Panáček v reality show

X Factor UK – 8. Live show – dvojitá nálož songů a tři speciální hosté (setlist)

28. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=10792 w=615]

11. řada britského X Factoru pokračuje již osmým týdnem živých přenosů, tentokrát dostala „volnou“ ruku ve výběru songů široká britská veřejnost. 2. píseň vybírali jednotlivým soutěžícím hvězdní zpěváci a zpěvačky. Jak tedy nakonec dopadl zítřejší repertoár a kdo vystoupí na nedělním vyřazování?

Show můžete sledovat již zítra ve 21:00 hod. našeho času, např. zde:
http://www.itv.com/xfactor/live
http://www.filmon.com

Sobotní setlist

Kluci

Andrea Faustini
Výběr lidí: „Hero“ od Mariah Carey
Výběr celebrity (Sam Smith): „Chandelier“ od Sii

Dívky

Lauren Platt
Výběr lidí: „Don’t You Worry Child“ od Swedish House Mafia
Výběr celebrity (Little Mix): „Clarity“ od Zedda

Skupiny

Stereo Kicks
Výběr lidí: „Run“ od Snow Patrol (Leona Lewis)
Výběr celebrity (Tulisa Contostavlos): „Just The Way You Are“ od Bruno Marse

Starší 25 let

Ben Haenow
Výběr lidí: „Thinking Out Loud“ od Eda Sheerana
Výběr celebrity (One Direction): „Come Together“ od The Beatles

Fleur East
Výběr lidí: „If I Ain’t Got You“ od Alicii Keys
Výběr celebrity (Emeli Sandé): „A Fool In Love“ od Tiny Turner

X Factor – The Results

Během nedělního vyřazování se můžeme těšit na speciální vystoupení hned několika pěveckých hvězd. Jednou z nich bude originální britská skupina Queen, tentokrát ve spolupráci s Adamem Lambertem, mladým zpěvákem z americké verze Idolu. Nazpíval např. titulní písní k hollywoodskému trháku 2012.

Dalšími dvěma hosty budou soutěžící britského X Factoru z roku 2012, tedy 9. řady, kteří úspěšně působí na současném hudebním trhu. Ella Henderson, která skončila pod tehdejším vedením Tulisy na 6. místě a aktuálně boduje se svým hitem „Ghost“ i v USA, se představí se svým novým songem „Yours“ a čtyčlenný boyband Union J, tenkrát vyřazen před finále pod vedením Louiho, s písní „You Got It All“.

[singlepic id=10791 w=615]

Jak se těšíte na Live show vy? A jak hodnotíte výběr songů pro jednotlivé soutěžící? :) Diskutujte, komentujte :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 165
1
Ludvík
Reagovat

Těším se! Konečně kolo s pořádnýma písničkama!

2
VojtaP
Reagovat

konečně kolo, kde se bude zpívat něco rozmanitějšího a hlavně současnějšího, nešlo to už dřív? Aktuální složení by mohlo vypadat jinak. :/

K výběrům celebrit:
Andrea – úplně ho v tom slyším a netěším se ani trochu, tohle bude ještě víc svádět k jeho nevkusu. Oba výběry tedy žádný zázrak. Hero mu sedne víc, ale nebude to od něj nic nového. Andrea by mohl mít tento týden zase problém.

Lauren – i druhý výběr se povedl, LM Lauren dobře odhadly, bohužel je Lauren nemocná, takže je těžké odhadovat, jak dopadne, možná to ale bulvár moc nafukuje a obávám se zbytečně. Takhle dva týdny před finále je to opruz. Uvidíme, co ze sebe Lauren vymáčkne, rád bych od ní v těchto skladbách slyšel 100% výkon. :/

SK – Tulisa s LM vyhrála, takže může SK dát lepší rady než Louis. Mohla ale zvolit raději něco rychlejšího, dva cajdáky nemusí zafungovat. Run je v úpravě od Leony zase hodně efektní a klidně by to mohl být zlatý hřeb večera, což by jim pomohlo, ale hraje proti nim fakt, že to už jedno zpívali.

Ben – má velkou naději uspět s oběma výběry. Jsem zvědavý, jak si Ben poradí s Beatles.

Fleur – netěším se na to, jak mi zkazí Aliciu. V druhém výběru očekávám nudu, v které jí opět pomůžou vokalistky.

Do B2 je hodně tipovaná Lauren, pokud tam s ní nespadne Ben, tak doufám, že ji proti ostatním porota upřednostní. Záchrana z B2 by jí mohla paradoxně pomoct na cestě do GF. Kdyby se podařil už tento týden exit někoho z dvojice Fleur nebo Andrea, tak by si britská veřejnost připsala malé bezvýznamné plus za tuto řadu :) Bohužel takové naděje do Britů už dávno nevkládám :D

3
Monika
Reagovat

Podle me tento tyden do B2 uz spadne Fleur, oba songy jsou tezka klada, to nezvladne uzpivat, vubec ta Tina je orisek. Sazkari jsou totalne mimo, stejne jako jsem nepobirala od zacatku favorizovani Andrey, nechapu vyzdvihovani Fleur, imho ani do Gf nedojde. Zadne pekvapko, pokud tam v nedeli zahuci.
Letosni rada je velice vyrovnana nema zadneho outsidera ani favorita, dokonce i ti SK se celkem slusne zaradili do TOP 5. Jediny kdo imho trochu vycuhuje je Ben, pouze za nej bych dala ruku do ohne, ze nespadne do B2 v nedeli a vidim ho jako jasneho adsepta na GF. Kdyz tam nespadnul po tom zlem vykonu v minulem tydnu, kdy jsem cetla, ze dokonce i Simon byl prekvapen, pac ho ocekaval v B2, cestu do GF ma skoro jistou a hadam, ze to cele vyhraje.
Andreu mozna zachrani B2 efekt, ale ani to neni jiste, navic tezko rict, co to udelalo s jeho psychikou, prijde mi dost labilni. To musela byt poradna rana, od zacatku jasnej favorit, slysel to ze vsech stran a pak tohle, mohlo to s nim dost zamavat….
Vylucovaci metodou si myslim, ze v GF nakonec s Benem bude Lauren, ze se tam preci jen doskrape.

4
VojtaP
Reagovat

@Monika: Tak Andrea se údajně po nedělním přenosu zabouchl u sebe v pokojíčku a trucoval tam až do pondělního odpoledne. Musel to být pro něj dlouhý a tvrdý pád. Andrea je taková figurka od začátku, zevnějškem 35letý, ale tou svou naivitou to vypovídá tak na 10 :D

5
Bedy
Reagovat

Těším se moc na vystoupení Bena, Lauren a SK. Konečně se snad dočkáme nějakých highlightů letošní sezóny…

Kdyby se zítra ocitli v B2 Andrea a Fleur.., jej.. to bych měl radost. Finálová trojice za mě jednoznačně Ben, Lauren a SK. :)

6
Monika
Reagovat

Dneska davam prednost slavikum na X factor mrknu zpetne, bez Jaye me to stejne moc nebavi, ja se netesim na nic, zadnej song z dnesni nabidky neni muj oblibenej a ani si nemyslim, ze budou nejake hvezdne vykony odlisne od predchozich. ben ma od Beatles hnusnej song, takze i kdyby to zazpival fajne, ze zidle me to nezvedne, zrovna tuhle vykopavku nesnasim.

7
Ludvík
Reagovat

Dneska jsem tu! :D

8
Ludvík
Reagovat

Ben, Lauren, SK, Fleur, Andrea… no jistě.. aby Andrea nezpíval poslední když mu minule hořelo u pr***e… a Fleur předposlední, aby se na ni náhodou nezapomnělo… Ben, Lauren jako jediní dva bez sing-offu první… rozhodování produkce je tak okaté…

9
libena
Reagovat

benovi jsem to sežrala i s navijákem :-)

10
jab
Reagovat

Ben se rozjížděl poměrně vlažně, ale v té druhé půlce se do toho parádně opřel. Mně se to líbilo.

11
Ludvík
Reagovat

Ben celkem nuda…

12
Luke
Reagovat

Andrea poslední..no jasně, jak jinak přece :) .. Ben to otevřel parádně, bavilo mě to od začátku až do konce .. :)

13
Ludvík
Reagovat

Na FB začíná čím dál víc lidí psát, že Fleur má předem jasné vítězství… nedivil bych se

14
Ludvík
Reagovat

Co je s bratrem Lauren?

15
lierel
Reagovat

Ben se mi typově na tuhle písničku nehodí, ale jinak hlasově ok. Zato Lauren se mi absolutně nelíbí – ani hlasově, ale ani tím, že na spíše taneční písničku se tváří jako utrpení a absoutně se nehýbe.

16
libena
Reagovat

projevila se nezkušenost lauren – ještě nedává dohromady zpěv s pohybem. leze mi na nervy jak jí ty vlasy pořád dávají na jednu stranu.
měla místa velmi hezká, ale taky jí to zaskřípalo. celkový dojem ale pozitivní

17
jab
Reagovat

Au, tohle místama docela bolelo. Nerad to říkám, ale Lauren si tím poměrně falešným vystoupením nejspíš vypsala vstupenku do Bottom 2 :-(.

18
Ludvík
Reagovat

@jab: S tím že Lauren bude v B2 docela počítám… ona už se na hranici pohybuje docela dlouho, podle FB fanoušků

19
Luke
Reagovat

Lauren, písnička vybraná super, ale provedení krapet horší :/ .. v některých místech to vážně tahalo za uši. Dokonce jsem snad po dlouhé době souhlasil s Mel, taky mi přišlo, že si tu písničku moc neužívá .. ale jinak příjemný vystoupení .. :)

20
jab
Reagovat

@Ludvík: No jestli to fakt vyhraje Fleur, tak to bude pověstný klinec na tuhle šaškárnu…nevím, jestli někde na světě měli tak přeceňovaného vítěze :-D.

21
Ludvík
Reagovat

@jab: Podle mě vyhraje… nevím, nějak to cítím… tahle soutěžící se neměla dostat do 2. LS, jestli vůbec se do LS mělá dostat a teď má našlápnuto k výhře… Ben moc šancí nemá, lidi moc nebaví, Lauren ta nemá žádnou šanci, i když bych se rád mýlil… Andrea, no do B2 spadl, když mu produkce bude pomáhat co to dá, tak šanci má… SK u nich nemám ani tucha… když to tak vezmu tak z trojice Fleru, Andrea, SK bych bral rozhodně SK jako vítěze…

22
libena
Reagovat

:) kluci si to užili, začátek vlažný, ale jestli jim to půjde jako v refrénu a james tak potáhne, klidně můžou i vyhrát!

23
jab
Reagovat

No Stereo Kicks – neurazilo, ani extra nenadchlo, v otm refrému jsem se docela nudil…zas to táhl Jamie, jako obvykle

24
libena
Reagovat

fleur jako vítězka??? fakt bych si připadala jako ve špatným filmu. před judges houses jsem ji vůbec nezaznamenala, a tam se mi líbila pouze s písničkou bang bang. do live bych ji z 6 chairs rozhodně ale nebrala.

25
Luke
Reagovat

Stereo Kicks – Já nevím, ale přijde mi, že ti kluci se klidně můžou dostat do finále. Dokonce bych jim to přál. Dokážou zazpívat rozhodně líp, ale podle mě to bylo povedený

26
lierel
Reagovat

SK pro mě dneska zatím nejlepší, i když individuálně mě ze začátku tolik nebavily, hlavně mi vadí hlas toho s jednou velkou náušnicí v uchu a toho, co je mu super podobný (jo, pořád neznám jejich jména :D ). James je ale fenomenální, proč ten kluk sakra nezpívá sólo?! IMHO kdyby tomu tak bylo, měl by dost šanci vyhrát.

27
lierel
Reagovat

sakra, *nebavili, jsou to kluci samozřejmě :-D

28
libena
Reagovat

velké plus fleur je přirozenost na pódiu, to se jí nedá upřít
hloubky ve zpěvu se mi nelíbily, ale jinak to bylo docela příjemné vystoupení…bohužel

29
jab
Reagovat

Jestli mě SK nudili, tak u Fleur jsem málem regulerně zalomil, nemluvě o jejím vokálu – pořád to samé, někde mezi zpěvem v karaoke baru a hulákáním ve tři ráno.

30
Luke
Reagovat

Fleur mě nějak moc nezaujala.. Každopádně si myslím, že postoupí. Britové ji jednoduše žerou..

31
libena
Reagovat

andrea to dal po svém a poslouchat se to opravdu dalo!

32
jab
Reagovat

Andrea naprosto zoufalý v refrémech

33
Luke
Reagovat

Andrea .. pána boha .. některý ty pazvuky byly fakt příšerný.. nelíbilo se mi to

34
Ludvík
Reagovat

Andrea se mohl držet původního plánu Sii, kdy se při vystupování neukazuje, nebo tvář neukazuje :D.. i když i tak by to bylo celkem na prd, dneska se mi nelíbil ani pěvecky… zkazil mi jednu z mých nejoblíbenějších písniček

35
lierel
Reagovat

U Andrey jsem se chvíli přistihla, že se mi fakt líbí… pak ale přišel refrén a.. co to sakra bylo? Zněl jako vykastrovaný.

36
jab
Reagovat

Moje pořadí za 1. kolo:
1. Ben
2. Stereo Kicks
3. Fleur
4. Lauren
5. Andrea

37
lierel
Reagovat

Moje pořadí po 1. kole: 1. SK 2. Ben 3. Fleur 4. Andrea 5. Lauren

38
Luke
Reagovat

Moje pořadí po 1. kole:
1. Stereo Kicks,
2. Ben,
3. Lauren,
4. Fleur,
5. Andrea

39
Ludvík
Reagovat

no a proč by si Lauren nemohla prohodit místo s Benem že? :///

40
Ludvík
Reagovat

Tak tohle Lauren sedlo daleko víc než ta minulá! Paráda!

41
Luke
Reagovat

Tohle se mi extrémně líbilo! :) .. Skvěle (y)

42
jab
Reagovat

Lauren ted asi 300x lepší než v prvním kole. Sice jí to párkrát ujelo, bylo slyšet, že ten hlas není úplně v pořádku, ale i přes ty nedokonalosti to ve mně cosi nechalo. Bylo to takové…půvabné.

43
Mára
Reagovat

doufám a věřím, že SIA dostane Grammy. Všechny pokusy kohokoliv jinýho zazpívat Chandelier jsou naprosto hrozné ! na celým světě !

44
libena
Reagovat

chrapot v hlase jí pomohl, velmi působivé, povedlo s ejí to

45
Mára
Reagovat

je tady někdo, kdo sleduje ITV v televizi přes satelit na území ČR ?

46
libena
Reagovat

jo! bena můžu.

47
Ludvík
Reagovat

Ben teď byl super! Lauren a Ben ve finále.. to by byl sen! :D

48
jab
Reagovat

Ben to dal moc krásně, druhé kolo se zatím vyvíjí dobře…ale taky ti nejlepší již odzpívali…

49
Luke
Reagovat

Ben super! :) .. uvidíme co SK, ale dneska se u mě perou s Benem o 1. místo :) ..

50
libena
Reagovat

já bych brala klidně finále ben a sk

51
Ludvík
Reagovat

no SK teď budou super.. to už vím teď :D.. vlastně to bylo jediné vystoupení které se mi od nich v celé soutěži líbilo

52
libena
Reagovat

sk – to bylo jako fakt dobrý

53
jab
Reagovat

Dokud kluci zpívali sólo, tak to bylo super, ale s tou společnou částí to docela spadlo dolů…s Lukem Friendem z loňské verze se to moc nedá porovnávat.

54
lierel
Reagovat

SK wow, wow, wow (a zase: ten James!!!)! Dneska u mě jasně vedou, docela si je fakt umím představit ve finále.

55
Luke
Reagovat

Wow, tak tohle bylo fakt super .. bylo v tom sakra něco víc.. :) dneska nejlepší :)

56
Ludvík
Reagovat

Dneska FB totálně spí :D

57
libena
Reagovat

jamese je nebetyčná škoda ve skupině! v jakékoliv…

58
libena
Reagovat

toto mě nebavilo

59
jab
Reagovat

Fleur jsem takhle zpívat ještě neslyšel…jednoznačně její nejlepší výkon od JH, možná i za celou její cestu v soutěži.

60
Ludvík
Reagovat

já už nevím co si mám o tom myslet :D Fleur se mi teď líbila… jsem z toho zmatený :D

61
Luke
Reagovat

No, Fleur mě celkem překvapila. Tohle se mi líbilo..

62
Ludvík
Reagovat

on zpívá italsky? :D bože

63
libena
Reagovat

no italština určitě zabere, dobrý tah

64
Ludvík
Reagovat

OMG zas tak dobré to nebylo… Melanie Amaro nepřekonal ani náhodou

65
jab
Reagovat

Andrea tokvé příjemné, neurážlivé vystoupení…hezky se to poslouchalo, ale nic moc to ve mně neudělalo. Zítra bych v součtu obou kol poslal domů jeho.

66
jab
Reagovat

Pořadí druhé kolo:
1. Lauren
2. Ben
3. Fleur
(všichni tři téměř nastejno)
4. Stereo Kicks
5. Andrea

67
lierel
Reagovat

Takže moje celkové pořadí se po 2. kole nezměnilo: 1. SK 2. Ben 3. Fleur 4. Andrea 5. Lauren
moje ideální bottom 2: Fleur a Lauren (s odchodem Fleur)
koho tam čekám: Lauren a SK (odchod SK)

68
Stanley
Reagovat

Andrea se snazil prervat hudbu, ale moc mu to neslo…nechapu, proc je z nej porota porad tak odvarena…

69
Luke
Reagovat

To jo no, každopádně mě to celkem nudilo. Pro mě nic závratnýho. Kdybych se na něho nedíval, tak se mi to možná i trochu líbí.. Ale z těch jeho typických přehnaných výrazů je mi na zvracení..
Pořadí 2. kola: 1. Stereo Kicks, 2. Ben, 3.-4. Fleur, Lauren, 5. Andrea
Pořadí za dnešek:
1. Stereo Kicks
2. Ben
3. Fleur
4. Lauren
(Fleur, Lauren.. tady nevím, mám je nějak tak stejně..)
5. Andrea

70
Monika
Reagovat

Zdravim a jdu to shlednout zpetne, no nechapu, ze Fleur chodi porad mezi poslednima a Andreu samozrejme musime dat posledniho, aby nahodou nespadnul do B2 chudacek. Lauren sla nekdy vubec v druhe polovine aspon? To poradi nemuze byt nahoda, tyden co tyden totez.

71
Monika
Reagovat

1.kolo
Ben – takovy prumer jeho, neurazi a nenadchne, minule byl horsi urcite, nicmene uz moc nemusim ten jeho hlas, nejak jsem se ho prejedla
Lauren – jeji nejhorsi vykon v soutezi, mela jsem co delat, abych to doposlouchala, slabe vysky a spatnej performer, jak nemuze stat na jednom miste celou dobu je v koncich
SK – prekvapko, pro me jejich nejlepsi vykon v soutezi, uplne jsem zapomela na Bena s Lauren, dokonce jsem si to pustila jeste jednou, nerikam, ze jsem z toho spadla na zadek, ale libilo se mi to, velka skoda, ze nejsou jen ctyri az pet, uz bych si docela zacinala myslet, ze by mohli klidne vyhrat. takhle jsou dost nevyrovnani, jsou tam lepsi a horsi hlasy, kdyby se ta horsi pulka odstranila tak v te letosni bide by i mohli pomyslet dost vysoko
Fleur – dneska na to vyzrala skvelou choroskou, to ji dost pomohlo, odvratila pozornost od slabeho zpevu, jak tu nekdo psal, ze kdyby se spojila Fleur s Lauren v jednu osobu bylo by to ono, s tim naprosto souhlasim
Andrea – ostuda letosniho X factoru, jak se mohl dostat do live show nechapu, vzdyt i ten zpev samotnej je zoufalej, kdyby na nej aspon hodili deku, kdo se ma koukat na ty neprirozene ksichty, k zbliti trotl uplnej
poradi po 1. kole:
1. SK
2. Fleur
3. Ben
4. Lauren
5. Andrea

72
Michal V.
Reagovat

tak to taky sjizdim na youtube…
toz Ben takovej prumer…nic nezkazil, ale nezazaril (blba pisen), celkem solidni rozjezd

Lauren – hlasove dost slabe, obcas ji to nepekne ujelo, ale budu se tvarit, ze to je nemoci, dovedu si predstavit, ze s dalsim treninkem by tohle na svetove scene mohlo fungovat

Sk – nektere pasaze naprosto skvele/excelentni a jen podporim to co uz pisem nekolikero tydnu a dnesni Monicin komentar… proste kdyby jich bylo 4-5 tak jsou pro me po tom vyvoji v soutezi top 1 na viteze, obzvlast James se behem souteze perfektne rozjel a zkvalitnil, podava ted uzasny vykony a je to nekdo na koho se vzdy tesim

Fleur – hlasove prazdne… bohuzel se bojim, ze vzhledem k potizim Lauren se stane jedinou zenou v soutezi = ucastnice finale. Za me prvni kandidat na B2 po prvnim kole

Andrea – na ty jeho opicky se vazne neda divat…jeho falzety se mi moc nelibili… refren jakztakz. Nechapu vyber pisne…

Takze prvni kolo celkem takovej prumer, 1. SK, pak dlouha mezera, pak asi Lauren+Ben, pak Fleur+Andrea, jdu na druhe kolo

73
Michal V.
Reagovat

2. kolo
Lauren – dalsi uptempo pisen zpomalena jen aby se nemusela moc hejbat atd… nuda, hlasove lepsi nez prvni kolo, coz pricitam zpomaleni pisne. Muze byt kandidatem na misto v B2, je ohrana jak stara deska a prvni kolo ji vyrazne nevyslo.

Ben – novou adoraci Eda Sheerana na svetove scene pop music moc nechapu, za me je to nudnej paprda nekde na urovni uspavace hadu Drdy, ted k vykonu Bena… prislo mi to ok zazpivane (pisen neznam), ale jak uz jsem podotkl, tezko zazarit s pisnemi od uspavace hadu, takze celkem nuda. Ale melo to celkem dobrou atmosferu, takze dobra prace od Bena

SK – SKVELE, skoda, ze ta spolecna pasaz uz nebyla tak silna jako ty solove party, skoroTOUCHDOWN poprve za cele finale… verim tomu, ze az se po soutezi SK rozpadnou tak James+par kluku si udelaj mensi band a napadnou britsky hitparady, protoze potencial tam je

Fleur – tohle bylo dobre vystoupeni, zkusene si to pohlidala a odzpivala to hodne kvalitne, myslim, ze timhle vykonem rozhodne mohla predskocit Lauren u divaku. Nebyl to touchdown, coz pricitam trosku pisni, ktera ma takovou atmosferu spis hloubavou, takze to husinu uplne nevyvola, ale rozhodne jeji nejlepsi vystoupeni v soutezi, za 5 minut dvanact

Andrea – Mariah Carey a Hero zboznuju, takze pro me tohle bude hooodne tezky! tak uvidime… ha… v italstine…toz to je zajimavej napad :-). mno stejne to moc nezachranila, falzety dost mimo, skoro zadna energie a dynamika v pisni…spatne, hodne spatne. Sice mi neznechutil Queeny jako jisty jiny nejmenovany soutezici, ale tohle bylo hodne blizko…
ja bych mu vsechny ty beonce, carey apod. zakazal a at zpiva neco od chalpu, tohle byl vyber naprosto mimo jeho moznosti.

74
Michal V.
Reagovat

pokud bych to mel nejak shrnout… dockal jsem se velmi malo hodne nadprumernych vykonu. Jako pozitivni beru, ze jsem dostal skoroTOUCHDOWN od SK (prvni za cele finale od 1. live shows).

Celkove show pokracuje v matnych vykonech/prezentaci/zaujeti. Tento rocnik je vyrazne nepovedeny at uz diky produkci, tak diky mentorum, kteri nedokazou svoje sverence nejak rozumne nasmerovat + udelali zakladni chyby uz pri vyberu, ktere celou soutez znacne ovlivnili a znekvalitnili.

Soutez je velmi vyrovnana a vubec se neodvazuji tipovat kdo ji vyhraje, rekl bych, ze Fleur se dnes vyrazne posunula smerem do grandfinale misto Lauren, Andreu jiz nefavorizuji do top 3.
SK by mohli, zpivaj poslednich par kol skvele a ackoliv asi nevyhraji, tak do top 3 rozhodne patri.

75
Monika
Reagovat

2.kolo
Lauren – mela tam pekna mista, ale moc jich nebylo, jak zacala slabym hlaskem don’t you worry tim me dost ztratila a celkove spim, spim, spim…ta holka je na jedno pouziti mam cim dal vetsi dojem, cekala jsem, ze se u toho vic odvaze, da tam vic energie, ten song byl na to vybornej, ta uspavacka tomu moc nepridala, ono by mi to nevadilo, ze porad zpiva pomale songy, kdyby mela nejak extra zabarvenej hlas, ale ten jeji hlas pro me splyva a tim i vsechny tyhle songy na jedno brdo
Ben – hura tohohle Bena jsem mela rada, zadnej umele tlacenej chraplak, tohle je pro me hlas, kterej se mi libil, pro me jeho nejlepsi vystoupeni v live shows
SK – ten song je tak nadhernej sam o sobe, ze to je polovina uspechu, no kluci se mi dneska libi i podruhe, pusobive vystoupeni, zacinam si rikat, ze by mohli bejt i v GF s Benem klidne
Fleur – pro me jeji nejlepsi vykon v soutezi, nic me tam vyrazne nerusilo
Andrea – ustreleny kecky na scene, je cas dat si break, ale vazne, tohle mi od nej v cele soutezi vadilo nejmin, byt porad tu averzi nedokazu prekonat
2.kolo
1. SK
2. Ben
3. Fleur
4. Lauren
5. Andrea

76
Ludvík
Reagovat

Tak na FB to bvypadá teď takto:

1. Lauren – 5 025
2. Ben – 4 616
3. Fleur – 3 620
4. Stereo Kicks – 3 289
5. Andrea – 3 058

Kdyby to dopadlo takhle, tak bych byl maximálně spokojený :D

77
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: teprve teď to jdu dohánět, ale takový výsledek by potěšil. Simonovi postupné injekce jedu do Andreovi reputace se asi vyplatily. :D
Jinak jsem zaznamenal, že SK zase vedou iTunes žebříček, takže možná ta b2 nebude tak aktuální.

78
Monika
Reagovat

@Ludvík: Tentokrat je to strasne malo lajku celkove u vsech. Co si pamatuju, tak se bezne pohybovaly vysledky kolem deseti tisic a vic.

79
Lucas
Reagovat

Tak u mě, první kolo:
1. Ben
2. SK
3. Lauren
4. Andrea – mohla z toho být dobrá verze, ale nelíbila se mi jeho úprava, prostě od I Didn’t Know My Own Strength se mi ani jednou nějak víc nelíbil
5. Fleur

Druhé kolo – tady se mi nikdo nelíbil nějak hodně, ale celkově byli celkem dobří všichni
1. asi SK – i když se mi s Run líbili víc poprvý
2. Lauren
3. Ben
4. Fleur – poprvý se mi docela líbila, ale stejně bylo slyšet, že má slabej hlas
5. Andrea – průměr

80
Bedy
Reagovat

Tak za mě po obou kolech zprůměrovaně…

1. SK + Ben
2. Lauren
3. Fleur
4. Andrea

B2 chci Fleur a Andrea…, ale bude podle mě bohužel SK + Lauren

81
Lucas
Reagovat

Já tak nějak čím dál víc chci, aby SK byli ve finále, zaslouží si to. Jinak vyrovnaný výkony měl snad jen Ben, Lauren jak kdy, Andrea vždy průměr a Fleur většinou podprůměr. Já bych chtěl takovou radost, kdyby už konečně byla v B2!

82
Lucas
Reagovat

měl* :D jinak už se těším na Union J a Ellu :) i na toho Adama :)

83
libena
Reagovat

já se těším na adama (uvidím ho v live v praze, tak to bude ochutnávka) a taky na ellu (to je bonbónek)

84
VojtaP
Reagovat

Vidím to stejně, dneska asi bohužel Lauren + SK, přitom bych je rád viděl s Benem oba ve finále :/ Souboj Andrea vs. Fleur by byla lahůdka sledovat a kdyby to dneska někdo z nich skutečně odnesl, tak taky dobrá facka produkci.
Jinak se taky dneska těším na hosty, speciálně na Ellu, samozřejmě :)

@libena: Adam je skvělý performer, jistě to bude zážitek. Já byl před pár týdny na 1R a je to radost sledovat takové živly. Jsem zvědavý, kdy k nám zavítá také Ella, tu bych si jistě taky nenechal ujít. :)

85
libena
Reagovat

@VojtaP: one republic mi nevyšlo, moc ráda bych je bývala viděla…to mě mrzí. koncert adama jsem ale nepodcenila a mám lístky k pódiu :-)
od prvního shlídnutí v amer.idolu jsem věděla že to bude „někdo“, podobně skoro i cher lloyd.

86
Monika
Reagovat

Imho Lauren dneska v B2 nebude, vidim to na SK a Fleur (popripade misto ni Andreu).

87
VojtaP
Reagovat

@libena: no my byli spokojeni maximálně, Ryan má opravdový dar od boha a tunu x factoru :D Příště jdu určitě zase. Snad ti to příště vyjde, protože to stojí za to a stále se zlepšují, takže to bude ještě lepší :)
Jinak, na takovou show ani nejde jít jinam než do první řady, přece :)

88
Ludvík
Reagovat

Adam je skvělý! Jeden z nejlepších co kdy z pěvěckých soutěží na světě vzešlo

89
VojtaP
Reagovat

Tomu se říká performance! Hlavně Adam konečně srovnal Queenům reputaci po Andreovi a Stevim :D

90
libena
Reagovat

úúúúúúžasný adam ft. queen

91
libena
Reagovat

@VojtaP: pravda pravda :-)
a one rep.si určitě příště ohlídám!

92
VojtaP
Reagovat

@libena: no v příštím roce ještě budou v Evropě, takže jestli si chceš udělat v létě třeba pěkný víkend v Budapešti, ta možnost tu je :D

93
sssttttttt
Reagovat

Nevíte prosím někdo, co znamenají ty červený ….(něco) na oblecích místo máků?

94
Lucas
Reagovat

hrozně jsem si oblíbil tu písničku od Union J :)) a už od rána je na iTunes v TOP 10 :)

95
Ludvík
Reagovat

Nééééééééé

96
Ludvík
Reagovat

néééééééééééééé :(((((((

97
Luke
Reagovat

pane bože… Andrea a Fleur… konec

98
VojtaP
Reagovat

a je to v pr.

99
libena
Reagovat

špatná bottom 2 :-(((((((((((((

100
Monika
Reagovat

tak to je hotovo

101
Luke
Reagovat

mám pocit, že Lauren půjde domů :/

102
VojtaP
Reagovat

to je hnus

103
Ludvík
Reagovat

ach jo… jestli dneska vypadne Lauren, tak už nemám důvod proč bych se na to měl dívat

104
sssttttttt
Reagovat

Nepochopím, kdo pro toho Andreu může pořád hlasovat.

105
Lucas
Reagovat

bože :/ ještě když šli ti dva jako první, bomba… fuj

popravdě ani nevím, koho bych poslal dál, ale jelikož se mi Lauren v live shows líbila jen párkrát, tak možná SK

106
libena
Reagovat

@sssttttttt: domnívám se, že červené mašličky jsou symbolem boje proti aids

107
Monika
Reagovat

No osobne bych poslala dal kluky, lepsi se a vcera byli pro me nejlepsi, Lauren je tyden co tyden stejna, skvela prace Cheryl..

108
sssttttttt
Reagovat

@libena: Díky. :)

109
DJ Vlado
Reagovat

@Ludvík: Nápodobně, Ben mi to sám neutáhne a zbylí tři nejsou můj cup of tea :-/

110
Monika
Reagovat

myslim si, ale ze Mel posle dal Lauren a u Simona netusim, ale spis to vidim na konecnou SK

111
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: mám to podobně, Lauren asi nevyhraje, ale to finále si zaslouží. Když to vezmu spravedlivě, měla by postoupit proti SK, kteří už byli v b2 dvakrát. I tak jsou oni i Lauren mnohem lepší a ve finále bych je viděl raději než Fleur s Andreou. Navíc už je jasné, že tam jeden z nich bude, ufff :/

112
Luke
Reagovat

Strašně mě zajímá, co na té italské opici ti Britové vidí… z těch jeho ksichtů už je mi na blití, týden co týden zpívá stejně, kdyby aspoň stejně dobře, ale on zpívá stejně tragicky.. fuj

113
Ludvík
Reagovat

Každopádně dneska končí jedna kategorie

114
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Já bych bral raději Fleur než Andreu…

115
sssttttttt
Reagovat

@Luke: Taky nechápu. Britové jsou letos zvláštní.

116
Ludvík
Reagovat

Vyřazení Elly nechápu do dnes… a nikdy nepochopím… o Britech jsem si myslel že mají dobrý hudební vkus… ale tenhle ročník a pár vyřazení v minulých mě přesvědčuje o opaku

117
VojtaP
Reagovat

Ella jako vždy fenomenální, měl jsem husí kůži. wow

118
Bedy
Reagovat

Ze vkusu britského publika se mi chce zvracet :X … Fleur a Andrea postupy.. 1 z nich určitě ve finále.. fakt skvělý tvl… dneska bych asi postup přál víc SK.., vzhledem k předešlým výkonům :( … každopádně jsem fandil i Lauren :(

119
Monika
Reagovat

ja jeji vyrazeni chapu, nebyla muj salek caje, byla dost nesympaticka, studenej psi cumak, navic teda vypadala o deset let starsi a ty dve jeji brady jsem nedavala….Ale zpivat umi skvele to zase jo.

120
sssttttttt
Reagovat

@Ludvík: V té době jsem vyřazení Elly naprosto chápal, Stála proti Arthurovi, geniálnímu hudebníkovi, kterýmu v dnešní době schází bohužel hity.

121
libena
Reagovat

nádherná ella, moc jí to sluší, od soutěže prokoukla a stala se z ní skoro éterická bytost
zpěv nádherný – v tomto ročníku by je všechny rozsekala na padrť
no a navíc má dobrý vkus – líbí se jí ben :-)

bottom 2 – škoda obou, spíš se přikláním ke konci sk, protože už v bottom 2 byli, a simon cheryl nevyhodí poslední soutěžící – to spíše louimu. ale nebude to vůbec spravedlivé, včera byli výborní.

122
Ludvík
Reagovat

@sssttttttt: Mě se Arthur nelíbil už na prvním konkurzu :D

123
Monika
Reagovat

Jj taky myslim, ze Simon spis nasere Louise nez Cheryl:-)))

124
Lucas
Reagovat

Ella výborná, to je jasné :) já tenkrát fandil víc jí než Jamesovi, ale tak naštěstí je to teď jedno, ten úspěch ji přeju :))

125
yeey
Reagovat

Ahoj vsem, nejak sem se dlouho neozval, asi proto ze tenhle rocnik je uplne na hovno?? :-DDD

@sssttttttt: Britove jsou zvlastni absolutne vzdycky…:-D

jinak si myslim, ze si muzete vsichni jen oddechnout, ze letos zavedli to mobilni hlasovani, coz dava vic prostoru k hlasovani mladym divakum, jinak by podle me Andrea u Britu na zaklade drivejsich hlasovani z predchozich rocniku s prehledem vyhral :-) byl sem v soku, ze byl minuly tyden v B2, to by se mu v predchozich letech nestalo, aspon me myslenky se ubiraji timto smerem :-) DO ME! :-D

126
Monika
Reagovat

@Ludvík: Mne se Arthur nelibi dodnes, uknouranek co vypada jako kdyz nadloube volovi:-))))

127
libena
Reagovat

cheryl to nějak sebralo – připadala mi mimo

128
Monika
Reagovat

@yeey: ale stalo:-)))) ja myslim, ze budes jeste vic v soku az zverejn i vysledky hlasovani:-))))

129
sssttttttt
Reagovat

@yeey: No asi je to nejjednodušší říct. Prostě to letos stojí za hovno. :/

130
Ludvík
Reagovat

Wow.. Lauren! Proč takhle nezpíváš každý týden

131
Monika
Reagovat

@yeey: no ale musis si to nejak zduvodnit, to chapu..ja mela hlavne radost, ze jsem neskocila na tu bublinu o favorizovani toho zoufalce a brzo se ukazalo, jak to s nim je:-))))

132
Lucas
Reagovat

tak Lauren – její nejlepší výkon asi

133
VojtaP
Reagovat

Lauren skvělá, není možný, aby nepostoupila…

134
Ludvík
Reagovat

No SK slabší, teď jenom aby odešli

135
libena
Reagovat

mám obavy, že to nechají jít do deadlocku…

136
VojtaP
Reagovat

ajajaj, cítím deadlock, to nevypadá dobře. SK vybrali do rozstřelu dobře, Luke byl lepší, ale SK taky zaváleli.

137
DJ Vlado
Reagovat

Lauren skvělá, SK se absolutně nechytali na Beu, výsledek by měl být jasný :-)

138
Ludvík
Reagovat

Mel???? … no jo ty její děcka

139
Ludvík
Reagovat

Proč je Melanie taková kráva?

140
Ludvík
Reagovat

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

141
DJ Vlado
Reagovat

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :-D Díky Simone!!!! A Mel má z p**ele kliku, v opačném případě bych tu byl za sprostýho rasistu :-D

142
VojtaP
Reagovat

Jo! Za Lauren jsem hodně rád! Taková úleva. SK ale ve finále být mohli, vyměnil bych je hned za Fleur nebo Andreu.

143
libena
Reagovat

wau, no čekala jsem že mel bude volit sk, protože vstala po sing off s louiem…oki, vypadli, ale je jich škoda. na vyhazov tam holt byli dnes jiní (ale ti bohužel postoupili rovnou…)
ještěže je tam ještě ben a teď i lauren

144
Bedy
Reagovat

@VojtaP: Souhlasím…, SK zpívali daleko líp než Fleur a Andrea dohromady… ale o to v té soutěži přeci vůbec nejde… OmG… Britové pitomí…, každopádně je SK škoda, stejně jako by byla škoda přijít o Lauren :(

145
Ludvík
Reagovat

@libena: Mel stála i s Cheryl u Lauren

146
DJ Vlado
Reagovat

Á Fifth Harmony, na ty se moc těším :-) Dneska jsem Queeny s Adamem propásl a Ellu jsem si kvůli nervům nemohl pořádně vychutnat :-/

147
Bedy
Reagovat

Nepostřehli jste témata a hosty na příští týden? Kdyžtak sem hoďte info :) díky.

148
Bedy
Reagovat

A.. už vidím.. Sam Bailey a Fifth Harmony… :) … super

149
Lucas
Reagovat

no aspoň, že to dali do toho deadlocku, takhle je to spravedlivý, když už nic jinýho… Tak teď už jen doufat, že to vyhraje Ben…

150
Monika
Reagovat

Tak Lauren zase zazpiva dva unyle songy za tyden:-)))) Skoda by ji imho vubec nebyla, ale nebudou mi chybet ani SK, byt zacinali mit slusnej rozjezd.

151
Bedy
Reagovat

Tak budu DOUFAT, že příští týden se zase projeví B2 efekt a Lauren postoupí přímo do finále.., Ben samozřejmě doufám taky.. a o vypadnutém se rozhodne konečně mezi Fleur a Andreem.

152
Michal V.
Reagovat

takze jestli jsem to spravne pochopil v soutezi uz nezbyl vubec nikdo na jehoz vystoupeni bych se jeste aspon trochu tesil… a vypadli ti, kteri se mi vcera libili nejvic…

gj Britove, gj… timto se odpojuji a prijdu juknout asi az na finalniho viteze.

153
libena
Reagovat

hm – mel si ani v xtra nesedla vedle cheryl…

154
libena
Reagovat

@Ludvík: tak to jsem nepostřehla…

155
Monika
Reagovat

Podle me je letosni rocnik uplne zabitej, Andrea a Fleur, totalni zoufalci, Lauren nema ani desetinu Elly a Ben je tez velmi slabouckej vedle Adama, at to letos vyhraje kdokoliv, bude to jeden z nejslabsich vitezu.

156
Monika
Reagovat

@Michal V.: tak v TOP 5 uz vykony prilis nerozhoduji, lidi maji sve favority a pro ne hlasuji tyden co tyden, ja si tez myslim, ze je SK skoda, vcera mi prisli nejlepsi a mohl tam bejt posun, Lauren je porad stejna – pro me stejne spici nudna slecna

157
Ludvík
Reagovat

oni v tom studia Xtra mluví strašné divné :D tak moc hluboko :D

158
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: to dělá itv player, na filmonu je zvuk v pořádku.

159
yeey
Reagovat

@Ludvík: v Xtra sou hlavne vsichni porotci totalne na pest… jakoby byli otraveny, ze tam jeste musi sedet a tak se tam vybavujou jak parchati nekde v 5. tride ZŠ, naprosto neslusny k moderatorce i k lidem co volaj…. (nicmene ten zvuk je nakej pozmenenej, mluvi uplne divne, jo:-D)…

160
DJ Vlado
Reagovat

Tak nakonec ta Top 4 je pro mě 50:50, dva oblíbenci vs. dva neoblíbenci, s loňským ročníkem je to de facto plichta, tam jsem fandil Lukovi, Sam pro mě byla v kategorii respekt, ale můj šálek nebyla, navíc pro mě trpěla syndromem „povinné četby“, Rough Copy byli pro mě takový neutrál a vůči Nicholasovi jsem měl lehčí averzi (která letos posílila, protože mu procházelo to, co se vyčítá Lauren). Nová SHS3 to ale zdaleka není (kéž bych se ještě někdy dočkal takové ideální soutěže, kde přední místa obsadí pouze moji oblíbenci) :-)

161
Monika
Reagovat

Zajimave kursy na viteze, Ben predhonil Fleur. Ani sazkovky nemaji jasno a porad to meni:-))))
Ben 5/4
Fleur 6/4
Andrea 7/2
Lauren 16/1

162
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: mám to stejně, včetně toho Nicka. Lauren sice není tak konstantní, ale ten dvojí metr mi taky vadí. Není pochyb, že to letos pokazila nejvíc produkce těmi výběry témat a songů, co většinou nikomu neseděli. Pak tu jsou ty hony na čarodějnice – Jack, Paul, OTY, Jay, kteří mohli být klidně společně s Benem a Lauren hodně silnou top 6, ale produkce je odstřelila. Přitom všichni jmenovaní mají mnohem větší šance v showbusinessu než Andrea a Fleur. Pokud jsou ale se svou show spokojení, tak budiž, třeba si to někdo uvědomí, že lidi nechtějí žádný fix factor, ale normální otevřenou soutěž. Ještě budu optimista a doufám, že příští rok to bude vypadat jinak.

163
yeey
Reagovat

@VojtaP: pristi rok to bude soubezne se SuperStar, ja mozna XF vice mene vypustim, obzvlast pokud se vrati tahle sestava porotcu… neverim, ze to reknu, ale potrebuju si spravit chut poradnou novackou estradickou :-DDDD

164
Michal V.
Reagovat

mno rekl bych, ze se letosni rocnik zaradil suverenne mezi nejhorsi rocniky peveckych soutezi co jsem kdy mel cest tu sledovat (a to treba US X Factor byl velmi nepovedeny, ale porad lepsi nez tenhle rocnik).

Dokonce bych rekl, ze nejlepsi rocniky CESKE superstar byli o tridu lepsi nez tohle… a slovaci prejeli letosni X Factor hned v nekolika radach…

165
Lucas
Reagovat

Tak Union J Nr. 1 na iTunes a Ella Nr. 11 :)

Přidat komentář