Panáček v reality show

Upoutávka na I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here!

30. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Zatímco ve Velké Británii patří reality show I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here! tradičně k divácky nejoblíbenějším pořadům a loni se dočkala už osmého pokračování, to samé se ovšem nedá říct o americké verzi. V USA se poprvé a naposledy vysílala v roce 2003 a stala se velkým propadákem, diváci druhořadé celebrity v džungli moc nepobrali a dali přednost raději klasickému Survivoru. Nyní se po velmi dobrých zkušenostech se sledovaností Celebrity Apprentice televize NBC rozhodla, že se pokusí o znovuoživení tohoto formátu a v pondělí 1.června spustí druhou řadu I’m a Celebrity…

Narozdíl od britské verze nepošle své celebrity do australské džungle, ale do Kostariky, Vysílat by se měla čtyřkrát týdně až do finále 24.června. O osudu celebrit budou rozhodovat jedině televizní diváci prostřednictvím hlasování. Show budou společně uvádět moderátor z MTV Damien Fahey a britská zpěvačka a herečka Myleene Klass, která se sama zúčastnila 6.ročníku britské verze I’m a Celebrity… (skončila na druhém místě). Do džungle se vydají následující „celebrity“:

Heidi Montag a Spencer Pratt – mladá dvojice proslavená hlavně na MTV v reality show The Hills
John Salley – bývalý profesionální hráč NBA
Sanjaya Malakar – účastník 6.ročníku pěvecké soutěže American Idol
Janice Dickinson – bývalá supermodelka, moderátorka vlastní modelingové reality show, zúčastnila se 7.řady britské verze I’m a Celebrity… , kde skončila na druhém místě)
Stephen Baldwin – herec (např.film Obvyklí podezřelí), častý účastník různých „celebrity“ reality show, např.Celebrity Mole Hawaii, Celebrity Mole Yucatan, Celebrity Apprentice.
Lou Diamond Phillips – herec známý např. z filmů La Bamba a Mladé pušky[singlepic id=115 w=103 float=right]
Torrie Wilson – bývalá wrestlerka a modelka z Playboye
Patricia Blagojevich – manželka bývalého guvernéra státu Illinois, Roda Blagojeviche, odvolaného začátkem roku kvůli podezření z korupce (ten se měl show původně zúčastnit, ale probíhající soudní řízení mu to znemožnilo a místo něj do Kostariky odjede jeho manželka)
Frangela – komediální dvojice Frances Callier a Angela V. Shelton, v televizi společně uváději několik pravidelných satirických pořadů

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!