Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2015 dnes pokračuje (video)

9. Září 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=11180 w=615]
Je středa a tak nás večer čeká další porce z divadla Česko Slovensko má talent 2015. Zatím tedy jen pro ty, co mají v dosahu TV Joj, ať přímo ve své televizi nebo mají dostatečně netrhané připojení na internetový stream. Co nás v dnešním díle čeká? Podívejte se na video.

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT (9.9.2015)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Monika
Reagovat

zlatej bzucak absolutne nechapu

2
Seb
Reagovat

Čekal jsem, že z. bzučák dostanou ti akrobati, ti mě zaujali víc. Aby nám letos potřetí v řadě nevyhrála opera…

3
Monika
Reagovat

Klidne to zas muze vyhrat opera a vubec nevadi, ze pani ma slabej hlas a jeji vystoupeni bylo hoooodne prumerne, takhle zazpiva kdekdo ve sboru. Uplne vycerpanej bzucak, ale vyhrat klidne muze, staci ji zajistit zlatej hreb vecera, standing ovation a divaci hlasuji jako divi. Myslim, ze Slavik s Bilou i Prachar se podili na talentu uz dostatecne dlouho, aby vedeli, ze takovych vystoupeni uz v talente bylo nekolik..
Akrobati no abych pravdu rekla nic moc, velmi opatrne vystoupeni, spise takovi amateri, kteri jsou na zacatku a jeste toho mnoho neumi. kdo zna Spelbound, tak to pro nej musel byt velmi slabej cajicek. Tahle britska parta je nekde uplne jinde, tihle kluci se maji co jeste ucit, prisli brzo.

4
Luke
Reagovat

Já bych to ani neřešil, že dostal zlatý bzučák ten kdo neměl…To je věc názoru, prostě každý porotce má tu možnost to využít a když se mu někdo líbí a cítí to, že do finále patří tak to zmáčkne…Jako buďme rádi, že zatím tam jdou lidi, kteří něco umí…
V zahraničních verzích tam pouští i exoty jenom kvůli té srandě…(třeba v Británii naposled tu ženskou, kterou pustil David)….
Opět přijde Patrovič na scénu a snad ho nedostane…
Jinak sem slyšel rozhovor se Slávikem a jemně naznačil, že ty bzučáky nemusí skončit jenom u 4.zmáčknutí…Je možny, že těch lidé tam pošlou víc i když by neměli podle pravidel…no uvidíme

5
samuell
Reagovat

A to se vám jako líbí…
Jediný slušný vystoupení Prachař „v obleku“.
Vrcholem zlatý bzučák.
Ne, dál už ne…

6
mk
Reagovat

Tyhle nalezené operní hvězdy jsou jen chladný kalkul produkce. Dobře, u Paula Pottse to zafungovalo – bylo to poprvé a kluk byl slušnej zpěvák. Ale od té doby se to opakuje rok co rok, vždy přijde někdo vypadající jak retard a voila, má zlato v hrdle. Jaký šok! Přece už nikdo nemůže věřit tomu, že to není celý jen prachsprostě nahraný. A Jaro je navíc mizernej herec.

7
Honza
Reagovat

Mně tento díl přišel neskutečně svěží a zábavný, opoti prvním dílům mnohem více dobrých vystoupení (tanec s tyčí, akrobati), fakt jsem se pobavil (ten kluk nebo „co na to vočař“ :)
Co se týče bzučáku, nemám s ním problém. Pro Moniku je každý druhý soutěžící průměrný blbec bez talentu a věřím, že takto tovnímá více lidí, takže už si ani neumím představit soutěžícího, u kterého by si většina lidí řekla, že si ten bzučák „FAKT zasloužil“. :)

8
Lubik
Reagovat

Kdy bude rekap 3. a 4. dílu.

9
Lucie
Reagovat

@Lubik: Taky marně vyhlížím ….

Přidat komentář