Panáček v reality show

Ďalšia nová reality šou na JOJke: Moja mama varí lepšie ako tvoja!

20. Leden 2015 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=10858 w=420]
Po ohlásení Česko Slovensko má talent, Farmár hľadá ženu a možného pokračovania celebritnej šou Sladkého života, pripravuje televízia JOJ ďalšiu reality novinku – Moja mama varí lepšie ako tvoja! Kuchárska šou by sa mala dostať do vysielania v novej jesennej sezóne.

Ide o ďalší formát od FremantleMedie s lokalizovaným názov Moja mama varí lepšie ako tvoja (My Mom Cooks Better Than Yours). Program produkčná spoločnosť predstavovala aj na tohtoročnom veľtrhu Mipcom, pochádza pôvodne zo Španielska a spadá do žánru kulinárskej reality show.

Dva súperiace páry v zložení rodič – dieťa v relácii súťažia, kto lepšie navarí, rodičia pritom smú pomáhať len inštrukciami, aby potomkovia za 50 minút pripravili čo najlepší pokrom. V kritickej chvíli rodič môže zasiahnuť, to však tímu uberá z časového limitu. Šou teda bude nielen o jedle a súťažení, ale aj o rodinnej súdržnosti a občas o rodinných konfliktoch.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!