Panáček v reality show

American Idol 2014: TOP 8 se vrací zpátky na start! + Rozhodnutí 6. finále (rekap + video)

3. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: American Idol

[singlepic id=8743 w=615]

Svou labutí píseň v minulém kole zapěla Majesty Rose, porota si znovu rozhodla záchranu ponechat na jejich favorita. Uvidíme jestli bude potřeba záchrany tento týden, kdy finalisté American Idol zavzpomínají na svůj první casting. Podle mě skvělé téma, které může přispět k tomu, aby soutěžící zazářili v tom, v čem se sami cítí nejlíp. Zazní písně, díky kterým si finalisté zaslouženě vyzpívali kýžený zlatý lístek do Hollywoodu, čímž započali svou cestu soutěží. Můžeme se těšit na výběry od Adele, Arethy Franklin, Eda Sheerana nebo Allman Brothers, ale také na původní písně. Budeme tak možnost porovnat posun jednotlivých soutěžících, jako přídavek zazní i čtyři duety. V rozhodnutí nás čeká vystoupení skupiny Daughtry, kde se dozvíme pro koho bude vzpomínka na svůj start v soutěži také finišem?

Hlavní show

Jessica Meuse (Jessica Meuse – Blue Eyed Lie)

Jessica Meuse – casting

Jessica dostala na starosti celý večer zahájit a to rovnou se svou původní písní Blue Eyed Lie, která je samozřejmě o jejím ex příteli. Finalisté, kteří chtěli na castingu ohromit porotu originální skladbou nejsou díky tématu v záviděníhodné pozici, co může fungovat na odbornou porotu, nemusí fungovat na laickou veřejnost. To není případ Jess, od začátku to nakopla a drive si udržela po celou dobu písně. Song není přímočaře chytlavý, má potemnělou atmosféru a jistý náboj. Jess na pódiu ještě nepůsobila více pohodlně, zpívání svých věcí jí dodalo sebedůvěru se plně odvázat a ukázat svou výjimečnost. Jednoznačně její nejlepší vystoupení v soutěži!

CJ Harris (Allman Brothers – Soul Shine)

CJ Harris – casting

CJ podává celou dobu nejisté výkony, hlavně po stránce intonace je to s ním jak na horské dráze, ovšem pokaždé dokáže přinést ten pravý prožitek a energii. Dnešek není výjimkou, občas to zatáhlo za uši, ale není to už tak markantní jako v minulých týdnech, CJ na sobě evidentně pracuje. Vystoupení se mu podle mě povedlo lépe než jeho castingové, s kapelou to znělo zajímavěji, mělo to spád a neztratilo to na své intenzitě.

Jena Irene & Alex Preston (P!nk & Nate Ruess – Just Give Me A Reason)

První duet večera. Jena a Alex si naložili pěkný megahit. Jen tak bych neřekl, že se jejich hlasy budou k sobě hodit, oba je mají docela specificky položené, nemohl jsem se víc mýlit. Nakonec z toho byla jedna z nejlepších interpretací hned za originálem. Stejně jako v originále excelovala hlavně žena, Jena perfektně pracuje v duetu, udržovala kontakt s Alexem, kterého jsme měli možnost poprvé vidět bez kytary a celkově v jiném aranžmá. Přestože tahounem vystoupení byla Jena, Alex si nevedl vůbec špatně, už nepůsobil tak introvertně.

Sam Woolf (Ed Sheeran – Lego House)

Sam Woolf – casting

Pokud bych měl vybrat, která píseň zatím Samovi nejvíce sedla, byl by to nejspíš Lego House. Oproti castingu se mu to podařilo trochu zpomalit a společně s kapelou to znělo skvěle. V podobných věcech bych si dokázal Sama představit v budoucnu. Jako obvykle zazpíval čistě, prožitek tam taky byl, ale pořád ta pódiová prezentace nesmírně zaostává, ať už Sam zní jakkoliv dobře, tak prezentace sráží celkový dojem o 50 %. Sam stále vypadá na pódiu hrozně vyjeveně, jak pravil Harry, vypadalo by to mnohem líp, kdyby si vybral jednu křičíci fanynku pod pódiem a zpíval to jí. Takto to vypadalo, jakoby se snažil pohledem všechny fanynky spočítat a ještě se u toho zdárně vyhnout kontaktu s kamerou. Na tomto bude Sam muset ještě hodně zapracovat.

Jessica Meuse & Caleb Johnson (Stevie Nicks & Tom Petty – Stop Draggin’ My Heart Around)

Druhý duet večera, tentokrát v režii Jess a Caleba. Moc se mi nelíbí, že chtějí znovu Jessicu připodobnit Stevie Nicks za každou cenu. Ta snaha je viditelná a zbytečná, Jessice nijak spojování s jejím slavnějším hlasovým skoro dvojčetem nepomůže, spíš naopak. Jess a Caleb vsadili na původní aranžmá a udělali dobře, vokálně oba bezchybní, jen se mi zdálo, že Jena s Alexem měli ve vystoupení přece jen víc chemie. Přesto solidní vystoupení.

Malaya Watson (Aretha Franklin – Ain’t No Way)

Malaya Watson – casting

Malaya v posledních kolech čím dál víc září, vybírá si podle svých hlasových možností a netlačí moc svůj ječák ve výškách. Na předešlé výkony pohodlně navazuje. Klidné pasáže v začátku zní od ní skvěle, v refrénu už sice opět křičela, ale celkovou atmosféru to moc nenabořilo. Jediné, co se dá vytknout je nadužívání kudrlinek, což zdůraznil i Harry. Malaya se stává oficiálně černým koněm soutěže.

Dexter Roberts (Brett Eldredge – One Mississippi)

Dexter Roberts – casting


Dexter původně zpíval na castingu jinou píseň. Zde to trochu smrdí protekcí z produkce, trochu nespravedlivé vůči ostatním. Dexter se baladou snažil napodobit úspěch jeho Lucky Man, což byl zatím jeho nejlepší výkon. A ono se mu to podařilo. Jakkoliv mě Dexter dříve těžce nebavil, objektivně musím uznat, že tohle se mu povedlo. Country balady mu jdou mnohem víc než ty rychlejší věci, dokáže je mnohem víc procítit a tak i líp prodat. Nehledě na to, že je stále hlasově zaměnitelný a neoriginální. Obávám se, že Dexter tu s námi ještě minimálně týden bude. Po Lucky Man jeho nejlepší výkon v soutěži.

Malaya Watson & Sam Woolf (Jason Mraz & Colbie Caillat – Lucky)

Bylo jasné, že párování musí někdo odnést, černý Petr zbyl na Malayu a Sama. Každý je zpěvák jiného typu a šlo hodně poznat, že nemají zkušenosti s duety nebo jim to spíš nejde tak přirozeně jako v prvních dvou případech. Každý zvlášť měli pěkné momenty, ale společné pasáže byly dost mimo. Po stránce show to nebylo o moc lepší, Samovi nepomohlo, že má osobu, které má zpívat přímo na jevišti a znovu působil hodně nesměle, byť se Malaya snažila navázat kontakt.

Jena Irene (Adele – Rolling In The Deep)

Jena Irene – casting

Jena to zkusila po svém a známou skladbu si předělala. Sbírá plusové body, že se na to snaží jít po svém, půl práce navíc dělá už jen její barva hlasu. Nejsem si jist, na kolik byl pomalý tichý začátek s piánem dobrý nápad, v tu chvíli se mi zdál song značně vykleštěný, znělo to ovšem zajímavě. Naštěstí to Jena na konci vypálila a obhájila si (alespoň u mě) pozici favoritky. Jena je silná zpěvačka, tam kde ostatní na Adele vyhoří, to dává s přehledem.

CJ Harris & Dexter Roberts (Darius Rucker – Alright)

Ajajaj, tohle byl další průšvih. Chlapcům to spolu neladí možná ještě víc než Samovi a Malaye. U obou dvojic jsem měl pocit, že moc zkoušek neproběhlo. Od CJ velmi slabý zpěv a načasování, táhl to celé dolů, Dexter lepší, ale nic, co by mě zvedlo ze židle.

Caleb Johnson (Aretha Franklin – Chain Of Fools)

Caleb Johnson – casting

Minulý týden Caleb zasadil touchdown se Zeppeliny, tentokrát se to pokusí s Arethou Franklin, což taky není jeho původní z castingu jako u Dextera. Caleb dal Arethě rockový zvuk, od původní skladby téměř k nerozeznání, zní to skvěle. Caleb zatím po stránce zpěvu nezklamal a nestalo se to ani tentokrát. Možná to nebyl tak silný zážitek, jako minule, přesto solidní vystoupení.

Alex Preston (Alex Preston – Fairytales)

Alex Preston – casting

Show uzavře Alex se svou původní písní. Stejně jako u Jess jde poznat, že se ve své věci cítí velmi pohodlně, vyzvednout se dá jak hra na kytaru, zpěv, tak i skladba samotná. Vůbec to není špatná věc, s kapelou zní ještě lip než castingu pouze s kytarou.

Všechna dnešní i minulá vystoupení (bohužel kromě dnešních duetů) si můžete poslechnout na YouTube v originální studiové nahrávce ZDE!

Osobní TOP 5 vystoupení

1. Jessica Meuse
2. Jena Irene & Alex Preston
3. Alex Preston
4. Caleb Johnson
5. Jessica Meuse & Caleb Johnson / Jena Irene

Tip na Bottom 3

1. CJ Harris
2. Dexter Roberts
3. Sam Woolf

Shrutí 6. finálového kola

6. finálové kolo přineslo s sebou zajisté nejvyrovnanější výkony od začátku řady. Překvapivé byly i duety, kdy jeden se povedl hodně, druhý dobře a dva se nepovedly vůbec. Na vypadnutí mi vychází CJ, co se týče zpěvu je na tom z TOP 8 nejhůře, Dexter nejspíš díky povedenému vystoupení s baladou znovu postoupí a Sam díky dobře odzpívanému Lego House také bude odměněn postupem.

Rozhodnutí

[singlepic id=8752 w=615]

Odhalení Bottom 3

K postupnému odhalení je stejně jako minule použita velká obrazovka. Tentokrát nezobrazila obličej Malayi, CJe a Sama.

Hvězdný host (Daughtry – Waiting For Superman)

Svůj nový a povedený singl Waiting For Superman přišla představit skupina Daughtry, v čele s někdejším finalistou Chrisem Daughtrym.

Kdo obdržel nejmenší počet hlasů?

Nejmenší počet hlasů tento týden dostal Sam Woolf. Paradoxně v jeho silnější večer, kromě duetu.

Sam zpívá o záchranu
Sam si zvolil Babylon od Davida Graye, byl to v podstatě jeho standard, jak co do zpěvu, tak do performance. Není důvod záchrany.

Porota se tentokrát rozhodla jednomyslně Sama ZACHRÁNIT! To mě teda podrž… Sam nikam nejde a na pódium se snesly konfety.

Shrnutí rozhodnutí

V tomto případě se názorově s porotou rozcházím, ba jsem na ni naštvaný! Záchrana Sama je těžce nelogický krok, to už mohli minule zachránit raději Majesty, ta měla větší naději na potenciální touchdown. Sam je dobrý zpěvák, ale na pódiu působí jako prkno a už se asi opakuju, ale žádné pokroky nedělá a do konce soutěže ani neudělá. Navíc byl už několikrát v bottom 3, to není materiál na záchranu, naděje, že Sam zvítězí je téměř nulová. Měli si ji šetřit na překvapivé vypadnutí jednoho z hlavních favoritů Caleba, Jessicu, Jenu nebo Alexe, kteří se v příštích dvou kolech, do kdy záchrana platila, mohou klidně ocitnout v ohrožení a pak se bude porota bouchat do hlavy. Na rozumnou obhajobu nebyl čas, doufám, že ji uslyšíme v příštím kole, kdy si TOP 8 vezme na paškál hity 80. let.

Souhlasíte s rozhodnutím poroty? Jste spokojeni s použitím záchrany na Sama nebo byste ji raději ušetřili na někoho jiného?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

American Idol

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Jai Kudo
Reagovat

Tak z tohoto dílu jednoznačně Jessica! Caleb se mě moc nelíbil :(

2
Frantiszek
Reagovat

Jessica její orig píseň zazpívala s velkým přehledem a sebevědomím. Přitom vypadala božsky.

CJ v pohodě
SAM- poslední 3 kola už jeho vysoupení jen poslouchám. Nechci to vidět, protože je fakt dřevo na podiu. Až si to budu stahova, taky ho neuvidím. Jeho hlas mi zní velmi příjemně.

Alex /stejně jako Jessica/ se cítil jako ryba ve vodě se svou orig skladbou. Super

Malaya obstojně a nepřehání to s mečákem (někdo jí to asi konečně vysvětlil)

Jena mě začíná zničehonic těžce iritovat její intonací. Prostě svůj hlas podle mého nezvládá. Tady není slyšet, tam není slyšet, tam nemá být tolik slyšet a je víc, než dost.

Jessica (dostala mě svým úsměvem)+Caleb tento duet mě veeeelmi bavil a neřekl bych nic o tom, že tam bylo méně chemie než u Alexe a Jeny. Ti tu chemii nahnali jen tím, že seděli 10cm od sebe, ale Alex byl dost strnulý.

SAM a Malaya/ Dexter a CJ- eeeeh, co to bylo? To sem Vojta ani nemusel dávat :)

Jinak vydařené kolo.

1. Jessica
2.Alex
3. Sam (zvuk)–podiová prezentace těžce u dna……

3
Nofux
Reagovat

Tak pro mě nejlepší live show za poslední 2 roky :) škoda jen, že ty duety to jako obvykle trochu kazily.
Suverénně nejlepší pro mě byli Jessica a Alex s jejich originálními písněmi. Škoda, že originály nemůžou zpívat pořád. Hlavně u Jessicy bylo vidět, jak se oproti jejím předešlým vystoupením cítí opravdu jako ryba ve vodě. Koupil jsem si jejich písničky na iTunes, aby z toho taky něco měli :) Jinak Alex, Jessica a Sam jsou jediní, kteří se dokáží každý týden pravidelně dostat do iTunes žebříčku. Tento týden je to Alex na 36. místě, Sam na 108. a Jessica na 118. Ostatní se tam vůbec neobjevují.
Hodně se mi líbilo taky vystoupení Jeny. Ta písnička je strašně ohraná a aby nezněla jako karaoke, tak bylo třeba si jí nějakým způsobem upravit. Jeně to vyšlo parádně.
Jinak na vypadnutí je jednoznačně CJ. Kdo bude s ním v btm 3 se dá těžko odhadovat, ale asi to bude opravdu Sam a Dexter. Možná by tam mohla spadnout i Jena, bohužel. Na netu jsem na to její podání Rolling In The Deep četl rozporuplné reakce, tak uvidíme.

Přidám ještě skóre z whatnottosing.com:
Jessica – 86
Alex – 84
Caleb & Jessica – 73
Caleb – 67
Malaya – 65
Jena – 62
Dexter – 62
Sam – 48
Jena & Alex – 44
CJ – 43
CJ & Dexter – 18
Malaya & Sam – 12
Nebýt duetů, tak je tohle podle whatnottosing.com nejlíp hodnocená epizoda v historii AI.

4
VojtaP
Reagovat

Rekap doplněn o Rozhodnutí, enjoy! :)

5
jab
Reagovat

Tak já jsem naopak se záchranou Sama spokojen, poslední dvě kola se mi opět začal líbit a začínám se čím dál víc těšit na jeho vlastní věci. Nicméně mu doporučuji zapracovat na přednesu, aby byl výraznější a ne tak ustrašený a pokud se mu to povede, tak stavět repertoár na silných kvalitních textech a vydat se cestou folk-popového (případně folk-rockového) písničkáře. Pak už nebude ta pódiová prezentace tolik na překážku. :-)
Jinak k divoké kartě. Já bych divoké karty buď úplně zrušil nebo ještě víc omezil dobu, kdy ji lze využít. Uznávám, že je dobrá cesta, jak zachrínit někoho, kdo je opravdu dobrý a nadějný a nečekaně vyletí v semifinále, případně prvním nebo druhém finále, kdy toho ještě nestihne moc odzpívat a hrozí tak, že by nestihl příliš zaujmout potenciálně zájemce z řad hudebních producentů (ještě štěstí, že na to u nás nedojela Debbie). Osobně bych nejzažší možnost použití DK stanovil tak na TOP9 (ale záleželo by i na počtu finalistů a systému vypadávání), ale mezi nejlepšími 6 nebo 8 už imho DK nemá co dělat. V téhle fázi soutěže už mají všichni na svém kontě dost výkonů na to, aby zaujali a vytvořili si jakýs takýs ucelený fanclub. Záchrana kohokoliv v takovéto fázi soutěže pro mne sráží onen prvek reality show. Suma sumárum, divoká karta by měla zabránit vyřazení výborného zpěváka dřív, než se stačí pořádně ukázat, ale neměla by mu primárně dopomáhat k co nejvyššímu umístění. Takže ano, podle mého klíče by Sam správně zachráněn být neměl, první odstavec reflektuje pouze to, jak jej vnímám jako zpěváka a proč jemu osobně záchranu přeji, nehledě na odstavec druhý :-).
Z toho důvodu jsem rád, že loni v tuzemské SS byla divoká karta použita už v semifinále.
Jedná se samozřejmě o můj čistě subjektivní náhled na věc ;-).

6
Frantiszek
Reagovat

Nějak už tu nevídám DJ Vlada. Kdyby ses tu Vlado přeci jen objevil, tak si klikni na toto. http://beatzone.cz/component/podobne/Gabrielle+Aplin Doporučuju. Máš rád ty éterické osůbky a tady jich je spousta. Já tu objevil řadu nových hudebních tváří

7
libena
Reagovat

Jessica – blue eyed live – tak tohle může jessica rovnou nahrát a má výborný singl, perfektní písnička, perfektní provedení.
Cj – soul shine – je z něj nějakej velkej chlap! Zpívá tak nějak pořád stejně, nic to se mnou neudělá, klasické solidní vystoupení. jennifer to dojalo skoro k slzám, ale mě nee…
Duet – jena ft. Alex – just give me a reason – alex bez kytary! Poprvé! A bylo to bezva! Hlasy jim perfektně ladily. Úžas!
Sam – lego house – sam moc dobře věděl, proč tuhle písničku zpíval na kástingu, ta mu prostě sedí, velice pěkné.
Jessica ft. Caleb – stop dragin my heart around – opět skvěle vybraná dvojice, caleb zpívá country :-)
Malaya – ain´t no way – ty jemné tóny byly krásné, hrubší zpěv se mi od ní nelíbí – když tlačí na pilu, a taky se na ni nemusím dívat.
Dexter – one mississippi – klasická countryovka, klidná, v pohodě. Nemá kytaru :-)
Malaya ft. Sam – lucky – toto trošku skřípalo, jsou to mlaďoši a moc jim nejde věnovat se tomu druhému, každý sám zpíval pěkně, dohromady to moc neladilo.
Jena – roling in the deep –má krásnou maminku! Je perfektní vidět (hlavně pro mě jako jejího fanouška), že se jena dostala z toho dna, do finále se vlastně dostala na divokou kartu, ze začátku byla v bottom 3 a konečně se jí daří se, našla se, skvělá performance, pěkně si s tímpohrála.
Dexter ft. Cj – alright – kytary na scénu! Lepší byla druhá půlka. Pěkné.
Caleb – chain of fools – můj další favorit, není co dodat, na pódiu je výborný. Jo – well done! Harry mu už vyčítal jednotvárnost, ale myslím, že v tomhle kole je to mimo mísu, když nemohli z výběru songu uhnout!! A navíc v duetu zpíval country :-)
Alex – fairytales – tak alex to zaklincoval! Paráda, nahrát a ven. Ani mi ta kytara nevadila.

Musím říct, že jsem měla z tématu tohoto kola strach, ale byl to perfektní tah na branku! Každý soutěžící prostě ví co mu jde, co umí zazpívat a když to vyšperkovali, tak jsme se dočkali výborného live show.
vyhlašování už asi nedám, až zítra…
Ale do bottom 3 tipuju cj, dextera a možná i sama (ale ty holky ječely dost, tak nevím). Ale nejspíš tentokrát porota použije divokou kartu a vypadlíka zachrání.

8
DJ Vlado
Reagovat

@Frantiszek: Díky za odkaz, ale bohužel se mi nedaří tu stránku otevřít :-(

9
Jai Kudo
Reagovat

@libena: Jessica se u mě dostala na úplnou špičku touhle písničkou….2 – Caleb, 3- Jena…..

10
libena
Reagovat

@Jai Kudo: ok s tvojí top 3 souhlasím, ani neumím určit pořadí, moji oblíbenci od začátku jsou caleb a jena plus jessica, která u mě stoupá kolo od kola.

hodně se taky fandí alexovi, on je muzikant paráda, ale u mě spadá do té škatulky „kytáristi, muzikanti+pěvečtí trpiči“ jako je phill phillips a james arthur. z nahrávky je poslouchám, jsou perfektní, ale když je slyším a hlavně vidím naživo, tak nee! u zpěváka musím mít i vizuelní prožitek a ten teda u nich nemám.

k vyřazování – použití divoké karty jsem tipovala, myslím, že bylo jedno kdo vypadne, že se porota domluvila, že ji tentokrát použijí a hotovo. tak jsem vlastně ráda, že ji nevyplýtvali na záchranu „sídžeje“, protože když nevypadl teď tak asi půjde příště. a to by za záchranu nestálo. a myslím že si ji nezasloužila ani majesty. bohužel se mi líbila jen před live shows, tam snad už ani jednou nedala nic dobře. velké pódium jí nesvědčilo.
a je zajímavé, že u nás vidíme malayu jako černého koně, ale v americe si to tak nemyslí. její účast v bottom 3 to dokazuje.
na použití divoké karty sdílím názor, který napsal výše jab – omezit její použití na méně kol, její existence se pak míjí účinkem, protože porota se ji snaží využít mermomocí a ono to pak většinou zamíchá pořadím v následujících cca 2 kolech ve prospěch zachráněného a nebývá to „spravedlivé“…ale co je vlastně spravedlivé? :-§

11
VojtaP
Reagovat

@libena: Taky bych souhlasil s omezením, z výše uvedených důvodů. V případě Sama si myslím, že i když přežije příště, tak vypadne hned na to, bez ohledu a výkon, na 80’s možná dojede CJ nebo Dexter. Sam se fakt dobře poslouchá a na nahrávkách zní fakt skvěle, ale na pódiu je dřevo, tam chudák trpí.

12
Rick
Reagovat

5: Pro koho byla Divoká Karta loni použita v naší SuperStar? O ničem takovém nevím, jen vím že v roce 2011 u nás na 3 kola zachránila Haricha.

13
Ludvík
Reagovat

@Rick: Použili ji když se rozhodovalo mezi Sabinou Křovákouvou a tou druhou holkou, která nevím jak se jmenuje která bude dále zpívat a která vypadne jak tam šly obě z té Dlouhé cesty a oni je obě zachránili tím že použili tu kartu…

14
libena
Reagovat

@Rick: v douhé cestě na konci zůstaly dvě zpěvačky a lidi měli hlasovat, která z nich půjde do finále, bylo už jen jedno volné místo. v den prvního finálového večera bylo oznámeno, že vlastně lidi hlasovali nanic, protože použili divokou kartu a do finále šly obě zpěvačky – a už si ani nevybavím které :-(

15
Rick
Reagovat

13: Aha, no to máš vlastně pravdu, už vím. :) Úplně bych na to zapoměl. Ta druhá byla Tereza Mandzáková. Docela by mě zajímalo která by tenkrát vypadla, jestli Tereza a nebo pozdější celková vítězka Sabina. :)

16
jab
Reagovat

@Rick: Myslím, že jeden slovenský deník hned potom sehnal výsledky a údajně to skončilo 57:43 pro Sabinu…za věrohodnost neručím, ale věřil bych tomu.

17
Rick
Reagovat

No vida tak Terezka by nebýt Divoké Karty ve finále ani nebyla a nedotáhla by to až na 6.místo stejně jako Harich na čtvrté.

18
Lucas
Reagovat

Mě tentokrát Jena nějak nebavila :( ani Caleb. C.J. taková klasika, Dexter zatím předvedl svůj nejlepší výkon, zbytek fajn. Za tu Divokou kartu pro Sama jsem byl celkem rád, alespoň jí využili, teď mi přišlo, že je to taková poslední šance ji využít. Tak uvidíme, co Sam předvede, mně ani nevadí ta jeho prezentace.

19
Frantiszek
Reagovat

@DJ Vlado: Zkus to ještě teď, občas se stane, že je to přetížené. Nebudeš litovat si myslím http://beatzone.cz/component/podobne/Gabrielle+Aplin

20
Nofux
Reagovat

@Frantiszek: nebo rovnou ať využije zdroje odkud Beatzone čerpá :) http://www.last.fm/music/Gabrielle+Aplin/+similar
last.fm je šikovná věcička, používám už od roku 2006, máte tam taky někdo z vás účet?

21
libena
Reagovat

songlist pro dnešní večer:
Alex Preston: The Police’s “Every Breath You Take” (previously done by Brooke White and Phil Stacey)
C.J. Harris: Tom Petty’s “Free Fallin’” (never performed before on Idol)
Caleb Johnson: Journey’s “Faithfully” (previously done by Hollie Cavanagh and Kristy Lee Cook)
Dexter Roberts: Georgia Satellites’ “Keep Your Hands To Yourself” (never performed before on Idol)
Jena Irene Ascuitto: Joan Jett and the Blackhearts’ “I Love Rock N’ Roll” (never performed before on Idol)
Jessica Meuse: Blondie’s “Call Me” (previously done by Haley Reinhart and Carmen Rasmusen)
Malaya Watson: Chaka Khan’s “Through The Fire” (previously done by Siobhan Magnus)
Sam Woolf: Cyndi Lauper’s “Time After Time” (previously done by Colton Dixon, Brandon Rogers and Nadia Turner)

mám strach z výběru jeny – call me mám naposlouchanou od haley reinhart…snad to dá!!!

22
libena
Reagovat

hodnocení 80. let:
Představení porotců – nejlepší je keith billy ray urban :-D
Škoda že to sundal…

Jena – klasický hit, udělaný jinak, začátek klavír, to bylo pěkný, pak přišla asi moc tichá pasáž, ale v refrénu to bylo zase perfektní, na pódiu je přirozená, jako fanoušek jsem hodně spokojená,
Dexter – ten to tam rozpumprdlíkoval, hlavně to nebylo čisté country!, velmi svižné vystoupení, mělo to šťávu, bezva
Duet alex+ sam – kytaristi, už zase, no takový piánko, klídek
Malaya – no asi tý holce nepřijdu na chuť, bylo to zase překřičené, myslím, že si měla vybrat nějaký velký hit a ne neznámou písničku, potřebovala se dostat ze bottom 3, asi to neklapne,
Caleb+jena – och můj bože, moji dva oblíbenci v duetu! No špica, prvotřídní nářez! A harry v publiku s pubinou na krku :-)
Jessica – zpívala čistě, tak trochu countryovsky, vypadala výborně, ale haley to není…a jak řekli všichni porotci – měla to víc rozbalit, ne call me, ale CALL ME!!!
Sam – moc hezky vynikl jeho hlas, příjemné vystoupení, holky fungovaly,
Malaya+cj – nuda, nezaujalo mě to, malaya pořád vypadá jak stará mladá…
Alex – poslouchá se to moc hezky, ale jak ho vidím, nefunguje to, na mě ne, ale fakt povedená předělávka,
Dexter+jessica – kudla dexter by mohl ty hnusný kšiltovky sundat aspoň v duetu, fakt humus, jessica byla hlasově lepší a jistější,
Heeezky se publikum chytlo na like a virgin :-)
Cj – další nuda v brně, teda v americe, opět hezky zazpívané, ale jde to mimo mě,
Caleb – hurá – balada! Bezvadné, čisté, procítěné, bomba (škoda, že si nevybral meat loafa…).

Moje bottom 3 – malaya, cj, dexter nebo jessica?
Ven doufám cj.

Přidat komentář