Panáček v reality show

Souboj v těžké váze již od 27. dubna na TV Prima

10. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Souboj v těžké váze

Chybí Vám Jste to, co jíte? Nemusíte smutnit, od 27. dubna se na obrazovkách TV Prima objeví zbrusu nová hubnoucí novinka Souboj v těžké váze. V programovém plánu TV Prima se o pořadu píše

„MUDr. Kateřina Cajthamlová a specialista na výživu Petr Havlíček vedou své týmy do boje za zdravější a krásnější tělo“.

Vše nasvědčuje tomu, že jde o licenci pořadu The Biggest Loser, který už před časem odvysílali na Slovensku jako reality show SuperTelo. Princip tohoto pořadu je v soutěžení dvou družstev o to, kdo více zhubne.

Více informací TV Prima uvolní již ve středu, kdy k Souboji v těžké váze chystá tiskovku. Za upozornění na článek děkuji čtenáři BROB.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Souboj v těžké váze

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
BROB
Reagovat

Bude to peckovej porad uz se tesim , videl jsem to na slovakach a bylo to zajimave , doufejmeze to prima nepohnoji . Bude li zajem rad bych o tomto poradu sem na Panacka psal … sunicko kdyztak dejte vedet na email . :-)

2
SystemFt
Reagovat

Nechci kazit radost ale podle tohohle článku to bohužel na biggest losera nevypadá(ostatně i kdyby jo tak Cajthamlová v roli trenéra mi příde jako dobrý scifi :-) ALe uvidíme..

3
SystemFt
Reagovat

Jo ján zapoměl odkaz na ten článek: :-)

4
Pattrick
Reagovat

No právě Kateřina a Pavlíček to je vážně nějak mimo ..

5
Pattrick
Reagovat

Tak teda Havlíček :D

Reagovat

Tak podle toho článku o Biggest loser nejde ani náhodou. Možná o nějakou miniaturní mutaci.
Bože, bože … co zase prima vynalezla?

7
Barča
Reagovat

Slovensti hubnouci byli izolovani pod dohleden nekolik tydnu.Neverim,ze Katerina a Havlicek by poradu obetovali tolik casu. Aby to po Jste to co jite nebyl propadak.

Reagovat

Tedy vlastní formát? To snad ne, Prima má velmi často problém i s licencovanými. Ale uvidíme ve středu, co k tomu řeknou.

9
ajda
Reagovat

Souboj v těžké váze bude zcela jiný než slovenská verze Super tělo. Nebudou izolováni a průběh bude také jiný.

Budou vždy dva týmy, skutečně je povede Kateřina a Havlíček, ale po 10 týdnů budou jen pod dohledem kamer, jejich „patroni“ jim budou k dispozici na telefonu či přes mail. Cvičit budou s Huffem.

Budou hubnout rodiny, pracovní kolektivy atd. Výherce získá zájezd k moři. Nebude chybět body stat a podrobnější návody než v JTCJ.

Nepůjde jen o to zdravě zhubnout, ale naučit se zdravě žít. Bohužel někteří účastníci díky vidině zájezdu dokáží i nemožné – ničit si zdraví, hladovět, ale jsou i tací, kteří odhalí své rezervy. Pro některé je důvod k hubnutí pouze lákavá výhra zájezdu k moři.
Výsledek nebude v kilech, ale bude se procenty vyjadřovat na kolik osoba zvládla úpravu životního stylu . Takže ten kdo na kila zhubne víc nemusí ještě vyhrát.

Cílem pořadu je udělat „osvětu“. Budeme poznávat, jak zdravě žít, co dělat, aby jsme se do stádia obezity vůbec nedostali. Zkrátka uvidíme, že hubnutí není jen o zběsilém hlídání jídelníčku, vytrvalém sportování, ale také o tom, jak si to vše srovnat v hlavě.

Info – časopis Dieta 4/09 ,str. 28 -31

Reagovat

ajda, díky za informace. Snad to tedy bude dostatečně vzdělávací a ne něco ve stylu Jak se staví dům tedy pořad zaplacený plně sponzory. Takže hlavně přehled těch správných značek :)

11
ajda
Reagovat

SUNíčko, je to jen hrubé info pro představu co nás čeká, článek je zajímavý a snad to bude důstojný nástupce Jste to co jíte. Alespoň to slibují :-))

12
Miloslav GLASSNER
Reagovat

no pratele jsem presvedcen ze soboj v tezke vaze nebude propadak hned 1 dil je plny dramatu a zvratu p.s k Dr Cajhamlove skutecne tomu moc casu nevenuje zato Ing Havlicek super pece skoda ze jsem si ho nevybral

13
Kristýna Novotná
Reagovat

Zdravím, dnešní první díl na mě silně zapůsobil, oba výživoví poradci se soutěžícím pomoci, což však ne všichni ocenili… Pan Glassner byl v pořadu velice arogantní, je ho syn pro své zdraví v podstatě nic neudělal, přičemž ho tatínek na konci pořadu obhajoval, že doktorka Cajthamlová pro něj NIC neudělala. Myslím, že v její kompetenci rozhodně nebylo synovi namontovat do úst rovnátka nebo poslouchat rádoby vtipné prupovídky pana Glassnera. Další silný zážitek pro mě byl, když slečna Lucie popisovala průběh svého „žracího dne“- udělalo se mi z toho špatně. Jinak Pouchovým zasloužené vítězství moc přeji, protože se OBA moc snažili a těším se na další díl.

14
Anonymní
Reagovat

hruza

15
denisa
Reagovat

děkují vám lidy kterym pomahá ten pořad.ty lidy ktery tam jdou si přiznají ze maji problem s nadvahou a samozdřejmně i s psichikou.váš tym jim moc na ně hodny a ukazuje realitu že pohyp a spravna strava je duležita.ja se s vaším tymem take učim a tak od nich,mám sefurt co učím a tak diky

Přidat komentář