Panáček v reality show

X Factor UK 2015: Přinesl filmový večer hvězdné výkony? (rekap + video)

16. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

thexf_tm

POZOR! X Factor můžete sledovat nově i se slovenskými titulky na JOJ PLUS. Pouze pár dnů po ostrovní premiéře se talentovaní Britové objeví i na Slovensku. Kdo má šanci stát novou hudební hvězdou? To si už teď můžete přečíst v našem článku. Pokud se chcete nechat překvapit, tak sledujte X Factor, vždy v pátek ve 20:30 na JOJ PLUS!

Světla, kamera, akce! Připravte si popcorn! Letošní Live shows pokračují tradičním tématem. Již třetí živé kolo bylo zasvěcené filmovým melodiím. Napětí roste, v soutěži zbývá pouze 9 finalistů a už tento víkend budeme znát Top 7, protože nás čeká další dvojité vyřazování. Navíc tohle vyřazování je důležitější, než ty před tím, protože právě sedmička nejlepších se vydá na společné tour. Byl to zajímavý víkend plný zvratů a hvězdných výkonů. Byl to kasovní trhák nebo propadák? Který finalista by si zasloužil hvězdu na Chodníku slávy? Přečtěte si rekap a dozvíte se více…

3. Live show – Sobotní noc ve filmu

Mason Noise

Výběr: Will Smith – Men In Black (z filmu Muži v Černém)

Po zkušenosti v minulém týdnu, kdy se propadl do Bottom 2, to Mason potřeboval trochu rozjet. Ústřední song ze scifi komedie byl pro to jako dělaný. Masonovi image tajného agenta moc neseděla, alespoň já bych mu to nevěřil. Jak již víme, Mason nemá nejlepší hlas v soutěži, není se proto čemu divit, když vrcholem vystoupení byla taneční vložka. Zbytek byl spíše průměr, Masonovi se však i to podarilo více méně prodat. Docela fajn úvod.

Max Stone

Výběr: Bruce Springsteen – Secret Garden (z filmu Jerry Maguire)O

Max se tentokrát vykašlal na reggae, už bylo na čase. Avšak ten výběr byl takový „meh“. I když Max podal hlasově povedený výkon, jako celek to byla nuda. Spolehlivý zpěvák jako Max by si mohl dovolit větší risk. Simon se zde těžce netrefil a je dost možné, že to Maxe bude stát místo v soutěži, pokud u Masona zafunguje Bottom 2 efekt.

Louisa Johnson

Výběr: Quindon Tarver – Everybody’s Free (z filmu Romeo & Julie)

Ještěže nedošlo na Lady Marmelade, což byl původní výběr. Louisa zde předvedla opravdu hvězdný výkon. Začala velmi tiše a delikátně, postupně přidávala na síle v hlasu a vystoupení tak neskutečně vygradovala. Silné, emotivní, nádherné. husí kůže od hlavy až k patě! Nemám co dalšího dodat, TOUCHDOWN a jeden z vrcholů večera.

Monica Michael

Výběr: V Bozeman – What Is Love (ze seriálu Empire)

Minule Monica nebyla úplně sama sebou a dokonce se silně pohybovala na hranici vkusu. Tento týden je to zase Monica, oblečená v černé a bez laciných triků. Vzhledem k událostem v Paříži byla Monica nucena změnit píseň z „Bang Bang“ z Kill Billa na baladu ze seriálového hitu Empire. Monica již s tímto songem zaválela na 6 Chairs Challenge a nebýt okolností byl by to nejspíš její výběr do Sing-offu. Monice se vystoupení povedlo, možná ještě líp než minule, kdy byla nejspíš s nervama na pochodu. S nastalou situací se vypořádala skvěle, stejně jako Simon si myslím, že tohle je styl, kterému by se Monica měla po soutěži věnovat.

Reggie ‚N‘ Bollie

Výběr: Baha Men – Who Let The Dogs Out (z filmu Lumpíci v Paříži nebo Pařba ve Vegas)

V minulém týdnu si RnB pro sebe ukradli všechnu pozornost s jejich povedeným mashupem, který velmi docenil i jeden z původních interpretů, který se čirou náhodou nacházel v publiku – Liam Payne z One Direction. Cheryl dobře pochopila, že nyní musí minulý výkon topnout a tak chtěl ukázat jejich hlasy na hitu z Titanicu. Ta oná píseň o parníku opravdu zazněla, jednalo se však o falešný start, který nás měl nejspíš ujistit, že pěvecký talent zde hledat nemáme. RnB opět rozjeli svou show, opět zábavné, plné energie, ovšem už hodně předvídatelné. Obávám se, že RnB minulým výstupem „přeskočili žraloka“ a nic objevného se od nich už nedočkáme, diváci je však stále milují. Uvidíme, kam až to tito veselí chlapci dotáhnou.

Anton Stephans

Výběr: Whitney Houston – I Have Nothing (z filmu Osobní strážce)

V minulém týdnu Anton předvedl poněkud bizarní úskok z jeho komfortní zóny. Tento týden se chce vrátit zpět k baladám. Výběr padl na soundtrack k Osobnímu strážci a to zrovna na jednu z nejprofláklejších věcí v pěveckých soutěžích vůbec. Divím se, že I Have Nothing ještě nikdo nedal na black list písní, které jsou ohrané do morku kostí a proto by je neměl dlouho nikdo zpívat. Nic proti písni, ta je efektní a schopný zpěvák s ní vždy zaválí, avšak od Simona bych čekal něco méně lajdáckého. Simon si objednal instatní moment, který dostal. Anton to v rámci mezí zvládl se vztyčenou hlavou, ovšem jediné originální na jeho vystoupení bylo barevné provedení živého přenosu. Každopádně to byl zase starý dobrý baladiér Anton, kterého si diváci oblíbili.

4th Impact

Výběr: Beyoncé – Work It Out (z filmu Austin Powers – Goldmember)

Cheryl v úvodu oznámila, že vystoupení její skupiny bylo v ohrožení, když se Celině udělalo během reklamní pauzy špatně a omdlela. Holky dostaly možnost vystoupení vynechat a pustit do éteru záběry z generálky, to však odmítly a v plném složení vystoupily. Holkám ve vystoupení pomohla velká produkce a spousta tanečníků, které využily ve svůj prospěch a vše do sebe zapadalo. Přestože Celina nebyla OK, tak holky fungovaly jako dobře namazaný stroj, ostatně jako pokaždé. Skvělý výkon. Mám jen obavy, aby divákům nezačaly jejich vystoupení splývat, proto je nutné trochu uhnout a ubrat plyn. Cheryl, příště prosím nějakou pěknou a efektní baladu, díky.

Lauren Murray

Výběr: Ariana Grande – One Last Time

Lauren musela stejně jako Monica změnit píseň. Zatímco u Monicy to byla trochu škoda (nakolik je Bang Bang efektní, ovšem v této situaci nevhodná), tak u Lauren došlo na změnu k lepšímu. Nejspíš zde došlo taky na píseň pro Sing-off, nýbrž tato píseň od Ariany Grande nepůsobí na žádném oficiálním soudtracku k filmu ani seriálu. Lauren se tak čirou náhodou postarala o další vrchol večera, budu se možná už dneska opakovat – parádní vokál, velké emoce a naléhavost, wow! Je neskutečné, jak Lauren během soutěže vyrostla nejen jako zpěvačka, ale i jako osobnost.

Ché Chesterman

Výběr: Percy Sledge – When a Man Loves a Woman (z filmu Když muž miluje ženu)

Ché dostal za úkol večer uzavřít a to slavným hitem ze stejnojmenného filmu. Jak již bylo zmíněno dříve, o hlasových kvalitách zde není pochyb. Na Nickově místě bych vybral něco jiného, současnějšího. Zpívat, pro mě docela otravný, song ze šedesátých let a se stejným aranžmá je těžká nuda. Toto vystoupení bych přirovnal k Vladovu rychlovlaku, v tomto případě se jednalo přímo o Šikansen.

TOP 3 podle VojtyP

1. Louisa Johnson
2. Lauren Murray
3. 4th Impact

Bottom 3 podle VojtyP

1. Mason Noise
2. Max Stone
3. Anton Stephans / Monica Michael

Shrnutí 3. live show

Myslím, že nebudu přehánět, když řeknu, že to byla letos zatím nejlepší live show, možná i včetně loňska. Naprosto úchvatné vystoupení předvedly Louisa a Lauren, kterým bych okamžitě rezervoval místo v Grandfinále, kdyby to šlo. Bylo by to zasloužené. Další skvělý výkon mají na svědomí 4th Impact a zbytek byl v závěsu. Moje Bottom 3 je tento týden spíše tipem na vyřazení. Tipuji, že stejně jako v minulém týdnu u Kiery nezafungoval Bottom 2 efekt, tak stejně tak nebude fungovat u Masona a nejspíš se s ním rozloučíme přímo. Další tip je trochu divoký, od minula to má nahnuté Anton a tento týden nepůsobil dostatečně přesvědčivě Max. O nečekaný propad by se mohla postarat Monica, která by mohla zase dojet na jinou zákonitost pěveckých soutěží a to opakovaný výkon. Záleží jestli diváci přimhouří oči a zváží důvod změny setlistu. Vyřazování začíná být čím dál zapeklitější, snad se nebude konat nějaké nepříjemné překvápko.

Result show

Společné vystoupení Top 9

Výběr: Irene Cara – What a Feeling

Hvězdní hosté

Jess Glyne – Take Me Home

S Jess jsme se již v letošním ročníku setkali, konkrétně v Římě, kde pomáhala Cheryl s výběrem skupin. Jess má za sebou úspěch již se skupinou Clean Bandit, kterým nazpívala obrovský hit Rather Be, poté hostovala na dalších projektech. Letos v létě vydala vlastní sólovou desku, která v Británii odstartovala na první příčce hitparády, stejně jako debutový singl. Další vlaštovkou z alba I Cry When I Laugh je balada a jmenuje se Take Me Home.

One Direction – Perfect

Největší nález soutěže je zpět. 1D po pěti letech velmi úspěšné kariéry ohlásily plánovanou pauzu, na kterou nastoupí začátkem příštího roku, jakmile skončí promo na jejich páté album Made In The A.M. Z tohoto alba kluci přišli zazpívat píseň Perfect. Nevím, ale píseň mi v refrénu nějak nápadně připomíná Style od Taylor Swift. Že by náhoda?

Vyřazování – double elimination

Postupují: (bez pořadí)

Mason Noise
Lauren Murray
Ché Chesterman
Reggie ‘N Bollie
Louisa Johnson
4th Impact

V ohrožení se ocitli Max Stone, Anton Stephans Monica Michael.

Soutěž okamžitě opustí soutěžící s nejmenším počtem hlasů, další dva se utkají v tradičním sing-offu, kde má poslední slovo porota, pokud bude porota v remíze, nastává Deadlock a rozhodnou opět hlasy diváků.

Přímé vyřazení

Soutěžící s nejmenším počtem hlasů byl Max Stone, soutěž tedy opouští bez možnost záchrany.

Sing-off

Monica Michael

výběr: Beyoncé – Brokenhearted Girl

Účast Monicy v Bottom 2 visela ve vzduchu už minule. Tentokrát jsem si nebyl tak jistý, že se tam Monica propadne, jelikož včerejší výkon se řadil k jejím lepším. Balada od Beyoncé se k jejímu příběhu a obrázkům na pozadí hodila. Na Monice bylo poznat odhodlání a dala do toho vše.

Anton Stephans

výběr: Simply Red – If You Don’t Know Me By Now

Anton si vybral, co umí nejlépe, baladu. Letošní rozstřely jsou velmi vyrovnané. Anton se také nevzdal a o své místo se popral. Za mě bych pustil dál Monicu, jelikož je mnohem současnější a má šanci se uchytit i po soutěži.

Rozhodnutí

Simon posílá domů Monicu,
Cheryl posílá domů Antona,
Rita posílá domů Antona,
Nick posílá domů Monicu,

Porota se neshodla, rozhodnutí přešlo opět na hlasy diváků a ti rozhodli, že soutěž opouští Monica Michael.

Hodnocení 3. finálového víkendu

Kromě Ollyho, který trochu předbíhal událostem, se stala ještě jedna chyba. Osobně si myslím, že měl odejít Anton. Byť zpívá pěkně a dokáže do hlasu dát ty správné emoce, nevidím u něj velký potenciál prorazit po soutěži. Jistě nějaké angažmá mít bude, jen ne to, jaké se od hvězdy z X Factoru očekává. Monica sice není můj šálek čaje, ale u ní si kariéru pod velkým labelem představit dokážu. Nyní se to může svést na diváky, protože to tak chtěli, ale dávno víme, že se hlasování v soutěži moc nerovná poptávce na hudebním trhu neboli lidé většinou nehlasují pro ty, co chtějí poslouchat, nýbrž na základě sympatií. Jde to vidět každý rok a nestává se tak často, aby se tyto dva motivy sešly. Co porota tedy hledá a nač má moc rozhodnutí diváků zvrátit, když tu moc nevyužije?
Jinak co se týče odchodu Maxe, tak to překvapivé ani nebylo. Zkrátka se Max nestihl projevit a jako osobnost vyrůst za tak krátkou dobu. Na vině je také Simonův (ne)mentoring. Navíc je spíše muzikant, tudíž jeho cesta nemusí nutně vést přes X Factor.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Lucas
Reagovat

Pro mě Bottom 3 vyhovující. U Monicy mi v posledních kolech něco chybělo, to samý i když zpívala v Bottom 2, přišlo mi, že se do toho tolik neopřela. Anton to alespoň zazpíval skvěle (v live show se mi až tak nelíbil). Ale je pravda, že se prosadí spíš Monica.

Jinak Jess Glynne vypadala příšerně :D

2
yeey
Reagovat

Monicy je skoda, ale je mozny, ze ta cela soutez nebyla vlastne moc pro ni… Anton…skoda slov… pravidelne zpiva, jako kdyby mel zrovna epilepticky zachvat… Max (ostatne jako vsichni Overs) doplatil na totalni nezajem Cowella o jeho kategorii, je to sympatak, urcite bych ho tam podrzel dele nez hruzostrasne pripady jako Mason a RnB…

Zajimalo by me, jestli bude priste double elimination… vzhledem k tomu, ze holky do B3 padaj jak hrusky ze stromu, se dost bojim, aby tam nezahucely Louisa a Lauren…:-/ Mozna jste to nevedeli, ale hlasuji Britove a to je diagnoza…:-)) (ze krasne talentovane slecny nemaji u hlasujicich na ruzich ustlano :-DDD)

3
Michal V.
Reagovat

myslim si, ze kdyby vyrazovani bylo mezi treba Masonem a Monicou tak by treba porota rozhodla… mezi Antonem a Monicou to asi nikdo nechtel rozstrelit.
Vicemene souhlasim s tim, ze Monica ma vetsi sanci na posoutezni hudebni karieru a zaroven bych rekl, ze jeji styl neni pro soutez uplne vhodny, v podstate se za dobu live shows v podstate nepotkala s vyberem, ktery by ji sedl.
Anton me osobne bavi (pokud to teda neni ulet typu 2. live show).

Me spis mrzi jina vec… rekl bych, ze za posledni 3-4 roky tu mame suverenne nejlepsi slozeni zpevaku v live shows a mame to pekne orezany :-( takze nam vylitavaj zajimavy zpevaci jak na bezicim pasu.

Jo nevim jak komu, ale to vystoupeni Jess Glynne me teda osobne prilis neuchvatilo… chvilemi to bylo dost neprijemne poslouchat (jestli to bylo tim, ze treba nejela na 100% netusim, nebo ji to dokonce ujizdelo?- to uplne nepoznam) a rozhodne me presvedcila, ze kdybych chtel utracet penize za koncert tak za jeji to urcite nebude.
One direction byli lepsi, ale bohuzel mi v tu chvili zacal stavkovat filmon, tak jsem z toho vystoupeni slysel utrzky :-(.

@yeey rozhodne cekam, ze bud louisa nebo lauren vypadnou predcasne (i kdyz z top 7 to uz pravda neni tak uplne predcasne). Byl bych radsi kdyby vypadla spis louisa, me osobne nebere.

4
Bedy
Reagovat

@yeey: No pokud nechteji delat finale ve 4… tak bude jeste jedno double elimination… ocekavam ho pristi tyden … to by pak zbylo 5 soutezicich na 2 kola + finale. To uz pak vychazi standardne.

Ptiste bych rad videl odchazet nekoho z teto sestavy (idealne tedy dva)… Mason, R&B pripadne Anton… tak snad se mi to vyplni :) … a az bude 5 soutezicich.. teprve pak ocekavam ze bude kazdy zpivat dva songy..

5
Luke
Reagovat

už jsem psal k předchozímu článku.. tak jenom se připojím k Michalovi, že u vystoupení Jess jsem celou dobu přemýšlel nad tím, jesli zpívá falešně nebo prostě tak zpívá normálně :D.. Po výkonu Lauren v Judges‘ Houses bych se tam tak nešel „ztrapnit“.. :D

A malá třešnička na závěr, Lauren se svým One Last Time je na 12 příčce v britským žebříčku iTunes :))

6
yeey
Reagovat

@Michal V.: hmm… u holek to vzdy kolisa podle aktualniho vykonu, takze Louisa i Lauren musi navazat na dosavadni fantasticke vykony, TOP5 bez nich by byla fraska … obzvlast, kdyz tam jsou Mason a RnB… absolutne nechapu, kde Mason ty hlasy nabral – za to, co predvedl na Chair Challenge, by holkam neprisel ani jeden hlas a on je uz ve 4. live show….:-// k RnB se nema cenu vyjadrovat, jediny pozitivum je, ze je mam o dost radsi nez Steviho minuly rok… (ja vim, megakompliment:-))

7
Lucas
Reagovat

Jo, Jess to nezazpívala nějak dokonale.. ani nevím, jestli jindy bývá lepší :)

Joo, Lauren už je na iTunes 11. :) a originál od Ariany je devátej :) a LIttle Mix a Love Me Like You taky nějak stoupaj :) Louisa se taky hejbe kolem třicítky, tu bych dal taky výš :)

Jinak Fleur debutovala se Sax na třetím místě v oficiální hitparádě. Holt má dobrej song, myslím, že kdyby ho zpíval kdokoli, dařilo by se mu :))

8
Ludvík
Reagovat

Kde jste vzali to, že je Lauren 11 na iTunes? Tady: http://www.apple.com/uk/itunes/charts/songs/ je 26., Louisa 36. a Ché 51.

9
Luke
Reagovat

@Ludvík: např. tady: http://www.play.cz/hitparada/ .. a Lauren se o tom zmiňuje i na svém Instagramu :)

10
Michal V.
Reagovat

mno ze je to tak vysoko na iTunes me vlastne neprekvapuje… ja si to vcera pustil snad 10x za sebou :-)

jen jestli takovejhle super hit neprisel moc brzo v soutezi… kdyby se ji to podarilo v top 4 tak by si rekla o vitezstvi…

11
Patrik
Reagovat

http://digitalsalesdata.com/diydsd.php?Region=143444
Jojo lauren je na 11 místě s prodejem 2000+ koupíí

12
Laikka
Reagovat

Monica mě mrzí, i Max, ale co, hlavně že Lauren zazářila :) Je moje nej od začátku a Seanna už nemám… Antona bych klidně vyhodila

13
Laikka
Reagovat

Jak moc mám ráda Simona, tak letos mě štve… Měl mít jinou kategorii no, kluky by mohl vést zajímavě… Už proto bych mu vyhodila i Antona. Che se drží, tentokrát jsem ani nekoukala když byl poslední. Mě prostě vadí skoro tolik jako loni Andrea, teda ne tak moc ale vadí.

14
Ludvík
Reagovat

@Luke: @Patrik: Jo, zrovna jsem si nainstaloval iTunes na počítač a je tam na 11. místě, tam to byla asi nějaká jiná hitparáda :D

15
Ludvík
Reagovat

Dokonce už je 10.

16
Luke
Reagovat

Wohohoo Lauren už v žebříčku přeskočila originál :) už je na 9. :)

17
JoZi
Reagovat

@yeey: Nemyslím, že by tento týždeň malo byť Double Elimination. Cowell v sobotu spomenul, že do konca súťaže zostávajú 4 týždne, čiže podľa modelu aký poznáme budú na Final Weekend traja, čo znamená, že budú už len klasické sing-off.

18
Jarda
Reagovat

@Michal V.: Tak to jsme na tom stejně, mně se zvláště líbí ta změna jednoho tónu správně ještě podbarvená klavírem na rozdíl od originálu Ariany. Pouze ke konci tam ty vysoké tóny byly zbytečné, jinak to bylo perfektní. Lauren a Louisa jsou jednoznačně nejlepší a měly by obsadit první dvě místa (je mi jedno v jakém pořadí).
Simon to pěkně voře, Anton už podruhé dostal píseň na nic, jako by ho chtěl potopit. Ti dva baviči by už také měli vypadnout ,to není taškařice, měla by to být pěvecká soutěž. Líbí se mi také ty čtyři Filipínky, těm bych dal třetí místo. Ostatní mě už moc nezajímají i když takový Che je také výborný zpěvák, ale nelze vše utáhnout pouze na extrémních výškách. Celkově ale jak pěvecky tak i ve všem ostatním je X factor o několik tříd výše než naše Superstar, letos tam není nikdo výjimečný jak byla třeba Gábina Gunčíková. Takže mě britská soutěž zajímá více. Doufám, že ji nevyhrají ti dva černí tajtrlíci nebo Mason.

19
Michal V.
Reagovat

@Jarda: ono pri vsi ucte k Ariane…to jeji zpivani mi prijde spis jako takovy knikani, kdezto Lauren to zpivala pekne silnym hlasem… souhlasim, ze ten zaver byl takovej… trochu divnej myslim tam jak je ta pauza a pak zakrici vysoky ton… to mi prislo ze to bylo zbytecne tlaceny na silu, ale jinak ta prvni cast je naprosto genialni a uplne prekonava Arianu

20
Bedy
Reagovat

@JoZi: Ještě zbývá 7 soutěžících a už jen 3 týdny + finále. Pokud má být opět ve třech, tak musí být ještě jedna Double Elimination.

Po příštím týdnu bude 5 soutěžících, na poslední 2 kola a pak zůstane TOP3 na finálový víkend. :)

21
Jarda
Reagovat

@Michal V.: No to už je takový nepsaný zvyk, že ke konci písně musí každý udělat krátkou exhibici jako vyvrcholení a potom je kraťoučký jemný závěr. Ale když zpívala Louisa tu píseň od Beach Boys v prvním kole tak tam to vyvrcholení bylo kouzelné a její vystoupení je pro mě zatím jedničkou. Tak si představuji, ve shodě se Simonem hvězdu. Krásná a krásně zpívá, opravdu nevím kdo z těch dvou holek je lepší, Lauren má silnější hlas, Louisa je zase větší kočka, ale obě jsou skvělé.

22
VojtaP
Reagovat

Za Lauren a její umístění na iTunes jsem rád, ten cover je fakt dobrý. Lauren a Louisu jsem od neděle viděl snad 30x :D Jen škoda že: „the track has been made chart illegible, meaning it won’t officially appear in the Top 40 on Friday.“ Třeba v Austrálii se v oficiální hitparádě soutěžící z XF normálně umisťují odjakživa. To jak Lauren zapůsobila se alespoň projeví na prodejích originálu.

23
Bedy
Reagovat

Jinak příští týden bude jedním z vystupujících hostů sám Olly, se svým novým singlem „Kiss me“.

24
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: hledal jsem si srovnání a ono to bylo vesměs stejné provedení, jako tady https://youtu.be/AnOa9dRr0gY, což je ale tuším jen rip studiovky, ne přímo akustická verze, nicméně ten závěr je hodně podobný. Jinak si myslím, že Ariana je určitě hodně talentovaná, jen jí ty songy tak píšou, že to zní trochu jako kňourání. Btw se mi nabídlo toto je to docela vtipný :D https://youtu.be/ss9ygQqqL2Q

25
Jarda
Reagovat

@VojtaP: Ano, na té Christině je vidět, že je Ariana schopna mnohem větších pěveckých výkonů než předvádí, ale Britney ji asi dá pěknou herdu za tu směšnou parodii. A co se týká těch dvou hvězd L+L tak se k tomu počtu 30 už výrazně blížím. Nepamatuji kdy se mi to stalo naposled, pouze musím říct, že když jsou v nějaké hudební soutěži tak kvalitní zpěváci tak se na to člověk dívá hned s mnohem větším zájmem. Tím se ale výrazně liším od většiny která se chce hlavně bavit, i když vystopovat nějaké zákonitosti je téměř nemožné. Nicméně zřejmě u mladých dost funguje určitá stádovitost pro kterou jsou existencí sociálních sítí výborné podmínky (ostatně ne pouze v těchto případech).

26
yeey
Reagovat

@VojtaP: Lauren je proste zlaticko, taky se jejiho vystoupeni nemuzu nabazit :-)) Fakt tezko rict, kterou z tech dvou slecen mam radsi… Budu se opakovat, ale je skoda, ze to hlasujici urcite zas nejak dojebou :-D Celkem komicky, jak si tu vsichni ucuravame z tech dvou, chtelo by to pozvat Tomáše, aby nam zkritizoval, ze fandime povinne cetbe, nebo Moniku, aby nam sdelila, kolik ma Lauren zhubnout a jak ma Louisa krivej xicht, abychom tu vsichni tak svorne nevrkali :-DD

27
Michal V.
Reagovat

@yeey: tak ja mam radsi kdyz je zenskou jak se rika za co chytnout ;-).

28
Jarda
Reagovat

Podle počtu shlédnutí na YouTube suverénně vedou filipínky, za nimi Louisa a Lauren.

29
VojtaP
Reagovat

@Jarda: tak pokud se dělá toto napodobování, tak je to vždy trochu přehrávané, náhodou jsem v tom tu Britney slyšel.

@yeey: taky se obávám, jak se to letos zase hlasováním pokazí. To, že Lauren dali už 2x skoro ke konci snad značí, že si nevede zase tak špatně. Mě spíš štve, že tak skvělý ročník musí být zrovna zkrácený, kéž by to alespoň o týden protáhli, prostor tam je, ale nejspíš by si Simon nenechal ujít příležitost získat Christmas no 1. Letos však s tím výběrem vítězného singlu nevím, Simon se nejspíš úplně pomátl, že chce dát vítězi nazpívat Forever Young od Dylana. Z toho další Impossible nebude, ať už to nakonec vydá kdokoliv. Nadávat každý rok, jak má Simon vztahy s nejlepšími skladateli (Tedder, Kotecha, Martin, atd.) a vítěz musí zpívat vždy cover, je asi už k ničemu…

30
J
Reagovat

@yeey: Ako poznam Tomasa, tak by fandil len chalanom. Ale nech je CHE neviemaky dobry, mna neuveritelne nudi. To dievcata tak Louisa ako aj Lauren maju v sebe drive. Najhorsie, ze buducu nedelu bude opat dvojity vyhadzov a ja sa tiez bojim o dievcata. Keby to bolo na mne rovno by som poslala domov Antona a dalej Masona a Reggie N Bollie.

31
Michal V.
Reagovat

@J: dvojita eliminace hlavne smrdi tim, ze kdo sleti na to uplne posledni misto toho porota nemuze zachranit ani teoreticky… takze pokud ciste teoreticky tam sleti jedna z dvojice L&L tak jim akorat smutne zamavame… a ze to realne docela hrozi…

u Simona zbyl jen Anton (myslim si, ze simonovu kategorii divaci podrzi kvuli tomu, ze je to simonova kategorie), ve skupinach jsou RnB (ty budou asi relativne oblibeni a urcite zas daj nejakou hopsacku) a 4th Impact (ty jsou taky hodne oblibene), Che je urcite british type.
Zbyvaji presne tri zpevaci/cisla… L+L a myslim, ze se bude rozhodovat ktera z nich pujde dal a Mason.

32
Bedy
Reagovat

Tema dalsiho kola je opet tradicni „Heartbreak and Love“… takze uslysime same sladaky, spise pomale.. holky by mohly zazarit…
Jsem zvedav zda uz konecne Cheryl necha 4th Impact zpivat nejakou pomalou baladu…

No jinak za me na vypadnuti urcite Mason a R & B… prip. Anton. Melo by to byt posledni Double elimination… tak uvidime no.

33
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: Důležité bude, s čím přijdou a kdy.v rámci večera, podle toho asi poznáme,.jak přemýšlí produkce. Doufám,.že holky ještě nevyvolaly tak silný efekt favoritů, pokud ano, tak reálně hrozí propad nejvic u Louisy . Přímo by mohl jit Mason, který už snad neuteče. Nejhorší scénář je společný propad L+L do b2, to byla Sofiina volba jak u Elly a Jamese před lety.

34
J
Reagovat

@Bedy: Boze, to Anton spusti zasa dalsiu baladu. Pre zmenu by mu mohli dat rockovu. Aspon by bola sranda. A nebol by tak predvidatelny.

35
Michal V.
Reagovat

@Bedy: mohly by… dneska poprve mi tu chybi slintaci smajlik!

36
Willandraify
Reagovat

Jako musim rict, ze Simon me pekne toci. Ocividne se porad nesrovals vyberem kategorii. Myslela jsem si, ze je profesional. Proste mi prijde, ze je mu ta jeho kategorie jedno.

Kazdopadne Anton je marnej, Mason

37
Bedy
Reagovat

@Willandraify: K aktuálnímu týdnu (přenos začíná na ITV za 5 minut) je vydaný aktuální článek, můžete komentovat tam :)

Přidat komentář