Panáček v reality show

X Factor UK 2015 – Six chair challenge pokračují! Dnes se o svá místa poperou kluci a část skupin! Uvidíme v sestřihu i Martina Haricha? (promo)

11. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=11316 w=615]

Již sedmým týdnem pokračuje na ostrovech pěvecká soutěž X Factor. Za sebou máme všech sedm kastingových dílů, kompletní první část soustředění a první část Výzvy šesti stoliček. Dnes nás čeká další díl z této nejkontroverznější a nejdrsnější fáze celé show, kde porotci rozhodují o postupujících ze své kategorie ihned po odzpívání adeptů, a to přímo před živým publikem ve Wembley aréně. Mnohdy tedy činí svá rozhodnutí pod velkým tlakem. Dnešní díl bude věnován kategorii kluků a části skupin. Kterých šest mladých mužů s sebou vezme Nick Grimshaw do Manchesteru, kam poputuje v rámci Judges Houses? A jaké písně dnes zazní? A jak odstartuje svou kategorii skupin Cheryl? To se dozvíte již o pár řádků níže. Britský X Factor byl vždy zárukou kvalitních hudebních kousků, proto ho nezapomeňte sledovat i letos!

V každé kategorii aktuálně zůstává přibližně 16-17 soutěžících. Z následující fáze postoupí do Domů porotců pouze šest nejlepších. Britský bulvár upozorňuje na velmi kontroverzní rozhodnutí, která během natáčení Six chair challenge padala. Zatímco kategorie kluků prý dopadla nejhůře, dívky byly vesměs bravurní. Rita Ora, jakožto mentorka dívek, tedy měla rozhodování velmi těžké. Upoutávky slibují slzy, skvělé výkony, těžká rozhodnutí a především emoce.

A jaké písně dnes od kluků uslyšíme?

TOM BLEASBY
Whitney Houston – I Look To You

JAMIE ELDRIDGE
New Radicals – You Get What You Give

CHE CHESTERMAN
James Brown – It’s a Man’s World

BEN CLARK
Kodaline – All I Want

OLLIE MARLAND
Charlie Puth – Marvin Gaye

PAPASIDERO
Christina Aguilera. – Lady Marmalade

BRODIE KELLY
Christina Perri – A Thousand Years

MASON NOISE
The Weekend, Blackstreet, Justin Timberlake -Earned It/The Fix/Sexy Back

SIMON LYNCH
Jess Glynne – Hold My Hand

NATHANAEL LANDSKRONER
Whitney Houston – I Have Nothing.

SEANN MILEY MOORE
Shirley Bassey – I Who Have Nothing

JOSH DANIEL
Emeli Sandé – Clown

TOM DAVIES
Chris Brown – Turn Up The Music

JORDAN LUKE GAGE
Annie Lennox – No More I Love You’s

DANNY SHARPLES
Chaka Khan – Ain’t Nobody

Bohužel, jak to vypadá dle upoutávek, produkce nám Martina nenabídne ani tentokrát (možná v Xtra Factoru?), tudíž o jeho možných šancích na postup již nelze ani hovořit.

A jaké písně dnes uslyšíme od části skupiny?

[singlepic id=11317 w=615]

MON AMIE
Britney Spears – …One More Time

THE FIRST KINGS
Natalie La Rose feat. Jeremih – Somebody

MENN ON POINT
OMI – Cheerleader

ALIEN
Nicki Minaj – Hey Mama

RUMOUR HAS IT
James Bay – Hold Back the River

4TH POWER
Christina Aguilera – Show Me How You Burlesque

DECIBELLAS
Demi Lovato – Skyscraper

Zbytek skupin uvidíme v poslední části věnované Six chair challenge, a to již příští neděli, společně se Simonovými Overs.

Teasery z dnešního dílu:

Show můžete sledovat již dnes ve 20:00 hod. našeho času, např. zde:
ITV (možnost HD rozlišení)
FILMON

Po každém odvysílaném díle běží na ITV2 sesterský magazín Xtra Factor.

Speciální třešničkou je fakt, že se britský X Factor dostane letos poprvé i na obrazovky slovenské TV, konkrétně jej bude nově vysílat TV JOJ Plus, a to vždy v týdnu v pátek po odvysílání v Británii. Další bootcampový díl tak můžete i se slovenskými titulky sledovat již příští pátek 16.10.2015 od 20:30 hod. Dříve se kastingy vysílaly na TV Wau, kde na tuto malou stanici dosahovaly velmi dobrých výsledků, proto se TV JOJ rozhodla přesunout vysílání na svůj silnější kanál, na JOJ Plus.

Oficiální promo video letošního ročníku:

Těšíte se na novou, již 12. sezónu soutěže? Budete ji sledovat živě o víkendu nebo o pár dní později se slovenskými titulky? A jak zatím hodnotíte průběh dosavadních dílů? Diskutujte, komentujte! :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
nufo
Reagovat

Zda se mi to nefer ze martina vystrihli, bohuzel je slovak.,i ten papasidero je z italie a dali mu prostor.final six bude bez nich..ale toho teplouse z australie si nechaji

2
Ludvík
Reagovat

@nufo: Austrálie je skoro Anglie :D vždyť je to bývalá kolonie a mluví stejným jazykem. Martin je průměrný a ničím nezajímavý pro Britský X Factor. Papasidero je bohužel exot, navíc Ital měl minulý rok obrovský úspěch. Většina Britů ani o Slovensku nemá ponětí :D Když tady někomu řeknu že jsem z Česka, jediné co se lidem vybaví je Praha a pak některým rasismus :DD to je tak všechno, Slovakia skoro vůbec.

3
libena
Reagovat

přes to všechno co tu píšete – o martinu harichovi a jeho neprezentování – mi to prostě jednoduše připadá absolutně nefér. a to ať už je odkudkoliv. jednou se prostě mezi top 16 dostal, tak alespoň minimální pozornost si zasloužil.

4
KlekiPetra
Reagovat

Čo za úroveň má britský X-Factor, keď sa do 16tky prebojuje 4tý z Československej Superstar?

5
Ludvík
Reagovat

@KlekiPetra: 16tky kluků.. celkem jich tam je 64 myslím… a kluci jsou letos slabí :D ale to už jsem tady psal milionkrát :D

6
Michal V.
Reagovat

A nespletli si kluci kategorii kterou zpivaji? Ja jen, ze tolik pisni zenskych interpretek jsem u muzske kategorie uz dlouho nevidel

7
jenkaa
Reagovat

Tedy pořádně to tam osekávaji ze začátku:-)

8
Jan
Reagovat

Začátek byl otřesný. Vlastně nikdo není zatím vyloženě skvělý. Nejlepší zatím byl podle mě Simon. Zbytek nic moc. Rozhodně to nebude takové skvělé jako minulý týden u holek. Ale třeba ještě někdo překvapí :).

9
Michal V.
Reagovat

Ty kluci jsou zatim absolutne hruzostrasny… to fakt Nickovi nezavidim…tam si vybrat tech 6 mist je tezky…

10
Michal V.
Reagovat

Heh ten Mason je typek…jsem primo cekal, ze tam nekomu pujde jednu vrazit :-d

11
Jan
Reagovat

Můžu jen někoho požádat, jestli by mi nepřeložil, o čem se tam Mason dohaduje? Zase tak moc dobře anglicky neumím :D. Díky moc.

12
Michal V.
Reagovat

V podstate mu jde o to, ze mu sestrihali audition do vysilani na 47 vterin zatimco ostatni ukazali vic nez jeho…

13
VojtaP
Reagovat

@Jan: Mason si stěžoval, že při jeho castingu dostal jen 47 sekund vysílacího času a ostatní i víc než 3 minuty. Simon mu řekl, že nemá právo jeho show a producenty urážet, že může být rád, že se v takovém množství lidí dostal do sestřihu. Chtěl po Masonovi omluvu, ale ten odmítl, tak ho Simon vyhodil.
Ve zkratce: návod, jak si zničit kariéru dříve, než začala. :D

14
jenkaa
Reagovat

Hihi, tak v tom případě by měl Martin naflakat všem:-)))

15
Jan
Reagovat

@Michal V.: Jo, díky moc :). To bych teda nečekal, že kvůli něčemu takovému se tam bude někdo tak vztekat.
Jak hodil tím mikrofonem :-/

16
Jan
Reagovat

Tak to kdyby se tam vztekal, kvůli tomuto každý, tak by to za chvíli nemohli ani vysílat :D. Jinak mi to zatím přijde docela nuda. Těším se na skupiny, snad budou lepší :).

17
jenkaa
Reagovat

Tak papasiredo papa:-)

18
J
Reagovat

Ako to tak sledujem, myslim si, ze Martin mohol mat ovela lepsie vystupenie a zasluzit si stolicku. Smola, nie je Anglican alebo aspon z lepsej atraktivnej krajiny. No jasne Talian musi prec, tiez nie je Brit.

19
Jan
Reagovat

@VojtaP: Také moc děkuji za překlad :).

Jinak jsem zjistil, že Ben bude mít duet s Kelly Clarkson který vyjde 16.10. a i Fleur bude mít svou novou píseň. Moc se na ně těším !

20
Michal V.
Reagovat

ta klucici kategorie je fakt bida… vubec nekecali predpovedi :-). Skoda, ze asi neuvidime toho martina no.

21
VojtaP
Reagovat

@Jan: k tomu duetu vyjde určitě nějaká novinka, podle ukázky zní singl dobře, tak jsem zvědavý, jak bude znít v plné verzi.

22
Michal V.
Reagovat

kristovi rany…dalsi It’s man’s world…. jak ja tu pisnicku nesnasim… tu by snad meli zakazat zpivat v xfactoru.

23
VojtaP
Reagovat

Mezi kluky tedy těch hvězd moc není, měla by být hračka vybrat 3 do live shows.

24
Michal V.
Reagovat

Ve finale ocekavam seana…jinak mi ti kluci porad tak nejak splyvaji…

25
Kla
Reagovat

Já bych chtěla Joshe, Che a Seana… ale obávám se, že místo Joshe mi tam daj Simona.

26
Jan
Reagovat

Alien teda byly super!
Už by taky mohla vyhrát nějaká skupina. Ale Little Mix jsou jedinečné, na ně nikdo nemá. Myslím si, že Cheryl bude dobrá mentorka pro skupiny, loni se ji nedařilo, proto doufám, že letos to bude lepší.

27
VojtaP
Reagovat

@Kla: Taky čekám složení Simon, Ché a Seann, ale raději bych bral Joshe, než Chého. Ché je u mě ve stejném pytli jako Tom, zajímavý vokál, ale absolutně žádná star quality. Z Chého by se možná něco vykřesat dalo, ale chce to více prýce, než může soutěž poskytnout…

28
zuzana
Reagovat

@KlekiPetra: vtedy mal 15 rokov ! dosť vešký uspech na taký vek

29
Ludvík
Reagovat

Tak po shlédnutí dnešní epizody jsem se akorát utvrdil v tom že kluci jsou nejslabší kategorií letos. Bohužel nemůžu sledovat LIVE protože na sledování LIVE televize tady v Británii musíte mít licenci a tu nemám, takže sleduju on demand :D
S výběrem kluků jsem víceméně spokojený, ono ani nebylo moc z čeho vybírat. Moje FINAL 3 je Josh, Ben, Simon. Jsem přesvědčený o tom že Nick tam pošle Seana. Nicméně mám prvního soutěžícího který ve mě vzbuzuje nechuť (jako Andrea minulý rok)… TOM! Doufám, že vypadne…i když už byl u Ellen, kvůli toho slavného duetu s Jessie J, který zas tak dobrý nebyl, Jessie je teda 100% lepší… Nicméně kluci slabí, kluk to letos nevyhraje…
No a pak přišly skupiny… Už teď mám 2 oblíbené ALIAN a 4TH POWER! Jsem hrozně rád z toho jak Cheryl je připravená bojovat a jak je do toho celá natěšená, to u ní loni chybělo a taky to tak dopadlo, myslím, že po příští epizodě se skupiny doformují v hodně silnou kategorii, a pokud Cheryl nadšení vydrží, mohli bychom mít skupinu aspoň ve finále.. i když přiznejme si… je čas aby vyhrála nějaká ta skupina!
Těším se na příští týden, bude to zajímavé… Simonova nespokojenost s Overs se mi začíná nelíbit, myslím, že to celé je taková jedna velká předehra k něčemu příští týden… Uvidíme, každopádně žádný z Overs už nesmí vyhrát, 3 v řadě??? to už by bylo moc!

30
Ludvík
Reagovat

@J: Myslím, že zemí původu to není… Ital se minulý rok dostal do finále… nevím jak moc X Factor sleduješ, ale na Andreu nejde zapomenout :D
A BTW 4th Power jsou z Filipín a myslím že se 100% účastí v LIVE…

31
Lucas
Reagovat

Pro mě největší katastrofou byl Tom :D to bylo něco tak nevkusnýho a hroznýho, že se měl fakt radost, když ho Nick nahradil.. jenže o chvíli později :/ ach jo :D stejně tam zůstává jen proto, že má zvláštní hlas, ale podle mě to odzpíval fakt příšerně :/

32
radek
Reagovat

muze mi nekdo rict jak to bylo s martinem, nemohl jsem se divat dekuju

33
Michal V.
Reagovat

@radek: ani ho neukazali… byl jen v par zaberech ze zakulisi… pouze pozorny divak a kdo ho zna. vystoupeni na podiu a komentar nicka nebyl prezentovan. jak kdyby neexistoval….

34
Luke
Reagovat

Tak jdeme hodnotit.. Po minulém týdnu to bylo sice o trochu horší, ale zas takovej propadák to podle mě nebyl (opět se výjimky našly..).. některé výkony však byly pěkné. :)
… Začátek katastrofa .. nevím jestli mám vůbec těch pár prvních hodnotit :D ale tak dobře..
Brodie – je hodně mladý, hlas má pěkný, ale přijde mi, že všechno zpívá na jedno brdo.. byl hodně nervózní, bylo to dost slyšet, tím pádem to bylo místy dost mimo..
Tom Davis – použiju Simonovu větu.. „What the bloody hell was that..?!“
Danny – líbil se mi ve skupinovém vystoupení v bootcampu, tady další hrůza
Jordan Luke – na castingu se mi hodně líbilo jeho podání See You Again, ale toto..děs..
Tom Bleasby – pro mě se vrací noční můra z loňska, kdy jsem nemohl vystát Andreu..A to jsem si po castinzích říkal, že tam není nikdo takovej :D..nevím, pro mě dost nepovedený vystoupení.. Ani jsem se nedivil, když ho pak Nick poslal pryč..Škoda, že ho vrátil, mě by určitě nechyběl …
Jamie – ani nevím, jestli se tenhle chlapec v televizi mihl nebo ne, absolutně si ho nepamatuju .. Ale z těch asi 30 vteřin.. hlas zajímavý, zatím nejlepší ..
Papasidero – kapitola sama pro sebe.. ten borec nezpívá v některých pasážích vůbec špatně, pak do toho vloží hrůzostrašný „high note“ a jde to do kopru.. ale fajn, na chvíli zahřál židli..
Simon – no, konečně nějaká záchrana.. Simonův hlas se mi hrozně líbí .. Je to aj sympatickej týpek.. Pěknej výkon, závěr písničky famozní .. konečně první číslo hodný židle..
Nathanael – hodně nervózní, vystrašený, zaražení se v půlce písničky.. i přesto mi to až tak hrůzostrašný nepřišlo.. ale asi ještě není připraven na to všechno.. Každopádně nechápu absolutně výběr písničky..
Seann – nejvýraznější ze všech kluků.. Především vizáží, ale i co se týče pěveckým projevem.. má silný hlas..zatím všechny výkony, co v soutěži předvedl byly 100%.. Je to přesně ten typ, co se do takové soutěže hodí a co tato soutěž potřebuje. Ať už je jakej chce, já mu fandím.. Viděl bych to dokonce možná i na top 5 .. :)
Mason – namistrovanej borec, kterej však není vůbec k zahození (v tom co předvedl – nemyslím zpěv – však k zahození byl okamžitě) .. Kdyby to nebyl s prominutím i*iot, tak to může dotáhnout i do live.. Hold si to podělal sám svou namyšleností..
Josh – skvělý výkon .. Asi taky nikdy nezklame.. :)
Ben – má pěkný hlas a nutno říct, že tohle se mu fakt povedlo.. Pro mě černej kůň soutěže :)
Ollie – další, kterého jsem si vůbec nepamatoval.. Ale zazpívaný to nebylo vůbec špatně.. Možná to bylo dokonce i na Judges Houses.. škoda, že tam nakonec sedí Tom ..
Ché – nevím, já prostě Ché nemusím .. Typově je to přesný opak Seanna .. (vizáž, komunikace..).. vizáží mi připomíná bratra Ratatouille (Remie se myslím jmenoval :))), tím ho však nechci urážet.. prostě to není můj cup of tea
Moje top 3 do live
1. Seann
2. Simon
3. Josh/Ben
Jak byla kategorie kluků shazována za nejslabší, tak tomu asi i bude.. ale třeba Seann a Simon jsou pro mě skvělý .. Když to porovnám s loňskem, tak je to super..

Skupiny
Cheryl tento rok vypadá, že se do toho hrne jak jen může.. doufám, že jí to vydrží.. skupiny jsou tento rok taky dost silný.. :)
Menn on point – pro mě pěvecky mimo, ale vždycky mě pobaví až tak, že se dokonce usmívám :D
Decibellas – špatný to nebylo, ale jsou tam i lepší..
Alien – poprvé co mě pořádně tyto holky bavily, skvělý.. :)
Rumour Has It – taky pěkný výkon, ale myslím si, že do JH se nedostanou..
4th Power – neuvěřitelný.. bavilo mě to víc jak jejich casting.. profesionální výkon.. luxus.. vidím to možná i na samotný finále :)
Mon Amie – další pěkný výkon, ale to stené jako u RHI
The First Kings – dobrá prezentace, pěkný výkon.. ale na Live to asi nebude, jsou tam lepší skupiny.. (klučičí např. BEKLN) ..

Zatím skupiny jedou na vyrovnané vlně (krom razantně vyčuhujících 4th Power a dejme tomu Alien).. uvidíme, jak si budou vést příští týden zbylé skupiny (obzvlášť Silver Tone nebo již zmínění BEKLN..) a na Overs jsem taky zvědav .. :)

35
Luke
Reagovat

Jinak ještě se vyjádřím k Martinovi .. je škoda, že mu nedali ani možnost ho prezentovat v televizi, jak na castingu, bootcampu, tak ani tady..aspoň na těch Masonových !47sekund! ho tam mohli dat.. když třeba prvních katastrofálních 5 tam dali… nevím, čím to je.. nemyslím si, že by to bylo tím, že není Brit, proto mi to hlava nebere.. škoda .. :)

36
radek
Reagovat

Michal V. – díky za info. Já jsem myslel, že ukazují každého – ale oni jen výběr? To je škoda.

37
ONdra
Reagovat

Musím se přidat k tomu,že jsem byl zaražen, že tam nebyl bylo jich tam 16 a odzpívalo jich 15, takže jedinej Martin nebyl vidět? To já žil v domnění,že od této fáze soutěže jsou vidět všichni..dost mi to zklamalo..

Přidat komentář