Panáček v reality show

VyVolení Dom snov pozná víťaza!

1. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=8085 w=615]
Tri mesiace tvrdej driny, zábavy, nervov, plaču je za nami. VyVolení poznajú víťaza nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku. Do finále sa dostala štvorica Mirka, Marcel, Ivan a Igor. Do absolútneho finále sa prebojovali Igor a Ivan. Ako prebiehalo finále? Prečítajte si posledný finálový rekap.

Prvou vyradenou vo finále bola Mirka

Prichádza Sajfa, ktorý im objasní pravý dôvod návštevy ich rodinných príslušníkov. Tí neprišli len na to, aby svojou prítomnosťou potešili súťažiacich, ale mali dôležitú úlohu a to napísať meno toho, kto si podľa nich vyhrať nezaslúži a nepôjde do finále.
Rodiny rozhodovali takto:
Džadoňovci – Mirka
Musilovci – Igor
Bandovci – Mirka
Janovčíkovci – Marcel

Dva hlasy dostala Mirka Janovčíková čo znamená, že ide domov a sen o dome snov pre ňu a jej tri deti sa rozplynul.

Druhým vyradeným sa stal favorit Marcel

Sajfova otázka pre troch chlapov znie: “Kto si to podľa vás zaslúži vyhrať dom a ísť do finále?“
Ivan: „doprajem dom Igorovi, namakal sa tu najviac“
Igor: „začal som s Marcelom, prirástol mi k srdcu, je to Marcel“
Marcel: „do finále jednoznačne patrí Igor“

Podľa ich rozhodnutia sa teda prvým finalistom stáva IGOR a jeho súpera vyberá investor Ing. Vladimír Varga, ktorý im počas celej stavby pomáhal a investoval do tejto stavby svoje peniaze a čas. Investor z dvojice Ivan a Marcel si vybral IVANA. Ivan podľa neho nepracoval živelne, ale premýšľal a robil veci správne.

Pre Marcela týmto rozhodnutím boj o dom snov skončil. Marcel to zhodnotil takto: „Sám pre seba som víťaz, každého som rozosmial a to je viac, ako len robiť. Odchádzam so vztýčenou hlavou, som rád, že sa ľudia so mnou radovali. Stretol som tu Maju a Igora a je to pre mňa viac ako dom.“

O víťazovi rozhodli žiarovky a kľúče

Ich úlohou bolo splniť dve súťažné úlohy. Prvou je rozsvietiť žiarovky a keď sa im to podarí môžu si zobrať jeden kľúč, s ktorým musia vybehnúť k domu a otvoriť vchodové dvere. Jeden kľúč – jedna cesta hore a dolu. Správny kľúč je len jeden. Ten, ktorí to splní ako prvý je víťaz.

Ivanovi sa prvému podarilo rozsvietiť všetky žiarovky v logu Vyvolených a získal tak pred Igorom značný náskok. Ivan už behal s kľúčmi hore, neskôr sa ku kľúčom dostal aj Igor. Kopec vybehli obaja nespočetnekrát, ale šťastnú ruku mal nakoniec Igor, ktorý síce ledva lapal po dychu, ale veľmi sa tešil.

Prvé slová a pocity Igora: „Dom je môj“ a Sajfovi potom povedal: „Ten kopec ma celý čas zabíjal, myslel som že ma aj zabije, ale v srdci som mal Igor musíš a ja som to dokázal. Rozumíš! :-)“

Igor sa stal absolútnym víťazom reality šou Vyvolení – Dom sa nov a nového auta.

Igorove slová pri preberaní kľúčov od domu aj auta: „Bojovali sme s Ivanom so cťou, bol dobrým súperom. Som hrdým majiteľom domu snov. Keby tu bol môj otec, ktorý už nežije bol by nesmierne pyšný, že má takého syna. Kežmarčania, ďakujem, idem domov ako kráľ VyVolených.“

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Elko
Reagovat

GRATULUJEM víťazovi. Ďakujeme všetkým diskutérom za zaujímavé a veselé diskusie a ďakujem okkvp za super spoluprácu ;-)

2
okkvp
Reagovat

Já děkuji Jojce, za skvělé a napínavé finále. Děkuji i za všechny předchozí díly, bylo to fajn a rozhodně nelituju probděných nocí ani ukradených časů nad záznamy v archivu. Skvělý casting.

GRATULUJI IGOROVI, děkuji Marcelovi za kopu srandy, Ivanovi za to, že mi trochu napínal nerv, děkuju všem účastníkům – bavili a zajímali mě.

A dík samozřejmě všem diskutujícím i Elkovi z spolupráci – já tak jen přicmrdávala, když on sám už pro své profesní nasazení nevládal.

3
Tamzin
Reagovat

Gratuluji Igorovi a děkuji za super pořad, dopadlo to báječně. Moc bych přála to auto Marcelovi :-).

4
Vítězslav Holub
Reagovat

GRATULUJI JOJCE!!!!!! A všem kdo v pořadu tam účinkovali. Škoda jen,že to bylo vysílané v pozdních večerních hodinách. TV Prima ČR se má co učit!!!!!!

Zlín

5
TK
Reagovat

Sice to byla spíš kopie Farmy a s VyVolenými to nemělo nic společného, ale musím uznat, že se to docela povedlo. Opět se ukázalo, že základem každé show je kvalitní casting. Klidně bych se podíval i na další řadu, ale ta se nejspíš konat nebude, když se to ve vysílání postupně odsunulo až k půlnoci a raději jsem to sledoval z archívu.
S výsledkem finále jsem spokojený, jenom mě zarazilo, že o vítězi rozhodovala štěstěna. Spíš jsem čekal, že vítěze vyberou hlasováním ex-VyVolení, protože ti dokážou nejlépe posoudit, kdo se o stavbu domu zasloužil nejvíc.

6
upc ž
Reagovat

Bavilo mě to, gratulace Igorovi, i když Marcelovi bych to přála o kapku víc, tak spokojenost :).

7
limbora
Reagovat

S vítězem jsem spokojena, myslím, že i Jojka.Přála jsem dům Igorovi, myslím, že i Jojka. A také proto si dovolím zamyšlení, že jojka pro to udělala maximum. Klíč k cestě do nejužšího finále určitě stanovila podle toho,aby
a) vypadla Mirka, poté b) vypadl Marcel. Možná měla klíč i na klíče, ale tam to udělala rafinovaně. I když připouštím že tady to mohla být náhoda. Ale podezření zůstává. Ovšem opakuji – takto je to spravedlivé a dopadlo to nejlépe jak mohlo.
Proto jen krátký souhrn k průběhu RŠ: Nechápu, proč k ní potřebovali maďarskou licenci na Vv, když kromě šátků tam z tohoto formátu nezbylo nic. Pár brutálních manipulací proběhlo také, například černá šerifka, co hučela do Marcela i Igora, ať vyřadí Martinku, nebo to nepokryté posouvání Mirky vpřed třeba tím dopisem od bývalého, atd. Nicméně typově bylo složení skvělé, a budu doufat, že v jedné třeba jen měsíční šou se setkají ti nej ze slovenských a českých vyvolených. Zejména Vladko a Marcel. Ale pod podmínkou, že se to nebude vysílat v brzkých ranných hodinách. Takže – Igore i Jojko – blahopřeji.

8
pifpaf
Reagovat

Jakožto Ivanova fanynka velmi smutním a ještě více smutním jako jedna z mála osob, které již od prvního týdne Igor nepadl do oka. Ale show výborná, zejména také chválím skvělý casting.

9
okkvp
Reagovat

Dnes možno na ofiku (dole na stránce)
Finalisti Marcel a Ivan: Položte im otázku!
http://vyvoleni.joj.sk/vyvoleni-dom-snov-novinky/finalisti-marcel-a-ivan-polozte-im-otazku.html

Otázky možno samozřejmě klást též absolut vítězi Igorovi
http://vyvoleni.joj.sk/vyvoleni-dom-snov-novinky/igor-absolutnym-vitazom-tretich-vyvolenych.html

Dění kolem Domu snů a slovenských VyVolených budeme ještě pár dnů sledovat a o zajímavostech se vás pokusíme informovat, ale rádi tu přivítáme i vaše poznatky a odkazy.

P.S. pokud se budete někdo chtít v otázkách na finalisty angažovat budu ráda, pokud vyřídíte blahopřání a poděkování všem tady od nás z panáčka (já si neškrtnu bo nefcbuji a kolega pilně pracuje)

Přidat komentář