Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas 2014: Sledovanost v ČR se přiblížila 700 000 diváků. Na Slovensku nastalo mírné zlepšení (sledovanost)

8. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8633 w=615]

Letošní Souboje Hlasu ČeskoSlovenska jsou za námi a sledovanost v ČR stále klesá. Po minulém „zkratu“ způsobeným čarodějnicemi, se show vrátila na svá dosavadní čísla, ovšem opět nastal pokles. Na Slovensku se Hlas vrátil ke svým průměrným výsledkům. Čtěte dále.

Zatímco devátý díl Hlasu ČeskoSlovenska sledovalo jen 543 tisíc diváků starších 15 let, poslední Souboje se vrátily na svá „podprůměrná“ čísla. Show dosáhla sledovanosti 703 tisíc diváků starších 15 let a stále pokračuje její klesající tendence. Hlas tak téměř klesl k číslům Pošty pro tebe na ČT1. V cílové skupině 15+ předběhl pěveckou show seriál Cesty domů na Primě (759 tisíc). V kategorii mladších diváků je Hlas jasnou stálicí, kdy získal ve skupině 15-54 let 25 %, zatímco Cesty domů jen procent 12.

Sledovanost Hlasu na Slovensku

Hlasu se na Slovensku celkově moc nedaří, rozhodně nedosahuje výsledků slovenského seriálového hitu Bouřlivé víno, které Markíza vysílá v ostatní všední dny a středu tak uvolnila Hlasu. Zatímco minulý díl show dosáhl zatím svého nejhoršího podílu, 25,7 % při ratingu 9,1 % ve skupině 12-54, aktuální díl se díky absenci fotbalu vrátil na svá „průměrná“ čísla. Dosáhl podílu 29 % při ratingu 9,7 %. Ve sledovanosti se na Hlas dotahoval také seriál TV JOJ Panelák.

Sledovali jste 10. díl 2. řady Hlasu? A jak si soutěž povede příští týden, kdy nastoupí další fáze, K.O.?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!