Panáček v reality show

Ano, šéfe natáčí ve veganském Plevelu

26. Únor 2015 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=10904 w=615]
Dnes se na Facebook stránce známého pražského veganského, raw podniku Plevel objevila zajímává fotka se Zdeňkem Pohlreichem. A jak bylo o chvíli později potvrzeno, skutečně v této veganské restauraci natáčí další díl Ano, šéfe ročník 2015. Jeden si tedy klade otázku, proč tam je, když si Plevel před pár dny otevřel druhou pražskou pobočku, hned kousek od Václavského náměstí a tedy se může laikovi zdát, že se jim velmi dobře daří. Jak si asi Zdeněk poradí s veganskou, raw výzvou?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Bobby Brown
Reagovat

Jediná šance, jak si s tím poradit bude, když budou dělat alespoň jednou za čas akce typu „zabíjačkové hody“, „svatomartinské hody“ atp.! Pak to bude v cajku.

2
LV.
Reagovat

@Bobby Brown: Fakt hrozně vtipné. Ha ha.

3
cathy
Reagovat

No mě to přijde jak vtipný, tak jako řešení ;-)

4
Evka
Reagovat

V Plevelu jsme byli jednou a s jídlem byla teda velká nespokojenost :( Tak snad se trochu zlepšili.

Přidat komentář