Panáček v reality show

ANKETA: SuperStar čtenářů Panáčka v RS – a vítězem se stává…

28. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=8362 w=615]
Necelý měsíc od Silvestra až do včerejší půlnoci jste hlasovali do ankety, ve které jste si volili svoji SuperStar. V tuto chvíli už je definitivně jasné, který soutěžící zasedl na pomyslný trůn. Pokud jste až do konce nesledovali stav hlasování, tak vám kompletní výsledky včetně jména vítěze právě přinášíme.

1. Miro Šmajda – 36% (3110 hlasů)

2. Martin Chodúr – 22% (1872 hlasů)

3. Gabriela Gunčíková – 12% (1075 hlasů)

4. Aneta Langerová – 8% (663 hlasů)
5. Štefan Pčelár – 5% (430 hlasů)
6. Monika Bagárová – 5% (392 hlasů)
7. Patrícia Janečková – 4% (304 hlasů)
8. Karolína Majerníková – 3% (292 hlasů)
9. Petr Ševčík – 3% (248 hlasů)
10. Sabina Křováková – 1% (103 hlasů)
11. Ondřej Ruml – 1% (65 hlasů)
12. Vlasta Horváth – 1% (61 hlasů)

Vítězem tedy se stal střapatý blonďák Miro Šmajda, který si získal více než třetinu vašich hlasů. Ačkoliv se svým někdejším superfinálovým přemožitelem Martinem Chodúrem vedl Miro v průběhu celého týdne velmi vyrovnaný souboj, Mirovi fanoušci v cílové rovince výrazně zabrali. Na Martina tak zbylo stříbro se ziskem 22%. Nejlépe z dívek si podle očekávání vedla Gábina Gunčíková, která získala 12% hlasů a tím pádem bronzovou medaili, nevděčné čtvrté místo připadlo první české SuperStar Anetě Langerové s 8% hlasů. Velmi dobře si vedli i oba soutěžící, kteří se do finále dostali díky posunutí postupové hranice, tedy pátý Štefan Pčelár a šestá Monika Bagárová.

Tak nám skončilo naše lednové klání fanklubů a vy jste si zvolili vítěze. Ke konci týdne se zvláště všichni Šmajdovci, kteří se ukázali být nejaktivnějším fanklubem, můžou těšit na malé překvapení. Tato anketa navíc letos rozhodně nebyla poslední, už na únor pro vás chystám volbu nejlepších porotců a moderátorů (tentokrát už jen jednokolovou). Na závěr nelze jinak než použít otřepané klišé: sláva vítězům, čest poraženým!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Vendy
Reagovat

Výsledek je zajímavý!O Miro Šmajdovi jsem téměř neslyšela a tak soudím,že cca 500 fanoušků poctivě klikalo nebo lidi mu dávali hlas,aby nevyhrál někdo,koho dvakrát nemusí!Ostatně,tato anketa nebyla,dle mého,soutěží popularity,ale spíše paměti na toho kterého interpreta!A Miro se svým image se pamatuje dobře,ale to je asi tak všechno!

2
Kája
Reagovat

@Vendy: Ano, Vlado správně odhadl, že to je soutěž fanklubů a skončilo to docela spravedlivě. Miro a Martin jsou asi nejvýraznější postavy federálních Superstar. Oba mají za sebou dvě ryze autorská CD, Miro i dvě skladby pro mezinárodní projekty. Miro odjel tři klubová tour, má za sebou stovky koncertů s kapelou. Vybral si tu pracnější cestu, kdy nechce být jen tváří bulváru a podivných televizních šou a dává přednost živým vystoupením. Proto mu asi také zůstala početná část fans. Navíc je v současné době i producentem svých věcí. Možná nesnadná cesta, ale fans to rozhodně neodradilo a zřejmě to oceňují…

3
Simona
Reagovat

@Vendy: Je vidět,že Mirovu kariéru nesledujete a řídíte se jen tím,co vám nabídne bulvár…mezi muzikanty je o Mirovi hodně slyšet a získává si zaslouženě jejich uznání,které je mnohem cennější než nějaké články v bulváru…Na jeho vystoupení chodí diváci rádi a on je dokáže dostat do varu…http://www.youtube.com/watch?v=JFj8dzVQiek ……a ještě jedna poznámka – tady na Panáčkovi se dělají reportáže z vystoupení různých zpěváků ze Superstár…ale je škoda,že si nikdo neudělal čas,aby navštívil objektivně nejúspěšnějšího zpěváka za poslední 4 ročníky LPH (vždy má dlouho před samotným koncertem beznadějně vyprodáno! ),takže ani reportáž tady pak není :(…a pak lidé,jako vy,ani nemají možnost o Mirovi slyšet……takže ukázka z posledního ročníku http://www.youtube.com/watch?v=YZdgBEX5GBg

4
Vendy
Reagovat

Stejnou cestou se ubírá i druhý Martin Chodúr.Oba jsou si ve svém přístupu k hudbě dost podobní,i když samozřejmě každý preferuje jiný styl.

5
Vendy
Reagovat

@Simona: Přiznávám,že Mirovu kariéru nesleduju,protože se mi líbí jiný styl hudby,co ovšem neznamená,že hned odsuzuju všechno ostatní!A co se týká bulváru – není fér soudit někoho pro odlišný názor a myslet si,že je ovlivněný tímto ,,médiem“ !

6
Michal
Reagovat

@Vendy: Můžu se zeptat,kde je ta podoba mezi Šmajdou a Chodúrem? Já nevidím žádné samostatné koncerty,jen si pamatuji turné s Alexandrovci.A pak přezpívávání nějakých cizích hitů v televizi.Sorry,ale takhle teda Superstár nevypadá.

7
Gaba
Reagovat

@Michal. tak ja Vám to poviem.Chodúr za krátku karieru dokaázal naplnit plné sály od 6OO-9OO miest samostatnými koncertami s janáčkovou,Zlínskou filharmoniou a orchestrom Viva musica.Posledný s janáčkovou filharmoniou bol pred rokom,vypredaná sála 84O miest,celý včer spieval len Chodur,vypálil 17 songov -tazkych bez pausy,a z toho 11 ! vlastných autorských!
Velká sláva, viacnásobné standing ovation a ruke držím program z toho koncertu a som patrične hrdá,ako jeho obdivovatelka.Mimo toho bol hostom iných filharmonických telies a big bandov.
Mal so svojou skvelou kapelou Mach 5 super koncerty,vianocné gospelové koncerty v zaplnených kostoloch -4OO -5OO ludi,hovorim všetko o platených koncertoch a nie malé sumy,spieval teraz znovu vianočné koncerty s gospelovým sborom,má za sebou uspešný pravidelný mesacny cyklus jazzových koncertov,teraz bude spievat šansony,dalši projekt a má za sebou niekolko koncertov manifest tour,kde na každom z týchto koncertov bolo minimálne 3OO ludi.Zrusil tu cast cez Ticket art,lebo bola spatná propagacia a tie velké sály 7OO miestne by nenaplnil a zrusil ich 3 tyzdne pred vystupením. z vlastnej iniciativy.Inác medzi nami,ked ja sledujem Mira,nikdy nebol sím,vždy tam boli aj iní a kluby mali niekedy minimálnu navstevnost.
No,ale Chodur naplnil v ostrave aj svoj narodeninový koncert*83O miest a v ludia zaplatili za koncert v kostole 1.OOO kc,vytazok siel na dostavbu.No, dali tie prachy,lebo ten spevák im za to stoji.O chodurovi sa píse ako o velkom spevákovi s krásnym jedinečným hlasom,pisu to renezenti,aj obycajni ludia.Talent od Boha,zaspieva swing,jazz,pop,soul,sansony,rock /nie hard rock/ a vsetko super,Aj kazde cover si tak upraví,ze to má super level.Ucinkuje v televiziach ,zivo! na roznych predávaniach cien,na uznávanych benefiničnych koncertoch,kde na jednom podiu spievala aj dagmar pecková,spieval duety s mnohými etablovanými speváčkami,Len vlani bol sest krát v telke,alebo sedem? A spieval velmi uspesne v legendách popu a casto,V Hite storocia doviedol uspešne spolu s Matlovou Stin katedrál do finale na druhe miesto,v kole duetov ziskal zase prvé miesto u divákov v duete s Basikovou.A má dve autorské albá,prvé aj so super predajnostou,lets celebrate patrila medzi 1O najpredávanejsich v roku 2O1o a recenzenti ju zaradili medzi 1O najhodnotnejsich na šesko-slovenskej scene,Mal velmi dobré recenzie,Album Manifest je naprost skvost,ma take super recenzie od všetkých recenzentov,ze to Fanynky Mira doteraz nepredýchali.Tá animozita voci Chodurovi je obsedantná.No,Chodur sa manazuje sám,sám si to album vydal,produkovali mu to kluci u jeho kapely ,maj krásdny obal si navrhol sám.Nemusite ho mat v láske,ale recenzenti,ludia z branze sa vyjadruju o nom ,talent od boha,fenomen atd.Takže má za sebou tolko krásnych,hodnotných koncertov a také skvelé alba,ako málokdo ! Ak ste o tom nepoculi,ani ho nikde nevideli,ani v telke,Vás problém,tak nepiste také nehoráznosti, tak som aspon nacrtla,ako sa veci maju.A videi na youtube je viac ako dost,kto chce,si najde,ja to tu nikomu nebudem podsuvat, Drzím palce,aj Mirovi,obaja su svojrázni,tvrdohlavi a idu si za svojim.Ako autori,kazdy iný,su lepsi,ako Cmorik.
A ako som citala na youtube od ludi,nie od martinovych fans,skoda, ze sa speváci Cmorik a Chodur nenarodili v Usa.Pre mna Chodur,Cmorik,Smajda a Bende su ti,ktori prerazili,Sorry, Ben je vsetko,ale nie spevák,

8
Jai Kudo
Reagovat

@Simona: A´t už Miro vyhrál jakýmkoliv způsobem, podle mě vyhrál mezi klukama zaslouženě, jeho mirosmajda.com je výborný CD. A mezi holkama je první Gábina, takže je to jak to má být… je skvělé, že tito dva vynikající mladí muzikanti jsou kamarádi, podporují se, spolupracují. A souhlasím, že Miro by si zasloužil minimálně stejnou pozornost, jakou se dostává např. P. Ševčíkovi, který mu nesahá ani po kolena….

9
DJ Vlado
Reagovat

@Simona: Právě proto, že Mirovo LPH bylo vloni dopředu beznadějně vyprodáno, tak jsem se na něj nedostal, jelikož si pamatuju, že jsem se akreditoval po návratu z dovolené, tzn. 4 dny před vystoupením, a to už bylo pozdě :-(
Letos se budu snažit včas se akreditovat, abych se na Mirovo LPH dostal a poreferoval zde o něm :-)

10
Gaba
Reagovat

@ Simona. keby Ste uz raz prestali s tou vasou az nenavistnou retorikou plnou pomluv a neprávd,na Vašom fore,youtube a vsade,kde Vase komenty čitam.Chodur je ten pan spevák,ako o nastupcovi Gott, pisu recenzenti a ludia na youtube a aj inde,Zial,Martinovi fans,na youtube nepisu,sporadicky,velmi malo,Nepovazuju to za potrebne.Vy ste fanklub velmi akcný,to treba uznat,prekracujete casto Rubikon,to ja by som nikdy nerobila,Prikladov je dost,nebudem ich tu menovat,Tak sa spacifikujte riadte sa podla hesla “ Zi a nechaj zit “ No práve pred par dnami sa v prazskom studiu nahrával Gott song na svoje nove album.A kto mu ten song napísal? No,predsa Chodur,!!Teším sa,!!!
Blahozelám fanklubu za jeho vytrvalost a ked bude mat Miro aspon jeden koncert samostatný a vypredaný tych 8OO miest / a nemusi tam za nim stat 8O clenna vehlasná Janíckova filharmonia / staci Mirova kapela,tak si piste,ze je najuspesnejsi Miro,Nie je ,Martinovi sa to podarilo viackrát.Aj s kapelou,aj filharmoniou.A koncerty samostatne,s platiacimi divakmi,tak týxh mal Martin nadostač,V predoslom prispevku som niektore vymenovala.
Tak zdravim fanklub,
ja osobne si myslim,ze prerazia aj von,Obaja,myslim si to ! Tak menej animozity,viac objektivity a hlavne pokoj v dusi!

11
Standa
Reagovat

Tak tohle mi už nedá!Nechtěl jsem se do tohohle plést,ale příznivci Chodúra prostě nevydýchají,že prohráli,že?Sakra,“Žij a nechej žít!“ tím by se měli řídit hlavně oni! Ty fanatické dlouhé komentáře mi už dlouho chyběli!Nikdo tu neřekl,že Chodúr je špatný zpěvák nebo,že neumí zpívat,přesto tu jedna fanatická fanynka útočí,jak smyslů zbavená (že Gába?)Tak prosím klid a zachovejte si důstojnost hodnou toho vašeho Martina Chodúra!Tak jak ho vy vykreslujete mám pocit,že mi představujete světovou megastár,no realita je jiná,možná vyprodal pár sálů s filharmonií,ale taky spoustu koncertů pro nezájem diváků zrušil!Z nadějného zpěváka se stal regionální zpěvák Ostravska a to je bohužel smutný fakt!
Tak jako Šmajda nemá vždy plné kluby,tak ani Chodúr nemá plné sály….a mimochodem,to obecenstvo přišlo taky kvůli filharmonii,nejen kvůli Martinovi!Tak navrhuji klid zbraní!

12
Gaba
Reagovat

@ DJ Vlado,nikdy som sem nepísala,vlani som raz nakukla,nahodou tu bola anketa o piesni zo Superstar,boli vtedy nahodou pekne komenty o Martinovi,jeden práve aj o Feeling good,ktoru martin tak úžasne zaspieval ma koncerte s janackovou filharmoniou,to bolo par dni po tom koncerte.A martin z tabulky vypadol,bol na tretom mieste,lebo ho prevalcovali fans ineho speváka,lebo jeho fanklub o tom ani nevedel.Nechodia sem.Diky za korektne slová o Chodurovi,ja ziadne reality show nepozerám,aj ta Superstar,co som vzedy pozerala,bolo z donutenia,teraz toho nelutujem,lebo mi Chodurove koncerty prinesu vzdy velikánsky umelecký zážitok.Takze ziadnej ankety sa nezucastnim,na weboch sa im nevenujem.Ale pripravená bola peclivo ,druhá vec je hlasovanie,vzdy sa tu niekto navazal do mien spevakov a speváčiek,co sa tyka hlasovania,ale tak to uz býva a validita zodpovedajuca fanklubom,ich sile atd.O Chodurovi sa tu myslim nepísalo,a ani mi nevadí,ked sa pisat nebude.Ked si to nik nevšimol,čo má za sebou,aké krásne vystupenia,ked sa tu nik nezmienil o jeho albách,ktorí recenzenti tak vysoko hodnotili a to druhé Manifest dosiahlo najvyssi level,tak mi je jasné,ze to inak nebude.A mne to ani nevadi.Je mi jasné,že aj ked som napísala,co som napisala, nik nezareaguje,lebo fakty sa daju tazko vyvrátit.Ale za to DJ Vlado nemoze,Zelám vela zdaru, Vladovi v jeho práci !!

13
Gaba
Reagovat

Tak ja som to predýchala,ved je to hra,preboha,ja nie som fanatik,ale ked niekto napíse,ze nic nespieval okrem Alexandrovcov,tak som to napisala,aby bolo jasné.ako to je.,To snad uznate ?

14
Simona
Reagovat

@DJ Vlado: tak to se budu těšit na LPH i na reportáž na Panáčkovi

15
Simona
Reagovat

@Gaba: Ještě jednou jsem si přečetla svůj komentář a nenašla jsem tam jediné slovo proti Martinovi…vlastně se tam o něm nezmiňuji vůbec ;)….takže celý váš komentář,směřovaný ke mně,nějak nechápu.Martina si nevšímám,jen jsem upozornila na to,jak je Miro na koncertech skvělý a dala úkázky jeho vystoupení,které hovoří za vše…víc než spousta řádků prázdných slov……

16
Gaba
Reagovat

Tak,to že niektorí zrusil,to som napísala,tak o co ide ?! Treba si to pozorne prečitat.Zrusil pre nedostatocny zaujemtri tyzdne pred koncertom,Nemal dat tam saly skapacitou 8OO miest,lebo to,co sa mu podarilo v Ostrave,sa mu nemoze podarit všade.To aj speváci,ktori su na scéne desatrocia,maju s tým problemy. Takze viem o tom a taktiez viem,ze malo vystupuje v Cechach,percentualne hlavne Ostrava,severná Morava,sem tam Slovensko,ale vlastní koncerty v Cechách malo,alebo aj koncerty na mestských slávnostiach,Nie som fanatik,vidim to,a nie je to o,k,
Nikdy by som sa nebola ozvala,keby tu niekto nenapíse,že okrem Alexandovcov nic nebolo.preto som sa ozvala,lzi nemám rada,Tak to je všetko. P.s. Nick Standa je priehladný,viem,ze je to zena,niekedy som sem tam napísala dlhé komentáre, tu som sa na tomto serveri prvý krat ozvala.Howgh,končim a odchádzam.

17
arielka
Reagovat

A už sa tu tak veľmi nerozčulujte! Ja som napr. o Chodurovi nepočula ani slovo ale zato Miro točí jedno turné za druhým a doma mam dve CD, ktoré sú plné autorských vecí a reprezentoval nás na Eurovízií. Sama som bola na 2 koncertoch kde to bolo fakt žive! Takže je to možno aj o tom čo človek sleduje a ked sa mi raz Miro a hlavne štýl hudby ktorú tvorí páči nebudem predsa hlasovať za Martina Chodurá, ked som od neho nikdy nepočula žiadnu jeho vlastnú tvorbu a nepáčilo sa mi ani jeho síce kvalitné, ale mňa neoslovujúce vystupovanie už v superstár. A Mira som už v rádiu, v hitparádach ale aj na TV Očku videla veľa krát. Takže to zase až taký nečinný človek neni!

18
Sabina
Reagovat

@Simona: Tak já bych se šla klidně podívat na oba kluky :D A Miro opravdu výbornej zpěv a krásná barva hlasu ! Holt od Superstar uběhlo už mnoho vody….

19
bručoun
Reagovat

No,Gaba se tu možná rozepsala moc,ale chtěla napsat,že Chodúr zpívá a hodně,skládá a krásně,vydává hodnotná alba. Tak jako vy jste vyzdvihovali Mira tak Gaba Martina. Vy moc nevíte o Chodúrovi,protože vás nezajímá,já zase nevím moc o Mirovi,protože mě nezajímá,tak prostě každý víme to svoje,tak jak je Miro jednička pro vás,Martin je jednička pro mně a je dobře,že to tak je,každý má svou podporu,Miro asi akčnější,ale to už je o něčem jiném. Takže vše je vlastně ok,přeji oboum chlapcům aby je jejich rozdílné a při tom si blízké cesty dovedly k cílům,které si vytyčili.

20
mirka
Reagovat

Mám ráda oba kluky Mira i Martina.Je to nezapomenutelná dvojice.Dávám přednost rocku,takže Miro a Gabča jsou mému srdci nejblíže.Mira podporuji od Superstar,jsem jeho velkým fanouškem a těším se na každý jeho koncert,který pořádá na severní Moravě!!!

21
Míša
Reagovat

Z Mirova vítězství mám radost. Moc dobře si pamatuju, jak se mu po Superstar předpovídalo, že do půl roku po něm pes neštěkne, fanynky si brzy najdou nové idoly anebo že si neumí sám napsat ani notu :D Miro a Martin jsou určitě nejvýraznější postavy, co vzešly ze všech ročníků ze Superstar :) A když už se tady vzpomíná návštěvnost na koncertech, v případě Mira si nevybavuju, že by někdy rušil koncert kvůli menšímu počtu diváků :)

22
Míša
Reagovat

@Míša: faktem je, že Miro ve skutečnosti noty nezná :D

23
Natt
Reagovat

Tak,kdy se dozvíme to překvapení :D :D :D

Přidat komentář