALY HLASY.ONA SI TAKÉ NEMYSLELA ŽE BY MOHLA BÝT VITĚZKOU ,ANO BYLY TAM TALENTOVANÝ LIDE TO ANO,ALE DOSTALA VIC SMS NEŽ OSTATNÍ TOT VŠE.ZVOLILY JSI TO LIDI.

28
leea
Reagovat

@Vlado: https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-a-reality-show/356943/cesko-slovensko-ma-novy-talent-gyongyi-bodisovou-divaci-se-proti-vitezce-bouri.html

Reakce diváků na FB ČSMT mluví za vše a to ještě redaktorka nevypíchla všechny názory. Gyongi zabrala ve finále místo např. Fair play crew. Sice nesouhlasím s tím, že zpěváci mají jít do superstar, ale ti co se zúčastnili talentu byli velice slabí nebo nudní a neoriginální až to bylo viděti i laicky. Mnozí z nich soutěžili v pěveckých soutěžích a porota je vyrazila buď na castingu nebo před diváckým hlasováním. Veřejnost naprosto nezaujali, nikdo neměl chuť jít na jejich koncert a najednou jsou z nich díky talentu hvězdy, ovšem po jeho skončení po nich pes neštěkne, zatímco ti ostatní budou vystupovat.

29
Sandra
Reagovat

Nech to už znie akokolvek – ale to dievca ma skutocný talent – potrebuje len tých vsetkých ludi okolo seba – aby ju naucili frazovat , obliekat , pohybovat atd. ale to vsetko sa dá naucit- aj zuby sa daju urobit. Ved aj Lucka Bíla je povodom romka – a kde to dotiahla.
Bolo to trapne – ako jej neprisli na podium ani zablahozelat – totalna neprofesionalita. A pan Slavik tam naozaj nemá co robit – arogantný blbec – snad moze byt v porote na Gayporno – ale rozhodne nie v Talente.

30
Peo
Reagovat

Babišové výhru moc,moc přeji.Není jenom talent ale obrovský talent.Fandil jsem ji hned od začátku.Má nádherný hlas a skromné vystupování.Držím jí palce aby se nenechala rozhodit některými negativními až nenávistnými reakcemi.

31
Filip
Reagovat

@ales winner gyoingi: Ted ti vezmu vitr z plachet…

muj „rasistickej“ nazor je ten.. ze misto Bodisove (ktera byla snad opravdu nejhorsi ze vsech ve finale) mel vyhrat Michal Kruz… kterej patril mezi moje TOP3 – ve kterych jsem mel napriklad i Yannicka s Annete

Jsem rasista? :)))

Letos se mi Talent strasne libil…. ze nehrali na city… ze pribehu bylo opravdu minimum… a on to fakt vyhraje zase pribeh…

32
Lucas
Reagovat

no za poslední tři roky byli vítězové katastrofální, ach jo.. ona byla jediná, kdo mi byl nesympatickej a ona vyhraje :DD

33
Mirka
Reagovat

nechápu co proti ni máte .Má nádherný hlas a zajímalo by mě kdo z těch 10 byl lepší. Snad jen ten pár na bruslích jinak nikdo. Tento pořad je o talentu a ona ho rozhodně má tak ji to přejte. nebo roboti a ti ostatní byli lepší? Ani náhodou.

34
Peter
Reagovat

Ještě, že jsem na finále zapomněl a nedíval se. Vítězové v Talentu jsou často nic moc, ale tohle už je fakt trochu extrém :D

35
Milan
Reagovat

Pro mě byla celou dobu favorit, výhru ji moc přeju. Talentovou soutěž by lidi neměli vyhrávat kvůli kostýmům (robotů, soch, zrcadel) ale kvůli talentu. A ten má slečna Bodišová na rozdávání. Její vystoupení, jsem si pouštěl opakovaně ze záznamu a pokaždé se mi hrnuly slzy do očí. Při finálovém vyhlášení výtěze mi bylo trapně za porotou, za ty jejich keci. Slávik opět nezklamal s těma jeho „vtipnejma“ souvislostma, které chápe jenom on.

36
Kj
Reagovat

Bola uplne uzasnaaaa, gratulujeme z celeho srdca.

37
Vodičková Dagmer
Reagovat

Jsem přesvědčená že zpívat umí. A závist je nekonečná. Umět se zvednout a něco dokázat, třeba jen sobě,je bomba. Moc držím palce.

38
Josef Braunštejn
Reagovat

Jsem přesvědčený že zpívat umí. A závist je nekonečná. Umět se zvednout a něco dokázat, třeba jen sobě,je bomba. Moc držím palce.

39
sergej zajicev
Reagovat

ČR .JE VE SVĚTĚ ZNAMA JAKO RASISTICKA VELMOC . NO BOŽE TAK TO VYHRALA ROMKA ,ALE JMENO MA CIZI KUBANSKE , MA TALENT NA ZPIVANI , A SLOVACI ROZHODLI JAKO I ROMOVE , ŘEKNĚTE MI KDO TAM BYL LEPŠI ? TI KLUCI CO CVIČILI NA HRAZDĚ A CO DAL UMĚLI ,JEN TO CO UKAZALI , TI CO SE DOSTALI DO FINALE NIC NOVEHO NEPŘEDVEDLI ABY MĚ TO ZAUJALO A ŠEL MI MRAZ PO ZADECH . POROTA VYBORNA ZABAVNA PROFICI , SUPER STAR VYHAZUJE CIKANY MATE RADOST , PŘIŠTIM KOLE VYHODI DALIBORA SLEPČIKA ,UŽ KVULI TAKOVIM LIDEM JAKO JSTE PRAVĚ VY , COŽ NENI SPRAVNE . EUROPA NAM TO V BUDOUCNU VRATI

40
leea
Reagovat

@Peo: Skromné vystupování? Zase další, kdo si plete dojmy a pojmy. Je zarážející, kolik diskutérů všude možně si plete neschopnost se prodat, k tomu komunikativní a prezentační neschopnost za skromnost. Jesliže je Gyongi opravdu komunikativně neschopná, nudná atd., v tom případě se na zpěvačku a vůbec do showbusinessu nehodí a její výhra byla špatná volba. Pak je tu druhá možnost, že G. tu uťáplost a hru na city hrála, aby dostala co nejvíc hlasů a v tom případě se jedná o vyčůranost a opět špatnou volbu. Každopádně o ty ostatní bude větší zájem, než o ní. Ostatně nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy se poražení finalisté talentové show uplatnili lépe než vítěz.

41
Maria
Reagovat

Prekrasny spev. Škoda, že som nepozerala súťaž ani jednu časť, ale dnes náhodou na internete som objavila ju. Nemá konkurenciu ani medzi slovenskými profesionálnymi speváčkami okrem Mariky Gombitovej. Tí, čo píšete negatívne, jednoznačne nemáte sluch.

42
Maria
Reagovat

Prekrasny spev, škoda, že som nepozerala súťaž ani jednu časť, ale dnes náhodou na internete som objavila ju. Nemá konkurenciu ani medzi slovenskými profesionálnymi speváčkami okrem Mariky Gombitovej. Tí, čo píšete negatívne, jednoznačne nemáte sluch.

43
nikol
Reagovat

no fuuuuj vy ste svine to všetko len zavist pretože ciganka vyhrala. . ja jej to prajem sama som jej poslala sms-ky držala som jej palce všetci to preživate jako keby ta vyhra šla z vašeho vrecka možte sa všetci hanbit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44
leea
Reagovat

http://talent-2015.cz/ceskoslovensko-ma-talent-2015-divaci-nesouhlasi-s-vysledky-finale/ Anketa hovoří za vše. Lidé měli jiné favority a porota x naprosto skvělých čísel nepustila ani do finále.

45
Kyselkap
Reagovat

ČSMT 5 jsem sledovala tak na půl oka. Už od prvního ročníku mě bavily hlavně kola z divadla. Následné živáky semifinále, finále, mě otravovaly reklamou, zbytečnými řečmi atd. Letošní finalisté mně přišli nemastní/neslaní. Ano, Filip Jankovič je skvělý tanečník, ale jeho protěžování za tanec na podpatcích se mi nelíbilo. Zřejmě nejsem dostatečně umělecky fundovaná, abych se též stala fandou tohoto čísla. Zkrátka vítězství Bodišové přeji. Zpívala krásně. Alespoň pro mě. A pokud je v takovém srabu, zcela jistě jí výhra pomůže do dalšího života. Ze všech vítězů ČSMT nezapadli akorát Dae men, jinak všichni. Atai Omurzakov zmizel ve stepi :), Josef Pavlúsik a ten loňský vítěz – není o nich ani vidu, ani slechu – tím chci říct, že vy, kteří s výhrou Bodišové nesouhlasíte, můžete být v klidu – zcela jistě už o ní neuslyšíte :). Každopádně jsem ráda, že to skončilo, i když se tedy proslýchá, že se chystá 6.řada…..

46
Kyselkap
Reagovat

Jo, a co mi přišlo nefér vůči divákům, je zlatý bzučák. A taky to, kolikrát ho porota použila. Fér by bylo, kdyby ho každý mohl použít jednou a zbývajících 6 semifinalistů si vyberou diváci. Ale ne, že si porota vybere 4x svého finalistu už na castingu, 1x společně, taky z castingu, pak si každý ještě jednou vybere svého dalšího favorita a na diváka zbydou 2 místa na rozhodnutí(a to jen proto, že se Slávik svého favorita vzdal).

47
Peter
Reagovat

@Kyselkap: Mně nejpodivnější na této sérii přišlo to zrušení Velkého třesku, resp. jeho redukování na pouhý rozhovor poroty v nějakým hotelu. Takže spousta soutěžících sice postoupila z prvního kola dál, ale následně jim (předpokládám, že telefonicky) museli oznámit něco jako „sorry, ale rozmysleli jsme si to.“ Nejsem znalec zahraničních verzí, tak by mě zajímalo, zda je to takto běžné nebo opět naše specialita :)

48
Petra
Reagovat

Co je ti do toho co udělá s penězi. Postav se tam zazpívaj a pak piš nesmysly.jo jo závist je zlá vlastnost.že národe.

49
Hankaanka
Reagovat

Občas sa na tieto šou pozerám pre samotné vystupenia súťažiacich a baví pozerať sa čo všetko ľudia dokážu. Úžasne čo dokáže ľudský um,vôľa a odhodlanie. Vobec ma nezaujíma hodnotenie poroty, tupé moderovanie tupej dvojice,ani divácke hlasovanie.Snažím sa prepnúť na iný kanál skôr ako začnú rozprávať.Nebaví ma uvrieskaná Lucie Bíla,ani minuloroční porotcovia ako Dejdar a pod., ani Slávik . Nechápem prečo sa tieto dve TV stále spájajú do spoločných projektov,veď je to nasilu.Nepoviem prvý krát ako osvieženie to fungovalo ale každý rok ? Veď na SK to nechcel nikto ani moderovať a aj do poroty sa nikto veľmi nehrnul.Tak issto ako do Superstar.

50
kristina
Reagovat

všiichni,ale úplně všichni jste v životě dokázali ouno .ale kritika vám jde na jedničku až se dostanete tam kam se dostala ona tak prosím kritizujte s prominutím vy úplně zbytečné nuly…@Jenny:

51
Rostislav bodblazec
Reagovat

Skvělé Skvělé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidat komentář