Panáček v reality show

Vyvolení Dom snov: Show opúšťa najstarší súťažiaci

29. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení Dom snov

[singlepic id=7226 w=420]
Sobota patrí súboju, v ktorom sa rozhoduje, kto definitívne opustí show Vyvolení – Dom snov. Tentokrát sa v súboji ocitli Tomáš, Milan a Majka. V súťaži zručností sme videli disciplínu „dvere“, ako prvý skončil Tomáš a tak sa zachránil. Súťažiaci sa museli rozhodnúť medzi Milanom a Majkou. Hlasovanie bolo jednohlasné, do vily chcú ostatní súťažiaci Majku. Show musel opustiť Milan Kršiak, ktorý si počas účinkovania v show niekoľkokrát vypočul nepekné a drsné slová. Ste spokojní s výsledkom sobotného súboja? Aký bol Milan VyVolený

Milan Kršiak byl velmi zvláštní postava. Do hry nastoupil jako náhradník za Martina, který na vlastní žádost odstoupil v třetím týdnu. Sám tedy na stavbě pobyl také jen tři a kousek týdne. Pozdní nástup byla jeho první nevyhoda v očích kolegů. Druhou a zásadnější byl jeho věk a to jak si jej kolegové pamatovali už z castingů a volby. Připadal jim divný a ujetý. Také atmosféra byla na parcele vzrušená, a byl to také týden velkého pána komentátora a líného úžasňáka Nora s jeho ženskou partičkou. Jen Milan prošel branou už jej právě tohle banda drbala. A protože byl podivín kolektivem vzápětí 2x za sebou „odměněn“ kuchařskou službou s Martinkou a pak s hysterickou Zuzou, bylo jasné, že si cestu k němu ostatní moc nenajdou. Zvlášť Zuza dělala před kolegy šílené scény, tak se z povědomí vytratilo, že jako pomocník se v kuchyni docela dost snažil, že postavil sluneční hodiny, které fungovaly a že si s ním užili zábavy i srandy. Ano, byl divný, občas provozoval divné pohyby, falešně drnkal i ještě divněji pěl a skládal nevtipné texty své VyVolené hymny. Diváci na kameře ale mohli vidět, že měl celkem dobrý odhad lidí i situace a i přes to, že byl každý týden v souboji, v šikovnosti přitom porazil i ty u nichž se to nepředpokládalo. Týden na stavbě pro cestu k srdcím a upřednostnění před všeobecně oblíbenou Majou nestačil.

Sám Milan svůj odchod komentoval tím, že od začátku cítil předpojatost a věkovou barieru. Není typ táta/brácha jako Igor, odstup měl i on. Dodal, že ale moc nelituje, Dům jej moc nezajímal, chtěl se hlavně zviditelnit, aby pro byl atraktivnější pro ženy, protože nějakou hledá. Tož mu držme palce.

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

VyVolení Dom snov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
okkvp
Reagovat

rekap k suboji bude později odpoledne u týdenního článku

2
Pavlína
Reagovat

Já souhlasím s ostatními diskutující z předchozí diskuse. SK Vyvolení jsou lepší a zábavnější show… Milana mi bylo líto, ale asi to bude lepší protože kdyby vypadla Majka, tak bychom neviděli pokračování lovestory Marcel + Majka :)

3
limbora
Reagovat

Nikdy jsem neviděla takovou šikanu, jaké byl terčem Milan. Ano, je to ten typ, ale co předváděla zejména Zuzana, je na ránu pěstí. Je mi moc líto, že v jednom z dílů se k té šikaně přidal i Sajfa. Sice vtipně, ale pro nestanného moderátora naprosto nepřijatelně se navezl do Milanova chrupu. Sajfo – u mne máš utrum. Milane, asi bych s tebou také nekamarádila, ale určitě bych ti neubližovala. Ještěže tam přišli ti noví -spoléhala jsem, že zakročí,protože ti ostatní už opravdu podlehli efektu stáda a naváželi se všichni. Ještě i ten sympaták Igor. Takže je to pro Milana odchod ve chvíli, kdy mu ještě trochu důstojnosti zbylo. ALe ne moc.

4
gabi
Reagovat

3 limbora suhlasim s tebou, ze sikana nie je riesenie, ale vsimla si si, ze smrdel? vraj bol stale v tom istom obleceni….takze ich z casti chapem

5
okkvp
Reagovat

3 – neviděla jsem všechno, tak nemůžu potvrdit ani vyvrátit. Zásadní postoj vůči Milanovi měla trvale ale jen hysterická hééérečka Zuza.

6
W - ten správny
Reagovat

5 – tak bola tam scéna, kde sa ráno zobudil a na tričko v ktorom spal si obliekol (zdá sa mi) pracovné veci.
No a potom tam ešte Igor hovoril Marcelovi, až aj na stavbe ho bolo cítiť.
Ale je pravda, že už to bolo asi moc. Čo sa týka Sajfovej poznámky – A to bol jediný moment v tej show, keď bol Sajfa ako tak autentický. V rádiu takéto poznámky na účet hosťa alebo kohokoľvek vedel dať kedykoľvek. V tomto JOJ ukazuje, že je tiež ako Prima a na nejakého diváka, čo by chcel viac „reality“ kašle. Sajfa je príliš neempatický pre túto show. Tereze sa jej emócie a pohľad dajú aspoň veriť, u Sajfu mi to nejde.
Inak, stále mi príde čudné, keď v Dome je na plazme Sajfa iba s pozadím znaku VyVolených a keď ho ukážu na celú obrazovku tak má okolo seba to wannabe-futuristické orámovanie s titulkom „centrála VyVolených“ :D To som teda vôbec nepochopil, keďže v záberoch keď je vidno plazmu v Dome snov, tak tam to orámovanie nemá :)
A som rád, že Maja nevypadla – je to mega pekná holka a ich humor s Marcelom je veľmi dobrý :)

7
limbora
Reagovat

6 – na Slovensku máte mimořádně moc skvělých moderátorů, za NEJ považuji A. Banášovou, která má snad jen jednu chybu – že uznává Sajfu. Já ho tedy považuji za miořádně nevtipného a, jak říkáš, neempatického přeceňovaného machírka ( či machýrka?). Nechápu, jak se mu povedlo vybudovat si pověst dobrého moderátora. Mne na slov. vyvolených vadí jen jedno že – že jsou to Vyvolení, přitom s původním formátem to má společného už snad jen ten zelený a modrý šátek. Je to „paformát“, ale budiž. Jsem zvědavá, zda vůbevc někdy o něčem budou rozhodovat diváci.

8
BlaBla
Reagovat

3, 5 souhlas…Milana jsem tam viděla několikrát ve sprše…ale nevíme, co se tam děje pořád. Nicméně, to co tam vůči němu předváděli ostatní, tak byla dost hrůza. Taky bych s ním určitě nešla na pivko, ale takhle bych se k němu určitě nechovala. Sajfa je mi dost nesympatický. Terezu taky moc nemusím, ale rozhodně je lepší.

Milan odešel asi právě včas. Nejsem si jistá, jestli se mu podaří ulovit ženskou, jak říkal v medajlonku, ale možné to je :-)

Snad aspoň ve finále budou rozhodovat diváci :)

9
W - ten správny
Reagovat

8 – práveže ja by som to nechal tak, keď to celý čas riadia súťažiaci. Presne to sa ukazuje ako dobré aj na Survivorovi – ľudia často ocenia ľudí, ktorí sa na pľaci správajú dosť zle, hoci je mi jasné, že Survivor je kus o inom :)

7 – nj, ako moderátor je dosť zlý. Humor je u mňa niekedy ok, často prestrelí, ale empatiu má vo veľmi nízkej miere, preto som úplne nepochopil, prečo moderuje VV… Inak, tá verzia VV – súhlas, VV to nie sú, aj preto som to donedávna moc nesledoval, ale Prima to babre, netuším, kedy chodia rekapy a na nete to mám bloknuté, takže prechod na sk VV bol jednoznačný :D

10
okkvp
Reagovat

Doplnila jsem do článku krátký textík, tak jak jsem jeho působení ve vile viděla já. Chyba byla na obou stranách – Milan chvílemi přehrával podivínskost a tlačil tam kde neměl. A na tom, jak se na něj dívali ostatní měli hlavní podíl místní klevetníci v čele s Norem a zásadně pak Zuza. Přičemž samozřejmě nevíme, co se dělo mimo to co nám nastříhali.
Mimochodem ráda bych, aby se jednou do sestřihu dostalo i Zuzino ranní/dopolední/odpolední líčení, protože ta osoba mě neustává fascinovat
(aneb co nejdřív bych vykopla ji)

11
Katka
Reagovat

9 – jasné, však já proti tomu nic nemám…jen ve finále bych v nějakém poměru nechala hlasovat i diváky asi…Jinak máš pravdu, že oni to tam vidí jinak…ale vem si, že kdyby měli všichni třeba IQ Zuzany, tak by „vyhrála asi sama sebe“ nebo Tomáš a jinak by se totiž dogrcala asi :D:D

10 – njn…Zuza by měla dávat nějaké maskérské videa na youtube :-))) ale spíš z některých asi dost čerpá… :))
http://www.youtube.com/watch?v=-RYvxzkuHFo

Jinak okkpv s tím, co jsi dopsala k Milanovi souhlas!

Přidat komentář