Panáček v reality show

Souboj v těžké váze – 8.díl: Šťastný život jim komplikují nadbytečné kilogramy!

15. Červen 2009 | napsal(a): | reality show: Souboj v těžké váze


Je před námi závěrečný díl pořadu Souboj v těžké váze. Posledními hubnoucími bude další severomoravské kvarteto, které si žije šťastně – až na tu nadváhu. Právě proto je jejich motivace opravdu vysoká. Zdravotní komplikace spojené s obezitou nejsou žádné plané strašení!

Manželé Miroslav (46) a Marta (47) Pěčkovi si svou nadváhu neuvědomovali – přibírali spolu, svorně. Do chvíle, než obezita začala ovlivňovat jejich zdravotní stav. Mají vysoký krevní tlak a Marta tak velké bolesti v zádech, že už ani prášky nepomáhají! Mirek, vášnivý ochotník a gurmán milující všechna jídla své ženy, dělá obchodního zástupce. Celý den je v autě – na jídlo se vrhá až večer, v klidu. Nesportuje. Pro Martu je denním chlebem nepravidelná a nezdravá strava. Dokážou se manželé vzdát části své pohody?


Jan Hrachovec (55) a Jiří Slavík (30) jsou také příbuzní – tchán se zetěm. Oba jsou rovněž šťastní se svými ženami, mají spokojené domácnosti. Zdravotní testy ale ukázaly vysoký cholesterol, zvýšenou hladinu cukru, dnu. Nebude to lehké. Honza i Jirka žijí v jednom domě. Starají se o ně milující ženy, které teď ale chtějí hubnout také. I oni budou muset překonat gravitaci domácí pohody.

To nejlepší na konec? Těžko soudit.
8 soubojů = 32 bojovníků a bojovnic s nadváhou. Někdo byl úspěšnější než čekal, někdo se aspoň k hubnutí nastartoval a někdo selhal. Vítězné dvojice se těší na vyhranou dovolenou, poražení hubnou dále, nebo to vzdali?!

Jak probíhalo závěrečné osmé kolo souboje s tuky a centimetry?

Mirek je vášnivý ochotník, společně s Honzou sehráli báječnou parodii na doktorku a inženýra. Honza jako nezkušený herec byl vyhlášený vítězem a volil si patrona. Vybral Petra Havlíčka.

[singlepic id=125 w=415]

TÝM A

Marta, 96 kg / 165 cm: -5 kg tuku a -7 cm přes břicho
Mirek, 108 kg / 180 cm: -5 kg tuku a -8 cm přes břicho
patron – Kateřina Cajthamlová

TÝM B

Jirka, 110 kg / 186 cm: -7 kg tuku, nekouřit a zlepšit cholesterol
Honza, 176 cm / 162 kg: -10 kg tuku a zlepšit celkově zdravotní stav.
patron – Petr Havlíček

RECEPTY

Petr Havlíček – Zdravá sekaná bez tuku a soli

Hovězí zadní kýta, kousek kližky a uzené tofu, které nahradí „prý“ sůl.

Kateřina Cajthamlová – Hrachová polévka R.Hadrbolce

Na lžíci oleje restujeme cibulku, až zesklovatí, přilijeme vodu, nasypeme hrášek, česnek a bazalku. Vše uvaříme a rozmixujeme.

POLOČAS

1. Honza 122 % (-12kg!)
2. Marta 82 % (zhubla tuky, ale ne centimetry přes břicho)
3. Jiří 61 % (- necelých 5 kg, necvičí)
4. Mirek 32%

Tým A 92 %
Tým B 57 %

Všichni cvičí, zdravě papají, veselí se a je tu finále.

FINÁLE

1. Marta 127 % (-8,3 kg a -6 cm)
2. Honza 122% (-18 kg a celkově si zlepšil biochemii)
3. Mirek 101 % (-6 kg a -7 cm)
4. Jirka 94% (-5,7 kg)

Vítězí tým doktorky Kateřiny. Výsledky byly i tentokrát dost těsné.
Tým A 114 % a Tým B 108 %

Gratulace všem hubnoucím a nám nezbývá než čekat, zda Prima natočí další řadu. Po prázdninách slibují nové díly pořadu Jste to, co jíte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Souboj v těžké váze

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Barča
Reagovat

Škoda, že je konec. Je zajímavé,jak nadšeně rodiny v posledních dílech hubly, hlavně jak se jim zalíbilo cvičení.

2
vito
Reagovat

prosim vas mate niekto nahrate Souboj v tezke vaze? na streame to uz bohuzial nie je… dakujem

3
Květa
Reagovat

Tento poslední díl, mne prostě dostal…hledala jsem video ale ne a ne se k němu prokousat……..Chtěla jsem odkaz přeposlat tchánovi mé dcery…má nemocné srdce a nerespektuje se – Jeho strava…brrrr „!
Na tolik jsem se bavila prima partou “ hlavních hrdinů „.
,že jsem chtěla tchána dcery zaujmout jejich přístupem. Byli fantastičtí.
Navíc dali lidem naději a do duše poslali smích.

Další radůstka – viděla jsem poslední 3 díly a velmi si cením odlišného přístupu celého “ Ozdravného týmu “ paní doktorky Cajthamlové a pana Petra Havlíčka .Děkuji tím za sebe…

Sama mám nadváhu…tipuji cca 12-13 kg….dělám ty samé chyby. Jsem ilustrátorka…hodiny a hodiny sedím u práce…pohyb žádný..nesportuji…Velmi málo kdy mám teplou, vařenou stravu a hlavně jím zcela nepravidelně. Cca 2x denně ,i když relativně zdravé produkty..až na ty kupované šunky- byt v nejvyšší kvalitě .A samozřejmě mírně ujíždím na sladkém…Je mi 57 let a musím se z těch kil jednou vyhrabat…. Takže teď budu hledat onen vzoreček“ tuky…bílkoviny krát sacharidy….Tak mi držte palce ať se mi podaří najít video a vzoreček si přepsat…Květa

Přidat komentář